FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.06.2020 klo 00:01:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Jarkko Tuomisto ja Jani Sarajärvi, Independiente del Valle  (Luettu 1444 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jimmy Hoffa

Paikalla Paikalla


: 04.01.2020 klo 15:02:37

Eiköhän avata tälle oma topic.

Jani Sarajärven valmentajaura vie hänet Copa Sudamericanan voittaneeseen seuraan

Mika Lehkosuon kakkosvalmentajana HJK:ssa viime kaudella työskennellyt Jani Sarajärvi siirtyy Copa Sudamericanan lokakuussa voittaneeseen ecuadorilaisen Independiente del Valleen. Sarajärvi liittyy seuran kakkosjoukkueen, Independiente Juniorsin, valmennustiimiin. Normaalin kenttävalmennuksen lisäksi hänen vastuullaan on joukkueen fysiikkavalmennus.

Sarajärvi menee siis ecuadorilaisen Independienten reservijoukkueen apuvalmentajaksi. Jarkko Tuomisto toimii samassa seurassa maalivahtivalmentajana.

Kaikenlainen kommentointi ja otteiden seuraaminen on sallittua.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mielipiteet eivät ole omiani


Vastaus #1 : 04.01.2020 klo 15:10:21

En halua olla ilkeä tai katkera, mutta reservijoukkueen apuvalmentajan pesti on aikalailla juuri sitä, mitä noilla näytöillä ansaitsee. Onnea ja menestystä joka tapauksessa Sarajärvelle.

e. typo
« Viimeksi muokattu: 04.01.2020 klo 15:43:28 kirjoittanut Demian »
pallojalassa

Paikalla Paikalla


Vastaus #2 : 04.01.2020 klo 15:20:44

Lainaus
Kaikenlainen kommentointi ja otteiden seuraaminen on sallittua.
Eli saako olla ihan  kriittinenkin ilman ettei joku Janin fanipoju uhkaa bännillä.

Ilman Jarkkoa tämä siirto ei olisi ollut koskaan mahdollinen. Ihmetyttää, että Janille olisi annettu vastuu fysiikka-valmennuksesta? Muutama Verheijenin kurssi takana tuskin riittää kovin pitkälle.

Sitten yhdistyy pääpelin tutkiminen joukkueessa joka pyrkii pelaamaan palloa vahvasti maata pitkin. Aikooko Jani siis muuttaa joukkueen pelityyliä oman tutkimuksen tueksi?

Onnea kuitenkin uuteen seikkailuun. Näille aina varaukseton peukku.
Hiiritin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #3 : 04.01.2020 klo 15:24:30

En halua olla ilkeä tai katkera, mutta reservijoukkueen apuvalmentaja pesti on aikalailla juuri sitä, mitä noilla näytöillä ansaitsee. Onnea ja menestystä joka tapauksessa Sarajärvelle.

Löytyyköhän täältä vielä niitä, jotka kiimailivat kuinka mies on arvostetusta jalkapalloyliopistosta ja ihmettelivät, kuinka Suomessa ei tajuta miten kova juttu se on?
Jimmy Hoffa

Paikalla Paikalla


Vastaus #4 : 04.01.2020 klo 15:40:56

En halua olla ilkeä tai katkera, mutta reservijoukkueen apuvalmentaja pesti on aikalailla juuri sitä, mitä noilla näytöillä ansaitsee. Onnea ja menestystä joka tapauksessa Sarajärvelle.

Olipas aika naurettava kommentti.

Ensinnäkin, jos lähdet Veikkausliigajoukkueen apuvalmentajan paikalta tavoittelemaan kansainvälistä valmennusuraa, niin fakta on että melkoisen pohjalta saat joka tapauksessa aloittaa. Siinä ei näytöt aiemmista seuroista paina yhtään missään. Tästä esimerkkinä esim. se että Suomen suurimman seuran entinen päävalmentaja teki hiljattain sopimuksen Norjan kakkostasolle.

Toisekseen, olosuhteet valmentajana toimimiselle Independientessä lienevät huomattavasti paremmat kuin yhdessäkään Veikkausliiga-seurassa. Siinä mielessä on hyvin vaikea nähdä tätä siirtoa minkäänlaisena taaksepäinmenona, mitä tulee ammattivalmentajan arkeen.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mielipiteet eivät ole omiani


Vastaus #5 : 04.01.2020 klo 15:50:33

Olipas aika naurettava kommentti.

Naurettavinta kommentissani oli tuo yhdyssanavirheeltä näyttävä typo.

Olosuhteethan tuolla ovat varmasti kunnossa, enkä halua yhtään vähätellä Ecuadorin futista kun en siitä käytännössä mitään tiedä. Kuitenkaan tehtävä reservien apuvalmentajana ei siitä kaikista glamorööseimmästä päästä ole, eikä siinä varmasti ole samanlaista tulosvastuuta kuin monessa muussa hommassa. Sarajärvi voi hyvinkin olla hyvä pelaajien tai pelin kehittäjä ja ymmärtäjä, mutta valmennushistoriansa perusteella voittava valmentaja hän ei ainakaan ole.

Mitä tulee Banan siirtoon, niin lähinnä tuossa näkyy kuinka metsään hän meni viime kaudella. Ja kukas silloin olikaan kakkosena? Pitää myös muistaa, että Suomesta on päästy valmentamaan myös suoraan Norjan pääsarjaan, ja varmaan Banakin olisi Klubin Eurooppaliigakauden jälkeen päästä, ellei olisi tehnyt pitkää jatkosopimusta HJK:n kanssa.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines