FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.05.2021 klo 22:38:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: EPS 2020 - 50 vuotta espoonlahtelaista futista!  (Luettu 18246 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Espoonlahdesta

Poissa Poissa


: 02.02.2020 klo 16:06:45Perustettu: 1970
Kotikenttä: Espoonlahden tekonurmi
Twitter: https://twitter.com/EPSFootball?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
Facebook: https://fi-fi.facebook.com/EspoonPalloseura
Instagram: https://www.instagram.com/espoonpalloseura/?hl=fi

Kausi 2019

Kausi 2019 muistetaan Espoon Palloseurassa ennen kaikkea ensimmäisenä Kakkosen kautena. Kolmosen joukkue voitti organisoidulla pallonhallintapelillään, jonka varaan sen oli hyvä rakentaa tiivis puolustuspeli. Kaudella 2018 se päästikin 22 sarjaottelussa vaivaiset yhdeksän maalia. Nämä olivat eväät repussa, kun Suur-Espoonlahden ylpeys lähti mittauttamaan tasoaan liiton sarjoissa.

Valmistautumiskausi sujui totutellessa kovempiin vastustajiin. Esitykset kentällä vaihtelivat GrIFK- ja KäPa-voitoista todelliseen kyykkäykseen paikallisvastustaja FC Espoota vastaan, kun 20 minuutin jälkeen taululla komeilivat 0-4 -lukemat. Esitysten lisäksi vaihtelua oli myös kokoonpanossa ja ryhmityksessä. Uskoa tekemiseen antoi pelissä näkyvien pilkahdusten lisäksi se, että joukkue pysyi nousukaudesta hyvin kasassa. Lisäksi Espoonlahteen saatiin houkuteltua muutamia ylemmillä sarjatasoilla meritoituneita pelaajia, kuten Toni Sjöstedt ja Valmir Seferi. Näin kauden avausotteluun päästiin kohtalaisella itseluottamuksella, vaikka viimeiset harjoitusottelut tuottivat tappiot niin HJS:lle, JäPS:ille kuin Gnistanillekin.

Historiallinen ensimmäinen Kakkosen ottelu olikin kaiken odotuksen arvoinen. 400 ihmistä näki räntäsateessa kotijoukkueen kirivän toisella puoliajalla TamU:n rinnalle ja ohi 0-1 -tappioasemasta. EPS:n ensimmäisen maalin Kakkosessa iski Astrit Kabashi ja voittomaalin Eetu Klingberg.

Seuraavissa otteluissa FC Espoota ja SalPa:a vastaan EPS oli selvästi kentän toiseksi paras joukkue, ja hälyttävästi molemmissa tappiopeleissä omiin meni kolme maalia. Vieraissa Ilves/2 vastaan tuli kauden toinen voitto, mutta siinäkin pelissä EPS oli helisemässä. Kolmosessa rullannutta pallonhallintaa ei sarjatasoa ylempänä saatu käyntiin, ja helpoista pallonmenetyksistä jouduttiin juoksemaan kovaa omaan päähän sekä puolustamaan pitkiä aikoja. Näiden seurauksena kasvanut tempo vaikutti ajoittain olevan joukkueelle liikaa, ja joissain puheissa epäiltiin EPS:ää jopa liian huonokuntoiseksi joukkueeksi Kakkoseen. Tilannetta ei helpottanut se, että vahvistukseksi hankitut Sjöstedt ja Seferi loukkaantuivat heti alkukaudesta vakavasti. Sjöstedt ei debyyttikaudellaan ehtinyt virallisissa sarjapeleissä pelata, ja Sefetin saldoksi jäi reilut 130 minuuttia.

Seuraavista otteluista Jazzia ja KäPa:a vastaan ei lisäpisteitä herunut, ja alkukauden asetelmien hakemisen jälkeen alkoi näyttää siltä, että putoamisviivan tuntuma olisi se, missä EPS sijoituksia ratkoisi. Aimo annos uskoa saatiin seuraavassa ottelussa GrIFK:a vastaan, kun Espoonlahden kesäkuisessa illassa, upeassa ottelutapahtumassa kotijoukkue veti työhaalarit päälle ja taisteli 2-1 -kotivoiton Kakkosen kestomenestyjästä. Uudella uskolla ja ilmeellä laitettiin seuraavissa otteluissa kampoihin sarjan kärkipään joukkueille, pistetili karttui kuitenkin vain kahdella tasapelipisteellä.

Syyskierroksen käynnistyessä EPS:n riveistä oli pudonnut mm. Kakkosessakin parhaimmillaan täysin pysäyttämätön Faton Seferi, kulttipelaajan asemaan noussut espanjalaistoppari Chuchi, sekä useissa otteluissa molempiin suunttiin Punaisten paras pelaaja Astrit Kabashi. Lisävahvistuksia ei muutamista virityksistä huolimatta tullut, joten vastuunkantajia piti löytää omista junioreista ja keväällä vähemmän pelanneista pelaajista. Pelityyliä oli tosiasioiden edessä viilattu vastahyökkäyspainotteisempaan, ja alkukaudesta vuotanut puolustus saatiin samalla tiiviimmäksi. Jutut fyysisestä kunnosta loppuivat myös, kun heinäkuun helteillä EPS oli lähempänä voittoa sekä FC Espoota että SalPa:a vastaan – molempien otteluiden päättyessä tasan.

Kun Ilves/2 nöyryytti kauden aallonpohjassa EPS:ää Espoossa lukemin 1-5, oli edellisestä voitosta kulunut melkein kaksi kuukautta. Syyskierroksen aluksi EPS oli kohdannut sarjataulukon yläpään joukkueitta, ja napsinut muutamia odottamattomia pisteitä. Silti se oli valahtanut pelottavan lähelle putoamisviivaa, ja viimeisestä kahdeksasta ottelusta, jossa vastassa oli sen kanssa sarjasijoituksista taistelevia ryhmiä, olisi otettava eri tahtiin pisteitä.

Loppukiri lähti heikosti käyntiin. Porin reissulla hukattiin 1-0 -johto, saatiin tappioasemassa rangaistuspotku ja viimeiset puoli tuntia yhden miehen miesylivoimaa, mutta ei palloa maaliin ja kotiin viemisiksi vain kirvelevä 1-2 -tappio. Seuraavassa pelissä tuli pakkovoitto KäPa:sta, sitten valitettavan heikko avauspuoliaika vei mahdollisuudet pelata pisteistä GrIFK:n vieraana. Näissä otteluissa merkittävintä olivat EPS:n maalintekijät. Puolustuspäähän oli noussut uusia vastuunkantajia Veka Gustafssonin ja Daniel Kepotin muodossa, nyt hyökkäyspäässä Ville Pirhonen alkoi johtaa hyökkäystä ja iski KäPa-pelin voittomaalin, ja omista B-junioreista nostettu Zakaria Osman toi uudenlaista uhkaa laitapelaamiseen. Osman iski ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueelle juuri GrIFK-pelissä. Myös seuraavassa ottelussa maalintekijä oli debytoiva oma kasvatti, kun toppari Juho Vauhkala iski maalin, jolla ryöstettiin piste Kaarinasta. Sitä seuraavan pisteen taas toi vaikeasta Honka/akatemia -ottelusta Osmanin maaginen alustus Klingbergin viime hetken tasoitusmaaliin.

Tässä vaiheessa kautta oli jäljellä kolme ottelua. TamU lähtisi hakemaan vauhtia sarjatasoa alempaa, toisen putoajan paikalla majaili KäPa, ja viivan turvallisella puolella EPS – maalieron turvin. Myös Kakkosen lohkojen heikoin 10. sijoittunut lähtisi piirisarjoihin, mutta näytti epätodennäköiseltä että se tulisi B-lohkosta. Kolmanneksi viimeisellä kierroksella EPS voitti vieraissa TamU:n, ja KäPa iski lisäajalla voittomaalin Pallo-Iiroja vastaan. Toiseksi viimeisellä kierroksella Pallo-Iirot saapui Espoonlahteen. Päätöskierroksella vastassa olisi sarjan ylivoimaisesti paras joukkue Gnistan vieraissa, joten raumalaisten vierailuun oli ladattu isot odotukset. Nekin kalpenivat sen rinnalla mitä nähtiin. EPS siirtyi 1-0 -johtoon heti ottelun alussa, ja näytti ensimmäisen 10 minuutin aikana haluavan varmistaa sarjapaikan tässä ja nyt. 11. peliminuutilla Pallo-Iirot sai halvalla tasoituksen, ja peli kääntyi täysin. Puoliajalle mentiin 1-3 -vierasjohdossa, joka ehti kasvaa 1-4 ennen kuin kotijoukkue osoitti elonmerkkejä. 80. peliminuutilla Ville Pirhonen kavensi pilkulta, ja viisi minuuttia myöhemmin sama mies täydensi hattutemppunsa ja toi kotijoukkueen jo maalin päähän. Minuuttia ennen 90 minuutin täyttymistä pallo vietiin raumalaispelaajan käsivirheen jälkeen pilkulle, mutta Pirhonen ampui yli. Lisäajalla kapteeni Arttu Aho kuitenkin puski Punaiset vielä tasoihin, ja toi EPS:lle yhden pisteen turvamarginaalin ennen päätöskierrosta.

Päätöskierroksella nähtiin lisää käsittämättömiä käänteitä. Gnistan sai ensimmäiseen 10 minuuttiin kaksi rangaistuspotkua, jotka EPS:n ykkösmaalivahdiksi kauden aikana noussut oma kasvatti Otto Brusiin torjui molemmat. Toisen rankkarin paluupallosta oli syntynyt kotijoukkueen johtomaali. EPS sai pelin tasoitettua, ja roikkui jollain tavalla mukana ottelussa Jere Ahopellon hattutempulla, mutta hävisi 4-3. Ottelun päätyttyä Oulunkylässä FC Espoo – KäPa -ottelu oli kesken lukemissa 1-2. Näillä tuloksilla KäPa nousisi kahdella pisteellä ohi ja päättäisi EPS:n seikkailun Kakkosessa yhteen kauteen. Ajassa 90+3 FC Espoo nousi tasoihin, ja viime ottelun satu-nousulla lopussa ansaittu yhden pisteen marginaali riitti. EPS säilyi Kakkosessa maalierolla.

Sopimuspelaajat 2020 (2.2.2020):

Elbasan Kabashi
Astrit Kabashi
Aleksi Hollmen
Toni Sjöstedt
Ville Pirhonen
Mikko Inki
Zakaria Osman
Otto Brusiin
Arttu Aho
Veka Gustafsson
Juho Vauhkala
Felix Antikainen
Blend Doroci

Taustahenkilöt:

Päävalmentaja: Kalle Tallqvist
Valmentaja: Eero Laurila
Valmentaja/pelaajatarkkailija: Valdrin Seferi
Maalivahtivalmentaja: Mika Johansson
Fysiikkavalmentaja: Tatu Tiihonen
Huoltaja: Juha Lindberg
Joukkueenjohtaja: Jive Väänänen
Manageri: Jari Antikainen


Kapteeni Arttu Aho jatkaa EPS:ssä myös kaudella 2020.

Kausi 2020 - 50-vuotias Espoon Palloseura

EPS:lle tuleva vuosi on historiansa toinen Kakkosessa ja samalla seura juhlistaa 50-vuotista taivaltaan. Tähän mennessä sopimuksia on tehty vain viime kaudella espoonlahtelaisia edustaneiden pelaajien kanssa, mutta eiköhän kevään edetessä saada myös uusia mielenkiintoisia nimiä joukkueeseen. Mielenkiinnolla seuraamme liikahtaako naapuriseura FC Espoon riveistä pelaajia punapaitojen riveihin. Erityisen hienoa on ollut nähdä, että EPS on solminut jatkosopimuksia seuran omien junioreiden kanssa. Vaihtuvuutta tulevaan kauteen tulee ainakin lohkon puolesta, sillä EPS pelaa kaudella 2020 Kakkosen A-lohkossa. Tämä tuo kauteen mukavaa vaihtelua, vaikka derbyissä joudutaan tyytymään FC Espoon sijaan Honka Akatemiaan. Mielenkiintoista kuitenkin lähteä tutustumaan uusiin vastustajiin sekä paikkakuntiin. Tässä vaiheessa vuotta on hyvin vaikea ottaa kantaa lohkon voimasuhteisiin, mutta näkisin EPS:n voivan yltää jopa ylemmän keskikastin sijoituksiin nappisuorituksella.

Ottelutapahtumat

Jo ensimmäisellä kaudella Kakkosessa EPS:n ottelutapahtumat saivat runsaasti kiitosta ja kylillä pyörivien huhujen mukaan niihin tullaan satsaamaan tänä vuonna entistä enemmän. Kauden 2019 yleisökeskiarvoksi muodostui komea 471, jolla seura ylsi viidenneksi koko sarjan vertailussa. Tapahtumiin panostuksen jatkuessa on syytä odottaa entistäkin kovempia yleisömääriä kaudella 2020.

Kausikortit

Kauden 2020 kausikortit ovat ostettavissa linkistä kevyellä 30 euron hinnalla!

https://www.espoonpalloseura.fi/2019/12/04/kausikortit-ovat-tulleet-myyntiin/
42Wolves

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Loistava Luontopolku


Vastaus #1 : 05.02.2020 klo 09:46:50

Espoo on kyllä jännä "kaupunki". Seuroja on pilvin pimein mutta ei yhtään johtavaa sellaista. Honka kiinnostaa harvoja ja vain Tapiolan ympäristössä. FC Espoo nyt on vain sellainen junnuedari. EPSillä on edellytykset kerätä sympatiaa Matinkylää, Kirkkonummea, Kauklahtea myöten. Panostamalla ottelutapahtumiin voi olla mahdollista saada jonkunlainen hyvä kierre liikkeelle. Honka on hyvä esimerkki siitä, miten ei voi toimia jos haluaa yleisön ottavan omakseen. Sen verran hyvää kuului että tämäkin vaikutusalueella asuva sudeettisavolainen Espoonlahdessa alkavalla kaudella kyllä nähdään.
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #2 : 05.02.2020 klo 10:15:52

Hyvä avaus, raportoikaahan EPS:aiset jatkossakin kuulumisia.

Luomanpää näkyy siirtyneen muihin hommiin ja Laurila noussut uutena valmennustiimiin. Vähän harmi että EPS ja Grani on tällä kaudella eri lohkoissa, mutta jos joskus satun paikalle niin käyn mielelläni viihtyisässä ottelutapahtumassa. Ylos
bach

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Arsenal, FC Honka/Akatemia, Astana


Vastaus #3 : 05.02.2020 klo 19:22:35

. Seuroja on pilvin pimein mutta ei yhtään johtavaa sellaista. Honka kiinnostaa harvoja ja vain Tapiolan ympäristössä.

Riippuu siitä miten laajaksi kirjoittaja Tapiolan ympäristön kuvittelee. Jos ajatellaan virallisesti mikä on ympäristöä, niin "vain" sanan käyttäminen on virheellinen ja vähättelevä.
CaptainFantastic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Satamakaupunkien jengit, Feijenoord, Liverpool


Vastaus #4 : 05.02.2020 klo 20:07:39

Riippuu siitä miten laajaksi kirjoittaja Tapiolan ympäristön kuvittelee. Jos ajatellaan virallisesti mikä on ympäristöä, niin "vain" sanan käyttäminen on virheellinen ja vähättelevä.

Jos "virallinen" on Suur-Tapiola niin ei kai tuossa ihan hirveästi metsään mennä, jos ajatellaan, missä honga kiinnostaa tuon lisäksi? Suur-Matinkylän alueelta toki varmasti löytyy kannatusta lisäksk ja joistain päin Suur-Espoonlahtea, mutta pointti wolwesilla on mielestäni ihan validi.

E. siis Wolwesin näköulma
« Viimeksi muokattu: 05.02.2020 klo 20:49:49 kirjoittanut CaptainFantastic »
42Wolves

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Loistava Luontopolku


Vastaus #5 : 05.02.2020 klo 20:39:20

Tunnen nämä hoodit ja espoolaisen futiselämän kyllä ihan yhtä hyvin kuin tekin. Honka kiinnostaa aika harvaa jo Matinkylässäkään. Väittäisin että EPSillä on oikein asiat tehdessään hyväkin mahdollisuus haastaa. Mutta tämä nyt on offtopikkia.
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 16.02.2020 klo 11:44:54

EPS-GrIFK 3-2
Dusse

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 29.02.2020 klo 16:12:36

PK-35 - EPS 2-2
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #8 : 29.02.2020 klo 16:45:08

PK-35 - EPS 2-2
Pelasiko Heiska tai Louhivaara?
Zama

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 01.03.2020 klo 23:23:28

Louhivaara ainakin maalilla 90min.
Ribun

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: GrIFK ja Helmarit


Vastaus #10 : 02.03.2020 klo 06:02:53

Näin sattumalta tämän ottelun toisen puoliajan kun odottelin Grifk-Käpa peliä. Luulin ensin A-SM peliksi, sen verran nuoria jätkiä oli sekä Pk:lla ja EPSillä. PK hallitsi ja EPS yritti iskeä vastaan tilaisuuden tullessa.
Maneesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen + Stadin alasarjojen perinneseurat


Vastaus #11 : 15.06.2020 klo 12:05:59

Kiffen TV:n kooste matsista Kiffen-EPS. Lopussa haastattelussa mm. EPS:n Elbasan Kabashi.

https://www.youtube.com/watch?v=ND5r-0xz1yk
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 15.06.2020 klo 19:46:18

Kausikortteja myyty hieman alle 400 tulevalle kaudelle!!! Voidaan siis olettaa, että sään salliessa iso osa jää keskiviikkona porttien ulkopuolelle, valitettavasti!
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 17.06.2020 klo 22:26:10

2-1 voitto tänään.

Ensimmäinen puoliaika kohtuullisen sekavaa peliä molemmilta joukkueilta.

Toinen puoliaika kotijoukkueen komennossa ja ansaittu voitto lopulta. Yleisömäärä kohtuullinen arkipeliksi.

Espoon omapanimon terassi luonnollisesti täynnä!!!
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 27.06.2020 klo 23:14:26

Lahden Reipas-EPS 0-1

Lahdessa pelattiin 30 asteen lämpötilassa tasainen kamppailu, jonka vierailijat voittivat lopulta 0-1 Jere Ahopellon viimeistelemällä osumalla. Upean pohjustuksen maaliin teki Toni Sjöstedt.

Seuraava ottelu pelataan tulevana lauantaina Espoonlahdessa, kun vastaan asettuu Viikingit.
Dusse

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 27.06.2020 klo 23:59:32

Reippaalla näytti olevan pelissä formaatio 6-3-1. Mielenkiintoista... Reippaan ainoat mahdollisuudet oli erikoistilanteet. Kulmat ok, sivurajaheitot pitkiä. Paremmin koripallotaustastaan tunnettu Roope Suonio heitteli puolesta kentästä sivurajoja maalille.
Toni Sjöstedt kikkaili juuri Suonion pihalle boksin kulmalla ja nosti chipin Jere Ahopellolle takatolpalle, joka puski varmasti sisään.

Punamustavalkosin silmin täysin ansaittu voitto EPS:lle. Reipas sympaattinen joukkue, kaikkea hyvää loppukaudelle! Vamos EPS!
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 02.07.2020 klo 17:34:12

Länsiväylässä juttu Espoon Palloseurasta:

https://www.lansivayla.fi/urheilu/2330867
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 04.07.2020 klo 18:36:04

EPS-FC Viikingit 2-2

Espoonlahden katsomot täyttyivät n. 200 katsojan toimesta, vaikka vettä satoi käytännössä koko päivän. Burgerit, makkarat, limut ja oluet menivät jälleen hienosti kaupaksi. Valitettavasti ilon aiheet jäivät pitkälti tähän.

Itse ottelu oli kotijoukkueelta luvalla sanoen heikohko. Oman pään virheitä tuli jatkuvasti ja näitä myös vierailijat käyttivät tyylikkästi hyödyksi.

Ottelun huvittavin tilanne tapahtui loppupuoliskolla, kun FC Viikingit tekivät pelaajavaihdon. Kentälle tulevan pelaajan varusteet tarkastettiin asiallisesti ja hänelle annettiin lupa mennä kentälle. Avustaja vain unohti, että kentältä olisi pitänyt myös jonkun poistua. Onneksi vierasjoukkueen valmentaja oli hereillä ja vaatimalla vaati, että yhden pitäisi nyt kuitenkin reilunpelin merkeissä poistua kentältä ennenkuin ottelua voidaan jatkaa. 

Lopputuloksena 2-2 ja pisteiden jakaminen.

Seuraava EPS:n ottelu pelataan viikon päästä lauantaina ja tällöin vastaan asettuu NJS. Ottelu pelataan Espoonlahdessa klo 16:00
CaptainFantastic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Satamakaupunkien jengit, Feijenoord, Liverpool


Vastaus #18 : 05.07.2020 klo 13:13:24

Vähän jo vanha juttu, mutta todella mielenkiintoinen pätkä Sefereistä Ylos https://www.espoonpalloseura.fi/2020/06/16/seferien-tie-vei-suvelan-asfalttikentilta-old-traffordille/.
Horelli

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 12.07.2020 klo 00:32:35

Niukka voitto tänään EPS:lle. Molemmilla oli paikkansa, mutta ehkä EPS oli kuitenkin se himpun verran parempi, muutenkin kuin maalien muodossa.

Pakko kehua kyllä ottelutapahtumaa, siihen nähden että pelataan kakkosdivaria. Hyvää burgeria ja erittäin iso plussa Espoon oman panimon kojusta. Mahtavaa.

Viisi peliä ja edelleen mennään tappioitta. Todella positiivinen alku kaudelle.
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #20 : 12.07.2020 klo 14:01:19

Pitääpä vielä käydä matsissa täällä kaudella, vaikka edari on nyt eri lohkossa kuin Grani. Hienosti hoidettu seura, vaikka pelimerkkejä on rajallisesti. Ylos
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 01.08.2020 klo 20:08:41

Viikingit-EPS 1-4 (0-2)

18min 0-1 J.Ahopelto
42min 0-2 V.Seferi
76min 1-3 J.Ahopelto
81min 1-4 J.Ahopelto

Tänään Vuosaaressa nähtiin Jere-show, kun vierailijat hakivat helpohkot 3 pistettä Viikkareiden kustannuksella. Ottelun alku siirtyi tunnilla eteenpäin kun täysin yllätyksenä tullut yleisurheilukilpailu sattui olemaan samaan aikaan. 800m juoksu suoritettiin klo 15:10 ja voittajaksi kruunattiin Espoon Tapioita edustanut urheilija.

Itse jalkapallo-ottelu olikin tapahtumajärjestäjän riemuvoitto. Vielä 30min ennen ottelun alkua ei ollut täysin varmaa tulisiko lipunmyyntiä kyseiseen tapahtumaan. Onneksi liput saatiin myyntiin edullisella 10€ kappale hinnalla. Vastineeksi yleisö sai tuoda paikalle omat eväät, sillä buffettia ei nyt tällä kertaa pystytty järjestämään. Onneksi bajamajat palvelivat uskollisimpia kannattajia koko ottelun ajan.

Tällaista Suomen kakkosessa tällä kertaa...

Dusse

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 02.08.2020 klo 01:00:48

Kättä saa nostaa pystyyn, mikäli molemmat alla olevat asiat on täyttynyt ja osasit odottaa niitä kauteen lähdettäessä;

1. Jere Ahopelto johtaa maalipörssiä 7. kierroksen jälkeen seitsemällä maalilla.

2. EPS on sijalla 2, yhden pisteen päässä sarjaykkösestä seitsemän kierroksen jälkeen, ilman tappioita.

Itse en nosta kättä pystyyn.

Seuraavana sitten Honka acadeemy kotona ensi viikon lauantaina 8.8. Itse ainakin saavun paikanpäälle nauttimaan muutaman huurteisen espoon omapanimon pisteeltä.

Sitten viikkarit away peliin.
Vaikka päähahmona maalien mättämisessä Viikingit ottelussa oli Jere Ahopelto, niin oli Valmir Seferin kramppikin komea. Laukaus noin 35m etäisyydeltä ylänurkkaan muiden EPS pelaajien painostaessa huudoilla "älä vedä". EPS edustuksen instagram näköjään lisännyt maalin omaan 'tarinaankin', josta voi käydä maalin kurkkaamassa.

Saas nähdä mitä loppukausi tuo tullessaan.
Haahdin pastilli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Snadit Kingit


Vastaus #23 : 02.08.2020 klo 12:08:09

Alku näytti aika tasaiselta ja kovalta peliltä. Omaan silmään Viikingit koittivat sitten nopeuttaa peliään mutta siitä seurasi vain virheitä. Yleisesti oli viihdyttävä peli, paikalla runsaasti EPS-faneja.
Ottelutapahtuma ihan farssi. Tulkaa Espoonlahteen katsomaan miten tällä tasolla saadaan aikaan mukava tilaisuus.
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 02.08.2020 klo 12:42:14

Ottelutapahtuma ihan farssi. Tulkaa Espoonlahteen katsomaan miten tällä tasolla saadaan aikaan mukava tilaisuus.
Nostetaan kuitenkin hattua niille vapaaehtoisille, jotka kaikesta huolimatta antavat oman Viikinkien panoksensa edustuksen toimintaan. Käsittäkseni junioripuoli toimii hyvin, mutta se on kasvanut niin erilleen edustuksesta, että tämä on lopputulos.

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa