FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.01.2021 klo 06:24:21 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 9
 
Kirjoittaja Aihe: JäPS 2020 - Sininen vuosi  (Luettu 58045 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Laisto

Poissa Poissa


: 03.02.2020 klo 05:44:49Perustettu: 1947
Kotikenttä: Järvenpään keskuskenttä (Urheilukatu 8, 04400 Järvenpää)
Peliasu: Sininen (varalla valkoinen)
Kakkosessa: Yhtäjaksoisesti kaudesta 2011, sijoitukset 6 – 1 – 8 – 3 – 5 – 4 – 5 – 2 – 3
Yleisöennätys: 1818 katsojaa Kakkosen ottelussa JäPS-Sudet 26.6.2019
Kotisivu: https://japsedustus.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/J%C3%A4PS-Miehet/122932591053444?fref=ts
Twitter: https://twitter.com/JapsEdustus
Instagram: https://www.instagram.com/japsedustus/
Kausikortit verkkokaupasta: https://japs.fi/kausikortti


Kausi 2019

JäPSin kausi 2019 lähti liikkeelle todella takkuillen. Ensimmäisten 8 sarjapelin aikana Palloseura juhli voittoa vain kerran, kun VJS nitistettiin kolmannella kierroksella Keskuskentällä niukasti 2-1. Pisteitä kartuttivat tämän lisäksi tasapelit NJS:n, Jipon ja MP:n kanssa, mutta kun yli kolmannes sarjasta oli pelattu ja kasassa oli yhteensä kuusi täkyä, alettiin Tuusulanjärven pohjoispäässä jo pohtia minkälaiseen putoamiskurimukseen oltiinkaan matkalla.

Tahti oli kuitenkin muuttumassa. Tasapelit Jipon ja MP:n kanssa olivat jo ennakoineet käännettä parempaan, ja kesäkuun lopulla järvenpääläisten ennätysyleisö 1818 silmäparia todisti, kun Kouvolan susilaumalta nyljettiin turkki viimeistäkin karvatupsua myöten. Tennislukemat 6-1 aloittivat hurjan kiidon, joka katkesi vasta syyskuun lopulla perussarjan toiseksi viimeisellä kierroksella Klubi04:ää vastaan. Tappiottomien otteluiden putki kesti huimat 14 ottelua, ja sen aikana Palloseuran tilille napsuneet 8 voittoa ja 6 tasapeliä nostivat joukkueen perussarjan neljän parhaan joukkoon ja mukaan illan viimeisille hitaille final-four -loppukahinoihin.

MP:n etumatka sarjan kärjessä oli niin suuri, että kauden kliimaksiksi tarkoitettu loppusarja oli aikalailla merkityksetöntä läpsyttelyä. Sen kunniaksi Palloseura kävikin Joensuussa pyllistämässä ruman 8-1 tappion. Ryhtiäkin onneksi vielä löytyi, kun mikkeliläisiltä nipistettiin kotona tasuripiste, ja päätöskierroksen komea 0-4 voitto Viikingeistä nosti JäPSin lopulta lohkokolmoseksi.

Maalinälkäisille futisdiggareille järvenpääläiset tarjosivat viihdettä koko rahan edestä, jälleen kerran. Tehtyjen maalien määrä 48 oli lohkon suurin, mutta omassa katiskassa oli loisketta lähes yhtä paljon eli 42 takaiskun verran. Tätä enemmän puolustus vuoti ainoastaan Kolmoseen pudonneilla VJS:llä ja Susilla. JäPSin maaliahnein pelaaja oli hyökkääjä Kron Rexhepi, jonka 12 täysosumaa riittivät lohkon maalipörssin toiselle sijalle.

Kausi 2020

Alkava kausi on Palloseuran kymmenes perättäinen veto Kakkosessa. Haaveet seuraavasta sarjatasosta ovat vuosi vuodelta voimistuneet, ja vuoden 2019 aikana haaveiden taakse kertyi konkretiaa kenties enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

JäPS ulosmittasi Keskuskentän rosoisia fasiliteetteja äärimmilleen asti, ja rakensi ottelutapahtumista viihdyttäviä kokonaisuuksia olutmyynteineen ja oheistapahtumineen. Kirkkaimpana kruununa tätä todensi seuran uusi yleisöennätys 1818 katsojaa Susia vastaan, mutta yleisömäärät olivat nousussa kautta linjan. Forkan lahjomaton yleisömääräseuranta kertoi JäPSin keskiarvoksi 503 katsojaa, joka oikeutti Kakkosessa hienoon kolmanteen sijaan. Riittävä katsoja- ja kannatuspohja on kriittinen perusedellytys toiminnan tason nostamiseksi, mutta Järvenpäässä kehityskaari on viime aikoina näyttänyt sen suhteen varsin hyvältä, ja samaa kehitystä on epäilemättä tarkoitus jatkaa myös kaudella 2020.

Olosuhteet ovat JäPSin kohdalla kestopuheenaihe, ja viimeisen parin vuoden ajan on Järvenpään päätöksentekokabineteissa väännetty tiukasti peistä asian suhteen. Keskuskentän alue on menossa remonttiin, mutta vielä ei ole oikein selvyyttä sille minkälaiset futispuitteet uusimisen yhteydessä on mahdollista toteuttaa. Yhtenä vaihtoehtona on väläytelty myös futisareenan rakentamista jonnekin muualle kuin Keskuskentälle, mutta asia taitaa kaikkien päätösten suhteen olla vielä levällään. Tuore kaupunginjohtaja on tuttu kasvo JäPSin matseissa, ja julkisissakin puheissaan hän on liputtanut sen puolesta, että järvenpääläinen jalkapallo ansaitsisi tarkoituksenmukaiset olosuhteet. Toivoa sopii, että tämä tuki osaltaan myötävaikuttaa riittävästi siihen, että Järvenpäässä päästäisiin tulevaisuudessa pelaamaan hyvissä puitteissa.

Pelillisesti JäPS on kolkutellut oman lohkonsa kärkipäätä jo pitkään. Yhdeksän vuoden Kakkosen historiansa aikana Palloseura on jäänyt vain kerran sarjataulukon puolivälin alapuolelle, ja erityisesti kahden viime vuoden sijoitukset toiseksi ja kolmanneksi ovat alkaneet kasvattamaan järvenpääläisten nälkää siihen malliin, että kaikki muu kuin kärkitaistelu tuntuu pettymykseltä.

JäPS tunnetaan vahvasti omilla kasvateillaan pelaavana ryhmänä, ja muualta tulevat täsmävahvistukset ovat tyypillisesti olleet seuraan ja JäPS-mentaliteettiin sitoutuneita pelimiehiä. Myös kausi 2020 noudattaa tätä hyväksi havaittua linjaa, kun joukkueen runkomiehistä käytännössä kaikki jatkavat. Vahvistuksina mukaan on saatu pitkään muualla pelannut JäPS-kasvatti Miro Schwalenstöcker, sekä sinipaitaan muutaman Gnistan-vuoden jälkeen palannut Temo Apriamashvili. Laatua ja asennetta joukkueessa pitäisikin olla ihan riittävästi jopa kirkkaimmasta mitalista taistelemiseen.

Vuoden alkuun on mahtunut pelejä kovia joukkueita vastaan. Ilves antoi JäPSille 0-5 oppitunnin, mutta Mypaa vastaan sinipaidat väänsivät 3-3 tasapelin. Kakkosen cupin ensimmäisessä ottelussa tasattiin pisteet PePon kanssa 2-2, mutta toisessa koitoksessa Jippo näytti kaapin paikan lukemin 2-5. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomen cupin pyttyä JäPS ei tänä vuonna pääse nostamaan. Toivoa kuitenkin sopii, että hyvät treenivastukset herättelevät Palloseuran tänä vuonna jo ennen kesää, niin että heti sarjan alkaessa oltaisiin täydessä iskussa.
Lockheed

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 04.02.2020 klo 00:17:49


Toivottavasti myös forkalla JäPSistä innottauduttaisiin keskustelemaan enemmän tulevalla kaudella. Sen kasvava seura ja Keski-Uudenmaan ylpeys ansaitsisi.


Ja sen perään "luu kurkkuun" todella mauttomalla kommentilla....PS. Hienoa myös, että rakas paikallisvastustaja Muovikerho Kerava saatiin takaisin Kakkoseen, niin saadaan paikallisottelut takaisin 🍻otteluohjelmaan🍻

Missä asiallinen toisten kunnioitus?
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin Asiantuntijakatsomo, Las Vegas Raiders


Vastaus #2 : 04.02.2020 klo 03:48:19

No olipahan todella mauton kommentti. Hui sentään... :D
Ekollons Pojkarna

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 04.02.2020 klo 09:12:14


Missä asiallinen toisten kunnioitus?

Kyllä molemminpuolista pientä piikittelyä pitää kestää ;)
Jäyhä Jököttäjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jäps, HIFK 2-4


Vastaus #4 : 04.02.2020 klo 15:23:17

Ei käy mielessäkään PKKU:ta haukkua. Sitä kautta on saatu ainoa järvenpääläinen Huuhkajien mukaan.
En osaa siinä nähdä mitään väärää. Taisi Mirokin olla siellä, kun kutsu U-jengiin tuli.

Muuten tietysti siniset aina,mutta punainen on muovista kaukana.

Huomenna luvassa jopa miesten maju-tasoinen uutinen. Tuskinpa sentään Suomen.
Laisto

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 04.02.2020 klo 19:29:23

Totta helkkarissa muille joukkueille pitää kuittailla. Nyt on tosin myönnettävä, että topikin aloituksessa en muistanut huomioida keravalaisten paluuta Kakkoseen mitenkään. Se taitaa kertoa siitä, että PKKU:sta on tullut niin mitäänsanomaton, ettei jaksa harrastaa edes kuittailua.

No, pisteitä toki kesällä kiva ottaa, ja toivotaan että alueen väki löytää tiensä sankoin joukoin peleihin, niin että saataisiin  derbyhenkeä palautettua.

Toinen toive liittyy Puuhökkelin Poikien ultra-osaston paluuseen. Parhaimmillaan jalkeilla oli varsin mukava kannatusosasto, mutta viime vuosina se on kyllä hiipunut. Tänä vuonna ryhmä taas liikkeelle!
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 04.02.2020 klo 20:31:25

Alkavalla kaudella saadaankin derbyherkkua oikein kuorrutuksella, kun sekä Kakkosessa että Kolmosessa kohdataan tuusulalaisryhmät. Kakkosen sarjaohjelmien valmistumista joudutaan ilmeisesti taas odottamaan lähes kauden kynnykselle, mutta liittoon on lähetetty seurojen yhteisenä toivomuksena derbyviikonloput eli perjantaina Kolmosta ja heti perään lauantaina Kakkosta. Ensin molemmat Järvenpäässä kesäkuussa ja sitten molemmat Keravalla (tai Tuusulassa) elokuussa.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #7 : 04.02.2020 klo 20:36:57

Hyviä pelejä, voisi lähteä katsomaan jonkun kun ei vaan taas menisi Ykkösen kanssa päällekkäin. Yleensähän Kakkosen kierros on aina samaan aikaan kuin Ykkösen kierros joten aika vähän tarvitsi viime vuonnakaan käydä niissä peleissä. Vaikka katsoisi toisen Elisalta niin se on mahdotonta livenä kun kellonaikakin on yleensä sama. En ole ihan varma voittaako JäPS, mutta sehän vain lisää mielenkiintoa.
Lockheed

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 04.02.2020 klo 20:46:52

Kyllä molemminpuolista pientä piikittelyä pitää kestää ;)

No, piikittelyn ymmärtää, mutta kun puukotetaan suoraan sydämeen... :(
Seurojen identiteettiaiheet on herkkiä.
Tuo on miltei sama kun haukkuisi tummaihoista N-alkuisella sanalla.
Ja vielä samassa viestissä toivottiin (kutsuttiin) keskustelemaan. Aika mauton tapa toivoa keskustelemaan haukkumalla naapuriseura ala-arvoisesti.
Miten olisi pieni "respect"? :)
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin Asiantuntijakatsomo, Las Vegas Raiders


Vastaus #9 : 04.02.2020 klo 21:35:20

No, piikittelyn ymmärtää, mutta kun puukotetaan suoraan sydämeen... :(
Seurojen identiteettiaiheet on herkkiä.
Tuo on miltei sama kun haukkuisi tummaihoista N-alkuisella sanalla.
Ja vielä samassa viestissä toivottiin (kutsuttiin) keskustelemaan. Aika mauton tapa toivoa keskustelemaan haukkumalla naapuriseura ala-arvoisesti.
Miten olisi pieni "respect"? :)


Siis hetkinen!? Se että jotain jengiä kutsuu muoviseuraksi on verrattavissa siihen että tummaihoista henkilöä haukuttaisiin neekeriksi?

Nyt pientä rajaa tähän uhriutumiseen. :D


PKKU nyt sattuu vain olemaan fuusiossa syntynyt muoviseura. Plästik.
« Viimeksi muokattu: 04.02.2020 klo 21:43:38 kirjoittanut Trabantin vääntynyt mäntä »
napska

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 05.02.2020 klo 06:37:21

Näitä fuusioiden kautta syntyneitä muoviseurojahan meillä riittää.

Jalkapallosta tuli seuran keskeinen laji 1930-luvulla, jolloin pieni oulunkyläläisseura IF Sportaren yhdistyi Gnistaniin. Kyseisen seuran jäsenistön vaatimuksesta Gnistaniin perustettiin jalkapallojaosto. Vuonna 1934 Oulunkylään valmistui urheilukenttä, mikä paransi harrastusolosuhteita. Seuraavana vuonna 1935 Gnistan liittyi Suomen PalloliitonHelsingin piiriin.[3]
Ekollons Pojkarna

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 05.02.2020 klo 09:03:54

Jo on aikoihin eletty, jos naapuriseuran piikittely saa karvat pystyyn :D Keravan ja Järvenpään välillä on aina ollut pientä hännänvetoa, joka toki nykyään on huomattavasti leikkimielisempää. JäPSin ja PKKUn kisailu on vain perinteen jatkumoa.


Tälläinen kuittailu ja kisailu vain entisestään myös vahvistaa kummankin paikallis- ja seuraidentiteettiä ja sitä kautta luo suurempaa kiinnostusta lajin ympärille Keski-Uudellamaalla. Monissa maissa rakkaan paikallisvastustajan voittaminen ja yläpuolelle sijoittuminen sarjataulukossa on usein jopa se tärkein onnistumisen mittari.
Tony Currie

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 05.02.2020 klo 16:56:40

Kisailu ja kuittailu piristävät tunnelmaa. Kaiken loanheiton keskellä haluan kuitenkin suunnata huomion jäpsiläisten nöyryyteen.
Sininen Vuosi on huomattavasti maltillisempi topicin nimi kuin esim. Sininen Tulevaisuus. Askel kerrallaan.
Mainio Manaatti

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 05.02.2020 klo 19:30:20

Menikö Jallu nukkumaan jo? Kuka se maju-jätkä nyt sitten on!?
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #14 : 05.02.2020 klo 19:35:12

Menikö Jallu nukkumaan jo? Kuka se maju-jätkä nyt sitten on!?
Sama! Missä Jallu luuraa? Kansa vaatii nimen tiskiin!

Oliskohan nimikirjaimet L.R.?
Mainio Manaatti

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 05.02.2020 klo 21:01:38

Sama! Missä Jallu luuraa? Kansa vaatii nimen tiskiin!

Oliskohan nimikirjaimet L.R.?

Sehän sieltä tuli Lum Rexhepi
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #16 : 05.02.2020 klo 21:39:08

Sehän sieltä tuli Lum Rexhepi
Ohhoh. :D Melkoista dominanssia odoteltavissa.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #17 : 05.02.2020 klo 21:47:52

Mies joka dominoi ilman palloa, mutta vastustaja dominoi jos hänellä on pallo. Mielenkiintoinen pelaaja.
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #18 : 05.02.2020 klo 21:57:28

Lum toisessa päässä ja Kron toisessa, siinähän sitä rupee olemaan.
Lauantai-illan Nostalgia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mummolan puusauna ja Aulis Virtanen


Vastaus #19 : 05.02.2020 klo 22:09:47

Onko JäPSillä ns. kovat piipussa tulevalle kaudelle ja nousua haetaan hinnalla millä hyvänsä? Rexhepi on melkoisen nimekäs Kakkosen tasolle, kun 27-vuotiaan kohdalla ei voi puhua mistään ikämiesjäähdyttelystä.
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #20 : 05.02.2020 klo 22:34:02

Onko JäPSillä ns. kovat piipussa tulevalle kaudelle ja nousua haetaan hinnalla millä hyvänsä? Rexhepi on melkoisen nimekäs Kakkosen tasolle, kun 27-vuotiaan kohdalla ei voi puhua mistään ikämiesjäähdyttelystä.

https://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/839142-pitkan-linjan-ammattilaispelaaja-lum-rexhepi-japsin-paitaan-kokemusta-kahdesta-eri?fbclid=IwAR2mxVONXOcOG2YX3hgtd4fooIXA2cmKyHUFNQy2e5sxaKdN4IxR1D784To
Lauantai-illan Nostalgia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mummolan puusauna ja Aulis Virtanen


Vastaus #21 : 05.02.2020 klo 22:36:48


Harmi vaan uutinen on maksumuurin takana, kun yritin jo JäPS:n nettivun linkin kautta tuon lukea.
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #22 : 05.02.2020 klo 22:43:31

Harmi vaan uutinen on maksumuurin takana, kun yritin jo JäPS:n nettivun linkin kautta tuon lukea.

Ai hitto, sori, ehdin itse lukea tuon eli Rexhepi on alkanut ajatella uran jälkeistä aikaa, tekee opehommia sekä aloittanut opintoja avoimessa yliopistossa ammattilaisura jäämässä taka-alalle. Tämä siis tuosta jutusta

Tavoitteenahan JäPSillä on nousu tovin ollut, mutta nykyisissä olosuhteissahan Järvenpäässä ei pysty Ykköstä pelaamaan
Lauantai-illan Nostalgia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mummolan puusauna ja Aulis Virtanen


Vastaus #23 : 05.02.2020 klo 22:52:14

Ai hitto, sori, ehdin itse lukea tuon eli Rexhepi on alkanut ajatella uran jälkeistä aikaa, tekee opehommia sekä aloittanut opintoja avoimessa yliopistossa ammattilaisura jäämässä taka-alalle. Tämä siis tuosta jutusta

Tavoitteenahan JäPSillä on nousu tovin ollut, mutta nykyisissä olosuhteissahan Järvenpäässä ei pysty Ykköstä pelaamaan

Ah, kiitoksia tiivistyksestä Ylos Vai alkaa jo jalkapallon ulkopuoliset asiat kiinnostaa, no mikäs siinä. Ikänsä puolesta Rexhepillä olisi vielä useita pelivuosia edessä, sillä eihän 27 vuotta ole etenkään topparille ikä eikä mikään. Ajoittaiset kuumenemiset kentällä tulee Rexhepin kohdalla myös mieleen, mutta ehkäpä hommat opettajana saa siihenkin puoleen malttia.
JukuMrlanen

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 05.02.2020 klo 23:20:43

Satun tietää että Lum tienaa JäPSissä 89 tuhatta per kausi smh

 
Sivuja: [1] 2 ... 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines