FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.06.2020 klo 08:19:42 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Kirjoittaja Aihe: IFK Mariehamn 2020 - Nytt lag, ny plan  (Luettu 45699 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mombasa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Homovitun huutaminen


Vastaus #125 : 14.05.2020 klo 13:38:23

No. Asioita voi aina muotoilla toisinkin, mutta jos nyt katsotaan juuri tätä tapausta, niin meinaatko ihan tosissasi että tuon pitäisi antaa olla palkkalistoilla koko ajan kunnes on lainvoimainen tuomio? Kun epäilty edustaa erityisen tunnettua tahoa ja on MAHDOLLISESTI syyllistynyt johonkin rangaistavaan kentän ulkopuolella, niin tottakai siinä tulee seuralle paineita tehdä niin sanotusti johtopäätöksensä. Onhan tuossa muutkin sanoneet, ettei seuralla ollut muuta vaihtoehtoa.

Minähän sanoin alunperin, että tilanne on erilainen kun mies on todennäköisin syin vangittuna. Tartuin vaan tuohon pelkkä epäilys riittää potkuihin -kommenttiisi
Käläviän Torres

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Kälviän Tarmo, JS Hercules, The Blues


Vastaus #126 : 14.05.2020 klo 14:06:06

Anna nyt jo olla :D Meillä on mielipiteemme itse kullakin, ole ihan vapaasti kanssani eri mieltä jos haluat. Tottakai tällainen keissi jakaa mielipiteitä. Kuten edellä yksi sanoi, tästä asiasta voi Mariehamnin väki jotain tietää mitä me ei, ja sen perusteella ollaan sitten päädytty pistämään kaveri pellolle.
« Viimeksi muokattu: 14.05.2020 klo 14:09:01 kirjoittanut Käläviän Torres »
Mombasa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Homovitun huutaminen


Vastaus #127 : 14.05.2020 klo 14:29:40

Anna nyt jo olla :D Meillä on mielipiteemme itse kullakin, ole ihan vapaasti kanssani eri mieltä jos haluat. Tottakai tällainen keissi jakaa mielipiteitä. Kuten edellä yksi sanoi, tästä asiasta voi Mariehamnin väki jotain tietää mitä me ei, ja sen perusteella ollaan sitten päädytty pistämään kaveri pellolle.
Et ole tainnut ymmärtää viestieni pointtia, mutta taidetaankin lopulta olla aikalailla samaa mieltä asiasta. Koko pointtini nimenomaan oli, että työnantajalla olisi jotain muutakin taustalla kuin pelkkä epäilys. Tälläiseksi käy pelaajan oma kertomus ja/tai se, että mies on kokonaan vangittuna ja estetty harjoittamasta ammattiaan. Jos pelkän epäilyn pohjalta alettaisiin irtisanomaan, elettäisiin aika hatarilla pohjilla. Mutta siinä olet oikeassa, että parasta olisi antaa asian vain olla Ylos Eiköhän tästä aiheesta ole tältä erää ihan tarpeeksi keskusteltu.
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #128 : 14.05.2020 klo 15:31:58

Tähän topiikkiin yhtäkkiä ilmestynyt 6 sivua, missä jauhettu nyt vain ja ainoastaan samasta synkästä aiheesta. Muutenhan täällä ei mitään keskustelua edes käytäisi. Sitten vaikka kun kausi alkaa olisi kiva jos täällä olisi jotain futisaiheista keskusteluakin niin että tämä rikosepäily ei jäisi ainoaksi mielenkiinnon kohteeksi, vaikka sitä se monen mielestä varmasti onkin...
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #129 : 14.05.2020 klo 19:31:34

Tähän topiikkiin yhtäkkiä ilmestynyt 6 sivua, missä jauhettu nyt vain ja ainoastaan samasta synkästä aiheesta.
Viime kauden topiikki keräsi kokonaiset 7 sivua, eiköhän tähän tule vielä pari lisää. Joten EOM!
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #130 : 14.05.2020 klo 22:25:25

Viime kauden topiikki keräsi kokonaiset 7 sivua, eiköhän tähän tule vielä pari lisää. Joten EOM!

Sama ajatus tuli jo pari sivua sitten mieleen. Aivan selvää EOM:ää. :D
Hiekasta noussut

Poissa Poissa


Vastaus #131 : 14.05.2020 klo 22:40:45

Eikä vielä ole päästy aloittamaan kunnon keskustelua edes Maarianhaminan uudesta tekonurmesta, jolla korvattiin se paska luonnonnurmi. IFK Mariehamn on liigan ehdottomasti mediaseksikkäin seura, ainakin näin korona-aikoina.
GERP

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iloinen Ilves-perhe


Vastaus #132 : 14.05.2020 klo 23:06:21

IFK Mariehamn on liigan ehdottomasti mediaseksikkäin seura, ainakin näin korona-aikoina.
Pientä pakottamista tässä on kyllä ollut.
Sepp Smith

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kajaanin joukkueet


Vastaus #133 : 14.05.2020 klo 23:28:58

Tälleen "neutraalina" kannattajana sanon vaan, että eihän tuossa ole oikein muuta vaihtoehtoa ole kuin pistää ukko pihalle. Jos sopimusta ei purettaisi ja kaveri saisi jatkaa treeneissä (ja peleissä), niin sehän olisi todella huonoa mainosta seuralle. Toki vaikka yleensä epäilty on syyllinen vasta kun se on lainvoimaisella tuomiolla osoitettu, niin raiskaus on niin vakava asia, ettei se jo epäilyvaiheessa jätä muuta vaihtoehtoa kuin purkaa sopimus. Kenenkään ei tarvitse joutua poliisin kanssa millään lailla tekemisiin epäillyn asemassa, jos elää täysin nuhteettomasti. Näinhän se kävi sarjaa alempana toisissa vihervalkoisissa, siinä henkilö itse taisi lähteä vaikka kyse oli myöskin tilanteesta, ettei lainvoimaista tuomiota vielä ole ja vaikka epäilty tekokin liittyy aivan erilaiseen rikokseen.
Mikä rikos on sattunut sarjaa alempana??
OEA

Poissa Poissa


Vastaus #134 : 15.05.2020 klo 08:41:17

Mielenkiintoista nähdä kun tauolta palataan mitä valmennus on miettinyt cup pelien perusteella. Puolustus pitäisi nyt olla selvästi vahvempi kun Sumusalo ja Taimi ovat mukana, vaikka edelleenkin hieman huolettaa että Buwalda on ainoa laadukas puhdas toppari. Pelataanko edelleen 3 topparin linjalla vai palataanko suosiolla 4 puolustajan linjaan. Cup peleissä oli suuria vaikeuksia tuon 3 topparin linjan kanssa, tosin joukkueen rakennus valmistui myöhään eikä cup peleissä ehditty yhtenäistä joukkuetta ollenkaan vielä nähdä mikä varmasti vaikutti paljon kokonaisuuteen.

Toinen huoli on ollut keskikentän keskusta, jossa Makrillos ei vielä ehtinyt näyttää tasoaan. Baliso ei ehkä ole aloituskamaa eli olisiko Makrillos/Mäenpää/Backaliden kolmikko, jonka varassa keskusta on. Backalidenkin oli cup peleissä vielä aika vaisu.

Hyökkäyksessä Tolonen oli käytännössä ainoa maalintekoon pystyvä cup peleissä. Yagan ei vakuuttanut vielä ollenkaan. Joukkueesta poistunut ei pelannut cup peleissä, joten sen osalta ei vaikutusta , mutta tarvitaanhan tuonne tosiaan vielä laadukas maalintekijä. Laituripuolella taas paljon potentiaalia Albionin, Ebwellen, Sjöroosin myötä. Cup peleissä Sjöroos ja Järvenpää pelasivat wingbackeinä ja omiin silmin Albionilla ja Ebwellellä (joka tosin ei paljon vielä pelannut) hieman vaikeuksia löytää paikkaansa 3-5-2 muodostelmassa mutta katsotaan miten organisoidaan nyt kun on enemmän vaihtoehtoja kokoonpanossa.

 
Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines