FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.01.2021 klo 21:52:37 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Loukkaantumisista ilmoittaminen  (Luettu 1021 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
OEA

Poissa Poissa


: 21.02.2020 klo 18:18:16

IFK Mariehamn on perinteisesti ollut hyvin avoin pelaajien loukkaantumisista ilmoittamisen osalta. Viime kaudet on ilmoitettu sekä vamman syy varsin yksityiskohtaisestikin ja arvioitu poissaolon pituus.

Nyt seura on julkistanut että jatkossa ei ilmoiteta syytä pelaajien yksityisyyden takaamiseksi mutta ei myöskään arvioitua poissaolon pituutta veikkausliigan kilpailutilanteeseen vedoten, eli jotta vastustajat ei saa tiedosta hyötyä.

On varsin ilmeistä että loukkaantumisista ei nykypäivänä ilmoiteta syytä eli vamman laatua, sillä tiedolla ei ulkopuolisille ole arvoa eikä se ole pelaajan yksityisyyden varjelemiseksi perusteltua. Taitaa jo GDPR tämän estää mihin IFKM myös viittaa.

Sen sijaan ihmetyttää että ei poissaolon arvioitua pituutta ilmoiteta edes karkealla tasolla. Ainakin itse koen sen aika isona kannatajien aliarvioimisena ja onhan sillä veikkaamisenkin kannalta merkitystä.

Miten muut seurat ilmoittavat poissaoloista/loukkaantumisista, ilmoittaako kaikki pelkästään otteluennakoissa ilman mitään ennustetta paluulle? Eikö tällaiselle pitäisi olla joku yhtenäinen linja seurojen välillä?
rissas-olli

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 02.03.2020 klo 13:31:12

Voisko tämä topicin yhteydessä kysellä tietäviltä, miten suuren osan vakuutukset yleensä korvaa pitkäaikais-loukkaantuneen pelaajan  palkkakuluista?

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines