FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.03.2021 klo 08:37:58 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Perutaanko EURO2020 koronan vuoksi?
Kyllä - 169 (15.7%)
Kyllä, kisat siirretään vuodella eteenpäin - 339 (31.5%)
Pelataan tyhjille katsomoille - 106 (9.9%)
Suomen pelit siirretään Bakuun - 128 (11.9%)
Ei peruta - 333 (31%)
Äänestäjiä yhteensä: 1071

Sivuja: 1 ... 60 [61] 62 ... 64
 
Kirjoittaja Aihe: Koronavirus - perutaanko Euro2020?  (Luettu 300815 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Tango Rosario

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1960–2020


Vastaus #1500 : 11.02.2021 klo 18:34:02

Venäjä salli suorat lennot Suomesta ja aloitti samalla myös viisumien (ei sähköiset viisumit) myöntämisen Suomen kansalaisille ja Suomessa pysyvästi oleskeleville jo 25.1.2021.


Joo, näin se on. Heitin tuon äkkiseltään ulkomuistista sen kummemmin päivämääriä tarkistamatta.
Kankkunen

Poissa Poissa


Vastaus #1501 : 11.02.2021 klo 21:28:01

Uefan delegaatti kävi tänään Pietarissa tarkastamassa suunnitelmat ja toimenpiteet viimeistä kertaa ennen EM-kisoja. Uefan hyväksyi venäläisten suunnitelmat, joiden lähtökohtana on täydet stadikat, joista sitten joustetaan tarpeen mukaan

Uutinen
“At the moment, we proceed from the assumption that the loading of the arena will be maximum and everyone who has purchased tickets will be able to attend the matches,” explained Alexey Sorokin. - Getting ready for this. But the final decision will be made in early April.

Myös ulkomaalaisten kannattajien tilannetta käsiteltiin, Sorokin oli optimistinen tässäkin asiassa

Uutinen
By the way, the head of the Organizing Committee confirmed that fan-IDs, that is, fan passports, will be used again at Euro 2020.

“These are, first of all, additional benefits for foreigners: to come to us without a visa and receive certain privileges already in St. Petersburg,” Sorokin added. - And how many of them there will be ... In general, we depend on the opening of borders, this is a question outside the competence of the Organizing Committee. But we are optimistic about the situation, seeing how the restrictions in St. Petersburg are being lifted, including those concerning mass sports events. Hopefully, adverse scenarios will not have to be used. But it is too early to talk about the number of fans.


Eli hiukan yliammuttuja oli brittien 'epätodennäköistä, että ulkomaalaisia kannattajia pääsisi matseihin' - otsikot (saattoivat toki pitää täysin paikkansa Lontoon pelien näkökulmasta). Eipä tässä mitään varmaa toki ole, mutta onhan tässä vielä hyvät mahdollisuudet päästä paikan päälle.

Chuck

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuriositeetit


Vastaus #1502 : 11.02.2021 klo 21:35:38

a) Rajanylitykset Venäjälle ja takaisin Suomeen - mitä vaaditaan, onko karanteeneja

Venäjälle päin mennessä ei varmaan tule olemaan yhtään mitään. Sitten takaisin tullessa istun kaksi viikkoa vaikka eristyssellissä. Toki perustuslaillisista syistä kaikki toimet ovat kesälläkin vain suosituksia. :)
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ponikerho


Vastaus #1503 : 11.02.2021 klo 21:57:11

Tää topic on vähän tällaista jatkuvaa toivon ja epätoivon tennismatsia. Toki kiitokset asiaa päivittäville.

Kitisijät saa kitistä, mutta Putin on viimeisen päälle futismies, sanoisi Tami Tamminen.

« Viimeksi muokattu: 11.02.2021 klo 22:01:37 kirjoittanut kokistuoppi »
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #1504 : 11.02.2021 klo 22:11:20

Venäjälle päin mennessä ei varmaan tule olemaan yhtään mitään. Sitten takaisin tullessa istun kaksi viikkoa vaikka eristyssellissä. Toki perustuslaillisista syistä kaikki toimet ovat kesälläkin vain suosituksia. :)

Kyllä lääkärit voi määrätä pakolla karanteeniin kaikki kisavieraat. Eikä meistä kukaan varmaan halua että Suomen kannattajat saa huonoa mainosta siitä että tuolta tulee pöpöä.

En kyllä lähde enää veikkaamaan mitään. Kesällä sen sitten näkee mikä tautitilanne on. Kaksi viikkoa karanteenia on kuitenkin pieni hinta kisamatkasta.
« Viimeksi muokattu: 11.02.2021 klo 22:13:44 kirjoittanut Nigel Kugelschfeir »
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #1505 : 11.02.2021 klo 22:18:29

Uefan delegaatti kävi tänään Pietarissa tarkastamassa suunnitelmat ja toimenpiteet viimeistä kertaa ennen EM-kisoja. Uefan hyväksyi venäläisten suunnitelmat, joiden lähtökohtana on täydet stadikat, joista sitten joustetaan tarpeen mukaan
Joo ilmeisesti 4 eri skenaariota, joista tuo optimistisin. Mutta tuo on tällä hetkellä se pääsuunnitelma.

Kyllä tuonne varmaan tulee lähdettyä, jos se vain on mahdollista. Luultavasti tulee kuitenkin otettua melko varovaisesti, jos koronatilanne on Venäjällä vielä valloillaan. Todennäköisesti jos covidin saa niin oireet ovat pahimmillaan jotain pysyviä keuhkovammoja. Tuollaisen varmaan saa röökinpoltostakin eli olen sen valmis kyllä ottamaan, jos se takaa sen, että näen elämäni aikana edes yhden Suomen EM-kisamatsin paikan päällä.
Kulma

Poissa Poissa


Vastaus #1506 : 11.02.2021 klo 22:56:37

RT:n haastattelu on kanssa tuosta Sorokinista melko optimistinen. Hyvä on, että päätös tehdään huhtikuun alussa ja jos "nyt pitäisi päättää, pyytäisimme viranomaisilta lupaa Pietarissa ottaa katsomoon puolet sallitusta katsojamäärästä". https://www.rt.com/sport/515159-sorokin-euro-2020-st-petersburg/
Donttuanttu

Poissa Poissa


Vastaus #1507 : 11.02.2021 klo 23:35:03

https://www.spb.kp.ru/daily/27238/4365804/?utm_campaign=internal&utm_medium=kp.daily.more-on-theme&utm_source=quote_preview&utm_term=2

Huomisesta lähtien urheilutapahtumiin saa ottaa 75 prosenttia kapasiteetista max 25 000.
Mukavia uutisia nämä. Väkisin alkaa toiveet Pietarin kisareissusta taas heräämään henkiin.
Hadji

Poissa Poissa


Vastaus #1508 : 12.02.2021 klo 10:10:38

Vähän alkaa olla liikaakin positiivista virinää täällä, joten saisko tilannetta tasapainoittamaan ketjun muutamat maailmanlopun ennustajat.
Faaxinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Raimo taskusta kaivoi savukalan


Vastaus #1509 : 12.02.2021 klo 10:16:10

Vähän alkaa olla liikaakin positiivista virinää täällä, joten saisko tilannetta tasapainoittamaan ketjun muutamat maailmanlopun ennustajat.

Maahantulorajoitukset Euroopassa sekoittavat UCL:n pakan täysin, joten homma jää keväällä kesken. UEFA laittaa eurot Eurojen edelle ja kisat perutaan seurajalkapalloilun kruununjalokiven tieltä. Kelpaako?
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #1510 : 12.02.2021 klo 10:22:51

Vähän alkaa olla liikaakin positiivista virinää täällä, joten saisko tilannetta tasapainoittamaan ketjun muutamat maailmanlopun ennustajat.
Uutinen
Ulkoministeri Lavrov: Venäjä on valmis katkaisemaan välit Euroopan unioniin
”Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan”, sanoi Sergei Lavrov.

”Emme halua eristää itseämme maailman elämästä, mutta meidän täytyy valmistautua tähän”, sanoi Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov.

Mikko Paakkanen HS
10:04 | Päivitetty 10:13

VENÄJÄ on valmis katkaisemaan suhteensa Euroopan unioniin, jos Venäjää vastaan asetetaan sellaisia pakotteita, jotka ovat riski Venäjän taloudelle, sanoo Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov.

”Lähdemme siitä, että olemme valmiit”, hän vastasi toimittajan kysymykseen siitä, onko Venäjä menossa kohti välien katkaisemista EU:n kanssa.

Venäjän ulkoministeriö julkaisi otteen haastattelusta verkkosivullaan.

LAVROV puhui Venäjän hallintoa tukevan toimittajan Vladimir Solovjovin Solovjov Live -ohjelmassa, jota Solovjov pitää Youtube-kanavallaan. Ohjelma on määrä esittää kokonaisuudessaan Venäjän ulkoministeriön verkkosivulla kello 11 Suomen aikaa, kerrotaan ulkoministeriön sivulla.

”Emme halua eristää itseämme maailman elämästä, mutta meidän täytyy valmistautua tähän. Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan”, sanoi Lavrov haastattelussa ministeriönsä julkaiseman otteen mukaan.

Lavrovia haastatellut Solovjov tunnetaan oppositiota ja länsimaita vastustavista lausunnoista, kertoo esimerkiksi brittiläinen sanomalehti The Times.

VENÄJÄN ja EU:n suhteet ovat huonontuneet merkittävästi venäläisen oppositiopoliitikon Aleksei Navalnyin myrkytyksen, kiinnioton ja tuomion takia. Navalnyista on myös tullut riski Venäjän hallinnolle, kun hänen kannattajansa ovat organisoineet suuria mielenosoituksia eri puolilla Venäjää.

Suomen ulkoministerin Pekka Haaviston on määrä tavata Lavrov Pietarissa ensi maanantaina. Siellä hänen on määrä keskustella Navalnyin tilanteesta, Vuoristo-Karabahista, Valko-Venäjästä, Ukrainasta ja asevalvonnasta, kerrotaan Suomen ulkoministeriön tiedotteessa.

EU:N ULKOPOLIITTINEN edustaja Josep Borrell tapasi Lavrovin viikko sitten. Borrellin katsotaan joutuneen tapaamisessa Lavrovin nolaamaksi, ja tapaamisen jälkeen esimerkiksi 70 europarlamentaarikkoa on vaatinut Borrellin eroa. Erovaatimuksesta kertoi esimerkiksi Politico.

Puhuessaan tiistaina europarlamentaarikoille Borrell ehdotti Venäjälle uusia pakotteita.

Borrell sanoi tiistaina, että EU:n ja Venäjän suhteet ovat pysähdyksissä, eikä Venäjä ole osoittanut halua vuoropuheluun EU:n kanssa.

”He ovat armottomia”, Borrell sanoi euroedustajille Venäjästä uutistoimisto Reutersin mukaan.


Olisiko tässä potentiaalia uudelle uhalle kisamatkaa kohtaan?
snakewarrior

Poissa Poissa


Vastaus #1511 : 12.02.2021 klo 11:20:30

Tässä ei toiveet ole enää varmaan kenelläkään kovinkaan korkealla että juuri sen ensimmäisen arvokisamatsin livenä näkisi, monestakaan syystä - vaikka lippu edelleen ekaan peliin minulla on.

En haluaisi todellakaan ottaa rokotetta niin nopeasti (kesään mennessä), mutta jos sellainen mahdollisuus tulee ja se on ehtona sille että näkee ekan arvokisapelin (ja että silloin varmuudella myös näkisi sen), niin sitten katsotaan.

Enemmän odotan jo sitä hetkeä että pääsisi näkemään historian ensimmäisen pelin astetta kiinnostavimmissa mm-kisoissa. Nyt on mielenkiintoista vaan seurata saavuttaako huuhkajat vai helmarit sen virstanpylvään ekana.
Olenhan helmarit kuitenkin em-kisoissa jo livenä nähnyt, joten mm-kisat on se seuraava etappi kaikin puolin.
KPK

Poissa Poissa


Vastaus #1512 : 15.02.2021 klo 11:00:18


Aurinkolomakisat kesäkuussa? Israel ehdottanut Uefalle kisojen pitämistä Israelissa.

https://www.israelhayom.com/2021/02/14/covid-could-see-israel-hosting-uefa-euro-2021/
Ben

Paikalla Paikalla


Vastaus #1513 : 15.02.2021 klo 14:10:29

Tässä tapauksessa isännille tarvitaan tietysti myös kisapaikka ja kuten työpaikoilla, niin tietenkin viimeisenä taloon tullut saa lähteä. Eli Suomi tai Makedonia, heitetään lantilla.
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #1514 : 15.02.2021 klo 14:25:19

Aurinkolomakisat kesäkuussa? Israel ehdottanut Uefalle kisojen pitämistä Israelissa.

https://www.israelhayom.com/2021/02/14/covid-could-see-israel-hosting-uefa-euro-2021/

Ja FutisForumilla ehdotetaan, että kisat pelattaisiin Olympiastadionilla.
Mehu-Jani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 4.10.2014


Vastaus #1515 : 15.02.2021 klo 16:44:02

Lainaus
Tanska uskoo saavansa kaikki halukkaat rokotettua kesäkuun loppupuolelle mennessä, kertoo maan terveysviranomainen.

Syynä on se, että Pfizer on ilmoittanut pystyvänsä toimittamaan Tanskalle huhtikuusta alkaen enemmän rokotteita kuin oli aiemmin arvioitu. Vaikka Astra Zeneca puolestaan toimittaa odotettua vähemmän rokotteita, pystytään tämän hetkisten tietojen valossa kaikki tanskalaiset aikuiset rokottamaan viikkoon 25 eli 27. kesäkuuta mennessä.
Näin Hesarissa. Tämä nyt ei kovin huono uutinen ainakaan Tanskassa pelattavien pelien kannalta ole, mutta toisaalta, eipä näihin luvattuihin toimituksiin itselläni ainakaan kovin vahvaa luottoa ole.
elstadi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #1516 : 16.02.2021 klo 11:13:43

Onneksi ei tullut palautettua mitään lippuja.

Kyllähän tuonne Pietariin näyttäisi nimittäin kesällä pääsevän katsomoon kuten ollaan ennakoitu jo pitkään. Stadikat täyteen ja palloa uuniin Tuoppi Ylos
Kulma

Poissa Poissa


Vastaus #1517 : 16.02.2021 klo 11:22:05

Veitsenterällä mennään. 116 päivää aikaa ja vielä tulee tällaista Euroopan tautienehkäisy- ja valvontakeskukselta ECDC:ltä kuten eilen:

"ECDC näyttää vihreää valoa koronarokote­todistuksille, joissa olisi annetun rokotteen nimi, annosten määrät ja rokotteen tyyppi. Todistus olisi kuitenkin lähinnä tarkoitettu lääketieteellisiin tarkoituksiin, eikä esimerkiksi matkustamiseen. Niin sanotun koronarokotepassin käyttöönottoa ECDC sen sijaan ei suosittele, koska tällä hetkellä ei ole todisteita siitä, etteikö rokotettukin voisi saada tartuntaa ja levittää tautia oireettomana.

Näin ECDC:n mukaan matkustajia ei myöskään tulisi vapauttaa karanteenista eikä testauksesta." https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007805276.html
elstadi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #1518 : 16.02.2021 klo 11:25:02

Veitsenterällä mennään. 116 päivää aikaa ja vielä tulee tällaista Euroopan tautienehkäisy- ja valvontakeskukselta ECDC:ltä kuten eilen:

"ECDC näyttää vihreää valoa koronarokote­todistuksille, joissa olisi annetun rokotteen nimi, annosten määrät ja rokotteen tyyppi. Todistus olisi kuitenkin lähinnä tarkoitettu lääketieteellisiin tarkoituksiin, eikä esimerkiksi matkustamiseen. Niin sanotun koronarokotepassin käyttöönottoa ECDC sen sijaan ei suosittele, koska tällä hetkellä ei ole todisteita siitä, etteikö rokotettukin voisi saada tartuntaa ja levittää tautia oireettomana.

Näin ECDC:n mukaan matkustajia ei myöskään tulisi vapauttaa karanteenista eikä testauksesta." https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007805276.html

Nämä suositukset nyt eivät toivottavasti Rybyjä kiinnosta ns. vittuakaan. Tanskan suhteen voi olla eri tarina.

Toki itse uskon vakaasti, että rokotetodistuksella matkustelu on pakko olla käyttövalikoimassa isolla, kun vaikka Espanja, Italia ja Kreikka yrittävät jotenkin selviytyä taloudellisesti tästä.
pirakaia

Poissa Poissa


Vastaus #1519 : 16.02.2021 klo 12:28:11

ECDC:n suosituksia ei ole ainakaan kuunneltu Välimeren itäpuolella: Kreikka, Kypros ja Israel ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan rokotetut kansalaiset voivat matkustaa vapaasti maiden välillä. Tällä pyritään tukemaan kyseisille maille tärkeää matkailua, käytäntöä odotetaan voimaan 1. huhtikuuta.

https://www.theguardian.com/world/2021/feb/15/post-covid-tourism-hopes-buoyed-by-deal-between-greece-cyprus-and-israel
Seeteufel

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #1520 : 16.02.2021 klo 16:55:02

Varmasti jonkinlaisia matkustuskuplia tullaan näkemään pienempien alueiden sisällä, mutta koko Euroopan tasolla näyttää aika heikolta.
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #1521 : 16.02.2021 klo 16:58:32

Wembleylle 30% kapasiteetista FA:n toiveissa: https://www.thesun.co.uk/sport/football/14057519/fans-carabao-cup-final-fa-euros-wembley/?utm_medium=Social&utm_campaign=sunfootballtwitter&utm_source=Twitter#Echobox=1613413354
Chuck

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuriositeetit


Vastaus #1522 : 17.02.2021 klo 00:40:16

Nämä suositukset nyt eivät toivottavasti Rybyjä kiinnosta ns. vittuakaan. Tanskan suhteen voi olla eri tarina.

Tanskassakin rokotukset etenevät kuitenkin melko hyvää tahtia. Jos Suomessa saadaan rokotukset etenemään hyvää tahtia sekä pidetään tartuntamäärät mahdollisimman alhaisina loppuun asti, niin en näe mitään syytä miksi suomalaisia ei voitaisi Parkenille päästää. Vaikka sitten edes niin, että vieraskannattajat pidetään alusta loppuun jossain omassa kuplassaan. :D
BekkoBelikaani

Poissa Poissa


Vastaus #1523 : 17.02.2021 klo 00:57:33

Vaikka sitten edes niin, että vieraskannattajat pidetään alusta loppuun jossain omassa kuplassaan. :D
Kuulin luotettavasta lähteestä, että kaikki stadionille haluavat Huuhkajafanit tullaan eristämään kahdeksi viikoksi Huuhkajanpesään ennen Parkenin matsia. Kaksi viikkoa kun jaksaa Jaajon, Betsieskon, Lärvisen ja Sami Hedbergin seurassa, niin on oikeutettu pääsemään stadionille.
Chuck

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuriositeetit


Vastaus #1524 : 17.02.2021 klo 01:20:04

Kuulin luotettavasta lähteestä, että kaikki stadionille haluavat Huuhkajafanit tullaan eristämään kahdeksi viikoksi Huuhkajanpesään ennen Parkenin matsia. Kaksi viikkoa kun jaksaa Jaajon, Betsieskon, Lärvisen ja Sami Hedbergin seurassa, niin on oikeutettu pääsemään stadionille.

Nappaisin jopa tuosta tarjouksesta kiinni saman tien.

 
Sivuja: 1 ... 60 [61] 62 ... 64
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa