FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.11.2020 klo 04:35:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Jalkapalloviikko  (Luettu 1101 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jalkapalloviikko

Poissa Poissa


: 11.03.2020 klo 22:53:56

Nettisivu
jalkapalloviikko.fi

Viikkojulkaisut
Kerran viikossa julkaistaan Jalkapalloviikkoa. Vuonna 2021 julkaistaan paperilehtenä Keski-Suomen ja Itä-Suomen aluelehdet. Lehdet sisältävät oman alueen seurojen otteluraportit, mutta käsittelee tietysti koko sarjan. Pyrimme sen kautta kasvattamaan meidän verkostoa myös muihin maakuntiin, joten muita alueita on luvassa.

JaVi TV
Studiolähetys 15.5.2019 (Koosteet JyPK - HJK (NL), JBK - FCV (M2), FCK/HoDy - KaPa-51 (M4), Harjun Potku - FC Huki (M4))
Studiolähetys 30.7.2019 (Koosteet PaRi - Kanu (N2), JyPK - ÅU (NL), JPS - ToU (M3), PK-37 - FCV (M2))
Kooste Komeetat - KeuPa 20.9.2019
Kooste JJK - PAVE 4.10.2019
Kooste AC Barca - FC Blackbird 12.8.2020

muut linkit
SoMe
Fb Itä-Suomen Jalkapalloviikko
Fb Keski-Suomi Jalkapalloviikko
Fb Lapin Jalkapalloviikko

Tilaukset & Yhteystiedot
https://www.jalkapalloviikko.fi/kauppa
info@jalkapalloviikko.fi

« Viimeksi muokattu: 11.11.2020 klo 10:46:43 kirjoittanut Jalkapalloviikko »
Jalkapalloviikko

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 11.11.2020 klo 10:49:39

Uutinen
Sopimusuutinen

JaVi-tiimi sai vahvistusta! Toimittajajoukkoon on liittynyt Teemu Hassinen. Hän on ammattijournalisti ja urheilukuvaaja, jonka juttuja näkyy säännöllisesti Iisalmen Sanomissa. Jotkut tuntevat Teemun varmasti myös legendaarisesta FutisForum2:sta, PK-37:n julkaisuista sekä Vartaloharhautus-blogista, mutta urheilukuvaus vie myös muihin lajeihin, kuten lentopalloon. JaVilla Teemu on toiminut jo kaudella 2015, jolloin tehtiin muun muassa Itä-Suomen jalkapallon ja Keski-Suomen jalkapallon Kausilehtiä. Kyseessä on Savon jalkapallon asiantuntija, joka on hyvin kiinnostunut jalkapallosta maakuntarajojen ylitse. Jalkapalloviikko on kunnianhimoinen projekti. Tarvitsemme toimittajia kuten hänet, että pystymme tuottamaan teille vielä lisää laadukkaita juttuja, haastatteluita, raporttia ja kuvia.

Tervetuloa Teemu!
Jalkapalloviikko

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 11.11.2020 klo 13:30:30

Oma JaVi-aluelehti Itä-Suomeen?

Kaudesta 2020 alkaen julkaisemme Keski-Suomessa painettua viikoittaista Jalkapalloviikkoa. Seuraamme jokaista sarjaa, johon maakunnan joukkueet osallistuvat. Siksi uutisoimme samalla monien itäsuomalaisten joukkueiden peleistä niissä sarjoissa, jotka koskevat koko aluetta - osa toimittajistamme onkin Itä-Suomesta. Itä-Suomen jalkapallomaisema on meille tuttu jo vuodelta 2015. Silloinen projektimme sai Palloliiton Itä-Suomen piirin erityistunnustuksen. Seuraavaksi haluamme tehdä oman aluelehden Itä-Suomeen, jonka keskiössä on Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon - sekä vanhan piirin jäsenenä Pieksämäen - jalkapallomaailma. Taloudellisesti terveeltä pohjalta lähtemiseen tarvitaan joukko ennakkotilaajia, jotka sitoutuvat lehden tilaamiseen. Tilauslaskun lähetämme vasta, kun saamme kokoon minimimäärän tilauksia eli 50 tilausta; tavoitteemme on kuitenkin maaliskuun alkuun mennessä saada sata tilaajaa. Julkaisemme vuositilaajalle vähintään neljäkymmentä numeroa vuodessa - sarjakauden ulkopuolella vähintään yhden numeron kuukaudessa, ja sarjakaudella joka viikko. Vuositilaajan etuihin kuuluu myös erityinen laaja kausijulkaisu ennen sarjojen alkua kun sarjat ja joukkueet ovat tiedossa. Viikkolehden vakiosisältönä ovat sarjakauden aikana jokaisen aikuisten sarjan ottelutulokset perustilastoineen ja vähintään lyhyt raportti. Joka viikko nostamme muutaman ottelun laajempaan kuvalliseen raporttiin. Keski-Suomessa onnistuimme kaudella 2020 käydä jokaisen joukkueen kotipelissä ainakin kerran. Otteluraporttien ja sarjaseurannan lisäksi kirjoitamme jalkapallokulttuurin kaikilta osa-alueilta.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines