FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
12.08.2020 klo 10:02:52 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Kauden tärkein ottelu - kampanja voimassa 31.5. asti  (Luettu 3015 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mama

Poissa Poissa


: 24.05.2020 klo 05:23:44

En löytänyt topiccia tälle tärkeelle kampikselle?

Voi osallistua pikkurahalla seurojen tukemiseen.

Toki kohta Poliisihallitus tulee ja kieltää laittomana rahankeräyksenä.

http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2020/04/23/kauden-tarkein-ottelu-kampanja-suomalaisen-huippujalkapallon-puolesta-ja-koronavirusta-vastaan

Uutinen
"Kauden tärkein ottelu" -kampanja suomalaisen huippujalkapallon puolesta ja koronavirusta vastaan


Uutinen
Jalkapallon pääsarjojen yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja kannustaa pelastamaan pääsarjaseurat ja antamaan samalla jalkapalloelämyksiä koronaviruksen vaikutuksista kärsiville.

COVID-19-pandemia on muodostanut monen muun toimialan ohella akuutin uhan myös jalkapallon pääsarjaseurojen taloudelle ja toimintaedellytyksille, kun sarjakausien aloitusta joudutaan lykkäämään tulevaisuuteen. Kauden tärkein ottelu on Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Miesten Ykkösen järjestämä yhteiskampanja, jonka tavoitteena on turvata suomalaisen huippujalkapallon tulevaisuus. Kampanjassa kannustetaan ihmisiä ja yhteisöjä ostamaan 10 euron hintaisia tukilippuja, joiden tuotto ohjataan sarjakohtaisesti ja lyhentämättömänä kampanjassa mukana oleville pääsarjaseuroille.

- Käsillä oleva tilanne koskettaa monin tavoin eri seuroja, mutta kaikkien huoli tulevaisuudesta on yhteinen. Hankalassa tilanteessa tarvitsemme yhteiskunnan tuen lisäksi kaikkien panosta, jotta suomalaisella huippujalkapallolla on mahdollisuus selvitä koronaviruksen aiheuttamasta kriisistä kuivin jaloin. Meille on tärkeää, että Kauden tärkeimpään otteluun pääsee mukaan jo pienelläkin panoksella ja yhdessä voimme osoittaa tukemme suomalaiselle huippujalkapallolle, toteaa Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

- Haluamme yhdessä Veikkausliigan ja Miesten Ykkösen kanssa tarjota ihmisille matalan kynnyksen mahdollisuuden osallistua oman seuransa sekä suomalaisen huippujalkapallon tukemiseen. Kauden tärkeimmän ottelun tavoitteena on auttaa osaltaan jokaista pääsarjaseuraa selviämään koronaviruksen aiheuttamasta ahdingosta, kertoo Kansallisen Liigan kehityksestä vastaava Heidi Pihlaja.

Seurat luovuttavat kaikki kampanjan kautta ostetut pääsyliput sarjatoiminnan käynnistyessä paikallisesti valitsemilleen hyväntekeväisyyskohteille. Kampanjan kautta halutaan mahdollistaa jalkapalloelämyksiä ja ilahduttaa erityisesti heitä, joiden arkeen koronavirusta vastaan käytävä taistelu vaikuttaa kaikkein eniten.

- Kauden tärkeintä ottelua todellakin pelataan nyt jokaisessa seurassa. Toivon, että kampanja tuo taustatukea seurojen omien ponnisteluiden rinnalle ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta suomalaisessa jalkapallossa. Voimme selvitä tästä vain yhdessä, uskoo Miesten Ykkösessä pelaavan AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen.

Seuroille osoitettavan tuen ja hyväntekeväisyyslippujen lisäksi lipunostaja saa Kauden tärkein ottelu -kampanjaan osallistumisesta vastineeksi virtuaalisesti ladattavan muistolipun, sekä kesäkuussa sähköpostitse toimitettavan "Kauden tärkein ottelu Exclusive" -sisältöpaketin, joka sisältää monipuolista ja mielenkiintoista sisältöä kotimaisesta huippujalkapallosta.

- Huippujalkapallon tehtävänä on tuoda iloa ja viihdettä, sekä mielekästä sisältöä ihmisten arkeen. On hienoa, että kampanjan ja seurojemme kautta jokainen voi olla mahdollistamassa näitä elämyksiä tilanteen rauhoittuessa myös heille, jotka ovat nyt erityisen kovilla koronaviruksen vuoksi. Samalla sarjakauden alkua odotellessa on mahdollisuus hankkia itselleen ja läheisilleen mielenkiintoinen sisältöpaketti pääsarjoista, sanoo Miesten Ykkösen markkinoinnista vastaava Palloliiton markkinointipäällikkö Mikko Laitinen.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun
Tukiliput Kauden tärkeimpään otteluun myydään Lyyti.fi -kampanjasivun kautta. Yhden kampanjalipun hinta on 10 euroa. Kampanja on voimassa 31.5. saakka.

TUE SEUROJA JA TEE HYVÄÄ. OSALLISTU KAUDEN TÄRKEIMPÄÄN OTTELUUN

Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #1 : 25.05.2020 klo 06:25:26

Hieno ajatus jota kampanjoitu uskomattoman vähän.
KuPSsince1979

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: hoppee on häppee


Vastaus #2 : 29.05.2020 klo 17:14:12

https://www.lyyti.fi/reg/KaudenTarkeinOttelu

Suorasta linkistä kampanjasivulle ei liene ainakaan haittaa. Pari päivää enää mattimyöhäisillä aikaa tukea tätä. Eli hopi hopi.
Litt45

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Petteri Forsell & Juha Pirinen


Vastaus #3 : 31.05.2020 klo 10:55:32

Viimeinen päivä menossa, nyt kaikki ostoksille! Itse poistin kaksi lippua Ylos
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #4 : 31.05.2020 klo 10:56:38

Mukana.
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Örvelöt


Vastaus #5 : 31.05.2020 klo 14:39:09

Osallistuttu.
leppäperttu

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 02.06.2020 klo 14:08:19

2047 lippua lopullinen tulos (Veikkausliiga FB). Mitäköhän tuosta nyt ajattelisi, yritys hyvä, mutta jotenkin odotin vähän kovempaa lukemaa.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #7 : 02.06.2020 klo 14:13:46

2047 lippua lopullinen tulos (Veikkausliiga FB). Mitäköhän tuosta nyt ajattelisi, yritys hyvä, mutta jotenkin odotin vähän kovempaa lukemaa.

Tuo nyt on ihan linjassa perustason Veikkausliigan ottelukohtaisessa yleisömäärässä joten... " Ylos "

Isommalla voluumilla tätä olisi pitänyt puskea ulos. Itse en olisi tästä kuullutkaan ilman forkan ketjua, ja Veikkausliigan sivuilla se näkyi uutisfeedissä kahdesti. Kampanjan ihan alussa ja ihan lopussa. Ei näin.
Arabialainen

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Klubi 04


Vastaus #8 : 02.06.2020 klo 14:19:45

2047 lippua lopullinen tulos (Veikkausliiga FB). Mitäköhän tuosta nyt ajattelisi, yritys hyvä, mutta jotenkin odotin vähän kovempaa lukemaa.
Jep, 20470€ n. 40:lle seuralle ja kai tuohon kampanjaan jotain kulujakin upposi. Eleenä hyvä, mutta eipä tuolla isossa kuvassa ollut juuri mitään merkitystä. Hieman ponneton yritys. Kampanjan viesti oli mielestäni epäselvä, ja vaikka osallistuin, niin en vieläkään tiedä mihin.
leppäperttu

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 02.06.2020 klo 14:24:41

Piti sanoa että ajatus hyvä, yrityksen sijaan, koska tosiaan tätä ei markkinoitu yhtään. Olishan seuratkin voineet omilla kanavillaan vähän mainostaa, mutta näin tällä kertaa.

Kai se lippu menee hyvään tarkoitukseen ja sähköpostiin pitäis tulla jotain huikeeta materiaalia
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 02.06.2020 klo 14:28:59

Piti sanoa että ajatus hyvä, yrityksen sijaan, koska tosiaan tätä ei markkinoitu yhtään. Olishan seuratkin voineet omilla kanavillaan vähän mainostaa, mutta näin tällä kertaa.
Kyllä seurat sitä markkinoi omilla kanavillaan mutta sanoisin että idea oli vähän pielessä alusta asti. Suurin osa ihmisistä haluavat auttaa nimenomaan sitä omaa seuraa eikä niin että samalla autat pahimpia vastuksia. Seuroilla on ollut omiakin kampanjoita ja uskon että moni on mielummin auttanut näitten kautta kun rahaa menee vain omalle seuralle.
Jäsen-J

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mäntän Valo, Ilves


Vastaus #11 : 11.06.2020 klo 19:07:38

Mjaa-a. Olisihan sitä toivonut jonkinlaista konkreettista muistoa tähän osallistumisesta. Mutta toisaalta, kun ylempää luki näitä osallistujamääriä niin ymmärrettävää on ettei siihen voitu kauheasti rahaa myöskään upottaa. Olisivat edes postikortin lähettäneet.
Åke Wahlgren

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 21.06.2020 klo 12:34:21

Kävin alkukesästä pyörähtämässä sivuilla, mutta nopealla katsauksella jäi hyvin epäselväksi mistä on kyse ja mitä kautta tähän olisi voinut osallistua.

Varmasti kiva idea, mutta toteutus ontui pahasti.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines