FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.06.2020 klo 08:16:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Kauden tärkein ottelu - kampanja voimassa 31.5. asti  (Luettu 1524 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mama

Poissa Poissa


: 24.05.2020 klo 05:23:44

En löytänyt topiccia tälle tärkeelle kampikselle?

Voi osallistua pikkurahalla seurojen tukemiseen.

Toki kohta Poliisihallitus tulee ja kieltää laittomana rahankeräyksenä.

http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2020/04/23/kauden-tarkein-ottelu-kampanja-suomalaisen-huippujalkapallon-puolesta-ja-koronavirusta-vastaan

Uutinen
"Kauden tärkein ottelu" -kampanja suomalaisen huippujalkapallon puolesta ja koronavirusta vastaan


Uutinen
Jalkapallon pääsarjojen yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja kannustaa pelastamaan pääsarjaseurat ja antamaan samalla jalkapalloelämyksiä koronaviruksen vaikutuksista kärsiville.

COVID-19-pandemia on muodostanut monen muun toimialan ohella akuutin uhan myös jalkapallon pääsarjaseurojen taloudelle ja toimintaedellytyksille, kun sarjakausien aloitusta joudutaan lykkäämään tulevaisuuteen. Kauden tärkein ottelu on Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Miesten Ykkösen järjestämä yhteiskampanja, jonka tavoitteena on turvata suomalaisen huippujalkapallon tulevaisuus. Kampanjassa kannustetaan ihmisiä ja yhteisöjä ostamaan 10 euron hintaisia tukilippuja, joiden tuotto ohjataan sarjakohtaisesti ja lyhentämättömänä kampanjassa mukana oleville pääsarjaseuroille.

- Käsillä oleva tilanne koskettaa monin tavoin eri seuroja, mutta kaikkien huoli tulevaisuudesta on yhteinen. Hankalassa tilanteessa tarvitsemme yhteiskunnan tuen lisäksi kaikkien panosta, jotta suomalaisella huippujalkapallolla on mahdollisuus selvitä koronaviruksen aiheuttamasta kriisistä kuivin jaloin. Meille on tärkeää, että Kauden tärkeimpään otteluun pääsee mukaan jo pienelläkin panoksella ja yhdessä voimme osoittaa tukemme suomalaiselle huippujalkapallolle, toteaa Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

- Haluamme yhdessä Veikkausliigan ja Miesten Ykkösen kanssa tarjota ihmisille matalan kynnyksen mahdollisuuden osallistua oman seuransa sekä suomalaisen huippujalkapallon tukemiseen. Kauden tärkeimmän ottelun tavoitteena on auttaa osaltaan jokaista pääsarjaseuraa selviämään koronaviruksen aiheuttamasta ahdingosta, kertoo Kansallisen Liigan kehityksestä vastaava Heidi Pihlaja.

Seurat luovuttavat kaikki kampanjan kautta ostetut pääsyliput sarjatoiminnan käynnistyessä paikallisesti valitsemilleen hyväntekeväisyyskohteille. Kampanjan kautta halutaan mahdollistaa jalkapalloelämyksiä ja ilahduttaa erityisesti heitä, joiden arkeen koronavirusta vastaan käytävä taistelu vaikuttaa kaikkein eniten.

- Kauden tärkeintä ottelua todellakin pelataan nyt jokaisessa seurassa. Toivon, että kampanja tuo taustatukea seurojen omien ponnisteluiden rinnalle ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta suomalaisessa jalkapallossa. Voimme selvitä tästä vain yhdessä, uskoo Miesten Ykkösessä pelaavan AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen.

Seuroille osoitettavan tuen ja hyväntekeväisyyslippujen lisäksi lipunostaja saa Kauden tärkein ottelu -kampanjaan osallistumisesta vastineeksi virtuaalisesti ladattavan muistolipun, sekä kesäkuussa sähköpostitse toimitettavan "Kauden tärkein ottelu Exclusive" -sisältöpaketin, joka sisältää monipuolista ja mielenkiintoista sisältöä kotimaisesta huippujalkapallosta.

- Huippujalkapallon tehtävänä on tuoda iloa ja viihdettä, sekä mielekästä sisältöä ihmisten arkeen. On hienoa, että kampanjan ja seurojemme kautta jokainen voi olla mahdollistamassa näitä elämyksiä tilanteen rauhoittuessa myös heille, jotka ovat nyt erityisen kovilla koronaviruksen vuoksi. Samalla sarjakauden alkua odotellessa on mahdollisuus hankkia itselleen ja läheisilleen mielenkiintoinen sisältöpaketti pääsarjoista, sanoo Miesten Ykkösen markkinoinnista vastaava Palloliiton markkinointipäällikkö Mikko Laitinen.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun
Tukiliput Kauden tärkeimpään otteluun myydään Lyyti.fi -kampanjasivun kautta. Yhden kampanjalipun hinta on 10 euroa. Kampanja on voimassa 31.5. saakka.

TUE SEUROJA JA TEE HYVÄÄ. OSALLISTU KAUDEN TÄRKEIMPÄÄN OTTELUUN

Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #1 : 25.05.2020 klo 06:25:26

Hieno ajatus jota kampanjoitu uskomattoman vähän.
KuPSsince1979

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: hoppee on häppee


Vastaus #2 : 29.05.2020 klo 17:14:12

https://www.lyyti.fi/reg/KaudenTarkeinOttelu

Suorasta linkistä kampanjasivulle ei liene ainakaan haittaa. Pari päivää enää mattimyöhäisillä aikaa tukea tätä. Eli hopi hopi.
Litt45

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Petteri Forsell & Juha Pirinen


Vastaus #3 : 31.05.2020 klo 10:55:32

Viimeinen päivä menossa, nyt kaikki ostoksille! Itse poistin kaksi lippua Ylos
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #4 : 31.05.2020 klo 10:56:38

Mukana.
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Örvelöt


Vastaus #5 : 31.05.2020 klo 14:39:09

Osallistuttu.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines