FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.03.2021 klo 18:09:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 8 [9]
 
Kirjoittaja Aihe: Pallo & Pullo Podcast  (Luettu 44745 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
PallojaPullo

Poissa Poissa


Vastaus #200 : 09.02.2021 klo 12:42:43

Kiitos jälleen kerran palautteesta, alla linkit Sauli Väisäsen haastatteluun :)

https://spoti.fi/3jBrwCj & https://bit.ly/36ZfuOe

Meillä on Instagramissa arvonta käynnissä, käykää tsekkaamassa.Sinkkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool since 2018


Vastaus #201 : 10.02.2021 klo 09:14:40

Akseli Pelvas olisi hienoa saada haastatteluun nyt kun lopetti uransa.
Vilhelmus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Keikyän yritys


Vastaus #202 : 15.02.2021 klo 16:13:45

Näitä on tullut aina välillä yksittäistapauksina kuunneltua, mutta nyt pari putkeen oikein ajatuksella lenkkien ohessa, joten uskaltanee kommentoida.

Ensinnäkin: todella hienoa kulttuurityötä noin ylipäätään. Hienoa että näitä tehdään. Matkan varrella tekninen toteutus on parantunut huomattavasti, mikä on lisännyt kuunneltavuutta. Ilmeisen pääasiallisella juontajalla on hyvä ote; osaa kuunnella, tarttua asioihin ja jäsentääkin niitä.

Ehkä parasta antia on ollut vieraiden elävät tunnelmakuvaukset maailmalta. Esim. Jamppa Virtasen Serie A -debyyttikertomus jäi todella mieleen.

Kuten monen muunkin kohdalla, itsellenikin Boris Wistuban osuus on ärsyttävin seikka. Toivottavasti lähellä ei ollut kanssalenkkeilijöitä kun Walter Viitala -jaksoissa pari kertaa purkautui suusta ääneen "oo nyt vittu hiljaa". Bobilla varmasti on mielenkiintoista sanottavaa, mutta tilannetaju ja asioiden tiivistäminen eivät kyllä valitettavasti useinkaan toimi. Miehestä saisi varmasti täysin oman jaksonsa, jossa pääsisi purkamaan isoimmat sanottavansa Ylos Nyt menee vähän show'n varkausyritykseksi, mikä on vaivaannuttavaa kuunneltavaa.

Sitten puolitosissaan vielä: on helppo uskoa, että ulkopuoliselle esim. Tampereen murteella suoritettava jutustelu tuntuu täysin kummelilta. Täytyy myöntää että itselle sitten taas tämä etelän MITÄJÄBÄMEIZISKODE-kieli tuntuu hämmentävän epäaidolta ja parodiamaiselta. Toivottavasti jatkossakin nähdään myös muilta alueilta kotoisin olevia vieraita puheenpartta tasapainottamassa :D

e: "kirjoitan mutta en lue": silmäilin ketjun vielä läpi oman kirjoitukseni jälkeen, eikä näköjään kommenteilleni niin tarvetta olisi ollut :D

« Viimeksi muokattu: 15.02.2021 klo 16:17:42 kirjoittanut Vilhelmus »
Krannan Valderrama

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS #äimänkäki


Vastaus #203 : 15.02.2021 klo 17:13:08

Miehestä saisi varmasti täysin oman jaksonsa, jossa pääsisi purkamaan isoimmat sanottavansa Ylos
Eikös Bobilla oo parikin omaa jaksoa :D Kieltämättä välillä karkaa aika pahastikin, mutta kyllä tätä mielellään kuuntelee. Tuo Virtasen Jampan jakso on kyllä varmaan paras tähän asti.

Jossain viime vuoden loppupuolen jaksossa kuultiin Bobilta omituisen vähättelevä kommentti RoPSin juniorituotannosta. Junioripolku ja nuorien peluuttaminen tuntuu kuitenkin olevan ainoa asia, joka Rovaniemellä on pariin vuoteen toiminut. Eipä sillä että voisi olettaakaan kaikkien ykkösen organisaatioiden täydellistä tuntemista.
« Viimeksi muokattu: 15.02.2021 klo 17:17:20 kirjoittanut Krannan Valderrama »
Irma

Poissa Poissa


Vastaus #204 : 15.02.2021 klo 21:18:26

Kiitos jälleen kerran palautteesta, alla linkit Sauli Väisäsen haastatteluun :)

Hyvä podi, kiitos siitä. Tietysti palautettakin voisi antaa, mutta jokainen tyylillään eikä ole isommin valittamista.

Mutta se on pakko kysyä, että oliko tässä Sauli-jaksossa Karilla ongelmia yhteydessä vai minkä takia tuntui menevän ajoittain päällekkäiseksi huutamiseksi Saulin kanssa ja muutenkin tuntui olevan joitain outouksia?


e: Samoin tossa Tinni-jaksossa tuntui, että Mr. Gary huuteli outoihin väleihin ihan omiaan tai naureskeli. Tuli jopa sellainen fiilis, että mies puhuu puhelimessa toista puhelua ja oon unohtanut mutettaa.
« Viimeksi muokattu: 17.02.2021 klo 09:57:15 kirjoittanut Irma »
ZenicaFC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1897


Vastaus #205 : 17.02.2021 klo 14:40:25

Meitsi diggaa. Kaikki juontajat omanlaisiaan persoonia. Hyvä kombo. Kukaan juontajista ei ainakaan itseäni ärsytä, päinvastoin.

Sama. Harvoin suomi-podcasteista tykkää ihan jo puhtaasti juontajienkin takia, mutta P&P:nn kohdalla alkuläpätkin on jo hyvää viihdettä joka viikko.
raxdsc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wolves, George Elokobi


Vastaus #206 : 25.02.2021 klo 19:05:03

Allekirjoittaneesta on tässä talven aikana ehtinyt tulla vakiokuulija. Useat vanhat pätkät on kuunneltu ja tiistaina sitä yllättää itsensä innostumasta, kun uusi jakso on pamahtanut ilmoille.

Tihisen jakso toistaiseksi ehdottomasti kovinta timanttia. Hieman skeptisenä lähdin kuivaa keminmaalaista kuuntelemaan, mutta Rautavuori otti oman hetkensä niin hyvin haltuun, että edes vaimon ruuanlaitto ja tiskaaminen ei häirinnyt. Palloliitto ei paljon paremmissa käsissä voisi tällä hetkellä olla.

Koko podcast on mennyt vuoden aikana huimia harppauksia eteenpäin ja kuten Tihinen sanoi, on tämä hieno teko suomalaisen jalkapallokulttuurin eteen ja ihan ehdoton ykköstila tällä hetkellä suomalaisia jalkapallopodcasteja verrattaessa.

Haastateltavaksi toiveena Teemu Turunen ja/tai Ville Lyytikäiselle omistettu jakso

Palautetta saa ja pitää antaa joten:

1. Valmistautumista voisi parantaa. Tihinen näytti omalta osaltaan tästä esimerkkiä. Esim. Korpelan jaksossa ei oltu selvästikään hajuilla mikä hänen tilanteensa seurajoukkueessa sillä hetkellä oli ja Tinni joutui sen itse tuomaan lopulta esille. Futisforumin syövereistäkin löytyy suurimmalta osalta ulkomailla pelanneista vanhat topicit, mistä löytyy reaktiot siirtoihin ja kommentteja uran varrelta.

2. Itse lueskelin tämän topicin läpi ja samasta aiheesta oli mainittu aikaisemminkin, eli olisi kiva kuunnella kun haastateltavia oikeasti laitettaisiin välillä tiukoille. Rahasta ei ole puhuttu oikeastaan sanallakaan kuulemissani jaksoissa, vaikka se sanelee varmasti ison osan esimerkiksi seuravalintoja. Varmasti monet ovat tehneet myös huonoja valintoja, mutta niistä ei ole paljon kyselty.
 
haksu

Poissa Poissa


Vastaus #207 : 26.02.2021 klo 18:27:37

Tihisen jakso toistaiseksi ehdottomasti kovinta timanttia. Hieman skeptisenä lähdin kuivaa keminmaalaista kuuntelemaan, mutta Rautavuori otti oman hetkensä niin hyvin haltuun, että edes vaimon ruuanlaitto ja tiskaaminen ei häirinnyt. Palloliitto ei paljon paremmissa käsissä voisi tällä hetkellä olla.

Itse pidin kans kovasti tuosta jaksosta. Rautavuorta oli miellyttävää kuunnella ja huumorintaju oli kyllä priimaa.
Vilhelmus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Keikyän yritys


Vastaus #208 : 01.03.2021 klo 18:44:25

Helppo yhtyä Tihis-jakson kehujiin. Tihisestä huomaa kyllä, että on oltu hommissa isommissakin piireissä. Tyylikäs ulosanti (huomioi juontajat kutsumanimillään jne.) ja toi asioita esiin myös vähän "viran puolesta" -näkökulmalla.

Ylipäätäänkin kotimaisista futaajista tullut tämän(kin) podcastin perusteella positiivinen kuva; fiksuja tyyppejä ja järkeviä juttuja. Koska kiekossa? 8)
suomifutiksen Janne Tähkä

Poissa Poissa


Vastaus #209 : 01.03.2021 klo 21:51:27

Kuuntelin tässä Tapio Heikkilä -jaksoa viime vuodelta. Onhan Bobi monesti muulloinkin ollut kova keskeyttelemään ja höpöttämään vieraan päälle, mutta tässä se meni kyllä niin överiksi että nauroin ihan ääneen :D Nyttemmin mennyt kyllä parempaan suuntaan ja etenkin Tihis-jaksossa osasi pitää nassunsa ummessa silloin kun piti Ylos

Harmi, että Bobin kolme kovaa -osio on ilmeisesti haudattu :( Oli melkeinpä mielenkiintoisin osuus joka jaksossa.
Zdenek

Poissa Poissa


Vastaus #210 : 01.03.2021 klo 23:05:29

Harmi, että Bobin kolme kovaa -osio on ilmeisesti haudattu :( Oli melkeinpä mielenkiintoisin osuus joka jaksossa.
Tähän sama. Osio takaisin ja nimenomaan alkuperäisillä kysymyksillä!
jalmutin

Poissa Poissa


Vastaus #211 : eilen kello 08:05:52

Edelleen suurin osa jaksoista tulee kuunneltua ja Tihisen jutustelu oli mukavaa. Samaa mieltä siitä että tiukempia kysymyksiä ja myös niistä huonoista valinnoista/ikävistä asioista. Jos ei kavereita kehtaa ”suolata” niin ottakaa haastateltaviksi ei-kavereita ;)

Bobista en jaksa kaikkea kirjoittaa, melko tiukasti tulee hypittyä nuo viiden minuutin monologit yli missä edelleen lähinnä toistellaan samaa asiaa minkä haastateltava juuri kertoi. Väsyneet hymähtelyt lähti kun jossain jaksossa selitti kuinka veteraanit graindasivat itsenäisyyden.

Shown parhaita hetkiä ehdottomasti kun haastateltavalle annetaan tilaa ja aikaa kertoa kaikista tapahtumista kulisseissa, harmittavan usein tämäkin erään henkilön toimesta keskeytetään ja heitetään vaan päälle jotain ”säkin varmaan muistat sen mut sitä tuskin tässä voi avata.” Aha, no pitikö sitten keskeyttää se juttu? ???

Silti, seuraavia jaksoja odotan kyllä innolla. Jarkko Wiss voisi olla kiinnostava vieras. Tai Simo Valakari. Ja toivottavasti näiden tapahtuessa keskityttäisiin siihen valmentamiseen, Koskelan jakso oli pääosin kaikkea hassuttelua

Kiitos hyvästä duunista Ylos

 
Sivuja: 1 ... 8 [9]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa