FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
14.04.2021 klo 06:02:35 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: KäPan ja HJK:n Winterliiga 2020-2021  (Luettu 7880 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Käpylän Pallo

Poissa Poissa


: 12.06.2020 klo 13:30:05

KäPa ja HJK järjestävät ensi talvena Winterliigan laadukkaissa olosuhteissa. Ilmoittautuminen avataan pian.
Lisätietoja osoitteesta www.winterliiga.fi
Seppien Seppä

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 18.06.2020 klo 14:30:44

5v5 pelit Korsossa ?
8v8 pelit pääosin ulkona läpi talven ?

Mielenkiintoinen viritelmä kun alueella on jo perinteinen Talviliiga (www.talviliiga.com) jossa kaikki pienen kentän pelit on sisällä halleissa.
Samoin Espoossa ( www.fcespoo.fi/sarjat-ja-turnaukset2/espoon-talvisarja/ ) pelit sisällä ja myös uudessa Turun liigassa www.lyyti.fi/p/Talvisarja2021).
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 22.06.2020 klo 21:20:23

Ollaan oltu mukana tuossa talviliiga.com sarjassa usealla jengillä. Paljon on tullut sanomista kun ei ole pukutiloja ja wc tiloja käytössä. Nyt tässä uudessa winterliigassa noi asiat on kunnossa ja Töölön halli sekä Peakfin Arena tuovat loistavat halli olosuhteet ja muut lämmitetyt kentät myös parhaimmasta päästä. Iso peukku Winterliigalle.
Hannola

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 24.06.2020 klo 13:00:10

Ollaan oltu Helsingin Talviliigassa ja myös Espoon pelaamassa 5v5 ja 8v8 - sarjoja. Molemmissa hyvät puolet... Espoossa pelit täyslämpimässä hallissa ja Helsingin Talviliigassa pelit aina ajallaan ja hyvien yhteyksien/parkkipaikkojen varrella sisällä kuplahalleissa. Viime kaudeksi siirryttiin ulos 11v11 peleihin ja homma toimi myös Oulunkylän stadionilla - jossa myös lämmitetyt kentät ja pukukopit jne.

En ihan ymmärrä mitä laadukkaat olosuhteet tässä uudessa systeemissä (mikä hienosti kopioinut logon ja sapluunat) tarkoittaa - onko tarkoituksella korostettu lämpimiä pukukoppeja pienille 8v8 pelureille missä odottaa kun kenttää aurataan lumisateella ja jäällä ? Saattaa tulla aikamoinen pelien siirtorumba jos tulee kylmä talvi ja pelejä ei pysty ulkona pelaamaan.

Yhteenvetona tsemppiä kaikille ja hyvä kun pelejä tarjolla myös talviaikaan oli sarja/turnaus mikä tahansa!
huckerby

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 24.06.2020 klo 22:59:58

(mikä hienosti kopioinut logon ja sapluunat)
Kopioinnin osalta varmaan riippuu vähän kenen näkökulmasta katsoo ja keneltä kysyy.
Sama tietysti keväällä viikon välein pelattavien kevätturnausten osalta.

Liittyy siis paljolti käpa vs käpylä united vääntöihin. En ota kantaa mikä on hyvä tai kuka on ns. alkuperäinen. Enkä todellakaan mene syvemmälle tähän, kun en asiasta mitään tiedä.

Sen verran otan kantaa, että talviliigaa on jo kohtalaisen pitkään vaivannut liian suureksi kasvaminen, joka on näkynyt melko huonoina ohjelmina. Monesti pienemmät ja vähemmön glamöröösit talvisarjat ovat antaneet laadukkaampia tapahtumia. Parhaimmillaan uskottava iso kilpailija tuo sarjoihin laatua ja on joukkueiden etu. Toisaalta talviliiga jo yksin vei osallistujat pienemmiltä, nyt kun on oletettavasti kaksi isoa se voi pahimmillaan näivettää kaiken (myös ne isot).

Aika näyttää, toivottavasti pelaajien etu toteutuu.
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 27.06.2020 klo 13:51:36

Tilaa löytyy varmasti molemmille ja hyvä puoli on selkeästi se että uskoisin kokeneiden turnausjärjestäjien HJK / Käpa olevan suhteellisen tarkkoja ohjelmista myös olosuhteiden lisäksi. WC :t ja pukutilat otetaan mielellään vastaan tulevassa Winterliigassa.

Muistaisin muuten että Käpa oli luomassa tuota Talviliigaa alkuun mutta Hallin myynnin jälkeen taisi siirtyä yksityisen omistukseen, joka sitten päätti vielä perustaa Käpylä United nimisen seuran, joka minusta mauton veto ( Käpylänpallo United on olemassa se aito Käpa ). Tässä olisi varmaan syytä hieman pohtia onko mitään järkeä vai ei nimen osalta ja toiminnasta en nyt muutaman ikäluokan seuran osalta tiedä. 

Mutta tärkeintä on että hyviä tapahtumia riittää ja toki useat joukkueet voivat ottaa talven aikana osaa molempiin liigoihin.jyrsija

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 12.08.2020 klo 10:42:42

Pitää ns ulkopaikkakuntalaisena vähän kommentoida tuota realiteettia:

Pk seudun joukkueet elävät omassa kuplassaan. VArsinkin nämä isot seurat, kuten HJK. Fakta on ettei noihin kahteen talviliigaan tule riittämään muutaman vuoden sisällä joukkueita. Melkein kaikki junnujoukkueet 12v iästä ylöspäin, joutuvat kissojen ja koirien kanssa raapimaan kasaan pelaajia. Pahimmillaan meidänkin joukkue joutui yhteen 8*8 matsiin keräämään ns 3 erillisestä tiimistä pelaajia eikä kyse ollut mistään korkeimman tason ns eliittipelistä

Talvi ja winterliigat ovat hyvää rahastusta, siitähän on kyse miksi HJK ja käpa united menevät siihen mukaan, kuorimaan osan kakusta itselleen jotta voivat kasvaa vielä suuremmiksi.

(talviliigassa ollut hyviä otteluita, meitä ei ole haitannut vaikka olosuhteet olleet vähemmän ns täydelliset ja esim Pihjamamäellä joutunut harrastamaa puskapissaa. Siinä liigassa on hyvä se että ns nämä eliitti-eliitti joukkueet ovat olleet poissa, kuten hjk-akatemia. Pelatkoon omia sarjoja jossain muualla)

valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 16.11.2020 klo 12:57:12

Winterliiga tulospalveluineen ja olosuhteineen on erinomainen sarja. Ottelut ajallaan ja hyvät tuomarit peleissä. Kaikki toimii hyvin. Liian vähän tulee kiitettyä kun joku organisaatio laittaa itsensä likoon. Pitäkää tämä linja ja varmasti ensivuonna mukana ollaan taas..
Vastaamo

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 17.11.2020 klo 09:54:19

Winterliiga tulospalveluineen ja olosuhteineen on erinomainen sarja. Ottelut ajallaan ja hyvät tuomarit peleissä. Kaikki toimii hyvin. Liian vähän tulee kiitettyä kun joku organisaatio laittaa itsensä likoon. Pitäkää tämä linja ja varmasti ensivuonna mukana ollaan taas..

Mainostitte hallipelejä, mutta pelit ovat pääosin ulkona. Taitaa olla eka ja vika vuosi teillä.
rattlesnake

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 16.03.2021 klo 10:45:30

Valitettavasti joutuivat tänä talvena perumaan lopulta suurimman osan peleistä Winterliigassa, ainoastaan ihan ensimmäiset pelikierrokset saatiin pelattua. Osalla joukkueista ei ollut yhtään peliä, mutta hyvitys on silti vain 50 % osallistumismaksusta. Ne jotka ehtivät pelaamaan saavat vielä pienemmän hyvityksen. Toivotaan että ensi talvena ei korona enää häiritse. Olisi siellä ulkokentällä muuten helmikuun pakkasilla voinut myös olla hurjat olosuhteet pelata. 
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 16.03.2021 klo 10:50:03

Osalla joukkueista ei ollut yhtään peliä, mutta hyvitys on silti vain 50 % osallistumismaksusta.
Mihin tämä perustuu? Joku viranomaistaho saattaisi olla kiinnostunut.
newilled

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 16.03.2021 klo 11:50:51

Mihin tämä perustuu? Joku viranomaistaho saattaisi olla kiinnostunut.

Aikamoista kusetusta... oikein reilu meininki, jos näin :(
rattlesnake

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 16.03.2021 klo 15:56:48

Peruutusehdoissa lukee "Loppuosuudella katetaan tulleet hallinnon ja peruutuksen aiheuttaneet kustannukset". Jatkossa kannattaa tietysti ilmoittautuessa lukea myös peruutusehdot tarkkaan. Mielenkiinnolla odotan mitä Talviliiga hyvittää joukkueille.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa