FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
15.07.2020 klo 09:23:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: KäPan ja HJK:n Winterliiga 2020-2021  (Luettu 2397 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Käpylän Pallo

Poissa Poissa


: 12.06.2020 klo 13:30:05

KäPa ja HJK järjestävät ensi talvena Winterliigan laadukkaissa olosuhteissa. Ilmoittautuminen avataan pian.
Lisätietoja osoitteesta www.winterliiga.fi
Seppien Seppä

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 18.06.2020 klo 14:30:44

5v5 pelit Korsossa ?
8v8 pelit pääosin ulkona läpi talven ?

Mielenkiintoinen viritelmä kun alueella on jo perinteinen Talviliiga (www.talviliiga.com) jossa kaikki pienen kentän pelit on sisällä halleissa.
Samoin Espoossa ( www.fcespoo.fi/sarjat-ja-turnaukset2/espoon-talvisarja/ ) pelit sisällä ja myös uudessa Turun liigassa www.lyyti.fi/p/Talvisarja2021).
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 22.06.2020 klo 21:20:23

Ollaan oltu mukana tuossa talviliiga.com sarjassa usealla jengillä. Paljon on tullut sanomista kun ei ole pukutiloja ja wc tiloja käytössä. Nyt tässä uudessa winterliigassa noi asiat on kunnossa ja Töölön halli sekä Peakfin Arena tuovat loistavat halli olosuhteet ja muut lämmitetyt kentät myös parhaimmasta päästä. Iso peukku Winterliigalle.
Hannola

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 24.06.2020 klo 13:00:10

Ollaan oltu Helsingin Talviliigassa ja myös Espoon pelaamassa 5v5 ja 8v8 - sarjoja. Molemmissa hyvät puolet... Espoossa pelit täyslämpimässä hallissa ja Helsingin Talviliigassa pelit aina ajallaan ja hyvien yhteyksien/parkkipaikkojen varrella sisällä kuplahalleissa. Viime kaudeksi siirryttiin ulos 11v11 peleihin ja homma toimi myös Oulunkylän stadionilla - jossa myös lämmitetyt kentät ja pukukopit jne.

En ihan ymmärrä mitä laadukkaat olosuhteet tässä uudessa systeemissä (mikä hienosti kopioinut logon ja sapluunat) tarkoittaa - onko tarkoituksella korostettu lämpimiä pukukoppeja pienille 8v8 pelureille missä odottaa kun kenttää aurataan lumisateella ja jäällä ? Saattaa tulla aikamoinen pelien siirtorumba jos tulee kylmä talvi ja pelejä ei pysty ulkona pelaamaan.

Yhteenvetona tsemppiä kaikille ja hyvä kun pelejä tarjolla myös talviaikaan oli sarja/turnaus mikä tahansa!
huckerby

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 24.06.2020 klo 22:59:58

(mikä hienosti kopioinut logon ja sapluunat)
Kopioinnin osalta varmaan riippuu vähän kenen näkökulmasta katsoo ja keneltä kysyy.
Sama tietysti keväällä viikon välein pelattavien kevätturnausten osalta.

Liittyy siis paljolti käpa vs käpylä united vääntöihin. En ota kantaa mikä on hyvä tai kuka on ns. alkuperäinen. Enkä todellakaan mene syvemmälle tähän, kun en asiasta mitään tiedä.

Sen verran otan kantaa, että talviliigaa on jo kohtalaisen pitkään vaivannut liian suureksi kasvaminen, joka on näkynyt melko huonoina ohjelmina. Monesti pienemmät ja vähemmön glamöröösit talvisarjat ovat antaneet laadukkaampia tapahtumia. Parhaimmillaan uskottava iso kilpailija tuo sarjoihin laatua ja on joukkueiden etu. Toisaalta talviliiga jo yksin vei osallistujat pienemmiltä, nyt kun on oletettavasti kaksi isoa se voi pahimmillaan näivettää kaiken (myös ne isot).

Aika näyttää, toivottavasti pelaajien etu toteutuu.
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 27.06.2020 klo 13:51:36

Tilaa löytyy varmasti molemmille ja hyvä puoli on selkeästi se että uskoisin kokeneiden turnausjärjestäjien HJK / Käpa olevan suhteellisen tarkkoja ohjelmista myös olosuhteiden lisäksi. WC :t ja pukutilat otetaan mielellään vastaan tulevassa Winterliigassa.

Muistaisin muuten että Käpa oli luomassa tuota Talviliigaa alkuun mutta Hallin myynnin jälkeen taisi siirtyä yksityisen omistukseen, joka sitten päätti vielä perustaa Käpylä United nimisen seuran, joka minusta mauton veto ( Käpylänpallo United on olemassa se aito Käpa ). Tässä olisi varmaan syytä hieman pohtia onko mitään järkeä vai ei nimen osalta ja toiminnasta en nyt muutaman ikäluokan seuran osalta tiedä. 

Mutta tärkeintä on että hyviä tapahtumia riittää ja toki useat joukkueet voivat ottaa talven aikana osaa molempiin liigoihin.
 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines