FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.06.2024 klo 20:27:18 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 23
 
Kirjoittaja Aihe: Futsal-Ykkönen: 2020-2021  (Luettu 168537 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 10.10.2020 klo 22:08:54

Futsal Ykkösen kausiennakko kaudelle 2020-2021

Alastaron Urheilijat (AU)
Albaaniyhdistys Bashkimi (KF Kosova), Turku
AS Moon, Raahe
FC Kiisto, Vaasa
FC Oulun Pallo (FC OPA)
FC Rauma
Idrottsklubben Myran (IK Myran), Kruunupyy
Esbo Bollklubb (EBK), Espoo
Soccer Club Riverball (SC Riverball), Joensuu
Tervarit, Oulu
Turun Pallokerho (TPK)
Vehmaisten Urheilijat (VehU), Tampere

Siinä ovat osallistuvat seurat. Joukkueita on yhteensä 12, ja mukana on peräti 4 uutta joukkuetta. Alustava käsitys minulla on se, että Ykkönen ei ole yhtä kovatasoinen kuin viime kaudella oli. Sarjasta tullee epätasainen. Toivottavasti valtakunnalliselle sarjalle häpeällisiä tuloksia tyyliin 18-2 ei tällä kaudella nähtäisi. Pahoin pelkään, että nähdään. Tällä kaudella Liigaan ei nousta suoraan, vaan Ykkösen kaksi parasta karsivat Liigan kahden huonoimman kanssa. Ne ovat mahtavia pelejä ainakin ennakkoon ajateltuna!

 Rankkaan joukkueet seuraavasti:

Terävin kärki

1.   TPK: Nousukielto on jo muisto vain (oli jo viimekaudella), joten miksi jarrutella, kun joukkue on vain vahvistunut? Hakalan ja Sibakovin veljesparit ovat kovia kavereita tähän sarjaan. Joukkueella on myös pätevä valmentajakaksikko Mendolin ja Vainio. Näkyvää heikkoutta tasaisen laadukkaasta ja varsin kokeneestakin joukkueesta on vaikea löytää, joten siksi rankkaan sen ykköseksi. Seuraa häntä: Jo viime kauden alla hehkuttamani K-P Koivunen. Viime kaudelta ainakin itse odotin häneltä jopa enemmän, vaikka hyvin pelasikin. Tällä kaudella paukkuu 20 maalin raja helposti!?
 
2.   AS Moon: Taas kerran katseet kääntyvät Raaheen. Joko nyt, vai eikö vieläkään? Tutuilla opeilla ja tutuilla miehillä jatketaan. Yleisöä käy mahtavasti. Edelleen joukkueen muuttumattomuus on sen vahvuus ja heikkous. Pelaajavalmentajamalli on sen heikkous – yhtään väheksymättä pelaajavalmentajan osaamista ja lajitietoa. Seuraa häntä: Marko ”Mehu” Keinänen, Ykkösen kulttipelaaja ei juuri esittelyjä kaipaa. Kaikkien vastustajien ja vierasyleisöjen inhokki, mutta aina on Ykkösen pistepörssin TOP-5:ssä!

Kärjen haastajat

3.   FC Kiisto: Ei ole isoja muutoksia tullut Vaasassakaan. Ossi Kivipuro lähti KaDyyn. Rutinoitunut joukkue on sarjan kärkipäässä, mutta ehkä valtavaa hinkua Liigaan ei ole? Kiisto suli viime kauden lopulla aika pahasti. Seuraa häntä: Riku Jääskä, maalintekijä sui generis! Mies on tehnyt jalkapallon Kakkosessa tällä kaudella Vaasan Kiiston 12:sta maalista 9! Viime talvena Futsal Ykkösen pelejä hän pelasi vain yhden, mutta teki siinä 5 maalia! Nähtäväksi jää, pelaako Riku futsalia koko kauden, vai viekö jalkapallo voiton.

4.   FC OPA: OPA pelasi erittäin vahvan kevätkauden, mutta jäi tippujan paikalle. No, onneksi ja ansaitusti sai kuitenkin jatkaa Ykkösessä. OPA oli joukkue, joka kehittyi ehkä eniten viime kaudella. Siksi on mukava nähdä, jatkuuko kehitys. Uskon, että jatkuu. Ja kuten huomaatte, laitoin OPA:n Tervareiden edelle! Se on myös OPA:n tavoite. Joukkueessa on hyvä henki ja yritys. Seuraa häntä: Samu Katajamäki, pienikokoinen, taitava hyökkääjä tekee maaleja mukavalla tahdilla.

5.   Tervarit: Paikka Oulun ykkösseurana on jopa vaarassa, kun pikkuveli OPA haastaa tosissaan. Toni Kaikkonen ja Taneli Kohonen menivät Kemiin, eikä merkittäviä vahvistuksia ole tullut.Rutiini ja osaaminen riittää Ykkösessä pitkälle, mutta ei kuitenkaan ihan terävimpään kärkeen. Seuraa häntä: Maalivahti Juho ”Tiikeri” Keskinen on seuralegenda ja joukkueen selkäranka.

Keskikasti

6.   FC Rauma: Joukkue on kuta kuinkin ennallaan. Viime kausi oli ihmeen vaikea, mutta nyt palannee tasolleen vahvaan keskikastiin. Kokenut ja taktinen joukkue. Mukana on myös portugalilainen pelaaja. Raumalta tulee Suomen parhaat livestreamit tulevallakin kaudella. Seuraa häntä: Porista palaava maalivahti Joni Kuusisto on Ykkösen parhaita maalivahteja.

7.   AU: Joukkue pelasi nousijaksi hyvän kauden, ja alkavalle kaudelle on lupa odottaa jopa hiukan parempaa. Kärkipaikoille ei kuitenkaan ole asiaa, mutta vahvaa keskikastia joukkue lienee. Hyökkäyspäässä on muutama taitoniekka, joiden pelaaminen on hienoa katseltavaa. Seuraa häntä: Jani Luoma, isokokoinen ja taitava snaipperi, joka tekee itse maaleja sekä ruokkii tutkapariaan Tuomas Happosta. Luoma on pistepörssin TOP-5 osastoa.

8.   VehU: Erittäin kiinnostava nousija. Tampereella - ja Pirkanmaalla laajemmin - on hyvää futsalosaamista  - ehkä Suomen parasta. Joukkue on minulle toki vieras, mutta pelaajia varmasti riittää, ja olosuhteet ovat kunnossa. Seuraa häntä: Topi Järvi näkyy futsalin Kakkosessa tehneen 10 pelissä tehot 33+6=39, joten jos hän koko kauden pelaa, niin varmasti on sarjan parhaita hyökkääjiä.

9.   EBK: Joukkue menetti parhaat pelaajansa Liigaan, joten kaudesta voi tulla hyvin vaikea. Jopa EBK:n sarjapaikka voi olla uhattuna, jos oikein huonosti menee. Tuskin kuitenkaan niin huonosti menee, koska EBK on GFT:n farmijoukkue. Eli tarvitavaa apua sarjapaikan turvaamiseen varmaankin tulee GFT:ltä. Seuraa häntä: Salgado Ismodes Andres: Viime kaudella Zenithissä  pelannut perulainen tuo hyökkäyspäähän taitoa ja osaamista.

Häntäpää

10.   KF Kosova: Turun albaanit ovat täällä taas! Tunnetta ja tapahtumia ei tule peleistä puuttumaan! Kortteja ja pelikieltoja tulee, mutta onneksi rinki on laaja. Varmasti nähdään innokasta  hyökkäämistä ja ajoittain surkeaa – ellei olematonta – puolustamista. Sitähän se on perinteisesti ollut. Maaleja tulee siis molempiin päihin – ainakin omiin – paljon. Kärkijoukkueille Kosova ei pärjää lainkaan, mutta se ottaa itseään huonommista voitot ja hajapisteitä sieltä täältä. Näin se säilyisi niukin naukin sarjassa. Seuraa häntä: Alban Ferati. Futsalin Kakkosen tehot 20+19=39 antavat aiheen odottaa tulosta myös Ykkösessä.

11.   IK Myran: Voitti Vaasan alueen heikohkon Kakkosen. Joukkue koostuu kesäpalloilijoista, jotka nousivat mahtavan kauden jälkeen jalkapallossa Kolmoseen. Yleisöä Myranin peleissä käy aina paljon, joten yleisön tuesta menestys ei jää kiinni. Kotipelejä saatetaan pelata Kokkolassakin. Joukkue on urheilullinen, mutta onko sillä futsalin vaatimaa lajitaitoa ja taktista osaamista tarpeeksi? Minkälaista on harjoittelu ja valmennus? Seuraa häntä: Lukas Rasmus näkyy tehneen futsalin Kakkosessa tehot 18+19=37, joten jonkinlaisia tehoja tulee varmasti Ykkösessäkin.

12.   SC Riverball: Joensuulaiset palaavat Ykköseen. Liekö mikään muuttunut aiemmista Ykkösen kausista? Joukkueen nimilista on ainakin nyt liian lyhyt valtakunnalliseen sarjaan. Yhdellä tai kahdella vaihtomiehellä ei valtakunnallisen sarjan peleihin kannata lähteä – elleivät nämä kaikki kuusi kenttäpelaajaa ole sarjansa eliittiä. Joensuulla näin ei ole. Kaudesta tulee (jos korona ei estä!) pitkä ja raskas. Seuraa häntä: maalivahti Joonas Eskman on mies paikallaan, mutta hyväkään maalivahti ei yksin pysty ihmeisiin.

Nyt on joukkueiden vuoro näyttää kentällä, kuinka pielessä arvioni olivatkaan! Toivottavasti kausi saadaan pelata kokonaan läpi. Aloitushan valitettavasti Vaasassa jo siirtyi.

« Viimeksi muokattu: 10.10.2020 klo 22:18:40 kirjoittanut Vasenlaita9 »
Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #51 : 10.10.2020 klo 22:56:17

Kunnon ennakko, kiitos. Ketään kiinnosta saati sillä merkitystä, mutta meikä toivoo Tepkin ja Tervarit takasin liigaan. Kotihallit suunnilleen ruutukaavassa ensi peruste. Traditio ja muistot toinen.
J-man

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Javier "rekkalesbo" Hernandez


Vastaus #52 : 11.10.2020 klo 04:46:16

Perinteinen kausiennakko Moonin puolelta läväytetty julki. Mielensäpahottajat jonoon.
https://asmoon.sporttisaitti.com/?x170306=3946937
tre guru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Metsäkansan Kanto, Nakhon Sawan FC


Vastaus #53 : 11.10.2020 klo 12:03:12

Mites ykkösen striimit, mitkä jengit tekee?
Tuffax

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 11.10.2020 klo 14:28:04

Perinteinen kausiennakko Moonin puolelta läväytetty julki. Mielensäpahottajat jonoon.
https://asmoon.sporttisaitti.com/?x170306=3946937


EBK vaihtanut farmisopimuksensa SoVosta Golden Futsal Teamiin.

Muuten loistavaa taattua Heiskasen laatua Ylos Mukava lukea taitavaa kynän käyttöä. Myös Vasemmanlaidan ennakolle ja Derby Della Kebabeille varaukseton: Tuoppi !
J-man

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Javier "rekkalesbo" Hernandez


Vastaus #55 : 11.10.2020 klo 16:46:36

Mites ykkösen striimit, mitkä jengit tekee?

AS Moonin kotipelit pitäisi näkyä seuran youtube-kanavalta. Sekä ottelutallenteet, maalikoosteet vielä vähän auki onnistuuko.
Kausiennakkoon EBK:n farmikuviot päivitetty...ei nähä siis Korhosten kiharoita Ykkösen parketilla tulevana kautena edes vahvistuksina EBK:n puolella.
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 12.10.2020 klo 12:47:05

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/miesten-futsal-ykkonen-2020-2021-kausiennakko-12

Liiton tekemän kausiennakon ensimmäinen osakin näemmä ilmestynyt.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vain single malt on oikeaa viskiä


Vastaus #57 : 12.10.2020 klo 12:48:38

Ennakko.

Aapo Hakalan dominointi vie mielenkiinnon muiden joukkueen hyökkäyspelaamisesta.

Marko Laaksonen ylivoima vie mielenkiinnon nollapelien lukumäärästä.

Ennakko päättyy.
Jaska2

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPK


Vastaus #58 : 13.10.2020 klo 18:37:21

Maskipakko tulee otteluihin, yleisölle sekä toimitsijoille!!!
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vain single malt on oikeaa viskiä


Vastaus #59 : 13.10.2020 klo 22:43:14

MNR pyrkii striimaamaan TPKn kotipelejä mahdollisuuksien mukaan. "Tuotantoyhtiö" ajatteli aluksi sellaista 100 euron passia noihin satunnaisiin matseihin. Lopulta päädyttiin vähän halvempaan ratkaisuun, eli ilmaisiin striimeihin.

Jos joku haluaa TPKn striimejä tukea, niin heille voi heittää MobilePaylla tai tilille striimin "ostoja". Ne massit menee sitten Kerholle.

Ai niin, TPKn ylivoima vie Ykkösessä mielenkiinnon. Täällä puhutaan jostain Keinäsestä. Varmaan kova juttu jossain luojan hylkäämässä takapajulassa. Turussa on kaksi Hakalaa, pari Sibakovia ja Meijjän Makke. Ne on sentään oikeita pelimiehiä.
Jaska2

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPK


Vastaus #60 : 14.10.2020 klo 08:11:13

MNR pyrkii striimaamaan TPKn kotipelejä mahdollisuuksien mukaan. "Tuotantoyhtiö" ajatteli aluksi sellaista 100 euron passia noihin satunnaisiin matseihin. Lopulta päädyttiin vähän halvempaan ratkaisuun, eli ilmaisiin striimeihin.

Jos joku haluaa TPKn striimejä tukea, niin heille voi heittää MobilePaylla tai tilille striimin "ostoja". Ne massit menee sitten Kerholle.

Ai niin, TPKn ylivoima vie Ykkösessä mielenkiinnon. Täällä puhutaan jostain Keinäsestä. Varmaan kova juttu jossain luojan hylkäämässä takapajulassa. Turussa on kaksi Hakalaa, pari Sibakovia ja Meijjän Makke. Ne on sentään oikeita pelimiehiä.

1. Tykkää

2. Tykkää

3. Ei Tykkää, koska pelataan ensin pelit pois
Obsy

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 14.10.2020 klo 10:44:44

Tervarit solmi neljä uutta pelaajasopimusta: jotain uutta, jotain vanhaa, tuoreita jalkoja ja torjuntapartoja

http://www.tervarit.fi/index.php?id=3&news_id=741&archive=
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 14.10.2020 klo 12:18:56

Raumallekkin saadaan olosuhteisiin hieman parannusta parin vuoden päästä.


https://www.rauma.fi/ajankohtaista/karin-kampuksen-liikuntasalin-lattiamateriaali-on-valittu/
Obsy

Poissa Poissa


Vastaus #63 : 14.10.2020 klo 15:09:14

Liiton ennakko; part 2:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/miesten-futsal-ykkonen-2020-2021-kausiennakko-22
Obsy

Poissa Poissa


Vastaus #64 : 14.10.2020 klo 18:15:33

Listatkaapaas muuten sarjan ja seuraamanne joukkueen mielenkiintoisimmat (potentiaalisimmat) U23-pelurit. Suomen tasollahan näitä ei ainakaan vastuunkantajina nähdä liikaa liigatasolla. Olisi antoisaa katsella kauden jälkeen, ketkä tekivät sen ns, ison harppauksen.
bupa dukta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Anna mulle kymppi röökiin ja kaksi kaljaan.


Vastaus #65 : 14.10.2020 klo 18:44:46

Tervarit solmi neljä uutta pelaajasopimusta: jotain uutta, jotain vanhaa, tuoreita jalkoja ja torjuntapartoja

http://www.tervarit.fi/index.php?id=3&news_id=741&archive=

Nousujohteisille urille Ylos veikkaan että Jussila lyö läpi ykkösessä.
Jaska2

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPK


Vastaus #66 : 15.10.2020 klo 22:51:55

https://www.turunpallokerho.fi/uutiset/119133/futsal-kausiennakko
Viiva23

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 16.10.2020 klo 10:40:28

FC OPA:lta kevyttä ennakointia alkavaan kauteen. https://fcopa.sporttisaitti.com/?x103997=1704555

Listatkaapaas muuten sarjan ja seuraamanne joukkueen mielenkiintoisimmat (potentiaalisimmat) U23-pelurit. Suomen tasollahan näitä ei ainakaan vastuunkantajina nähdä liikaa liigatasolla. Olisi antoisaa katsella kauden jälkeen, ketkä tekivät sen ns, ison harppauksen.

Tähän vastauksena, että OPA:sta löytyy useempia U23 pelaajia mm.
Samu Katajamäki
Juhani Strid
Juhana Mäkelä
Yasir Modareszadeh
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #68 : 16.10.2020 klo 11:32:17

Lauantaina klo 17.00 alkavan FC Rauma - AU ottelun striimi löytyy täältä. https://youtu.be/i9EyoJwn_PY

« Viimeksi muokattu: 16.10.2020 klo 18:30:28 kirjoittanut Jeppis »
Jaska2

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPK


Vastaus #69 : 16.10.2020 klo 22:01:48

https://www.turunpallokerho.fi/joukkueet/7525/ottelut/266786/otteluennakko
Jaska2

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPK


Vastaus #70 : 16.10.2020 klo 22:02:26

TPK-KF Kosova, otteluennakko
Huddlestone

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 17.10.2020 klo 00:53:34

https://www.raahenseutu.fi/jukka-pekka-patasen-peliura-jatkuu-kausi-kerrallaa/2994570

Eittämättä yksi Ykkösen hienoimmista herrasmiehistä!

Eli sopimusuutisia Raahesta
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 17.10.2020 klo 11:38:36

Tänään se lopultakin alkaa! Laitanpa taas perinteiseen tyyliin omia ennakkospekulaatioita viikonlopun peleistä. Sarja alkaa mukavasti parilla paikallispelillä.

Tervarit-FC OPA: Oulun odotettu derby. Kauan pikkuveljen asemassa ollut FC OPA saattaa tällä kaudella olla jo valmis ottamaan Oulun herruuden futsalissa. Tervarit on tietysti toista mieltä.Tervarit sai vielä Kemistä muutaman kelpo pelimiehen, ja onhan OPA:lla myös kemiläisilähtöinen Jani Kokkila. Tasaista tämä peli tulee olemaan. Kumman kantti kestää? Laitetaan kuitenkin rohkeasti kauden avauspeliin OPA:lle voitto maalein 4-5!

TPK-KF Kosova: Turun paikalispeli. Järki vastaan tunne - kärjistetysti sanoen. Molempia kyllä tarvitaan, mutta järkeä aina ja tunnetta ei saa olla liikaa. Ennustan runsasmaalista peliä. Taitoa on molemmilla, mutta pelin osa-alueiden tasapaino ja ennen kaikkea puolustuspelaaminen ovat TPK:lla vastustajaa parempia. TPK:n voitto maalein 9-3!

FC Rauma-AU: Ennakkoon tasainen ottelu. Ja hyvin vaikea veikattava. Rauman puolustuspeli on AU:ta parempaa, mutta AU:n hyökäyksessä on pari huippuäijää. Ehkä tämä kuitenkin Rauman voitoksi kääntyy. Laitetaan kotivoitto maalein 5-3.

SC Riverball-AS Moon: Minun ennakoissa sarjan huonoin joukkue kohtaa kotonaan sarjan jopa voittajaehdokaan. Alkuasetelma on karu. Mutta peli on aina pelattava ensin. Raahelaisten pitkä matka antaa Riverballille hiukan tasoitusta. Ja aina ensimmäisissä peleissä on yllätyksenkin mahdollisuus. Ei tämä kaikki silti muuksi muuta sitä, että tasoero on iso. Peli päättyy AS Moonin vierasvoittoon maalein 2-9.
« Viimeksi muokattu: 17.10.2020 klo 11:42:07 kirjoittanut Vasenlaita9 »
TPKedustus

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 17.10.2020 klo 13:05:54

TPK-Kosova ottelun striimi myöhästyy tai jää pois sairastapauksen vuoksi.
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #74 : 17.10.2020 klo 14:32:06

Lauantaina klo 17.00 alkavan FC Rauma - AU ottelun striimi löytyy täältä. https://youtu.be/i9EyoJwn_PYVastoin alkuperäisiä suunnitelmia myös selostuskoppiin saadaan sittenkin ääntä, kun Pekka Wallenius ja FCR vanha kapteeni Niko Valtonen tarttuvat tänään mikkiin.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 23
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa