FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
15.01.2021 klo 19:45:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: TPS - HJK ti 23.6. klo 20:00 Veritas Stadion  (Luettu 23848 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kouhi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


: 22.06.2020 klo 18:15:16

Nämä joukkueet ovat kohdanneet jo kertaalleen Suomen Cupin lohkovaiheessa, ja siinä ottelussa Klubi oli yksinkertaisesti parempi, eikä Tepsi pystynyt juuri haastamaan. Mielenkiintoista nähdä, pystyykö Tepsi parempaan suoritukseen tässä matsissa.

HJK

HJK voitti lohkonsa saldolla 4-1-0 maalieron ollessa 10-3. Sen tarkemmin en ole Klubin otteita seurannut, mutta ilmeisesti paikoiteillen jopa raivokas prässi on tuottanut vastustajille suuria vaikeuksia. Keskikentän kaksikko Schüller-Lingman on syöttötaidoltaan harvinaisen kovaa kamaa Veikkausliigatasolle. Löytyypä joukkueesta myös Tepsin kannattajille tutut Riskin veljekset, joista vanhempi rokotti toissa kaudella kasvattajaseuraansa kolmeen otteeseen.

Edellisellä Cupin kierroksella joukkue kaatoi Ykkösen KPV:n 2-0, mutta lukemat olisivat saattaneet olla isommat ilman KPV:n veskarin huippupeliä. HJK:n avauskokoonpano tuossa pelissä oli seuraava:

                   Väyrynen
        Atom  Hasani  Ri. Riski
           Schüller  Lingman
   Murillo  O'Shaughnessy  Tenho  Alho
                    Reguero

TPS

TPS oli lohkonsa neljäs saldolla 1-2-2 maalieron ollessa 2-5. Esitykset olivat paikoiteillen varovaisen positiivisia, mutta maalinteko oli todella vaikeaa. Sami Rähmönen osui kerran pilkulta ja ainoan pelitilannemaalin viimeisteli Joakim Latonen. Tepsiin on tullut kevään mittaan ihan mielenkiintoisia uusia nimiä, ja varsinkin Rodney Strasserin ja Masahudu Alhassanin cv:t ovat kovaa luokaa Veikkausliigakentille. Nykytaso on toki edelleen arvoitus, mutta ainakin Alhassan jakeli hyviä keskityksiä TiPSiä vastaan. Serie A:n Parmasta lainassa oleva Tehe Olawale on myös mielenkiintoinen nimi ja teki hattutempun TiPSin verkkoon.

Tepsi tosiaan voitti edellisellä kierroksella Uudenmaan kolmosessa pelaavan Tikkurilan Palloseuran 6-0, mutta vastustaja oli sen verran heppoinen, ettei suurempia johtopäätöksiä kannata vetää. Maalihanojen aukeaminen oli toki positiiivista, eivätkä nämä ennakkoon heikommat joukkueet ole aina olleet Tepsille Suomen Cupissa mitään läpihuutojuttuja. Tepsin avauskokoonpano oli seuraava:

                          Diop  Olawale
          Jakonen  Strasser  Lähde  Muzaci
   Alhassan  Pikkarainen  Rähmönen  Varmanen
                             Koponen

Rähmönen oli topparivajeen (Rasmus Holma loukkaantunut ja Aldayr Hernandez pelikiellossa) takia tuuramassa topparin tontilla. Hernandez vapautuu pelikiellosta ja ottanee paikkansa toisena topparina, jolloin Rähmönen siirtynee oikealle Varmasen tilalle.

Lopputulosta en lähde veikkaamaan, mutta uskaltaisin sanoa, että Tepsi ei voita tätä matsia 6-0.
Arabialainen

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Klubi 04


Vastaus #1 : 22.06.2020 klo 18:47:21

Klubin ennakko https://www.hjk.fi/artikkelit/miehet/ennakko-tps-vs-hjk/
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #2 : 22.06.2020 klo 19:38:14

Murskajaiset tulossa vierasjoukkueelle, jolloin ainoat avoimeksi jäävät kysymykset on enää:

- Tuulettaako kumpikaan Riski jos/kun tekevät huomenna maalin?
- Joko Diop saa maalihanat auki?
Rodolfo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tapio Liinoja


Vastaus #3 : 22.06.2020 klo 19:45:26

Lubi painanee päälle kuin yleinen syyttäjä, joten mahdolliset vastahyökkäykset tulee käyttää tehokkaasti, jos se nyt kotijoukkueelta mahdollista yleensäkään edes on. Juuri nyt en keksi syitä miksi Tepsi pelin voittaisi; toivon yllättyväni huomenna. Olisipa pelissä järkeä.
#T#

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #4 : 22.06.2020 klo 21:52:33

Huikea ero kenttäolosuhteissa siirryttäessä Kokkolan perunapellolta Veritaksen sametille. Klubi on ollut tällä kaudella todella vakuuttava, mutta varmasti vielä parempaa voimme odottaa. Tämä ottelu täytyy voittaa, kuten Klubi 0-2 tekeekin.

Klubi pelannut tänä vuonna 9 peliä, joista saldo 7-2-0 ja maaliero 19-5
« Viimeksi muokattu: 22.06.2020 klo 21:58:07 kirjoittanut #T# »
Chief

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #5 : 22.06.2020 klo 22:20:40

Teppeläisten mukaanhan teppe oli erinomainen cup avauksessa Stadissa ja Klubi voitti lähinnä tuurilla. Paketti oli hyvin kasassa ja epäonnisesti teppen virheistä HJK onnistui hyödyntämään.

Katsotaan käykö Klubilla taas huomenna tuuri vai joko teppe saa omansa pois.
torki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #6 : 23.06.2020 klo 03:57:48

Toivottavasti olisi edes vähän tuuria matkassa, viimeksikin joutui melkein 7 minuuttia jännäämään ennen kuin peli ratkesi.

Koskela on tehnyt taustatyöt huolella: "TPS:stä sellaista tuoretta infoa on suht vaikea saada." - joten täysi luotto vierasvoittoon.
torki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #7 : 23.06.2020 klo 04:01:07

Tätä ei tainnut vielä olla, eli TPS:n sivuilta otteluennakko:
https://fc.tps.fi/fi/uutiset/tps-haastamaan-hjk-ta-jaossa-suomen-cupin-valierapaikka
dunu

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 23.06.2020 klo 06:48:15

Teppeläisten mukaanhan teppe oli erinomainen cup avauksessa Stadissa ja Klubi voitti lähinnä tuurilla. Paketti oli hyvin kasassa ja epäonnisesti teppen virheistä HJK onnistui hyödyntämään.

Katsotaan käykö Klubilla taas huomenna tuuri vai joko teppe saa omansa pois.

Sanoisin, että ensimmäinen lause ja väite paskapuhetta, toisesta väittämästä TPS-topicissa oli muutama maininta:

Uutinen
Klubi oli Tepsille tyly isäntä lauantaisessa Suomen Cupin avauksessa

Laajalla ja laadukkaalla materiaalilla operoiva HJK oli tyly isäntä omalla stadionillaan ja vei pelin lopulta selkein 3-0-lukemin. Veikkausliigakauden 2020 suurin mestarisuosikki esitti ajoittain erittäin vahvaa peliä ja voitti kauden avauspelin täysin ansaitusti.

- Klubi oli todella vahva molempiin suuntiin ja jos tulet perässä koko ajan ja teet päälle vähän virheitä, niin lopputulos on tämä. Annettiin liikaa vauhtia ja tilaa HJK:lle yleensäkin. Tämä oli käyttökelpoinen tapahtuma, jos pystymme oppimaan tästä. Sitä opetusmateriaaliahan tästä meille riittää. Olihan tämä hyvä herätys, että mihin sarjaan ollaan tultu. Mentiin tänään vähän tällaisessa kouluun tutustustumisen hengessä, että tälläistä täällä on pojat, TPS-luotsi Tommi Pikkarainen lohkaisi.

Ottelun avausjakson alku oli vielä hieman tunnustelevaa ja vähän varovaistakin peliä. Mitä pidemmälle avausjakso eteni, sitä enemmän pallo alkoi pyörimään TPS-päädyssä. Palloseura prässäsi pitkään suhteellisen maltilla ja joutui välillä puolustamaan aika syvällä. TPS tosin nosti prässiään välillä jakson loppupuolella.


Turha tässä on tammikuussa ranteita availla, mutta tekemistä on ns. aivan saatanan paljon.

Odotetunlaiselta eli ei kertaakaan hallitusti keskiviivan paremmalle puolelle, sillä taso ei vaan riitä. Ihan kivaa taistelua, mutta kun joukkue on täynnä liigan rotaatiomiehiä niin tätähän tämä on.

Olihan siinä vähän tasoeroa.. Hitaasti näytti jalka nousevan osalla porukasta, ja Pikkis kommentoikin, että kova kuntokausi on tällä hetkellä käynnissä.

Hyvä ja tärkeä herätys koko joukkueelle. Myönteisiäkin juttuja toki oli. Ei Tepsi missään mankelissa ollut oikeastaan missään vaiheessa eikä vetoja tullut paljon. Kaksi maalia tuli virheistä ja kolmas pomppi säkällä.

HJK:n kaikki maalit tulivat enemmän tai vähemmän tsäkän saattelemana, joten xG (vai mikäs se nyt taas onkaan) tuskin oli homolle 0-3.
Chief

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #9 : 23.06.2020 klo 07:13:56

Niin kyllähän Pikkarainen sentään ammatin miehenä ymmärsi ettei pelissä ollut palan puolikasta..

Voin tuossa päivällä kaivella näitä fanien näkemyksiä.
Pelintasopakolainen

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 23.06.2020 klo 09:10:19

Ei TPS:llä ole tänään mitään mahdollisuuksia, kun lähes nelinkertaisella pelaajabudjetilla operoiva suurseura saapuu kaupunkiin.
Jaakko

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 23.06.2020 klo 09:53:38

Eihän Tepsi päässyt viime kohtaamisessa juuri keskikentän yli kontrolloidusti. Sen jälkeen on tullut nopeutta ja keskikentän avaustaitoja lisää. Toki jo Haka onnistui aika hyvin tappamaan Tepsin hyökkäykseen lähdön, joten ihan kovin korkeilla odotuksilla en lähtisi liikenteeseen.

Puolustus on ollut kuitenkin hyvää ja kovin paljon vastustajat eivät mitään todella kovia paikkoja ole pystyneet luomaat isoja määriä. Kyllä parempia jengejä vastaan näyttää tällä hetkellä, että tulosta voi tehdä munaravaamalla sekä erikoistilanteista. Tepsillä kuitenkin asettaa ihan kelvollinen fyysinen preesens maalien eteen. 
Billy the Badger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ФК «Паруса» Силтавуорэнранта


Vastaus #12 : 23.06.2020 klo 10:00:20

ensimmäinen lause ja väite paskapuhetta

Eipä ollut.
Floppi

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 23.06.2020 klo 10:24:16

Taisi olla nimimerkki Herstein joka näki tuon edellisen kohtaamisen jotenkin eri silmin kuin kukaan muu, mutta oli sitäkin sinnikkäämpi kirjoittelemaan silloiseen otteluketjuun.

Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #14 : 23.06.2020 klo 10:34:48

Teppeläisten mukaanhan teppe oli erinomainen cup avauksessa Stadissa ja Klubi voitti lähinnä tuurilla. Paketti oli hyvin kasassa ja epäonnisesti teppen virheistä HJK onnistui hyödyntämään.

https://www.palloliitto.fi/ottelu/1408461

Tässä on muuten ottelun pöytäkirja. Pisteitä Cupissa on kertynyt TPS:lle näissä otteluissa:

15.02. 13:00 TPS 0 - 0 FC Honka (0 - 0) (mestaruustaistoon povatun Hongan kanssa saatu tasapeli oli minulle yllätys)
07.02. 14:00 TPS 1 - 0 HIFK (1 - 0) (no IFK on ollut alkutalvesta sysipaska parina vuotena ainakin)
02.02. 19:00 IFK Mariehamn 1 - 1 TPS (1 - 0) (tämän vuoden IFK M myös ei alkuvuonna tai muutenkaan vakuuttanut)

Mutta toki voittoja on tullut myös PIF:iä (1-0, Kakkonen), EIF:iä (4-2, Ykkönen), SalPaa (2-0, Kakkonen) vastaan ja tietenkin TiPSiä (6-0, Kolmonen).

HJK on voittanut kaikki muut paitsi cup-ottelun Honkaa (1-1) ja ystävyysottelun Brannia (1-1) vastaan (yhdeksän ottelua 7-2-0 ja maalit 19-6).

Edit.
Klubi on tehnyt jokaisessa ottelussa vähintään yhden maalin. TPS on tehnyt kahdessa ottelussa enemmän kuin yhden maalin.
Klubi on päästänyt korkeintaan maalin otteluissaan (2x Honka, Brann, IFKM, HIFK, RFS), TPS on päästänyt enemmän kuin maalin vain Klubia ja EIF:iä vastaan, mutta maalin Hakaa, Interiä ja IFK M:ää vastaan. Kummallakin on neljä nollapeliä tänä vuonna.
« Viimeksi muokattu: 23.06.2020 klo 11:02:06 kirjoittanut Untermars »
Pököpeura

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 23.06.2020 klo 10:53:57

Taitaa muuten HJK:n avauksessa olla enemmän Tepsin kasvatteja kuin omia?
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #16 : 23.06.2020 klo 11:09:47

Taitaa muuten HJK:n avauksessa olla enemmän Tepsin kasvatteja kuin omia?

Riippuu toki määritelmästä, mutta Alho, O'Shaughnessy ja Lingman ovat omia kasvatteja. Toisaalta jos kaikki kolme TPS-taustaista olisi kentällä, niin olisiko se yhtä paljon kuin on TPS:llä omia kasvatteja avauksessa - ehkä lähelle kuitenkin?

Tämä on vankka arvaus, en tiedä noita TPS-pelaajien taustoja edes vähää alusta.

Edit. typo
« Viimeksi muokattu: 23.06.2020 klo 11:25:56 kirjoittanut Untermars »
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #17 : 23.06.2020 klo 11:11:29

Taitaa muuten HJK:n avauksessa olla enemmän Tepsin kasvatteja kuin omia?

Kumpaa tämä tilasto mairittelee?
Arabialainen

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Klubi 04


Vastaus #18 : 23.06.2020 klo 11:20:35

Kumpaa tämä tilasto mairittelee?
Nopeasti katsottuna aika tasan on puntit, ja tosiaan tuo kasvattajakysymys on aina yhtä riemastuttava. Ei tässä tepsukat kyllä pääse yhtään keulimaan.
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #19 : 23.06.2020 klo 11:23:34

TPS poissa: Eliecer Espinosa, Rasmus Holma, Jonni Peräaho, Alim Moundi ja Jesper Karlsson
HJK poissa: Vertainen ja Diallo loukkaantuneita, Hannola ei taida vielä olla edustuskelpoinen, mutta ehkä Keto olisi jo, tietäisikö joku?
Norppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS


Vastaus #20 : 23.06.2020 klo 11:41:43

Saastaisesta Hesasta saapuvat lupilaiset toivottavasti suoraan bussista jonossa maskit naamalla vaihtopenkille.
Statisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #21 : 23.06.2020 klo 11:47:29

Seitsemän tuntia matsin alkuun ja matsitopicista on jo nyt saatu helvetin raskasta luettavaa.

Odotukset kohdistuvat lähinnä siihen, että puolustuspeli olisi suhteellisen pitävää ja maalipaikkojen luomisesta saataisiin HJK:lle mahdollisimman vaikeaa. TiPS-talkoista huolimatta en näe mitään erityistä syytä, miksi TPS tekisi maalin jonain niistä harvoista kerroista kuin hyökkäämään pääsee. Joukkue on toki vahvistunut tammikuusta, joten ihan yhtä jyrän alla ei tänään toivottavasti olla.

Nollaodotuksin silti liikenteeseen, jatkoajalle pääseminen olisi jo enemmän kuin tässä uskaltaa mitenkään toivoa.
Rodolfo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tapio Liinoja


Vastaus #22 : 23.06.2020 klo 12:36:38Ei kai nyt Herstein :D Ylos
Kiinanmuuri

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #23 : 23.06.2020 klo 12:56:09

Seitsemän tuntia matsin alkuun ja matsitopicista on jo nyt saatu helvetin raskasta luettavaa.
Matsin alkaessa nämä muutamat nimeltä mainitsettomat sankarit vasta vauhtiin pääsevätkin
Mikurin Murhe

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 23.06.2020 klo 13:02:38

Jos ennustaisi ottelun lopputulosta vertaamalla lehdistössä Klubista ja Tepsistä esitettyihin arvioihiin tai liigaskabassa oleviin ennusteisiin, niin klubin pienempi voitto kuin 8-0 olisi melkoinen pettymys. Onneksi jotkut arvioijat ovat sentään vaivautuneet katsomaan alkukauden pelien tuloksia, jotta mutu ei ihan kaikkea voi sanoa.

 
Sivuja: [1] 2 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines