FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.01.2021 klo 11:56:37 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Kirjoittaja Aihe: FC:t (Inter ja Lahti) cupin välierässä 28.6. klo. 1600 @ Veritas  (Luettu 22218 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


: 26.06.2020 klo 10:21:01"Kaksi voittoa europeleihin 2021, laskin aivan itse"

Koronatauon jälkeinen futishuuma saa jatkoa nopealla tahdilla, kun cupin pelit jatkuvat jo ylihuomenna sunnuntaina entisen pääkaupungin kesäurheilupyhätön komeimmassa kruunussa. Veritaksen luonnonnurmella iskevät vastakkain FC Inter ja FC Lahti, ja matsin voittaja siirtyy viimeisen askeleen päähän palkintorahoista, europaikoista, ja ennen kaikkea pokaalista. Matsi toimii isojen panostensa ohella myös sinä vihoviimeisenä kenraaliharjoituksena ensi viikon puolivälissä alkavaa Veikkausliigaa ajatellen, joten nyt jos koskaan pitää kaikkien askelmerkkien olla ns. vimotteen päälle.FC Lahti nosti itsensä off- ja pre-seasonilla yhdeksi sarjan kiinnostavimmista joukkueista. Se sai riveihinsä paluumuuttajan, jolla on vyöllä sen tason ura ulkomailla ja maajoukkueessa, että muut Veikkausliigan pelaajat imevät peukkua ja vetävät kättä lippaan kun tämän näkevät. Se palkkasi päävalmentajakseen nuoren pääsarjaummikon, jolla ei edes siellä divarin puolella ollut vielä kovinkaan maireita näyttöjä. Se onnistui pitämään riveissään yhden viime kauden kovimmista nuorista läpimurtopelaajista (Assehnoun) joka tulee tällä kaudella olemaan jopa viime kautta parempi sekä isommassa roolissa. Se vahvisti rivejään kotimaan kentiltä tutuilla osaajilla, joilla on tämän kauden Lahden joukkueessa hyvät saumat ottaa sellaisia "seuraavia steppejä" osaamisessaan sekä urallaan, jonka nämä pelaajat haluavat ikänsäkin puolesta varmasti tehdä.

Talvella vielä ilkeät kielet (käsi pystyyn virheen merkiksi) povasivat täyttä farssia Lahdelle. Yhtään sen enempää mihinkään persuiluihin tai ulkomaalaisvihoihin menemättä, on kosovolaisvalmentajilla sellainen pieni stigma päällä tässä maassa kiitos eräänkin suvun päämiehen, joten monella oli varmasti pelkona Lahdessa tapahtuva kulissihulina ja "sukulaisten" vähemmän yllättävä jokaisen pelipaikan täyttävä invaasio. Vielä ja mitä sillä Lahti on tehnyt hyviä täsmähankintoja pelipaikoille kuin pelipaikoille, hyvällä sekoituksella kokemusta ja nuoruutta, ja esittänyt siinä vielä samalla tuloksellisesti hyvää tekemistä. Kellekään ei varmasti vielä ole ihan selville se että mikä on Lahden pelijärjestelmä tai ihanneavari, mutta sieltä ne vaan ovat raapineet voittoja matseistaan läpi talven ja kevään, ja ne voitot on ne millä futiksessa mitataan menestystä.

Sunnuntain matsiin FC Lahti lähtee ehkä jopa hieman yllättäväkin Honka-vierasvoitto takataskussaan. Tätä matsia edelsi divarinippua vastaan tehty maalintekoharjoitus, joten Lahti on koronatauon jälkeen päässyt ihan kilpailullisissa peleissä treenaamaan mainiosti ylä- sekä alakerran kestävyyttä. Honka oli laadukas vastus pitkin kenttää, ja Inter tulee varmasti tarjoamaan jopa pelin sisällä likimain samanlaisen vastuksen. Honkaa vastaan jopa pieni tuuri oli Lahden puolella, mutta vaikea nähdä että Interiä vastaan mäihä olisi enää samanlaisella tasolla, jolloin Lahden pitää löytää itse ne pelilliset lääkkeet Interin murtamiseen. Miten joukkue siitä suoriutuu ja millaisella miehistöllä he astelevat sunnuntaina nurmelle? Sitä ei taida tietää vielä kukaan mutta kohtahan se jo nähdään.
Viime kaudesta runsaa... aivan jumalattomasti tehoja menettänyt Inter on pelannut tämän kalenterivuoden aikana viime kaudelta tutulla sapluunalla. Yhden sloveenin ylivoima on joukkueen hyökkäyspäässä vaihtunut muutaman pienikokoisemman väkkärän nopeaan ja arvaamattomaan liikeeseen, kapteeni Timo Furuholmin ollessa kaiken tämän keskellä se herra ja hidalgo ja se yleensä lopullisen lopputuloksen varmistava niitti. Oliko sitten liiallinen muutos vai viime kauden parhaaksi valitun Valencicin paikkaamisen silkka mahdottomuus, on Interin kaikki kauden aiemmat pelit kilpailullisessa mielessä menneet jopa vähän takkuillen hyökkäyspään osalta. Tämä siis ennen viime keskiviikon KuPS-peliä jossa joukkue esitti jopa kauniimpaa ja monipuolisempaa hyökkäyspeliä mitä viime vuoden seksikarusellissa konsanaan. Toki siellä oli myös samaan syssyyn neljä nyssykkää omiin mutta Interin kannalta pääasia oli maalihanojen aukeaminen (erittäinkin kovaa vastustajaa vastaan) sekä jatkopaikka.

Inter pelasi keskiviikkona 120min mukavassa kolmenkympin helteessä, ja viimeinen puolituntinen näyttikin siltä että nyt ottaa ukoilla voimille. Pari pelaajaa klenkkasi vaihtoon kramppien takia, ja kun vielä horisontissa siintää ensi viikon nopeasti lähestyvä sarja-avaus, on valmentajistolla kova pähkinä purtavaksi rotaation ja rasituksen kannalta. Varmuudella matsista sivussa tulevat olemaan KuPS-ottelun suurin sankari Furuholm, sekä talvipelien hyökkäyspään dieselmoottori Matias Ojala. Nyt jos koskaan on näitä kahta avauksen miestä tuuraamaan valittujen sankarien näytettävä että käyttöä tulee olemaan myös kesällä kun sitä vastuuta on varmasti ottelutahdin ja muiden seikkojen johdosta.
Seuraa heitä

Mikko Kuningas
Tämän samaisen cupin finaalissa itsensä Interin seurahistoriaan ikuisiksi ajoiksi pelannut keskikentän työmyyrä, on parantanut peli peliltä "kotiinpaluunsa" jälkeen. Jatkuuko nouseva trendi vai onko lojaalisuus Håkansia kohtaan niin suurta että peli menee vähän sinne päin hölkkäillessä?

Taiki Kagayama
Vikkelä japanilaiskipittäjä muutti kentälle tullessaan täysin pelin kulun KuPS-ottelussa, ja monitoimikoneen ansioksi voidaan laittaa surutta useampikin Interin maali vaikka mies ei tehotilastoissa matsin pöytäkirjassa näkynytkään. Ennen koronataukoa kivasti startannut maalinteko on vähän tyrehtynyt mutta Lahden hidasta puolustusta vastaan saattaa taas Kikkoman-pullo aueta?

Vahid Hambo
Veritaksen yksi suurimmista kulttisuosikeista on palannut takaisin Veikkausliigaan hakemaan jälleen uutta vauhtia uralleen. Parantanut otteitaan mitä lähemmäs joulua ollaan menty ja varmasti sunnuntainakin on luvassa "vaakatason mamboa" jota saatiin ihailla keväällä 2015.

Arttu Hoskonen
Oma kasvatti pelasi kauden tähän asti heikoimman pelinsä kuopiolaispoppoota vastaan. Haluaa varmasti vetää tulevassa ottelussa samanlaisella dominanssilla mitä jokaisessa muussa pelaamassaan tämän kauden cupin pelissä.
Hienoa jalkapalloviihdettä luvassa kesäisenä sunnuntai-iltapäivänä, ja ei ehkä myöskään enää ihan missään tappohelteessä. Valitettavasti matsiin on vielä näin kesäkuun puolella kulkutaudin aiheuttamia yleisörajoitteita, mutta kaikki paikalle pääsemättömät nauttikoot viihteestä kombinaatiolla tämä ketju + Ruutu+ Ylos Finaalipaikka jaossa joten toivottavasti siellä ei todellakaan säästellä mitään viikolla alkavaa Veikkausliigaa varten vaan nähdään kunnon cup-draamaa/cup-viihdettä.
Lounasseuralainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lahti - Lahempi - Lahin


Vastaus #1 : 26.06.2020 klo 10:30:30

Mainio alustus. Interillä ja Lahella on tosiaan yllättävän monta molemmissa joukkueissa pelannutta pelaajaa.
Samo

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 26.06.2020 klo 11:04:40

Onko tietoa miten kauan Furu tulee olemaan sivus?
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #3 : 26.06.2020 klo 11:08:46

Onko tietoa miten kauan Furu tulee olemaan sivus?

Yhden cup-matsin ajan kestävä pelikielto nyt ainakin ensin pitää lusia vai onko eilen tapahtunut jotain järisyttävää loukkaantumista palauttavissa treeneissä/vapaa-ajalla?
Mo Leicester

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, Reipas, Alexandr Vasjutin


Vastaus #4 : 26.06.2020 klo 11:15:53

Alustukselle Ylos

Joukkueissa on monta ennen toisen paidassa pelannutta; Kuningas, Hambo, Moisander, Paananen.. Pelaajaruletti pyörinyt kiitettävästi
rude but cool

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tug life😎


Vastaus #5 : 26.06.2020 klo 11:34:45

Finaalipaikka jaossa joten toivottavasti siellä ei todellakaan säästellä mitään viikolla alkavaa Veikkausliigaa varten vaan nähdään kunnon cup-draamaa/cup-viihdettä.

Tosimaailmassa tämmösiä säästelyitä ei tapahdu, mutta savolaisille tämä järkeily tuo varmasti lohtua.
Juzki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #6 : 26.06.2020 klo 11:36:13

Loistava alustus, itse olisin nostanut ehkä kuitenkin esiin Eemeli Virran nuorista läpimurtopelaajista Assehnounin sijaan Ylos
rude but cool

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tug life😎


Vastaus #7 : 26.06.2020 klo 11:41:09

Montakohan minuuttia Liliun toilailua saadaan tällä kertaa ihmetellä... Varmuudella ainakin avarissa kun Furuholm on pelikiellossa.
Samo

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 26.06.2020 klo 11:42:24

Yhden cup-matsin ajan kestävä pelikielto nyt ainakin ensin pitää lusia vai onko eilen tapahtunut jotain järisyttävää loukkaantumista palauttavissa treeneissä/vapaa-ajalla?

Ok, en muistanut et tuli pelikieltoo.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #9 : 26.06.2020 klo 11:51:44

Montakohan minuuttia Liliun toilailua saadaan tällä kertaa ihmetellä... Varmuudella ainakin avarissa kun Furuholm on pelikiellossa.

Ajatuksenkin tasolla oksettavaa. Mieluummin vaikka sitten Barcelona/Espanja-tyylinen ilman puhdasta kärkeä kuin LOLiu kentälle viemään jonkun hyödyllisemmän (joita olisi esimerkiksi olisi kuka tahansa muu Interin organisaatiossa pelaava ihminen, kuka tahansa toimiston väestä, viereisessä maauimalassa lastenaltaassa loiskivat taaperot, harjoitustötsä, juomapullo jossa auringonpaisteen takia lämmennyttä vettä yms.) paikan matsissa.
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008 | 151119


Vastaus #10 : 26.06.2020 klo 11:59:14

Moisander, Ketting, Muniz, Kouassivi-Benissan ja Hoskonen siis pelasivat keskiviikkona täydet 120 minuuttia. Ilman Paanasta Alvaro oli yksin Interin pelin maestrona, joten mielenkiintoista nähdä ketkä keskikentän keskustassa tulevat avaamaan. Toiveissa tietenkin molemmat.

Edit.
Missäs Paananen oli viime matsista, ja onko nyt kokoonpanossa mukana?
On vasta palannut sairastuvalta joukkueharjoituksiin.
« Viimeksi muokattu: 26.06.2020 klo 12:07:42 kirjoittanut Kuisma »
Jones

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCL


Vastaus #11 : 26.06.2020 klo 12:00:32

Ylos

Missäs Paananen oli viime matsista, ja onko nyt kokoonpanossa mukana?

Viimeksi Interiä vastaan cupin välierissä tuli lähtö vuonna 2014, kun Kisapuistossa Sirbilazde tykitteli jatko-ottelussa maalin. Tämän jälkeen Tuco vielä lussutti paskan pilkun Bahnen näppeihin, ja sitten vitutti.

Tuolloin joukkueiden nykypelaajista olivat mukana Moisander Lahen maalilla, ja Klinga loukkaantuneena katsomossa. Eli korkeintaan Moisanderilla voi vielä matsi kummitella takaraivossa. No nyt ei oo Sirbiä eikä Tucoa, vaan Taiki, Dimitry, Elias ja Altin. Nippu kukavittuja. Että oiskohan taas draamaa luvassa?
P.Anomies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: INTER


Vastaus #12 : 26.06.2020 klo 13:21:49

Peli on aikalailla loppuunmyyty. 1400 aukesi liput light kausarilaisille.
Raffael

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SMJK


Vastaus #13 : 26.06.2020 klo 13:27:27

Peli on aikalailla loppuunmyyty. 1400 aukesi liput light kausarilaisille.

Monta lippua saa per kausari?
pallourpoilija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter Turku, FC Boda, Fortuna Düsseldorf


Vastaus #14 : 26.06.2020 klo 13:47:45

Monta lippua saa per kausari?
Muistaakseni siinä luki max. 5 kappaletta.

Lippu hommattu, tsaijai sunnuntaina mennään Tuoppi
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #15 : 26.06.2020 klo 13:48:55

Monta lippua saa per kausari?

5kpl. Yhdeksän paikkaa yhteensä enää ihan eri puolilla katsomonosia jäljellä (plus kolme pyörätuolipaikkaa) joten hyvin tekivät kauppansa. Tavallaan ihan helvetin hienoa kun on saanut viime kaudella ja nyt rajoitusten aikana puhua loppuunmyydyistä matseista (Stadin derbyt, se yksi Ilveksen matsi ja kauden viimeinen peli Veritaksella) ja katsoa kun ihmiset kauppailevat flabojaan nimenomaan loppuunmyytyihin matseihin Ylos Ylos
« Viimeksi muokattu: 26.06.2020 klo 13:56:09 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
Raffael

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SMJK


Vastaus #16 : 26.06.2020 klo 13:54:56

Muutama lahtelainenkin saattaa paikalle eksyä :) Toivottovasti tulee tiukka peli
Juzki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #17 : 26.06.2020 klo 14:00:34

Jokilaivoilla törsmöttely ja matsi olisi kyllä ollut oivaa viihdettä sunnuntaille :(
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #18 : 26.06.2020 klo 17:07:29

Montakohan minuuttia Liliun toilailua saadaan tällä kertaa ihmetellä... Varmuudella ainakin avarissa kun Furuholm on pelikiellossa.

Yrjäs aloittaa kakkosjengin kauden avausottelussa 19.30 alkavassa matsissa ÅIFK:ta vastaan joten penkillä ei nähdä ylihuomenna edes varahyökkääjää jonka vaihtaa paskan tilalle tunnin kohdalla Alas
Bob Maali

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #19 : 26.06.2020 klo 18:04:33

Arkivuota tässä tarvitaan, mutta jos on pelikuntoinen ni Lahti parhaalla miehistöllään kun taas kotijoukkue ilmeisesti ei.

En minä näe mitään syytä miksi Inter voittaisi.

Kiitaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SM


Vastaus #20 : 27.06.2020 klo 12:34:28

Ilirin Mustat Kuhnurit tulee ja alistaa Ylos
-jr-

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 27.06.2020 klo 14:30:44

Matsi on loppuunmyyty. Ostin eilen kiimassa kavereilleni lopulta liikaa lippuja. Laita privaa, jos haluat ostaa lipun/lippuja (liput on pdf-muodossa).   
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #22 : 27.06.2020 klo 18:53:11

Furu pois pelikiellon takia, takana parin tunnin matsi kupsukkaa vastaan kolmenkympin helteessä alle viikko sitten ja sarja-avaus tulossa ihan muutaman päivän päästä. Olisiko näihin faktoihin nojaten avaus jotain tällaista..:

                      Liliu
            Masto         Taiki
 Ruane  Paananen  Nurmi  Klooster
     Haukioja  Hoskonen  Ketting
                    Henkka

Rotaatiota voi toki tehdä myös vasta keskiviikkona sillä kaiken järjen mukaan RoPS pitäisi kaatua hieman vähemmän viime peleissä pelanneillakin ukoilla.
Juzki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #23 : 27.06.2020 klo 19:41:07

Lippu on kuin onkin hallussa ja huomenna mennään :) Ylos
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #24 : 27.06.2020 klo 21:07:05

Interin ennakko: https://fcinter.fi/ennakko/otteluennakko-fc-inter-fc-lahti-2/

 
Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines