FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
12.07.2020 klo 05:37:34 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: 28ª Giornata  (Luettu 2830 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Incrível

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Telkkarille laulamisen pelko & Taskulaskinpelleily


: 28.06.2020 klo 00:06:03

Lazio siellä sulamassa par'aikaa. Näköjään forkallakin valtava kiima päällä. ???

Topikki nyt ainakin auki niin voi jossain peleistä jauhaa.
ihimine

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 28.06.2020 klo 00:10:19

Sekavaa peliä ja näyttää siltä että Laziolle uppoaa toinenkin jos meno ei muutu.

Ribery teki hienon soolomaalin.
taddei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #2 : 28.06.2020 klo 00:12:29

Melkoinen pilkkutuomio taas.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #3 : 28.06.2020 klo 00:13:49

Lazio näköjään sai kuin saikin heittäydyttyä pallon pilkulle. Ei kyllä ihan nappiin mennyt tuo tuomio, mutta tuo pilkkuun johtanut Caicedon seksikkään louhikkoinen rintakuolletus oli kyllä niin tyylikäs suoritus, että ehkä sillä jotain ansaitsi.
Bowser

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: As Roma, Newcastle United


Vastaus #4 : 28.06.2020 klo 00:14:45

Eikö VAR ole käytössä? Aikamoinen sukellus jo ennen mitään kontaktia...
Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #5 : 28.06.2020 klo 00:16:11

Eikö VAR ole käytössä? Aikamoinen sukellus jo ennen mitään kontaktia...

No on...Italy is Italy. :)

Suurin kysymys on se, että miten Juventuksen haastaja sai tuollaisen menemään läpi.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #6 : 28.06.2020 klo 00:18:20

Suurin kysymys on se, että miten Juventuksen haastaja sai tuollaisen menemään läpi.

Pitkässä juoksussa tasan jne
Incrível

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Telkkarille laulamisen pelko & Taskulaskinpelleily


Vastaus #7 : 28.06.2020 klo 00:29:34

Luis Alberto naulaa Lazion johtoon! Komea laukaus boksin rajalta.

Pilkkutuomio oli tosiaan ihan täysi farssi.

2-1 FT, mestaruustaisto jatkuu. Lopussa oli vielä vähän nokkapokkaa Acerbilla ja Dragowskilla. Vlahovic ja Inzaghi katselivat tätä ennen punaista.
« Viimeksi muokattu: 28.06.2020 klo 00:44:02 kirjoittanut Incrível »
Nome Cognome

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fiorentina


Vastaus #8 : 28.06.2020 klo 00:55:20

Nyt syö sen verran pahasti, että pakko purkaa ennen nukkumaanmenoa.

Rankkarituomio, mitä tuosta voi enää sanoa. VAR-äijä oli röökillä? Parolon toinen keltainen paidan repimisestä lipsahti myös tuomaristolta, mutta Vlahovicin kyynärpään 94. minuutilla kyllä hienosti hoksasivat.

Eniten kalvaa kuitenkin se, että Fiorentinan valmennus tuhosi tämän voiton ihan itse panttaamalla vaihtoja johtoasemassa, vaikka sokea Reettakin näki että Badeljilla, Riberyllä ja Ghezzalilla piiputti jo pahasti. Varsinkin Badelj oli 1-2 askelta jäljessä koko ajan, ja siitähän se voittomaalikin lähti. Olisin myös odottanut pelaajilta edes jonkinlaista tunteenpurkausta noista tuomariratkaisuista. Hyvä että edes Dragowski näytti vähän välittävän. Kävelkööt muut kotiin, ja valmennusjohto vielä ilman vesipulloja.

Että Lazio vai Juve, kummalle sen nyt lopulta soisi? Vieläkö voisi mitätöidä koko paskan...
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #9 : 28.06.2020 klo 01:12:24

Lainaus
Että Lazio vai Juve, kummalle sen nyt lopulta soisi?

Ootko tosissaan tota mieltä? Mieluummin näkisit saman jengin aina voittavan? Ja vaan yhen matsin perusteella, kun et sattunut diggaa menosta... En ymmärrä.
Mwandishi

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 28.06.2020 klo 01:28:41

No on...Italy is Italy. :)

Suurin kysymys on se, että miten Juventuksen haastaja sai tuollaisen menemään läpi.

Heh, eikö jengi seuraa pelejä ollenkaan, vai eikö vaan koronatauon jälkeen enää muista? Lazio on ollut koko kauden tuomareiden suosiossa, ja kyseenalaisten tuomioiden myötä siellä on varmaan jo noin 15 pistettä ekstraa. Uhkaksi Juven scudettolle siitä ei toki silti ole.
la magica

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS ROMA


Vastaus #11 : 28.06.2020 klo 08:21:56

Ootko tosissaan tota mieltä? Mieluummin näkisit saman jengin aina voittavan? Ja vaan yhen matsin perusteella, kun et sattunut diggaa menosta... En ymmärrä.
Vaaleansinisten lasien läpi katsominen jne. Tota paskaahan toi on ollu koko kauden ajan, nykypäivänä todella vaikea valita onko rube vai lazio nykyään enemmän tuomareiden suosiossa
Nome Cognome

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fiorentina


Vastaus #12 : 28.06.2020 klo 08:42:38

No niin. Ensinnäkin Lazio ansaitsee vilpittömän hatunnoston monesta syystä: monipuolisesta ja näyttävästä hyökkäyspelistään, ryhdikkäästä koko joukkueen puolustamisestaan, peräänantamattomasta taistelutahdostaan. Lazio taistelee scudettosta, koska se on jo vuosien ajan toiminut erittäin tarkkanäköisesti siirtomarkkinoilla ja pitkäjänteisesti harjoituskentällä. Tähtipelaajista kynsin hampain kiinni pitäminen on osoittanut kunnianhimoa, jonka varaan on voinut rakentaa voittavaa mentaliteettiä pelikentällä. Kaikki tämä näyttää nyt kantavan hedelmää. On helppo uskoa, että kannattajat rakastavat tuota joukkuetta yli kaiken. Complimenti.

Sitten on se ikävä sivumaku siitä, kuinka Lazion johtoporras Lotiton ja Taren esimerkin viitoittamana vuosien ajan johdonmukaisesti itki, valitti, raivosi ja kiukutteli, itki, valitti, raivosi ja kiukutteli, itki, valitti, raivosi ja kiukutteli joka ikisestä tuomariratkaisusta viikko toisensa perään, ja nyt vihdoin näyttäisi siltä että pohjoisen raitapaidoille historiallisesti kuuluneen myyttisen psykologisen edun saavuttaminen on mahdollista edellämainituinkin keinoin, jopa verraten lyhyessä ajassa. Complimenti.

Yleisellä tasolla olen sitä mieltä, että kausi olisi pitänyt puhaltaa poikki ja jättää scudetto jakamatta, eikä tällä mielipiteelläni ole mitään tekemistä sen enempää Lazion kuin Juventuksenkaan kanssa. Olen puhunut.
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 28.06.2020 klo 11:30:19

Sitten on se ikävä sivumaku siitä, kuinka Lazion johtoporras Lotiton ja Taren esimerkin viitoittamana vuosien ajan johdonmukaisesti itki, valitti, raivosi ja kiukutteli, itki, valitti, raivosi ja kiukutteli, itki, valitti, raivosi ja kiukutteli joka ikisestä tuomariratkaisusta viikko toisensa perään,
Äläkä suinkaan unohda Filippon velipoika Simonea.

Ittelläkin ollut siinä rajoilla tauon jälkeen, että jaksaako kiinnostaa. Mikään ei ole näköjään muuttunut, niin antaapa olla.

Vaikea tietenkin selittää eilisen kaltaisia aivopieruja muulla kuin ruskeilla kirjekuorilla ja Limonen itkuilla, mutta ei tuon helvetin VAR:n käytön kanssa ylipäätään ei ole saatu pariin-kolmeen vuoteen vieläkään minkäänlaista johdonmukaisuutta tai logiikkaa aikaiseksi.
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR - Video Assisting Real


Vastaus #14 : 28.06.2020 klo 11:50:23

No niin. Ensinnäkin Lazio ansaitsee vilpittömän hatunnoston monesta syystä: monipuolisesta ja näyttävästä hyökkäyspelistään, ryhdikkäästä koko joukkueen puolustamisestaan, peräänantamattomasta taistelutahdostaan. Lazio taistelee scudettosta, koska se on jo vuosien ajan toiminut erittäin tarkkanäköisesti siirtomarkkinoilla ja pitkäjänteisesti harjoituskentällä. Tähtipelaajista kynsin hampain kiinni pitäminen on osoittanut kunnianhimoa, jonka varaan on voinut rakentaa voittavaa mentaliteettiä pelikentällä. Kaikki tämä näyttää nyt kantavan hedelmää. On helppo uskoa, että kannattajat rakastavat tuota joukkuetta yli kaiken.


Näin neutraalin katsojan silmin on pieni ihme että Lazio on edes laskennallisesti vielä mestaruustaistossa mukana. Juvehan on rakennettu euroturnauksien menestymiseen ja scudetto menee/pitäisi mennä  automaattisesti Torinoon kuten laitamyötäinen kausitopikissa hyvin kuvasi.

Mittakaavoja:

Average annual player salary in Serie A in 2019/20, by team(in million U.S. dollars)
Juventus   10.11
Roma   4.49
Internazionale   4.08
Napoli   3.82
Milan   3.44
Lazio   2.41
Torino   1.82
Bologna   1.57
Fiorentina   1.51
Cagliari   1.44
Atalanta   1.28
Genoa   1.25
Sampdoria   1.2

https://www.statista.com/statistics/675470/average-serie-a-salary-by-team/
Honkkeli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bristol City


Vastaus #15 : 28.06.2020 klo 11:59:20

Miten Caicedon uimahyppy meni läpi?
Santino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HUU


Vastaus #16 : 28.06.2020 klo 12:21:13

Korona-tauon aikana VAR näyttää palanneen nollapisteeseen. Liian moni tuomio mennyt aivan päin persettä. Käsipallojen ja rikkeiden suhteen palattu täyteen satunnaiseen arpomiseen.
la magica

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS ROMA


Vastaus #17 : 28.06.2020 klo 12:55:43

Sitä mä vaan ihmettelen että jos me normi ihmisetki nähdään kaikki caicedon tilanne ja mitä siinä tapahtui niin miten VOI olla mahdollista että ammattierotuomari antaa pilkun siitä? Siis miten se voi olla ikinä mahdollista? Varsinkin nyt VAR aikakaudella kun pääsee ihan videolta katsomaan vaikka 70 hidastusta jos vain haluaa. Ei voi ymmärtää
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #18 : 28.06.2020 klo 13:10:04

Todennäköisesti pilkku myönnettiin sen takia, että tilanteessa kuitenkin lopulta oli myös selkeä kontakti Dragowskin tultua vähän kömpelösti jo kaatuvan Caicedon jalkoihin. Ja koska pilkku oli jo vihelletty livenä, tuon kontaktin olemassaolo oli tulkittavissa niin, että vihellys ei ollut sitä kuuluisaa clear and obvious- luokkaa. Kyllä se silti munkin mielestä oli tuota luokkaa, mutta hierarkia taitaa vaan tällä hetkellä mennä juuri noin.

Olkoon tämä tältä päivältä meikäläisen viimeinen rauhallisin mielin ja ilman värilaseja kirjoitettu tuomariaiheinen viesti. Illalla on kuitenkin Milan-Roma ja tuomariksi on pestattu vanha kunnon romanista Jack O'Melly Ylos
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #19 : 28.06.2020 klo 18:20:07

Milan - Roma alkoi. Aika normaalit avaukset. Pepe aloittaa selostuskopissa.

Aurinko paistaa niin kovaa, että hienoa lediseinää ei näe.

E: Alun perusteella tasaisissa merkeissä mennään, Milanin syöttöpeli on aika huolimattomalla tasolla. Valmentajien ääniraidasta päätekken Samu näyttäisi olevan Piolin oma Tommi.
« Viimeksi muokattu: 28.06.2020 klo 18:31:56 kirjoittanut The Missionary »
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #20 : 28.06.2020 klo 18:54:42

Pepellä mennyt pää lopullisesti pehmeäksi seksihelteillä?
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #21 : 28.06.2020 klo 18:56:52

Pepellä mennyt pää lopullisesti pehmeäksi seksihelteillä?

Ei kai sitä aina voi pysyä näin aktiivisen ja vauhdikkaan matsin tiimellyksessä mukana.

On kyllä ristus vie lyijyinen puoliaika molemmilta :D

E: HT 0-0. Hakan ja Dzeko molemmat puskivat parista metristä päin vittua, mutta muuten on lähinnä keskitytty laittamaan paskoja pystypalloja tai antamaan näppäriä seinäsyöttöjä vastustajan jalkaan. Romakin osoittaa kyllä joukkueena sen, kuinka iso ongelma Milanin koko kauden hyökkäyspelissä on ollut nopeus. Sekä pelinopeus että ihan fyysinen juoksunopeus, molemmissa selkeitä puutteita joukkueena. Se on tietysti myös asia, johon raporttien mukaan kesällä tultaisiinkin ottamaan isosti kiinni.

Hakanille tänään on ollut edessä melkoinen paluu arkeen Lecce-matsin jälkeen. Bonaventuralla menossa on sen sijaan jo parin vuoden terveysongelmien aiheuttama uusi normaali. Se taas, että lähtökuopissa surffaileva Jack pelaa avauksessa kertoo kaiken oleellisen Paquetan tämänhetkisestä vireestä.
« Viimeksi muokattu: 28.06.2020 klo 19:17:53 kirjoittanut The Missionary »
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #22 : 28.06.2020 klo 19:55:31

Ei olisi voinut paremmin tätä peliä kuvaavaa maalia tulla. Rebic kovan sähläämisen jälkeen lopulta osuu.
aceman

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 28.06.2020 klo 19:55:41

Melkoinen flipperi mutta meni se vihdoin. Milan johtoon.
Bimbo d'Oro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma


Vastaus #24 : 28.06.2020 klo 19:56:11

Mitähän vittua tuo Zappacosta nyt taas ajatteli tuossa.

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines