FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.09.2021 klo 20:51:55 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Mönchengladbach - A German Team  (Luettu 25915 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Malakoff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pieds-Noirs


Vastaus #100 : 10.08.2021 klo 10:51:02

Wolfin kohdalla ymmärtääkseni kyse oli tiettyjen ehtojen täyttymisestä (pelimäärät ilmeisesti) joiden myötä lainassa ollut osto-optio (pakko) aktivoitui. Eberl taisi jo suht aikaisessa vaiheessa talvella kommentoida siihen sävyyn että Wolfista tulee pysyvästi Gladbachin pelaaja. Enpä tiedä mitä tästä olisin mieltä, mutta kyllähän itävaltalaisella paljon hyviä ominaisuuksia ja piilevää potentiaalia on. Viime kausi vaan oli aikamoisen turhauttavaa seurattavaa.

Muista siirroista mainittakoon, että Traoren, Grünin ja Villalban sopimukset niin ikään päättyivät ja Lang siirtyi saludoilla Baseliin. Lisäksi Mortiz Nicolas lähti Viktoria Kölniin lainalle ja Rocco Reitz Sint-Truideniin lainalle. Näistä jälkimmäisen laina on jossain määrin kiinnostavakin sillä Reitz on suht lahjakas kaveri kuitenkin.

Sisäänhän tässä on tullut myös Luca Netz Herthasta, jota pidän ainakin mielenkiintoisena hakuna. Netz on ymmärrykseni mukaan hyvin juoksuvoimainen vasemman laidan pelaaja, joka kykenee pelaamaan sekä pakkina, wing-backina että laiturina. 18-vuotiasta saksalaisnuorukaista on pidetty aika lahjakkaana, mutta pääkaupungissa tie oli vähän pystyssä Plattenhardtin ja Mittelstädtin takana. Laitapakkiosastolta maininnan ansaitsee niin ikään vasta 18-vuotias Joe Scally, joka on kommenttien ja raporttien perusteella vakuuttanut Pre-Seasonilla.

Ehkä suurin huomio kesällä on kuitenkin keskittynyt Denis Zakarian ja Matthias Ginterin tilanteisiin. Molemmillahan on sopimus katkolla vuoden päästä ja erityisesti Zakariaa on kovasti viety muualle, viimeisimpänä Napoliin. Ginterin kanssa tilanne on avoimempi ja vaikuttaa että jatkosopimuskin olisi mahdollinen. Ginter tosin itse nyt 27-vuotiaana haluaa varmasti mittauttaa markkina-arvonsa ja katsella myös muualle. Suurempaa palkkaa olisi tarjolla varmasti monessa osoitteessa, mutta harva selkeästi kovempi seura olisi tarjoamassa Ginterille avauksen paikkaa. Tästä syystä Gladbachillakin on vielä pieni sauma pitää Ginter itsellään.

Varmaan Ginterin ja Zakarian fiiliksiin solmia jatkopesti vaikuttaa myös se, että vahvistuuko joukkue ympärillä ja onko tavoitteena osallistumisen riemun lisäksi jotain muutakin? Nähtäväksi jää, toki itse molemmat pitäisin oikein mielelläni. Netz ym. nuoriso on ihan ok, tulevaisuuteen on hyvä yrittää satsata, mutta kyllä tässä kaipaisi jotain konkreettista vahvistumista tai edes ringin leventämistä potentiaalisilla pelimiehillä.
Unbesiegbar

Paikalla Paikalla


Vastaus #101 : 10.08.2021 klo 13:20:18

Ilmeisesti equadorilqainen nuori puolustaja William Pacho on jo käytännössä Gladbachin pelaaja. Kotimaassaan antamassa haastattelussa Pacho myönsi siirtyvänsä Saksaan ja Gladbach ainoana seurana on ollut hänestä kiinnostunut. Myös Romain Faivren siirron Gladbachiin on huhuttu olevan melkein valmis, mutta Gladbachin täytyy myydä ensiksi joku pelaaja saadakseen tarvittavat rahat. Toki Leverkusen on myös Faivren perässä, joten saa nähdä mitä Faivren kanssa tapahtuu.

Lähtijöistä varmin on Zakaria, joka on ilmaissut Eberlin mukaan halun siirtyä muualle. Ainakin Roma ja Atalanta ovat Napolin lisäksi pyörineet huhuissa. Pleaa ja Thuramia huhuiltiin myös muualle aikaisemmin, mutta kaksikko jäänee kuitenkin Gladbachiin. Plea tosin omasta mielestäni voisi lähteä heti ensimmäisen tarjouksen tullessa. Ginter taas totesi eilisen pelin jälkeen uskovansa tekevän jatkosopimuksen. Toki Gladbach tarvitsee lisää rahaa. Sopimuksen allekirjoitus tapahtunee vasta, kun joku pelaajista lähtee.

Eilinen matsi Lauternia vastaan taas oli odotetun vaikea, mutta onneksi Gladbach pystyi kuitenkin klaaraamaan voiton, vaikka esitys oli kaikkea muuta kuin suvereeni. Perjantaina tulee sitten Bulin avausottelussa se vaikein mahdollinen vastustaja Bayern heti alkuun. Vaikka viimeisinä vuosina varsinkin kotona Gladbach on Bayernia vastaan melko hyvin pärjännyt, olisi tasapelikin jo pieni ihme ottaen huomioon tämän hetken loukkaantumiset.
Kuqqen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaimo ei ymmärrä mitä Kiffen mulle merkitsee


Vastaus #102 : 10.08.2021 klo 15:00:38

^Toki Bayern suuri mysteeri alisuoritettuaan kaikissa kauden valmistavissa otteluissa.

Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #103 : 10.08.2021 klo 19:15:47

Ilmeisesti equadorilqainen nuori puolustaja William Pacho on jo käytännössä Gladbachin pelaaja. Kotimaassaan antamassa haastattelussa Pacho myönsi siirtyvänsä Saksaan ja Gladbach ainoana seurana on ollut hänestä kiinnostunut. Myös Romain Faivren siirron Gladbachiin on huhuttu olevan melkein valmis, mutta Gladbachin täytyy myydä ensiksi joku pelaaja saadakseen tarvittavat rahat. Toki Leverkusen on myös Faivren perässä, joten saa nähdä mitä Faivren kanssa tapahtuu.

Pachosta on tainnut olla eri tason huhuja pitkin kesää, joten joskohan se kohta menisi maaliin. Romain Faivre olisi sitten mielestäni todella mielenkiintoinen haku ja eri lähteiden mukaan ranskalaisen kanssa olisi päästy jo sopuun henkilökohtaisista ehdoista. Faivrehan on tilastojen valossa hyvinkin kiinnostava nimi, sillä hän loi Ligue 1:ssä toiseksi eniten maalipaikkoja koko liigassa. Ainoastaan Memphis Depay oli Faivren edellä. Peliminuutteihin suhteutettuna Faivre oli tuolla listalla sijalla kahdeksan. Faivrella oli tilillään myös eniten hankittuja rikkeitä jotka olivat johtaneet maalintekoyritykseen ja kolmanneksi eniten luotuja maalintekopaikkoja erikoistilanteista. Ranskalaisen tilastoja siis selkeästi parantavat nuo annetut erikoistilaneet. Hänen kohdallaan uutiset tosin kävivät kovana pari viikkoa sitten eikä sen jälkeen ole paljoa uutisia tippunut. Niinköhän Eberl odottaa sitä että Zakaria kaupataan jotta Faivreen on varaa. Brestille tuo huhuttu €10M ei kuulemma riitä Faivresta.
Malakoff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pieds-Noirs


Vastaus #104 : 11.08.2021 klo 11:49:38

Faivre saattaisi olla hyvinkin mielenkiintoinen haku keskikentälle, koska Itävallan Hannes ei vielä ainakaan täyttä luottamuta herätä. Ja ei hyviä syöttelijöitä/pelinrakentajia liikaa yleensä tuppaa olemaan. Se tietysti mietityttää, että miten onnistuu hyppy Liguen vauhdista Bundekseen, mutta jos ei koita, niin ei voitakaan. Kuntoa saa kyllä yleensä kasvatettua lisää.

Pacho on taas ihan uppo uusi tuttavuus. Tuskin voi kovin kallis kaveri olla.
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 191019 & 080521


Vastaus #105 : 24.08.2021 klo 19:42:24

Hyvin menee varsoilla; Thuram poissa marraskuulle, Lainer vielä pidempään ja Ginterillä todettu korona.
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #106 : 25.08.2021 klo 22:19:16

Kausi tosiaan starttasi ihan positiivisesti Bayernia vastaan tasapelillä, mutta sen jälkeen tuli 4-0 kuokkaan Leverkusenin vieraana. Mainittakoon että rumista lukemista huolimatta laukaukset menivät 12-11 Leverkusenille ja maalia päin suuntautuneet laukaukset tasan 6-6. Tällä kertaa oli Yann Sommerin ohipäivä ja sveitsiläinen saa ottaa useamman lääketehtaan poikien byyreistä omiin nimiinsä. Vaikka maalintekoyritykset jakautuivat yllättävänkin tasaisesti, niin Mönchengladbach oli silti pelillisesti selkeästi Seoanen miehistöä jäljessä. Stindlin surkea rankkari tietyllä tapaa kruunasi joukkueen kollektiivisen kyykkäyksen.

Heikko esitys itsessään ei kuitenkaan ollut viikonlopun negatiivisin anti Hütterin miehistölle. Gladbach nimittäin joutui käyttämään kaikki viisi vaihtoaan erinäisten loukkaantumisten takia. Ensimmäisen puoliajan aikana lasaretin puolelle joutuivat Stefan Lainer ja Marcus Thuram, jotka ovat pidempään sivussa kuten HNV tuossa mainitsikin. Lainerilla on murtunut nilkka ja itävaltalainen suuntaa leikkaukseen.Toisella puoliajalla kentältä joutuivat poistumaan myös Ginter ja Plea, joiden lisäksi Bensebaini jäi ottelun päätyttyä kentälle hoidettavaksi. Plean kohdalla taidettiin selvitä säikähdyksellä, kun taas Ginterillä todettiin korona.

Varsat laukkaavat nyt seuraaviin haasteisiin siis hyvin kapealla kaaderilla kun Lainerin, Thuramin ja Ginterin lisäksi poissa vahvuudesta ovat myös Kone, Doucoure ja Embolo. Lisäksi Denis Zakarian siirto AS Romaan alkaa vaikuttaa koko ajan todennäköisemmältä. Tässä vaiheessa siirtoa alkaa jo toivoa, sillä se vapauttaisi Eberlille varoja tehdä miehistöön uusia hankintoja. Jos tästä nyt jotain hopeareunusta haluaa etsiä, niin ainakin nuorukaiset Scally ja Netz saavat kunnon mahdollisuuden. Scally ottanee Lainerin paikan oikealla ja Netz pääsee omalle paikalleen vasemmaksi paikaksi sen aikaa kun Bensebaini korvaa Ginteriä topparina. Olettaen siis että algerialainen itse on kunnossa. Mikäli Ramykin on hajalla niin jäljelle jää enää Tony Jantschke ja Jordan Beyer joista Hütterin pitää arpoa toinen avaukseen.

E: Mainitaan että Kicker on sopivasti huhuillut Hofmannia Bayerniin. Tässä loukkaantumissumassa Hofmannin kaltainen linkkuveitsi olisi äärimmäisen tärkeä pelaaja Die Fohlenille. Toisaalta miehellä on ikää jo 29 vuotta ja sopimusta kaksi vuotta jäljellä. Tämän takia rahastuskin voi olla Eberlillä mielessä.
Malakoff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pieds-Noirs


Vastaus #107 : 26.08.2021 klo 10:22:22

Kauden alku tosiaan ollut aika mollivoittoinen ja heti kättelyssä tultiin sen kysymyksen äärelle, että eikö sitä rinkiä olisi kannattanut edes laajentaa, vaikka vahvistuksia ei sanan varsinaisessa merkityksessä saatu? En usko joukkueen joutuvan mihinkään häntäpään kamppailuihin pidemmän päälle, mutta aika tylsää, jos vuodenvaihteen jälkeen ollaan jo taas siinä tilanteessa, että "antaa tämän kauden mennä tälleen". Eli ei huolta divarista eikä toisaalta europaikoistakaan.
« Viimeksi muokattu: 26.08.2021 klo 10:25:23 kirjoittanut Malakoff »
Unbesiegbar

Paikalla Paikalla


Vastaus #108 : 26.08.2021 klo 16:21:48

Zakariaa ei saatu ilmeisesti myytyä Roomaan, vaikka siirto jo melko varmalta näyttikin. Myöskään Pacho ei ole sittenkään tulossa, koska rahaa ei ole maksaa kolmen miljoonan siirtokorvausta. Faivren kanssa taas pelaajan kanssa sopimus ollut jo jonkun aikaa valmiina, mutta eipä häneenkään yllätys yllätys rahaa ole.

Viime päivinä huhuissa on pyörinyt Hofmannin mahdollinen siirto Bayerniin, mutta itse en kyllä siihen usko. Joka tapauksessa joku olisi nyt saatava myytyä tai muuten kyllä tulee todella vaikea kausi. Täytyy toivoa parasta, mutta hirveältä näyttää.
Malakoff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pieds-Noirs


Vastaus #109 : 13.09.2021 klo 10:17:45

No niin, sitä on kuitattu kauden avausvoitto, eikä yhtään liian aikaisin. Arminia taipui siis lopulta luvuin 3-1 ja ainahan se lämmittää sydäntä, kun wanha kunnon Stindl osuu - jopa kahdesti. Zakaria taisi viimeistellä sen kolmannen. Matsi oli siinä mielessä aika tasainen, että vaikka Borussia pyörittikin palloa enemmän, niin kyllä myös vieraat saivat aikaan melko hyvin maalipaikkoja. Eivät ehkä mitään supervaarallisia, mutta maalia kohti kuitenkin päästiin yrittämään vastaiskuista useamman kerran. Seuraavaksi sitten matka Augsburgiin tiedossa, jossa ei sielläkään ole syksy alkanut kovin rattoisasti. Rotsin avautumiseen ei ole varaa, mutta tähän mennessä baijerilaiset ovat saaneet neljässä ottelussaan leivottua peräti yhden maalin ja päästäneet kahdeksan. Ennustan nihkeää 0-0 tasajauhausta höystettynä runsaalla käsien levittelyllä.
Malakoff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pieds-Noirs


Vastaus #110 : tänään kello 09:57:13

No niin, sitä on kuitattu kauden avausvoitto, eikä yhtään liian aikaisin. Arminia taipui siis lopulta luvuin 3-1 ja ainahan se lämmittää sydäntä, kun wanha kunnon Stindl osuu - jopa kahdesti. Zakaria taisi viimeistellä sen kolmannen. Matsi oli siinä mielessä aika tasainen, että vaikka Borussia pyörittikin palloa enemmän, niin kyllä myös vieraat saivat aikaan melko hyvin maalipaikkoja. Eivät ehkä mitään supervaarallisia, mutta maalia kohti kuitenkin päästiin yrittämään vastaiskuista useamman kerran. Seuraavaksi sitten matka Augsburgiin tiedossa, jossa ei sielläkään ole syksy alkanut kovin rattoisasti. Rotsin avautumiseen ei ole varaa, mutta tähän mennessä baijerilaiset ovat saaneet neljässä ottelussaan leivottua peräti yhden maalin ja päästäneet kahdeksan. Ennustan nihkeää 0-0 tasajauhausta höystettynä runsaalla käsien levittelyllä.

No niin ja lopulta saatiin veikattuakin vähemmän, eli maalin tappio ja sen myötä kotijoukkue peräti tuplasi alkukauden maalimääränsä. Jos veikkaa nihkeää peliä, niin näemmä saa vieläkin nihkeämpää. Samalla kolmas tappio yhtä monesta vieraspelistä. Augsburg pysyi hyvin kasassa ja puolusti miehekkäästi omaa aluettaan, mikä oikeastaan riitti tällä kertaa. Vituiksi menee, mutta menköön. Kun aikanaan Thuram ja kumppanit tervehtyvät tuomaan edes vähän uusia vaihtoehtoja tähän tilanteeseen, niin voi olla, ettei näy enää edes Kölnin takavalot sarjataulukossa.
« Viimeksi muokattu: tänään kello 11:39:18 kirjoittanut Malakoff »

 
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa