FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2024 klo 14:28:11 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 303
 
Kirjoittaja Aihe: Savo vs. Stadi <-> Stadi vs. Savo  (Luettu 603128 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Kolmosnikki3

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 21.08.2020 klo 09:48:11

Piti tehdä uusi nikki tätä viestiä varten kun en kehdannut omastani laittaa. Enkä nyt bamlaa slangia tai viännä savvoo, vaan yritän yleiskielellä pärjätä. Pyydän jo etukäteen anteeksi ajoittain hieman asiatonta kielenkäyttöäni. Viikonloppuna on taas pelejä tiedossa, joten niitä ajatellen ajattelin kirjoittaa tämän viestin.

NYT VITTU POJAT IHAN OIKEASTI! Ottakaa se muna pois perseestä edes vähäksi aikaa, jotta aivotkin sais välillä verta ja asia menis kerralla sinne kovalevylle asti. LOPETTAKAA TUO ÄLYTÖN PROVOAMINEN JA JATKUVA SPÄMMÄÄMINEN!!! Aika monelta ns. asiakirjoittajalta menee jo hermot tähän "Mepäs ollaan paljon idiootimpia kuin te"-vääntöön. Pääasiassa tähän ovat osallistuneet HJK:n ja KuPSin kannattajat, mutta kyllä siellä muutama "neutraalimpikin" on välissä sählännyt ja heittänyt vettä myllyyn. Pahimmat uhoajat (5 kpl) saivat jo viikon bännit, mutta kyllä sieltä näköjään olisi saanut vielä 5-10 muutakin pistää samaan luiskaan yhdellä kertaa, sillä sen verran älytöntä menoa on ollut lähes jokaisessa HJK/KuPS-topicissa niiden keskinäisten matsien aikana tai varsinkin niiden jälkeen. Ymmärrän, että pahimpien kilpailijoiden asiat kiinnostavat ja pieni provo, nokittelu tai jopa keuliminen liittyy asiaan, mutta nyt on menty jo aika kauas siitä "normaalista". En nyt syytä ketään koko sodan aloittamisesta, mutta jos toinen osapuoli aina "pistää paremmaksi", niin äkkiä saadaan hirveä sotku aikaiseksi.

Nyt pyydän ihan nätisti, että jokainen miettisi hieman omaa rooliaan tässä sotkussa ja antaisi kaverille vähän tilaa hengittää ja keskittyisi vain oman seuran asioihin, ainakin nyt vähäksi aikaa. Kaikki varmasti ymmärtävät, että KuPSin kannattajia vituttaa ihan helvetisti mm. Molde-pelistä tullut ruma tappio ja vitutus vain kasvaa kun muut siitä käyvät nokittelemassa. Samoin HJK:n kannattajia vituttaa varmasti vähintään yhtä paljon se, että oma seura ei ole tänä vuonna mukana näissä europeleissä ja vitutus vain kasvaa kun muut siitä muistuttelevat. Tänä vuonna nämä joukkueet pelaavat europeleissä ja ensi vuonna sitten on uusi tilanne. On kuitenkin kaikkien etu, että siellä pärjättäisiin kansakuntana paremmin kuin rankingit osoittavat, joten yhteisellä asialla ollaan. Kierre on valmis kun aina pitää "nokittaa", ettei vaan itse jää häviölle. Tässä asiassa ei ole voittajia jos riittävän pitkään jatketaan. Kellään ei ole enää kivaa. Toivoisin myös palstan moderaattoreilta hieman herkempää otetta tähän asiaan, jotta tilanne saadaan taas palaamaan normaaliksi. Hieman lyhyempikin tauko (2-3 pv) tekee varmasti monelle "kuumakallelle" hyvää, varsinkin jos sille ajalle sattuu oman seuran peli, jota ei pääse kommentoimaan.

Tämä viesti tulee muutamalle keskeiselle palstalle ja laitan nikin luiskaan viestin lähettämisen jälkeen. Toivottavasti saadaan pelata kausi loppuun ilman isompia ongelmia. Tätä viestiä ei tarvitse "tykätä" tai kommentoida mitenkään, jotta mitään uutta kierrettä ei taas ala. Riittää, että jokainen tekee asiasta omat johtopäätökset ja toimii niiden mukaan.

Kiitos jos jaksoit lukea tänne asti. Syksyllä paras voittakoon! Ylos
gv39

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomarit ja kyläjoukkueet ml. Kups


Vastaus #26 : 21.08.2020 klo 10:11:20

Olen Kupsin puolella ja erityisesti klubia vastaan. Jos Kups ei voita tänä vuonna, niin sitten on ihan sama mikä joukkue, kunhan ei ole klubi ;) .

Onhan muutamalla kupsukalla mopo lähtenyt keulimaan, mutta on niitä muutamia klubioletettujakin tullut mukaan.

Parasta viihdettä tänä vuonna oli klubilaisten itkut 2-2 tasapelistä, mutta 0-3 jälkeen he ansaitsivat kuitin paikan.
Kun on ilkuttu klubin eurotaivalta tänä vuonna, niin perseen pitää kestää merivettä aika paljon, jos 5-0 tappion jälkeen tulee vastapalloon.

Savon palloliiton paluuta odotellessa.

E: otsikko pitää korjata Savo vs Hesa -- Stadi vs Savo
« Viimeksi muokattu: 21.08.2020 klo 10:27:37 kirjoittanut gv39 »
AllanMesörs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eversti Wolfgang Luder, Waffen-SS


Vastaus #27 : 21.08.2020 klo 13:57:15

mielestäni aivan hyvä topi
nptuomin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, ManU, Argentiina, PeU-Basket, PuMu


Vastaus #28 : 21.08.2020 klo 15:12:03


E: otsikko pitää korjata Savo vs Hesa -- Stadi vs Savo

Kyllä Veikkausliigan kahdesta helsinkiläisestä seurasta se ruotsinkielisempi on enemmän Stadia ja Klubi sitten enemmän Hesaa.
Spangen

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 21.08.2020 klo 17:21:02

Kyllä Veikkausliigan kahdesta helsinkiläisestä seurasta se ruotsinkielisempi on enemmän Stadia ja Klubi sitten enemmän Hesaa.
Sori, se ruotsinkielinen kiinalais-moldovalaisjohtoinen seura ei oikein kiinnosta tällä hetkellä ketään.
JSP

Paikalla Paikalla


Vastaus #30 : 21.08.2020 klo 17:37:30

Entäs klubin salattu historia savolaisten jyväjemmariseurana?

Olihan tästä Klubin maalaisliitto connectionista kirjoitettu muistaakseni Tähtien Tarinassa. Klubi on perinteiltään töölöläis-savolainen seura.
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ♥


Vastaus #31 : 21.08.2020 klo 18:00:51

Entäs klubin salattu historia savolaisten jyväjemmariseurana?

.. jokainen Helsingissä syntynyt ja kasvanut vanha junnufutari tietää, että HJK on synonyymi lähiöille. HJK Kannelmäki, HJK Laajasalo ja sitä rataa. Brändihän tuossa ryvettyy.

Vaikea kuvitella, että kukaan kilpailevissa junnujoukkueissa pelannut muutenkaan pystyisi Klubia koskaan kannattamaan, sen verran lienee kitkaa jäljellä peleistä Klubin maastopyörillä lahjottuja edareita vastaan. HJK on se joukkue, "koko Suomen Klubi", jota kaupunkiin muuttanut savolainen alkaa luontaisesti kannattamaan paitsi silloin, kun Kuopijjon pojat karauttavat isolle kirkolle. IFK on stadilaisten perintöä.
torki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #32 : 21.08.2020 klo 23:44:12

HJK on se joukkue, "koko Suomen Klubi", jota kaupunkiin muuttanut savolainen alkaa luontaisesti kannattamaan paitsi silloin, kun Kuopijjon pojat karauttavat isolle kirkolle. IFK on stadilaisten perintöä.

Tähän kaipaisin myös paikallisempaa savolaista näkökulmaa tyyliin "KuPSia kannattavat vain Siilinjärveltä muuttaneet, kun taas kaikki paljasjalkaiset kuopiolaiset ovat aina kannattaneet Eloa".
el mono

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 22.08.2020 klo 08:24:44

Jokaisen klubin kotimatsin jälkeen näkee puolet Klubipäädystä vaeltavan julkisilla kohti Pasilaa, jotta ehtisivät seuraavaan K-junaan. Taitavat kaiken lisäksi matkustaa pummilla, kantakaupungin kaduilla supistaan.
maranpersepano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS ja eMPee


Vastaus #34 : 22.08.2020 klo 09:28:30

Jokaisen klubin kotimatsin jälkeen näkee puolet Klubipäädystä vaeltavan julkisilla kohti Pasilaa, jotta ehtisivät seuraavaan K-junaan. Taitavat kaiken lisäksi matkustaa pummilla, kantakaupungin kaduilla supistaan.
Myös Lapinlahden suuntaan on ollut oma kuljetus.
Nahkakuulaaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #35 : 22.08.2020 klo 10:40:15

Kups fanit on kyllä aivan saatanan säälittävää porukkaa. Ottaa "täysin mahdottomalta euroopan kärkiseuralta" 5-0 turpaan ja tulee huutelemaan sarjojen uskomattomasta tasoerosta. Toivon että siellä kalakukoissa tajutaan että teistä ei ole europeleihin kun ette pysty edes veikkausliigassa haastamaan.
Viinipullo
Vastaus #36 : 22.08.2020 klo 16:05:38

Jos vertaillaan KuPSin suoritusta vaikkapa HJK:n suorituksiin Baltian kärkijengejä vastaan, niin mitä voidaan todeta Suomen, Norjan ja Baltian sarjojen tasoeroista?
kiero savolainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #37 : 22.08.2020 klo 23:36:56

Kumman suoritus Euroopassa oli tänä vuonna vakuuttavampi?

Eihän KuPS:n €uropelit vielä ole loppuneet...
maranpersepano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS ja eMPee


Vastaus #38 : 23.08.2020 klo 09:15:57

Jos vertaillaan KuPSin suoritusta vaikkapa HJK:n suorituksiin Baltian kärkijengejä vastaan, niin mitä voidaan todeta Suomen, Norjan ja Baltian sarjojen tasoeroista?
Isot on erot ja järjestys on tämä
1. Suomi
2. Baltia
3. Norja

Perustelut:
KuPSin Norjan liigassa ansioitunut kokenut puolustaja on saanut vain muutaman minuutin peliaikaa liigassa ja lisäksi mahtuu silloin tällöin kakkosessa pelaavan KuFun kokoonpanoon. Latvian maajoukkuetoppari sen sijaan murtautui heti kakkosen jengin avaukseen ja pääsi mestareiden liigan karsinnassa jo vaihtopenkille. KuPSin suomalaiset (ei majumiehet) sen sijaan dominoivat jopa chämppäriliigan karsinnoissa Jope Vartiaisen johdolla.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #39 : 23.08.2020 klo 09:21:09

"Meiltähän tämä käy ja homohoojiikolaiset ne vaan muistelee jotain menneiden vuosien (joita ei siis todellakaan lasketa) mestaruuksia täällä vaikka savolaaset velemut ollaan mestareita tässä ja nyt kun hoojiikoot on ikuisia viidensiä!!!!!!!!!!!!!!!"

(CL-karsinnan anaalikairauksen jälkeen)

"Meiltähän tämä käy ja me ollaan hävitty CL-karsinnoissa vaan kerran ylivoimaista vastustajaa vastaan mutta menneinä vuosina (jotka siis todellakin lasketaan) on hoojiikoo hävinnyt paljon enemmän ja heikommille vastustajille!!!!!!!!!!!!!"


KuPS-kuolasuiden logiikka on kyllä yhtä aukotonta kuin nimimerkki Pubin yleisömäärälaskennat...
Necro

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 23.08.2020 klo 10:56:29

vinkumista
Vituttiko hävitä eilen tepsille? :D :D :D

Turulaiset vittuun tästä topikista.
Sukerman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCK PTN, PRO HJK.


Vastaus #41 : 23.08.2020 klo 12:40:16

.. jokainen Helsingissä syntynyt ja kasvanut vanha junnufutari tietää, että HJK on synonyymi lähiöille. HJK Kannelmäki, HJK Laajasalo ja sitä rataa. Brändihän tuossa ryvettyy.

Vaikea kuvitella, että kukaan kilpailevissa junnujoukkueissa pelannut muutenkaan pystyisi Klubia koskaan kannattamaan, sen verran lienee kitkaa jäljellä peleistä Klubin maastopyörillä lahjottuja edareita vastaan. HJK on se joukkue, "koko Suomen Klubi", jota kaupunkiin muuttanut savolainen alkaa luontaisesti kannattamaan paitsi silloin, kun Kuopijjon pojat karauttavat isolle kirkolle. IFK on stadilaisten perintöä.

Ja niin ylivoimainen brändi onkin, että sirkukselle ei löytynyt killingin killinkiä kotimaista rahaa.

Sitten kun kiska taas kiinni ja seuraava persnetto, niin ehkä ne uskollisimmat kamraatit (kaikki kymmenen, jos se lommopää-natsikin on vapaalla) soihduttelevat taas jossain Puistolassa, hifk soccerin jyystäessä nelosta.
Laukaisukoneenkuljettaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Claude Simon


Vastaus #42 : 23.08.2020 klo 15:58:37

Ja niin ylivoimainen brändi onkin, että sirkukselle ei löytynyt killingin killinkiä kotimaista rahaa.

Sitten kun kiska taas kiinni ja seuraava persnetto, niin ehkä ne uskollisimmat kamraatit (kaikki kymmenen, jos se lommopää-natsikin on vapaalla) soihduttelevat taas jossain Puistolassa, hifk soccerin jyystäessä nelosta.

Tällaisia terävänäköisiä kiteytytyksiä suomalaisen jalkapallon henkis-materiaalisesta nykytilasta ja tulevaisuudesta lukee ilokseen. Ehkä pitäisi tässä
itsekin joskus vierailla Klacken/HIFK Soccer
(miksi vitussa sokker en voi koskan olla kysymättä kun silmieni ohi lipuu tämä typerryttävä amerikanismi ja vastaan samantien sarkastisesti itselleni: koska brändi) topiikissaa nuuhkimassa syksyä enteileviä tuulia tietääkseen missä mennään naapurileirissä ja josko punanutuissa ja piloteissa  haikaillaan autenttista alkuperäistä nelosdivaritunnelmaa vaiko kultaista tulevaisuutta UCL:ssä ja kiinalaisessa maailmanjärjestyksessä...

Mitä tulee Savvoon ja Stadiin niin voin sen sanoa syntyperäisenä stadilaisena ns. superstarana
ja kosmopoliittina siilinjärveläisessä myöhäiskesän idyllissä tätä kirjoittaessani ja useasti myös Mölymäellä vierailleena (no, pari kertaa) Klubipäädyn vakiokasvona että pitkä on matka Savon Sanomat areenalta Klubin kotiluolaan Töölöön, vielä pitempi henkisesti. Eikä tämä sosiaalisen median keskustelualusta tuota matkaa ole juuri lyhyentänyt, pelkäänpä että päinvastoin.

Some yhdistää erottelemalla ja raja-aitoja rakentamalla. Mutta toisaalta ehkä näin kuuluukin olla viattomuutensa kadottaneessa globaalissa jalkapallossa: yhtenäiskulttuuri kuuluu menneisyyteen ja sen kansalliseen pyhäinjäännökseen, herttaisen sinivalkoiseen ulkoilma ja kotiseutumuseoon, pesäpallon pirteän tervehenkiseen maalais- ja mielenmaisemaan.

Tässä raa'assa globaalin kilpailun todellisuudessa Klubin pitää johtaa esimerkillään joukkoja edestä sarjansa ylivoimaisena ykkösenä ja muiden Veikkausliigaseurojen ja joukkueiden kannattajien tehtävä on kestää ja sietää HJK:n ylivoima, salaa ihaillen ja kadehtien, julkituloissaan nälvien, pilkaten ja vahingonilosta ja tietenkin myös oman jengin menestyksestä riemuiten silloin harvoin kun sen aika on.
« Viimeksi muokattu: 25.08.2020 klo 15:33:07 kirjoittanut Laukaisukoneenkuljettaja »
JSP

Paikalla Paikalla


Vastaus #43 : 23.08.2020 klo 16:29:08

Jos sen henkisen matkan takaa löytyy noin raskasta liirumlaarumia, niin kernaasti pysyn jatkossakin Savossa vuohieni parissa Ylos
Laukaisukoneenkuljettaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Claude Simon


Vastaus #44 : 24.08.2020 klo 22:10:33

Delete
Eemeli Rummukainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #45 : 25.08.2020 klo 20:01:42

Tällaisia terävänäköisiä kiteytytyksiä suomalaisen jalkapallon henkis-materiaalisesta nykytilasta ja tulevaisuudesta lukee ilokseen. Ehkä pitäisi tässä
itsekin joskus vierailla Klacken/HIFK Soccer
(miksi vitussa sokker en voi koskan olla kysymättä kun silmieni ohi lipuu tämä typerryttävä amerikanismi ja vastaan samantien sarkastisesti itselleni: koska brändi) topiikissaa nuuhkimassa syksyä enteileviä tuulia tietääkseen missä mennään naapurileirissä ja josko punanutuissa ja piloteissa  haikaillaan autenttista alkuperäistä nelosdivaritunnelmaa vaiko kultaista tulevaisuutta UCL:ssä ja kiinalaisessa maailmanjärjestyksessä...

Mitä tulee Savvoon ja Stadiin niin voin sen sanoa syntyperäisenä stadilaisena ns. superstarana
ja kosmopoliittina siilinjärveläisessä myöhäiskesän idyllissä tätä kirjoittaessani ja useasti myös Mölymäellä vierailleena (no, pari kertaa) Klubipäädyn vakiokasvona että pitkä on matka Savon Sanomat areenalta Klubin kotiluolaan Töölöön, vielä pitempi henkisesti. Eikä tämä sosiaalisen median keskustelualusta tuota matkaa ole juuri lyhyentänyt, pelkäänpä että päinvastoin.

Some yhdistää erottelemalla ja raja-aitoja rakentamalla. Mutta toisaalta ehkä näin kuuluukin olla viattomuutensa kadottaneessa globaalissa jalkapallossa: yhtenäiskulttuuri kuuluu menneisyyteen ja sen kansalliseen pyhäinjäännökseen, herttaisen sinivalkoiseen ulkoilma ja kotiseutumuseoon, pesäpallon pirteän tervehenkiseen maalais- ja mielenmaisemaan.

Tässä raa'assa globaalin kilpailun todellisuudessa Klubin pitää johtaa esimerkillään joukkoja edestä sarjansa ylivoimaisena ykkösenä ja muiden Veikkausliigaseurojen ja joukkueiden kannattajien tehtävä on kestää ja sietää HJK:n ylivoima, salaa ihaillen ja kadehtien, julkituloissaan nälvien, pilkaten ja vahingonilosta ja tietenkin myös oman jengin menestyksestä riemuiten silloin harvoin kun sen aika on.

Joopa joo. Tämä nykyinen Pultti-stadion on arkkitehtuurin irvikuva, jossa on helteelläkin pirun kylmä. Eipä haittaa vaikka matka olisi pitkä sekä kilometreinä että henkisesti. Stadion muistuttaa lähinnä maahan pudonnutta jumbojettiä.

Mölymäen ylähyllyn maisemat Kallaveelle ja lupsakka savolainen henkinen ilmapiiri ovat tietenkin kaukana Töölön koirankusemista nurkista ja Suomen Sisun  niillä nurkilla ylläpitämästä sivistyksestä. Mutta enpä usko että Savossa todellakaan millään Töölön tasoon ylletään, valitettavasti.
eepahh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1907


Vastaus #46 : 28.08.2020 klo 15:33:14

Pubin puupäisellä teukalla ollut kovvoo mennoo jälleen, hattua päästä!
3-0
Ennen kaikkea 5-0 syväluotaamisen jälkeen on hyvä keulia puimurilla ja kiillottaa paskaa kullaksi Ylos
Vain savossa nämä.
Pub

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 28.08.2020 klo 16:15:35

Pubin puupäisellä teukalla ollut kovvoo mennoo jälleen, hattua päästä!
3-0
Ennen kaikkea 5-0 syväluotaamisen jälkeen on hyvä keulia puimurilla ja kiillottaa paskaa kullaksi Ylos
Vain savossa nämä.

Mitään en oo pariin viikkoon kirjottanut ja ukolla silti vaan Pub sitä ja Pub tätä.  HEGEHEHEG OLEN PÄÄSSYT PÄÄSi SISÄLLE  HIHAHAGAH
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 28.08.2020 klo 16:33:44

Mitään en oo pariin viikkoon kirjottanut ja ukolla silti vaan Pub sitä ja Pub tätä.  HEGEHEHEG OLEN PÄÄSSYT PÄÄSi SISÄLLE  HIHAHAGAH
Nuo klubin väsyneet ja harhaiset provospämmerit kirjoittelee jokaiseen topiciin ihan omiaan. Että voi ihminen olla katkera siitä, että eivät ole Euroopassa tällä kaudella. Ymmärtäähän sen, että kun muut pelaa, niin haluais itsekin osallistua... mutku se Bana... :(
eepahh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1907


Vastaus #49 : 28.08.2020 klo 16:40:31

Mitään en oo pariin viikkoon kirjottanut ja ukolla silti vaan Pub sitä ja Pub tätä.  HEGEHEHEG OLEN PÄÄSSYT PÄÄSi SISÄLLE  HIHAHAGAH
Pahoittelut. Olisi pitänyt varmaan kirjoittaa soittoruokalan latvalaho teukka, mutta hyvä kun tulit kolmosella kommentoimaan. Ylos

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 303
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa