FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2020 klo 10:10:34 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Sheffield United 20/21. Piste. Ja (putoamis)viiva. Ylä- vai alapuolella?  (Luettu 3664 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


: 21.08.2020 klo 08:14:44

Näitä kun lähinnä yksin kirjoittelee ja topiikkia/ketjua päivittää, niin helpompi tehdä se ns. palasissa, ja jättää nyt tarkemmat seuraesittelyt väliin, sikäli mikäli ne nyt kovinkaan monta immeistä kiinnostaisivat. Joten tiputtelen tähän dataa, kun sitä tulee. (Ne harvatkin muiden forumistien kommentit kyllä sitten edelleenkin lämmittävät, ja onhan tässä alla monta tuollaista sekä yleisempää että vähän spesifimpää aihetta, joista voi hyvin saada sekä kovan luokan asiantuntija että rehti mutuilija kiinni!*)

Anyways, elikkäs: ”uusi kausi, uudet kujeet.” Sheffield Unitedin kohdalla tämä sananparsi avautunee tulevan kauden osalta muotoon: 1) nyt on se tunnetusti vaikea toinen kausi, 2) muut jengit osaavat jo paremmin reagoida Bladesin tuttuun pelityyliin ja varsinkin blokata sitä SheffU:n hyökätessä, 3) liiga on nousijoiden ja putoajien tasoeron takia nähdäkseni paljon entistä kovempi, 4) Bladesilla ei ole käytössä siirtoihin tai palkkoihin sellaista rahaa, jota nähdäkseni tarvittaisiin (vaikkakin kysymys olisi vain muutamasta täsmähankinnasta), joten kilpailevat, rikkaammat ynnä mediaseksikkäämmät, lontoolaiset jne. seurat vievät aina nenä edestä ne pelaajat, joita Blades on skoutannut ja yrittänyt hankkiakin. = 5) Tällä kaudella saatetaan hyvinkin olla syvällä putoamiskamppailussa, mutta katsotaan toki vielä siirtoikkuna loppuun asti.Tähänastiset siirrot, in:

Wes Foderingham, Rangers → Sheffield United, vapaa agentti. Liittynee lähinnä ykkösveskan sparraajiin, saapa nähdä, käykö cupissa kentällä. Hieman huvitti, kun rangersnews.uk ”sydäntäsärkevästi” kirjoitteli Ramsdalen siirron jälkeen (ks. alla) jotain tyyliin, että Foderinghamin ”Valioliiga-unelma” koki ”kolauksen” tms. (en nyt juuri enää löydä linkkiä, my bad) jälkimmäisen siirryttyä takaisin Bramall Lanelle. No sh*t Sherlock. Foderingham tainnut olla joku kaksi matsia kentällä Rangersin riveissä viime kaudella? Noilla näytöillä ykkösveskaksi Valjuun? No, enpä itse skottifutiksesta paljoa tiedä kun en seuraa, joten joku asiaa paremmin tuntevampi saa toki sivistää minua tässä.

Aaron Ramsdale, Bournemouth → Sheffield United, £ 18,5m. Siirron summan on joissakin vähemmän luotettavissa lähteissä (lähteessä?) annettu ymmärtää olleen rutkahkostikin matalampikin, mutta vaikea tuota on uskoa. Blades oli pakotettu myymään tämän oman akatemiansa kasvatin kolme vuotta sitten B’mouthiin hintaan 800 tuhatta puntaa, joten aika hyvin the Cherries rahaa teki. Suurin osa lähteistä tietää myös kertoa varmana faktana, että Ramsdalen ”sell-on” klausuuliin kirjattu 15% potti miehen edelleen myymisestä ei sisälly tuohon 18,5 miltsiin, joten silloin maksettu summa Englannin U21 maalivahdista olisi lähellä vajaata 22 miljoonaa puntaa.Out:

En laiskuuttani jaksa listata tähän rosterin laidalla ja/tai sen ulkopuolella olleita/olevia pelaajia, kuten en myöskään akatemiapelaajien siirtoja. Valioliigassa kentällä viime kaudella olleista pelaajista – tai Phil Jagielkan kohdalla lähinnä pari kertaa nurtsilla käyneistä – näillä näkymin vain John Lundstram on lähtökuopissa, viimeisimmät huhut vievät miestä Rangersiin. Katsellaan. Jagsille taas on tosiaan tarjottu ilmeisesti vuoden lappua, toki paljon, paljon pienemmällä palkalla, ja rooli keskittyisi osittain (paljolti?) myös/lähinnä pelaajien koutsaamiseen ja psyykkaamiseen. Jagsin päätöstä ilmeisesti odotellaan vielä, mutta mies on viihtynyt nyt preseasonin aikana kyllä Bladesin harjoituksissa. Samoin siellä on spotattu Jack Rodwell, jonka sopimustilanteesta tai tilanteesta ylipäätään ei itselläni ole mitään käryä.

Joitakin kymmeniä minuutteja koronatauon jälkeen kentällä valjumatseissa piipahtaneista lainapelaajista Panos Retsos on palannut Leverkuseniin lainan päätyttyä viime kuussa, ja Richairo Živkovićin olettaisi hänenkin jo jatkaneen matkaansa muihin maisemiin, vaan hänen kohdallaan olen uutispimennossa/ristiriitaisten tietojen varassa. Mikään ei kuitenkaan nähdäkseni paljoa puolla mahdollisuutta, että mies jatkaisi Bladesissa/lainattaisiin seuraan uudestaan, muuten kuin puoli-ilmaiseksi.


(* Tämänkautisen Valioliiga taso verrattuna edelliseen? Miten Sheffu:n tuleva kausi näyttäytyy noin neutraalin ihmisen silmissä, mitä on seuralle tiedossa? Rangers-/skottifutistietäjiä? Ramsdalen siirtosumma, liian kova vai ei? Jne…)

Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #1 : 23.08.2020 klo 11:51:59

No nyt se on sitten todistettu, että Sheffield Unitedin pelaajat ovat todellakin ”FORGED IN STEEL”, eli äijiä ei ainakaan ole valettu mistään yliarvostetuista aivosoluista tms. Nimittäin seuran akatemian oman kasvatin ja entisen pelaajan, Maguiren Harryn lisäksi nykyisistä pelaajista George Baldock ja John Lundstram (josta jälkimmäisestä onneksi toivottavasti päästään kohta eroon) ovat myös käyneet juhlistamassa viime viikolla alkaneen preseasonin alkua noin etukäteen siellä Mykonoksella, ja hankkineet sen koronan. Baldockin ja Lundstramin puutteellinen kokemus kasvamisesta Bladesin akatemiassa kuitenkin lienee se syy, etteivät ”pojat” ole kuitenkaan ihan niin ”forged in steel”, että heiltä olisi löytynyt m*naa aloittaa baaritappelua, tai vetää kreikkalaisia poliiseja käkättimeen. ”Damn.”

Ja niin, asiasta viidenteen, nyt jo ”wanhana” uutisena päivitettäköön tähän myös samalla vielä, että John Egan siis kirjoitti Bladesin kanssa uuden sopimuksen, joka kestää kesään 2024 asti. Ehdottoman hyvä, kova, ynnä positiivinen juttu.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #2 : 23.08.2020 klo 20:53:16

Jaahas.

Taidan nyt sitten näin hieman ”epäortodoksisesti” kommentoida tämän aihealueen alaisuudessa myös Manu-faniksi yllättävän herrasmiesmäisen nimimerkki Henskin alunperin tuolla Manu-ketjussa julkaisemaa postausta/vastausta allekirjoittaneelle. Kuten Henski itsekin totesi, nämä eivät sinänsä kuulu Manu-topiikkiin, enkä sen takia kuormittele turhaan nyt sitä ketjua. Elikkäs: mitä tulee SheffU:n mahdolliseen paikan vakiinnuttamiseen Valjussa, eipä sitä kai itse fanina voi olla toivomatta, ja aina on mukavaa, kun jonkin muunkin seuran kannattaja toivottaa asian suhteen parasta!

Maalivahtipuolelle tosiaan on nyt sitten hankittu seuran oma kasvatti Ramsdale, itse en ole ehkä tuosta siirrosta niin innostunut kuin moni muu, ja minulla on joitain kalvavia epäilyksiä. Uskon Ramsdalen kyllä muutaman vuoden tulevalla kokemuksella tulevan kelpo veskaksi, mutta kun tässä – ainakin omasta näkökulmastani – taistellaan nyt lyhyellä tähtäimellä ihan vaan siitä Valioliigassa säilymisestä, eivät ”pidemmän ajan pelaajainvestoinnit” varsinaisesti kovin kovasti sydäntä lämmitä. Ramsdalea mielummin olisin nähnyt Bladesin hankkivan pitkään mahdolliseen siirtoon Turkista Etelä-Yorkshireen liitetyn, Trapbzonsporin maalivahti Uğurcan Çakırin siirtyvän punavalkoraitapaitoihin. Toki siinäkin mahdollisessa siirrossa olisi ollut monet riskinsä. Mutta silti.

Ja niin, kuten yltä onkin käynyt jo ilmi, suhtaudun tulevaan kauteen yhtä realistisesti/”pessimistisesti” (?) kuin mitä Henski implikoi mainitsemalla tuon Ipswichin surullisen, parinkymmenen vuoden takaisen valioliigavisiitin. Aloitan kauden seuraamisen ensisijaisesti tähtäimenä toivo siitä, ettei noutaja nyt ihan heti hae takaisin Championshipiin. Viime kauden sijoitukselle ei kannata tosiaan antaa liikaa arvoa tulevan kauden mahdollista sijoitusta ajatellessa – ja syyt tähän taisin jo ketjun aloituspostauksessakin mainita.

Henskin tapaan mielestäni nämä Brightonit, Fulhamit ja Leicesterit voisivat pelata muualla kuin Valioliigassa – vaikkakin Leicesterin vuoden 2015 tuhkimotarina oli hieno/upea juttu. Sheffieldin paikallinen derby valjussa olisi toki kova juitsu, mutta ei taitane realisoitua ihan lähiaikoina. Ja joo, vaikka niin paljon kaipaankin noita derbyjä, joita viime vuosina on lähinnä nähty Championshipin puolella, niin A) moisten palaaminen/mahdollisuus Valioliigassa lähiaikoina taitaa olla suht turha haavekuva. Wednesday lähtee nyt vielä tulevaan Championship-kauteensakin pohjalta 12 miinuspistettä FFP-sääntöjen rikkomisen takia. Ja B), vaikka en ”vihaa” paikallista kilpailijaa ihan samalla intensiteetillä kuin moni paikallinen Blades-fani, en osaa m*lkkuuttani toivoa keksiviikon porukalle paljoakaan/(mitään?) hyvää, joten pysykööt kaukana Valioliigasta. ;)

Ja joo, Henski, siitä tosiaan ollaan samoilla linjoilla, että – ehkä hampaita kiristellen, mutta silti – on myönnettävä, että vaikka Leeds kyllä ansaitsee paikan ihan kärkikahinoissa, niin se ei poista mainitsemaasi faktaa, että juurikin niitä mainitsemiasi lampaannu*sijoita ne ovat. ;) Kuonaa sitä itseään, kuten ah niin rakastavasti Blades-fanit(kin) muistavat ko. roskasakkiin viitata. ;)
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 23.08.2020 klo 21:58:02

Kommentoidaan siis tänne. Ensinnäkin hienosti olet pitänyt Sheffield Unitedin lippua korkealla täällä ja tämänkin ketjun aloitus on mitä mainioin. Tuoppi

Mitä tulee SheffU:n mahdolliseen paikan vakiinnuttamiseen Valjussa, eipä sitä kai itse fanina voi olla toivomatta, ja aina on mukavaa, kun jonkin muunkin seuran kannattaja toivottaa asian suhteen parasta!

Ja niin, kuten yltä onkin käynyt jo ilmi, suhtaudun tulevaan kauteen yhtä realistisesti/”pessimistisesti” (?) kuin mitä Henski implikoi mainitsemalla tuon Ipswichin surullisen, parinkymmenen vuoden takaisen valioliigavisiitin. Aloitan kauden seuraamisen ensisijaisesti tähtäimenä toivo siitä, ettei noutaja nyt ihan heti hae takaisin Championshipiin. Viime kauden sijoitukselle ei kannata tosiaan antaa liikaa arvoa tulevan kauden mahdollista sijoitusta ajatellessa – ja syyt tähän taisin jo ketjun aloituspostauksessakin mainita.
No, eivät vuodet ja seurat ole veljeksiä keskenään. Tuolloin Ipsu tosiaan kolkutteli ensin kaudella 2000-2001 kärkipaikkoja, mutta sitten perään tuli paluu takaisin. Wilder vaikuttaa kyllä sellaiselta hahmolta, että mahdollisuudet standardien ylläpitoon ovat kyllä olemassa. En siis ole veikkaamassa missään tapauksessa tätä, kunhan vaan heti alkukaudesta homma lähtee vähintäänkin kohtalaisille urille.

Maalivahtipuolelle tosiaan on nyt sitten hankittu seuran oma kasvatti Ramsdale, itse en ole ehkä tuosta siirrosta niin innostunut kuin moni muu, ja minulla on joitain kalvavia epäilyksiä.
Samoin. Hendersoniin verrattuna on kyllä miinusta odotettavissa, mutta kuinka paljon, niin jää nähtäväksi. Ei taida Ramsdalesta olla modernin ajan William Foulkeksi (siis kulttihahmona, mitoista puhumattakaan) tai edes niihin MU-topikissa viitattuihin ysärin alkuun ja Kellyn&Traceyn aikoihin. Katsotaan nyt sitten miten Hendersonin ura tästä kehittyy. Onhan se yksi skenario sekin, että hän vielä palaa vuoden-parin päästä tämän topikin Unitediin.

Henskin tapaan mielestäni nämä Brightonit, Fulhamit ja Leicesterit voisivat pelata muualla kuin Valioliigassa – vaikkakin Leicesterin vuoden 2015 tuhkimotarina oli hieno/upea juttu. Sheffieldin paikallinen derby valjussa olisi toki kova juitsu, mutta ei taitane realisoitua ihan lähiaikoina.
Kyseiset joukkueet ovat kuitenkin pelaamalla ansainneet paikkansa auringossa, joten ei siinä ole mitään pulisemista sen enempää. Puhtaasti tykkäämisasioita siis. Steel City derby Valioliigassa olisi kyllä mitä mainioin tapaus, mutta Keskiviikolla on tosiaan melkoinen matka tähän.

No se tästä vieraisiin pöytiin huutelusta. Tsemppiä SUFC! Ylos
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #4 : 25.08.2020 klo 14:01:29

No nyt on synkkää, seura lupasi viikonlopuksi kaksi uutta hankintaa. Mitä sitten saatiin, oli Jack Rodwellille vuoden jatkopahvi - god knows why - ja Jagielkallekin kanssa samanmoinen. Plus tietty ne kaksi koronatartuntaa "Kreikan mereltä." ;)

Callum Robinsonista ilmeisesti yritetään päästä eroon, mutta WBA on tarjonnut £ 4m, kun mies viime kesänä ostettiin sisään hintalapulla £8m. Wilderin akilleen kantapää valmentajana ovat, ihan vain ja ainoastaan nyt omasta mielestäni, näiden rahamäärällisesti isomien hankintojen sujuminen (käytännössä aika isolla prosentilla lähinnä sujumattomuus, siis). Eivät ole menneet nyt ihan putkeen. Ja siksi(kään) en näe Wilderiä menestyvänä valmentajana jotain mildardöörinippua kaitsemassa. Miehen profiiliin ja potentiaaliin istuu paljon paremmin tuo halpojen/ilmaisten pelaajien tuominen valmentamaansa seuraan, ja heidän hiomisensa monta kertaluokkaa kovemmiksi. Eikä nyt mikään pelaajanippu tyyliin Man Cityn neidit katselisi Wilderiä montaa tuntia - Eikä Wilder niitä.


Tähän Henskin kommenttin vielä oma kontribuutioni

Kyseiset joukkueet ovat kuitenkin pelaamalla ansainneet paikkansa auringossa, joten ei siinä ole mitään pulisemista sen enempää. Puhtaasti tykkäämisasioita siis. Steel City derby Valioliigassa olisi kyllä mitä mainioin tapaus, mutta Keskiviikolla on tosiaan melkoinen matka tähän.

= Juu, totta kai paikat on pelaamalla ansaittu, eli silleen sinänsä on turha asiasta mussuttaa. Ja nämä tykkäämisasioita, kyllä. Silti - ja tämä liittyy kiinteästi keskusteluun moneytballista ja fudiksen/engl. fudiksen tulevaisuudesta, josta en aiheen laajuuden takia edes kuvittele alkavani tässä keskustelemaan - olisi kait ihan kiva, jos vähän isompien kaupunkien joukkueet faneinensa voisivat noin yleensä pelailla korkeammilla tasoilla sen sijasta, että siellä porskuttaa pienistä kaupungeista ponnistavia miljardöörien harrastustoimintaan liittyviä seuroja. Tykkäämisasia se tämäkin kait.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #5 : 02.09.2020 klo 17:34:05

Eivät ole monetkaan seurat vielä hirveästi siirtoja tehneet, mutta Sheffield Unitedin tilanne koskien mahdollisia siirtoja seuraan päin näyttää nyt perin synkältä. Tähän mennessä jokaisen Bladesin siirtokohteen on napannut ns. nenän edestä rikkaampi seura, ja näin tullee tapahtumaan myös niiden pelaajien kohdalla, joiden mahdollisista linkeistä SheffU:iin on puhuttu. Turha sinänsä tässä nyt on valittaa, Blades taitaa Burnleyn ja Leedsin lisäksi olla ainoa seura, jolla ei miljardööriomistajaa. (Henk. koht. olen sitä mieltä, että saudiprinssiä huonompi omistaja on vain per’saukinen saudiprinssi, jollainen SU:lla nyt on…) Seuran palkkarakenne on sellainen, että totta kai sen havittelemat pelaajat menevät esim. Fulhamiin tai Villaan, kun saavat siellä väh. kaksin-, usein kolminkertaista liksan vrt. Yorkshiren kuninkaat. Etenkin Villa on onnistunut ”kaappaamaan” monta SheffU:n siirto-targetia – tai on sitten juuri tekemässä niin – ja tämä onkin saanut monen fanin sapen kiehumaan. Perinteisesti Villaa kohtaan ei ole seuralla ollut mitään antipatioita, mutta nyt niitä alkaa kerääntyä. Oli Villan toiminta reilua eli ei – mitäs se siis on – ymmärrän fiiliksen.

Anyways, jos seura aikoo jatkaa pitää kiinni nykyisestä palkkasosta, niin jos se noutaja ei tule vielä ensi kaudella, hyvin pian kuitenkin. Moneyballiksihan tämä Valioliiga on mennyt, ja Blades tarvitsisi jostain sen helkutisti varakkaamman omistajan pelatakseen tällä tasolla yhtään pidemällä tähtäimellä, jollei ihmeitä satu.

Kuten yltä jo kävikin varsin selvästi, jos ei suoraan, ilmi, ei uusia pelaajia BDTBL:lla ole nähty. Ainoa muu siirto on Luke Feemanin vuoden mittainen laina Nottingham Forestiin osto-optiolla. Ja John Lundstram, jonka kohdalla seura päätti käyttää sopimukseen sisältyvän option vielä yhteen kauteen, kun miehen kanssa ei uuteen sopimukseen päästy – kaiketi seura olisi halunnut ”JL7:stä” edes jonkinlaisen siirtokorvauksen, mutta itse en ole yhtään ihmeissäni, ettei kiinnostuneita näytä olevan. Kerrankin elämässäni voin sanoa, että osasin ennustaa tämän oikein. (Tietysti nyt tämän sanottuani Lundstram siirtyy heti tänään tai huomenna, mutta joka tapauksessa tässä siirtoikkunassa.. :P ) Johnin agentti on kyllä tietysti höpötellyt neljästä valjuseurasta, jotka olisivat miehestä kiinnostuneita. Epäilen vahvasti. Siis vahvasti.

Preaseason on ollut lähinnä olosuhteiden pakosta aikea laimea ja ankea, mitä peleihin ja vastuksiin on tullut/tulee, ynnä muista syistä myös. Jengi kävi tuossa Skotlannissa muutaman päivän, tuomisina 1-0 voitto Dundee Unitedista – matsi pelattiin rankkasateessa ja lopetettiin ensimmäiseen puoliaikaan, kun pallokin lenteli siinä tulvassa ihan mihin sattui – ja samanmoinen 1-0 voitto Heartsista. Paljon avauskokoonpanon pelaajia oli kummastakin ottelusta pois, oli pientä vammaa ja ne pari kolme koronapotilasta. Akatemiapelaajia ja aivan ringin laitamilla olevia jannuja kentällä monta.

Eilen vuorossa oli matsi Derbyä vastaan Pride Parkilla, ja se sitten vasta pelattiinkin muutamaa normaalin avauksen pelaajaa lukuunottamatta lähinnä b-miehistöllä. Kuusi pelaajaa oli poissa majukuvioiden takio (Neljä Irlannin majussa, yksi Skotlannin, ja Ramsdale Englannin U21 molarina.) McBurnie ei ollut tällä kertaa skottien mukana, pienen vamman takia ilmeisesti jättäytynyt pois, mutta kun tuli Derbyä vastaan kuitenkin toisella puoliajalla kentälle, niin tuskin tarvitsee pelätä jatkossakaan Skotlannin majun kutsua… (Tätä ei tietty lähtökohtaisesti ole voinut auttaa sekään, että viime kaudella someen jaettiin video, jossa Oli stadionin tunnelissa ennen seurajoukkueensa matsia sanoo, kuinka ei edes halua Skotlannin majulta kutsua miehistöön, koska ko. jengin niin p*ska; tästä toki ollut sitten on ollut eri versioita, eli puhuiko McBurnie tosissaan, vai heittikö läppää myös Skotlannin majussa pelanneen – ja pelaavan – tiimikaveri John Fleckin kanssa, Olin todistellessa kivenkovaan, että kyse oli jälkimmäisestä. Mene ja tiedä, mutta eipä tämä[kään] episodi pelaajan mainetta Skottifanien keskuudessa varsinaisesti nostanut.)

Vaan ai niin, se matsi, joo. Siitä tuli voitto siitä lukemin 2-0.

Niin tai näin, täytynee yrittää olla joskus rehellinen itselleen ja muille ja tunnustaa, että kaipa tämä Kansojen liiga saattaisi kiinnostaa, jos Suomi ei olisi vielä tuleviin EM-kekkereihin päässyt. Vaan yhtä rehellisesti nyt lähinnä v*tuttaa koko juttu, olkoonkin, että suurimmaksi osaksi syynä korona (matsien ajankohdat tiivistetyllä kaudella, ei katsojia jne.) Sieltä kun tulee yksikin Bladesin pelaaja rampana takaisin, niin lupaan mököttää, ja juon lavan Tuplapukkia.

Vaan vieläkatse kohti ylihuomista, nimittäin perjantaina sitten vielä viimeisenä preseason friendlynä PNE saapuu Bramall Lanelle. Lys Mousset varmaan taas aloituksessa, mutta lähinnä kai siksi, ettei maajoukkuetehtävissä olevia kärkipelaajia, tai niitä heistä, joita ei saatujen kolhujen takia haluta riskeerata, paljon penkiltä löydy. Patonki on pelannut taas päin vadelmaa nämä preseasonin höntsätkin, ja jos pelaajan suoritustasosta ja ns. ”omista ongelmista” on oltu jo pitkään huolissaan, ja Wilder jopa antanut kepin jälkeen paljonkin siimaa nuorelle miehelle, niin nyt viimeistään hälytyskellot kalkattavat. Eivätkä tuskin kovin hiljaa.


Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #6 : 07.09.2020 klo 08:52:26

Perjantain kotiharjoituspeli/-höntsäily PNE:iä vastaan päättyyi sitten 2-2 vieraiden tasoittaessa pelin ihan viime minuuteilla. Siinä meni rikki se 100% preseason record, joka ei tosin olisi paljon mitään mistään kertonut muutenkaan. Saati sitten kun joka matsi pelailla mentiin 1/3 osaa → puoliksi täysin B-jengillä ja niillä U23 JA U21 akatemiapelaajilla, kuten juuri Prestonia vastaan.

No, se ”opittiin”, että Sharpin Billy tekee näitä Championship- ja/tai alemman tason seuroja vastaan maaleja. Taisi tulla kolme putkeen tuossa neljän pelin harjoitusputkessa. No, se tieto ei ole uutta, eikä varsinaisesti relevanttia, mitä tulee tulevaan Valioliigakauteen.

Wilder on luvannut, tai ainakin toivonut, voivansa nyt menneen viikonlopun majupelien jälkeen parin päivän sisällä julkistaa neljän tai jopa viiden uuden pelaajan siirron seuraan, joista kaksi olisi majupelaajia. Mies oli myös aika spesifi siinä, että painotti julkistusten tulevan parin päivän sisällä vkonlopun jälkeen, eli myöhemmin tänään ja/tai huomenna. Tuo sulkee pois mahdolliset signaukset vielä tiistaina pelaavien majujengien rosterien pelaajilta, mutta eipä noista joukkueista edes ketään mahdollista rekrytointia ole kukaan etäisestikään linkittänyt mahdolliseen Blades-siirtoon.

Mitä ilmeisemmin yksi mainituista, sisään tulevista majupelaajista on Skotlannin ja West Bromin Oli Burke, joka ei ole saanut Championshipissakaan peliaikaa. Aplodit tähän… [sarkasmivaroitus] Ja luultavasti kyseessä suora pelaajavaihto niin, että eilen Suomeakin vastaan kentälle päässyt/joutunut Callum Robinson siirtyy WBA:iin, ja Burke sitten taas toiseen suuntaan.

Robinson ei ole oikein koskaan Bladesin syteemiin sopinut, ja faneja on vähän ihmetyttänyt näin jälkeenpäin, että miksi mies edes koskaan ostettiin. Viime kesän siirtoikkunassa. Eikä taso Valjuun riitä. Mutta silti siirto Burkeen tuntuu vaikealta palalta, vaikea nähdä hirveästi järkeä. Ei voi muuta kuin luottaa, että CW ja Alan Knill tietävät, mitä tekevät.

Kun Burken mahdollisen siirron lisäksi kaksi noista muista seuraan siirtyvistä jannuista ovat aikamoisella varmuudella Derbystä tulevat laitapakit Jayden Bogle ja Max Lowe, hankinnan toteutuessa tarkoituksena tietysti lähinnä kirittää nykyisiä pelaajia ja tuoda rosteriin leveyttä (vaan minkä tasoista…) (toki varsinkin tuon nuoremman kohdalla varmasti ajatuksena panostaa miehen kehittämiseen/kehittymiseen myös), niin ehkä tässä itsellä on hieman antiklimaattinen olo. Btw, Bogle+Lowe -kaupan toteutuessa hinnaksi on eri lähteissä annettu joko £ 10 tai £11m/parivaljakko.

No, jäljelle jää spekulaatio siitä mainitusta toisesta majupelaajasta Burken ohella. Eipä vaan ole odotukset senkään suhteen korkealla. Taitaa olla maanantaiaamun blues, vaikka eilen Suomen majulta hieno voitto. Toivottavasti huhuttu pelaaja ei kuitenkaan ole Pukki. Se tästä vielä puuttuisikin...
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #7 : 07.09.2020 klo 08:59:01


Wes Foderingham, Rangers → Sheffield United, vapaa agentti. Liittynee lähinnä ykkösveskan sparraajiin, saapa nähdä, käykö cupissa kentällä.

Kommentoidaan nyt tähän jotain, nyt sarjan toiseksi kiinnostavimman seuran topikkia tulee ahkerasti luettua. Kiitokset siis aktiivisesta päivittelystä!

Wes on pätevä kakkonen, tasaisen varma suorittaja. Hyvän ja huonon päivän välillä ei ole paljoa eroa. Ei varmasti itsekään tulevansa lähtökohtaisesti avaukseen. Toivottavasti pääsisi cupeissa näyttämään osaamistaan.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #8 : 08.09.2020 klo 08:15:05

Kommentoidaan nyt tähän jotain, nyt sarjan toiseksi kiinnostavimman seuran topikkia tulee ahkerasti luettua. Kiitokset siis aktiivisesta päivittelystä!

Wes on pätevä kakkonen, tasaisen varma suorittaja. Hyvän ja huonon päivän välillä ei ole paljoa eroa. Ei varmasti itsekään tulevansa lähtökohtaisesti avaukseen. Toivottavasti pääsisi cupeissa näyttämään osaamistaan.

Ylos Dänks.

Ja niin, Jayden Bogle ja Max Lowe siis siirtyivät virallisesti punaraitapaitoihin heti kirjoitettuani edellisen päivityksen; no, se diili oli silloin lähes 100% varma, joten ei tosiaan aiheuttanut Täällä reaktiota suuntaan tai toiseen. Eikä nyt edelleenkään jaksa reaktiota tai kiimaa aiheuttaa.

Se huhuttu toinen majupelaaja (mikään ei toki sano, että Burken mahdollinen siirto Baggiesista jää toteutumatta, mutta se edelleen mahdollisin sjenaario, jos majupelaajista puhutaan) oli sitten fanien piirissä huhuttu, muttei nyt niin kovin korkealla rankattu Walesin Ethan Ampadun lainasiirto Chelseasta. No, pelasi mies nyt ainakin täydet minuutit Suomea vastaan Olympiastadionilla, ja sai suorituksestaan näkemissäni walesilaisarvioissa ihan mukavat pisteet/palautteen otteistaan.

Kuvassa vasemmalla: ;)

Toisaalla Sander Berge pelasi 3. pvän Norjan Nations League -kotihäviössä Itävallalle kyllä täydet minuutit, mutta jäi sitten joukkueesta pois ja palasi Sheffieldiin etuajassa – syynä polvenseudun loukkaantuminen.

Kuten muistinkin – piti vielä tuolta ylempää ketjusta tarkistaa - lupasin jo yhdenkin Bladesin pelaajan palatessa tästä myös minun mielestäni huonosti ajoitetulta maajoukkuerupeamalta iskua saaneena ynnä lasarettia tarviavana alkavani minä itse mököttämään, ja juomaan lavallista Tuplapukkia. Edesmennyttä Sundqvistin Göstaa lainaten, ”Mies kun päättänyt on niin, mies suunsa pitää kii.” Tämä taitanee päteä myös vice versa, toisin päin, joten nyt kai sitten siirrytään availemaan täällä suuta. Mikä päivä, paljonko kello, voiko näin aikaisin jo ottaa?

Anyways, ennen kuin sihahtaa, vielä sananen John Lundstramin tilanteesta. Merkkejä mistään siirrosta toiseen seuraan ei ole, joten mies jäänee Bramall Lanelle sopimuksensa loppuun asti tulevaan kesään. Tästä kertoo myös se, että vaikka on ollut terve, osallistui nyt ensimmäistä (ja toki viimeistä) kertaa preseason-matsiin tuossa PNE-tasurissa. Mies oli ottelussa mukana täydellä asenteella, ja teki toisen Bladesin maaleista. Toivottavasti asenne pysyy, ja mies taistelee pelipaikasta, vaikka sopimusneuvottelut kariutuivat ja ensi kesänä edessä siintävät samat Kreikan saaret, mutta eri nurmikentät. Mikäli Bergen loukki yhtään pahempi, Lundstramin jääminen seuraan saattaa olla vielä yllättävämpi siunaus. (Yksi syy Lundstramin lähtöhaluihin on juuri se, että Berge on ostettu ikään kuin hänen pelipaikalleen, ja vei keväällä välillä vähän ilman ansioitakin JL7:n paikan; jälkimmäisen turhautumisen ainakin minä ymmärrän.)

P.S. Jack O’Connellin tilanne aiheuttaa hämmennystä fanien piirissä, kun miestä ei ole preseasonilla näkynyt. Bladesin parhaimmistona muidenkin seurojen haluama pelaaja, mutta nyt tuskin ja toivottavasti kyse mistään siirrosta (?) Voi myös hyvin olla, että syynä sieltä Kreikan saaristosta tuliaisina kylkeen tarttunut korona. Tätä tukisi se, ettei jo väärin ilkeiden ihmisten huhuihin luottaessani korona-vaaran vähättelijäksi dumaamani George Baldock ollutkaan se toinen huhuttu ”culprit.” Anteeksi George. Huhuihin ei tosiaan kannata liikaa luottaa. Tai ainakaan liian nopeasti niitä levittää, varsinkin jos kyseessä ikävä tapaus. Yritän ottaa opikseni. Huom. ”yritän.”
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #9 : 10.09.2020 klo 15:13:51

Tsori jo etukäteen ei-niinkään informatiivisesta päivityksestä, tai kai paremminkin niin, ettei tässä ainakaan paljoakaan mitään uutta. Mutta kauden käynnistyessä ylihuomenna - ja löytäessäni itsestäni joskus sen melkein-perfektionistin, kuten nyt – niin tämä on sopiva paikka kerätä kokonaisuus yhteen tai ns. ”pistää paketti nippuun” merkittävien päivitysten osalta. Olkoonkin, että siirtoikkuna vielä pitkään auki, ja että Bladesin ensimmäinen peli Wolvesia vastaan nähdään vasta maanantaina. Ja huomenna tuskin tulee, eikä ole odotettavissa SheffU:n leiristä sen ihmeempiä uutisia. Joten (pitemmittä puheitta ;) ) :

Oliver Burke siis siirtyi seuraan keskiviikkona – ja vastaavasti Callum Robinson vastapäivään – jota edellistä siirtoa nyt tuskin kukaan kuviota/kuvioita seurannut oli vakavasti epäillyt enää päiväkausiin. Jotain säätöä siirtoon liittyen kyllä on ollut, kun jossain vaiheessa siirron sijasta mediassa ruvettiin puhumaan lainasta, ja sitten taas siirrosta, joka siitä tulikin. Samoin Callum Robinsonin kohdalla siirto oli ainakin jossain vaiheessa optio – näin ainakin mediassa, Wilderille tuskin koskaan. Ja tosissaan kyseessä oli pelaajien siirto päittäin, eli rahaa ei seurojen välillä liikkunut.Anyways, näiden vähemmän shokeeraavien uutisten lisäksi Wilder on tosiaan jo sanonut, ja sen verran vahvalla äänellä – mies ei tosin muutenkaan noin yleisesti 99% (tai olisiko sittenkin lähempänä 99,9 prosenttia, mene ja tiedä) - ajasta roskaa puhu tai huhuja levittele, että vielä olisi yksi hyökkääjä tässä siirtoikkunassa BDTBL:lle** saapumassa. CW on puhunut mediassa siirron toteutumisen ollessa lähellä, ja tapahtuvan ”ennemmin tai myöhemmin”, mutta tietysti siirtoikkunan puitteissa. Taisi jossain myös sanoa, että odottaa siirtoa muutaman päivän sisään/lähiaikoina, muttei ilmeisesti vielä Wolves-peliin, ainakin näin rivien välistä luin.

Tämä uusi hyökkääjä toisi median/Wilderin mukaan nyt jo ennestään kuusi hyökkääjää sisältävään rosteriin profiilillaan vielä uudenlaista/erilaista osaamista, osaamista, jota voitaisiin käyttää ainakin penkiltä käsin.
No, mitä tästä salaisesta koijarista tiedämme? Ei ainakaan mikään maju-pelaaja, koska ne on jo suurella metelillä hankittu. Tuskin vahvuutena pääpeli, kun esim. McBurnie jo löytyy. Ja se boksin sisältä maaleja upottava ns. ”poacher” löytyy sekin Billy Sharpin hahmossa, olkoonkin, että ikä jalkapalloilijana jo painaa, joten jännityksellä odotamme, että kuka ja minkälainen pelaaja sieltä on tulossa. En pidätä hengitystäni, mutta mistä sitä koskaan tietää.

Wilder kehunut tähänastista siirtoikkunaa parhaakseen United-aikoinaan, ja uskon, että tuo miehen fiilis aito, ja ehkä/luultavasti(?) joku suhteellisuudentajuinen, neutraali tarkkailija voisi olla samaa mieltä. Näin fanin näkökulmasta on aika tasapaksua ollut, jopa antiklimaattista, sanoisinko. Vaikea Ramsdalenkaan ”kaappaamista” juhlia, kun Dean Henderson palasi emoseuraansa.

Lopuksi, noin yleensä olen jättänyt nämä ns. ”perferian” siirrot ynnä juitsut raportoimatta, mutta Blades on hankkinut Sarpsborg 08:sta Malin alle 20 v. Majuakin edustaneen (tiedä sitten, onko tämä jälkimmäinen fakta kovinkaan painava meriitti…) Ismaila Coulibalyn. Kaveri on kuitenkin lainattu suoraan Belsian sarjan  K Beerschot VA:han kehittymään ja hakemaan kokemusta. Bladesin omistaja miten-sen-nimi-nyt-kirjoitetaankaan - fanit tuntevat yksinkertaisesti tittelillä ”the Prince”* - omistaa siis valtaosan myös täksi kaudeksi Belgian korkeimmalle sarjatasolle nousseesta Beerschotista.

*P.S. Taisin jossain yllä sanoa, että saudiprinssiä huonompi omistaja on vain pers’aukinen saudiprinssi. Unohtui mainita, että tämä saudiprinssi on ensisijaisesti amerikkalaisen ”jalka”pallon ja 49’s:ien fani. = Pers’aukista saudiprinssiä huonompi omistaja on vain amerikkalaista ”jalka”palloa fanittava pers’aukinen saudiprinssi. Hehheh. Ottaa takin ja menee hakemaan lisää Tuoppi Tuoppi

P.P.S. Ihmeellisesti Yle ja nyt Maikkari uutisoivat Bladesin hankinnoista, nyt jälkimmäinen otsikolla ”Valioliigayllättäjä Sheffield United pani tuulemaan pelaajamarkkinoilla – neljäs hankinta viikon sisään.” ? Ei ymmärrä. Mikä tässä takana? Siirtoja Championshipista… Ja kaiketi monikin ”iso” seura signaa akatemiaansa/rosterin laitamille tai juuri sen ulkopuolelle pelaajia, eikä siitä Suomi-media uutisoi… (?)
« Viimeksi muokattu: 11.09.2020 klo 07:47:18 kirjoittanut Greasy Chip Butty »
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #10 : 14.09.2020 klo 17:23:58

Illan matsia odotellessa. Kyllähän tässä selvänä altavastaajana peliin lähdetään, mutta aina – tai edes usein – se ei ole suinkaan huono juttu. Ja sillä välin ei Shirecliffe-Bramall Lane -akselilla ole kummoisia tapahtunut. On lähinnä ”reenattu.”

Squadin pelinumerot julkistettiin, niissä pari muutosta, mutta mikäpä uutinen tuo sinänsä olisi. Paitsi että numero 24 on vielä ilman haltijaa, ja Wilder tosiaan odottaa ilmeisesti suht varmana vielä yhtä pelaajaa sisään. Ja kun 24 sattuu olemaan Rhian Brewsterin numero Poolissa, joka ilmeisesti oli aluksi miestä lainaamassa toiseen seuraan (tämä olisi ollut Bladesille hyvä sauma, nyt ehkä myymässä, niin toki tietty osa mediaa veti tuosta ne ymmärrettävät mutta silti niin hiton ärsyttävät clickbait-otsikot Brewsterin ja Bladesin välille. Poolin pelaajaa tavoittelevat myäs Aston Villa ja Crystal Palace, joten jos Pool olisi pysynyt/pysyisi edelleen siinä kannassa, että on myymisen sijaan lainaamassa miestä, kehittymään pelaajana, niin Blades olisi ollut vahvoilla. Vai onko siitä epäilystä, että kannattaako nuorehko jannu pistää harjoittelemaan Smithin, Hodarin vai Wilderin alaisuudessa??

Anyways, jos ja kun Brewster nyt päätettiin myydä, näissä skaboissa SheffU:lla ei rahallista muskelia Villaa ja Palacea vastaan. Eikä nyt noiden seurojen kanssa mihinkään tinkauskilpailuun edes kannattaisi lähteä, ei toki niin, että koskaan kuvittelisin managerin ja seurajohdon Bramall Lanella edes miettivän moista vaihtoehtoa.

Muina uutisina mainitakoon, että näköjään nettivuosto Football365 väittää Lowen ja Boglen tuplasiirron maksaneen Utd:lle £ 15m puntaa sen aiemmin raportoidun kymmenen sijaan, ja kehtaa esittää samassa jutussa sinänsä relevantin/ovelan, uuden näkökulman: Sheffield Unitedia ei ole (lähes?*) kukaan rohjennut esittää putoajakandidaatiksi. Syynä tähän on/olisi lähinnä pelko veikkauksen menemisestä pieleen.

Vaan aktuaalisina, ennustajan omasta psyykkeestä riippumattomina, itsessään mahdollisina syinä Bladesin putoamiseen tällä kaudella ko. nettijulkaisu lataa tiskiin sen, että A) itse itselleen paikkoja luovan, muista erottuvan kärkipelaajan puutteen – joka kyllä on terävä, joskin toisaalta ilmiselväkin huomio (,jonka myös itse mitä akuuteimmin jaan!).

Football365 käsittelee myös sitäkin sinänsä paikkaansa pitävää faktaa, että Bladesin omintakeisessa tyylissä laitapakkien rooli on niin uniikki, ettei siihen tuosta vaan istu kuka tahansa kaveri, joka on muiden valmentajien alaisuudessa ja muissa seuroissa tottunut pelaamaan laitapakkina. Tässä skenaariossa – ei ko. julkaisun sanoja, vaan omiani – rosterin kapeus siis nähtäisiin ilmeisesti oletusarvoisesti ongelmaksi, ja usko Bogle ja/tai Lowen kykyyn oppia ajoissa paikkaamaan aloituksen hemmoja loukkien sattuessa katsottaisiin olevan ohut. No, ei huono päätelmä tuokaan, omasta mielestäni.

Ja niin, sitten lopuksi se C); Blades pelasi korona-tauon jälkeen pistepotiltaan huonon loppukauden, ja jo mainitun ynnä (aiheettkin?) korostetun nettisivun mukaan tämä toi esiin ongelman koskien SheffU:n kykyä ”nostaa itsensä suosta”tms. (tähän toki varmasti on näkökulmia tähänkin asiaan monia näkökulmia). Tämäkin siis lasketaan todellisena ongelmana ja/ynnä vaarana.

Yllä oleva, eli viimeinen listattu syy taitanee olla se viimeisin noista, joiden voisi kuvitella johtavan Bladesin putoamiseen. Näin siis toki vain minun mielestäni. Ja itse joukkueen otteitahan ei ole vielä kertaakaan tällä kaudella kentällä nähty, totta, enkä itse ole siirtoikkunan tuloksiin niin tyytyväinen kuin miltä Wilder vaikuttaa.

Toisaalta oli SheffU:n kannalta ns. ”rohkaisevaa” nähdä nyt viikonloppuna kahden valjunipun ottavan nähdäkseni jo heti ensimmäisenä pelipäivänä, niin paljon kuin sen perusteella ei pitäisikään hätiköityjä ja pidempiaikaisia päätelmiä tehdä, tiukan otteen paluulipusta Championshipiin.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #11 : 14.09.2020 klo 17:27:21

Niin tai näin, uutinen on myös se, että ainakin myös Bladesia voi nykyään kannattaa ostamalla sen Monster-energiajuoman Rockstarin sijasta; mainossopimus tehty, ja ilmeisesti jo tänään sitten voidaan ”nauttia” kentän reunojen led-valo -mainoksissa hirviöjuoman logosta.

Joten hei sinä (!), osta monsteria tuhat tölkkiä, niin lukuisten muiden urheilulajien, jalkapallon ja monien vlisäksi saatat lahjoittaa pennyn kattamaan esim. Ramsdalen viikottaista palkkaa. (!) :)Vaan taas asiaan: illan aloittava 11 löytyy tästä joukosta:

Aaron Ramsdale
Wes Foderingham
Chris Basham
Ethan Ampadu
John Egan
Phil Jagielka
Jack O'Connell
Jack Robinson
Enda Stevens
Max Lowe
George Baldock
Jayden Bogle
Sander Berge
John Lundstram
Oliver Norwood
John Fleck
Ben Osborn
Oli McBurnie
Lys Mousset
Billy Sharp


* No, Puruveden Kurko nyt ainakin täällä forkalla. Ylos (Peukku toki vaan Kurkolle, ei veikkaukselleen ;) .)
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #12 : 15.09.2020 klo 13:09:14

Että sellainen iltapuhde sitten eilen. Jos tuon esityksen pohjalta vastaisin itse muotoilemaani kausitopiikkiin, niin se puomisviivan allaoleva puoli kutsuu. Ei nyt niinkään siksi, että Wolvesille hävittiin, vaan johtuen tavasta, miten se kävi. Nyt on siirtoikkunassa ainoastaan hankittu lisää syvyyttä jengiin, mutta edelleenkään esimerkiksi sitä akuuteinta ongelmaa, eli hyökkäyspuolta ei ole onnistuttu (tai haluttu??) parantaa. Kahden kesän ja talven siirtoikkunoissa fyrkkaa on pantu palamaan joku 100 miljoonaa € - £ 100m, ja aloitus ei esim. eilen eronnut lähes lainkaan siitä kahden vuoden takaisesta Championship-nipusta. McBurnie ja Ramsdale ainoat muutokset. "Kiva." Nyt opettelen valmistamaan kiljua. Monsterit voi vetää ...llyyn.
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #13 : 16.09.2020 klo 17:14:07

Erinäköiset lähteet kuiskuttelevat Liverpoolin ja Bladesin päässeen yhteisymmärrykseen Brewsterin siirtosummasta. Mitä ilmeisimmin Liverpool olisi ujuttanut siirtoon takaisinosto-option, mikä nyt ylipäätään lienee ehto sille että Brewster voidaan myydä. Odotellaan nyt vielä vähän luotettavimpia lähteitä, mutta nopeasti ajateltuna vaikuttaisi kaikkien osapuolien kannalta ihan lupaavalta siirrosta.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #14 : 18.09.2020 klo 07:10:10

Erinäköiset lähteet kuiskuttelevat Liverpoolin ja Bladesin päässeen yhteisymmärrykseen Brewsterin siirtosummasta. Mitä ilmeisimmin Liverpool olisi ujuttanut siirtoon takaisinosto-option, mikä nyt ylipäätään lienee ehto sille että Brewster voidaan myydä. Odotellaan nyt vielä vähän luotettavimpia lähteitä, mutta nopeasti ajateltuna vaikuttaisi kaikkien osapuolien kannalta ihan lupaavalta siirrosta.

Näin on kuiskuteltu joo, mutta tätä kuiskuttelua on nyt jatkunut monta päivää, ja edelleen tulee uusia huhuja sieltä sun täältä, jotkin vahvistaneet vain edelleen jo tuota mainitsemaasi väitettä, jotkut taas sanoen, ettei kyseessä ehkä olisikaan siirto takaisinosto-optiolla vai ainoastaan laina… Sitten taas Brewsterin on moni nähnyt Bramalla Lanella, on väitteitä siitä, etteivät Brewsterin henk. koht. vaatimukset mene yksi yhteen Bladesin tarjoamien kanssa jne. Välillä taas mainitaan Brewsterin olevan sittenkin menossa Palaceen jne. jne. ad nauseam.

Näihin mahdollisiin siirtokuvioihin liittyviä väitteitä ja huhuja on yleensä ihan hauskakin seurata, mutta itselläni on nyt tämän Brewster-pallottelun kohdalla mennyt jo kiinnostus. Ruvennut lähinnä tuo vatvominen vatuttamaan.

Se voitaneen melko varmasti sanoa, ottaen huomioon seuran omistajan ja CEO:n sanomisista suht äskettäisessä, viruaalisessa Q&A -sessiossa fanien kanssa, ettei Bladesilla ole rahaa mihinkään £ 25m siirtoihin. Wilder on myös koko ajan korostanut, ettei seuralla ole samanlaista varakasta omistajaa kuin n. 3/4 osalla seuroista (todellinen luku taitaa olla (8/10, kuten olen tainnut jossain tuolla aiemmin ylempänä ketjua mainita), ja kauteen lähdetään taas yhdellä niistä pienimmistä budjeteista.

Omistaja on nyt myös £ 50m seuran fyysisistä fasiliteeteista auki entiselle omistajalle, sen jälkeiselle omistajakumppanilleen ja nykyiselle vihamiehelleen McCabelle. Rahaa myös palaa tälläkin hetkellä harjoituskeskus Shirecliffen parantamiseen – samalla kun johto on luvannut nostaa Bramalla Lanen kapasiteetin 32 tuhannesta 40 tuhanteen lisäämällä paikkoja päätykatsomoihin.

Ja niin – palaten tiukemmin aiheeseen, kun tavalleni uskollisena siirryin yksipuhelussani jo huolestuttavan lähelle puhetta aidanseipäistä sen aidan sijaan - Brewsterin palkkatoivomukset saattavat nekin mahdollisesti torpata siirron/lainan kovin nopeasti.

Näinpä en itse jaksa enää tosiaan edes seurata koko asian tiimoilta käytyä keskustelua tai huhuja, alkaen tänään. Sen sanon, että 25 miljoonaa on Brewsterista pelaajan tämän hetkisillä näytöillä, vaikkakin hyvät, mielestäni kova pyyntö, vaikka kuinka lupaava onkin. Ja kun Blades ei ole massiseura, ei Brewsterin pelihistorialla ole järkeä ei niin siirrossa kuin lainassakaan, jos ja kun – kuten myös huhutaan – pyytää isompaa liksaa kuin kukaan – tai ainakin lähes kukaan – jengistä saa.

Vaan se siitä. Eilen tosiaan Sheff:U hävisi pärinäjuoma-cupin matsin vieraskentällä Turf Moorella, mutta toisin kuin esim. nimim. Seeteufel tuolle Carabao-kilpailulle omistetussa ketjussa kynäili - ”Burnley lisäsi Sheffield Unitedin tuskaa” - niin itse asiassa luekemani raportit pelistä olivat monen pelaajan kohdalla positiivisia, eikä taida hirveästi tuskaa Shirecliffessa oikein kukaan tuntea siitä, että tuosta höntsäilystä pudottiin.

Blades oli tehnyt kymmenen vaihtoa aloitukseen, Burnley taas lähti matsiin ns. viimeisenä preseason-koitoksenaan, kun valjumatseja ei ole vielä pelannut. Burnleyn jengi aika kova, siellä oli Pope maalilla, oli Westwood, oli se ja tämä mies aloituksesta. Ja pilkkuskabassa sitten oli tosiaan veskoista vastakkain Pope ja Foderingham, ja Blades tunnetusti pilluskaboissa huono, joten eipä tullut lopputulos siitä yllärinä.

Ainoa mikä putoamisessa harmittaa on toki se, että jatko olisi voinut tarjota ns. B-miehistölle lisää näytönpaikkoja. Sitten taas, ei tässä tiivistetyllä kaudella kauheasti ylimääräisiä, realistisesti ottaen käytännössä suht panoksettomia pelejä taida monikaan valjuseura kaivata. Ainakaan ne, joilla täysi työ satasata valjukauteen. Tämä onkin tuloksissa jo aika selvästi näkynytkin. Toki tämä tietysti myös omaa tulkintaani.

Tämänkertaisiksi loppusanoiksi vielä huomio liittyen juurikin noiden Brittilän lehdistön klikkihelmiin ja twitterhuhuihin. Viimeisin tieto on, että SheffU maksoi Derbylle parista Lowe & Bogle yhteensä £ 7m, kun pari päivää aikaisemmin toisessa präntätyssä medialähteessä hinnaksi sanottiin £ 15m. Että näin.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #15 : 22.09.2020 klo 13:27:54

Vaikka moni sanoo, ettei parin pelin jälkeen pitäisi nyt vielä hirveästi arvioida jatkoa, niin meitsi päättää olla välittämättä, ja sanoo, että Blades on tällä kaudella nyt tosi k*sessa. Häviö Wolvesille himassa, Villalle vieraissa, noi lopputulokset ei ole se, mikä pistää hälytyskellot päälle. Vaan se fakta, että jengi on pelannut päin p*rsettä. Weba varmaan, ehkä ollut nyt tähän asti nähdyistä jengeistä huonoin, Fulham vs. Blades, no enpä tiedä, mutta ei tuolla nurtsilla ole näiden kolmen lisäksi yhtä huonoja tiimejä nähty.

Toki Aston Villa on tällä hetkellä myös ihan huumorijengi, kun ottaa huomioon, että paljonko rahaa ne pistää haisemaan, ja lopputulos on – eilisestä voitosta huolimatta – tuota tasoa. Vaan eipä se potentiaalisia putoajia paljon lohduta.

Anyways, kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja nyt on Wilder pississä. Osittain täysin omaa syytään. (Kyllä se Prinssikin voisi vähän kelata, että jos haluaa Valjussa pelata, täytyy maksaa palkkaa – indonesialaiset orjapelaajat tuskin ovat ratkaisu? - ja käyttää edes vähän massia. Muuten käy ns. ”noritsit”.)

On ollut jo kaksi kautta tiedossa, että Bladesin hyökkäys tarvitsee tälle tasolle buustia. Sen sijaan, että ne vähäiset massit olisi pistetty tähän, Wilder haki jengiin syvyyttä ja osti loukkien varalta Champs-pelaajia penkille. No, totta kai sitä syvyyttä tarvittiin, rahat oli kortilla jne., mutta nyt näyttää, että olisi ehkä kuitenkin silti ollut hyvä hakea parannuksia aloitukseen. Ramsdale nyt tuli aina olemaan huonompi kuin Hendo, mutta että näin vatusti?

Haastatteluissa Wilder kinuaa vahvistuksia hyökkäykseen, mutta Abdullah varmaan joutuu sanomaan ei. Nyt menossa p*skin kausi Wilderin neljänä vuotena Blades-managerina, hävisi neljä ekaa matsiaan League One:ssa silloin aikanaan, nyt hävitty viisi viimeistä PL-matsia putkeen, tehty yksi maali.

Kun katsoo seuraavien matsien vastuksia, niin vaikea nähdä, että mistä yhtäkään pistettä revittäisiin. Sori avautumisesta, mutta hatuttaa ihan oikeasti. Taidan siirtyä seuraamaan noita ”kakkosjengejä” ykkösessä ja kakkosessa ainakin siihen asti, kun v*tutukseen läydetään rokote. Adios Amigos! ’Til we meet again.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #16 : 22.09.2020 klo 14:32:13

Toki tietty kaikki maailmassa tuotettu teksti pitää lukea kirjaimellisesti, kuten sulle Hankenissa kerrottiin... T. Blades-fani vuodesta 1992, fani, joka on nähnyt vuosia rämpimistä alasarjoissa, fani, joka on tottunut Bladesin häviämiseen Wembleyllä, fani, joka seuraa tiimiä pimppiin ja alemmaskin jos pitää.
Baudelaire

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aston Villa, MynPa, porilainen jalkapallo


Vastaus #17 : 22.09.2020 klo 14:40:27

No olipa nopea come back. Eli tästä lähtien saan tulkita sun jokaikisen kitinän ihan vapaasti?
VTID

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aston Villa, FC Kiffen


Vastaus #18 : 22.09.2020 klo 15:46:40

Kannattaa ottaa ihan rauhassa, en tajua motiivia jatkuvaan Villan haukkumiseen. Toi oli Villan eka peli ja peli oli pilkkua lukuunottamatta täysin Villan kontrollissa, ei siinä Villan muuta pitänyt tehdä kuin se 1 maali ja se riitti kolmeen pojoon, eli Villa teki tarvittavan tuhlaamatta turhaan ylimääräistä energiaa, mistä kertoo ettei Villa tehnyt kuin yhden vaihdon, hyvä harjoittelu Villalle tulevaisuutta varten
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #19 : 22.09.2020 klo 16:02:41

Kannattaa ottaa ihan rauhassa, en tajua motiivia jatkuvaan Villan haukkumiseen. Toi oli Villan eka peli ja peli oli pilkkua lukuunottamatta täysin Villan kontrollissa, ei siinä Villan muuta pitänyt tehdä kuin se 1 maali ja se riitti kolmeen pojoon, eli Villa teki tarvittavan tuhlaamatta turhaan ylimääräistä energiaa, mistä kertoo ettei Villa tehnyt kuin yhden vaihdon, hyvä harjoittelu Villalle tulevaisuutta varten
Luulin tossa lähinnä keskittyneeni Bladesin oman manageroinnin ja sysipaskan pelaamisen kritisointiin. Siitähän tuo fani-kaverisi jo kuittailikin. Mulla ei mitään motiivia "jatkuvasti haukkua Villaa".
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #20 : 22.09.2020 klo 16:05:35

No olipa nopea come back. Eli tästä lähtien saan tulkita sun jokaikisen kitinän ihan vapaasti?
En näin Spitfireä aamusta asti tankannena ymmärrä yhtään, että mitä yrität sanoa. Mutta jos yrität sanoa logiikan lakien mukaan sitä, mitä meinasin, niin anna mennä jos mieli tekee.
Baudelaire

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aston Villa, MynPa, porilainen jalkapallo


Vastaus #21 : 22.09.2020 klo 19:56:36

En näin Spitfireä aamusta asti tankannena ymmärrä yhtään, että mitä yrität sanoa. Mutta jos yrität sanoa logiikan lakien mukaan sitä, mitä meinasin, niin anna mennä jos mieli tekee.
Se oli viittaus sun omaan tekstiin, jossa sanot, ettei kaikkea sun kirjoittamaa kannata ottaa kirjaimellisesti tosissaan. Eli sun tekstiä pitää ruveta siis tulkitsemaan? :D Mutta joo, tuohon sun omaan rapsaan olit kuitenkin saanut mahdutettua sen sun tutun Villa-kitinän, mikä lähenee jo jotain peräkammarin pojan autistista pakkomiellettä. Oikeasti, pidä taukoa futiksesta, se voi tehdä hyvää.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #22 : 22.09.2020 klo 20:54:56

Se oli viittaus sun omaan tekstiin, jossa sanot, ettei kaikkea sun kirjoittamaa kannata ottaa kirjaimellisesti tosissaan. Eli sun tekstiä pitää ruveta siis tulkitsemaan? :D Mutta joo, tuohon sun omaan rapsaan olit kuitenkin saanut mahdutettua sen sun tutun Villa-kitinän, mikä lähenee jo jotain peräkammarin pojan autistista pakkomiellettä. Oikeasti, pidä taukoa futiksesta, se voi tehdä hyvää.
Juu, ja pysyn sen takana, että ei kannata nyt kaikkea ottaa kirjaimellisesti, mutta siitä ei tässä todellisessa maailmassa seuraa, että viestin voisi normaalilla järjellä tulkita miten tahansa. Vaikka tuo tosin ok, jos sen ottaa tiukasti Bertrand Russellin & co. 1900-luvun alussa harjoittamassa hengessä. (Eli väärin.) Mistään ”tutuista Villa-kitinöistä” en tiedä, enkä myöskään peräkammarin pojista – tai vielä vähemmän ihmisten haukkumisesta autistisiksi. Musta toi ei ole ok, vaikkei itseeni osu. Taukoa olis kyllä hyvä pitää fudiksesta, olet oikeassa, mutta ei onnistu. Pakko se kai on katsoa ainakin alku noista neljästä seuraavasta pelistä, joissa tulee kuokkaan.
Baudelaire

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aston Villa, MynPa, porilainen jalkapallo


Vastaus #23 : 23.09.2020 klo 19:29:03

Juu, ja pysyn sen takana, että ei kannata nyt kaikkea ottaa kirjaimellisesti, mutta siitä ei tässä todellisessa maailmassa seuraa, että viestin voisi normaalilla järjellä tulkita miten tahansa. Vaikka tuo tosin ok, jos sen ottaa tiukasti Bertrand Russellin & co. 1900-luvun alussa harjoittamassa hengessä. (Eli väärin.) Mistään ”tutuista Villa-kitinöistä” en tiedä, enkä myöskään peräkammarin pojista – tai vielä vähemmän ihmisten haukkumisesta autistisiksi. Musta toi ei ole ok, vaikkei itseeni osu. Taukoa olis kyllä hyvä pitää fudiksesta, olet oikeassa, mutta ei onnistu. Pakko se kai on katsoa ainakin alku noista neljästä seuraavasta pelistä, joissa tulee kuokkaan.
Ja sun Hanken-viittaukset on OK? Tää on sitä hyvää keskustelua, jolla sinä lähdit liikkeelle. En ole haukkunut sinua autistiksi, vaan kommentoin sun kitinää Villasta autistisena.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #24 : eilen kello 15:01:58

Ja sun Hanken-viittaukset on OK? Tää on sitä hyvää keskustelua, jolla sinä lähdit liikkeelle. En ole haukkunut sinua autistiksi, vaan kommentoin sun kitinää Villasta autistisena.
Ihan sama, sovitaanko vaikka että "voitit". Ja annetaan nyt tämän futikseen liittymättömän p*skanjauhannan olla?

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines