FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.10.2020 klo 09:35:55 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: Sheffield United 20/21. Piste. Ja (putoamis)viiva. Ylä- vai alapuolella?  (Luettu 5281 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #25 : 27.09.2020 klo 12:18:02

Ja näin sitten. Tietenkin kun vastassa on juuri Leeds, niin sen lisäksi, että puolustuksen tukipilari Egan on pelikiellossa, Bladesin luultavasti hamutuin pelaaja Jack O'Connell on myös siitä vierestä pois. Ei nyt anna kovin positiivisia viboja. Leedsin hyökkäysvoima kun tiedetään, niin tämä on öbaut p*skin paikka joutua kokeilemaan näin uutta ryhmitystä puolustuksessa.

E: JOC ilmeisesti menossa polvioperaatioon, joten miestä ei paikallaan piiiitkään aikaan nähdä - jos silloinkaan (JOC varmasti ensimmäisiä lähteviä pelaajia kun ja jos nyt tällä kaudella pudotaan.)
« Viimeksi muokattu: 27.09.2020 klo 12:25:43 kirjoittanut Greasy Chip Butty »
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #26 : 12.10.2020 klo 12:16:07

Sheffield Unitedin seuraavat matsit ovat Fulham kotona, Liverpool vieraskentällä, Man City kotona, Chelsea vieraissa jne. Ja kun joukkueen pelaaminen on ollut sysionnetonta kuraa jo kauan, niin omasta mielestäni on turha siitä tätä allekirjoittanutta, aika lailla ainutta tähän topiikkiin kirjoittavaa henkilöä syyttää, jos ja kun nyt ei huvita kauheasti päivittaa, että mitä seurassa ja/tai tiimissä tapahtuu. Toki saa, saa olla eri mieltä, en mä siitä mieltäni pahoita.

Fani pysyy fanina, vaikka joskus v*tuttaakin. Ja tulee lähtö alempiin liigoihin. On koettu, on nähty, on v*ttuunnuttu aiemminkin.

Iise pidän Bladesin ahdingoa tällä kaudella suurimmaksi osaksi itseaiheutettuna. Suurelle (suurimmalle?) osalle faneista Wilder on edelleen suurin piirtein jumala, ja kyllähän mies on Bladesin peräsimessä ansaitusti lagendan maineen saanut.

Vaan nyt kun toissakauden siirtoikkunaa ja tätä aivan viimeisintä tarkastelee, se pistää pohtimaan, että noinkohan Wilderin kyvyt riittävät näille rahakkaammille pelikentille. Silloin toissa kesänä rikottiin seuran siirtoennätys ensimmäisen kerran ostamalla riveihin QPR:ista Luke Freeman. Pelasi muutaman pelin, lähinnä cupeissa, ja on nyt lainalla Forestissa. Sitten rikottiin taas ennätys ostamalla Callum Robinson PNE:istä, pelaili vähän ja teki pari byyriäkin, mutta kun ei sopinut ”pelijärjestelmään”, lainattiin jo viime tammikussa Webaan. Nyt sitten myytiin sinne, ja vaikka mies ei ruudulla ihmeelliseltä näytäkään, on tehnyt jo enemmän byyrejä kuin Blades viimeisimmissä seitsemässä valjupelissä… Ja sitten, sitten rikottiin kunnolla siirtoennätys, ja ostettiin Swanseasta n. 20M punnalla Oliver McBurnie, joka latasi viime kaudella kovat kuusi maalia. Tällä hetkellä näyttää siltä, ettei osuisi edes siihen kuuluisaan ladonoveen. Välistä jäi myös hänkin aikanaan siirtoennätys, Lys Mousset, joka teki kauden aikan myös noi kovat kuusi maalia. Välillä Lysin kohdalla kyllä jo näytti, että hommasta voisi jopa tulla jotain, mutta miehellä ollut ihan kauhea koti-ikävä Ranskaan ynnä muuta. Nyt lasaretin puolella.

Tässä siirtoikkunassa sitten piti saada Munasta lainalla olleen D. Hendersonin tilalle uusi veska. Bournemouthiin kolmisen vuotta sitten 800 000 punnalla myyty A. Ramsdale ostettin £ 18,5 punnalla takaisin, hinnassa varmaan lädilisää, muttei muuta valittamista. Näin nuo hinnat vaihtelevat lähinnä liigatason seurauksena. Ikävää on se, ettei Ramsdale vaikuta millään tasolla 18,5 miljoonan punnan molarilta. Juu, toki kehityy ja on nuori – mutta missä sitten kehittyy, kun ja jos Blades nyt putoaa? Valju ei ole harjoittelupaikka, imo.

Mutta joo, Wilder ei sitten nähnyt kenttäkymmenikön laadun parantamista kovinkaan tärkeänä, ilmeisesti, vaan keskittyi hankkimaan enemmänkin leveyttä tiimiin. Derbystä hankittiin £7-£15m punnalla (??) laiturit Lowe ja Bogle. Toinen on käynyt kentällä, toinen ei mahdu edes penkille.

”Hyökkäsypulmaan” palattiin sitten ihan siirtoikkunan lopussa, omistaja ei aluksi halunnut antaa Wilderille tähän massia, mutta kyllä sitten avasi kukkaronnyöjerään. Näin saatiin seuraan Poolista todellinen ihmejannu Brewster, joka pelannut puoli vuotta aikuisten pelejä Championshipissä, tehnyt 12 byyriä. Hänestä, sitten £23,5 miltsiä. Koska siirto meni melkein ihan ikkunan umpeutumiseen, Poolilla esim. oikeus ostaa kolmen vuoden aikana Brewster takaisin, saavat 15% myyntisummasta jos Blades myy miehen eteenpäin (+varmaan kaikkia ihania pikkuehtoja, jotka satavat Poolin laariin.)

Ja lopuksi: ei esim. Arsenalia vastaan pelannutta Bladesia putoamiselta suojaa yksikään yksittäinen pelaaja, oli sitten mistä tahansa ostettu. Sitä kun jalkapallossa(kin) pitäisi hyökätä ja luoda niitä maalintekopaikkoja, jos haluaa voittaa.
« Viimeksi muokattu: 12.10.2020 klo 12:21:13 kirjoittanut Greasy Chip Butty »
KaveriSyöttö

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 12.10.2020 klo 13:38:54

Tulee noista hankinnoista mieleen Bournemouth jonka hankinnat onnistuivat valitettavan harvoin kohdalleen. Melkoista chamionship laatusia pelaajia joihin mennyt sheffieldin mittapuulla isoja rahoja. Toki nykyään ovat hinnat karanneet hieman käsistä mutta osa menee sheffieldin piikkiin kuten Freemanin ja Robinsonin kohdalla.
Ja noi 19-20 lainat Besic Zivkovic ja Retros eivät saaneet juurikaan peliaikaa.

Tämä kesä tuskin yhtään sen parempi. Kuten sanoit Ramsdalesta maksettiin aivan liikaa ja sillä hinnalla olisi saatu parempiakin. Ja vaikka Brewster pelasikin swanseassa hyvän 6kk jakson niin ison rahan Pool siitä sai. Tulee Solanke mieleen josta Bournemouth maksoi poolille ison hinnan. Pelkään että myös tehot ovat samoja. Saa nähdä miten Burke myös onnistuu.

Vaikea toinen kausi kyllä tulee ja sijoitus tippuu paljon viime kaudesta. Myöskään tyhjät katsomot kotipeleissä eivät auta asiaa, sillä tuo yleisö sytyttää kotipeleissä.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #28 : 25.10.2020 klo 18:10:24

Nyt pelataan kyllä ihan väärässä liigassa. Tästä tilanteesta ei ole nousua, varsinkaan kun seuraavat matsit ovat Man Cityä ja Chelseaa vastaan. En itse jaksanut edes eilisen Pool-tappiota katsoa, kuulemma saatiin siellä lahjarankkari

Itse en usko, että tämä tilanne Bladesin kohdalla johtuisi esim. siitä, että vastustajat olisivat yht’äkkiä äkänneet, miten pelata tiimiä vastaan, vaan se viime kauden flow on kadonnnut ja pari tärkeää loukkia aloittavaan miehistöön sinetöivät paketin.

Jos joku on ”found out”, ”äkätty” tms. vai mitä se sitten suomeksi onkaan, se on Chris Wilder. Huippuvalmentaja alemmilla tasoilla, on vuosien varrella löytänyt brittimarkkinoilta, alasarjoista upeita pelaajia. Se ei vaan enää Valjussa toimi, ja Wilder olisi ihan yhtä hyvin voinut tilata Ambomaalle vuosikymmeniksi paskapaperia, kuin tehdä nämä hankinnat, joita on tehnyt.

Oli McBurnie, lainatakseni lädifania, ei ”skoraisi edes huoratalossa fifa kakskymppistä pelatessaan.” Rhian Brewsterin ostamista Poolista, sitä vastaan olin henk koht. koko ajan. Tuhoton määrä rahaa jannusta, joka ei ole oikeen miesten pelejä pelannut. Nyt pääsi Poolia vastaan kentälle, ja oli täysin paska. Joukkueen huonoin pelaaja. Mahtaa Liverpoolissa johtokuntaa naurattaa, ku saivat vedätettyä tosta pellestä aivan älyttömän summan rahaa.

Bladesilla ei ole sellaista pohjakassaa kuten esim. vaikka Newcastlella, joka pystyi ostamaan sen Joelintonin, ja silti toipumaan siitä. Blades ei seurana voi pistää 45+ miljoonaa kahteen tuhmuum hyökkääjään. Ei vaan voi.
Nyt kun on putoaminen edessä, siinä sitten on kelaaminen. Faneista 99,9% haluaa pitää Wilderin ruorissa, mutta itse fanina en ole yhtään niin vakuuttunut, että seurajohto on yhtä kärsivällinen. Toki itseäni ei haittaa yhtään Championshipin seuraajaksi siirtyminen sinänsä, onhan se edelleen Maailman kovin ja viihdyttävin.

Oli Blades Chamionshipissä tai alemmalla tasolla, se on mulle ok, mutta englantilainen jalkapallo rupeaisi noin yleensä voimaan paremmin, jos kaikki nämä muoviseurat Manu, Pool + kumppanit perustaisivat vaikka sen oman hevonv*tun superliigansa, ja siirtyisivät sinne miljardibudjetteineen ja aasialasine mieshuorineen. Sitä en jää kaipaamaan. Nämä jenkkifutisseurat hevon vittuun, Aston Villa mukaan, ja pelailkoon sitä ”superfutista” barcaa, bayernia ja muita vastaan vaikka joka päivä. Ei jaksa tuollainen rahah*nttimeininki kiinnostaa. ”Silvuplee” ja kiitos.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 26.10.2020 klo 07:34:00

Oli McBurnie, lainatakseni lädifania, ei ”skoraisi edes huoratalossa fifa kakskymppistä pelatessaan.” Rhian Brewsterin ostamista Poolista, sitä vastaan olin henk koht. koko ajan. Tuhoton määrä rahaa jannusta, joka ei ole oikeen miesten pelejä pelannut. Nyt pääsi Poolia vastaan kentälle, ja oli täysin paska. Joukkueen huonoin pelaaja. Mahtaa Liverpoolissa johtokuntaa naurattaa, ku saivat vedätettyä tosta pellestä aivan älyttömän summan rahaa.

Nuoren pelaajan kohdalla liikaa johtopäätöksiä ei vielä kannata tehdä, mutta Liverpoolissa tämä siirto sai osakseen myös kritiikkiä, toisin kuin esimerkiksi Dominic Solanken myyminen Bournemouthiin hieman vastaavalla summalla. Poolissa siis miehessä nähtiin potentiaalia, eikä fanien keskuudessa esiintynyt samanlaisia 'nauraen pankkiin' kommentteja kuin Solanken ja Iben siirtojen kohdalla. Bladesin kannalta siirron voinee kuitenkin monessakin suhteessa kyseenalaistaa. Tuo summa on näyttöihin nähden kova ja kun Sheffield Unitedia ei voi loistavasta viimekaudesta huolimatta kuvailla seuraksi joka olisi vakiinnuttanut paikkansa Valioliigassa. Brewster on monessa suhteessa riski ja pelaaja jolle täytyisi monessakin suhteessa antaa aikaa. Sheffield United ei vaikuta olevan tällä hetkellä se seura, jolla olisi varaa antaa aikaa nuorukaiselle kehittyä ja löytää oma paikkansa tällä tasolla.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #30 : 26.10.2020 klo 16:16:03

Nuoren pelaajan kohdalla liikaa johtopäätöksiä ei vielä kannata tehdä, mutta Liverpoolissa tämä siirto sai osakseen myös kritiikkiä, toisin kuin esimerkiksi Dominic Solanken myyminen Bournemouthiin hieman vastaavalla summalla. Poolissa siis miehessä nähtiin potentiaalia, eikä fanien keskuudessa esiintynyt samanlaisia 'nauraen pankkiin' kommentteja kuin Solanken ja Iben siirtojen kohdalla. Bladesin kannalta siirron voinee kuitenkin monessakin suhteessa kyseenalaistaa. Tuo summa on näyttöihin nähden kova ja kun Sheffield Unitedia ei voi loistavasta viimekaudesta huolimatta kuvailla seuraksi joka olisi vakiinnuttanut paikkansa Valioliigassa. Brewster on monessa suhteessa riski ja pelaaja jolle täytyisi monessakin suhteessa antaa aikaa. Sheffield United ei vaikuta olevan tällä hetkellä se seura, jolla olisi varaa antaa aikaa nuorukaiselle kehittyä ja löytää oma paikkansa tällä tasolla.

Itsekään en kiellä, ettei Brewsterilla olisi potentiaalia. Ja lähes ainahan myyvän seuran, tässä Pool, fanit varmaan empivät moista siirtoa. Varsinkaan, kun ei ole tullut tutuksi olla se pelaajia myyvä seura. Muuten(kaan) en oikein pysty olemaan kanssasi eri mieltä, vaikka kuinka yrittäisin. Bladesilla on koko peli hyökkäyssuuntaan ihan sekaisin, ja on mielestäni järkevää kysyä, kannattaako tilannetta paikkaamaan ostaa viimeistelijää edes suht halvalla. Vielä vähemmän nähdäkseni kalliillla, ja vielä vielä vähemmän ns. lupaavaa jannua, joka on niitä miesten pelejä pelannut sarjatasoa alempana puoli vuotta. En itse(kään) nyt ymmärrä yhtään, että mitä Wilderin päässä liikkuu. On ostanut näitä nuoria, kehittyviä pelaajia tässä muitakin – vaan mitä seura näillä hankinnoilla tekee, kun kohta tulee noutaja Championshipiin, ja kaikki pitää myydä… Pelaajia ei, imo, ajeta sisään Valjun putoamiskamppailussa. Kyllä pitää olla aivan toisenlainen tilanne, että voi ottaa ns. harjoittelupaikkoihin nuoria pelaajia.

 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines