FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2020 klo 10:35:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 8
 
Kirjoittaja Aihe: FC Barcelona 2020/2021 - The Last Dance?  (Luettu 33478 kertaa)
1 Jäsen ja 10 vierasta katselee tätä aihetta.
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #75 : 13.09.2020 klo 14:13:28

Koosteen mukaan ei mitään ihmeellistä peliä eilen? Vastustaja näytti ainakin ihan puulaaki porukalta....
Minkäköhän takia Griezmann laukoi rankkarin eikä Messi? Bartomeun käsky :) vai halusiko Koeman näpäyttää Messiä?

Ei kai kukaan muu sellaista päätöstä voi tehdä kuin kuningas Messi itse.

Ymmärtääkseni kyseessä siis laupiaisuuden osoitus.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #76 : 14.09.2020 klo 11:13:52

Messiltä toki vietiin kruunu ja valtikka, mutta valtakunnanomenan sai vissiin pitää.

Ensimmäinen harjoituspeli ainakin osoitti, että joukkueella on mahdollisuuksia aika erilaisiin asetelmiin.
Alkuun tiedetty tupla-pivote ei ole ihan nimensä veroinen, koska tilanteesta riippuen tai jopa molemmat ovat aika dynaamisia palapelin palasia. Pivote ei siis kuvaa kovin hyvin kumpaakaan pelipaikkaa ja sikäli Wijnaldumin tyyppinen laatikosta-laatikkoon pelaaja istuisi tuonne hyvin. Selkeästi numerot muodostelmassa kertovat siitä, että kahden keskikenttäpelaajan tehtävä on tukea enemmän vapauksia saavaa iskunelikkoa ja samalla katsoa, että laitapakkien leveyden pito ei kostaudu.

Puolustus on oma asiansa ja olennaisin kysymys on, että saako muu joukkue tuettua puolustusta.
Hyökkäyspäässä riittää pelaajia ja kaiken lisäksi luovuutta: paikkojen vaihtoja, jopa muutama ristijuoksu ja seinäsyöttökuvio. Tuttujen naamojen lisäksi Trincao ja Konrad de la Fuente iskivät pöytään melkoiset näytöt osaamisesta. Pedri ei myöskään ollut heikompi, mutta kun toinen 17-vuotias eli Fati ei edes ollut loukkaantumisen takia kokoonpanossa, niin pelaajia tosiaan riittää. Fati on myös ilmeisesti tehnyt uuden sopimuksen paremmalla palkalla ja 400 miljoonan lausekkeella. De la Fuente saattaa saada tilaisuutensa, koska aasialaisen supertähden ohella pohjoisamerikkalainen supertähti on megaseurojen markkinoinnin märkä uni. Nythän hänestä tuli eka jenkki, joka on pelannut Barcelonan edustuksen paidassa.

Muista pelaajista Koeman on tykästynyt Alenaan harjoituksissa ja sen takia pääsi ekan puoliajan kokoonpanoon. Ilmeiset hankaluudet haalia Wijnaldum (joka pelasi Liverpoolin paidassa jo) ja Alen näytöt hyvinkin johtavat siihen, että Alenan ura jatkuu Barcelonassa.

Vastukset toki kovenevat, mutta kaudella on käytössä viisi vaihtoa ja kun hankintoja ei oikein saa tehtyä, niin omilla junnuilla pelaaminen on aika hyvä vaihtoehto. Lopputulos voi toki olla monelle pettymys, mutta pidemmällä aikavälillä saatetaan palauttaa usko omaan tekemiseen.

Koemanin tilanne on selkeästi vahvistunut sillä nyt on kerrottu julki myös Suarez-puhelun sisältö, joka oli vapaasti "haluaisin sinun pelaavan vielä yhden kauden, mutta seura haluaa sinusta eroon". Juventus-siirron suhteen tilanne on se, että Suarezille pitäisi maksaa siitä yhden kauden palkka. Samaanhan siis pääsee sillä, että pidetään joukkueessa ja maksetaan palkka... lisäksi tulee rotaatiota, koska optio lisävuodesta laukeaa, jos Suarez pelaa 60 %:ssa peleistä, joissa on käytettävissä. Samalla vaivalla voisi tietysti tehdä jatkosopimuksen pienemmällä palkalla tai vaikka jäähyväisbonuksella, joka maksettaisiin sitten 2022...

Media ei sen sijaan tunnu oikein tajuavan missä mennään, koska nyt mukana Sadio Manen asemesta Barcelona olisi Salahin perässä! Unohtamatta nyt sitä, että mukamas Lautaroa yritettäisiin taivutella agentin kautta... kaikki tämä siis seuralla, joka ei löydä taskunpohjilta tai patjan riittävästi rahaa paljon olennaisemman pelaajan Eri Garcian hankintaan saati sitten Bellerinin. Nämä yhdessä maksavat kolmanneksen Salahista tai Lautarosta.

Päivän Messi: jatkaa kapteenina.
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #77 : 14.09.2020 klo 11:54:58

Teoriassa Suarez Fatin vaihtomiehenä ei olisi maailmanloppu (toki äärimmäisen outo tuo kuvio, että saisi pelata vain joka toisessa pelissä ettei kallis sopimus jatku). Ainakin paljon parempi vaihtoehto kuin palkan maksaminen ja muualle päästäminen, mutta kyllä se jättäisi aika valjun kuvan tästä "vallankumouksesta", jossa ideana oli kai nimenomaan vapautua palkkakuluista ja muuttaa pukukopin (ja tietenkin itse pelin) dynamiikkaa.

No, valmentaja sentään vaihtui.

8-2 turpasaunan avauskokoonpanosta on vielä koko porukka jäljellä. Kylläpä saa taas vituttaa, kun samoilla naamoilla mennään. Vaihtuvuus olisi kuitenkin ensisijaisen tärkeää niin joukkueelle kuin meille katsojille.

Saas nähdä. Joidenkin lähteiden mukaan Suarez pelaa väsytystaktiikkaa ja odottelee siirtoikkunan umpeutumista. Barcelonassa on vain niin pirun hyvät oltavat.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #78 : 14.09.2020 klo 12:31:49

Kylläpä saa taas vituttaa, kun samoilla naamoilla mennään. Vaihtuvuus olisi kuitenkin ensisijaisen tärkeää niin joukkueelle kuin meille katsojille.

Ongelmahan on ajankohta eli koronakriisi on kurittanut kaikkia seuroja.
Chelsealla oli viime vuonna siirtokielto ja sukanvarteen sekä FFP:n kannalta kertynyt ylimääräistä, joka aika hyvin tuhlattiin. Muutenhan on tosiaan ollut hyvin hiljaista.

Lainaus
Barcelonassa on vain niin pirun hyvät oltavat.

Tässä nyt unohtuu koko Suarezin henkilöhistoria eli miksi aikanaan siirtyi Barcelonaan.
Ajaxissa ja Liverpoolissahan Suarezilla oli näitä erilaisia ongelmia, jotka huipentuivat sitten kesän 2014 puremistapaukseen. Suarezin vaimon perhehän muutti jo aikoja sitten Barcelonaan ja heidän kanssaan on asiat aina ilmeisesti sujuneet. Tämä ja haave pelata Espanjassa ovat sittemmin aika paljon rahoittuneet Suarezia kentällä (kuka enää listaisi viidenneksi likaisimmaksi pelaajaksi maailmassa?) kuin etenkin kentän ulkopuolella. "Normaalin" pelaajan kohdalla kyse olisi enemmän "vain" siirrosta uran loppuvuosiksi, joiden jälkeen voisi palata asumaan missä tahtoo, mutta Suarezin taustalla kyse on myös yleisemmästä hyvinvoinnista niiden loppuvuosien aikana.

mutta kyllä se jättäisi aika valjun kuvan tästä "vallankumouksesta", jossa ideana oli kai nimenomaan vapautua palkkakuluista ja muuttaa pukukopin (ja tietenkin itse pelin) dynamiikkaa.

Hellyttävää kuinka ikuinen optimistimme edelleen luottaa Bartomeun hallinnon kykyihin saada jotain aikaan.
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR + vasenjalkaiset kenkätelineet


Vastaus #79 : 14.09.2020 klo 13:54:10

Hellyttävää kuinka ikuinen optimistimme edelleen luottaa Bartomeun hallinnon kykyihin saada jotain aikaan.

Leppilammelle kuuluisi ehdottomasti foorumin positiivisin nimimerkki -pinssi. Itse kuulun ryhmään "eniten vituttaa kaikki", joten olen vilpittömästi kateellinen tuosta positiivisuudesta.

Toinen juttu. Onhan tuo nyt kiusallista katsella, miten seurahistorian kolmanneksi kovinta maalintekijää kohdellaan. Kaikenlaiset menneen talven latumerkit tulevat sanomaan ettei Suarezia enää tarvita. Kyllä sen verran pitää olla cojonesejä että tällaiset sopimuskuviot hoidetaan jos ei tyylikkäästi, niin minimissään asiallisesti.
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #80 : 14.09.2020 klo 14:20:47

Onkos kenelläkään tietoa siitä miten etenee nimien kerääminen Barton kaatamiseksi?

YouTubesta nähdyt klipit harjoitusmatsista ainakin Trincaon osalta hienoja, varsinkin tuo syöttö Konradille joka johti ”paitsiomaaliin” upea.

Pari viikkoa sitten en olisi uskonut että jopa vähän kiinnostaa mitä ensi viikonlopun kaudenavaus tuo mukanaan.

Suarez on taas yksi lisäkappale näihin Barton perseilyihin. Seuralegenda ja jotenkin vituttaa että joku vihjailee että istutetaan katsomossa tuleva kausi jos sopimusta Italiaan tai muualle ei synny. Rumaa on.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #81 : 14.09.2020 klo 15:30:03

Onkos kenelläkään tietoa siitä miten etenee nimien kerääminen Barton kaatamiseksi?

Kaikki mikä liittyy jäsenten toimintaan tapahtuu niin vahvasti Kataloniassa, että vain luoja voisi tietää, mutta hän ei ole jäsen.
Tämä kannattaa myös aina muistaa vaalien yhteydessä eli paikalliset sociot oikeasti ratkaisevat kaiken. Näihin aikoihinhan se 16 500 pitäisi saada kasaan ja reilu viikko sitten oli puolet allekirjoituksista papereissa.

Isompi konklaavi on kuitenkin kutsuttu koolle 25.10., jolloin voi ainakin nykyinen tyytymättömyys roihahtaa kunnon meininkiin.

Juuri julkistettujen tulostietojen mukaan korona on leikannut tulopuolelta sellaiset 315 miljoonaa euroa ja kun tietää, millaisille savijaloille talous on rakennettu...

...mikä johtaa ihan mielenkiintoiseen tilanteeseen joidenkin huhujen mukaan, koska nyt Bartomeun pitäisi hattu kourassa pyytää mm. Messiä suostumaan palkanalennukseen.

Junnuista niin Pedri ei olla päästämässä lainalle, vaan syntymäsaaristoa ja nimeään myöten Pedroa muistyttava syöttökone saa tilaisuutensa.
Alenyar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Los Pimentoneros


Vastaus #82 : 15.09.2020 klo 10:25:32

Telegraaf uutisoi Memphisin potentiaalisesta siirrosta Barcaan, ilmeisesti homma alkaa olla sovittu ja virallisen esittelyn pitäisi tapahtua jo myöhemmin tällä viikolla. Lyonille maksettaisiin 25M jonka jälkeen ensi kaudella uudet 5M.
https://twitter.com/MikeVerweij/status/1305627989628129281?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1305627989628129281%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redditmedia.com%2Fmediaembed%2Fisv9wu%3Fresponsive%3Dtrueis_nightmode%3Dtrue

Samaan hengenvetoon ilmeisesti Arturo Vidalin diili Interin kanssa alkaa olla selkeä, Vidal on RAC:n mukaan matkustamassa tänään Milanoon, jossa homma vedetään maaliin. Siirtokorvaus on huikeat 0,5M, mutta tärkeintä Barcelonan kannalta tässäkin on palkkakulujen tasaaminen. Vaikka Arturo ei saapuessaan Barcelonan näköinen mies ollut, on silti nostettava hattua sydämellä pelaamisesta ja loppuun asti taistelemisesta. Hieno pelaaja kyseessä, toivottavasti löytää oman paikkansa ja arvostuksensa Pohjois-Italiassa.
https://twitter.com/gerardromero/status/1305606739849621510
« Viimeksi muokattu: 15.09.2020 klo 10:31:26 kirjoittanut Alenyar »
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #83 : 15.09.2020 klo 10:37:53

Telegraaf uutisoi Memphisin potentiaalisesta siirrosta Barcaan, ilmeisesti homma alkaa olla sovittu ja virallisen esittelyn pitäisi tapahtua jo myöhemmin tällä viikolla. Lyonille maksettaisiin 25M jonka jälkeen ensi kaudella uudet 5M.
https://twitter.com/MikeVerweij/status/1305627989628129281?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1305627989628129281%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redditmedia.com%2Fmediaembed%2Fisv9wu%3Fresponsive%3Dtrueis_nightmode%3Dtrue

Tämä on kyllä mielenkiintoinen. Vaikutti aika luotettavalta tuo huhu.

Näköjään sitä nappulaa on jossain sukan varressa ainakin vähän. Tai sitten jotain myyntejä on jo takahuoneessa tehty. Mutta mutta... riveissä on vielä Suarez ja Braithwaite. Onko tämä nyt samalla painetta Suarezille? Osoitus, että peliaikaa ei todellakaan ole luvassa. Vai onko lähtö jo sinetöity?

Olin itse jo vähän heittänyt pyyhkeen kehään Depayn suhteen. Tämä antaisi toivoa, että rahaa olisi myös puolustuksen vahvistamiseen.

e.
Leppilammelle kuuluisi ehdottomasti foorumin positiivisin nimimerkki -pinssi.

:D Aikamoinen kunnia, pitääkin askarrella itselle tällainen!

e2. Jaahas, päivän Mundo Deportivon mukaan Garciasta väännetään yhä. Ero ei summassa ole välttämättä enää niin iso (15 - 18), mutta mikäli sopu ei synny, Barca odottaisi ensi kesään ja nostaisi sen sijaan Jorge Cuenca B:stä tilalle. Voi toki olla bluffia tämäkin.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2020 klo 10:54:29 kirjoittanut Lempilampi »
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #84 : 15.09.2020 klo 10:52:54

Telegraaf uutisoi Memphisin potentiaalisesta siirrosta Barcaan, ilmeisesti homma alkaa olla sovittu ja virallisen esittelyn pitäisi tapahtua jo myöhemmin tällä viikolla. Lyonille maksettaisiin 25M jonka jälkeen ensi kaudella uudet 5M.

Tuolla(kin) rahalla saisi Garcian ja Bellerinin.

Ilaix Moriba ja Juan Miranda palaavat sitten B:n riveihin. Ensimmäinen ei ole yllätys, mutta tässä laitapakkitilanteessa Mirandalle olisi voinut odottaakin jotain käyttöä. Todibo harjoittelee vielä karanteenissa (kuten myös Pjanic) ja ainakaan toistaiseksi ei ole tietoa, että onko menossa jonnekin. Kaikkien kokoonpanoveikkailuissa ja muutenkin muistama Matheus Fernandes on sitten loukkaantunut.

Vidalin pitäisi tänään olla tarkastuksissa ja lähipäivinä julkaistaan. Pitäisi olla rahaakin tulossa puoli miljoonaa ja sitten erilaisia bonuksia tulevina vuosina.

Siirtoasioista vastaavan Ramon Planesin ja Koemanin puhelinvastaaja sekä viestipalvelut ovat puolestaan tukossa, koska Edison Cavani pommittelee koko viestejä, että mahtuisiko vielä rinkiin täyttämään uruguaylaiskiintiötä. Tulisi siis ilmaiseksi ja tyytyisi vaatimattomaan palkkaan.

Päivän Messi: Messistä tuli toinen miljardin rajapyykin kokonaistuloissa ylittänyt jalkapalloilija ja Cristiano Ronaldon ohella toinen joukkueurheilija, yhteensä rajapyykin ylittäneitä on neljä. Tällä hetkellä Messi on parhaiten tienaava jalkapalloilija, joten ehkä saa leivänsyrjästä vielä kiinni vaikka Bartomeu haaveilee palkkojen leikkaamisesta.
jarppi

Poissa Poissa


Vastaus #85 : 15.09.2020 klo 10:56:07

Tämä on kyllä mielenkiintoinen. Vaikutti aika luotettavalta tuo huhu.

Näköjään sitä nappulaa on jossain sukan varressa ainakin vähän. Tai sitten jotain myyntejä on jo takahuoneessa tehty. Mutta mutta... riveissä on vielä Suarez ja Braithwaite. Onko tämä nyt samalla painetta Suarezille? Osoitus, että peliaikaa ei todellakaan ole luvassa. Vai onko lähtö jo sinetöity?

Olin itse jo vähän heittänyt pyyhkeen kehään Depayn suhteen. Tämä antaisi toivoa, että rahaa olisi myös puolustuksen vahvistamiseen.

e.
:D Aikamoinen kunnia, pitääkin askarrella itselle tällainen!

Jostain muistelen lukeneeni, että seuralla on velkaa noin 800M€, joten ei sitä rahaa kyllä tuolta löydy. Suarezin siirron esteenä pidetäänkin sitä, että Suarez vaatii Barcelonaa maksamaan sopimusajan palkan (eräiden lähteiden mukaan noin 15M€). Juventus on lehtitietojen mukaan jo kyllästynyt tähän pelleilyyn, sillä ehdot Suarezin ja Juventuksen välillä on sovittu. Mutta Barcelona ja Suarez eivät pääse keskenään sopuun tästä palkka-asiasta.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #86 : 15.09.2020 klo 11:08:34

Jostain muistelen lukeneeni, että seuralla on velkaa noin 800M€, joten ei sitä rahaa kyllä tuolta löydy.

Tämä riippuu ihan tulkinnasta ja mitä seuraa.
Virallinen ilmoitus on sellainen 400 miljoonaa velkaa, mutta esim. Victor Font on laskenut velan määräksi lähemmäs tuon 800 miljoonaa. Tässä pitää muistaa, että velkaan voidaan laskea myös pelaajien osamaksuja ja vastaavia. Toinen asia on, että mille suuntaan ja millä tavoin velkaa on, mutta selvää on, että seuran omista ilmoituksista se ei käy ilmi. Etenkin kun Espai Barca -projekti on jotenkin saatu omaan lohkoonsa.

Olennaista on tietenkin myös korko ja maksuaika, aika monet jalkapalloseuran velat ovat todella lyhytaikaisia eli liittyvät rahavirtojen epätasapainoon. Samoin osa lainaajista on aika vakavaraisia ja insitutionaalisia, jolloin korko on kohtalainen. Sen sijaan esim. Griezmannin siirron pikavipeistä piti kaiketi maksaa 15 % korkoa ja jos tuollaisia on vielä jäljellä, niin korkoa juoksee korolle. Iso ongelma Barcelonan kohdalla on se, että valtavasta liikevaihdosta huolimatta seura ei juurikaan ole tuottanut voittoa, vaan menot ovat vastanneet tuloja.

Asioiden helpottamiseksi Espai Barcan yhteydessä mainostajilta ja sponsoreilta on pyydetty rahaa ennakkoon, mikä ennen korona-aikaa oli toki profetaalista, mutta tarkoittaa, että siitä mainostarrasta ei tule tulevaisuudessa tuloja.

Rahaa on muutamassa vuodessa palanut siirtoihin miljardi, palkkaa pelaajille maksetaan vaatimattomasti keskimäärin 11 miljoonaa vuodessa ja kuten eilen tuli ilmi, niin korona-aika on syönyt tuloja 315 miljoonaa. Pelkästään museon sulkeminen leikkaa 58 miljoonaa.

Griezmannin siirtoon saattoi vielä olla ookoo hakea rahaa kanikonttorista ja varmaan Lautaronkin paperiin saisi jostain rahoittajan jättikorolla, mutta Memphis Depay ei ole tämän kaliiberin pelaaja eli siirto tosiaan pitäisi rahoittaa omin rahoin, jota ei siis ole.

Lainaus
Suarezin siirron esteenä pidetäänkin sitä, että Suarez vaatii Barcelonaa maksamaan sopimusajan palkan (eräiden lähteiden mukaan noin 15M€). Juventus on lehtitietojen mukaan jo kyllästynyt tähän pelleilyyn, sillä ehdot Suarezin ja Juventuksen välillä on sovittu. Mutta Barcelona ja Suarez eivät pääse keskenään sopuun tästä palkka-asiasta.

Näinhän tässä ketjussa on jo muutaman kerran todettu.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2020 klo 11:11:21 kirjoittanut Rikkiviisas »
Okto

Poissa Poissa


Vastaus #87 : 15.09.2020 klo 12:24:48

Itse on vaikea nähdä Depayn hankinnassa tässä raha ja pelaaja tilanteessa mitään järkeä. Kyllä niitä hyökkäyspään pelaajia on pirkuleesti, ettei taas ymmärrä ollenkaan. Kuten rikkiviisas totesi, laittakaa nekin rahat puolustukseen. Hyökkääjiä alkaa nyt olemaan oikeasti kolmeen joukkueeseen, niin pidäppä kaikki tyytyväisinä.

Toivotaan että tämä oli ankka
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #88 : 15.09.2020 klo 17:19:34

^onhan toi Depayn hankinta Barcalle jo klassiseksi peliliikkeeksi muodostunut että pakko tapahtua. Fatin tai Griezmannin peluuttaminen ysinä voisi saada aikaan tasapainoisemman kokonaisuuden kun vähäiset pelimerkit olisi ehkä viimein käytettävä puolustuksen vahvistamiseen. Tai CL:ssa saattaa tulla jo alkulohkossa 2-8 turpaan.

Mutta eiköhän oikeassa elämässä Depayn jälkeen vielä hankita keskikentälle pari kaveria ja sitten ihmetellä kun rahat loppuivat ja jäätiin 3meur vajaaksi Cityn pyynnöstä Eric Garcian kohdalla ja lähdetään kauteen S.Robertolla ja Alballa.
Incrível

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Telkkarille laulamisen pelko & Taskulaskinpelleily


Vastaus #89 : 15.09.2020 klo 19:05:51

Depay on huhujen mukaan tämän päivän Montpellier-ottelusta sivussa eikä mies ainakaan loukkaantuneena tai pelikiellossa ole. Mielenkiintoisia aikoja tässä on käsillä.

Kuva:

Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #90 : 15.09.2020 klo 19:34:02

Pjanicin paljastustilaisuudessa sivuttiin myös Suarezin tilannetta eli Juventus ei jaksa odottaa ja näyttäisi siltä, että Suarez jää.
Koeman on alun perinkin tahtonut pitää Suarezin ja myös Planes korostaa sopimusten pitämistä eli jos uruguaylainen jää, niin hän myös pelaa jossain roolissa.

Bartomeun nopeututun lähtölaskennan tilanne on 12 700 / 16 521 ja ilmeisesti samassa yhteydessä halutaan Font heti puheenjohtajaksi.

Määräaika siis torstaina.
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #91 : 15.09.2020 klo 21:33:17

Depay on huhujen mukaan tämän päivän Montpellier-ottelusta sivussa eikä mies ainakaan loukkaantuneena tai pelikiellossa ole. Mielenkiintoisia aikoja tässä on käsillä.

Penkillä näyttäisi olevan. Mutta silti.
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #92 : 16.09.2020 klo 10:16:25


Bartomeun nopeututun lähtölaskennan tilanne on 12 700 / 16 521 ja ilmeisesti samassa yhteydessä halutaan Font heti puheenjohtajaksi.

Määräaika siis torstaina.


Nyt keskiviikkoaamuna kun yksi päivä aikaa, nimiä kasassa 14,100. Lähempänä kuin moni uskoi mutta eipä taida riittää. Vai löytyykö täältä optimisteja? Jääkaapissa odottaa hyvä cava-pullo jos nimimäärä täyttyy vaikka ei olekaan ymmärrystä mitä kaikkea siitä seuraa. Olisipa vaan hetkellinen muistutus siitä että karma on ja ei täällä ihan mitä tahansa saa tehdä.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #93 : 16.09.2020 klo 11:36:13

Penkillä näyttäisi olevan. Mutta silti.

Lyonin puheenjohtaja Aulas ilmoitti eilen aika yksikantaan, että Barcelonalla ei ole rahaa ostaa Depayta ja samaa väitetään myös Koemanin sanomaksi. Kurikassakin tipahti tuokkonen lattialle, että seura, joka ei kykene ostamaan 18 miljoonan ja 20 miljoonan pelaajia ostaisi tuosta vain 30 miljoonan pelaajan.

Mundon mukaan Barcelona olisi ostamassa Sevillasta Jules Kounden eli vaihteeksi ranskalaisen pelaajan ja vieläpä puolustajan, mutta Sevilla maksoi nuorukaisesta vuosi sitten 25 miljoonaa eli... Tuos siis 7 miljoonaa enemmän kuin Erik Garcia.

Koeman ilmoittaa myös tilanteen olevan aika pitkälti se, että nykyiset pelaajat ovat käytössä kauden alkaessa. Ilman isompia poistumisia ja rahavirtoja ei ole uusia pelaajia tulossa.

Päivän Messi: Wengerin mukaan vuonna 2003 Arsenal oli lähellä ostaa Messin, mutta nyt silloisen Arsenalin pääpelaajatarkkailijan mukaan keskustelut olivat alustavia ja asiassa ei edetty, koska Messi ei olisi saanut työlupaa.


VAROITUS EI HERKILLE SILMILLE!
Päivän kohu on sen sijaan tullut Mundon saamasta kuvasta, jonka pitäisi olla Niken luomus kotipaidaksi. Positiivisimman arvion mukaan Nike on "tehnyt kaikkien aikojen kamalimman Barcelona-paidan". Kieltämättä sekasotku ainakin jossain määrin kuvaa seuran tämän hetkistä tilaa:
Okto

Poissa Poissa


Vastaus #94 : 17.09.2020 klo 11:59:50

Näyttää siltä, että valoa on tunnelin päässä, jos ei nyt huhua tosta uudesta paidasta oteta huomioon ;)
Barcelonaa pidetään syystäkin heikkona juuri nyt, mutta kun tuota hyökkästä katsoo ja miten se harjoitusotteluissa on lähtenyt niin onhan se nyt ihan jumalaton määrä mahdollisuuksia ja potentiaalia. Trincao, Pedri, Dembele, Coutinho ja sitten se jenkki, jonka nimeä en nyt muista ovat kaikki antaneet hyviä signaaleja, ja kun tuo vielä höystetään Messillä ja Fatilla niin kyllä tulosta pitäisi tulla. Vaikuttaa myös siltä, että Griezmann saa kyllä petrata otteitaan harkkapeleistä ja viimekaudesta rutkasti, jos mielii olla avauksen pelaaja. Fati, Trincao, Pedri esimerkiksi ovat kaikki parempia haastamaan ja selvästi nopeampia.

Jos kääntää katseen aikaan jälkeen Messin niin ei tuosta hyökkäyksestä kovin huolissaan täydy olla eikä keskikentästään.
Sen sijaan puolustus kyllä tavitsee vahvistuksia nyt ja tulevaisuudessa. Araujo on varmasti käyttökelpoinen pelaaja ensi kaudella, mutta silti kyllä yhden kovemman tason topparin barca tarvitsee. Mielestäni oikeapakki menee kaksikolla Roberto ja Semedo, mutta vasenpuoli tarvitsee Alballe ehdottomasti haastajan tai ainakin varteenotettavan tuuraajan.

Jos itse saisin päättää avauksen:

                               Fati
                         (Griezmann)
         Coutinho        Messi        Trincao
         (Dembele)      (Puig)       (Pedri)

                  De Jong       Puig
                  (Busi)         (Alena/Pjanic)

Alba                                                 Semedo
(x)                                                   (Roberto)
                    x           Pique
              (Lenglet)     (Araujo)
                 
                        Ter Stegen

Kyllä näillä pelaajilla vähintään La Liga pitäisi pystyä voittamaan
Tapparan Messi

Poissa Poissa


Vastaus #95 : 17.09.2020 klo 12:25:28

Mikäli tuo pitää paikkaansa, niin mukavaksihan tämä epäluottamuscase menee.

https://en.as.com/en/2020/09/17/football/1600331551_545741.html
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #96 : 17.09.2020 klo 13:45:44

Ystävyysottelut jatkuivat ja nyt kaatui Girona.
Messi kävi tekemässä Messit, mutta ilman tuuletuksia.
Muuten kahden erilaisen pohjapelaajan taktiikka tuntuu tasapainottavan pelaamista ja vapauttaa etenkin Coutinhon sekä Griezmannin pelaamaan vahvuuksillaan. Araujo oli todella hyvä puolustuslinjassa, joten toivottavasti hieman helpottaa topparitilanteen pähkäilyä. Ainakin Araujo on nopea, mikä on mukavaa vaihtelua viime vuosiin verrattuna. Trincao pelasi kanssa ykkösavauksen kanssa ja loistavasti pelasikin. Toisessa kokoonpanossa De La Fuenta, Pedri ja uudestaansyntynyt Dembele repivät ja raastoivat vauhdilla Gironan sekaisin, mutta tulostaululle ei esitys päässyt.

Okton kokoonpanohahmotelmassa Alban varahenkilö on salaperäinen herra X ja Barcelona onkin laitapakkiostoksilla, oikealle! Tällä kertaa tulossa olisi Ajaxin Sergino Dest, mutta edelleenkään kukaan ei oikein tiedä, että millä rahalla. Ilmeisesti jenkit ovat ranskalaisten jälkeen uusi musta Barcelonan hankintapolitiikassa.

Raha on myös tuonut toisen ongelman eli liiga on alkamassa, mutta Koeman ei ole virallisesti seuran päävalmentaja, koska Setienin irtisanomispaketista ei ole päästy sopuun. Setien haluaisi vuoden palkan, mutta tyhjästä on paha nyhjäistä. Elokuussa siis Setien ei saanut potkuja, vaan vapautettiin tehtävistään ja se ei riitä tekemään Koemanista virallisesti päävalmentajaa. Luonnollisesti Setien on lähettänyt seuralle burofaxin, että tehkää nyt perkele jotain, mutta tilanne on edelleen auki.

Jos jotain hyvää, niin ter Stegenin jatkosopimus on nytkähtänyt eteenpäin.

Päivän Messi: EU-tuomioistuin päätti yhdeksän vuoden oikeustaistelun ja Messi saa käyttää nimestään tyyliteltyä tavaramerkkiä, koska sekaantumisvaaraa pyöräilymerkki Massiin ei ole. Nyt siis Messi voi huoletta haalia lisää massia.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #97 : 17.09.2020 klo 15:06:51

Mikäli tuo pitää paikkaansa, niin mukavaksihan tämä epäluottamuscase menee.

Toimiston hyväksyntä kaikille allekirjoituksille puuttuu, mutta täynnä on.
Seuraavaksi sitten äänestetään epäluottamuksesta, jos ei siis ole ongelmia nimilistan kanssa.
Alenyar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Los Pimentoneros


Vastaus #98 : 18.09.2020 klo 10:05:28

Barcelonalla on nyt 10 päivää aikaa koota lautakunta, joka tarkastaa äänet. Kyseisellä lautakunnalla on vastaavasti 10 päivää aikaa tarkastaa äänet, ja sen jälkeen äänestys täytyy järjestää ilmeisesti 10-20 päivän sisällä. Nimilista tulee hyvin todennäköisesti menemään läpi suuren äänimäärän vuoksi, vaikka kaikkien äänestysprosessien tapaan ääniä hylätään teknisistä syistä. Yhteensä ääniä saatiin kasaan 20 687 kappaletta, kun vaadittu määrä oli 16 520.

Äänestys tapahtuu paikan päällä, eikä kirjeääniä tms. lasketa. Koko johtoporras joutuu eroamaan välittömästi, jos 2/3 äänistä on tämän puolesta. Äänestyksessä toki on äänten suhteen minimiraja, tässä tapauksessa 10%:n jäsenistä tulee osallistua äänestykseen. Se tarkoittaa hieman yli 10 000 ääntä, mikä on nimienkeruulistan koon huomioiden helposti saavutettavissa. Todennäköisesti äänestystä joudutaan odottelemaan käsittelyaikojen tms. takia lokakuun puolivälin paikkeille, mutta hyvää kannattaa niin sanotusti odottaa.


Sivussa jäänyt hieman huomiotta, että myös Quique Setién on haastanut seuran oikeuteen. Setién oli valmentajan tehtävistä pois siirrettäessä lähettänyt kuuluisaksi viime aikoina tulleella Burofaxilla kehotteen johtoportaalle irtisanomisprosessin paperitöiden aloittamisesta. Seurajohto oli ollut kuukauden hiljaa, ja Setién oli saanut vasta 16.9. virallisen irtisanomisilmoituksen seurasta, eli hän oli ollut työntekijänä vielä kuukauden sen jälkeen, kun hänet oli valmentajan tehtävistä vapautettu. Setién ilmoitti Twitterissä aikovansa haastaa seuran oikeuteen. Medioiden mukaan Setién on n. 4M arvoisten korvausten perässä, jotka hänelle sopimuksen purkamisesta kuuluisivat.
https://twitter.com/QSetien/status/1306632801110851585
« Viimeksi muokattu: 18.09.2020 klo 10:07:55 kirjoittanut Alenyar »
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #99 : 18.09.2020 klo 10:44:51

Raha on myös tuonut toisen ongelman eli liiga on alkamassa, mutta Koeman ei ole virallisesti seuran päävalmentaja, koska Setienin irtisanomispaketista ei ole päästy sopuun. Setien haluaisi vuoden palkan, mutta tyhjästä on paha nyhjäistä. Elokuussa siis Setien ei saanut potkuja, vaan vapautettiin tehtävistään ja se ei riitä tekemään Koemanista virallisesti päävalmentajaa. Luonnollisesti Setien on lähettänyt seuralle burofaxin, että tehkää nyt perkele jotain, mutta tilanne on edelleen auki.

Nyt tämä tilanne selvisi eli Setien saatiin pihalle ja Koeman voi aloittaa liigassa virallisesti päävalmentajana.
Hyvin hessut vetää silti sillä eihän tämäkään mennyt sujuvasti, vaan Setien on haastanut seuran heti oikeuteen puuttuvien 4 miljoonan saatavien vuoksi. Setienin mukaan Bartomeu ei missään vaiheessa ottanut yhteyttä, vaan Abidal ilmoitti tehtävistä vapauttamisesta. Sitten keskiviikkona tuli ilmoitus, että sait potkut. Tämä siis sen jälkeen kun Setien oli lähettänyt asiasta burofaxin ja media kirjoittanut laajasti, että Koeman ei ole virallinen päävalmentaja. Tämä ei siis koske pelkästään Setienin vaan koko entistä tiimiä, jolle jopa kai pohdittiin seurassa muita tehtäviä...

Suarez on siis Italiassa ja ilmeisesti tarkoituksena on hakea Italian passia, mikä helpottaisi pelaamisen aloittamista (kielikoe meni ilmeisesti läpi). Juventus on todennäköinen osoite, mutta toki edelleen Koeman vakuuttaa, että ongelma on johdon ja Suarezin välinen, jos pelaaja jää niin myös pelaa jossain roolissa.

Päivän Messi: Inter, PSG, Manchester City ja muut seurat kilpaa julistavat, että eivät olisi halunneetkaan Messiä ja pärjätään paremmin ilman. Ilmeisesti vain Stuttgartin faneille olisi kelvannut. Onneksi Barcelona jalomielisesti suostui ottamaan pelaajan takaisin eikä kommenteissa ole yhtään pihlajanmarjojen makua. 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines