FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.01.2021 klo 08:56:03 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 ... 21
 
Kirjoittaja Aihe: Juventus Football Club 2020 - 2021  (Luettu 82263 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sardinho17

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #425 : 07.01.2021 klo 00:35:35

No sieltähän se voitto kairattiin kiitos Chiesan ja muutaman muun. Mutta kyllä Pirlolla on aika paljon tekemistä miten tuo pakka saadaan tiiviiksi eikä noin paljon tarjota vastustajille maalinteko ja laukaisu paikkoja niinkuin esimerkiksi tänään. On totta, että ei Bonucci tällä hetkellä millään huipputasolla pelaa, mutta kyllä kommunikoinnissa ja keskikentältä  lähtevästä tekemisestä puuttuu myös omaan päähän jotain. En myöskään ole täysin vakuuttanut puolalaisen pelin ohjaamisesta, vaikka muuten ihan hyvin on torjunutkin. Todella paljon tulee semmoisia sekavia tilanteita ettei oikeen tiedetä kuka palloon menee ja kuka merkkaa kenetkin.

Pari nostoa nyt pelaajista vielä. Dybalalta tänään jo ihan ookoo tekemistä ja toivottovasti nyt ei ottanut nokkiinsa aikaista vaihtoa. Chiesa on parantanut kauden edetessä hurjasti ja pitempi loukki olisi tässä vaiheessa iso isku Juvelle. Ja kolmantena sitten McKennie. En ihan ymmärrä ajojahtia jenkki "koohottajaa" vastaan MVA:lta. Hirveä määrä duunia, katkoja ja tekee vastustajan puolustamistilanteet välillä todella  vaikeaksi omilla syvyys juoksuillaan ja tekee näin tilaa muille. Ja onhan tuo jo kolme maaliakin tälle kautta tehnyt ja ehkä neljä, jos Bonu ei ois yhtä puskua torjunut. On totta, että välillä tulee vähän nolonkin näköisiä pallollisia ratkasuja, mutta en kyllä mistään Sturaron tasoisesta virtuoosista puhuisi, vaan kyllä se tällä hetkellä paremman puutteessa menee ja hintalaatu suhteeltaan ollut kyllä toistaiseksi aivan ylivoimaisesti parempi hankinta, kun oma tämän kauden toistaiseksi suurin pettymys Arthur. Tällä hetkellä en oikeen nää mitään juttua mitä Arthur Juven peliin toisi. Rabiot on kanssa toinen johon olen ollut hyvän kesän jälkeen pettynyt.

edit. Vai meninkö sittenkin vai Veljan selostuksien mukaan ja Chiesa oli sittenkin pettynyt vain sen takia, kun otettiin vaihtoon niin aikaisessa vaiheessa, vaikka kaksi maalia oli jo alla?

edit.2 Chiesa to Sky Sport: “It's just a hip problem, nothing muscular. From tomorrow I will be available again.”
« Viimeksi muokattu: 07.01.2021 klo 01:08:35 kirjoittanut Sardinho17 »
BandW

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJ


Vastaus #426 : 07.01.2021 klo 03:06:27

^^
Hyviä mietteitä, samaa mieltä kaikesta.

Chiellini on tuota koko puolustuksen pelaamista parantanut aika paljon, mutta tuskin kapteenin varaan kuitenkaan enää hirveästi uskaltaa luottaa. Pelaa niin harvoin.

Bonucci on hyvä apupoika, mutta johtajana on aivan pihalla. Näin ollut Juvessa sekä Milanissa, maajoukkueessa mennyt muiden lopetettua mielestäni aavistuksen paremmin. De Ligtin pitäisi ryöstää se rooli ja johtaa koko alakertaa, mutta taitaa tyytyä vain pelamaan itse hyvin. Onhan siellä seurajohto sekä valmennus Bonun takana vahvastikin, joten hierarkiaa tuskin ihan heti olla sekoittamassa.

Ja tosiaan ei kaikki puolustamisen ongelmat johdu Bonuccista, mutta on hyvä silmätikku mihin kohdistaa kriittikkiä. Keskikenttä ei siellä kunnolla hallitse otteluita, alibi pallonpitoa ja roikutaan enemmän vain mukana. Lahjakkaita kavereita (Rabiot, Arthur), mutta osaamista ei aina tuoda esiin ja mentaalipuoli ei oikein edusta sitä hyvää vanhaa kunnon Juvea. McKenniestä pidän. Bentancur edelleen selvästi paras näistä, mutta huolestunut mihin suuntaan kehitys menee, kun vierellä ei ole sopivia pelaajia.
Reindeerman

Poissa Poissa


Vastaus #427 : 07.01.2021 klo 09:01:08

En myöskään ole täysin vakuuttanut puolalaisen pelin ohjaamisesta, vaikka muuten ihan hyvin on torjunutkin. Todella paljon tulee semmoisia sekavia tilanteita ettei oikeen tiedetä kuka palloon menee ja kuka merkkaa kenetkin.

Itsekkin olen huomannut että, Juven puolustus pelaaminen on parempaa Gigin ollessa maalissa. Tiedä sitten mistä johtuu.

Eilisessä pelissä pelasivat hyvin mielestäni Dybala, Chiesa, Kulusevski, Frabotta ja Mckennie. Vastaavasti Ronaldo ja keskikentän avaus duo oli ihan yössä. Itseasiassa meinasi itku tulla kun näin Bentancurin liukkarin, mutta onneksi tuomari ei antanut jostain syystä toista korttia.
LordDrunkyRat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #428 : 07.01.2021 klo 13:59:10

Olisi kiva nähdä hidaste siitä Bentancurin saamasta keltaisesta, koska omaan silmään kyseinen kosketus näytti ihan yhtä rajulta kuin minkä Leao sai boksissa ottelun loppupuolella, eli voisi hyvin epäillä että tämä säästyminen oli siitä hyvitystä. Mikä ihme näissä tuomareissa on tällä kaudella? Tuntuu olevan yleisesti liigan ongelma että jatkuvasti tulee vain entistä enemmän tyhmempiä tuomarivirheitä, ei sillä ettäkö ne ratkaisisivat pelejä, mutta on todella turhauttavaa yrittää katsoa tuomioita tasa-arvoisesti tai keskittyä otteluun siltä kantilta että reilu peli edessä kun nämä munaavat koko ajan. Silloin kun ottelun puolihupia on seuraavan tuomarivirheen odottaminen, eivät asiat ole mitenkään hirveän hyvin.
Mitä sitten taas poikien otoksiin tulee, niin hyvinhän nuo pelasivat, Rolle oli toki pimennossa, mutta tuskin sitä kestää pidemmälti, Herra Perfektionisti varmasti vain tulistuu lisää omista pettymyksistään. Bonuccikaan ei tainnut tehdä yhtään ainutta räikeätä ja hirveää virhettä, ja pelasi jopa yllättävän hyvin, uhrasi kassinsakin joukkueen puolesta. Bentancur sen sijaan mokasi muutaman kerran ja oli aika epätasainen suoritustensa kanssa, välillä pelattiin hyvin ja sitten oltiinkin jo taas antamassa palloa kokonaan pois. Toivottavasti Dybala pitää nykyisistä otteistaan kiinni ja jatkaa tätä vireen herättelyä eikä päästä sitä sammumaan, ensimmäinen syöttö oli kauden yhtiä parhaita.

Sarjataulukon suhteen saatiin kyllä totaalinen lottovoitto kun kaikki kärkijoukkueet kusivat ottelunsa ja päästiin ottamaan 3 pisteen verran kaulaa kiinni. On pitkästä aikaa piristävän kilpailullinen kausi, jota se on kieltämättä aina välillä viime kausina ollut.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #429 : 07.01.2021 klo 14:36:21

Ja kolmantena sitten McKennie. En ihan ymmärrä ajojahtia jenkki "koohottajaa" vastaan MVA:lta. Hirveä määrä duunia, katkoja ja tekee vastustajan puolustamistilanteet välillä todella  vaikeaksi omilla syvyys juoksuillaan ja tekee näin tilaa muille. Ja onhan tuo jo kolme maaliakin tälle kautta tehnyt ja ehkä neljä, jos Bonu ei ois yhtä puskua torjunut. On totta, että välillä tulee vähän nolonkin näköisiä pallollisia ratkasuja, mutta en kyllä mistään Sturaron tasoisesta virtuoosista puhuisi, vaan kyllä se tällä hetkellä paremman puutteessa menee ja hintalaatu suhteeltaan ollut kyllä toistaiseksi aivan ylivoimaisesti parempi hankinta, kun oma tämän kauden toistaiseksi suurin pettymys Arthur.
Kritiikki ei kohdistu varsinaisesti Mäkiseen itseensä, vaan enemmänkin tuon pelaajaprofiilin peluuttamiseen Juven avaavassa keskikentässä. Nämä pääasiassa repivät, raastavat ja rikkovat keskikentät, joiden kontribuutio pallolliseen peliin jää n. 50 syöttöön matsissa, eivät mielestäni kuulu huippujoukkueen avaukseen, jos rinnalle ei ole heittää aivan huikeaa syöttökonevisionääriä paikkaamaan pelinrakennuksessa menetettävää. Juven pelissä tilannetta eskaloi Ramseyn peluuttaminen niin hyökkäävässä roolissa, ettei käytännössä Juvella ole usein pallollista keskikenttää lainkaan. Lopputuloksena mennään laitojen kautta tai roiskitaan pitkää palloa suoraan hyökkääjille vaihtelevalla menestyksellä ja vaihtelevilla menetyksillä. Kyseessä on lopulta varsin sama dialogi, jota käytiin Khediran ja Matuidin heikon pallollisen tekemisen suhteen.

Eilen jenkin roolille välittömästi 1-2 johto-osuman jälkeen oli tilausta, mutta nähdäkseni Pirlo olisi ottanut McKennien sisään tasatilanteessakin. En ole toistaiseksi havainnoinut Rabiotin, Bentancurin, Arthurin tai Ramseyn kyenneen ottamaan niin isoa pallollista roolia, joka paikkaisi Westonin vajeita syöttöpelissä. Sähisijä on hyvä kortti tuoda penkiltä sisään, mutta mielestäni taso ei ole ainakaan tällä hetkellä ja muu ryhmitys huomioiden avauksessa.

Milan paikkasi omia keskikentän vajeitaan varsin terhakalla munaraviprässillä, joka aiheutti melkoisia vaikeuksia Rabiotin ja Bentancurin tekemiselle. Varalaitapakit eivät kyenneet lievittämään keskustan painetta ja Ronaldo ei ole enää juokseva laitahyökkääjä. Oikea ratkaisu avata Rabiot ja Bentancur, mutta Bentancur Ramseyn ja Arthur Bentancurin tilalle olisi luultavasti toiminut prässin alla paremmin. Varsinkin kun Dybala nyt sitten olikin pelikunnossa ja vasen laita jäi Rollen ja Frabottan varaan, olisi tarvittu murtautumismalleja myös keskeltä.

Mutta voittohan oli kova ja Pirlolle knallia suorituksesta vaikeista lähtökohdista Tuoppi
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eka demo paras


Vastaus #430 : 07.01.2021 klo 16:51:16

Vuodet vierii ja vuosikymmenet vaihtuu, mutta yksi asia pysyy muuttumattomana, Juven keskikentän pallollinen taitovaje.

Omissa kirjoissa kk-pelaajista Mäkisen Ritva on odotuksiin nähden ollut ainoa positiivinen yllätys, loput tippuvan kategoriaan "huono päivä kääntyy iltaan ja pian jo kehno aamu sarastaa"  Kuten jo aiemmin tullut todettua, Juve ei ole rakentanut keskikenttää enää vuosikausiin, vaan on haalittu ilmaisia ukkoja, ja leikitty toivotaantoivotaan leikkejä. Sitä vähintään yhtä A-korin kk-pelajaa ei vaan näy, vaikka vuosikaudet ollut tilauksessa.

Benta, Rabiot, Ramsey ja Arthur ovat ihan ok pelaajia, mutta sitä keskikentän haltuun ottavaa johtajaa Juve kipeästi kaipaa.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #431 : 07.01.2021 klo 21:14:27

Vuodet vierii ja vuosikymmenet vaihtuu, mutta yksi asia pysyy muuttumattomana, Juven keskikentän pallollinen taitovaje.

Tämähän se on. Pjanic riitti, muttei yksinään. Joku Vidalkin oli kuitenkin pallollisena ihan eri kaliiberin osaaja näihin sen jälkeisiin box-to-box-janareihin verrattuna - Pogbasta puhumattakaan. Ramseyn piti syntyä uudelleen, mutta kostautui bluffiksi. Rabiot, Bentancur ja mm. aiemmin Can ovat olleet vain nuorempia versioita Matuidista ja Khedirasta.

Heitän uudelleen sen koodinimen youritielemans juurikin pallollisen osaamisen takia ( + nuori, koko ajan kehittynyt ja silti jo kokenut pelaaja). Lisää vastaavia saa lähettää toimistolle.

edit. toki Arthurista ei vielä voi oikein sanoa mitään, mutta ei tuo nyt ainakaan kovin hyvin näytä sopeutuvan.
Sardinho17

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #432 : 07.01.2021 klo 22:32:50

Vuodet vierii ja vuosikymmenet vaihtuu, mutta yksi asia pysyy muuttumattomana, Juven keskikentän pallollinen taitovaje.

Omissa kirjoissa kk-pelaajista Mäkisen Ritva on odotuksiin nähden ollut ainoa positiivinen yllätys, loput tippuvan kategoriaan "huono päivä kääntyy iltaan ja pian jo kehno aamu sarastaa"  Kuten jo aiemmin tullut todettua, Juve ei ole rakentanut keskikenttää enää vuosikausiin, vaan on haalittu ilmaisia ukkoja, ja leikitty toivotaantoivotaan leikkejä. Sitä vähintään yhtä A-korin kk-pelajaa ei vaan näy, vaikka vuosikaudet ollut tilauksessa.

Benta, Rabiot, Ramsey ja Arthur ovat ihan ok pelaajia, mutta sitä keskikentän haltuun ottavaa johtajaa Juve kipeästi kaipaa.

Niin, näinhän se on pitkälti mennyt, mutta nyt toki kesällä satsattiin keskikentälle noin 70 miljoonan euron edestä ukko Arthurin muodossa ja tämä hankinta on toistaiseksi osoittanut aika vahvaksi hudiksi. Onneksi kaveri on kuitenkin aika nuori ja brasseilla voi aina vähän aikaa kestää sopeutua uuteen ympäristöön, mutta jotenkin tällä hetkellä tuntuu, että mieheltä puuttuu liikaa tiettyjä  ominaisuuksia millä pystyisi auttamaan joukkuetta niin paljon, että voisin nähdä hänen ottavan keskikenttää haltuun oikeen millään tavalla. Toki, jos siinä olisi keskikentällä tukipelaajat aivan maailman top 10 tasoa oikeen roolitettuna niin saatttaisi mennä ihan hyvin kolmantena lenkkinä, mutta Arhur on Juven selvästi arvokkain hankinta keksikentälle vähään aikaan niin jotenkin olisi odottanut kovempaa kontribuutiota, vaikka tukipalaset ja Pirlon pelisysteemi ei välttämättä brassin pelaamista hirveän hyvin aina edes auttaisikaan.
divin codino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fidanzata d'Italia


Vastaus #433 : 07.01.2021 klo 23:42:59

Arthurin vähäinen peliaika voi johtua myös ihan vain siitä, ettei ole ideaali pelaajatyyppi kahden keskustaan. Vaikea sanoa, kuinka hyvin se koodinimi tielemanskaan onnistuisi samanaikaisesti olemaan piinkova prässäämään, riistämään ja antamaan 120 syöttöä lapaan per peli.

Pogbaa en ainakaan kahden keskustassa haluaisi nähdä, eikä varmaan moni muukaan.

Sitten taas joku Liverpoolkin on menestynyt viime aikoina aika kivasti asettamalla keskelle pelkkiä työjuhtia. Se vaatii tietysti sitten kovan luokan tekijöitä hyökkäyksessä, mutta niitähän Juvelta pitäisi löytyä, etenkin jos Chiesa nyt puhkeaa kunnolla kukkaan. Mielestäni Chiesan katto on selkeästi korkeammalla kuin vaikka Liverpoolin laitureilla, kun kyseessä on täysin molempijalkainen pelaaja.
Che Guevara

Poissa Poissa


Vastaus #434 : 08.01.2021 klo 00:15:24

Eikä nyt kannattaisi liikaa tuijotella sitä Arthurin siirtosummaa. Kyseessä oli kuitenkin lähinnä kirjanpitokikka, josta Juvelle jäi ehkä se parempi kortti käteen. Jää toki nähtäväksi, onko miehelle pidemmän päälle mitään käyttöä vai kaupataanko johonkin keskikertaisempaan organisaatioon parin vuoden sisällä; itse veikkailen jälkimmäistä.
Sardinho17

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #435 : 08.01.2021 klo 00:41:50

Oli toki kirjanpito kikka, mutta se ei poista sitä, että kyllä se Pjanicin arvo varmaan siellä 40-50 miljoonan euron paikkeilla edelleen ainakin oli ja yli 10 miltsiä maksettiin Barcalle välejä joten pointti oli se, että mistään ilmais hankinnasta ei tällä kertaa ollut kyse. Ja, vaikka Pjanicin viime kausi ei kummoinen ollut niin toistaiseksi tätä siirtoa ei kovin plus merkkiseksi voi Juven osalta kirjan pitoon laittaa. Toki taisi olla Pjanicin omakin halu vaihtaa maisemaa ja takki alkoi olla Juven osalta tyhjä miehellä ja se kyllä heijastui viime kauden otteissa ja oli aika selviö, että miehestä kannattikin jo päästää irti. Mutta niinkö jo todettua niin en edelleenkään tätä hankintaa vielä lähde sen kummemmin dumaamaan, kun Arthur on niin vähän aikaa seurassa vasta ollut ja muutenkin aika sekava kausi meneillään, mutta tämän hetken tuntemukset ei ole kovin hyvät kyseisen hankinnan suhteen. Ja niin kuin jo ylläkin mainittiin niin Arthuri ei kyllä sovellu tähän kahden keskikentän pelisysteemiin vaan olisi varmasti parhaimmillaan selvässä 3-kk pelaajan pelimuodostelmassa.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #436 : 08.01.2021 klo 12:10:30

Sitten taas joku Liverpoolkin on menestynyt viime aikoina aika kivasti asettamalla keskelle pelkkiä työjuhtia.

Poolin kollektiivinen peli on niin toimivalla tasolla että sillä voi peittää aika helposti yksittäisten pelaajien heikkouksia. Keskikenttä, tai puolustus voittaa pallon niin siellä on omia jo ympäri kenttää lähtenyt vastustajan maalia kohti, ja väkisinkin porukkaa tyhjässä tilassa. Ei siinä tarvitsekkaan Pirlon tasoista pallovarmuutta välttämättä olla pelaajilla kunhan syöttövalikoima on sillä tasolla että se pallo lähtee eteenpäin ja noin sinne minne se on tarkoituskin laittaa.

Poolin keskustaa helpottaa tuon kärkikolmikonkin toiminta aivan älyttömästi. Todella hyvin katsovat mitä toinen tekee ja ajoittavat prässinsä erinomaisesti. Juvella tuo kusee väkisinkin siihen että Cristiano ei jaksa pelata nuin sitoutuvasti. Kävelyvaiheita tulee, ja vaikka Portugalilainen olisikin valmis uhrautumaan niin tässä vaiheessa elämää ei hän edes pysty pelaamaan tuolla tavalla. Juve siis ehdottomasti tarvitsee sitä pallovarmuutta keskustaan muuten tämä homma ei vaan lähde.

Henkilökohtaisesti eniten mua on ärsyttänyt vuosia tuossa keskikentän toiminnassa pelaajien haluttomuus ottaa palloa vastaan. Sen menettämistä tunnutaan pelkäävän niin paljon että mielummin eliminoidaan itsensä pelitilanteesta. Niin monesti tullut ärsyynnyttyä siihen kun pallo on vaikka Bonuccilla ja kaveri on miettimässä syöttövaihtoehtoa niin Juven keskustan ukot kävelee sinne vastustajan taakse piiloon, tai pyörivät siinä parin metrin päässä että varmasti on pallon menetys jos siihen pistää syötön. Tämmöisessä tilanteessa Bonuccin ainoa mahdollisuus on kierrättää laitoihin ja vastustaja vaan tuplaa sieltä niin pallo on jälleen maalivahdilla tai topparilla, eikä homma etene. Hakekaa tilaa pelkurit. Halutkaa se pallo.

Tästä syystä vaikka Marchisiota tulee arvostettua todella paljon. Kaveri oli aina edistämässä oman joukkueen peliä tekemällä itsestään syöttövaihtoehtoa. Meni tyhjiin tiloihin, haki palloa toppareilta asti jos hommat ei muuten edenneet. Aivan helvetin harmi se loukkaantuminen, olisi ollut niin paljon enemmän annettavaa tällekkin joukkueelle.
buono

Poissa Poissa


Vastaus #437 : 08.01.2021 klo 13:07:45

Henkilökohtaisesti eniten mua on ärsyttänyt vuosia tuossa keskikentän toiminnassa pelaajien haluttomuus ottaa palloa vastaan. Sen menettämistä tunnutaan pelkäävän niin paljon että mielummin eliminoidaan itsensä pelitilanteesta. Niin monesti tullut ärsyynnyttyä siihen kun pallo on vaikka Bonuccilla ja kaveri on miettimässä syöttövaihtoehtoa niin Juven keskustan ukot kävelee sinne vastustajan taakse piiloon, tai pyörivät siinä parin metrin päässä että varmasti on pallon menetys jos siihen pistää syötön. Tämmöisessä tilanteessa Bonuccin ainoa mahdollisuus on kierrättää laitoihin ja vastustaja vaan tuplaa sieltä niin pallo on jälleen maalivahdilla tai topparilla, eikä homma etene. Hakekaa tilaa pelkurit. Halutkaa se pallo.

Tämä. Palloton pelaaminen ja liike on usein olematonta eikä pallollisella ole hirveästi vaihtoehtoja mihin palloa pistää.. Jäänyt keskikentän jätkistä (pl. McKennie) vähän sellainen laiskanpulskea fiilis jossa suojataan palloa kuin treeneissä ja viimehetkellä syötetään hidas alaspäin ja jäädään paikalleen löntystelemään käsiä levitellen "älä anna takas" ja viittoillaan kädellä toista laitaa :( Ja sitten ne perinteiset jossa hidasta palloa ei tulla vastaan ja vastustaja noukkii välistä.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #438 : 08.01.2021 klo 13:42:50

Oli toki kirjanpito kikka, mutta se ei poista sitä, että kyllä se Pjanicin arvo varmaan siellä 40-50 miljoonan euron paikkeilla edelleen ainakin oli ja yli 10 miltsiä maksettiin Barcalle välejä joten pointti oli se, että mistään ilmais hankinnasta ei tällä kertaa ollut kyse. Ja, vaikka Pjanicin viime kausi ei kummoinen ollut niin toistaiseksi tätä siirtoa ei kovin plus merkkiseksi voi Juven osalta kirjan pitoon laittaa.

Niin, kyllähän se Arthurin siirtosumma meni ihan täysimääräisesti seuran kirjanpitoon. Eli 70m / 5v, eli sellainen 14m€ vuosittainen poisto Arthurista. Bruttovuosipalkka siihen päälle, niin ei ole kyllä halpa pelaaja pitää rosterissa. Pjanic-plusvalenzat taas menivät viime tilikauden tappioiden kuittaamiseen.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #439 : 08.01.2021 klo 18:30:44

Arthurin vähäinen peliaika voi johtua myös ihan vain siitä, ettei ole ideaali pelaajatyyppi kahden keskustaan. Vaikea sanoa, kuinka hyvin se koodinimi tielemanskaan onnistuisi samanaikaisesti olemaan piinkova prässäämään, riistämään ja antamaan 120 syöttöä lapaan per peli.

Pogbaa en ainakaan kahden keskustassa haluaisi nähdä, eikä varmaan moni muukaan.

Sitten taas joku Liverpoolkin on menestynyt viime aikoina aika kivasti asettamalla keskelle pelkkiä työjuhtia. Se vaatii tietysti sitten kovan luokan tekijöitä hyökkäyksessä, mutta niitähän Juvelta pitäisi löytyä, etenkin jos Chiesa nyt puhkeaa kunnolla kukkaan. Mielestäni Chiesan katto on selkeästi korkeammalla kuin vaikka Liverpoolin laitureilla, kun kyseessä on täysin molempijalkainen pelaaja.

Pool pelaa kolmen keskikentällä ja toki se oli perusoletus omassakin viestissä.

Ja verrokki on tosiaan huono koska siellä on hitsattu Kloppin systeemi niin tikkiin pitkäjänteisesti kuin vain voi + tosiaan maailmanluokan ukkoa laidoilla alhaalta ylös.
« Viimeksi muokattu: 08.01.2021 klo 18:33:22 kirjoittanut Heiska »
Gaetano

Poissa Poissa


Vastaus #440 : 08.01.2021 klo 19:51:57

De Ligtillä näemmä korona. Vielä yksi hyvä pelaaja sivuun niin lääkärintodistusta tiskiin jotta saisi kivasti purettua härkäviikot, turha sitä top-5 otteluita pelata vajaalla pakalla.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #441 : 09.01.2021 klo 10:57:31

De Ligtillä näemmä korona. Vielä yksi hyvä pelaaja sivuun niin lääkärintodistusta tiskiin jotta saisi kivasti purettua härkäviikot, turha sitä top-5 otteluita pelata vajaalla pakalla.

Chiellini ja Demiral pelannut viimeksi kunnolla pari kuukautta sitten, ja viikon päästä pitäis kohdata Inter Meazzalla. On tuossa sentään Sassuolo ja Genoa välissä pelituntuman hakemiseksi, mutta yhtään loukkia ei kärsi puolustuslinjaan tulla enempää..
Reindeerman

Poissa Poissa


Vastaus #442 : 09.01.2021 klo 11:12:57

Ihan hirveästi en luottaisi siihen että Chiellini pysyy kunnossa yhtä peliä pidempään.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #443 : 09.01.2021 klo 13:29:34

Pool pelaa kolmen keskikentällä ja toki se oli perusoletus omassakin viestissä.

Ja verrokki on tosiaan huono koska siellä on hitsattu Kloppin systeemi niin tikkiin pitkäjänteisesti kuin vain voi + tosiaan maailmanluokan ukkoa laidoilla alhaalta ylös.
Ja käsittääkseni siellä pääsääntöisesti hendersonit, fabinhot ja thiagot ovat sellaisessa bentancurmaisessa 90 syötön ottelutahdissa ja oikeastaan lähinnä Wijnaldum ja Oxlade-Chamberlain jäävät säännönmukaisesti 50 passin statistimaisiin lukemiin, kun Keitalla vaihtelee enemmän. En tietenkään ainakaan kysyttäessä seuraa  saarijuoppojen pubifudista lainkaan ja siten voi myöskään tarkemmin kommentoida asiaa.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #444 : 09.01.2021 klo 15:29:19

Ja ei ne Poolinkaan keskikenttämiehet nyt mitään puujalkoja ole sen pallon pitämisessä. Vaikka osaisivat pelata puolustavampaa futista niin eihän sekään suoraan käsi kädessä kulje sen kanssa että pallollisilta ominaisuuksilta ovat yhtä susia kuin vaikka Rino. Enemmän jotain Gattusoa voi varmaan pitää poikkeuksena kuin sääntönä.
Sardinho17

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #445 : 09.01.2021 klo 21:29:24

Chiellini ja Demiral pelannut viimeksi kunnolla pari kuukautta sitten, ja viikon päästä pitäis kohdata Inter Meazzalla. On tuossa sentään Sassuolo ja Genoa välissä pelituntuman hakemiseksi, mutta yhtään loukkia ei kärsi puolustuslinjaan tulla enempää..

Ja huomiseen matsiin Sassuoloa vastaan Danilon pitää kyllä lähtä aika sukkasiltaan pelaamaan ettei korttitili täyty ja missaa näin ollen viikon päästä olevaa Inter kohtaamista. Eikä miestä voi kyllä oikeen penkillekään jättää, kun De Ligt ja Cuadrado on poissa muonavahvuudesta ellei sitten Demirali pelaa huomenna oikeana laitapakkina tai pelata selvällä kolmen topparin muodostelmalla  Demiral-Bonucci-Chiellini. Huomiseen peliin on ilmeisesti helpotusta odotettavissa siinä muodossa, että vastustajan vaarallisin pelaaja Domenico Berardi on  perinteiseen tapaan missaamassa Juve-matsin.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #446 : 10.01.2021 klo 09:59:10

Ja huomiseen matsiin Sassuoloa vastaan Danilon pitää kyllä lähtä aika sukkasiltaan pelaamaan ettei korttitili täyty ja missaa näin ollen viikon päästä olevaa Inter kohtaamista.

Jep. Cuadrado saattais olla Interiä vastaan käytettävissä jos perjantaihin mennessä testaa negatiivisen, kun ei ole oireillut. Sandro on oireillut niin paluussa menee vähän pitempään.
Garig

Poissa Poissa


Vastaus #447 : 10.01.2021 klo 23:47:42

Just näitä paskalla pelillä väännettäviä voittoja tarvitaan jos halutaan tapella scudettosta. Juna puksuttaa ja Milanossa aletaan kattelemaan taustapeileihin samalla kun ruskea valuu lahkeessa.

Aivan liikaa asioita silti edelleen menee päin helvettiä. Kierrättääkin pitäis Genoaa vastaan, mutta kun ei oo ukkoja keitä kierrättää.
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: miesten kakkonen


Vastaus #448 : 10.01.2021 klo 23:59:23

En oo jaksanu mitään huhuja lueskella mutta kukas Juven valkuks tulee ens kaudella?

Ronaldolta kaks niin karmeeta peliä putkeen että paiskaa varmaan hatullisen Meazzalla Ylos.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #449 : 11.01.2021 klo 00:21:53

Huh! Olipas se tiukka vääntö. Danilon könsikäsmäiset otteet pelastivat <3

Viikolla Coppaa, Yle näyttää kagoselta ja Areenasta.

 
Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 ... 21
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines