FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
09.03.2021 klo 00:27:34 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 23 [24] 25
 
Kirjoittaja Aihe: Juventus Football Club 2020 - 2021  (Luettu 98120 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lapinpolttaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #575 : 17.02.2021 klo 21:11:57

Juve on vaikeuksissa syvällä puolustavia porukoita vastaan. Syy on se vanha, pelinrakentelun puute. Allegri sopeutui siihen ja Sarri havaitsi heti että keskikentältä puuttuu neroutta. Sitä neroutta ei siltä osaalueelta ole löytynyt sen jälkeen kun nykyinen valmentaja jätti seuran keväällä 2015.
Tämän illan vastus Porto tietenki tietää tuon mutta kotiottelussaan se ei silti voi lähteä kyttäileen juven tekemisiä. Porto tahtoo jatkoon ja tulee pelaamaan hyökkäävästi, ovat tehneet tällä kaudella primerassa eniten maaleja,43. He tulevat kovaa prässäten päälle mutta uskon että se kestetään kun juven alakerta on hyvä.  Porton taktiikka antaa juven käyttöön sen ainoan hyvän hyökkäyksen työkalun, nopeat vastahyökkäykset.
Tuleeko Porto ottamaan pallonhallinnan? Kotimaan liigassa ottavat, mutta Euroopan kentillä ovat yleensä puolustaneet syvältä..
migi111

Poissa Poissa


Vastaus #576 : 17.02.2021 klo 22:50:42

1. Puoliaika takana. Luultavasti kauden paskinta Juvea tärkeimmässä paikassa. Ehkä jotain tapahtuu toisella puoliajalla.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #577 : 17.02.2021 klo 23:08:11

Ketäs valmentajia on vapaana? Nyt on pakko tehdä nopeita ratkaisuja.
Kiitaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SM


Vastaus #578 : 17.02.2021 klo 23:14:29

Ketäs valmentajia on vapaana? Nyt on pakko tehdä nopeita ratkaisuja.

Pitäisi vaihtaa samalla myös puolet pelaajista.
ploughman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #579 : 17.02.2021 klo 23:33:16

McKennie, Bentancur, Rabiot....ei tällaiset kaverit kuulu huippujoukkueeseen. Tai siis kyllä vaihtomiehiksi.
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR, kulmapotkut hyvästä paikasta + FantaSiat


Vastaus #580 : 17.02.2021 klo 23:58:40

Onko kukaan sanonut aikaisemmin, että tuo Juven keskikenttä on varmaan mainio jossain lajissa, mutta ei jalkapallossa?
Ronaldo pelasi tänään huonosti, mutta todennäköisesti hän ei ole peruskoulun jälkeen pelannut joukkueessa, jossa tarjoilu on näin heikkoa.
Garig

Poissa Poissa


Vastaus #581 : 18.02.2021 klo 00:00:15

Positiivisena puolena vois todeta että ei Portokaan mitään sellasta esittäny että edes tällä Juventuksella olis vaikeuksia kammeta kotivoitto. Lahjamaalien lisäksi oli kyllä pelkkää kuraa siinäkin joukkueessa.
Pintu

Poissa Poissa


Vastaus #582 : 18.02.2021 klo 00:10:04

Kun kerran kysyttiin, niin Allegri olisi vapaana.

Surkea esitys, mutta en lähtisi vieläkään Pirloa vaihtamaan. Pelaajillakin on kuitenkin henkilökohtainen vastuu olla valmiina kun pilliin vihelletään. Väärin rakennettu joukkue ylipäätään. Ja joko saa sanoa, että tarvittaisiin myös säällinen ykkösmaalivahti? Sczcesny (menikö oikein?) on ihan hyvä teknisesti, mutta pelin ohjaus ja tarvittava karisma puuttuu. Ei ole turvallista tunnetta polakin kanssa.
Sardinho17

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #583 : 18.02.2021 klo 00:22:43Surkea esitys, mutta en lähtisi vieläkään Pirloa vaihtamaan. Pelaajillakin on kuitenkin henkilökohtainen vastuu olla valmiina kun pilliin vihelletään. Väärin rakennettu joukkue ylipäätään. Ja joko saa sanoa, että tarvittaisiin myös säällinen ykkösmaalivahti? Sczcesny (menikö oikein?) on ihan hyvä teknisesti, mutta pelin ohjaus ja tarvittava karisma puuttuu. Ei ole turvallista tunnetta polakin kanssa.

Täysin sama näihin. Pirlolla on vastuu, mutta niin myös pelaajilla ja lisäksi ei nyt korona-aikaan ole järkeä tehdä mitään paniikkiratkaisua ja ottaa kolmatta koutsia palkka listoille niin kuin jo olen aiemmin täällä maininnutkin, kun ei se todennäkösesti tällä materiaalilla mihinkään johda vaan kesää varten pitää nyt tehdä taustatöitä seurajohdolla rauhassa, että kuka se mahdollinen suunnan kääntäjä koutsi Juvessa voisi olla.

Ja tosiaan polakista kanssa sama, että tekee välillä aivan huikeita torjuntoja, mutta kokonais valtaisesta puolustuksen organissoinnista puuttuu jotakin.

edit. Ja toki Allegrikin joskus sitten taas takaisin, kun aika on sopiva.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #584 : 18.02.2021 klo 00:23:24

Paska matsi, mut tulipahan nähtyä. Pirlo lähti tällä kertaa melkein kolmen keskikentällä, mutta Mäkinen 50 huonon syöttönsä kanssa ei ole se ratkaisu, ja jenkillä vähän yliyrittämistä muutenkin, mikä näkyi tekun hajoamisena. Rabiot kuuluisi tuohon rooliin, minkä varmaan kaappikin osoitti. Bentancurilla kesti pää aika hyvin hirveän hassin jälkeen.

Kulusevski vetää vähän surullista varabernaa, mutta Chiesa onneksi kärsii vain ruokinnan heikkoudesta. Seitsemäntoista lampaanpersettä lähinnä raskaassa humalassa taas esiintyneelle konsonantille ja tietysti Pirlolle, koska eihän näin paska lataus varsinkin puoliaikojen aluissa mene kenenkään muun kuin koutsin piikkiin.

Toiseen osaan saataneen kovia ukkoja takaisin, mutta ei Andrea Pirlo ole mielestäni valmentaja, joka voittaisi ikinä mitään höntsälautasia kummempaa. Vapaana ei vain oikein ole ylikylän äijiä. Jos Max Allegri pitchaisi jonkun feeniksmäisen taistelusuunnitelman Agnellille nyt, kun se ei voi nojata Khediraan?

E.
(menikö oikein?)
Äs-zet-cee-zet-EuroShopper-New York on mun muistisääntö :)
« Viimeksi muokattu: 18.02.2021 klo 00:26:10 kirjoittanut Musta-valkoautisti »
Sardinho17

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #585 : 18.02.2021 klo 00:52:00

Ja pitää kyllä se vielä itekin todeta, että kyllähän tämä joukkue näyttää paperillakin tällä hetkellä heikolta. Roolitus ei sovi yhtään. Rabiot-Benta keskikenttä ei kyllä ole toiminut kertaakaan tällä kaudella. Liian samantyylisiä pelaajia ja muutenkin suorittamisen taso nyt herroilla on tällä kaudella ollut mitä on eikä kumpikaan ole sitä kovinta toppia parhaimmillaankaan. Arthuri ei tunnu siltä, että on avain onneen. Mckennie on tuonut Juven peliin jotakin muttei jenkinkään kokonaisvaltaisen pelaamisen tason katto kovin korkealla ole.  Pelin rakentamisen kannalta Cuadradon panos on ollut varsinkin tällä kaudella aika olennainen osa. Lisäksi nuo sivuvaparit ja kulmapotkut menee ihan vituiksi, kun Bentancur heittää noita löysiä kaari palloja, vaikka Juvella kyllä pitäisi pääpelivoimaa vastustajan boksissa olla.

Nyt sitten vielä koronan aiheuttamat tappiot niin liekkö Juvella hirveänä on pelimerkkejä käytössä kesällä tuohon keskikentälle. Ja kyllä vasemmallekin kaistalle kaipaisi enemmän hyökkäys vaarallisuutta laitapuolustajankin osalta ja näin tukemaan Rollea, mutta ei Sandro enään näytä pääsevän sille tasolleen mitä keväällä 2017 oli. Lisäksi Rollekin on taas ensi kaudella vuoden vanhempi eikä Moratakaan mikään takuuvarma suorittaja ole, jos lunastetaan kesällä. Dybala on hyytynyt jne.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #586 : 18.02.2021 klo 01:29:55

Roolitus ei sovi yhtään. Rabiot-Benta keskikenttä ei kyllä ole toiminut kertaakaan tällä kaudella. Liian samantyylisiä pelaajia ja muutenkin suorittamisen taso nyt herroilla on tällä kaudella ollut mitä on eikä kumpikaan ole sitä kovinta toppia parhaimmillaankaan. Arthuri ei tunnu siltä, että on avain onneen.
Katsoisin kuitenkin tuon Rabiot-Arthur-Bentancurin mielelläni, vaikka valmentaja jostain syystä väisteleekin sitä kuin koronaläski liikuntaa. Pieni kolmio sinne; Arttu pohjalle ja Rabiot vasen, Benta oikea. Tuollainen Barca-hampuusi voisi parantaa, kun saisi lyhyen vaihtoehdot molemmille puolille. Samalla Räbiöö ja urugeesi saisivat tutut roolit.

Danilo on kuitenkin sivussa seuraavasta ja Cuadraattori pitää laittaa laitapakiksi. Dybis keskelle, Rolle vasen ja Chiesa oikea. Ei tämän pitäisi olla mikään amerikan temppu, vaikka McKennien voikin tuoda aikaisella vaihdolla sisään sähisemään.
ploughman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #587 : 18.02.2021 klo 01:51:10

Positiivisena puolena vois todeta että ei Portokaan mitään sellasta esittäny että edes tällä Juventuksella olis vaikeuksia kammeta kotivoitto. Lahjamaalien lisäksi oli kyllä pelkkää kuraa siinäkin joukkueessa.

Ei kiinnostele kauheasti kampeamiset, kun peli ja ryhmä on tämmöistä kuraa.

Kun kerran kysyttiin, niin Allegri olisi vapaana.

Onko Maxilla tarjolla myös 3 maailmanluokan kk-miestä ja pari vastaavaa pakkia? 

Sarri totesi että tuo joukkue on "un-coachable". Kyllä tuohon alkaa uskoa.
« Viimeksi muokattu: 18.02.2021 klo 01:54:30 kirjoittanut ploughman »
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #588 : 18.02.2021 klo 05:24:45

Jaa tuli vissiin jinxattua :D Hohhoijaa mikä matsi. Ei jaksa edes kommentoida mitään sivistynyttä. Bentancurin vois vaikka myydä, ei herranjestas mikä amatööri.
OlliL

Poissa Poissa


Vastaus #589 : 18.02.2021 klo 05:34:51

Siinä jouduttiin heti epämukavuusalueelle kun piti alkaa tekopaikkoja luomaan. Kotona porto asettuu syvälle puolustaan, tulee vaikeaa. Vaikka sitten 1-0 ja jatkopaikka niin kaikki varmaan ymmärtää että tällä jengillä ei asiaa toista kierrosta pidemmälle. Ne pari hyvää esitystä lohkovaiheessa olivat sittenkin vain vastustajien huonoutta kuten se silloin hehkutettu barca voitto.
Kiitaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SM


Vastaus #590 : 18.02.2021 klo 07:26:10

Kunnon huumoria eilinen matsi. Jos Napolia vastaan Juve oli paska niin Portoa vastaan sysipaska. Kaikki keskittyminen vain Serie A:han ja Coppaan. Tässä skabassa ei joukkueen taso selkeästi riitä.
H.Incandenza

Poissa Poissa


Vastaus #591 : 18.02.2021 klo 14:53:01

Onko kukaan sanonut aikaisemmin, että tuo Juven keskikenttä on varmaan mainio jossain lajissa, mutta ei jalkapallossa?
Ronaldo pelasi tänään huonosti, mutta todennäköisesti hän ei ole peruskoulun jälkeen pelannut joukkueessa, jossa tarjoilu on näin heikkoa.


En tiedä millaisella ilmeellä Ronaldo on Serie A:ssa painanut mutta itse en muista nähneeni Ronaldoa pitkään aikaan noin turhautuneena ja kiukkuisena. Nuorempana tuittuili enemmänkin kanssapelaajille, mutta vanhempana esiintynyt mielestäni aika paljon tyynemmin.

Muutenkin Juve näyti tosi flegmaattiselta ja haluttomalta. Osaako se Pirlo laittaa pukuhuoneessa Kohon palasiksi ja huutaa, että nyt peliä luuserit!!! TaKe my Word!
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #592 : 23.02.2021 klo 11:30:05

Siis oo-äm-gee Pirlo on niin super-valkku ja Fagioli heti avaukseen!

Velhopoika Mäkynen, 90 min ja 34 syöttöä. Bentancur oli n. 80 tahdissa ja Ramsey 70:en, mitkä luvut eivät tietenkään tyydytä nekään. Crotonea vastaan himassa ja peli oli aivan kamalaa tervanjuontia, kunnes pari onnistumista prässäämisessä toivat tarvittavat maalit ja vapauttivat peliä. Sarrin höyryt syöttöpelissä alkavat haihtua ja Pirlon joukkueen oma tekeminen on luokatonta kuraa. Miesten valmennusideologioille yhteinen korkea prässi saattaa tuottaa tulosta, milloin kentällä on jalkoja suorittamaan.

Keskikastia kovemmat porukat lyövät armotta vastaan hyödyntäen prässin taakse jääviä tiloja, jolloin paniikkivetäytyminen kohti omaa maalia jättää puolustuksen alttiiksi ohituksille tai kaverin päästämiselle vedolle. Terävyyden puute on myös silmiinpistävää ja Juven nopeiden janareidenkin ensimmäiset askeleet ovat säälittävää lyllertämistä siihen nähden, mitä jätkiltä voisi odottaa. Persettä ei tietenkään treenata nyt pelattaessa kahdesti viikossa varsinkaan, kun puoli joukkuetta makaa telakalla.

Positiivisena Pirlon kommentit matsin jälkeen vaikuttaisivat siltä, että ruuhkatukka ainakin harkitsee Kulusevskin siirtämistä vasemmaksi laituriksi. Ihan perus 4-3-3 ja keskelle maksimaalinen määrä syöttötaitoa, eli näissä oloissa Rabiot-Benta-Ramsey. Mäksä säästämään Aaron lasinilkkoja ajoissa ja johtoaseman odotum suojelius. Nyt on vain pakko vääntää voittoa Veronasta ja Speziasta rukoillen, että ennen Laziota ja Portoa saadaan edes joku Dybala-Arthur-Cuadradosta takaisin.

Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR, kulmapotkut hyvästä paikasta + FantaSiat


Vastaus #593 : 23.02.2021 klo 13:27:04

Eihän tuo Juven tekeminen ihan vielä näytä Pirlon kuvailemalta modernilta jalkapallolta. https://juvecanal.com/articles/my-football-by-andrea-pirlo/

Jos vertaa eilistä Juve-Krutongit versus sunnuntain Milan-Inter pelejä, niin ainakin tasapainoa ja kollektiivista pelaamista on Juvessa vielä mahdollisuus parantaa.

Oma suosikkini 33 pääsi kentälle dominoimaan, mistä tietysti Pirlolle jättimäinen Ylos
Sardinho17

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #594 : 26.02.2021 klo 22:21:43

Siis oo-äm-gee Pirlo on niin super-valkku ja Fagioli heti avaukseen!

Velhopoika Mäkynen, 90 min ja 34 syöttöä. Bentancur oli n. 80 tahdissa ja Ramsey 70:en, mitkä luvut eivät tietenkään tyydytä nekään. Crotonea vastaan himassa ja peli oli aivan kamalaa tervanjuontia, kunnes pari onnistumista prässäämisessä toivat tarvittavat maalit ja vapauttivat peliä. Sarrin höyryt syöttöpelissä alkavat haihtua ja Pirlon joukkueen oma tekeminen on luokatonta kuraa. Miesten valmennusideologioille yhteinen korkea prässi saattaa tuottaa tulosta, milloin kentällä on jalkoja suorittamaan.

Keskikastia kovemmat porukat lyövät armotta vastaan hyödyntäen prässin taakse jääviä tiloja, jolloin paniikkivetäytyminen kohti omaa maalia jättää puolustuksen alttiiksi ohituksille tai kaverin päästämiselle vedolle. Terävyyden puute on myös silmiinpistävää ja Juven nopeiden janareidenkin ensimmäiset askeleet ovat säälittävää lyllertämistä siihen nähden, mitä jätkiltä voisi odottaa. Persettä ei tietenkään treenata nyt pelattaessa kahdesti viikossa varsinkaan, kun puoli joukkuetta makaa telakalla.

Positiivisena Pirlon kommentit matsin jälkeen vaikuttaisivat siltä, että ruuhkatukka ainakin harkitsee Kulusevskin siirtämistä vasemmaksi laituriksi. Ihan perus 4-3-3 ja keskelle maksimaalinen määrä syöttötaitoa, eli näissä oloissa Rabiot-Benta-Ramsey. Mäksä säästämään Aaron lasinilkkoja ajoissa ja johtoaseman odotum suojelius. Nyt on vain pakko vääntää voittoa Veronasta ja Speziasta rukoillen, että ennen Laziota ja Portoa saadaan edes joku Dybala-Arthur-Cuadradosta takaisin.Itse nyt en noita syöttömääriä niin kovin tarkkaan tuijjottelis. Juven pitäis suoraviivaista pelaamista vitusti tuolla kapasiteettillä mitä on käytössä, jos jotakin tästä kaudesta vielä meinataan saada irti. Aivan helvetin flegmaattista ja ennalta arvattavaa pallon liikuttelua pelistä toiseen. Keskiympyrässä nyt voi höntsää pelata melkeempä kuka tahansa ja kerätä syöttöjä. Rabiotin ja Bentancurinkin murtavat syötöt tällä kaudella on yhden käden sormilla laskettavissa. Ja molemmat ovat kyllä näyttäneet myös todella välinpitämätöntä asennetta myös puolustusuuntaan tällä kaudella.

Tästä päästäänkin siihen, että vaikka ei tuolla materiaalilla ole tällä hetkellä  mitään palaa muutenkaan Euroopan tämän hetken huippuja vastaan (Bayern, City, PSG hyvänä päivänä) niin kyllä tässä itelläkin tulee semmonen fiilis, että taktisten varianssien puutteiden lisäksi niin ei Pirlo pysty kyllä piiskaamaan tuohon joukkueeseen näköjään kunnon grintaa oikeen mihinkään matsiin.

Edelleenkin toki sen kannalla, että sama se nyt on katsoa Pirlo-kortti loppuun ja toivoa pieni muutoista ihmettä loppukaudelle. Ja kesällä uutta koutsia sisälle. Tämän hetken ennustus on, että Portosta kuitenkin rimpuillaan jatkoon ja arpaonnella sen jälkeen vältetään edellä mainittu kolmikko niin välieriin on tsäänssi UCL-ssä, jos suht terveellä kokoonpanolla päästään pelaan UCL-ää. Serie A:ssa povaan kakkos sijaa Interin jälkeen ellei tuo joukkue täysin romahda henkisesti. Coppa-finaalissa nyt sitten voi käydä ihan miten tahansa.

edit. toki tuon 4-3-3 yrityksen kannalla itekkin, mutta edelleenkin Mckennietä silti liputan Ramseyn tai Rabiotin tilalle, tuossa MVA:n ehdotuksessa, jotta sitä grintaa on edes vähän kentällä paremman puutteessa. Lisäksi Kulusevskiin on allekirjottaneella kyllä alkanut meneen usko jo lähes täysin pelas sitten millä paikalla tahansa. Yläkolmikolla Rolle-Morata-Chiesa voi kuitenkin parhaana päivänä tulosta tulla. Ja sitten, jos Dybala tuolta vielä jollain ihmeen kaupalla nousisi kuin feeniks lintu tuhkasta niin jonkin sortin valeysi rooli sille ja katotaan mitä tapahtuu. Mutta heikolta tosiaan näyttää. Siitä ei pääse yhtään mihinkään.
« Viimeksi muokattu: 26.02.2021 klo 22:30:51 kirjoittanut Sardinho17 »
bella bambina

Poissa Poissa


Vastaus #595 : 27.02.2021 klo 23:39:13

Koko jengi ihan paska.
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eka demo paras


Vastaus #596 : 27.02.2021 klo 23:45:21

Pirlo, Nedved ja Paratici ulos. Baby Agnellihan varmaan pian muutenkin vaihtaa maisemaa. Koksu-Lapo \ Khedira vetää loppukauden.
Gaetano

Poissa Poissa


Vastaus #597 : 27.02.2021 klo 23:52:46

Itsehän pistäisin Ronaldon ulos. Markkinointimielessä ulosmitattu jo se suurin potentiaali ja Pariisista tulisi se satanen käteistä ja palkat pois kirjoita. Ronaldo ei omaan silmään kuitenkaan se Ongelma ole vaan tietenkin umpisurkea keskikenttä sekä Pirlo, mutta Ronaldon myynti toisi myös uuden syklin ja enää ei jokaisen hyökkäyksen täydy päättyä lusitaaniin - hyvässä kuin pahassa.

Mbappe nyt lähtee Madridiin eikä se kiikarissa olekaan, mutta Vinovossakin piipahtanut Håland sen sijaan.. Taitanee mennä yli budjetin sillä sitten ei KKn rakennukseen ole enää pistää kuin yksi laina+osto ja toinen bosman.
Reindeerman

Poissa Poissa


Vastaus #598 : 27.02.2021 klo 23:54:25

Chiesa on ollut pitkään ainut pelaaja kentällä, joka on edes yrittänyt tehdä jotain. Tänään Pirlo päätti sitten vaihtaa Chiesan pois vaikka kentällä oli vielä Bernardeschi, Bentancur ja Rabiot. Ei voi kuin enää nauraa tässä vaiheessa. Toivottavasti siellä seurajohdossa nyt reagoitaisiin tähän perseilyyn jotenkin. Ei voi mennä näin että jotkut pikkuseurat dominoi pelejä illasta toiseen.

Juventus ilmoitti että koronan takia on tullut jo 130 miljoonaa takkiin tällä kaudella. Joten kesän siirtoikkunasta on turha odottaa mitään vahvistuksia tähän jengiin.
Reindeerman

Poissa Poissa


Vastaus #599 : 27.02.2021 klo 23:57:05

Mbappe nyt lähtee Madridiin eikä se kiikarissa olekaan, mutta Vinovossakin piipahtanut Håland sen sijaan.. Taitanee mennä yli budjetin sillä sitten ei KKn rakennukseen ole enää pistää kuin yksi laina+osto ja toinen bosman.
En usko että Juventuksella on tarjota sellaista projektia Hålandille, että se suostuu tulemaan Torinoon. Norjalainen tulee siirtymään sellaiseen seuraan, jossa on mahdollisuus pelata chämppäreiden voitosta ja oman liigan mestaruuksista. Ja seuralla pitää olla varaa maksaa ihan törkeetä liksaa sille, koska sen perässä on lähes kaikki euroopan suurseurat.

 
Sivuja: 1 ... 23 [24] 25
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa