FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.04.2021 klo 09:51:20 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 28 [29] 30
 
Kirjoittaja Aihe: Juventus Football Club 2020 - 2021  (Luettu 119619 kertaa)
1 Jäsen ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pintu

Poissa Poissa


Vastaus #700 : 02.04.2021 klo 11:07:34

Alkaa vituttamaan tuo Dybalan touhu kyllä sen verran, että ehkä en olisi hirveän pahoillani jos lähtee kesällä. Jos Juventus-ura päättyy tähän kauteen, niin onhan tuo kokonaisuutena valtava pettymys. Pahimpia pettymyksiä Juven seurantahistoriani aikana. Lupaavan alun jälkeen Dybala on jäänyt junnaamaan paikoillaan, ikinä ei ole oikein löytynyt luontaista paikkaa joukkueessa. Lahjathan riittäisi vaikka mihin.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #701 : 02.04.2021 klo 12:34:06

Jaahas. Mckennie, Dybala ja Arthur vähe bilettäny Italian koronalakien vastasesti. Hienoa johtajuutta ja auttaa varmaan sikana joukkuetta kun tällaisia selvitellään ja sakkoja kirjotellaan. Olis voinu majutauon käyttää vaikka treenaamiseenkin.
Huutistelin kyllä aika huolella tolle ilmiantajan lausunnolle, joka ilmeisesti Juven kannattajia; eiköhän näiden jätkien ois parempi keskittyy nyt treenaamiseen :D
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #33 mit uns


Vastaus #702 : 02.04.2021 klo 18:19:07

Taitaa huomenna olla kopissa melko kireä tunnelma. Jatkuvia takaiskuja, muutenkin surkeaan kauteen Covideineen ja bailando-jengeineen. Onko tuolla enää kenelläkään lankoja käsissään?
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ♥


Vastaus #703 : 02.04.2021 klo 18:26:54

Onko tuolla enää kenelläkään lankoja käsissään?

Uutinen
Juve: Agnelli pensa al ritorno in società di Lippi come responsabile dell'area tecnicaIl presidente bianconero non molla il progetto Pirlo e "richiama" a casa l'ex ct azzurro

31 marzo 2021

https://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/juve-agnelli-pensa-al-ritorno-in-societ-di-lippi-come-responsabile-dellarea-tecnica_30407600-202102k.shtml

Una soluzione pensata dal presidente Agnelli, deciso a dare continuità al progetto Pirlo (a meno di clamorosi rovesci che però alla Continassa non intendono neppure prendere in considerazione) ma anche convinto della necessità di rinforzare la struttura tecnico-manageriale avvalendosi della competenza e dell'esperienza dell'ex ct azzurro nonché vincitore, proprio sulla panchina bianconera, di ben cinque scudetti, una Champions (l'ultima in casa Juve), una Intercontinentale, una Supercoppa europea, una Coppa Italia e quattro Supercoppe italiane.

Un palmares unico, arricchito poi dai successi conseguiti in Cina, per un uomo di calcio che all'alba dei 73 anni potrebbe così tornare nuovamente in pista, colmando un vuoto attualmente presente nella struttura tecnico-manageriale della Juve, affiancando da un lato la "triade" Nedved-Paratici-Cherubini (a meno di clamorosi cambiamenti a fine stagione) e dall'altro svolgendo anche il ruolo di "consigliere" per lo stesso Pirlo. Per ora, come detto, si tratta di un'idea. Presto però potrebbe diventare realtà.
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #33 mit uns


Vastaus #704 : 03.04.2021 klo 15:54:43

Pirlolle lapsenvahti, joka kääntää Lällättelyt kielelle, jonka myös Nedved ja Paratici ymmärtävät?

Lippi on ehkä se kaikien aikojen lempi-ihmiseni Italialaisen futiksen saralla, joten miehen siirtyminen Juventukseen, mihin tahansa rooliin, kelpaisi paremmin kuin hyvin. Tuoppi
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR, kulmapotkut hyvästä paikasta + FantaSiat


Vastaus #705 : 03.04.2021 klo 20:51:43

Pirlolle lapsenvahti, joka kääntää Lällättelyt kielelle, jonka myös Nedved ja Paratici ymmärtävät?

Lippi on ehkä se kaikien aikojen lempi-ihmiseni Italialaisen futiksen saralla, joten miehen siirtyminen Juventukseen, mihin tahansa rooliin, kelpaisi paremmin kuin hyvin. Tuoppi

Homma näyttää menevän pippelimiekkailuksi, jossa Agnelli ei halua menettää kasvojaan virheellisen valinnan seurauksena. Pirlon tueksi tullaan hankkimaan "teknisiksi asiantuntijoiksi" Marcello Lippi, Pep Guardiola, Jürgen Klopp, Carlo Ancelotti ja Antonio Conte. Haisee kalliilta savuverholta...

Ajatelleen positiivisesti, jos hermot, rahat ja aika riittää niin kyllä Pirlosta valmentaja tehdään.
Zdenek

Poissa Poissa


Vastaus #706 : 03.04.2021 klo 21:19:59

Pirlo antoi aika selkeästi kirjassaan kuvan ettei näe esimerkiksi alkulämmittelyissä juurikaan arvoa. Yksi valmentajan tehtävistä on asettaa harjoittelukulttuurin rima tietylle tasolle. Mikähän lie siellä on arjessa vaatimustaso pelin ulkopuolisissa asioissa, mutta eipähän tuollaiset kommentit nyt ainakaan hyvää esimerkkiä luo. Etenkin tässä korona aikana kun pelaajat ovat normaalia rasittuneempia niin henkisesti kuin fyysisesti niin tuollaiset asiat korostuvat. No ehkä kaukaa haettua kun ei näe joukkueen sisälle arkeen eikä fysiikka nyt tietenkään ole Pirlon vastuualuetta. Ehkä Pirlonkin ajatukset ovat oheisharjoittelusta noista pelivuosista muuttuneet. Mutta ainakin jostain syystä kentällä esiintyy väsynyt ja helvetin löysä Juventus.
Pintu

Poissa Poissa


Vastaus #707 : 04.04.2021 klo 11:08:40

Näin maallikkona arvioisin, että, kyllä, on kaukaa haettua, että Juventuksen kaltaisessa ammattilaisorganisaatiossa ei hoidettaisi treeni- ja lämmittelyhommia viimeisen päälle hyvin. Eilen oli riippana toki lukuiset poissaolot, mutta silti saatiin edelleen jalkeille ryhmä, jonka pitäisi kyllä torinot ja beneventot hoitaa kerran kerrasta. Yksi piste näistä peleistä on anteeksiantamatonta. Suurimmat syylliset löytyvät toki joukkueenjohdon puolelta. Oletteko huomanneet, että kumuloituvat ongelmat alkoivat samalla hetkellä kun Marotta poistui joukkueesta? Ja missä Inter on muuten tällä hetkellä, jos en erehdy niin reilussa sarjajohdossa. Marottan laajakatseisuus ei oikein ikinä saanut ansaitsemaansa arvostusta Juventuksen kannatuspohjan kesuudessa.

Ja kuten sanoin jo aikaisemmin, niin polakki ei ole riittävä maalivahti suurjoukkueen ykkösmaalivahdiksi. Kulusevski vituttaa myös hetki hetkeltä enemmän.

Chiesan ympärille pitänee yrittää joukkuetta rakentaa, mutta pitkä tie huipulle saattaa olla jälleen edessä. Voitaneen jo todeta, että mestarien liigasta tullee ainakin välivuosi, jos Torinolta ja Beneventolta saadaan vaivoin piste, niin mitä on odotettavissa Napolia vastaan keskiviikkona? Porto-pelit olivat ilmeisesti viimeinen ulospuhallus vuosikymmenen dynastian jälkeen.

Kohti uutta Juventusta
ploughman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #708 : 04.04.2021 klo 12:05:53

Marrotta poistu, koska ilmeisesti oli eri mieltä Agnellin ja Paraticin kanssa siitä miten jengiä rakennetaan 2017 jälkeen. Voisi ainakin todeta, että ei ainakaan hyvin onnistunut. Kiilusilmin Galacticos ja Rolle jengin?
Pintu

Poissa Poissa


Vastaus #709 : 04.04.2021 klo 12:11:45

Oikein ymmärretty
Zebre

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #710 : 04.04.2021 klo 12:27:56

Itse sanoisin että Sesni on nimenomaan riittävä maalivahti. Parempikin voisi olla mutta kuka ja millä rahalla? Maalivahti on varmaan tämän joukkueen pienin ongelma. Pelinjohtamista voidaan tietysti kritisoida mutta Juvessa siitä tehtävästä on mahdotonta saada puhtaat paperit, kun pitäisi korvata kaikkien aikojen paras puolustuksen johtaja. Eipä tule mieleen montaa mahdollista korvaajaa jotka olisivat sen parempia kuin Sesni. Gigi on omaa luokkaansa ja hän hemmotteli kannattajia neljännesvuosisadan dominanssillaan muiden tyytyessä sekundaan.
serpente

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus & New York Giants


Vastaus #711 : 04.04.2021 klo 13:42:28

Agnelli voi toistaa joukkueen historiaa ja tehdä saman mitä 2001, eli palkata mestarivalmentajan takaisin. Silloin Lippi, tällä kertaa Allegri. Siihen lisäksi vielä Lippi joukkueen sikariportaaseen. Paratici ei ole ansainnut mitään muuta kuin potkun perseelle.
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #33 mit uns


Vastaus #712 : 04.04.2021 klo 14:37:08

Väitän, että Marrotta on oppinut paljon Juvessa tekemistään virheistä, ja on tänäpäivänä valmiimpi ja kokeneempi, johon viittaisi interin järkevä pelaajapolitiikka. Siellä ei ole räiskitty blunderbussilla ympäriinsä, vaan naarattu ne täsmähaut onttoihin kohtiin, mm Lukaku ja Hakimi.

Sturaro, Rincon, Can, Lamina, Khedira, Matuidi... Väsääppä sitten näistä se toimiva, pallollisesti tarpeeksi taitava keskikenttä, Vidalin, Pogban, Pirlon ja Marchision jälkeen.

Paratici on kyllä tehokkaasti onnistunut viimeistelemään Juven toimivan keskikentän alasajon, jolle Pirlon kokemattomuus on antanut lisävauhtia. 3-4 kautta on katseltu tätä toimimattomien kk-palikoiden väkisin sovittelua, 3 eri valmentajan alaisuudessa, ja  ympärille hankittu uusia pelaajia "nauttimaan" keskikentän onttoudesta johtuvasta surkeasta pelinrakentelusta.
BandW

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJ


Vastaus #713 : 04.04.2021 klo 14:39:21

Marotta ei tosiaan ole aina saanut ihan riittävää tunnustusta omasta hyvästä työstä. Ihan hyvillä liikkeillä piti homman tasapainoisena, joukkue edellä ja riittävän tasokas nippu Serie A:ssa. Ongelmia oli ne askeleiden ottamiset vielä ylöspäin kohti Euroopan aivan kärkeä, mistä jokainen juventino unelmoi.

Paraticin aikana on sitten niitä askeleita yritetty harppoa ylöspäin ihan aktiivisesti isoillakin hankinnoilla, mutta samalla joukkueen kasaus epäonnistunut. Ja sitten tulee vielä ristiriitaisia ratkaisuja valmennuksen suhteen ja nyt ollaan ihmeellisessä tilanteessa, jossa suuntaa ei ole. Samaan aikaan ajetaan nuorisoprojektia väkisin ja tekohengitetään vanhoilla höyryllä ilman kunnon johtajaa projektille.

Oikeilla liikkeillä tilanne olisi ihan saatavissa kuntoon, mutta sen sijaan ilmeisesti on tarkoitus vaan puskea päätä seinään samoilla myös ensi kausi. Muuttukohan Paraticin sanomiset, jos joukkue jatkaa nykyvirettään ja Pirlo epäonnistuu lähes täysin omassa pestissään. Jonkinlainen tulosvastuu pitää olla myös tämän hetken vaikeassa tilanteessa.
Okto

Poissa Poissa


Vastaus #714 : 04.04.2021 klo 16:25:19

Marotta ei tosiaan ole aina saanut ihan riittävää tunnustusta omasta hyvästä työstä. Ihan hyvillä liikkeillä piti homman tasapainoisena, joukkue edellä ja riittävän tasokas nippu Serie A:ssa. Ongelmia oli ne askeleiden ottamiset vielä ylöspäin kohti Euroopan aivan kärkeä, mistä jokainen juventino unelmoi.
Täytyy olla erimieltä, koska Juventus kuitenkin pelasi vuosina 2015 ja 2017 Mestarien liigan finaalissa, jota omasta mielestä voi kutsua Euroopan huipuksi.
Zebre

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #715 : 04.04.2021 klo 16:35:34

Täytyy olla erimieltä, koska Juventus kuitenkin pelasi vuosina 2015 ja 2017 Mestarien liigan finaalissa, jota omasta mielestä voi kutsua Euroopan huipuksi.

Tämä. Huippu saavutettiin ja vielä muutaman vuoden ajanjaksoksi. Marginaalit kutistuvat huipulla ja voittaminen ei ole edes parhaille itsestään selvää. Voitostahan kaikki juventinot haaveilivat noina vuosina, mutta karvaat finaalitappiot eivät kokonaiskuvaa muuta. Tuntuu välillä että tämä topic on se paikka jossa Marotta ei nauti ansaitsemaansa arvostusta. Vuosia jatkunut pienten vikojen ja parannusten etsiminen suosikkijoukkueestaan on täällä syönyt hohtoa noilta suurjoukkueilta.
Pintu

Poissa Poissa


Vastaus #716 : 04.04.2021 klo 16:39:34

Marotta tosiaan loi joukkueen joka oli kaksi kertaa parin maalin päässä täydellisestä kaudesta. Ja voidaan toki tarkastella myös sangen vakuuttavaa listaa onnistuneistakin kaupoista; Pirlo, Barzagli, Vidal, Tevez, Pogba (ja takaisinmyynti), Alex Sandro, Cuadrado, Benatia, Vucinic, Pepe, Leijonakuningas, Dani Alves, Mandzukic, Pjanic, Matuidi jopa Lichtsteiner to name a few. Aina voidaan tietenkin luoda agenda mieleiseksi valitsemalla ainoastaan sitä tukevat asiat.

Marottan saldo on suorastaan moggimainen. Tuostakin on monta nimeä varmasti unohtunut.

Ja ennen kuin aloitatte, oli Simone Pepe erittäin tärkeässä roolissa ensimmäisellä mestaruuskaudella. Vuci suorastaan useamman vuoden hyökkäyksen tärkeimpiä palasia kaikkine puutteineen.
BandW

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJ


Vastaus #717 : 04.04.2021 klo 16:42:41

Täytyy olla erimieltä, koska Juventus kuitenkin pelasi vuosina 2015 ja 2017 Mestarien liigan finaalissa, jota omasta mielestä voi kutsua Euroopan huipuksi.
Onhan se näinkin, jos katsoo vain tuloksia tai tämän hetken räpellystä.

Samaan aikaan täällä kirjoitettiin, että matka on kuitenkin vielä pitkä muutamiin muihin huippuseuroihin vaikka finaaliin on onnistuttu kapuamaan repien ja taistellen. Kyllähän Juve siinä holilla oli, mutta silti edelleen katseli vielä ylemmäs.

Ja sitähän Juve lähti hakemaan pelitapa muutoksella Allegrin jälkeen ja uusilla profiilihankinnoilla (CR7, De Ligt). Pieleen meni.
Pintu

Poissa Poissa


Vastaus #718 : 04.04.2021 klo 17:42:56

Näistä profiiliostoista toki De Ligt oli ns no-brainer. Ja onkin ollut harvoja tasaisen hyviä pelaajia tällä kaudella. Toinen on ollut Chiesa.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #719 : 04.04.2021 klo 20:19:32

Nyt pitäisi toimia nopeasti ja luiskata vihdoin ja viimein alunperinkin aivan käsittämättömästi ammattilaisjoukkueella jalkapallovalmentamista opettelemaan päästetty Pirlo. Loppukauden ohjelma on niin vaikea, että nöösipoika kusee paskapallollaan Juven torstailiigaan ja silloin on edessä pidempi korpivaellus. Tämä hölmöily olisi hyvä jättää historiaan koronaisen näennäisfutiskauden metkuina.
divin codino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fidanzata d'Italia


Vastaus #720 : 04.04.2021 klo 20:30:20

Näistä profiiliostoista toki De Ligt oli ns no-brainer. Ja onkin ollut harvoja tasaisen hyviä pelaajia tällä kaudella. Toinen on ollut Chiesa.

Nostaisin Cuadradon ja Danilon mukaan tuohon porukkaan. Chiesa on tietysti tasaisuuden lisäksi nostanut profiiliaan kauden kuluessa valtavasti ja ottanut joukkuetta reppuselkäänsä myös CL:ssä (mihin Ronaldo ei ole enää kahteen vuoteen kyennyt).

Torinossa nähdään varmasti melkoisia painajaisia nelospaikan ryssimisestä, se nimittäin tulee lopettamaan Agnellin CL-projektin todella rumalla ja nöyryyttävällä tavalla. Ronaldon palkka on tietysti oma lukunsa, mutta pitää muistaa, että Juven palkkakulut ovat todella suuret ilman portugalilaistakin, eikä seura kestä yhtäkään vuotta ilman tsämppäripelejä pudotuspeleineen.

Euroopasta ei taida löytyä (huippu)seuraa, jonka tilanne olisi yhtä epävakaa kuin Juven, niin ikävää kuin se onkin.Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #33 mit uns


Vastaus #721 : 05.04.2021 klo 12:01:42

Agnelli voi toistaa joukkueen historiaa ja tehdä saman mitä 2001, eli palkata mestarivalmentajan takaisin. Silloin Lippi, tällä kertaa Allegri. Siihen lisäksi vielä Lippi joukkueen sikariportaaseen. Paratici ei ole ansainnut mitään muuta kuin potkun perseelle.

Mielelläni jopa minä näkisin Allegrin ottavan vetovastuun loppukaudesta ja sijoittumisesta neljän joukkoon. Pirlon tekeminen on niin heikkoa, että kaudella on ikävän hyvät mahikset päättyä täydelliseen katastrofiin. Jonkinlainen ryhtiliike on pakko sada aikaiseksi, eikä aikaa ole liikaa hukattavaksi.
divin codino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fidanzata d'Italia


Vastaus #722 : 05.04.2021 klo 13:58:47

Mielelläni jopa minä näkisin Allegrin ottavan vetovastuun loppukaudesta ja sijoittumisesta neljän joukkoon. Pirlon tekeminen on niin heikkoa, että kaudella on ikävän hyvät mahikset päättyä täydelliseen katastrofiin. Jonkinlainen ryhtiliike on pakko sada aikaiseksi, eikä aikaa ole liikaa hukattavaksi.

Mutta näinköhän Allegria kiinnostaisi ottaa riskiä epäonnistumisesta, kun kautta on ylihuomisen jälkeen yhdeksän peliä jäljellä?

Viimeistään nyt on mielestäni jokaisen kannattajan ja fanin myönnettävä, että Pintu oli oikeassa ja CR7:n hankinta oli massiivinen virhearviointi, johon suurin syyllinen ei voi olla kukaan muu kuin Agnelli (vaikka Paratici varmasti parhaansa mukaan avusti).

Ronaldon tultua seuraan Juventus yksinkertaisesti voittaa vähemmän ja häviää enemmän otteluita. Vika ei sinällään ole Ronaldon, joka tekee valtavan määrän maaleja, vaan Ronaldossa, joka saa erityisesti muut hyökkäyspään pelaajat pelaamaan syystä tai toisesta tasoaan huonommin. Kaikkea muiden tekemistä ei voida tietystikään laittaa Ronaldon harteille, mutta sekä Dybala, Higuain, Costa ja Bernardeschi ovat pelanneet viimeiset kolme kautta huonommin kuin kaudella 2017-18. Morataa ja Chiesaa en laske tähän mukaan, kun molemmat saapuivat vasta syksyllä.

2016-17: 38G, 29W, 4D, 5L, +50 (77-27), 91P
2017-18: 38G, 30W, 5D, 3L, +62 (86-24), 95P
2018-19: 38G, 28W, 6D, 4L, +40 (70-30), 90P
2019-20: 38G, 26W, 5D, 7L, +33 (76-43), 83P
2020-21: pisteet 56-86, keskiodottama 76 pistettä nykyisellä vauhdilla

Huonomman sarjamenestyksen voisi tietysti ohittaa sillä, jos Juventus olisi onnistunut voittamaan mestarien liigan Ronaldon aikakaudella. Näin ei ole kuitenkaan tapahtunut, vaan Juventus on esiintynyt Euroopassa vuosi vuodelta huonommin. Tällä hetkellä en löisi euroakaan vetoa sen puolesta, että Juventusta mestarien liigassa ensi vuonna edes nähdään, vaikka penkin päässä tapahtuisi mitä.

On hyvin vaikeaa nähdä, että Juventus palaisi Italian mestariksi tai CL-voittajaksi/haastajaksi Ronaldon kanssa, joka vaatii hyökkäyksestä vapaan roolin ja rasittaa seuran tulosta noin 85 miljoonalla eurolla vuodessa (bruttopalkka 60m + vuosittaiset poistot 25m). Juve tulee tekemään kuluvalla kaudella aivan massiiviset tappiot, joista vajaat 50% johtuvat Ronaldoon kohdistuvista kustannuksista. (Ronaldo ei ole ainoa ongelmatapaus, vaan sarjan kovimpiin tienaajiin kuuluvat Dybala, Ramsey, Rabiot ja Bayernista palaava Costa ovat järkyttäviä ongelmia, kun otetaan huomioon, että käytännössä kukaan ei ole esiintynyt liksan edellyttämällä tasolla)

Tarjolla ei oikeasti ole kuin surkeita vaihtoehtoja ja jotta Juventus voisi olla muutaman vuoden sisällä taas kilpailukykyinen on Ronaldon lähtö ihan välttämätön (riippumatta siitä, miten loppukausi menee). Agnellin valitsema strategia seuralle oli väärä ja se voi johtaa valtavaan alennusmyyntiin, jos Juve missaa nelospaikan. Agnellin ja Paraticin olisi pitänyt ottaa oppia Milanin ja interin kymmenen vuoden takaisista virheistä, mutta yhdeksän scudettoa johtivat ylimielisyyteen ja arroganssiin, josta tullaan nyt maksamaan hintaa.
Zebre

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #723 : 05.04.2021 klo 16:25:29

Viimeistään nyt on mielestäni jokaisen kannattajan ja fanin myönnettävä, että Pintu oli oikeassa ja CR7:n hankinta oli massiivinen virhearviointi, johon suurin syyllinen ei voi olla kukaan muu kuin Agnelli (vaikka Paratici varmasti parhaansa mukaan avusti).

Siinä meni vähän mutkat suoriksi. Asiakirjoista pakkopaitaan pariksi vuodeksi, surullinen tapaus(topicin kontekstissa). Kyllä omakin mielenkiinto meni pitkäksi ajaksi logon ja seuraidentiteetin myymisen myötä, mutta en tullut tänne purkamaan sitä lapsellisien henkilövihaa tihkuvien viestien muodossa. Aika usein tässä maailmassa ei ole kyse oikeasta ja väärästä, vaan väärästä ja väärästä.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #724 : 05.04.2021 klo 16:27:06

Viimeistään nyt on mielestäni jokaisen kannattajan ja fanin myönnettävä, että Pintu oli oikeassa ja CR7:n hankinta oli massiivinen virhearviointi, johon suurin syyllinen ei voi olla kukaan muu kuin Agnelli (vaikka Paratici varmasti parhaansa mukaan avusti).

2016-17: 38G, 29W, 4D, 5L, +50 (77-27), 91P
2017-18: 38G, 30W, 5D, 3L, +62 (86-24), 95P
2018-19: 38G, 28W, 6D, 4L, +40 (70-30), 90P
2019-20: 38G, 26W, 5D, 7L, +33 (76-43), 83P
2020-21: pisteet 56-86, keskiodottama 76 pistettä nykyisellä vauhdilla
Varsin yleinen konsensus asiasta taitaa täälläkin olla se, että Rolle oli ainakin pelillisesti väärä hankinta ja keskikentän vahvistaminen puolella tuosta fyrkasta olisi ollut järkevämpää? See-Är fanit sitten erikseen, onnea siihen vääntöön.

Oman näkemykseni mukaan mahdollisuus Ronaldon hankintaan tuli vain huonoon aikaan, kun seuran valmentajana tuolloin toimi Max Allegri, jonka antiikkisessa visiossa jalkapallosta keskikentällä tulisi operoida ainoastaan yksi pallollisesti vahva maestro muiden ollessa työjuhtia. Masa löysi sinänsä 16-17 toimivan modernin sovellutuksen näkemyksestään erillisellä "ylemmällä keskikentällä", jolla Mandzukic, Dybala ja Cuadrado tarjosivat maestrolle riittävästi syöttösuuntia.

Allegrilla valui kuitenkin kusi viuluun sen kuuluisan Barca-parin jälkeen keväällä -17. Irviturpa sössi seuran parhaan sauman hörökorvaan lähtemällä muuttamaan voittavaa taktiikkaa; siis tekemällä niin alkeellisen virheen, johon edes valmentajastatuksen aamiaismuropaketista saanut Pirlo ei syyllistyisi. Seurajohto antoi vanhoilla meriiteillä Masan jatkaa kahden kauden verran keskikentän syöpäännyttämisprojektiaan siitäkin huolimatta, että keväällä -18 scudetto tuli melkoisella tsägäjojolla Sarrin Napolin paskottua vielä surmaniskun antamisen jälkeen punttinsa täyteen. 18-19 kauden Juve pääsi ajelemaan puolivaloilla mestaruuteen, kun Napolin romahdettua Serie A:ssa ei ollut vähää alusta haastajaa. Ajaxin juniorit sitten ylijuoksivatkin Masan eläkeläiskeskustan, jolloin Agnellille riitti Allegrin itsepäisyys. Pistetilastot eivät kerro ikinä sitä, mikä oli vastus. Mielestäni on lähinnä älyllistä epärehellisyyttä yrittää väittää, etteikö Serie A:ssa kilpailu olisi koventunut viime vuosina huomattavasti.

Inter kaivoi 19-20 kaudelle ison taistelukirveen Juven omasta arsenaalista ja Allegrin jättämillä keskikentän raunioilla taiteillut Sarri oli todella vaikeassa raossa. Miten pelata sarripalloa, jos yläoksa ei jaksa prässätä ja keskikenttä ei hallitse lyhytsyöttöpeliä? Taktikko luovi tien hikiseen scudettoon, vaikka koronakatko tuhosi kaikki mahdollisuudet siihen kuuluisaan kuntohuipun ajoittamiseen, mistä Masa aina paasasi. Agnelli yritti ilmeisesti vastata Sarrin kritiikkiin senaattoriosaston valmentamisen mahdottomuudesta palkkaamalla koutsin Buffonin röökiringistä, mutta tämä nyt ei mennyt erityisen hyvin.

Allegri sai jatkaa liian pitkään keskikenttävastaisen jalkapallonsa toteuttamista, mikä johti romahdukseen, jota koristavalla kirsikalla on (varastettu) seiskapaita päällään. Nyt seuraavaa valmentajaa rekrytessä pitäisikin haastatella mister-kandidaatin visiota keskikentän tervehdyttämiseen, ja kiittää lakonisesti mielenkiinnosta tehtävää kohtaan, jos sieltä tulee jotain hessuhopomaisia meriselityksiä siitä, miten oikeastaan pelataan niin hyökkäävää jalkapalloa, ettei keskikenttää tarvita ollenkaan.

 
Sivuja: 1 ... 28 [29] 30
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa