FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.01.2021 klo 04:38:56 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7]
 
Kirjoittaja Aihe: Leeds United 2020/21: Bielsan pojat Premierissä  (Luettu 36203 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
haraldson

Poissa Poissa


Vastaus #150 : 06.01.2021 klo 22:12:06

Kochia ei hankittu Phillipsin korvaajaksi kuten esim Villa-peli osoitti, jossa Koch topparina ja Struijk Phillipsin paikalla. Costa on ollut todella huono heti alusta lähtien, vaikka pari maalia jossain matsissa tekikin - saa muutaman minuutin silloin tällöin penkiltä ellei otteet merkittävästi parane.

Phillipsin poissaollessa Koch oli uutistiedoissa  kaavailtu Kalvinin ensimmäiseksi paikkaajaksi siinä tapauksessa että Cooper ja Llorente olisivat käytettävissä toppareina. Kun joku nimi poissa, tehdään rotaatiota tietenkin tilanteen ja vastustajan mukaan.
Koch on pelannut mm. Saksan majussa alempaa keskikenttää ja topparia hyvällä tasolla. Kochin ykköspaikka on topparin tontti ja on Ben Whiten seuraaja.

Ex. Ajax junnua Struijkia käytetään tarvittaessa kun muut ovat loukilla ja hän on ollut alkuperäiskaavailuissa hienoisesti ensisijaisesti alempi kk ja vasta sitten toppari. Vaikka viimeiset peliesitykset Valioliigassa muuta kertovatkin. Kehittyvä, lupaava kaveri joka oli pari vuotta sitten vielä Aapo Halmeen takana toppareiden nokkimisjärjestyksessä.

Kaikki Bielsan hankkimat pelaajat pystyvät pelaamaan vähintäin 2 eri pelipaikkaa tarvittaessa hyvällä tasolla. Se helpottaa myös paikkojen vaihtoa ja roolien muuttumista pelin sisällä.

Valitettavasti kertaakaan ei olla päästy näkemään
 
Phillips;
Dallas-Llorente-Koch-Ayling;
Meslier

alakerran toimivuutta.
Kochin sairasloman paikkaajaksi huhutaan lainalle mm. Chelsean Tomoria, joka on iso ja nopea toppari.
« Viimeksi muokattu: 07.01.2021 klo 11:11:32 kirjoittanut haraldson »
Pärre

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds


Vastaus #151 : 07.01.2021 klo 15:23:16

Tositilanteessa kuitenkin Struijk oli Kochin edellä Phillipsin paikaajana, teoriassa voi höpötellä ihan mitä tahansa. Luulen, että jopa Llorente on Kochin edellä ko. tilanteessa, mutta tosiaan toppariongelma on melko akuutti ja saa nähdä onko Cresswell tai jokin muu nuorempi toppari avauksessa Cupin matsissa.

Crawleyä vastaan ehkä:
Ayling Cresswell Davis Alioski
Phillips (todennäköisesti avauksessa koska pelikiellossa Brightonia vastaan)
Poveda Shackleton Rodrigo Harrison
Bamford
haraldson

Poissa Poissa


Vastaus #152 : 08.01.2021 klo 12:46:07

Cup -huumaa Viaplaylla su klo 15.30, FA Cup 1/32, Crawley v Leeds

Crawley sijaitsee etelä-Englannissa Lontoon ja Brightonin välissä. Joukkue pelaa 2:s liigassa ja on sarjassa kuudentena nousujohteisessa vireessä.

Maaleja on syntynyt peleissä melko runsaasti. Tehtyjä 34 ja päästettyjä 28.
Joulukuun pelaajaksi valittu nuori Max Watters (#36) tehnyt maaleista 13 ja Tom Nichols (#16) 7.

Sarjan joulukuun pelaajalla 21v Wattersilla on  ottelussa onnistuessaan läpilyönnin paikka suurempiin seuroihin. Toivottavasti kuntoutuu mukaan parin pelin poissaolon jälkeen.

https://youtu.be/B-sMpONZHnE
https://www.crawleytownfc.com


« Viimeksi muokattu: 08.01.2021 klo 13:12:15 kirjoittanut haraldson »
BeckDol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds & PS Kemi RIP


Vastaus #153 : 08.01.2021 klo 18:17:30

Itse toivon, ettei Draxleriin (palkka)rahoja upoteta, vaikka tämä ex-Schalker olikin muutama vuosi sitten yksi Saksan suosikeistani. Onko muita huhuja liikkunut?

Phil Hay taisi alkuviikosta twiittailla, että isoja siirtoja ei tässä ikkunassa tulla näkemään. Kausi on mennyt niin hyvin, ettei ole tosiaan tarvetta Draxlerin kaltaisille ison rahan nimimiehille. Kesällä sitten profiilivahvistukset. Nyt kaivataan penkille syvyyttä, että on tarpeeksi särkymävaraa keväällä.

Tomori olisi hyvä haku Kochin paikkaajaksi.
Muita huhuttuja on Fiorentinan chileläinen keskikenttä Erick Pulgar, joka toisi kenties vaihtoehdon Klichille. Bamfordin kirittäjäksi on huhuttu seitsemän maalia Bundesliigassa tehnyttä Mainzin Jean-Philippe Matetaa. Junnuissa ollaan tekemässä ryöstöä Manchesterista, kun Cityn 17v puolustaja Luke Mbete-Tatu on kiinnostuksen kohteena.
BeckDol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds & PS Kemi RIP


Vastaus #154 : 10.01.2021 klo 17:26:07

Sitä cup-seikkailua ei kauan kestänyt. Leeds oli taktisesti sekaisin kuin seinäkello ja kävi selväksi, että nykyisillä penkkipelaajilla ei pärjää edes nelosdivarilaisia vastaan. Orta voisi lyödä kauppoja pian lukkoon. Erityisesti se kärki pitäisi saada.

Suurin pettymys oli Costa, jonka olisi luullut syttyvän tähän peliin, mutta oli täysi turisti. Casilla käytti tilaisuuden hyväksi olemalla totutun paska. Bielsalle myös pyyhkeitä. Alasarjamanageri vei El Locoa kuin kuoriämpäriä. No voipa nyt keskittyä täysillä valioliigaan.
haraldson

Poissa Poissa


Vastaus #155 : 10.01.2021 klo 19:07:52

Crawley jopa ansaitsi tänään voittonsa !!!
Bielsa testasi ja sekoitti pakkaa pelaajien epämukavuusalueelle muuttamalla myös joidenkin kokeneempien pelipaikkoja. Vastuunkantajia ja joukkueyhtenäisyyttä ei löytynyt ja etenkin puolustuspelaaminen oli täysin luokatonta joka heijastui mielialoihin.
Vahvistuksia tarvitaan Valioliigassa säilymiseen.


https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-united-player-ratings-crawley-19597139

https://youtu.be/OpOJCWyHVaE
melvin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Swing, blue notes, polyrhythms, improvisation


Vastaus #156 : 10.01.2021 klo 20:20:23

Cup-joukkueena sitten suuruuden päivien täysi huumoriporukka, mikä helevata siinäkin on?!?
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #157 : 11.01.2021 klo 11:31:51

Vahvistuksia tarvitaan Valioliigassa säilymiseen.

Tästä olen kyllä eri mieltä. Mikäli tällä hetkellä sijalla 18 oleva Fulham jatkaisi nykyisellä pistetahdillaan, niin he saavuttaisivat Leedsin nykyisen pistemäärän kierroksella 31. Tokihan Fulham voi roimastikin parantaa tahtiaan, mutta on tuossa silti valtavasti kirittävää. Ja vaikka mökkiläiset alkaisivat kirimäänkin niin samaa vaadittaisiin kuitenkin myös Brightonilta ja Burnleylta, jonka lisäksi takana olevien Newcastlen, Crystal Palacen ja Wolvesin pitäisi niidenkin ohittaa Leeds. En jaksa millään uskoa että Leedsillä olisi sen suurempaa hätää putoamisen suhteen. Jos sellaiseen päätyvät niin puhutaan jo aikamoisesta sulamisesta, koska niin moni takana oleva joukkue ei pysty pistetahtiaan radikaalisti parantamaan.
naumanen

Poissa Poissa


Vastaus #158 : 11.01.2021 klo 12:35:57

Leedsillä on toki kokemusta sulamisesta, kuten Yle Areenassa katsottavissa oleva dokumentti muistuttaa (http://areena.yle.fi/1-50539207). Odotan kyllä, että siellä on jotain opittu.
haraldson

Poissa Poissa


Vastaus #159 : 11.01.2021 klo 17:42:31

Jo pelkkä mv Messlierin pitkäaikainen loukkaantuminen, tai huono vire vaarantaisi sarjapaikan jos vahvistusta ei tulisi. Ne jotka näkivät eilisen Casillan "mv työskentelyn", niin hälytyskellojen täytyy soida. Muut nuoret maalivahdit eivät vielä ole myöskään Valioliigatasolla. Mv osasto tarvitsee nopeasti leveyttä/vahvistusta.

Myös uusia kenttäpelaajia pitää ajaa sisään, koska nyt Championship pelaajista koostuva pieni runko ollut kasassa n. 2-3 vuotta ja vaikka moni pelaaja on kehittynyt valtavasti niin usea heistä on 29-30 vuotias ja ainoa jota pelinrakentajaksi voi kutsua, eli Pablo 35v jolloin loukkaantumisriski ja palautumistarvekin on hivenen suurempi kun huomioidaan Bielsan kovat harjoitukset ja vaativa pelityyli. Klich on hyvä esimerkki isosta pelivastuusta ja tason laskemisesta peliruuhkassa.

Cup pelit näyttävät että penkiltä ei tasokasta apua riittävästi tule kokeneemmista pelureista. Leedsillä on hyvä U23 ryhmä, mutta kestää aikansa ennenkuin tähtipelaajat (18-19v) Gelhardt, Greenwood, Drameh ja Cresswell ovat Valioliigapelaajia.

U23 Burnley-Leeds 1-4 Summerville 3, Greenwood 1.
https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-united-u23s-burnley-live-19601590

https://youtu.be/wG-aUU8Cpsw
« Viimeksi muokattu: 11.01.2021 klo 19:33:33 kirjoittanut haraldson »
BeckDol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds & PS Kemi RIP


Vastaus #160 : 11.01.2021 klo 18:46:37

En jaksa millään uskoa että Leedsillä olisi sen suurempaa hätää putoamisen suhteen.

Nyt näyttää hyvältä, mutta kuten haraldson sanoi, Leeds löytää nopeasti itsensä putoamistaistelusta, jos käy huonompi tuuri loukkaantumisissa. Nyt on käynyt onni onnettomuudessa, kun loukkaantumiset ovat kohdistuneet pääosin toppariosastolle, jonne onneksi hankittiin leveyttä.

Näillä miehillä on pärjätty alakerroksen joukkueita vastaan, mutta Meslierin lisäksi Phillipsin ja Bamfordin loukkaantumiset olisivat katastrofeja, joita ei voida millään korvata joukkueen sisältä. Toivottavasti Orta ei ole tuudittautunut siihen, että sarjapaikka olisi varma. Nyt tarvitaan valmiita pelaajia eikä lupaavia junnuja.

Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #161 : 11.01.2021 klo 20:08:43

Nyt näyttää hyvältä, mutta kuten haraldson sanoi, Leeds löytää nopeasti itsensä putoamistaistelusta, jos käy huonompi tuuri loukkaantumisissa. Nyt on käynyt onni onnettomuudessa, kun loukkaantumiset ovat kohdistuneet pääosin toppariosastolle, jonne onneksi hankittiin leveyttä.

Leedsin pistetahti voi toki tyrehtyä loukkaantumisten myötä mutta silloinkin se vaatisi sitä että Burnley ja Brighton selkeästi parantavat sekä sitä että Fulham tai WBA tekevät aivan täyskäännöksen pelaamiseensa. Fulham on noista se parempi ollut ja niilläkin selkeä parannus, eli esimerkiksi piste per peli loppukauden aikana tarkoittaisi 34 pisteen loppusaldoa. Leeds pääsee vastaavaan pelaalla joka toisen ottelun tasan ja voittamatta kertaakaan loppukauden aikana.

Eli siis pointtina lähinnä se että siellä on peräpäässä joukkueita jotka eivät ole pystyneet pisteitä juurikaan kerryttämään ja elleivät he pysty selkeästi parantamaan niin Leedsillä ei ole hätää vaikka oma pistetahti vähän heikentyisikin.
haraldson

Poissa Poissa


Vastaus #162 : 16.01.2021 klo 20:07:29

Leedsiltä tehotonta hyökkäyspeliä, vain 2 laukausta maalia kohden ja puolustuspäässä käsittämättömän heikkoa pelaajien seuraamista maalitilanteessa, joten Brighton korjasi helpot pisteet päästyään haluamaansa johtotilanteeseen.
Leedsin kokoonpanossa on ihan liian paljon vapaamatkustajia, eikä pelipaikoista synny tarvittavaa tervettä kilpailua.

https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-united-player-ratings-brighton-19639020

https://youtu.be/cuIBM0puu8U
« Viimeksi muokattu: 17.01.2021 klo 10:30:50 kirjoittanut haraldson »
BeckDol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds & PS Kemi RIP


Vastaus #163 : 17.01.2021 klo 07:46:34

Kasvojen pesu Crawleyn nöyryytyksen jälkeen ei onnistunut. Elland Roadin surkea nurmi pakotti kotijoukkueen epämukavuusalueelle, jossa roiskittiin liiankin perinteiseen brittityyliin pitkiä avauksia ja Brighton puolusti ne helposti pois. Brightonin maalissa näkyi taas huolimattomuus puolustamisessa, kun merkkauspeli epäonnistui täysin.

Lisää murhapalloa treeneihin vai olisiko Ortan vihdoinkin aika tuoda uusia pelaajia sisään? Tältä joukkueelta alkaa kohta tippua pyörät alta.

Leedsillä ei ole hätää vaikka oma pistetahti vähän heikentyisikin.

Kyllä Leeds hädän löytää, jos siihen on mahdollisuudet. Tämän seuran pitäisi kantaa varoitusmerkkejä paidoissaan, että on erityisen vaarallinen kannattajien henkiselle hyvinvoinnille. Lähihistoria näyttänyt sen niin monta kertaa.
peacocks

Poissa Poissa


Vastaus #164 : 17.01.2021 klo 17:41:34

Ei vielä tarvitse paniikkinappulaa painaa, veikkaus että 21 pistettä tulee vielä loppukaudesta lisää...
haraldson

Poissa Poissa


Vastaus #165 : 18.01.2021 klo 13:54:05

Elland Roadin nurmi on ollut luokattomassa kunnossa koko talvikauden. Nurmen kunnostustyö piti tehdä kesällä 2020, mutta koronan takia muuttunut sarjaohjelma esti kunnostuksen. Nyt se tapahtuu tulevana kesänä. Tämän vuoksi on hyvinkin mahdollista että joukkue ottaa suhteessa normaalia enemmän vieras- kuin kotipisteitä, johtuen bielsapallotyylistä jota tuskin paljoa muutetaan kentän takia ?

https://motleedsnews.com/comment/mot-view-leeds-united-have-huge-pl-problem-and-bielsa-can-do-nothing-about-it/
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #166 : 18.01.2021 klo 14:00:05

Elland Roadin nurmi on ollut luokattomassa kunnossa koko talvikauden. Nurmen kunnostustyö piti tehdä kesällä 2020, mutta koronan takia muuttunut sarjaohjelma esti kunnostuksen. Nyt se tapahtuu tulevana kesänä. Tämän vuoksi on hyvinkin mahdollista että joukkue ottaa suhteessa normaalia enemmän vieras- kuin kotipisteitä, johtuen bielsapallotyylistä jota tuskin paljoa muutetaan kentän takia ?

https://motleedsnews.com/comment/mot-view-leeds-united-have-huge-pl-problem-and-bielsa-can-do-nothing-about-it/

Ihmettelinkin miten voi olla Valjujengillä tommonen perunapelto.
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, CAS


Vastaus #167 : 18.01.2021 klo 14:09:50

Ihmettelinkin miten voi olla Valjujengillä tommonen perunapelto.
On niitä rugbykaupunkien toimesta pahempiakin nähty Valioliigassa.
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #168 : 18.01.2021 klo 14:17:37

On niitä rugbykaupunkien toimesta pahempiakin nähty Valioliigassa.

Nojoo Hull tulee ekana mieleen. Leedsin tapauksessa huonosta kentästä on enemmän haittaa kuin hyötyä.
haraldson

Poissa Poissa


Vastaus #169 : 18.01.2021 klo 18:48:27

U23 2 Premierliigaa Leeds-Stoke 1-0 (1-0) 28 min. Llorente (Phillips).
Eka jakso hyvää bielsapalloa kiitettävällä treeninurmella !
Ottelun enemmän pelannut Leeds johtaa sarjaa 8:lla pisteellä ennen Wolvesia.

Pelaaja-arviot:
https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-united-u23-llorente-stoke-19649326

Kooste:
https://youtu.be/3T9zse2fuaw

90min:
https://youtu.be/s3F7-APMOcM
« Viimeksi muokattu: 18.01.2021 klo 21:04:22 kirjoittanut haraldson »
naumanen

Poissa Poissa


Vastaus #170 : 19.01.2021 klo 14:54:35

Saisiko liigajoukkue pelata tuolla tekiksellä? Lipputulojen (tulottomuuden) takia se ja sama.
Loiner

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huki, Leeds


Vastaus #171 : 19.01.2021 klo 22:45:32

Saisiko liigajoukkue pelata tuolla tekiksellä? Lipputulojen (tulottomuuden) takia se ja sama.

Veikkaan, että muut fasiliteetit ja esim. tv- ja VAR tuotantoa varten tarvittavat tekniikat tuolta puuttuu.
haraldson

Poissa Poissa


Vastaus #172 : 22.01.2021 klo 08:38:48

Elland Roadin nurmi onkin jo nyt pintaremontissa kesätauon sijaan. Kentälle asennetaan hybridinurmi joka oli alunperin korvamerkitty Spursin stadionille.
Enemmän aikaa vaativa osa työstä tehdään sitten kesällä.
Toivotaan että nopea remontti onnistuu ja kenttä on toimiva jo seuraavassa kotimatsissa 3.2 Evertonin saapuessa kylään.

“However, after the recent heavy rainfall and snow in Leeds, it became evident that the current system was unable to cope and as a result was struggling to retain sufficient stability in the top surface.
We reviewed all options available and agreed the best possible solution was to remove the top surface and install the hybrid turf system HT Pro as seen at Tottenham Hotspur and Swansea City.
The current pitch will be removed over the weekend and the new surface will be laid by early next week."

https://motleedsnews.com/news/phil-hay-responds-as-behind-the-scenes-image-shows-significant-change-at-elland-rd/

https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/sport/football/article-9175649/amp/Tottenham-help-Leeds-United-pitch-problems-Yorkshire-club-install-new-300-000-turf.html
« Viimeksi muokattu: 22.01.2021 klo 13:28:57 kirjoittanut haraldson »
naumanen

Poissa Poissa


Vastaus #173 : eilen kello 10:39:45

Lainataan siirtohuhuista:
Nurmikko, Tottenham Hotspur -> Leeds United ***

Uutinen
Leeds United are beginning work on a replacement pitch at Elland Road after paying £300,000 to buy a new surface from Premier League rivals Tottenham Hotspur, reports Phil Hay.

Spurs agreed to sell the turf to Leeds following an approach from the Elland Road club earlier this week.

https://theathletic.com/news/leeds-elland-road-pitch/DdksluV6hwBk

Ylos

 
Sivuja: 1 ... 6 [7]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines