FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.03.2021 klo 23:56:31 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 151 [152] 153 ... 167
 
Kirjoittaja Aihe: Arsenal 2020-21; Artetan johdolla kohti uusia menestyksen tuulia  (Luettu 350001 kertaa)
2 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
tuuba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal. Flair-futis.


Vastaus #3775 : 22.02.2021 klo 08:55:47

Ei taida Evertonilla isojen seurojen tapaan olla euroopan reissuja ja pelejä rasitteena tällä kaudella mut mitä näitä nyt mainitsemaan kun ei sovi oikeen näkökulmaan.. Mä ainakin odotin Ancelottin nostavan Evertonin tasoa, nähtäväksi jää se kuinka korkealle se nousee ja mihin se johtaa.

En muuten ajatellut Euroopan rasitteita tässä kohtaa lainkaan, hyvä huomio. Sillä saattaa olla kyllä isokin vaikutus etenkin taktiseen valmennukseen jäävän ajan osalta.

Mä oon kyllä ihan avoin vaihtamaan mun näkökulmaa. Lähinnä rupesin miettimään sitä kuinka historia osoittaa kuinka monet joukkueet ovat pudonneet välillä huipulta hiljaa keskikastiin ja sinne jämähtäneet erinäisistä syistä. Ei mua tää huoleta ja kärjistävien esimerkkien esiinnostaminen on varmaan typerää, mutta sanon vaan että niinkin voi käydä.

Arsenalin sijoitus oli viime kaudella kahdeksas (8.). Mä odotin tän kauden nostavan meidät takaisin tonne europaikoille, mutta tuntuu, että kilpailijat on petranneet vaan huomattavasti enemmän, ja se on yllättänyt ainakin mut. Sen takia mietin, että pitäiskö ainakin itse rekalibroida tota statusta, koska tää sijoitus numero 10. tuntuu aika oikeelta jos miettii sitä miten matsit on tällä kaudella menneet.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #3776 : 22.02.2021 klo 10:26:35

AMN ja Willock saaneet hyvin vastuuta. Hyvä homma. Molemmat selvästi osoittavat, että ovat valjupelaajia, vaikka pelaavatkin huonoissa jengeissä. Nuoria ja kokemattomia pelaajia vielä.
Kimenho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, JIPPO


Vastaus #3777 : 22.02.2021 klo 16:05:49

Ei pitäisi kirjoitella forumille mitään pelien jälkeen tai niiden aikana, jos ei tulokset miellytä. Pahoittelut täysin turhista viesteistä.

Arsenalilla on kuitenkin lupaavia nuoria joukkueessa, joiden varaan rakentaa tulevaisuutta. Esim. Saka, Martinelli, ESR, Gabriel ja Tierney. Eli toivoa paremmasta on.

Ei tässäkään viestissä asiasisältöä ole, mutta halusin jotain positiivista kirjoittaa eilisen negatiivisen purkauksen jälkeen.

Benfica seuraavaksi ja jatkoon menoon uskotaan.
Sturmovik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Katona&Tarkkio


Vastaus #3778 : 22.02.2021 klo 20:01:15

Mikäs tän Omar Rekikin tilanne on? Jäikö se vielä Berliiniin loppukaudeksi vai onko Arsun U23 joukkueen mukana?
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #3779 : 22.02.2021 klo 21:40:36

Mikäs tän Omar Rekikin tilanne on? Jäikö se vielä Berliiniin loppukaudeksi vai onko Arsun U23 joukkueen mukana?

Joo, siirtyi Arsenaliin. https://www.arsenal.com/news/omar-rekik-signs-professional-contract
Sturmovik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Katona&Tarkkio


Vastaus #3780 : 22.02.2021 klo 21:42:25


Niin näkyy. Ei vaan ole ollut kertaakaan U23 kokoonpanossa.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #3781 : 22.02.2021 klo 22:34:18

Tänään on näköjään trendannut tuo, että Bellerin myytäisiin kesällä ja kohde olisi PSG. Tätä huhuiltiin jo viime kesänä. Tietenkin nyt jengi miettii, että belvi varmasti ihan mehuissaan, kun vihaa Belleriniä. Ensinnäkin en vihaa, vaan arvostan suuresti Belleriniä pelaajana ja persoonana. Olen vain koittanut nostaa framille sitä, että onko Bellerin tarpeeksi hyvä. Ne, jotka ovat vähänkin pidempään seuranneet Arsenalia tietävät, että Wenger laski jo paljon laitapakkien varaan ja niin näyttää laskevan lähes kaikki suurseurat. Nouseva laitapakki on se avain, joka pystyy luomaan laidalle ylivoiman ja sitä kautta on mahdollista luoda hyviä hyökkäyksiä. Bellerin on ihan hyvä pelaaja, mutta käsi sydämellä, näkeekö joku että Bellerin voi olla vielä huippupakki? Ei siis, että toivottavasti, vaan onko Bellerin viimeisen reilun vuoden aikana osoittanut yksittäisiä pelejä lukuunottamatta olevansa mitään muuta kuin keskitason laitapakki? Melkein väitän, että Bellerin on Arsenalin neljänneksi paras laitapakki, edellä Tierney, Saka ja Cedric. Vaikea on nostaa Belleriniä myöskään mm. Cancelon, TAA:n, Robertsonin, Leicesterin laitapakkien, Dignen yms. Valjun huippulaitapakkien joukkoon. Väitän, että jos Bellerin olisi sinne huipulle nousemassa, niin hän olisi jo noussut. Ehkä Bellerin siellä huipulla olikin, mutta valitettavasti loukkaantumiset ovat syöneet ainakin nopeutta.

Nyt lienee siis hyvä tilaisuus Bellerinin vaihtaa maisemaa. Samalla se on Arsenalille hyvä mahdollisuus saada rahaa Bellerinistä ja samalla myös hankkia ehkä parempi pelaaja tilalle. Uskon, että nykymarkkinoilta on 20-30 millillä mahdollista löytää ihan huippulaitapakki.
StigCarpelan

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: COYG


Vastaus #3782 : 22.02.2021 klo 22:47:05

Joo ehdottomasti jos 30 milliä tulee
astr0

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Maaseudun tulevaisuus


Vastaus #3783 : 22.02.2021 klo 23:36:55

Jälleen varovasti muistuttelen, että Bellerin on homegrown, joita tulisi olla kokoonpanossa 8. Bellerinin lasketaan olevan myös "club trained" oman akatemian kasvatti, joita pitää Euroopan kentillä olla 4, jos haluaa maksimimäärän pelaajia rosteriin (jota Arsenalilla ei siis nyt ole). Euroopan kentillä pitää Englannista poiketen rekisteröitävät U21-pelaajatkin olla omasta akatemiasta, jos ne haluaa A-listan lisäksi pelaavaan rosteriin ns. B-listalle. Sen takia Runar jäi Euroopasta ulos, kun Martinelli vie paikan. Valjussa ei vie. Bellerinin tilalle UEFAn listalle kelpaisi vain oma kasvatti.

Ihan vaan sillä näistä mielellään huutelee, että Kolasinac, Torreira ja Mavropanos on kaikki lainalla, koska eivät mahdu yli 21-vuotiaan non-HG statuksen takia kokoonpanoon. Vaikka Bellerinin nyt myisi, niin ketään näistä tai uutta hankintaa ulkomailta ei voi nostaa kokoonpanoon, koska muukalaiskiintiön 17 pelaajaa on täynnä. Bellerinistä saatavalla rahalla ei oikein tee mitään, jos ei sillä saa ketään kokoonpanoon rekisteröitävissä olevaa tilalle. Tai jos on ideoita mistä löytää Belleriniä paremman HG-vahvistuksen alle 30 miljoonalla, joka kaiken lisäksi haluaa siirtyä, niin toki voi harkita.

Ensi kesänä siis tyhjennysmyynnit jatkuu, kun rosterin ulkopuolinen ylijäämä palaa lainalta. Guendouzikin veisi palatessaan ensi kaudella paikan, eli ennen kuin esim. Ryanin tai Odegaardin lunastamisesta voi edes puhua, pitäisi näistä nyt ulos lainatuista vähintään kahdesta päästä pysyvästi eroon.

Edit:
Nyt kun saunan lauteilla otin vielä uuden tuumauksen, niin näen kristallipallossani Bellerinin myynnn seuraukset ja reaktiot niihin foorumilla:

Tierneyn pohkeessa on rasitusvamma ja Saka pelaa laitapakkina
-Vittu miten mielikuvituksetonta paskaa toi hyökkäys taas on

Cedric vääntää polvensa ja Chambers pelaa laitapakkina
-Laitapakit on tärkein osa modernia jalkapalloa. Miksei kukaan ostanut laitapakkeja kesällä?

AMN jää laitapakkilimboon tuuraamaan molempia laitoja. Kiukuttelee itselleen siirron tammikuussa, koska haluaa a) pelata b) keskikentälle.
-Kuka helvetti siellä toimistolla niitä siirtoja neuvottelee? Artetan man management näyttää lähinnä kasalta paskaa.

Ostetaan joku 15 miljoonan Calum Chambers vol 2 istumaan penkille, koska korvaajan pakko olla HG. Taso ei riitä.
-Vitun tunarit eikö tuommosia ole 13 tusinassa? Ja tästä maksoivat 15 miljoonaa? Huutonaurua.

Liverpool-Everton -pelissä kiinnitin huomiota Evertonin saamaan rankkariin ja TAA:n rikkeeseen, joka siihen johti. Katselin vielä koosteesta tilanteen varmuuden vuoksi useampaan kertaan uudestaan tänään ja nyt olen suhteellisen varma, että tilanne on täysin rinnastettavissa David Luizin saamaan punaiseen korttiin.

Eli tilanne oli täysi vahinko, mutta TAA oli alin pelaaja eikä riketilanteessa ollut todellakaan mitään tavoitetta pelata palloa. Huvittavaa kuitenkin, että tästä ei tullut edes korttia ja David Luiz sai suoran punaisen. Nyt sitten kuitenkin sääntöniilot sanoivat, että noista pitää aina tulla punainen tai tuomari vislaa seuraavaksi alasarjoissa. Noh, ei näköjään tule, eikä tuomariakaan ristiinnaulittu, kun punainen kortti jäi nostamatta. MOT.
[disclaimer] Siihen ei kannata alla kirjoitetussa takertua, oliko tilanteessa rike vai ei, koska tuomarin mielestä selvästi oli. Spekuloin rikkeen seurauksia. [/disclaimer]

Sen verran erottaisin näitä kahta toisistaan, että TAA:n liuku lähtee DCL:n etupuolelle kohti palloa (video). Alkuperäinen yritys tilanteessa on selvästi liukua pallon tielle, joten yrittää pelata palloa. Calvert-Lewin saa vedon aikaan ennen kuin TAA ehtii eteen ja kompuroi sen jälkeen tuohon eteen liukuneeseen ruhoon. Keltainen kortti tuosta olisi mielestäni pitänyt nostaa, koska DCL oli ehtimässä irtopalloon ensimmäisenä edessään tyhjä maali. En ymmärrä, jos ei sellaista nostettu.
Lainaus
Where a player commits an offence against an opponent within their own penalty area which denies an opponent an obvious goal-scoring opportunity and the referee awards a penalty kick, the offending player is cautioned if the offence was an attempt to play the ball; in all other circumstances (e.g. holding, pulling, pushing, no possibility to play the ball etc.) the offending player must be sent off.
« Viimeksi muokattu: 23.02.2021 klo 00:49:44 kirjoittanut astr0 »
dinodiel

Poissa Poissa


Vastaus #3784 : 22.02.2021 klo 23:57:38

Liverpool-Everton -pelissä kiinnitin huomiota Evertonin saamaan rankkariin ja TAA:n rikkeeseen, joka siihen johti. Katselin vielä koosteesta tilanteen varmuuden vuoksi useampaan kertaan uudestaan tänään ja nyt olen suhteellisen varma, että tilanne on täysin rinnastettavissa David Luizin saamaan punaiseen korttiin.

Eli tilanne oli täysi vahinko, mutta TAA oli alin pelaaja eikä riketilanteessa ollut todellakaan mitään tavoitetta pelata palloa. Huvittavaa kuitenkin, että tästä ei tullut edes korttia ja David Luiz sai suoran punaisen. Nyt sitten kuitenkin sääntöniilot sanoivat, että noista pitää aina tulla punainen tai tuomari vislaa seuraavaksi alasarjoissa. Noh, ei näköjään tule, eikä tuomariakaan ristiinnaulittu, kun punainen kortti jäi nostamatta. MOT.
Gabriel Batistuta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mikel Artetan Tykkimiehet.


Vastaus #3785 : 23.02.2021 klo 08:13:04

Olen ehdottomasti Bellerinin myyntiä vastaan juuri tuon HG statuksen takia. Ei hän ehkä ikinä tule olemaan maailman TOP3 laitapakkeja, mutta tuskin korvaava HG pelaajakaan tulee olemaan. Näitä homegrown pelaajia tulee tarkastella hieman eri kriteeterein kuin ulkomaalaiskiintöitä vieviä jätkiä.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #3786 : 23.02.2021 klo 10:21:48

Olen ehdottomasti Bellerinin myyntiä vastaan juuri tuon HG statuksen takia. Ei hän ehkä ikinä tule olemaan maailman TOP3 laitapakkeja, mutta tuskin korvaava HG pelaajakaan tulee olemaan. Näitä homegrown pelaajia tulee tarkastella hieman eri kriteeterein kuin ulkomaalaiskiintöitä vieviä jätkiä.

Eli tingitäänkö laitapakin laadusta, joka vaikuttaa koko hyökkäyspeliin vai toivotaanko Bellerinin olevan tyytyväinen kakkoslaitapakin rooliin ja tekevän jatkopahvia, jotta ei lähde ilmaiseksi kesällä 2023?

HG-tilanne saattaa lähivuosina olla se, että HG-pelaajia on enemmän kuin 7. Club trained-puoli tietenkin heikompi, kun sinne vain ESR, Saka, Okonkwo, Nelson AMN, Smith, Hein?, Lopez?, Nketiah ja Willock.
StigCarpelan

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: COYG


Vastaus #3787 : 23.02.2021 klo 10:29:04

Hommataan sitten joku lamptey tai aarons. Ei tarvinne yli 50miljoonaa laittaa sisään. Bellerin on jämähtänyt tuolle tasolle missä nyt menee. Eli välillä nousee hyvin paikkoihin ja syöttää päin persettä. Puolustuspäässä ei paljon apuja ole. Hieno mies ei siinä mitään.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #3788 : 23.02.2021 klo 10:40:14

astr0lla hyviä pointteja. Mavro & co eivät pelaa Arsenalissa, koska taso ei riitä. Eikä jollekin Kolalle ole sellaista roolia, että lähes 100k tienaava kaveri kannattaa pitää. Arsenalilla on laitapakkiosasto nyt vähän ohut, mutta eiköhän kesällä tule sinnekin leveyttä.

Kunnollinen kakkosveskari on hankittava. Tietenkin jos hän on HG, niin fine, mutta Ryan saattaa olla ihan hyvä tuohon. Runarssoniin en usko.

Tietenkin Bellerinille tulisi korvaaja ja pointtini oli, että jos samaan hintaan saa paremman, niin kannattaa vaihtaa. Bellerinin suurin ongelma on peliälyn puute, enkä usko sen paranevan, kun on kuitenkin laitapakiksi jo kokenut.

Illalla tuli vielä sellainen hurja ajatus mieleen, että kannattaisiko Arsenalin kysellä onko Auballe ottajia ensi kesänä? Valitettavasti vaan Barca on pa., Real hakee ehkä nuorempaa (Mpabbe) ja PSG:llä on jo esim. Icardi. Serie A? Auba kun ei ole oikein sentteri ja laituriksi myös aika yksipuolinen. Realin kanssa treidi: Auba<->Ceballos+Øde? :)
Gabriel Batistuta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mikel Artetan Tykkimiehet.


Vastaus #3789 : 23.02.2021 klo 10:52:34

Realin kanssa treidi: Auba<->Ceballos+Øde? :)

Tämä olisi Arsenalille hyvä kauppa, mutta Real tuskin suostuu ainakaan päikseen vaihtamaan. Kesällä 32 vuotias koko kauden alisuorittanut hyökkääjä ei ole se mitä Real ensisijaisesti hakee.
tuuba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal. Flair-futis.


Vastaus #3790 : 23.02.2021 klo 11:36:18

Bellerinin otteet eivät ole edenneet kuten toivottiin. Bellen piti olla uusi Dani Alves, mutta kehitys on jämähtänyt loukkien jälkeen ja nopeus on hidastunut.

Nähdäkseni Bellen suurin heikkous on syöttötaito, mutta peliäly taas Bellerinin suurin vahvuus.

Itse pitäisin, vaikkei maailman top-10 joukkoon varmaan koskaan mahdu.
pomelo anderson

Poissa Poissa


Vastaus #3791 : 23.02.2021 klo 13:52:50

astr0:n vastauksessa olikin käyty aika hyvin läpi niitä juttuja, joiden mielestä myös oma mielipiteeni on kääntynyt sille suunnalle, että Bellerinistä olisi pidettävä kiinni. Eikä pelaaja varsinaisesti itsekään tunnu haluavan lähteä.

Toki on toinen asia, jos miehestä tarjottaisiin joku aivan posketon summa, jonka avulla voitaisiin hankkia merkittäviä vahvistuksia muille osa-alueille. Mieluummin näkisin Arsenalin ottavan turpaan laitapakki- kuin hyökkääjäosastolla vrt. kilpailijat, vaikkei tietysti yksittäinen lähtevä pelaaja ja siitä saatava siirtosumma näin merkittävää muutosta pystyisikään kuin korkeintaan edesauttamaan.

Hyvin mielenkiinnolla tässä odottelee kesää ja siirtoikkunaa, kun joka tuutista on jo etukäteen kerrottu, ettei rahaa ole nimeksikään. Tähänkään en välttämättä täysin usko ja toivoisin Kroenkenkin ymmärtävän, että nyt kannattaa investoida seuraan. Ei ole ennenkään ymmärtänyt, kun Arsenalin on annettu luisua alamäkeä jo viitisentoista vuotta, joten epätodennäköistä se nytkin on. Siirtomarkkinat itsessäänkin on muuttuneet niin erilaisiksi kuin vaikkapa Wengerin aikoina, että vaikea on nähdä Arsenalin tekevän mitään kauhean nopeaa paluuta korkeimmalle huipulle.

e: lisäksi Bellerinistä ei tulla tarjoamaan mitään posketonta summaa, ennen kuin pelaa kaudessa edes muutaman ottelun, jolla voisi perustella edes 20 miljoonan tarjoukset.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #3792 : 23.02.2021 klo 15:13:17

Herthan uusi manageri on antanut Guendouzista palautetta, että hän käyttäytyy kuin teini-ikäinen, jolle pitää asettaa rajat. Tämäkin varmasti Artetan vika.
tuuba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal. Flair-futis.


Vastaus #3793 : 23.02.2021 klo 16:24:11

Herthan uusi manageri on antanut Guendouzista palautetta, että hän käyttäytyy kuin teini-ikäinen, jolle pitää asettaa rajat. Tämäkin varmasti Artetan vika.

Absoluuttisesti ja tietysti Artetan vika!

Missäs näin muuten on sanottu?
veijomeri

Poissa Poissa


Vastaus #3794 : 23.02.2021 klo 16:31:49

Absoluuttisesti ja tietysti Artetan vika!

Missäs näin muuten on sanottu?
https://www.goal.com/en/news/guendouzi-is-going-through-football-puberty-arsenal-loanee/ymw12oh7etc14exxx2aumxs5

Aikuisjonnen taidot kiistämättömät, mutta korvien välin voisi korvata, vaikka elnenyllä.
tuuba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal. Flair-futis.


Vastaus #3795 : 23.02.2021 klo 16:36:25

https://www.goal.com/en/news/guendouzi-is-going-through-football-puberty-arsenal-loanee/ymw12oh7etc14exxx2aumxs5

Aikuisjonnen taidot kiistämättömät, mutta korvien välin voisi korvata, vaikka elnenyllä.

Joo. No mut toisaalta tossakin jutussa kaveri saa lähinnä hulluja kehuja ja sitten ennemmin sitä, että on tyhmä - siis tekee typeriä asioita kentällä, eli siinä mielessä ei ole aikuinen - ja ehkä vähän kritiikkiä sitten tosta asenteesta.

Guendouzi vaikuttaa aika lailla tollaselta Balotelli-tyypiltä, joka saattaa oikeasti vaan olla tyyppinä sairaan vaikea. Toisaalta onhan Zlatankin vaikea, mutta oppi kontrolloimaan pahimpia impulssejaan.

Pari vuotta ja kaveri varmaankin rauhottuu. Tai sitten ei, ja meillä on käsissä puolustava kk mallia Edgar Davids, Gennaro Gattuso, Roy Keane, tmv., joilla aina välillä kaikilla pimeni.
dinodiel

Poissa Poissa


Vastaus #3796 : 23.02.2021 klo 16:39:08

Sen verran erottaisin näitä kahta toisistaan, että TAA:n liuku lähtee DCL:n etupuolelle kohti palloa (video). Alkuperäinen yritys tilanteessa on selvästi liukua pallon tielle, joten yrittää pelata palloa. Calvert-Lewin saa vedon aikaan ennen kuin TAA ehtii eteen ja kompuroi sen jälkeen tuohon eteen liukuneeseen ruhoon. Keltainen kortti tuosta olisi mielestäni pitänyt nostaa, koska DCL oli ehtimässä irtopalloon ensimmäisenä edessään tyhjä maali. En ymmärrä, jos ei sellaista nostettu.

Arvasinkin, että joku tarttuu tähän. Itse tulkitsen että TAA yritti tavoitella palloa reilusti ennen kontaktia. Eli mielestäni ei tavoittele palloa enää rikkoessaan. Kuinka kauan ennen rikettä saa tavoitella palloa, että voi katsoa rikkeen tapahtuneen pallontavoittelussa?
StigCarpelan

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: COYG


Vastaus #3797 : 23.02.2021 klo 17:41:58

Arvasinkin, että joku tarttuu tähän. Itse tulkitsen että TAA yritti tavoitella palloa reilusti ennen kontaktia. Eli mielestäni ei tavoittele palloa enää rikkoessaan. Kuinka kauan ennen rikettä saa tavoitella palloa, että voi katsoa rikkeen tapahtuneen pallontavoittelussa?


Niin se eka liuku ei mitään, mutta sitten kamppaa DCL:n kun on kompuroinut TAA:n yli. Oli pääsemässä ripariin ilman kamppia. Eli punainen

dinodiel

Poissa Poissa


Vastaus #3798 : 23.02.2021 klo 20:16:44

Niin se eka liuku ei mitään, mutta sitten kamppaa DCL:n kun on kompuroinut TAA:n yli. Oli pääsemässä ripariin ilman kamppia. Eli punainenNäinpä, eikä tuosta tullut edes korttia, vaikka kuulemma tuomarilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin antaa punainen. Noh, näköjään se mahdollisuus on ainakin jos Poolin maajoukkuepelaaja on kyseessä.
Gambinamiäs

Paikalla Paikalla


Vastaus #3799 : 23.02.2021 klo 22:39:11

On tämä melkoinen kausi, sijoitus nyt 11. ja ensi kierroksella Wolves ja jopa CP voivat hyvinkin mennä ohi.

 
Sivuja: 1 ... 151 [152] 153 ... 167
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa