FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.03.2021 klo 04:47:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 99
 
Kirjoittaja Aihe: Liverpool F.C. 2020/21  (Luettu 307226 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #25 : 11.09.2020 klo 11:43:20

Pearcen tän päivän jutustelut:

Uutinen
Liverpool are still counting the cost of the COVID-19 pandemic but the overall hit to club revenues as a result of the crisis is now projected to exceed the £100 million mark.

Liverpool expect there to be better value available in the market towards the back-end of the window, which closes on October 5. They also need to generate funds by off-loading fringe players such as Harry Wilson, Marko Grujic and Loris Karius.

Liverpool are prepared to listen to offers in excess of £25 million for talented teenage striker Rhian Brewster, providing a buyback clause is included as part of the deal.

Signing a centre-back to replace Lovren and a wide attacker to ease the burden on Sadio Mane and Mohamed Salah are the two main priorities. Relegated Watford’s winger Ismaila Sarr is on the radar, but the current £40 million asking price is prohibitive.
RehtiKärsä

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 11.09.2020 klo 20:34:08

Liverpool lähtee taistelemaan uudesta mestaruudesta huomenna, kun uusi kausi alkaa mestaruuteen päättyneen kauden jälkeen. Jos oli edellinen kausi erikoinen puhjenneen pandemian takia, ei monellakaan tapaa tavallinen tule olemaan myöskään tämä alkava kausi. Kaikkia käänteitä ei taideta edes vielä tietää, mutta peli ja kierros kerrallaan. Uhallakin heitän oman näkemyksen alkavasta kaudesta. Siirtoja voidaan tehdä vielä n. 3 viikon ajan 5.10. asti ja tämä saattaa vielä muuttaa tilanteita, mutta nyt mennään tämän hetkisellä tiedolla.

Muutamalla viivalla Liverpoolin kohdalla askarruttava asia, mutta ei missään tärkeysjärjestyksessä:

- monista muista liigoista poiketen PL-joukkueet haluavat mennä ensi kauden läpi vain 3 vaihdolla. Liverpoolin kannalta tämä tuntuu huonolta päätökseltä, mutta nyt sen kanssa on Kloppin tultava toimeen. Tähän liittyy tällä hetkellä useampiakin muita seikkoja. Tuntuu, että Cityn laajempi materiaali pärjää paremmin tällä vaihtomäärällä, kun rotaatiota on pakko harrastaa kauden tiukemman aikataulun takia. Taso tippuu Cityllä vähemmän, vaikka heillä on kai vielä vähän tiiviimpi tahti viime kauden venyttyä.

- Liverpoolin miehistön materiaali ei vaikuta riittävän kovalta ainakaan suhteessa Cityyn. Ginin jatkaminen ja mahdollinen Thiagon hankinta olisi tietysti positiivinen tilanne. Topparia ja sitä rotaatiohyökkääjää kyllä myös huutaa, mutta seuraavat viikot näyttävät, mihin Liverpool pystyy. Jos hyökkääjää ei tule, olisi Brewsterin pitäminen miehistössä hyödyllistä, ettei siellä ole Origi vain varalla Minaminon takana. Kaikkia kunnia edelleen Origille, mutta ei se taida Liverpoolissa tuosta muuksi muuttua. Shaqiri on parhaimmillaan hyvä, mutta hän on nyt kyllä täysi arvoitus. Toppareista Gomezin ja Matipin tilanne on kaikkien tiedossa. OK, Fabinho voi paikata kyllä, mutta on silloin pois omalta paikalta.

- loukkaantumiset. Liverpool on selvinnyt yllättävän hyvin avainpelaajien loukkaantumislta, mutta voiko sama jatkua vielä ensi kaudenkin? Loukkaantumisia voi hyvinkin nyt tulla helpommin, kun ottelutahti on hivenen tiukempi, ja jos Liverpoolin täytyy peluuttaa sitä ns. parasta avaustaan paljon, täytyy sen jotenkin näkyä, joko loukkeina, tai jotenkin muuten. Ja tuo topparitilanne on kyllä mielenkiintoinen. Jos Gomez ei loukkaannu omassa pelissä, niin eiköhän jossain maaottelussa napsahda. Ja Matip taas... Uskaltaako junnuista jota kuta peluuttaa ilman kokemusta? Peluuttamalla sitä kokemusta kyllä tulisi.

- cupeissa Klopp peluuttaa tietysti ihan Ö-jengejä, mutta mikäköhän mahtaa olla PL:n ja CL:n suhteen tilanne? Jos Liverpool meinaa pärjätä molemmissa, niin kyllä pitää taas medicali ja fysiotiimien onnistua hommissaan yli sataprossaisesti. Ovat kyllä melkoisia hessuja, jos onnistuvat pitämään joukkueen hyvinkin terveenä ja välttelemään loukkeja. Onhan sille puolelle kyllä Kloppin aikana panostetukin.

- voiko Liverpoolin suorittaminen jatkua kolmatta kautta putkeen oikeastaan lähes tapissa? City on peräkkäisiin mestaruuksiin pystynyt, mutta lähes uskomattomalta tuo tuntuisi nyt Liverpoolin kohdalla. Ei tarvitse Liverpoolilta isoakaan notkahdusta voittojen taikomisessa tiukoissa paikoissa, kun se jo näkyy pistemäärässä. Pidän erittäin kovana suorituksena Liverpoolilta, jos vielä pystyisivät haalimaan esim. 93-95 pisteen kauden. Ennemmin tuntuu, että maksimi on juuri 90 pisteen kohdalla, tai vähän alle. Riittääkö tuo sitten mestaruuteen, jää nähtäväksi.

- Liverpoolin pelissä oikeastaan eniten mietityttää puolustaminen ja päästettyjen maalien määrä. Pystyykö Liverpool pitämään omiin päästettyjen maalien määrän riittävän pienenä, ettei niiden takia tule turhia pisteiden menetyksiä. Viime kauden lopusta ja treenipeleistä ei voi vetää liian suurta johtopäätöstä, mutta nyt alkavat taas tosipelit, päästettyjä ei voi pistää enää varmistuneen mestaruuden piikkiin.

- hyökkääjistä Salahin suhteen itsellä on eniten epäilyksiä. Joko Salahin parhaat kaudet on saatu ulosmitattua, vai pystyykö Salah edelleen jatkamaan n. 20 maalin, tai jopa yli, tahdissa Valiossa. Liverpoolin aavistuksen rauhoittunut pelitapa ei mielestäni sovi Salahille ihan niin hyvin kuin se Klopin aikakauden alun heavymetal, eikös se Klopp sitä itse tuoksi kutsunut.

- muutama muu kärkijengi on vahvistunut paperilla Liverpoolia enemmän(vaikka Kostas kova onkin), mutta näkyykö se heti tason järkyttävänä nousuna? Liverpoolin ryhmä on ollut yhdessä jonkin kauden jo ja sitä nuo muutkin oletettavasti tarvitsevat. Tähän ei pidä Liverpoolin kutenkaan tuudittatua. Liverpoolin johdon ajatukset siitä, että Liverpool pystyy pitämään eron muihin samana vain pelkästään omasta ryhmästä nousevilla tasonnostajilla ja junnuilla, tuntuu huikan naiivilta. Tätä hankintapolitiikkaa, tai hankkimattomuus, on käyty läpi jo edellisessä topikissa paljon, joten ei siihen sen enempää.

Ja nythän tilanne voi olla se, että Liverpool on oikeastaan pakotettu parille hankinnalle, kun vain 3 vaihtoa sallitaan. Thiago? Sarr? Toppari? Myynnit?

Joku 17 -vuotias brassiveska olisi joidenkin huhujen mukaan Liverpoolin junnuihin tulossa. Tuonne junnupuolelle uusia kasvoja on jonkin verran tullut, mutta sieltä myös ukkoja lähtenyt uusiin ympyröihin. Jos tämä brassi Marcelo Pitaluga Fluminensestä Liverpooliin saapuu, taitaa hän olla jo kolmas hankittu maalivahti junnuihin tänä kesänä, jos olen laskuissa ja toteutuneissa siirroissa pysynyt mukana.

Itsellä on se fiilis, että City on tällä kaudella liian kova Liverpoolille. Kaikkia Liverpoolin pistemenetyksiä tullan 110% varmasti huutelemaan mestaruuskrapulaksi, mutta jotenkin tuntuu kuitenkin siltä, ettei Liverpool mihinkään darraan kaadu. Edellisten kausien jälkeen tuntuu vaan järjelliseltä, ettei tuo huikea taso vaan voi jatkua loputtomiin. Mielestäni City on suurin suosikki mestariksi ja Liverpool on siinä haastamassa, mutta ei taida ihan perättäiseen mestaruuteen riittää. Voisi kuvitella, että ManU ja Chelsea nousevat nyt pisteissä lähemmäksi mestaria, mutta ei noista taida olla ihan mestaruudesta vielä kamppailemaan, tai mistä sitä tietää.

Retroperjantai ja ohrapirtelöt valmistavat huomiseen. Darra saa tulla, mutta ei pelaajille.
potQball

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 12.09.2020 klo 00:30:19


- monista muista liigoista poiketen PL-joukkueet haluavat mennä ensi kauden läpi vain 3 vaihdolla. Liverpoolin kannalta tämä tuntuu huonolta päätökseltä, mutta nyt sen kanssa on Kloppin tultava toimeen. Tähän liittyy tällä hetkellä useampiakin muita seikkoja. Tuntuu, että Cityn laajempi materiaali pärjää paremmin tällä vaihtomäärällä, kun rotaatiota on pakko harrastaa kauden tiukemman aikataulun takia.

Täähän menee just päinvastoin. Tietysti kolmeen vaihtoon palaaminen on kapeammilla materiaaleilla menevien joukkueiden etu.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 12.09.2020 klo 11:47:59

Täähän menee just päinvastoin. Tietysti kolmeen vaihtoon palaaminen on kapeammilla materiaaleilla menevien joukkueiden etu.

Tätä väittelyä on käyty suuntaan ja toiseen tuolla Englannin futiksen yleiskeskustelun topikissa ja toivoisin sen jatkuvan siellä, ettei leviä moneen eri topikkiin.
hardluckpool

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 12.09.2020 klo 18:02:48

Ettei nyt vaan ole Hendon kanssa kiirehditty liikaa, kun heti avauksessa vaikka koko pelikunnon piti olla kysymysmerkki.
LeoMessiFani04

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool, Manchester, Argentiina, Barca


Vastaus #30 : 12.09.2020 klo 18:10:57

Ei tullut Messiä, mutta tänäkin kautena lähdetään ennakkosuosikkina voittamaan triplamestaruutta :)

We are Liverpool
Tsaalaalaalalaalalaa
Eurooppaa valtaamaan
Tsaalaalaalalaalalaa
Kloppin johdollaa
petteri72

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #31 : 12.09.2020 klo 20:30:10

Nihkeät kolme pistettä huolimattomalla pelillä. No, ehkä se tästä lähtee.
Rewert

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool, Suomen maajoukkue, FC YPA ja semi-JJK


Vastaus #32 : 12.09.2020 klo 20:31:46

Kyllä on kaks jakoiset fiilikset, kun näitä pelejä näkee sen n. 35 kaudessa, niin joka peli voisi olla tämmönen, mutta toisaalta toivottavasti yksikään peli ei ole tämän kaltainen..
Sivurajatapaus

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 13.09.2020 klo 08:55:26

Löysää oli. Ja uusi peliasu on ruma. Valkoinen ei sovi punaisen sekaan. Tulee ysäri mieleen.
Liimakäsi

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 14.09.2020 klo 07:56:07

Tärkeet pisteet. Vaikkei peli nyt mitään priinaa ole. Puolustusta hiomaan niin hyvä tulee kaudesta
naumanen

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 14.09.2020 klo 08:03:20

Valkoinen ei sovi punaisen sekaan.
Ei ollut minusta niin paha kuin joulusukat kuitenkaan.
bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #36 : 14.09.2020 klo 08:20:03

Kyllähän tässä hieman huolissaan voisi jo olla.

Pelit koronatauon jälkeen on ollut melkoisen epävireistä, varsinkin puolustussuuntaan. Hyökkäyspelaaminen on vaarallista ja maaleja tulee, mutta yksilötasolla ollaan kaukana esimerkiksi viime talven tasosta.
Yritin oikein miettiä mikä tuossa puolustuspelissä mättää, mutta mitään yksittäistä suurta muutosta ei oikein tahdo löytyä. Suurimpana tulee mieleen yksilöiden suuri virhemäärä, mitä ei viime kaudella muuten paljoa tapahtunut. Tietynlainen 95% keskittyminen johtaa 50% suoritukseen.

Tietty kahden viimekauden dominointi yleensä johtaa jonkinlaiseen ulospuhallukseen, mutta näillä koronatauon jälkeisillä otteilla ei taistella lähellekkään mestaruudesta. Itse veikkasin n.10-15 pisteen tiputuksesta verrattuna viime kauteen, saa nähdä riittääkö.

Siirtorintamalla Liverpool jatkaa riehumista: nuori brassimaalivahti Marcelo Pitaluga siirtyy Liverpooliin £700.000 arvoisella hinnalla.
Huhujen mukaan Wolves on tehnyt tarjouksen Oxista, myös Newcastle ja Tottenham kiinnostuneita.
Clwb Pêl-droed Cei Connah

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 14.09.2020 klo 08:28:31

Samaa mieltä edellisen kanssa siitä, että lievää huolta nämä viime aikojen esitykset aiheuttavat. Van Dijk ja Alisson ovat olleet ihmeellisen virhealttiita ja Firminolla ei oikein tunnu sujuvan.
Varaamaton nimimerkki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokerit FC, Samipool, VfL Bochum


Vastaus #38 : 14.09.2020 klo 08:45:08

Eihän tuo missään nimessä hyvä peli ollut, mutta luotto Kloppin ja tiiminsä man managementiin on sen verran kova, että uskon tämän toimineen mainiona herätyksenä esim. yllämainituille herroille, että vähänkin puolivaloilla pelaamisella tekee asiat itselleen vaikeaksi ihan ketä tahansa Valju-joukkuetta vastaan. Eiköhän Chelsea awayssa nähdä ihan erilaista puolustamista.
McManaman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #39 : 14.09.2020 klo 09:13:15

Eiköhän Chelsea awayssa nähdä ihan erilaista puolustamista.

Pakko nähdä, muuten tulee rumasti turpaan.
Casanueva

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 14.09.2020 klo 09:44:26

Erikoinen peli lauantaina, mutta tuskin tuollaista hurlumheitä nähdään kovin usein. Epätyypillisiä virheitä ja huolimattomuutta ihan VVD:stä lähtien. Onneksi hyökkäyspeli oli tehokasta. Leedsille pakko nostaa hattua siitä, että lähtivät rohkeasti pelaamaan omaa peliään. En toki muuta Bielsalta odottanutkaan.

Salah tarvitsee enää kolme maalia seuraavaan kymmeneen peliin rikkoakseen Fowlerin ennätyksen nopeimmista sadasta maalista Poolissa kaikissa kilpaluissa. Käsittämätön kaveri.
bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #41 : 14.09.2020 klo 09:48:22


Eiköhän Chelsea awayssa nähdä ihan erilaista puolustamista.

Tuota ei oikein voi pitää minään oletusarvona.

Viimekaudella ensimmäisissä 26 ottelussa Liverpool päästi vain 15 maalia omiin ja käytännössä varmisti mestaruuden.
Tämän jälkeen Liverpool on päästänyt 21 maalia 13 ottelussa. Käytännössä omiin on mennyt samalla tahdilla maaleja kuin West Hamilla tai Southamptonilla viime kaudella.

Ottelukohtaiseksi muutettuna ero on huolestuttava, lähes kolminkertainen:
1. 0,58 maalia/ottelu
2. 1,61 maalia/ottelu
« Viimeksi muokattu: 14.09.2020 klo 09:50:34 kirjoittanut bergerinpatrik »
McManaman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #42 : 14.09.2020 klo 09:51:43

Toivottavasti Mo:n upea esitys toimii herätyksenä muillekin hyökkääjille. Fabinhon olisi myös hyvä saada taas formista kiinni ja kun Henderson vielä pääsee kunnolla pelikuntoon, niin eiköhän keskikenttäkin taas pysty turvaamaan puolustusta vähän paremmin.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 14.09.2020 klo 10:24:31


Jep. Kyllähän tässä nyt ihan aidosti huolissaan saa olla Liverpoolin pelaamisen huolellisuuden tasosta ylipäätään. Kaikkein rajuitenhan se näkyy juuri puolustuksen suhteen, kun tulee omituisia virheitä, mutta kyllä tuo ongelma nähädäkseni vaivaa koko joukkuetta. Se viimeinen fokus on ollut pelistä kateissa pitkään ja sen pitää alkaa löytyä jos tällä kaudella meinaa tapella pokaaleista.

Kuten tuonne kierrostopikkiin kirjoitin, niin sanoisin kuitenkin terävyyden, intensiteetin ja asenteen suhteen tapahtuneen selkeää parannusta muihin koronan jälkeisiin otteluihin ja pre-seasoniin nähden. Liverpoolilta nähtiin kuitenkin ihan hyviä liikkeitä ja myös hyviä suorituksia läpi ottelun. Tekeminen oli kuitenkin läpeensä huolimatonta ja Leeds kykeni älykkäillä pumppaavilla pystyjuoksuilla repimään Liverpoolin puolustuksen ja ylimmän prässilinjan välisen eron aivan liian suureksi punaisten kannalta. Jos Liverpool meinaa tulevissa otteluissa pisteitä saada, niin noin suurta aukkoa ei saa syntyä ja keskikentän tulee tilanne muutenkin paremmin kontrata.

Ja toki tässä nyt on vain yhdestä ottelusta kyse ja jos tästä ryhdistytään, niin tuo näyttäytyy vain hyvänä herätyksenä. Tässä kuitenkin pidemmän aikaa on jo trendi ollut päästettyjen maalien ja yleisen tekemisen laadukkuuden ja huolellisuuden suhteen niin dramaattisesti heikompi ,ettei siitä todennäköisesti palata huiputasolle sormia napsauttamalla.
Tuore Kelmu

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 14.09.2020 klo 11:01:06

Kyllä se niin on että kun mestaruus varmistui niin rotsi aukastiin. Nyt vetoketju siinä takissa on vähän jumissa mutta eiköhän se asioita yksinkertaistamalla puolustuksessa taas korjaannu.

Alakerran suuret päästetyt maalimäärät johtunee siis ylimielisestä pelaamisesta ja henkilökohtaisista virheistä jotka on nopeasti korjattavissa verrattuna pelillisiin ongelmiin. En olisi vielä huolissani. Toki jos sama jatkuisi kahdessa seuraavassa isossa pelissä niin sitten pitäisi.

Hyvä asia edelleen on että niitä paikkoja luodaan hemmetisti. Tämä antaa aina mahdollisuuden kolmeen pisteeseen vaikka olisi ns ohi päivä kyseessä. Se on aina ollut mestarijoukkueiden ominaisuus ja se näkyy tässäkin joukkueessa.

Tämän vuoden sarja on kyllä mielestäni kaikkien aikojen sarja. Niin kovia joukkueita tulee vastaan että huh huh. Kaikki joukkueet tulee varmasti menettämään pisteitä ja mestaruuteen riittää varmasti matalemmat pisteet kun pariin viimevuoteen ja top 4 sijoille on kovasti tunkua. Tulee huikea kausi valiossa!
Varaamaton nimimerkki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokerit FC, Samipool, VfL Bochum


Vastaus #45 : 14.09.2020 klo 11:09:27

Kyllä se niin on että kun mestaruus varmistui niin rotsi aukastiin. Nyt vetoketju siinä takissa on vähän jumissa mutta eiköhän se asioita yksinkertaistamalla puolustuksessa taas korjaannu.

Alakerran suuret päästetyt maalimäärät johtunee siis ylimielisestä pelaamisesta ja henkilökohtaisista virheistä jotka on nopeasti korjattavissa verrattuna pelillisiin ongelmiin. En olisi vielä huolissani. Toki jos sama jatkuisi kahdessa seuraavassa isossa pelissä niin sitten pitäisi.

Tälle kannalle itsekin taipuisin, ja kuten aiemmassa viestissä totesin, luotan täysin Kloppin ja hänen tiiminsä kykyyn korjata nämä silkasta huolimattomuudesta johtuvat virheet.
Casanueva

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 14.09.2020 klo 13:03:56

En minäkään vielä huolissani olisi. On ihan ymmärrettävää, että mestaruuden varmistumisen jälkeen keskittyminen ajoittain herpaantui, ja toisaalta tämän kauden osalta otoksena on vasta yksi peli.

Muistuttaisin myös, että Kloppon aikana pelissä on aina ollut alkukaudesta vähän ongelmia luultavasti jo ihan senkin takia, että preseasonilla vedetään niin kovaa. Usein se on näkynyt nihkeytenä hyökkäyspelissä, mutta Leeds-pelissä sellaista ei ollut nähtävissä. Toki tiiviimmin puolustavia jengejä vastaan se voi taas näkyä.
kenny

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hyvä jalkapallojoukkue


Vastaus #47 : 14.09.2020 klo 16:19:56

Itse uskon että mentiin vähän puolivaloilla, mutta kun vastus kovenee ensi viikonloppuna, niin taso tulee nousemaan. Jotenkin tämä ryhmä vain kaivaa sen jonkin jostain kun tarve on, monesti se on vaan nähty.
Done

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #48 : 14.09.2020 klo 19:17:55

Grujicin agentin mukaan Marko olisi jäämässä ainakin tammikuuhun asti.

Lainaus
Liverpool want to keep him," Ramadani explained. "That could change in January at the earliest."
Varaamaton nimimerkki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokerit FC, Samipool, VfL Bochum


Vastaus #49 : 15.09.2020 klo 06:48:49

Haettaisiinko sitä Thiagoa nyt sitten ensi kesän vapailta markkinoilta / sopimustarjous pöytään Tammikuussa, kun 6kk jäljellä ja sitten saludoilla siirto etuajassa..?

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 99
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa