FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.09.2020 klo 07:37:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 24 [25]
 
Kirjoittaja Aihe: Ilves - HJK su 13.9. klo 18.30  (Luettu 19823 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
hoc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dogmaattinen Struktuuri


Vastaus #600 : 14.09.2020 klo 08:49:45

Pallon suojaaminen (hautominen) maassa ollessaan on säännöissä kiellettyä. Tosin täytyy myöntää, että se vaikutti livenä' pidemmältä ajalta mitä hautoi kuin mitä sitten videolta katseli. Silti, noi on aika usein tai lähes aina vihelletty vastustajalle nopeastikin.

Kuten itsekin totetat niin, Riski ei tilanteessa palloa 'haudo'. Se mikä tilanteesta olisi nopeasti pitänyt viheltää on Vetelin selkäänajo, joka jo itsessään olisi voinut olla kortin arvoinen.

Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #601 : 14.09.2020 klo 08:55:11

Mikäs sille Sakselalle tuli? Joko diagnoosi valmis? Akillesjännekö siellä posahti vai nilkkako murtui?
Veikkaisin jälkimmäistä. Sen verran pahasti vääntyi. :(
amuji

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maajoukkue, Ilves, SOHO SS, Arsenal


Vastaus #602 : 14.09.2020 klo 08:57:42

Ainoa oikea tapa on kannattaa seisten ja laulaen? Ok.
Vieläkään ei tajuta, että tuularit pitää saada pois katsomosta ja paikalle saa tulla vain cantores minores varustettuna parroilla. Hyväksyttävät vaatteet saa tavaratorilta.
Jema Pelle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #603 : 14.09.2020 klo 08:58:05

Veikkaisin jälkimmäistä. Sen verran pahasti vääntyi. :(

Järkyttävää kuvamateriaalia -ketjussa on tuosta kuva. :(
qCc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suami


Vastaus #604 : 14.09.2020 klo 09:04:38

Järkyttävää kuvamateriaalia -ketjussa on tuosta kuva. :(

Uhhhuhh nyt on kyllä aivan oikeassa paikassa tuo kuva..Se oli sellainen kahden sekunnin pyrähdys siihen otsikkoon.

Tuon näki ihan kaikkien lähellä olevien pelaajien reaktioista samantien että on vakava loukkaantuminen kyseessä. Klubilaisille myös hattua tuossa tilanteessa, kun joku kolme vai neljä kaveria oli heti lohduttamassa ja tsemppaamassa.

Punikkikortti näytti livetilanteessa vielä vähän oudolta, mutta hidastuksen perusteella ei jäänyt mitään epäselvää.
sonny burnett

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: youtube.com/watch?v=q3f3uv6MzRg


Vastaus #605 : 14.09.2020 klo 09:08:31

Sellaisen henkilön kun löydät, joka pystyy löytämään yhdistävän tekijän esim. eilisen tapaturman ja takavuosien polvivammojen välille, niin se on varmaan kirjoittamassa tieteellistä artikkelia aiheesta eikä juoksentelemassa kentälle Suomen syyssateessa.

En oo biomekaniikan asiantuntija, mutta uskottvasti ne väittävät löytävänsä erilaisia kehon virheasentoja ja jännitystiloja sekä niistä johtuvia laajoja syy-seuraussuhteita, joista sitten aiheutuu kaikkea kivaa rasituksen yhteydessä.

Syy ehkä löytyy tai sitten ei, mutta jos omaa kuntoutus- ja pelimotivaatioa löytyy, niin sitten ura jatkoon. Seurat tekee tietenkin omat sopimuspäätöksensä omista lähtökohdista ja ymmärrän ettei tarkan markan Ilveksllä ole resursseja tällaista miestä pitää rivissä.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #606 : 14.09.2020 klo 10:27:07

Uutinen

...
Saksela vietiin sunnuntai-iltana Taysin päivystykseen Acutaan. Pelaajan nilkassa on useita murtumia ja jalka on nyt kipsihoidossa.
...

https://www.aamulehti.fi/a/1f42b82b-bebf-40e8-8614-d211e0943ef9

Harmi Sakselalle, että näin kävi. Toivottavasti saadaan nilkka takaisin kasaan.

e. Mitä yleisesti näihin tulee, niin ei kai näitä voi minimoida kuin paremmalla perimällä tai vahvemmalla lihaksistolla. Ei silti mikään aina auta, mutta historian perusteella Saksela ei ole ikävä kyllä kestävimmästä päästä.
« Viimeksi muokattu: 14.09.2020 klo 10:32:33 kirjoittanut ginikettu »
GGA

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Jazz


Vastaus #607 : 14.09.2020 klo 10:32:45

Onni on siinä, että luut paranevat vahvemmaksi ja jos jänteet ja siteet säilyivät paremmin, niin ei muutakun kuntoutusta kohti!
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #608 : 14.09.2020 klo 11:38:26

Veteli ei peitellyt turhautumistaan edes ottelun jälkeen Aamulehden haastattelussa:

Uutinen
Hänenkin iltansa sai ikävän lopun. Veteli astui Riku Riskin pohkeen päälle, kun HJK-peluri hautoi palloa nurmen pinnassa.

– Se oli pallontavoittelutilanne. Osuin häntä jalan päälle, mutta en tehnyt sitä tahallani. Ehkä keltaisen paikka, mutta ei suoran punaisen, Veteli sanoi.

Päätuomari Oskari Hämäläinen ei tilanteessa epäröinyt, vaan väläytti joulukorttia aivan Ilveksen vaihtopenkin edessä. Hidastukset paljastivat, että Hämäläisellä oli perusteet päätökselleen.

Vetelin olisi pitänyt hillitä itsensä paremmin, vaikka hiekka tiimalasissa oli valumassa loppuun 1–2-tappiotilanteessa. HJK:n pelaajat ottivat kolhuista kaiken irti.

– Näköjään he osaavat tuon. He eivät saaneet tänään mitään muuta kuin vastaiskuista maalit. V-tuttaa vähän tämä touhu.

Pitää kirjoittaa tähän disclaimeriksi (jotta aina tyylikkäät kaupunkilaiset eivät kilahtele turhaan), että ammattilaisten pitäisi tosiaan keksiä muita ratkaisumalleja säälittävään (mutta ilmeisesti suurseuramaiseen) makailuun kuin kilahtaminen.

Tietty jutussakin päälimmäisenä asiana Sakselan surullisen loukkaantumisen aiheuttamat synkät tunnelmat :(
Hippo04

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, PuiU, Brentford


Vastaus #609 : 14.09.2020 klo 11:50:16

Ei pidä työntää selästä. Sen seurakset saivat niin Klubi (Ilveksen maaliin johtanut vapari) kuin Ilves (punainen) tuntea omissa nahoissaan.

Paranemisia Sakselalle.
« Viimeksi muokattu: 14.09.2020 klo 11:57:50 kirjoittanut Hippo04 »
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #610 : 14.09.2020 klo 12:02:31

Pää ei näköjään Vetelillä kestä. Harmi juttu, kun on kuitenkin potentiaalinen pelaaja. Mielenkiintoista nähdä, että kenet Wiss taikoo ensi otteluun keskikentälle.

Tuo rike on kyllä idioottimainen. Miksi pitää astua jalalle ja painaa pohjetta napeilla? Katsomosta nähtynä oletin, että Ilvekselle tulee tilanteesta vapari, joten punainen kortti yllätti. Hidastuksista katsellen aivan selvä rike.

Peli oli muutenkin aika paskaa pallottelua Ilvekseltä. Mutta eipä tuolla materiaalilla paljon enempää voi odottaakaan. Ilman Skyttää, Ala-Myllymäkeä ja Mettälää tuo hyökkäyspeli näyttää lähinnä kasalta paskaa :( Paska, siinä vasta oiva sana kuvaamaan eilistä ottelua.

Klubi pelasi kyllä hyvän ottelun, vaikka täällä sitä kritisoidaan. Ilves ei tainnut päästä juuri ollenkaan paikoille ja Klubi teki paikoistaan tehokkaasti.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #611 : 14.09.2020 klo 12:06:49

Klubi pelasi kyllä hyvän ottelun, vaikka täällä sitä kritisoidaan. Ilves ei tainnut päästä juuri ollenkaan paikoille ja Klubi teki paikoistaan tehokkaasti.

Erinomaista altavastaajafutista, ei siinä mitään.
Bubi-huuhkaja

Poissa Poissa


Vastaus #612 : 14.09.2020 klo 12:19:34

Erinomaista altavastaajafutista, ei siinä mitään.
On annettava kyllä kunniaa HJK:n laitapelaamiselle. Ilves lähti tuota taktisesti sumputtamaan pois, mutta silti kaksi maalia, toinen Alho–Riski-duon tarjoilemana ja toinen Murillon lapikkaasta. Ikävä kyllä nousevien laitapakkien selustaan Ilves ei juurikaan päässyt.

Ilveksen paras maalipaikka taisi olla heti ensimmäisellä tai toisella minuutilla, kun Jair pääsi Klubin keskikentän harhasyötöstä murtautumaan keskeltä boksiin. Harmi, että tossun kärki kuopi maata ennen pallo-osumaa, koska nyt saatiin vain xG:tä :(

Veteliltä upea vaparimaali, mutta huomionarvoista myös, että viime kausien ykköspyssy Ala-Myllymäki antoi vetovastuun, vaikka oli tuossa kohtaa kentälle jo tullut. Vetelin saatua punakortin olikin Lauri vetämässä seuraavaa suoraa vaparia, mutta veto jäi turhan vaisuksi keskelle maalia, eikä Keto tiputtanut palloa tarpeeksi eteensä, vaikkei suoraan pystynytkään liimaamaan.
vitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Töpselit


Vastaus #613 : 14.09.2020 klo 12:22:12

Riskillä junttia mutta vaikkapa Ärtsillä (joka huomattavasti skrodemmasta fysiikastaan huolimatta on tilastollisesti ehkä jopa Riskiä enemmän munat turpeessa per peli?) lutuuria ???

Hiukan eri helppousasteella nämä kaksi kuitenkin kentän pintaa kyntävät...
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #614 : 14.09.2020 klo 12:27:12

Peli oli muutenkin aika paskaa pallottelua Ilvekseltä. Mutta eipä tuolla materiaalilla paljon enempää voi odottaakaan. Ilman Skyttää, Ala-Myllymäkeä ja Mettälää tuo hyökkäyspeli näyttää lähinnä kasalta paskaa :( Paska, siinä vasta oiva sana kuvaamaan eilistä ottelua.

No jaa. On nähty paljon paljon huonompaakin ja tällä kaudella jopa. Omaan silmään hyvää pelaamista, josta sitten puuttuu se lopullinen silaus eli pelote murtautumisen suhteen.
Dohle

Poissa Poissa


Vastaus #615 : 14.09.2020 klo 12:29:42

Erinomaista altavastaajafutista, ei siinä mitään.

Taisi Ilves olla aivan saatanan huono, kun hävisi tuollaiselle altavastaajafutikselle.


Ihmetyttää kyllä loppumaton kitinä Riku Riskistä. Tilanteita, joissa meni helposti maihin, oli muutamia ja tällainen maine toki pelaajalla on ihan syystä, mutta kyllä kaveria aika lujaa otettiin jatkuvasti pelin aikana. Ilves teki Riskistä "kaatujan" ihan itse rikkomalla. Tuossa punaiseen johtaneessa tilanteessa Veteli (?) ensin työntää Riskin kädellä kumoon, joten tuosta tilanteesta ei saa filmaamista sitten millään, vaan siitä olisi pitänyt viheltää Klubille vapari. Riski ehtii tämän jälkeen hautoa palloa n. puolisekuntia, kun Veteli tulee tallomaan koiville. Vaikka tuosta olisi vapari hautomisesta vihelletykin, niin ei se Veteliä olisi pelastanut. Kannattaisi vetää matsin jälkeen hieman happea ennen kuin tulee tänne vitutuspäissään kirjoittelemaan.
qCc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suami


Vastaus #616 : 14.09.2020 klo 12:37:50

Taisi Ilves olla aivan saatanan huono, kun hävisi tuollaiselle altavastaajafutikselle.


Ihmetyttää kyllä loppumaton kitinä Riku Riskistä. Tilanteita, joissa meni helposti maihin, oli muutamia ja tällainen maine toki pelaajalla on ihan syystä, mutta kyllä kaveria aika lujaa otettiin jatkuvasti pelin aikana. Ilves teki Riskistä "kaatujan" ihan itse rikkomalla. Tuossa punaiseen johtaneessa tilanteessa Veteli (?) ensin työntää Riskin kädellä kumoon, joten tuosta tilanteesta ei saa filmaamista sitten millään, vaan siitä olisi pitänyt viheltää Klubille vapari. Riski ehtii tämän jälkeen hautoa palloa n. puolisekuntia, kun Veteli tulee tallomaan koiville. Vaikka tuosta olisi vapari hautomisesta vihelletykin, niin ei se Veteliä olisi pelastanut. Kannattaisi vetää matsin jälkeen hieman happea ennen kuin tulee tänne vitutuspäissään kirjoittelemaan.

Aika pitkälti yksimielisiä tässä otsikossa oltu, että punainen oli ansaittu, mutta kai sellaistakin voi vitutuspäissään kirjoitella. Tai ehkä tuon viimeisen kommentin suuntasitkin itsellesi :)
Ryan R

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Russell was not even there


Vastaus #617 : 14.09.2020 klo 14:00:15

Aamulehden haastattelussa:

Uutinen
Hänenkin iltansa sai ikävän lopun. Veteli astui Riku Riskin pohkeen päälle, kun HJK-peluri hautoi palloa nurmen pinnassa.

– Se oli pallontavoittelutilanne. Osuin häntä jalan päälle, mutta en tehnyt sitä tahallani. Ehkä keltaisen paikka, mutta ei suoran punaisen, Veteli sanoi.

Päätuomari Oskari Hämäläinen ei tilanteessa epäröinyt, vaan väläytti joulukorttia aivan Ilveksen vaihtopenkin edessä. Hidastukset paljastivat, että Hämäläisellä oli perusteet päätökselleen.

Vetelin olisi pitänyt hillitä itsensä paremmin, vaikka hiekka tiimalasissa oli valumassa loppuun 1–2-tappiotilanteessa. HJK:n pelaajat ottivat kolhuista kaiken irti.Mutta hei tuomari, kun en mä sitä tahallani tehnyt!!!1!

Mun mielestä kaikki vahingossa jalan päälle tallomiset ja vahinkokädet yms. pitäisi palkita vihreällä kortilla.
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #618 : 14.09.2020 klo 14:15:02

Ja tuon painamisliikkeen jälkeen, kun se vahinkoelementti on jo käytetty, on turha mistään vahingosta selittää. Joo, jalka tuohon menee aluksi vahinkossa, mutta kun vielä toiseen kertaan polkaisee, niin se ei vahinko enää ole mitenkään päin.
Sukerman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pekka Herlevi


Vastaus #619 : 14.09.2020 klo 14:19:57

Tähän Persekrampille omistettuun kappaleeseen, voitaisiin kääräistä otsikko pakettiin ja lukkoon.

https://m.youtube.com/watch?v=_60NErC5cyI
gv39

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomarit sekä kyläjoukkueet


Vastaus #620 : 14.09.2020 klo 14:31:29

Voiko kurinpidossa tahallisesta vahingoittamisesta saada lisäkakkua pelikieltoon?
Syy Vetelin kännissä ja läpällä-kommentointiin ?

Oma luonnehdinta, että animalpepetason tempauksesta kyse.
Virkkalan Poliisi

Poissa Poissa


Vastaus #621 : 14.09.2020 klo 18:12:35


Ajatus; Tuomari katsottuaan videokuvaa 50 kertaa uudestaan ja uudestaan sekä (toivottavasti ei) luettuaan forkkaa, tulee
julkisesti avautumaan päätöksestään teille kaikille jalkapalloasiantuntijoille sekä pyytää kaikki pelaajat paikalle uudestaan miettimään,
mitä hän voisi tehdä toisin. Näinkö on toive? Hän siis selittäisi, että menikö oikein? Talloiko joku jonkun jalan päälle vai ei? Ei tarvitse, eikä
niin voi ollakaan, koska te forkalla tiedätte kuitenkin paremmin. Vai mitä mieltä ovat herrat Velmu ja Pelle Wermanni?

Pelle-Wermanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #622 : 14.09.2020 klo 18:23:04

Vai mitä mieltä ovat herrat Velmu ja Pelle Wermanni?

Ei kai eilisiä tilanteita kukaan enää tänään kelaa?
Billy the Badger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ФК «Паруса» Силтавуорэнранта, urbaani arroganssi


Vastaus #623 : 15.09.2020 klo 12:36:26

Oi kun ison kaupungin poikia harmittaa, kun ei tänä vuonna pelata edes europelejä :D

Jaksamisia :) Tuoppi

Ps: Pahimpaan vitutukseen auttaa kossu, ei foorumilla narina.

Ehkä kossu sekoittaa pään muuttotappiopitäjässä, mutta onhan siitä jo jopa muutama viikko kun Ilvee kaatui legendaarisessa rangaistuspotkukilpailussa irlantilaisille.

 
Sivuja: 1 ... 24 [25]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines