FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.03.2021 klo 20:17:04 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2020-21  (Luettu 24497 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #50 : 13.11.2020 klo 13:41:23

Lotito ostanut 29 vuotta vanhan Boeing 737-300 joukkueelle. Toivottavasti on huollettu.

Samaan aikaan Alberto on kysellyt palkkojen perään. Kuulema ihan kiva kone, mutta rahaa olisi kiva saada. Mitähän se Lotito touhuaa?
« Viimeksi muokattu: 14.11.2020 klo 13:37:56 kirjoittanut mikitsi »
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #51 : 15.11.2020 klo 01:32:26

Hienoa Lotito! Vitun väliä muitten mielipiteillä.
Luis Alberto voi vetää käteensä, mielepiteineensä. Jonka veti jo ulos, pyydellen anteeks..  ehkä pitäis laittaa mies myyntiin..
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #52 : 15.11.2020 klo 13:25:00

Vanhoja jettejä, vaginoita ja albiino nyrkkeilemässä voittoon. Tämä porukka ei kyllä petä koskaan, jatkakaa!
« Viimeksi muokattu: 15.11.2020 klo 13:27:32 kirjoittanut punta »
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #53 : 21.11.2020 klo 18:01:37

Ihan kiitettävä esitys karmeissa olosuhteissa Crotonea vastaan. 3 pistettä ja ehjä esitys kaikinpuolin. Luis Albertokin saa anteeksi, eräs grappapäissään innostui ehkä hiukan liikaa kritisoimaan, mutta onneksi kaikki on kunnossa. Lotito ja Tare olisi ilmeisesti halunnut rangaista miestä pudottamalla kokoonpanosta, mutta Inzaghin tiukka ei riitti ja hyvä näin. Luis Albertokin toki heti ymmärsi ja pyyti vilpittämästi anteeksi, kun tajusi että heidän käyttöönsä ja parhaakseen se jetti on hankittu.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #54 : 21.11.2020 klo 18:20:28

Huh! Vähän vedetty henkeä ja toivuttu puntan servauksesta. Oli väsynyt läpsyttely koko Crotone peli säästä johtuen. Kukaan ei loukkaantunut ja voitto tuli, joten hyvä.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #55 : 25.11.2020 klo 15:49:54

Voittoja Mestareiden Liigassa, voittoja eteläitalialaisessa hurrikaanissa ja ikinuoren Marco Parolon uusin renessanssi. Tämä porukka ei kyllä petä koskaan, jatkakaa!

Onko se sitten Inzaghin & Peruzzin hyvyyttä vai mitä, mutta mitä enemmän ulkopuolella on kuplinut sitä paremmin joukkue on pelannut yhteen. Silmiinpistävää, että esimerkiksi Acerbi ja Luis Alberto ovat olleet loistavassa vireessä julkisista kupruista huolimatta. Immobilen kohdalla selitys on sentään helpompi. Kuten aina niin nytkin mies katsoi parhaaksi todistaa arvonsa kentällä. Eilinen oli kauden paras esitys yhdessä aiemman Dortmund-voiton kanssa koko joukkueelta. Lopputulos olisi yhtä hyvin voinut olla 7-1 (se joillekin tuttu...) kuin 3-1, eikä tässä analyysissa ollut Inzaghilta lainkaan liioittelua. Suunta on siis oikea, mutta pysyvyydestä ei vielä voi sanoa. Ainekset ovat kasassa etenkin heti kun SMS palaa myös kuvioihin.

Näistä avainpelaajien korvaajista nostaisin Parolon (ja jo hehkutetun ja edelleen vakuuttavan Akpan) lisäksi esiin Reinan. Veteraani on osoittaunut jalalla vielä paremmaksi maalivahdiksi kuin itse olin edes ajatellut. Eilen Pepe rytmitti koko pelinrakentelua tavalla, jota Strakoshalta en ole juuri nähnyt. Saapa tosissaan nähdä, miten albanialaisen käy jatkossa. Ykkösmaalivahdin asema saattaa olla aidosti uhattuna.

Siihen mitä on sitten tapahtunut Avellinon laboratorioissa välttäisin ottamasta voimakasta kantaa. Mitä koronanäytteille on tapahtunut niitä siirrettäessä ja myöhemmin tutkittaessa (muuttuneet lämpötilat, näytteiden säilytysolosuhteet, näytteiden vertailukelpoisuus, muut tulkintakysymykset), on kysymys johon ei ole kompetenssia ainakaan Gazzetta dello Sportin klikkiotsikkotoimittajalla (hänethän onkin jo ymmärtääkseni haastettu omaan oikeudenkäyntiinsä). Jos tutkinnassa näytetään toteen Lazion vastuut niin sitten näytetään, ja asia tuomituksi tulee. Välttämättä ei tule, kuten ei aikoinaan tullut Stefano Maurikaan, vaikka sitä kuinka propagoitiin etukäteen.

Luis Alberton osalta sanoisin sen sijaan, että vaikka ymmärsin hyvin yleisen pettymyksen niin ehkä Peruzzin ja Inzaghin linja oli kuitenkin oikea. Tiedä vaikka Lotito toimillaan hitsaa joukkuetta vain entisestään yhteen..

Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #56 : 29.11.2020 klo 15:34:52

Sunnuntailounaaksi kuravettä. Vähän kuin viimeksi ennen Dortmund-ottelua niin nytkin joukkue päätti pitää välipäivän? Udineselta ei toki mitään pois, erinomainen suoritus. Lazion takaa-ajo oli taktisesti niin sekava suoritus, että luoja yksin tietää mitä Inzaghi 60. peliminuutin jälkeisillä virityksillään haki.

Poikkeuksellisen huonon kollektiivisen suorituksen nostoja on lähes mahdotonta tehdä, mutta sanotaan vaikka niin, että kaksikko Cataldi – Fares veti sellaisen horror show’n ensimmäisellä puoliajalla, ettei pahemmasta väliä. Epäilys on vähitellen heräämässä sen suhteen, minkä sortin tekijä Fares ylipäänsä on. Ei muistu syksyltä mieleen juurikaan hyviä esityksiä. Kulmikas pelaaja, jonka keskitykset eivät varsinaisesti ole olleet taidetta, ja tänään esitys oli myös puolustussuuntaan luokkaa Jony miinus. Lulic on pari kertaa nähty Formellossa, mutta kapteeni ehti jo ilmeisesti loukkaantumaan uudestaankin, joten sieltä on turha odottaa pelastusta. Eikä sellaista pitäisi ylipäänsä joutua odottamaan. Jos Faresin otteet eivät tästä tokene niin anteeksiantamaton virhe epäonnistua taas kerran tässä vasemman laidan wingbackin hankinnassa.

Atalantan eilinen esimerkki osoitti sen, ettei tämä CL-otteluruuhkassa eläminen ole helppoa vaikka sitä vetäisi toista kautta putkeen. Vaatisi sen, että sitten kun Cataldin kaltainen pelaaja vuoronsa saa sieltä tulee jotain vastinetta rahalle.

edit. Ja painotetaan nyt vielä sitäkin, että tänään maalilla oli Strakosha ja jälki sen mukaista... Olkoonkin, että maaleista olisi varsinaisesti pitänyt kopata ehkä vain kolmas (ensimmäinen siinä ja siinä kimmokkeen takia) niin kyllä oli kaoottista puolustuksen ohjaamista ja pitkien avausten roiskimista alusta loppuun.
« Viimeksi muokattu: 29.11.2020 klo 15:43:06 kirjoittanut Signori »
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #57 : 01.12.2020 klo 12:52:55

Lazion tiedottaja Arturo Diaconale kuollut 75-vuotiaana. Hänen tullessaan töihin Lazioon joitakin vuosia takaperin, Lazion tiedottaminen muuttui selkeästi ammattimaisemmaksi ja tasaisemmaksi. Saapa nähdä jatkaako Stefano De Martino entisessä virassaan, vai tuleeko Diaconalen tilalle uusi henkilö. Rauha Arturon sielulle joka tapauksessa.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #58 : 01.12.2020 klo 17:04:44

Kevyitä multia Diaconalelle. Vanhan liiton laziale, jota on tullut tämänkin syksyn mediamyllytyksessä välillä ikävä. On tiedottamisessa aina parantamisen varaa, mutta noin keskimäärin samaa mieltä Olpen kanssa siitä, että koko sektori on harpannut viime vuosina eteenpäin. En sitten tiedä vaikuttiko Diaconalen menehtyminen mielialaan johtoportaassa liennyttävästi, mutta Angelo Peruzzi on nyt palannut takaisin ja sopinut riitansa Lotiton kanssa (taustalla Luis Alberton kohtelu). Peruzziahan moni pitää sellaisena isähahmona, joka on jo pitkään onnistuneesti toiminut johtavana diplomaattina seurassa, joten tämä on todella tervetullut signaali myös pelaajiston suuntaan.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #59 : 03.12.2020 klo 17:11:39

Ei se kauaksi jäänyt, että surkeaa sarjaesitystä olisi taas seurannut loistava voitto saksalaisista. Välillä oli pallollisessa pelaamisessa ongelmia, mutta varsinkin viimeisen 20 minuutin blitz Immobilen johdolla oli hienoa seurattavaa. Positiivinen sisääntulo Pereiralta, joka on muuten jäänyt vähän mystiseksi hahmoksi.

Fabio Capello totesi eilen ennen ottelua, että Inzaghin Laziosta on kasvanut klassinen, isohko, roomalainen joukkue. Se kykenee fantastisiin voittoihin, joita seuraa yleensä se, että etenkin paikallinen media lakoaa jalkoihin vieden mukanaan myös kannattajat. Tämän kääntöpuolella on sitten se, että suoritusvarmuus voi kadota oudoissa paikoissa ja media (Roomassahan paikalliset radiokanavat ovat poikkeuksellisen ilkeitä kun sille päälle sattuvat) kääntää samantien selkänsä. Näihin arvioihin syyllistynee itse kukin, eikä tämä ole sentään vain roomalainen ongelma. On se silti totta, että vaikka CL:ssä on nyt saatu kasaan erinomaiset yhdeksän pistettä ja esiinnytty joka kerta (etenkin aiemmat koronat huomioiden) eduksi, en lähde millään lailla ennustamaan miten käy Bruggen kanssa. Verkkokalvoilla vilahtaa väkisinkin sellaiset eurokatastrofit kuin ne, jotka koettiin EL:ssa Salzburgia ja Sparta Prahaa vastaan viime vuosina. Saapa nähdä kuinka pelaajat motivoidaan välissä Spezia-otteluun.
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ♥


Vastaus #60 : 03.12.2020 klo 17:21:15

fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #61 : 05.12.2020 klo 13:36:15

Hieno kuva, upea joukkue! Ilmeisesti Scudetton jälkeiseltä 00/01 kaudelta. Ryhmitys 4-4-2:

                 Peruzzi

Pancaro, Nesta, Couto, Favalli

Lombardo, Baronio, Veron, Nedved

              S.Inzaghi, Lopez.

Aikansa huippulupaus Baronio päässyt avaukseen, mutta ei kuitenkaan ikinä lunastanut suuria odotuksia.

Lainaus
suoritusvarmuus voi kadota oudoissa paikoissa
se tosiaan huomattiin Udinesea vastaan, en kyllä ymmärrä sitä että kyse olisi motivaatio ongelmista. Kyllähän joka sarjaottelu on äärimmäisen tärkeä, jos halutaan enskaudella chämppärissä pelata. Nyt kun siellä on Milan ja Napoli taas mukana kärkisijojen taistossa.
Ehdottomasti Spezia ja Brugge pitää lanata maan rakoon, ei mitään muuta vaihtoehtoa ole.
Pereira kyllä vaikuttaa hyvältä pelaajalta ja on ihan hyvin esiintynyt, mutta tuntuu että oikea pelipaikka on vielä hakusessa.

Diaconale oli sairastellut pitkin kevättä, mutta yllätyksenä menehtymien tuli. Kyllähän hänen aikanaan tiedotus nousi ihan uudelle tasolle, koska sitä ennen varsinaista tiedotusta ei ollut tai se oli vähintäänkin olematonta.


Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #62 : 06.12.2020 klo 12:57:15

Suurin piirtein yhtä huonosti joukkue pelasi kuin Udineseakin vastaan. Pelastuksena toimivat Sergenten ylivoima, Pepen torjunnat ja Immobilen perusvire. Acerbi pelasi kuin puolihumalassa ja Luis Albertolta kului aika käsien levittelyyn. Pereiralla hakemista, mutta potentiaali on selvä. Kokonaisuutena vielä haukut Lazion prässille, jonka kotijoukkue ohitti monta kertaa todella helposti. Ei Spezia muutenkaan ole sellainen joukkue, jota välttämättä tällä kaudella moni lanaa maan rakoon. Pallollisesti erittäin valveutunut ryhmä, jolla tuntui olevan paljon parempi pelisuunnitelma kuin esimerkiksi tietynlaisella verrokilla Crotonella, jonka Lazio voitti helposti.

Brugge on jo todistanut olevansa varteenotettava joukkue. Belgit saapuvat sitä paitsi Roomaan ilman minkäänlaisia paineita. Jos Lazio pelaa kuten se on pelannut tähän asti Mestareiden liigassa voi tarjolla olla helppokin voitto, mutta sen puoleen en edelleenkään ennusta mitään. Toivottavasti näissä paikoissa urallaan kunnostautuneet pelaajat kuten Pepe ja Leiva kannattelevat pukukoppia yhdessä Inzaghin kanssa. Viimeksi CL:n lohkovaiheen jatkopaikka haettiin tosiaan tuolloin kaudella 00/01, jolloin Inzaghi oli vielä kentällä ja kuten fadskin mainitsi niin ikuinen odotus siitä, milloin Roberto Baroniosta tulee Italian seuraava suuri pelintekijä oli alkanut. Baronio on muuten tätä nykyä Pirlon apurina Juventuksessa. Silloin aikoinaan kun tämä duo pelasi nuorina miehinä Regginassa oli monia joiden mielestä Lazio sai käsiinsä suuremman talentin. Ihan niin se ei sitten mennyt...

Toisista uutisista sinänsä tuttu, mutta lämminhenkinen nosto. Alessio Romagnoli istui tällä viikolla Milan TV:n haastattelussa, jossa mies toi jälleen kerran esiin tunteensa Laziota kohtaan:

“Sono un tesserato del Milan e darò sempre tutto per questa maglia ma sono anche un tifoso della Lazio e credo sia giusto dirlo. Contro di loro in Coppa Italia decisi di non esultare per la mia fede ma sono stato molto contento per quello che facemmo all’epoca con Gattuso”.

"Tulen aina antamaan kaikkeni Milanille, mutta olen myös Lazion kannataja ja tämä on reilua sanoa. En tuulettanut Coppa Italiassa heitä vastaan tästä syystä, vaikka olinkin iloinen siitä mitä teimme Gattuson alaisuudessa"

Viittaus tietenkin tuohon parin vuoden takaiseen Coppan semifinaaliin, jossa Romagnoli laukoi lopulta ratkaisevan pilkun Lazion verkkoon. Hieno mies, jos joskus vielä Roomaankin.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #63 : 08.12.2020 klo 22:20:40

Kardiologin vastaanoton kautta mentiin ja loppu oli sitä Laziota, joka ei varmaan koskaan jää historiaan. Melkein sen aavisti siinä vaiheessa, kun vastapuolen mies ajettiin ulos, että tämä on liian hyvää ollakseen totta, ja niinhän se olikin. Henkinen häiriötila ei toki selitä toisen puoliajan lopun blokkia täysin. Perusongelma on, että otteluiden dominointi ei oikein onnistu, vaan joukkue vetäytyy metsästämään vastaiskuja (toki niissä ollaan Euroopan eliittiä) silloinkin, kun voisi toimia toisin. Inzaghi ei varsinaisesti auttanut asiaa vaihtamalla etenkin huikeaa ottelua pelanneen Ciruzzon pois juuri kun ottelun draamankaari tiheni.

Mutta. Historiaa on nyt tehty ja syksyn tärkeimmästä (ja yhdestä koko Lazion eurohistorian tärkeimmistä) ottelusta selvitty, vaikkei ehkä nautittu. Kaikki tätä edeltäneet CL-pelit olivat etenkin koronat huomioiden joka tapauksessa sellaisia, että jatkopaikka oli enemmän kuin ansaittu. Se, että Inzaghi & co. ovat nyt vieneet Lazion CL:n jatkopeleihin on tietynlainen kruunu valmentajan työlle. Rahaa tulee muuten hankalassa koronatilanteessa ovista ja ikkunoista sisään (montakos lentokonetta näillä liiroilla saa?). Olimpicolla nähdään kenties joku Bayernin kaltainen jättiläinen, ja niissä otteluissa paineet ovat pysyvästi toisella puolella. Jos tämän on joku ansainnut niin Stefan Radu, joka teki muuten tänään debyyttinsä Mestareiden liigassa.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #64 : 13.12.2020 klo 02:20:58

Surkeeta, surkeeta! Kaikki muu kuin chämppäris jatkoon. 30 milj. tuhlattiin miehiin Muriqi ja Fares, yks ei osaa keskittää eikä tiedä muutenkaan mitä kentällä pitäis tehdä. Kohta puolvuotta menny  20 milj. pelaajalta eikä maaliakaan kyennyt tekemään, ei ei.

No kai tässä sitä kuuluisaa malttia tarvitaan, mutta toi Verona matsi oli hirveetä katsottavaa.
Mitä helvettiä Inzaghi? Mä en ymmärrä mitään?
Nyt ollaan pahasti tuuliajolla,.
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #65 : 14.12.2020 klo 01:02:20

En nähnyt peliä, mutta jotain tekemistä saattaa olla sillä, että niin joulu- kuin tammikuukin on seittemän matsin kuukausia Laziolle, ja se ei voi olla näkymättä. Suuresti täytyy ihmetellä, jos Lotito ei vahvista edes hieman tuota jengiä tammikuussa, vaikka yleensä ei Laziolta ole merkittäviä hankintoja nähty kesken kauden.

https://thelaziali.com/2020/12/10/lazio-president-claudio-lotito-not-planning-to-strengthen-the-squad-in-january/

Veronasta vielä sen verran, että taitaa olla sarjan paras puolustus tällä hetkellä, vain yhdeksän päästettyä maalia 11 matsiin.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #66 : 14.12.2020 klo 19:27:30

Verona teki Veronat, eli pelasi kurinalaisesti ja Lazio taas suoritti aivan yhtä huonosti kuin Speziaa ja Udinesea vastaan. Toisin kuin Speziassa niin tällä kertaa tuurin suunta kääntyi. Hellaksen maalit olivat käytännössä Lazion omaa käsialaa.

Selvin selitys on otteluruuhka ja CL:n uhratut voimavarat, mutta jos nyt katsoo sen taakse niin jotain on pielessä muutenkin. Huhujen mukaan Inzaghin piti astua lämmittelyn aikana kentälle ja huutaa pelaajiin vauhtia, mikä saattaa kertoa asennevammoista. Kokoonpanon piti olla parempi kuin esim. Udinesea vastaan, mutta tosiasiassa Alberton vaihtaminen Akpa-Akproon tuntui kyllä lähes käsittämättömältä. Eikö Pereira hankittu juuri tätä varten? Akak on sympaattinen munaravaaja vanhojen aikojen Mudingayin ja Mutarellin hengessä, eikä missään nimessä peliä luova pelaaja. Samalla Parolo topparistossa ja Denis Vavro Serie A-listojen ulkopuolella, kotisohvalla ja carbonarakuurilla.

Väkisinkin mieleen on alkanut hiipiä se, että onko sarjassa nähdyllä nykyvireellä, Inzaghin edelleen huhujen asteella olevalla jatkosopimuksella ja Lotiton yleisellä kyrsiintymisellä joku yhteys. Toisin sanoen syklin loppu. Inzaghin johdolla on kuljettu menestyksestä toiseen jo neljän ja puolen vuoden ajan. Vain Gasperini on vetänyt Serie A:ssa lähes samanmittaisen jakson omassa kuplassaan. Tämä on nykyjalkapallossa poikkeuksellista. Niin poikkeuksellista, että loppu häämöttää jo?

Viimeksi vähän samanlaisia juttuja kiersi tarkalleen kaksi vuotta sitten, kun sarjassa rämmittiin voitottomassa putkessa. Vaikkei Inzaghi silloinkaan luopunut pyhästä kirjastaan 3-5-2:sta niin hän kuitenkin käänsi tilanteen voitokseen löytämällä avauskokoonpanosta paikan koko kolmikolle Alberto, Correa, Immobile. Tätä seurasivat tarvittavat pakkovoitot. Sellaisen paikka on huomenna. Jos Benevento ei kaadu niin ennuste seuraaviin Napoli- ja Milan-otteluihin on synkkä. Niiden jälkeen voi olla, että joudutaan toteamaan, ettei paikka neljän kärjessä ole tällä kaudella enää realismia.

Onneksi CL:ssä sentään kävi arpaonni; Miro Klose palaa Bayernin mukana Olimpicolle...

Kaikki muu kuin chämppäris jatkoon. 30 milj. tuhlattiin miehiin Muriqi ja Fares, yks ei osaa keskittää eikä tiedä muutenkaan mitä kentällä pitäis tehdä. Kohta puolvuotta menny  20 milj. pelaajalta eikä maaliakaan kyennyt tekemään, ei ei.

Faresista sanoinkin jo omalta osaltani oleellisen. Suunta on ollut tasaisesti lähinnä alaspäin, eli juuri päinvastoin kuin odotettiin (alun piti olla hankala koska takana pitkät loukkaantumiset). Muriqista en sen sijaan osaa sanoa juuri mitään. Mies ollut lähinnä telakalla tai koronan kourissa. Eli kosovolaisen kohdalla on pakko antaa siimaa. Sitä myöntäessä on kyllä hyvä sanoa sekin, että luojan kiitos Caicedo jäi seuraan.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #67 : 21.12.2020 klo 19:42:05

Beneventoa vastaan ensimmäiset puolituntia menivät hyvin, loput heikommin. Eilen päästiin sitten vireeseen, kun ei tarvinnut niinkään itse luoda peliä vaan väijyä hyvin keskinkertaisesti pelanneen Napolin pallorallin loppua, vastaiskut mielessä. Neljä pistettä näistä oli pitkälti minimi, sinänsä hyvä että tulivat näin päin. Inzaghi siis ilmeisesti tiesi mitä lupasi, kun hän sanoi ennakkoon, että luottakaa minuun ja joukkueeseen - voitto tulee heti Napolia vastaan. Jos tuosta ei olisi pisteitä irronnut olisi vääjäämätön välikausipuhe alkanut. Nyt siitä saa taukoa ainakin pariksi päiväksi. Milan voitetaan yleensä vieraissa kerran 30 vuodessa, ja sekin kerta käytettiin vuosi sitten, joten keskiviikon suhteen odotukset eivät ole turhan korkealla. Vastapuolella toki poissaoloja, mutta puuttuuhan Lazioltakin todennäköisesti kolme avainpelaajaa (Acerbi, Leiva, Correa).

Inzaghilta on edelleen kyselty jokaisessa pressissä jatkosopimuksesta. Vastaukset kiertävät tuttua kehää. Voihan se olla tottakin, että lopulta koko asia on vain ilmoitusluontoinen, kuten kesällä 2019. Lotito, Inzaghi ja Tare tuntevat toisensa vahvuuksineen ja puutteineen niin hyvin, etten usko ainakaan selän takana toimimiseen. Eilinen Luis Alberton tuuletus kertoi myös siitä, että Inzaghi nauttii pelaajien keskuudessa täyttä luottamusta, jopa ihailua, jos siitä nyt koskaan epäselvyyttä olikaan. Serie A:n valmentajaskenen sisältä jos Inzaghin spekulatiivista seuraajaa pitäisi kuitenkin veikata niin esiin nousevat pelifilosofioiltaan toisistaan poikkeavat Juric ja De Zerbi.

Immobilesta vielä pari superlatiivia. Enää ei jauheta pilkuista, vaan miehen maailmanluokan maaleista, joita tuntuu nyt tipahtelevan joka toisessa ottelussa. Ciruzzon työmoraalille oli eilenkin pakko nostaa hattua. Käsittämätön juoksukone, ryntäsi vähän väliä puolustuksen avuksi ja takaisin hyökkäykseen. Joskus aikojen päästä näistä ajoista puhutaan Immobilen Laziona, vähän kuin nykyään Giorgio Chinaglian Laziosta tai Beppe Signorin Laziosta.

fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #68 : 24.12.2020 klo 20:11:51

Olipas matsi, tasapeli oli tai jopa voitto otettavissa... Näin tällä kertaa. Ongelmana on ehdottomasti vuotava puolustus, tästä ei voi pelkästään vierittää syytä puolustajien niskoille, vaan ylipäätään kaikkien osallistumisesta siihen. 23 päästettyä maalia 14 otteluun on huonoin sitten kauden 1983/84!!!
Joten tämä on se tärkein asia mikä täytyy saada korjattua.

Inzaghi on varmasti jo luovuttanut joulupukille listan haluamistaan vahvistuksista ja ne kaikki ovat juuri korjaamaan tätä ongelmaa. Saa nähdä miten käy kun Lotito jo kerkesi aiemmin julistaa että joukkue on tämä eikä siirtoja tehdä talvella, mutta ehkä mieli on nyt muuttunut.

Escalante on ehdottamasti yllättänyt kuitenkin, hyvin päässyt mukaan joukkueeseen ja tekee kk pohjalla hyvää työtä. Hoedt on myös ylittänyt odotukset, ei moittimista hänen suhteen. Andreas Pereira ollut myös hyvä, mutta uskon että pystyy vielä parempaan.
Edelleämainitut oli ns. "ilmaishankintoja".

Mutta, mutta. Muriqi ja Fares on alittanut odotukset. Muriqi oli aika hirveä eilen. Kömpelö, hidas... mitäs muuta. Ainut hyvä pääpallot on hallussa, mutta vähäinen peliaika on syönyt varmasti parhaan terän. No annetaan miehelle aikaa näyttää, samoin kuin Farekselle.
Ilmeisesti haku on päällä kuitenkin vasemmalle laidalle taas, kun Lulicista ei ole tietoa palaako enään.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #69 : 26.12.2020 klo 10:58:32

Kieltämättä uskomaton saavutus hävitä tuo ottelu. Minuutit 20 - 80 olivat lähellä kauden parasta Laziota. Vaikka pallonhallinnassa oli myös steriilejä piirteitä (ja Milanilla oli poissaolonsa - mutta kuten aiemmin sanottua, niin oli myös Laziolla), nähdyn dominanssin olisi pitänyt johtaa selkeään voittoon. En mene kuitenkaan sanomaan, että voitto olisi ollut varsinaisesti sen ansaitumpi; jos tekee kolme Milanin maaleihin johtanutta virhettä ei sarjakärjessä porskuttavaa (tai tässä tapauksessa piiputtavaa) joukkuetta yleensä voita, hyvästä syystä.

Paljon on Inzaghi ottanut ottelun jälkeen kuraa niskaansa vaihdoistaan. Ensimmäinen virhe oli luultavasti laittaa täysin puolikuntoinen Correa ylipäänsä avaukseen. Toinen oli vaihtaa Correa Muriqiin, eikä Caicedoon tai Pereiraan. Seuraava oli Immobilen ja SMS:n vaihtaminen lopussa Pereiraan ja Akak:iin. Tuon tuplavaihdon jälkeen Lazio kuin luovutti taistelun ja menetti täysin hallinnassa olleen ottelun. Kävi oikeastaan aivan identtisesti kuin Bruggea vastaan. Immobilen preesens on selkeästi koko joukkueelle kaikilla tasoilla valtava asia. Kun Ciruzzo poistuu, itseluottamus kärsii jokaisella. Tämä kritiikki saattaa tosin olla hiukan ylimitoitettua. Minuutista 60 eteenpäin Milanilla oli muutamia vastahyökkäyksiä, joissa SMS kuin käveli puolustussuuntaan, ollessaan selvästi täysin puhki. Immobilella on ollut jo pitkään päällä kipulääkitys ja silti hän joutuu pelaamaan koko ajan täysiä otteluita. Eli toisin sanoen Inzaghi saattoi hyvinkin tehdä kritisoiduimmat vaihtonsa pakkoraossa.

Jos Inzaghia nyt jostain kritisoisin niin kenties koko syksyn osalta näistä erikoistilanteissa päästetyistä maaleista. Näitä menee nyt koko ajan ja keskiviikkona tämä ratkaisi koko ottelun. fadsin nostama pointti puolustuspelaamisesta kietoutuu osittain tähän. Erikoistilanteissa ja muutenkin puolustamisessa ei ole niinkään kyse puolustuslinjan yksilöistä kuin kollektiivisesta epäonnistumisesta. Maaleja menee, koska kenttätasapaino on pielessä. Usein näyttää siltä, että Luis Alberton lisäksi SMS on liian ylhäällä. Kun vastustaja hönkii päälle on vastaanottajina lähinnä Escalante/Leiva ja kolme topparia, ellei heistäkin joku ole jäänyt hyökkäyksen tueksi. SMS:n roolitusta pitää miettiä joulutauolla. Toki serbi on kerännyt syksyltä loistavat tehot, mutta häntä tarvitaan myös puolustuspäässä.

Siirtomarkkinoista sitten. Ensinnäkin caso Muriqi. Aiemmin sanoin, ettei häntä ole tarpeeksi nähty, jotta mitään johtopäätöksiä voisi tehdä. Milania vastaan tuntui vähän siltä, että Inzaghi päätti näyttää Tarelle ja maailmalle: tällainen on meidän 20 miljoonan hankinta, turha kritisoida minua. Suoritus ei ollut minusta aika hirveä, vaan ihan vain hirveä. Mitä ikinä Muriqin oli tarkoitus kentälle tuoda niin siinä hän ei onnistunut, ei edes pääpalloissa joiden luulisi olevan tuollaisen mastodontin peruskauraa. Surkeaa pallokontrollia, surkeaa viimeistelyä ja huonoja ratkaisuja. Sen ymmärrän, ettei mies voi vielä olla aivan sisällä Immobilen, Alberton, SMS:n ja kumppaneiden kaikissa kuvioissa, mutta kun muutenkin tekeminen näytti niin keskeneräiseltä... Kovin montaa kertaa Italiassa eivät minkään joukkueen päähankinnat saa ns. suuria mahdollisuuksia ennen kuin päälle lyödään ankara leima. Armo käyköön vielä kuitenkin oikeudesta; tuskin tuo oli Muriqin viimeinen mahdollisuus, mutta seuraavasta laakista pitää jo osua.

Siirtomarkinnoista toisekseen. Jos Muriqi floppaa eikä Fares kuntoudu ja pääse heti sen jälkeen vireeseen, alkaa toivottavasti seurassa pesänpuhdistus. Taren viimeiset suuret siirrot ovat nimittäin silloin tuottaneet ison rakenteellisen ongelman. Näistä ensimmäinen on Vavro, johon roiskaistiin Lazion budjettia ajatellen valtava summa. Kun päälle laskee Muriqin, niin jo pelkästään tuossa on Tarella todella paljon selitettävää. Mitä oltaisiin saatu jos nuo rahat oltaisiin käytetty samaan tapaan kuin tehtiin Serie A:ssa jo koeteltujen, onnistuneiden siirtojen (Correa, Acerbi, Immobile) kanssa? Tämä jatkuva jokerikortin etsintä toi pöydälle muutamia jättivoittoja (SMS, Luis Alberto, Luiz Felipe etunenässä), mutta toivoisi ettei niin paljoa enää lasketa näiden varaan. Tare on hyvä, parhaimmillaan erinomainen, DS, mutta luulen että lomien jälkeen on vakavien kehityskeskustelujen paikka kirstunvartijan eli Lotiton kanssa. Tuskinpa presidente on tyytyväinen siihen, mihin hänen rahojaan on nyt kulutettu.

...

Joka tapauksessa buone feste taivaansinisille!


Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #70 : 03.01.2021 klo 22:27:05

Mikä tässä oikein mättää? Ajoittain loistavaa peliä ja suurimmaksi osaksi kuraa. Pitäisikö kokeilla jotain muuta ja vaihtaa Inzaghi ja 3-5-2 johonkin toiseen valmentajaan ja pelitapaan. Eniten ottaa päähän Inzaghin yksipuolisuus valmentajana, kokeilisi muitakin muotoja.
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #71 : 04.01.2021 klo 18:41:10

Inzaghin jatkosopparia on ooteltu syksystä asti, mutta eivät näytä millään pääsevän yhteisymmärrykseen Lotiton kanssa. Simonella on ollut hyvä rundi, ja on voittanut pystejä Italiassa eniten heti Juven jälkeen omana aikanaan, joten meriitit on kovat, ja palkan korottaminen aiheellista.
Tuon tason valmentajat tienaa Italiassa sen 2-3 milliä vuodessa(poislukien Conte, joka ei ole kummoinen valmentaja, ja nostaa silti 10 miljoona kaudessa) ja käsittääkseni Simone on vailla 2,5 miljoonaa, eli maltillista korotusta. Toki voivat vääntää myös siirtokassasta, joka tunnetusti on suhteellisen niukka.

Oli miten oli, tässä vaiheessa kautta olisi hullua ilmoittaa sopimuksen loppumisesta, kun helmikuussa on luvassa champparin pudotuspelit. Joukkueen sisällä Inzaghi on myös hyvin pidetty, joten on todella ihme jos jatkoa ei saada sorvattua, ja minkälaisen viestin se antaisikaan joukkueelle?!

Kritiikkiä saa toki esittää, mutta samalla sitä voisi laittaa myös Taren suuntaan. Vavro on osoittanut olevansa täysi floppi, joka ei mahdu edes kokoonpanoon, vaan primaveran junnut menee ohi, kuten eilisestä vaihtopenkistä nähtiin. Iso raha työnnettiin myös Faresiin, jota katsellessa ainut heräävä tunne on ikävä Lulicia kohtaan(joko on ura paketissa, edellisestä matsista alkaa olla vuosi)
Pahin huti on ehdottomasti Muriqi, josta maksettiin 20 miljoonaa, ja mitä saatiin, koronapotilas jonka liikkeessä, sijoittumisessa ja pallokontrollissa on valtavia puutteita. Siima on annettu, ja moni varmaan antaa vieläkin, mutta itse en usko, tämä pelaaja tulee olemaan joukkueelle muuta kuin taakka, ja menoerä.

Caicedosta on ollut paljon puhetta, ja jos jotain toivon tammikuulta, niin se on Pantterin jatkosopimus. Ihmetellä täytyy miksi ikinä edes Muriqi ostettiin, kun joukkueesta löytyy valmiiksi tällainen hyökkääjä kuin Caicedo.
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #72 : 06.01.2021 klo 01:51:41

Lotitolta tulikin sitten vähän palautetta hankinnoista, ja oli ilmeisesti käyny Formellossa juttelemassa Simolle ja Tarelle. Vavron myynti Genoaan kusi terveystarkastukseen, ja Ciro on missannu treenit tänään. Hyvät lähtökohdat on Viola-matsiin.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #73 : 07.01.2021 klo 11:58:13

Radu on nyt eniten matseja Laziossa pelannut pelaaja, tai lienee seuralegenda osuvampi nimitys. 320 peliä on kyllä  kunnioitettava saavutus. Ehkäpä nyt ei tarvi enää väkistää, vaikka hankinnat on osoittaneet miehen olevan melkein korvaamaton vieläkin.
Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #74 : 09.01.2021 klo 20:47:44

Buon compleanno Lazio e Lucas Leiva!

Felipe Andersonilla useita Lazioon viittaavia IG storeja tänään. Onko vain ikävä Roomaan vai olisiko jopa siirtoa vireillä?

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa