FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.04.2021 klo 19:11:15 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2020-21  (Luettu 28688 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #75 : 12.01.2021 klo 19:41:00

Felipe Andersonilla useita Lazioon viittaavia IG storeja tänään. Onko vain ikävä Roomaan vai olisiko jopa siirtoa vireillä?

On aivan varmasti hitonmoinen ikävä Roomaan kun joutuu mätänemään penkillä/katsomossa West Hamin vetäessä varsinaista paskapalloa jonkun-vitun-Moyesin alaisuudessa. Voisin veikkailla että lontoolaisetkin ulostaisivat hänet mieluusti jonnekin muualle, olisi kyllä todella kova paluumuuttaja Lazioon, jos tällainen ajatusleikki sallitaan.
Sardinho17

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #76 : 12.01.2021 klo 19:52:49

Eikö Felipe Anderson ole kauden alusta asti ollut kuitenkin lainalla Portossa. Toki sielläkin on lähinnä istunut katsomossa sekä vaihtopenkillä lainansa ajan.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #77 : 14.01.2021 klo 21:10:19

Eikö Felipe Anderson ole kauden alusta asti ollut kuitenkin lainalla Portossa. Toki sielläkin on lähinnä istunut katsomossa sekä vaihtopenkillä lainansa ajan.

Joo, haen takkini jne. Kai nämä asiat voisi itse tarkistaa eikä heitellä mutulla muistista...
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #78 : 16.01.2021 klo 16:41:18

Maanantai 11.1.2021, Rugerio Rizzitelli (Roman entinen kärki ja nykyinen mediapersoona), Roma Channelin haastattelussa:

"Venerdì abbiamo un’amichevole contro una piccola squadra. Non mi preoccupa, noi andiamo in difficoltà con le grandi"

"Perjantaina edessämme on ystävyysottelu pikkujoukkuetta vastaan. En ole lainkaan huolissani, meille ongelmia aiheuttavat vain suuret joukkueet."

Ja kuinkas sitten kävikään:

https://www.youtube.com/watch?v=sDdZ46sIITI

Perjantaina 15.1.2021 Lazio pelaa historiansa kenties parhaan derbyn. Täydellinen tyrmäys, vain muutaman torjunnan päässä, totaalisesta voitosta. Sellainen tämä toki oli nytkin taktisesti, teknisesti ja henkisesti. Texasilaisen tekohengittämä velkakone yski alusta asti. Kentällä pelkkiä pieniä miehiä, joita katsellessa tuli aidosti ikävä sitä Romaa, jonka riveissä derbyissä taistelivat De Rossit, Tottit, Delvecchiot, ihan vain Leandro Cufret tai Taddeitkin. Toki heitäkin vastaan Lazio toistuvasti muistutti korvapuustilla siitä, mikä on Roomassa pysyvä asiaintila, mutta ei se sentään näin käsittämättömän helppoa koskaan ollut. Ei edes niissä aiemmissa 3-0-voitoissa, joita Romasta on otettu.

Roman totaalinen rimanalitus, Fonsecan Caporetto, ei toki saa peittää alleen sitä miten hyvin Lazio pelasi. Kun Inzaghia epäilee, pisteitä menetetään ja kriitikkoja ilmestyy kuin sieniä sateella, voi silti jossain määrin luottaa siihen, että tosipaikan tullen Simoncino hoitaa homman. Inzaghi teki taktisen valmistelutyön mestarin lailla ja eli derbyssä kuten siinä kuuluu elää. Siinä missä Inzaghi huusi, käskytti, kannusti ja juhli, näytti vastapuolen portugalilainen aaveelta.

Valmentajan lisäksi voiton takuumiehiä olivat tutut Ciruzzo ja Luis Alberto, mutta ennen kaikkea yllättäjä, Lazzari. Lazzarihan on tällä kaudella saanut välillä kovaakin kritiikkiä suorituksistaan (osa ihan ansaitusti), mutta kun paineet kävivät kovemmiksi pelasi mies uransa parhaan ottelun. Ibanezin alistaminen ei ollut varsinaisesti valtava suoritus (ihan vain koska vastassa oli selvästi joku Atalantan jäännöserän hylkiö, pelaaja jonka rinnalla Wallace on oikea puolustaja), mutta kun huomioi, että mies pimensi samalla laidallaan Spinazzolan, ei voi muuta kuin hattua nostaa. Ja onhan se yhdenlaista viihdettä, kun Akpa-Akpro saapuu kentälle dominoimaan näitä kaikenmaailman villareita.

Jos kauden käsikirjoitus jatkuu tavalliseen tapaan niin ensi viikollahan otetaankin sitten heti lukua Sassuololta. Eilinen ei siis poista sitä tosiasiaa, että aika ajoin joukkue on mennyt omituiseen tilttiin. Viime viikon suorituksistakin Fiorentina-voitto tuli todella heikolla esityksellä. Toinen vaihtoehto on sitten se, että eilinen käänsi (sarja)kauden suunnan. Katsotaan ja ihmetellään, samalla kaikkea tätä muistellen:Senad on palannut! Ja ystävänsä, kaikkien lazialien ystävä, Stefan Radu enää kuuden ottelun päässä Laziossa eniten otteluita pelanneen pelaajan paikasta.

"Pikkujoukkue. Ystävyysottelu.", Danilo Cataldi. "Onneksi tämä oli vain Ystävyysottelu pojat", Felipe Caicedo.Rizzitellin omat tunnelmat vielä näin loppuun. Avanti Lazio!

mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #79 : 17.01.2021 klo 17:12:30

Aina mukava lukea Signorin kirjoituksia. Tosiaan eihän Radu vielä ole ennätysmies, kiitti korjauksesta.

Huhut Italiasta kertoo Inzaghin, Acerbin ja kenties Ciron jatkosopimusten julkaisusta lähiaikoina. Hieno juttu, jos näin tapahtuu.

Edit: Hah! En rehellisesti sanottuna muistanut Davide de Gennaron olemassaoloa saati Lazion kirjoilla oloa. Ilmeisesti mies on pääsemässä jatkamaan uraansa Serie B merkeissä.

Pari viikkoa sitten oli puhetta Raúl Moron tyytymättömyydestä vähään peliaikaan ja siitä, että Tare ottaisi asian esille Inzaghin kanssa. Pedro Neto Englannissa lienee hyvä esimerkki miten näissä helposti käy. Nyt on ollut puhetta Inzaghin ja Taren jatkoista, joten kaipa asiat on siinä sopimuksia tehdessä puhuttu läpi ja jatkossa kaikki menee hyvin.
« Viimeksi muokattu: 18.01.2021 klo 23:59:55 kirjoittanut mikitsi »
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #80 : 20.01.2021 klo 10:44:34

Luiz Felipen kausi leikkauksen jälkeen ohi ja Luis Alberto saikulle hätäoperaation jälkeen.
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #81 : 20.01.2021 klo 19:12:17

Tosiaan Alberto sivussa lähteestä riippuen 10-14 päivää, ja Luis Felipe palaisi kentille joidenkin ennusteiden mukaan maaliskuun lopulla, jos kuntoutus onnistuu. Niin tai näin, puolustusta olisi varmaan tarve vahvistaa. Yksi vaihtoehtohan on ottaa Vavro takaisin rosteriin myyntilistalta, mutta sitä ei taida haluta kukaan.

Lulic sen sijaan alkaa olla ilmeisesti kunnossa vuoden(!) loukkaantumisen jälkeen, ja nähtänee torstaina coppa-matsissa Parmaa vastaan. Todennäköisesti tässä nähdään paljonkin rotaatiota, kun joukkueella on joulu- sekä tammikuu molemmat seitsemän ottelun kuukausia. Muriqi saattaa olla jopa avauksessa huomenna.
Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #82 : 21.01.2021 klo 11:27:32

Sais Lotito ja Tate tuoda oikean puolastajan jengiin. Joku joka on jo tasonsa osoittanut. Semmoista odottanut tässä jo pari kautta.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #83 : 22.01.2021 klo 16:51:39

Euforiasta sairashuoneelle. Ensinnä Luiz Felipestä. Lazion puolustuspelaaminen on ollut joulutauon jälkeen paljon paremmalla tolalla, ja onhan siihen suora vaikutus Felipellä, joka on ajoittaisista puutteistaan huolimatta huomattavasti Patricia parempi pelaaja. Todella, todella, sääli että taas menee yksi kausi sympaattiselta brassilta loukkaantumisten vuoksi harakoille. Ilmeisesti tilanne oli siitä viime syksyn Frosinone-höntsästä lähtien se, että Felipe ei kyennyt pelaamaan kuin yksittäisiä otteluita ilman kipuja. Nyt oli tehtävä vaikea ratkaisu nilkan, tämän kauden ja jossain määrin koko urankin suhteen. Varmasti aika raivokasta faksinvaihtoa käydään operoivan klinikan (ja vähän toivoisin, että kyseessä on eri klinikka kuin Lulicin kohdalla..) suuntaan, koska sillä, onko Felipen pakkoloma 2, 3, tai 6 kuukautta on valtava merkitys. Käytännössä tämä arvio on avain siirtomarkkinoihin.

Niin tai näin, puolustusta olisi varmaan tarve vahvistaa. Yksi vaihtoehtohan on ottaa Vavro takaisin rosteriin myyntilistalta, mutta sitä ei taida haluta kukaan.

Sais Lotito ja Tate tuoda oikean puolastajan jengiin. Joku joka on jo tasonsa osoittanut. Semmoista odottanut tässä jo pari kautta.

Taitaa mennä niin, että seuraan tuodaan nyt hätävaihtoehto jos sitäkään, ja puolustuksen laajempi sukupolvenvaihdos jää jälleen tulevaisuuteen. Tare varmaan markkinoi ideaa Vavron integroinnista joukkueeseen, mutta Inzaghi on tehnyt kantansa selväksi. Kyse ei ole pelkästään Vavron perustasosta, vaan siitä, ettei hidasta slovakkia voi oikein käyttää puolustuskolmikon oikealla laidalla. Täysin sama ongelma on Hoedtin kohdalla. Tässäpä tulee ihan ikävä Bastosia. Näistä huhutuista vaihtoehdoista Rugani olisi lyhyellä ja kenties pitkällä tähtäimellä se, joka on helpointa sopeuttaa kolmen miehen linjaan nopeasti. Sokratis vaatinee isoa palkkaa ja vähintään kahden vuoden sopimusta, ja miehen fyysinen kunto on täysi mysteeri. Tässä kun on puoli vuotta yritetty saada Muriqia urheilulliseen kuntoon, niin tuskin seuraa kauheasti kiinnostaa ottaa listoille toista mahdollisesti samanlaista palkkakuningasta.

Niin tai näin niin kyllä sen on oltava tavoite, ettei Bayernia vastaan pelata puolustuslinjalla, jossa oikeaa laitaa hoitaa Parolo (kaikki kunnia toki hänelle noin muuten!).

...

Eilisessä kiinnosti lähinnä nähdä, miten Faresin, Pereiran ja Muriqin peli sujuu. Mitähän tuosta nyt sanoisi? Pereira aloitti vahvasti, mutta vaipui ottelun edetessä piiloon. Brassin pitäisi yksinkertaisesti liikuttaa palloa nopeammin ja jättää hierominen vähemmälle. Toivoisin, että Alberton poissaolo tuo lisäminuutteja Pereiralle, mutta en ole ihan varma allekirjoittaako Inzaghi tätä. Saattaa hyvin olla, että Akak ottaa Sassuoloa vastaan Alberton paikan ja Pereira murjottaa taas penkillä. Muriqin kohdalla valot heräsivät omassa päässä kesken ottelun ja muistojen bulevardilta mieleen nousi Libor Kozak. Jotenkin samanlaista koohkaamista sillä erolla, että Kozakista ei tarvinnut maksaa mitään. Toki boksissa Muriqilla oli epäonnea ja voittomaalin voi laittaa hyvällä syyllä kosovolaisen ansioksi. Silti epäilyttää, että mikä lisäarvo tällä piraatilla on sitten, kun vastassa on taas jotain muuta kuin Parman b-linja. Faresin kohdalla ottelusta jäi lähinnä miinusmerkintöjä, joita korosti se, että 351 päivää pelaamatta ollut Lulic järjesteli parempia hyökkäyksiä päästyään algerialaisen paikalle.

Summaten jatkoon mentiin joka tapauksessa, eikä Kaarlon sanoin tarvinnut edes käyttää kuutta vaihtoa. Pitäisiköhän muuten sosiaalisen median managerointi luovuttaa muutenkin Caicedolle:#6 grande Panterone!

...

Sunnuntaina vastassa Sassuolo, jolta otettiin viimeksi täysimääräisesti lukua. Oli toki erilainen aika ja Lazion heikoin vire päällä, mutta luulisi tuon motivoivan Inzaghia. Aina toisinaanhan hänen mahdollisena seuraajanaan mainitaan De Zerbi. Poissaolojen vuoksi vaikea ennakoida miten käy.

Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #84 : 23.01.2021 klo 09:19:38

Eihän sieltä taida muita avauksen pelaajia olla pois kuin Alberto, ja Felipe. Ciro on levännyt edellisen pelin, ja saanee vierelleen Correan. Keskikenttällä näkisin mielelläni Parolon vaikka avauksessa Sergejn kanssa. Puolustukseen on tarjolla Radun ja Acerbin kaveriksi Patric tai Hoedt, joka oli ihan jämäkkä Parmaa vastaan cupissa.
Laidoille Marusic ja Lazzarri, vaihdosta Lulic,. Fares ilmeisesti taas loukkantuntu, kun oli käynyt lasaretissa, mutta syytä ei kerrota.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #85 : 24.01.2021 klo 03:02:17

iTäysillä soi mun korvissa Vola Lazio Vola, kun kirjoitan...

Lazio on Lazio... Coppas jatkoon ja sitten L. Felipen loukkaantuminen, joka oli sen typerän frosinen matsin tulosta, jumalauta..
No, ei vaa mahda mitään..  Pitäis tuoda niiiko jälleen kerran 1 kova kokenut tekijä sisäään, mut Tare hakee ilmeiesti jotain vitun arpaa taas.
Vavro on jo dumpattu..Mitä seuraavaks. . Olisko järkivientiä vihdoin hankkia joku Serie A_ toppari arpojen sijaan... Vavrosta maksettiin 10 mil, eikö Italiasta olis löytyny halvenmalle parempi??

Ainoastaan ilmais hankinnat on ollut hyviä, Escalante..

« Viimeksi muokattu: 24.01.2021 klo 03:18:23 kirjoittanut fads »
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #86 : 24.01.2021 klo 23:49:47

Pakko voitto tuli, se on tärkein juttu.
Nyt oikeesti tarvitaan puolustukseen joku oikea vahvistus, ei arpaa Tare. Patric on ihan jees vaihtomies, eikä voi olla avarissa.

Ollut juttua paljon barcan benficassa lainalla olevasta Tobidosta, mutta ei oikeen vakuuta.
Serie A toppari ajais asian, mutta ei nämä ulkkari arvat.

Signoria myötäillen, on jopa legendaarista Bastosia ikävä ajoittain. Mitä en olisi uskonut vuosi sitten.. Toisaalta Vavron totaalinen floppaus auttaa asiaa. Kunhan mies saataisiin myytyä vaikka 5 milj, olisi helpotus. Mutta lotiton tuntien 10 milj. on minimi ja mieluummin pidetään  mies katsomossa sopparin loppuun saakka, kuin annettaisiin pari millii alennusta ja päästäisiin miehestä ja palkasta eroon kertaheitolla.
« Viimeksi muokattu: 24.01.2021 klo 23:54:55 kirjoittanut fads »
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #87 : 25.01.2021 klo 19:31:14

Tuo oli ehkä yllättävänkin hallittu pakkovoitto. Lazio dominoi ottelua lähes täysin ensimmäisen 6 minuutin jälkeen, eikä Sassuolo saanut painettua laidoille taitopelaajillaan kovinkaan kaksista painetta. Toki vastus oli kovempi kuin derbyssä, mutta siihen ei paljoa vaadittu.

Puolustuslinjassa Patric painoi tavoilleen uskollisen matsin. Sassuolon maalissa miehen säntäily oli tyypillistä pelaajalle, joka ei ole kokenut toppari. Tätä on valitettavasti luvassa lisää, jos vahvistusta ei tule. Patric voi toki tsempata aikansa, mutta ei missään nimessä koko kevättä. Parolon pitäisi olla sitten aivan ehdottomasti pelkkä hätävaihtoehto, jota voidaan lähinnä hyödyntää silloin kun vastassa on Crotone. Eli hankintaa odotellessa...

Eilisestä nostona vielä Sergente. On nimittäin serbi pelannut tähän asti loistavan kauden. Jos tuosta mielii esimerkkiä niin voi vain katsoa Lazion tasoitusmaalia edeltänyttä tilannetta, jossa Sergej syö elävältä Locatellin puhtaalla pallonriistolla ja pistää heti irti Correan. Correan möhlittyä tapansa mukaisesti viimeistelyn SMS jysäyttää majesteetillisen puskumaalin tätä seuranneesta kulmasta. Toisena pienimuotoisempana nostona Marusic, joka on vähän puskista pelannut hänkin hyvän kauden. Eilen jälleen maalisyöttö vasemmalta laidalta. Toki hommaa helpottaa se, että kipupiikein pelaamisesta huolimatta Immobile kiskoo maaleja tällä hetkellä lähes jokaisesta paikasta.

Ottelun jälkeen Inzaghi sanoi jatkosopimuksen valmistuvan kenties jo tällä viikolla. Milan-tappion (jossa Lazio pelasi tosin hyvin) jälkeen mietin itsekin, että näinköhän tästä vielä sarjakausi saadaan ja Inzaghilla motivaatio riittää. Nyt on sitten otettu voittoputki ja kylvetetty Roma derbyssä. Vaikka sarjassa ollaan 9 pistettä viime kauden tilastoa perässä, ei tuo kovin suuri epäonnistuminen ole kun huomioidaan, miten paljon energiaa meni CL:ään ja koronaan (ei mitenkään verrattavissa EL-hassutteluihin, joihin lähdettiin aina kakkoskokoonpanolla). Neljäs sija on edelleen otettavissa, vaikkakin se vaatii venymistä paluukierroksilla ja vähintään yhtä hankintaa puolustukseen. Näin ollen olisin valmis liputtamaan jatkosopimuksen puolesta. Kovin paljon päätöksentekoa ei voi viivästyttää ennen kuin siitä tulee jatkuva mediamyllytys.

Tällä viikolla haastetta riittää, kun vastaan tulee kahdesti Gasp ja Atalanta. Viime lauantain perusteella Bergamossa on taas löydetty jokakeväiset vitamiinilisät ja joukkue juoksee muista ohi. Inzaghi on ottanut lukua Gasperinia vastaan kevään 2018 Coppan finaalin jälkeen melkein joka kerta. Taivaansinisten kannattajien parissa Atalanta on perinteisesti merkitty joukkue ja Gasperinia inhotaan vanhasta muistista syystäkin. Revanssia siis etsitään, mutta saattaa olla että Coppassa tuo on varsinkin paljon vaadittu jos kokoonpanoon tehdään paljon muutoksia (vaihtoehto eli Immobilen ja Sergej'n rättiväsyttäminen ei ole kovin kaksinen sekään).


Norppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS


Vastaus #88 : 26.01.2021 klo 15:24:49

Tainnut kysyä tätä joskus aikaisemminkin, mutta en kertakaikkiaan yhtään muista mitä vastattiin.

Mikä on tämä Lazion ja paitamainoksen välinen juttu? Perstuntumalta lähes 2/3 kausista paidassa ei ole mitään mainosta. Eikö raha kelpaa vai eikö Lazion paita kelpaa mainostajille? Vai onko tässä seuran puolelta joku periaatteellinen juttu taustalla?
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #89 : 26.01.2021 klo 21:06:49

Käsittääkseni joukkue ei etsi ollenkaan paitasponsoria. Lotito on omien sanojensa mukaan nirso sen suhteen mitä siinä haluaa katsella. Ilmeisesti kyse ei ole ahneudesta, vaikka Seleco ja Marathonbet maksoivatkin hyvin. Frecciarossa on nyt ja jatkossa hihasponsorina muuten Laziolla.
Norppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS


Vastaus #90 : 26.01.2021 klo 21:40:46

Itsellä nousee aina mieleen Del Monte -paita Ylos :)
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #91 : 26.01.2021 klo 22:35:18

Itsellä nousee aina mieleen Del Monte -paita Ylos :)

Itse laulan telkkarille ja larppaan kotona mieluiten sinisessä, Umbron Cassa Risparmio Roma paidassa tai harmaassa, törkyisen makeassa 94-95 Banca di Roman sponssaamassa Gascoignen 10 paidassa.

Paidoista puheenollen Mateo Musacchio tulossa. Puheissa oli taas noin 5 pelaajaa, mutta tietää liigan ja kaikki tietää ihan turhaks jätkäksi, niin valinta oli helppo. Ei vahvista yhtään mitään.
« Viimeksi muokattu: 26.01.2021 klo 22:47:05 kirjoittanut mikitsi »
Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #92 : 27.01.2021 klo 00:37:02

Paidoista puheenollen Mateo Musacchio tulossa. Puheissa oli taas noin 5 pelaajaa, mutta tietää liigan ja kaikki tietää ihan turhaks jätkäksi, niin valinta oli helppo. Ei vahvista yhtään mitään.
Lazion instagramissa toivotettiin just Musacchio tervetulleeksi
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #93 : 28.01.2021 klo 18:32:07

Aika kauan on mennyt viime kerrasta, kun piti lukea Corriere dello Sportista Lazion topparin kohdalla arvosana 3. Sellaisen kuitenkin Hoedt koppasi eilisestä. Hollantilainen intoutui vielä julkiseen anteeksipyyntöönkin ottelun jälkeen. Rajat tulivat siis nopeasti vastaan näillä kakkoslinjan pakeilla, joihin myös sekavasti pelannut Patric kuuluu. Aika monta kategoriaa jää noiden pelaajien ja Acerbin väliin. Siihen väliin pitäisi Musacchion mahtua, enkä itse pidä häntä lähtökohtaisesti huonona hankintana. Pelaajalla on kuitenkin kokemusta kolmen linjasta, todennäköisesti motivaatiota ja revanssihalua myös. Siitä onkin jo aika monta tammikuuta mennyt, kun seuraan tulleet Andre Dias ja Beppe Biava osoittautuivat kullaksi, ennakko-odotuksiin nähden. Jos vihdoin jotain samanlaista, eikä vain uutta Mauriciota seuraan.

Sitä paitsi pitäähän Musacchion kunniaksi lukea tämä...

https://twitter.com/krudotw/status/1354002563193044992 (eli pisti poikki tuon Kessien ja Bakayokon pelleilyn)

...enkä tiedä ovatko kylmettyneet välit Pioliinkaan niin suuri miinus. Siinä on kuitenkin mies, jonka mielestä Filip Djordjevic oli Klosea parempi pelaaja (voittakoot vaikka scudetton, kyllä tuo oli silti rikos).

Eilisestä vielä sen verran, että ensimmäisellä puoliajalla Inzaghi onnistui yllättävän hyvin. Atalanta oli jopa väliajoin aseeton. Alamäki alkoi toisella puoliajalla Palominon ulosajosta, käsittämätöntä kyllä aivan samaan tapaan kuin Bruggea vastaan 11 vs. 10-asetelmassa. Ottelun viimeisen puolen tunnin mekaaninen pallonsiirtely oli raskasta katsottavaa, ja pisti kysymään missä Correa oli (taas) koko tuon ajan. Pereiralle myös poissaolomerkintä ottelusta, jossa oli vain teoriassa kentällä. Muriqin suhteen elonmerkkejä.

Seuraavassa kohtaamisessa vastaan tulevat Ilicic ja Zapata. Toivoa sopii, että tähän vastataan Luis Alberton ja Immobilen voimin. Puudutuspiikkejä jaetaan. Sen verran meni taas Gasperinilta ottelun jälkeinen RAI:n haastattelu länkyttämiseksi parin vuoden takaisen finaalin tapahtumista, että toivottavasti viimeistään tuo motivoi koko Laziota pistämään extraa suoritukseen.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #94 : 29.01.2021 klo 17:26:30

Musacchio on ihan hyvä haku mielestäni. Kokenut toppari, joka tuntee sarjan ja pelannut kovalla tasolla. Toki en nyt ihan varma ole, että miten nopeus riittää oikeassa laidassa, kun en miestä sinänsä tunne, enkä montaa peliä muista nähneeni. Mutta jos Inzaghi hänet halusi, niin varmasti tässä on edullinen täsmähaku juuri tähän tilanteeseen. Harmi kyllä Luiz Felipen kannalta, et kauden alussa harjoituspelissä saatu osuma lopulta pilasi koko kauden. Tai siis näin käsitin, että juuri se paha taklaus on ollut tässä se syy, miksi Luiz Felipe on vähän väliä ollut telakalla ja joutui lopulta leikkaukseen.

Coppa Italiassa kärsitty tappio tässä vaiheessa kilpailua ei sinänsä ole iso juttu MUTTA kun miettii loogisesti, niin Lazio tullee putoamaan Müncheniä vastaan, jolloin ollaankin siinä pisteessä, että koko kausi on vain Serie A:n top 4 sijoituksen toivossa. Että sinänsä Coppaan panostaminen olisi saattanut pelastaa kauden ja tuoda lisää täytettä Lotiton palkintokaappiin. Noh, on tässä vielä kausi kesken ja muillakin ongelmia.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #95 : 31.01.2021 klo 20:06:12

Stile Lazio! Gasperini jäi taas ensin hymyiltyään käsittämättä, mitä oli tapahtunut? Ulisemaan lehdistötilaisuuteen. Nyt toimi Inzaghin vaihdotkin mainiosti.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #96 : 31.01.2021 klo 20:15:22

Ammucchia Gasperi'!

Tulihan se sieltä. Inzaghi veisteli vastapuolen harmaahapsen vihdoin ja viimein palasiksi. Pepeä hyödynnettiin vielä tavallistakin enemmän pallollisessa pelaamisessa (on muuten aivan omaa luokkaansa siinä, lähes hämmästyttävän kovassa vedossa muutenkin siihen nähden että ajattelin alunperin miehen olevan parasta ennen-päiväyksen tuolla puolen). Atalantan prässipeli vaikeutui, ja samalla Lazion pitkät avaukset Sergej'lle ja varsin alhaalla tarkoituksella pelanneelle Immobilelle napsahtelivat suoraan bergamolaisten korkean linjan heikkoihin kohtiin. Jos ei päästy keskeltä läpi niin pian oli jo Lazzari karussa oikealla. Tietysti Atalantan piti saada maali suurin piirtein ottelun ainoasta paikastaan, joka sekin johtui Murielin taidosta enemmän kuin muusta. Loppu hyvin kaikki hyvin, kun tuolla saatiin sitten tsempattua Muriqin maalihanat auki myös Serie A:ssa.

Sergenten loistava formi jatkui, Luis Alberto vaikutti olevan ennallaan eli derbyntyylisessä iskussa ja Marusic vahvisti asemiaan kauden virallisena yllättäjänä. Radulta myös mojovia taklauksia ja tarkkaa puolustuspeliä. Ei jäänyt negatiiviselle puolelle oikeastaan ketään. Musacchiolta melko vahva sisääntulo myös. Olpen kanssa samaa mieltä siitä, että miehen hitaus hieman hirvittää, mutta peruspuolustaminen vaikutti jo tänään paljon Patricia järkevämmältä.

On kyse sitten Gasperinista tai jostain muusta, niin kyllä näki ottelun lopuksi miten kireät välit seurojen välillä on. Lazion pelaajatkin tuulettivat voittoa melkein yhtä paljon tai jopa enemmän kuin derbyssä. Taisi Lotitokin Roomassa avata pullon parempaa tämän kunniaksi.

edit. Ja ei selvinnyt Gasperini tälläkään kertaa ottelun jälkeisistä haastatteluista heittämättä piikkejä ja muistelematta Coppa Italian finaalia (tällä kertaa DAZN:in lähetyksessä). Äänensä taas vaihteeksi käheäksi huutanutta Inzaghia ei huvittanut tähän vastata, mutta kakkosvalmentaja Farris asian tiivistikin tarpeellisella tavalla Gasperinin poistuttua ruudusta: "Forse, visto che ne parlano sempre, sono stati segnati dalla Coppa Italia che è ben esposta a Formello in bacheca.", "Ehkäpä, kun he aina siitä puhuvat on Coppa Italia heidän vuotava haava, ja sehän onkin kauniisti Formellon palkintokaapissa."
« Viimeksi muokattu: 31.01.2021 klo 20:36:36 kirjoittanut Signori »
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #97 : 07.02.2021 klo 10:59:10

Viiden ottelun helmikuu alkaa tänään, kun vastaan asettuu järkyttävässä voitottomassa putkessa seilaava Cagliari, jonka edellinen voitto sarjassa on marraskuulta.
Avauskokoonpano lie aika selvä keskikentän ja hyökkäyksen osalta, puolustuksesta puuttuu Patric, joten Musacchio aloittanee tänään Acerbin rinnalla. Nähtäväksi jää saako cup-tötöilyjä somessa anteeksi pyydellyt hollantilainen tänään Inzaghilta uuden mahdollisuuden.
Eilen Atalanta, Napoli ja roma pudottivat pisteitä, joten nyt olisi hyvä sauma tiivistää kärkikuusikkoa entisestään.

Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #98 : 08.02.2021 klo 19:20:55

Tiivistyy, tiivistyy. Kuusi peräkkäistä voittoa sen kuukausi sitten pelatun suht masentavan Genoa-tasapelin sekä sitä edeltäneen Milanille kärsityn lisäaikatappion jälkeen, ovat koko joukkueelta hieno näytös. Nyt on ostettu pääsylippu kärkikahinoihin. Beppe Bergomihan ehtikin jo varoittamaan milanolaisia siitä, että varjoissa väijyy taivaansininen uhka, jos Lazio ottaisi tulevana viikonloppuna San Sirolta mukaan Conten tupeen. Toki tuo vaatii merkittävää venymistä.

Aika alas on aikansa visionääri Di Francesco valunut, kun eilistä peliä katsoi. Toki Cagliari tsemppasi kaikkensa ja pelasi turhauttavasti Lazion kannalta, mutta ihan puhtaan bussituksen kautta, jonka olisi yhtä hyvin voinut säveltää joku rolandomaran. Niin virtaa vesi Tiberissä. Toiset pysyvät roomalaisen kukkulan kuninkaina ääni käheänä (Inzaghi), toiset vaipuvat tippumistaistelun varjoihin huutelemaan roomalaisille pallopojille.

Eilisestä teki sitä tuskallisemman ottelun se, ettei Alberto meinannut päästä millään esiin. Maali tulikin sitten sitä reittiä mitä näissä otteluissa on käytettävä. Acerbin tarkka keskitys, Sergente dominoi täysin ilmatilaa, pallo Ciruzzolle ja loppu on selviö. Ottelun lopussa sydänkäyrää ahdisti Parolon ajoittainen sekoilu topparistossa, mikä muistutti siitä miten ohuella langalla puolustus edelleen operoi. Musacchio sen sijaan oli hyvä.

Viime viikkoina on paljon puhuttanut joukkueen maalivahtitilanne. Strakoshan loukkaantumisista on raportoitu tiuhaan, mutta toisaalta on kyselty sitäkin, onko kyse jostain muusta. Ikävä kyllä siltä haiskahtaa, ettei albanialaisen pää ole oikein kestänyt kovaa kilpailuasetelmaa Reinan kanssa. Pepe on ottanut joukkueen omakseen, ja moni pelaaja on antanut ymmärtää, että Reinalla on ollut joukkueeseen positiivinen vaikutus. Pelillisesti se on näkynyt pelinavaamisen aivan uudessa tasossa, mutta on Reinan valtavalla kokemuksella myös jotain merkitystä henkisellä puolella. Silloin kun Strakosha on pelannut, puolustuslinja on kokonaisuudessaan sekoillut enemmän. Jokainen ymmärtää, ettei Reinan varaa voi rakentaa tulevaisuutta. Ensi kesänä saattaa olla aika uusille kasvoille ja Strakoshan myynnille.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #99 : 08.02.2021 klo 22:17:00

Pepe ei ole välttämättä torjujana parempi kuin Strakosha ja ikämiehenä häneen ei voi luottaa tulevaisuudessa, mutta jalalla pelaaminen on tosiaan valovuosia edellä Strakoshaa ja tämä pelityyli sopii nykyiseen Lazioon mahtavasti. Hankala paikka kuitenkin, kun Strakosha on oma kasvatti ja markkina-arvo laskee penkillä. Eikä Pepekään täysin puhtain paperein selviä, välillä pallo on pomppinut pahasti. Cragno näytti eilenkin todella hyviä otteita, eikä voinut maalille mitään ja oli lähellä torjua jopa senkin, että siinä olisi mielenkiintoinen toive, mutta todennäköisesti ei tule tapahtumaan.

Enpä olisi uskonut vielä pari kuukautta sitten, että Lazio olisi näin maukkaissa asetelmissa sarjassa tänä päivänä. Lähinnä koska puolustuspään virheet johtivat isoihin pistemenetyksiin ja Acerbi sekä Luis Alberto näyttivät pelaavan selkeästi heikommalla tasolla normaaliin nähden. Ja samalla Napoli näytti saaneen viimein ulosmitattua potentiaalinsa, kuten myös Milan. Milan porskuttaa edelleen, mutta riittääkö se Scudettoon - hieman epäilen. Napoli taas on hyytynyt täysin, Atalantalla on omia pieniä ongelmiaan ja Lazio on saanut korjattua virheensä omassa päässä. LA ei edelleenkään pelaa ihan huipputasollaan, mutta on tehnyt tärkeitä maaleja eikä tämä ei ole ongelma niin kauan kuin SMS pelaa ihan käsittämättömän hyvää kautta. Käytännössä en näe mitään esteitä sille, etteikö Lazio jatkaisi hyvällä tasolla lähiviikkoinakin, joten asetelmat ovat ainakin maukkaat siinä mielessä. Seuraavalla pelillä on kyllä suuri merkitys, koska vastaan tulee Inter ja voitolla itseluottamus ainaki nousisi tulevaa UCL peliä ajatellen.

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa