FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.01.2021 klo 04:24:37 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 67 [68] 69 ... 73
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United F.C. 2020-21 - Aika on pysähtynyt  (Luettu 270609 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Optimus Prime

Paikalla Paikalla


Vastaus #1675 : 10.01.2021 klo 09:34:35

Baillyn loukkaantuminen on toki harmillista, mutta ei kuitenkaan tällä kertaa johtunut mistään miehen loukkaantumisherkkyydestä. Toivottavasti tosiaan ei aivotärähdystä tullut. Kovaa sai kyllä polvea päähän, joten ihme on, jos säästyi isommalta. Pää ei ainakaan ole lasia, jos vain niska vähän venähti.

Tärkein tuli, eli lepuutuksella voitto. Kapteeni McTominayn maali heti alkuun ja vahva painostus vaikutti siltä, että tänään tulee helppo voitto, mutta lopulta kuitenkin myös Herhiläiset heräsivät ja ottelusta tuli juuri niin vaikea kuin tuolla porukalla osasi kuvitella. Eivät ihan aina pelaajat olleet samalla aaltopituudella, vaikka siellä muutama ihan hyväkin hyökkäys oli mukana. Toki myös sitten esimerkiksi Jamesin ratkaisut yksilönä olivat lähes kauttaaltaan huonoja ja kun walesiläinen kuitenkin usein oli siellä missä tapahtuu, niin hyökkäykset kuivuivat senkin takia, että hyökkäyksen terä oli tylsä. Vetojakin saivat aikaiseksi lähes liukuhihnalta, varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, laatu vaan oli sekundaa.

Mutta oli siellä ihan hyviäkin esityksiä seassa. Telles oli mielestäni pätevä molempiin suuntiin ja maalisyötön lisäksi sai hyviä palloja maalille. Harmillisesti siellä maalilla vaan harvoin oli menijöitä. Pidemmässä juoksussa brassin keskityksiä pitää pystyä hyödyntämään isommin. Mutta kompakti esitys myös puolustussuuntaan ja se on tärkeätä myös. Omissa papereissa Telles oli ottelun paras.

Hendersonista huokui peli-iloa ja oli silmiinpistävävän aktiivinen ulostuloissaan. Välillä hieman hirvitti, että näinköhän ylipelaa vielä itsensä ulos, mutta ei tällä kertaa. Ei voi ainakaan viivahiireksi haukkua kukaan. Baillyn loukkaantumiseen johtanut ulostulokin oli varsin miehekäs ja näitä kyllä kieltämättä toivotaan myös De Gealta. Nollapeli Hendersonille, joten kyllähän tuo onnistumiseksi lasketaan.

Donny oli myös mielestäni ihan hyvällä pelipäällä ja pelasi ihan kokonaisuutena ehjän ottelun keskikentällä McTominayn rinnalla. Syöttöprosentti oli WhoScoredin mukaan 95% ja se on tuossa roolissa alempana keskikentällä ihan olennaistakin. Parhaiten mieleen jäi kuitenkin se hieno kuvio Matan kanssa, josta olisi hyvällä viimeistelyllä jäänyt hollantilaiselle highlight syöttö takataskuun. Selvästi Donnylla on hyvät futisaivot, nyt vaan pitäisi saada ne hyötykäyttöön useammin.

Muista odotuksiin nähden onnistuneiksi nostaisin Lingardin, oli ihan ok ja jos oli vaan tarjolla myyntiä/lainaa varten, niin näytti ihan pelikuntoiselta. Williams ei ihmeitä tarjonnut, mutta toisaalta, ei suurempia virheitä tehnyt. Toivottavasti saa taas peliaikaa jatkossa enemmän, ainakin rotaatiossa ja ainakin silloin jos AWB on sivussa, ettei Lindelöfiä tarvitse peluuttaa laitapuolustajana.

No mutta sellaista. Toivottavasti myös seuraavalla kierroksella on mahdollisuus lepuuttaa ja toisaalta saada isoja minuutteja vähemmän pelanneille. Muuan Diallo ja miksei jopa Pellistri olisi hienoa nähdä kentällä.


Tämä oli oikeasti yksi Jamesin huonoimmista peleistä koko United-uralla. On jopa tällä kaudella pelannut paljon paremmin. Nopeus ei tuntunut riittävän millään ja lisäksi pelattiin helposti pallosta pois.

Kuten sanoin jo ekan liigagup-pelin jälkeen, Mata on pelaaja jonka ajatukset sopivat yhteen sekä Donnyn että Brunon kanssa. Siihen pitäisi vielä saada samalla aaltopituudella oleva hyökkääjä mukaan niin kierrätys olisi paljon helpompaa.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1676 : 10.01.2021 klo 10:27:45

Tämä oli oikeasti yksi Jamesin huonoimmista peleistä koko United-uralla. On jopa tällä kaudella pelannut paljon paremmin. Nopeus ei tuntunut riittävän millään ja lisäksi pelattiin helposti pallosta pois.

Nopeutta ehkä riittäisi yleisesti, mutta tosiaan tuo jälkimmäinen osio on se, mikä omaan silmääni osuu jatkuvasti. James itse juoksee umpikujaan ja menettää pallon tai sitten vaan heti ensimmäinen vastustaja ottaa sen pois helposti. Joskus toki pääsee ohi ja silloin se nopeus näkyy myös. Mutta aina kun menettää pallon, niin tuntuu menettävän helposti sen pallon, tavalla tai toisella. Ja eilen tästä perusheikkoudesta huolimatta James onnistui kuitenkin pääsemään laukomaan ja ne laukaukset oli mallia "olikohan syöttö sittenkin".

Jamesissa on hyviä elementtejä, Suomea vastaan näitä taas nähtiin, mutta sanoisin pelaajan itsensä kannalta fiksuimmaksi ottaa yksi lainapesti tähän väliin. Se Bielsan Leeds olisi paperilla aika mielenkiintoinen ympäristö, jos nyt seurojen välillä voi nähdä lainoja tapahtuvan.

Kuten sanoin jo ekan liigagup-pelin jälkeen, Mata on pelaaja jonka ajatukset sopivat yhteen sekä Donnyn että Brunon kanssa. Siihen pitäisi vielä saada samalla aaltopituudella oleva hyökkääjä mukaan niin kierrätys olisi paljon helpompaa.

Jos futiksessa riittäisi pelkät aivot, niin Mata olisi varmaan joukkueen paras pelaaja. Mies löytää aaltopituuden heti monen futisfiksun kanssa, mutta koska fyysisyydessä jää jälkeen, eikä ole nopea, niin ei pääse käyttämään pelisilmää niin usein ja toisaalta häviää siksi myös kaksinkamppailuita liikaa ollakseen aidosti vaihtoehto esimerkiksi kasiksi. Siksi Mata onkin lähinnä luksuspelaaja ja pelaa usein laidalla, vaikka keskikaistalle kuuluisi. Noin ohimennen mainittava, että Matasta tulee vielä aikanaan päävalmentaja johonkin seuraan. Älykäs mies vaikuttaisi olevan muutenkin kuin kentällä.

Donnysta ei saa tulla samanlaista pelaajaa sinänsä, vaan pallovarmuus, fyysisyys ja muut elementit pitää olla sellaisella tasolla, että menee myös kasina, mutta Matan kanssa samalla aaltopituudella oleminen kertoo hyvää noin yleisesti älykkyydestä kentällä. Ja se on myös totta, että jos Donnylla klikkaisi paremmin myös kärkipelaajien kanssa, niin kierrätystä olisi tosiaan todella paljon helpompaa järjestää. Ja toki hyökkäyspäässä olisi muutenkin asiat paremmin, kun Bruno ei joutuisi yksin kantamaan pelinrakentelua. Mutta niin, nämä ovat asioita, joita voi harjoituksissa yrittää iskostaa, mutta tosipelit on tosipelejä ja silloin pitää aika monen asian onnistua, että myös Donny voi onnistua.

Esimerkiksi staattinen seisoskelu ja hidas pallonsiirtely ei ole hollantilaisen bravuuri, vaikka toki osaakin syöttää kavereille viereen helppoja. Eikä ehkä pitkät pystypallot lähde ihan Brunon/Pogban tasolla. Valitettavasti United kuitenkin elää juuri näillä avuilla useimmiten, joten harvoin miehen parasta osaamista käytetään hyväksi. Donnyn paras osaaminen tulee esille, kun pallo ja pelaajat liikkuu nopeasti pienessä tilassa. Jos kanssapelaajat tekevät oikeanlaisia aloitteita, niin Donny kyllä tuntuisi löytävän ne. Eli niin hölmöltä kuin se kuulostaakin, kanssapelaajat jos vaan pelaisivat nopeammin, niin Donnyllakin olisi todennäköisesti helpompaa loistaa. Ja siinä mielessä juuri kärjet on avainasemassa.
hoppana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man United


Vastaus #1677 : 10.01.2021 klo 11:26:50

Oon varmaan katsonut eri peliä, koska minusta Donny oli jälleen kerran sysipaska ja oikeasti on tapahduttava tason nosto tai sitten peliaikaa tulee vastaisuudessakin jämäminuutteja. Puolustus toimi kohtuullisen hyvin, hyökkäyspää ei niinkään, toivottavasti Greenwood löytää viime vuoden vireen taas jossain vaiheessa. Jamesissa on kyl kaikki ainekset supersubiksi etenkin nopeuden ansiosta, mutta avauksessa ei näytä luistavan.
Ok pakkovoitto ja jatkoon.
Usein täällä lukee miten pelaajia pitäisi lepuuttaa aivan liikaakin, tottakai rotaatio on hyvästä kun mahdollista, mutta nämä ovat kyllä ihan ammattilaisia enkä näe miten laatikkopään 1kpl 45minuutin stuntti kuuteen päivään olisi liikaa.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1678 : 10.01.2021 klo 11:43:27

Oon varmaan katsonut eri peliä, koska minusta Donny oli jälleen kerran sysipaska ja oikeasti on tapahduttava tason nosto tai sitten peliaikaa tulee vastaisuudessakin jämäminuutteja.

Varmaankin näin sitten, mutta uskoisin, että jos Mata olisi maalin tehnyt, niin moni olisi tuon esityksen ihan hyväksi nähnyt ihan vaan tuon syötön takia - ja sehän ei ole Donnyn vika, ettei pelikaveri viimeistele.

En ymmärrä kuitenkaan miten tuon esityksen, tuossa kasin roolissa kukaan varsinaisesti sysipaskaksi näkee, mutta mielipiteitä toki saa ja pitää olla kaikenlaisia. McTominayn kanssa kuitenkin hyvä esitys, pitivät homman tasapainoisena noissa keskikentän keskustan alemmissa rooleissa, josta voisi olla hyötyä myös jatkossa. Itse ainakin näkisin mielelläni Donnyn Fredin parina McTominayn paikalla ihan Valioliigassakin ja toisaalta McTominaylle itselleen olisi hyväksi, jos kasvaisi ankkuriksi tuollaisen box-to-box roolin sijaan. Joka tapauksessa, pallovarmuus ja fyysisyys oli Donnylla hyvällä tasolla eilen tuossa kasina ja sitä itse pidän hyvänä muistona tästä ottelusta.

Usein täällä lukee miten pelaajia pitäisi lepuuttaa aivan liikaakin, tottakai rotaatio on hyvästä kun mahdollista, mutta nämä ovat kyllä ihan ammattilaisia enkä näe miten laatikkopään 1kpl 45minuutin stuntti kuuteen päivään olisi liikaa.

Varmaan tiedät mitä minuutteja Maguire on tässä pelannut vähän noin niin kuin isommassa mittakaavassa? Koko siis Euroopankin tasolla helvetin isoja on vastaus, isompia kuin kukaan. Sinänsä siis aika kapealla tuon analyysin peliminuuteista nyt näet. Varsinkin kun sekä joulu- että tammikuu on aivan järjettömän täynnä otteluita Unitedilla ja Maguire pelaa aina.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1679 : 10.01.2021 klo 12:36:38

Mitä van de Beekiä on tullut nähtyä, niin vaikutelma on se, että on hyvä pelaamaan peruspeliä ja potentiaalia myös rakentaa peliä, mutta ratkaisusyöttöjen laatu ja ajoitus on kehnoa vaikka ajatukset sinänsä on hyviä. En tiedä johtuuko Valioliigan temposta vai mistä, enkä osaa ennustaa pystyykö parantamaan tuota tarpeeksi. Nähdäkseni siitä on kiinni tuleeko van de Beekistä United-tason pelaaja vai ei. Pelaajalla, joka pelaa hyvää peruspeliä ja yrittää antaa ratkaisusyöttöjä surkealla onnistumisprosentilla, ei ole käyttöä.

Muuten tuosta pelistä mainittakoon Hendersonin sekä Tellesin hyvät esitykset. Tellesissä on potentiaalia pitkäaikaiseksi luottopelaajaksi, kun Shaw ei siihen ainakaan toistaiseksi ole pystynyt.

Positiivista oli myös tärkeimpien pelaajien lepuutus. Bruno, Fred (ja Pogba) saivat täyden huilin, eikä Maguiren 45 minuuttia ole paha rasitus tuollaisessa pelissä. Samoin Rashfordin parikymmentä minuuttia tuskin painaa jaloissa. Jos on kokoonpaossa ja kuitenkin joutunut lämmittelemään ja latautumaan peliin, niin se 20 minuutin juoksentelu lopussa ei kyllä tuo mainittavaa lisärasitusta, ellei ole jotain kolhuja, joita Rashfordilla ei käsittääkseni ole.

Muutenhan tuo peli oli semmoista mitä se ilman Brunoa yleensä on.
hoppana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man United


Vastaus #1680 : 10.01.2021 klo 12:41:10

Varmaankin näin sitten, mutta uskoisin, että jos Mata olisi maalin tehnyt, niin moni olisi tuon esityksen ihan hyväksi nähnyt ihan vaan tuon syötön takia - ja sehän ei ole Donnyn vika, ettei pelikaveri viimeistele.

En ymmärrä kuitenkaan miten tuon esityksen, tuossa kasin roolissa kukaan varsinaisesti sysipaskaksi näkee, mutta mielipiteitä toki saa ja pitää olla kaikenlaisia. McTominayn kanssa kuitenkin hyvä esitys, pitivät homman tasapainoisena noissa keskikentän keskustan alemmissa rooleissa, josta voisi olla hyötyä myös jatkossa. Itse ainakin näkisin mielelläni Donnyn Fredin parina McTominayn paikalla ihan Valioliigassakin ja toisaalta McTominaylle itselleen olisi hyväksi, jos kasvaisi ankkuriksi tuollaisen box-to-box roolin sijaan. Joka tapauksessa, pallovarmuus ja fyysisyys oli Donnylla hyvällä tasolla eilen tuossa kasina ja sitä itse pidän hyvänä muistona tästä ottelusta.

Varmaan tiedät mitä minuutteja Maguire on tässä pelannut vähän noin niin kuin isommassa mittakaavassa? Koko siis Euroopankin tasolla helvetin isoja on vastaus, isompia kuin kukaan. Sinänsä siis aika kapealla tuon analyysin peliminuuteista nyt näet. Varsinkin kun sekä joulu- että tammikuu on aivan järjettömän täynnä otteluita Unitedilla ja Maguire pelaa aina.


Tottakai toivon että Donnyn peli lähtisi kulkemaan, mutta näytöt tähän mennessä on omissa silmissä karkeasti about Cleverleyn Tompan tasolla enkä ihmettele että peliaikaa ei tule enemmän. Yksi kantapääsyöttö ei riitä hyväksi peliksi. Keskikentällä kilpailu on kova ja jää selkeästi rotaatiorooliin puolelle taidoissa. Toivottavasti olen väärässä, aika sen näyttää.

Tiedän Maguiren peliminuutit ja lähes jokaisen ottelun olen ehtinyt katsoa kokonaisuudessaan. Brunon ja Maguiren lepuutus  ja leveä rotaatiorinki on ihan hyvä asia en muuta väittänytkään, mutta joskus mielestäni tämä aihe menee vähän överiksi.
Tarkemmin kun ajattelen niin Donnya voidaan minun puolesta lepuuttaa reilusti jatkossakin jos ei esitykset parane :) .
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1681 : 10.01.2021 klo 13:05:58

Yksi kantapääsyöttö ei riitä hyväksi peliksi. Keskikentällä kilpailu on kova ja jää selkeästi rotaatiorooliin puolelle taidoissa. Toivottavasti olen väärässä, aika sen näyttää.

Ei riitä ei, siksi se kompakti esitys yhdessä McTominayn kanssa ja 95% syöttöprosentti tuli mainittua. Taklauksiakin teki, myös liike oli ihan hyvää. Ja jos siis nyt muistetaan, että perusavauksesta Donny pelasi McTominayn roolia ja McTominay taas oli enemmänkin Fredin roolissa, niin ymmärretään olla vertaamatta esimerkiksi ylempänä pelaavaan Brunoon. Olisi edelleen tosiaan hyvä, jos edes rotaatiossa nähtäisiin hollantilainen lepuuttamassa Fred-McTominay akselia ilman keskikentän timanttia, mutta nimenomaan niin, ettei ihan ankkuriksi joudu. Nythän hän on katsomassa pelejä.

Kuten todettua, ilman Brunoa peli on tukkoista, eikä se johdu Donnysta, joten Brunoa ei oikein auta lepuuttaa kokonaisia otteluita oikein missään Valioliigan ottelussa. Toki jos Pogba pelaisi parhaalla tasollaan, niin ehkäpä. Mutta jos vaikka Donny ja Bruno klikkaisi kunnolla yhteen kärkien kanssa, niin kyllä siinä voisi olla väkevä resepti sumppuja vastaan.

Eilen oli kuitenkin Lingardin, McTominayn, Jamesin ja Matan kanssa kentällä, joten arvostellaan myös sen mukaan. Ei ole vain Donnysta kiinni, jos ei muuta kuin perusvarmaa peliä ole tarjolla, varsinkin kun selvästi Donny kyllä osaa muutakin, jos vain niin pelataan. Normaalisti en hakisi muiden pelaajien tekemistä syyksi, mutta Donnyn kohdalla se on vaan niin päivänselvää, ettei hänestä oteta parasta irti.

No mutta, kuten sanottua, tämä rekry on jälleen vähän erikoinen ja katsotaan nyt jos nyt ensin keksivät, että mihin rooliin tuonne keskikentälle on edes ajateltu. Ja aikaa nyt vaan pitää antaa, kun ei tuo tosiaan ole hyvässä vireessä olevien McTominayn, Fredin ja Brunon ohi kävelemässä avaukseen. Pogba myös osoittanut heräämisen merkkejä, eikä ankkurina tuuraava Matic ole kilpailija, joten ei sinänsä ihme, ettei avaukseen päädy useammin näillä näytöillä.

mutta joskus mielestäni tämä aihe menee vähän överiksi.

Mutta maailman eniten pelanneen Maguiren kohdalla vuoden isoimman peliruuhkan aikaan nämä puheet on juuri siellä missä pitääkin olla.
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #1682 : 10.01.2021 klo 13:11:03

Kannattaa nyt muistaa, kun arvioidaan yksittäisten pelaajien sekä koko joukkueen esitystä, että eilen kentällä avasi käytännössä kokonaan uusi kokoonpano, ei se peli automaattisesti lähde pyörimään. Mata ja van den Beek kuitenkin vaikuttaa pelaajilta, jotka aika hyvin tilanteeseen kuin tilanteeseen sopeutuvat, enkä minäkään eilistä Donnyn esiintymistä huonoa pidä ja oli paikoin hyvä. Peli ei vain tällaisessa tilanteessa oikein edes voi olla kovin soljuvaa
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1683 : 10.01.2021 klo 15:33:23

Kannattaa nyt muistaa, kun arvioidaan yksittäisten pelaajien sekä koko joukkueen esitystä, että eilen kentällä avasi käytännössä kokonaan uusi kokoonpano, ei se peli automaattisesti lähde pyörimään. Mata ja van den Beek kuitenkin vaikuttaa pelaajilta, jotka aika hyvin tilanteeseen kuin tilanteeseen sopeutuvat, enkä minäkään eilistä Donnyn esiintymistä huonoa pidä ja oli paikoin hyvä. Peli ei vain tällaisessa tilanteessa oikein edes voi olla kovin soljuvaa

Tämähän se tosiaan on juurikin totta ja syy jättää pidemmälle menevät johtopäätökset tekemättä - jos nyt muutenkaan kannattaa sen ihmeellisempiä johtopäätöksiä tehdä yksittäisten otteluiden perusteella. Lähinnä oli hyvä nähdä, että peliaikaa tuli mm. Williamsille ja Donnylle "oikeilla pelipaikoilla", mutta oikeasti näiden tekemistä pitää arvottaa sen ympäröivän joukkueen kontekstissa. Olisi hienoa nähdä McTominay ja Donny kokeilemassa Brunon kanssa Valioliigassa, niin näkisi missä mennään paremmin.

Tuosta ykkösavauksen ulkopuolisesta porukasta Telles oli selkein onnistuja ja niin pitikin olla, koska hän nyt paperilla on hyvinkin lähellä ykkösmiestä, vaikka vielä Shaw on selvästi ykkönen. Uskon Tellesin saavan paikan avauksessa taas Valioliigassakin pian.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1684 : 10.01.2021 klo 17:45:12

van de Beekistä vielä sen verran, että osalla Valioliigan ulkopuolelta tulevista pelaajista ottaa aikaa sopeutua kunnolla. Esimerkkeinä Chelsean saksalaiskaksikko ja vielä parempana esimerkkinä van de Beekistä puhuttaessa Fred, jonka alku Unitedissa oli hyvin samankaltainen ja ihan hyödyllinen pelaaja Fredistäkin on lopulta tullut.
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #1685 : 10.01.2021 klo 18:44:37

van de Beekistä vielä sen verran, että osalla Valioliigan ulkopuolelta tulevista pelaajista ottaa aikaa sopeutua kunnolla. Esimerkkeinä Chelsean saksalaiskaksikko ja vielä parempana esimerkkinä van de Beekistä puhuttaessa Fred, jonka alku Unitedissa oli hyvin samankaltainen ja ihan hyödyllinen pelaaja Fredistäkin on lopulta tullut.

Tai Liverpoolin Fabinho, joka ei ensimmäiseen puoleen vuoteen juurikaan pelannut. Maailmassa on oikeasti hyvin vähän pelaajia, jotka menevät uuteen jengiin ja uuteen sarjaan ja alkavat samantien dominoimaan ja muuttaa joukkueensa peliä, de Bruyne oli aikanaan melko valmis, kun palasi Valioliigaan ja oli heti suhteellisen sinut sarjan vaatimusten kanssa. Itse olin esimerkiksi Haverzista suhteellisen varma, että käytännössä heti parantaa Chelsean peliä, mutta näin ei ole käynyt, toki siellä on taustalla myös terveydellisiä syitä, mutta kuitenkin.

Noin muuten:  hyvässä joukkueessa, tällä pelitahdilla, pitää melkein olla se 2 pelimiestä jokaiselle pelipaikalle ja Unitedin ringissä on tällä hetkellä noille 3 keskikentän keskustan paikoille käytännössä 6 pelaajaa (Donny, Fred, McTominay, Matic, Pogba ja Bruno) ja näistä Pogba on viime aikoina pelannut myös vasemmalla laidalla hyökkäävänä keskikenttäpelaajana.

e. toki tilanne van den Beekin itsensä kannalta ei varmasti ole mieluisa, varsinkin kun EM-kisat olisi kesällä
Lekoberto

Poissa Poissa


Vastaus #1686 : 11.01.2021 klo 12:53:29

Huomenna toiveissa Cavania avaukseen. Martialin epätasaisuus ja löysä olemus sapettaa urakalla. Martial kai Olen papereissa vielä se ykkösvaihtoehto kärkeen ja ehkä jopa sopivampi jantteri aloitukseen Liverpoolia vastaan.
Ferro Montanha

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 00840


Vastaus #1687 : 11.01.2021 klo 14:24:59

Kai se nyt on Donnylla ollut vaikea sopeutua huonommin organisoituun hyökkäyspeliin mitä edellisessä seurassa ja maajoukkuessa oli. Varmaan myös futisälyltään tyhmeempiin hyökkääjiin.
Tuukka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JäPS, Manchester United


Vastaus #1688 : 11.01.2021 klo 14:30:49

Pogba, Lindelöf ja Shaw missasi Watfordin loukkaantumisten takia kertoi Ole pressissä. Toivoo miesten olevan kunnossa Liverpoolia vastaan, Burnley taitaa tulla liian ajoissa kaikille. Luulisi että jos kaikki kuntoutuvat Liverpooliin mennessä niin ei tämä suuri katastrofi ole. Van De Beekille huomenna uusi näytönpaikka, jos Bailly ei pysty pelaamaan niin Tuanzebe Maguiren vierelle ja Telles hoitaa LB-tontin.
Optimus Prime

Paikalla Paikalla


Vastaus #1689 : 11.01.2021 klo 21:41:12

Että semmonen arpa FA Cupissa... :D Ei pääse kauheasti kierrättämään.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #1690 : 11.01.2021 klo 22:33:55

Fosu-Mensah on Samuel Luckhurstin mukaan siirtymässä Bayer Leverkusenin. Ajax on kuulemma myös kiinnostunut, mutta neuvottelut Leverkusenin kanssa ovat ilmeisesti jo aika pitkällä.
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #1691 : 13.01.2021 klo 00:17:54

Ne olivat massiiviset kolme pistettä ennen Anfieldin reissua kärkipään kamppailun osalta. Ylos MoM: Pogba. Kyllä silloin pitää kehua kun syytä on. Maticin kanssa hoitivat huipputärkeän ottelun kotiin. Burnley varsin vaisu, pl. lopun pyristelyt rankkarialueella.

Esitys kauttaaltaan vahva, heikoimpina Martial ja Rashford. Ei kovin tavatonta.
Ruunaldo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MUFC


Vastaus #1692 : 13.01.2021 klo 00:21:42

Ne olivat massiiviset kolme pistettä ennen Anfieldin reissua kärkipään kamppailun osalta. Ylos MoM: Pogba. Kyllä silloin pitää kehua kun syytä on. Maticin kanssa hoitivat huipputärkeän ottelun kotiin. Burnley varsin vaisu, pl. lopun pyristelyt rankkarialueella.

Esitys kauttaaltaan vahva, heikoimpina Martial ja Rashford. Ei kovin tavatonta.

Eipä tähän pysty mitään lisäämään. Tismalleen samaa mieltä.
Duhvi

Poissa Poissa


Vastaus #1693 : 13.01.2021 klo 00:24:09

Top of the league, kukapa olisi uskonut pari kuukautta sitten. Peli oli tänään kyllä heikkoa ja vaadittiin sopiva kimmoke jotta se voittomaali irtosi, joku voisi sanoa että mestarin merkki... Lopussa oli kyllä vähän hikistä kun muuten hampaaton Burnley sai lopussa hyviä paikkoja. Baillyn laittaisin avariin Liverpoolia vastaan jos vaan kroppa kestää, hyviä otteita esittänyt ja mielestäni parempi vaihtoehto kuin Lindelöf tällä hetkellä.

Liverpool ottelusta tulee vaikea, ei ole epäilystäkään siitä että jos Liverpool pelaa hyvän ottelun niin United jää jalkoihin, ainakin tämänpäiväinen vierasesitys ei riittäisi alkunkaan poolia vastaan. Vieraissa ollaan pelattu pitkään ilman tappioita niin nyt se varmaan tulee, mutta vaikka tappio tulisikin niin tilanne taulukossa näyttää oikeinkin hyvältä. Jos tappio vältetään niin tilanne on erinomainen.
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #1694 : 13.01.2021 klo 00:25:34

Pogba todellakin MoM, vaikka jättäisi voittomaalinkin laskuista. Pari ikävää loukkaantumista, mutta rehellisyyden nimissä Matic ja Martial olisivat varmaan olleet kolmen ensimmäisen nimen joukossa joille olisin pienen loukin valinnut, jos olisi tämän päivän avauksesta pari nimeä pitänyt heittää. Toivottavasti selviävät pienellä huililla. Pelihän ei taaskaan kummoista ollut, mutta mennään edelleen ilman tyylipisteiden jakamista, kun vain ne sarjataulukon pisteet merkitsevät. Niin ja se sarjataulukkohan näyttää kivalta. :)

Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #1695 : 13.01.2021 klo 00:27:48

Kylläpä maistuu, niin kolme pistettä kuin sarjan kärkipaikkakin. Ylos Vaikea matsi ja Burnleylla vielä lopussa kaikki saumat tasoittaa. Mutta kyllähän tämä ekaa ja vikaa kymppiminsaa vaille oli täysin Unitedin hallussa. Harryn käsirikkeet kummatkin hieman kyseenalaisia. Periaatteessa 50-50 tuomiot meni nyt tasan. Bruno ei ole nyt parhaimmillaan, mutta se miehelle välillä suotakoon. Ollut kuitenkin koko United uransa ajan takuuvarma suorittaja ja joukkueen sielu.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1696 : 13.01.2021 klo 00:28:28

Todella tärkeä voitto. Ei mikään huippuesitys, eikä isännät helposti luovuttanut, mutta täydet pisteet tähän kohtaan oli juuri se, mitä pitikin tulla. Kliinisyyttä kun olisi nähty vähän enemmän, niin lopun flipperit eivät olisi ihan niin jänniä olleet kuin ne nyt olivat. No nollat pysyi, hyvä niin ja yksi maali riitti tänäänkin. Harvinaista tällä kaudella, joten suosittelen petraamaan viimeistelyä. Ja siitä puheen ollen Martial ja Cavani kyllä varsinkin saisivat jäädä harjoituksiin tekemään viimeistelyharjoituksia ja jäädä kuuntelemaan Ole Gunnarin oppeja viimeistelystä. Molemmilta olisi pitänyt yhdet maalit tulla ainakin, eikä ole ensimmäinen kerta, kun nämä eivät viimeistelyssä onnistu.

Keskikentällä aloittaneet Pogba ja Matic pitivät hyvin tasapainon yllä, vaikka ainakin allekirjoittaneella oli tästä omat epäilykseni. Pogbalta hyvä suoritus maalissa (Rashfordilta myös näppärä syöttö), mutta tätä enemmänkin hieno esitys kokonaisuutena. Tahtoa tuntui olevan ja pelaaminen alaspäinkin hoitui hyvin. Hienoa! Pogba olisikin oma valinta ottelun pelaajaksi. Tätä vaan lisää.

Mutta nyt sitten jotain muuta kuin tappio sunnuntaina ja kohti kauden puoliväliä hyvissä asemissa Ylos
bimbaliukas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lädilisä


Vastaus #1697 : 13.01.2021 klo 00:32:49

Tärkeä rästipelin voitto ja toden totta ainakin hetkellisesti liigan piikkipaikka Manchesterin PUNAISELLA puolella! Hullu hullu vuosi tästäkin tulossa? ;) Sunnuntaina pitää kyllä lähteä pelistä nauttimaan sillä nyt paineet ovat kokonaan Liverpoolilla.

Toivottavasti pukupelle ei nyt saa tästä Baillyn mahtivireestä mitään masterplania ja jätä uutta topparia kokonaan hankkimatta :D LANS Bailly kyllä blokkaili tänäänkin upeasti vetoja kuin Vidic konsanaan. Pogbalta myös hieno peli jälleen. Kesällä tuosta voi saadakki pyyntihinnan mikäli vire säilyy. Martial pääsi tänään jopa paikkoihin mutta luokatonta oli kyllä viimeistely. Cavanilla ei myöskään ollut maalintekokengät jalassa. Joukkueen kapteenille tullut annettua paljon rapaa niin nyt täytyy sanoa, että hyvän pelin pelasi. Maali mieheltä vietiin ihan karmean oikeusmurhan seurauksena. Crouch kirjoitteli hyvin twitterin puolella, että eipä hänellä olisi kovin montaa maalia jos kerta Harryn hentoinen käden sipaisu vastustajan selkään tulkittiin virheenä.

Nautitaan nyt hetki tästä sarjasijoituksesta ja sunnuntaina sitten kutkuttavin klassikkopeli vuosiin vuorossa!

hoppana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man United


Vastaus #1698 : 13.01.2021 klo 00:43:21

Pitkälti samoilla linjoilla täälläkin, mietin jo ennen maalia että Pogba lienee tämän matsin MoMmi. Pogba on itseasiassa ollut erinomainen nyt muutama ottelu. Baillylta myös vahva ottelu ja olen kyllä aika vakuuttunut että Vihtori kuluttaa jatkossa vaihtopenkkiä. Toisaalta Lindelöfkin pelaa mielestäni parhainta kautta vaikka edelleenkin aiheuttaa ylimääräisiä sydämentykytyksiä.
En olisi ikinä uskonut että sarjatilanne on tämä muutama kk sitten.
Arthur Fleck

Poissa Poissa


Vastaus #1699 : 13.01.2021 klo 01:43:35

Pogba ollut aika tasaisesti joukkueen parhaiden suorittajien joukossa, useassa ottelussa paras pelaaja, siitä lähtien kun Raiola turautti viimeisimmät isot oksennuksensa pihalle. LANS-Bailly on tosiaan helvetin tärkeä pelaaja joukkueelle. Martialin kausi on ollut karmea ja Rashfordiltakin kaipaisi tasaisuutta, maaleista huolimatta pelannut keskimäärin aika huonosti. Toki tänään tuo lähtökohtainen oikean laidan pelipaikkakaan ei hänelle oikein sovi.

 
Sivuja: 1 ... 67 [68] 69 ... 73
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines