FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.06.2024 klo 13:17:46 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: Futsal Länsi-Suomi 2020-2021 (Kakkonen, Kolmonen, Nelonen, M35)  (Luettu 48420 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Morchen

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 27.10.2020 klo 11:33:22

26.10

TPS - Lieto
6-4

Rapoa myöhemmin.

Loppui muuten 5-4. Tuomari laski maalit väärin :D
Glorious

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 27.10.2020 klo 14:32:29

Loppui muuten 5-4. Tuomari laski maalit väärin :D

No mekin mietittiin, että oliko se ja 5-4 vai 6-4. Tuomarilla oli jopina ottaa maalit ylös, mutta eipä sitä sitten tehnytkään, heh.

Koita siinä nyt pelin tuoksinassa pitää kirjaa maaleista.
nuhanenä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Inter


Vastaus #27 : 29.10.2020 klo 11:06:05

Eilen kupittaan illassa Tukv2 ja Raifu2 kohtasivat. 90% uudistunut kisurit voitti ottelun 7,8,9,10 - 4. Toimitsija ei oikein pysynyt laskuissa mukana. Tästä on hyvä lähteä kohti ensi viikolla alkavaa kautta.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vain single malt on oikeaa viskiä


Vastaus #28 : 02.11.2020 klo 17:02:36

Kliinin kausi starttaa näillä näkymin perjantaina 6.11.2020 klo. 20.30 Kupittaan palloiluhallissa, jossa vastaan astelee Hot Lips. Kannattaa vaivautua paikanpäälle, mikäli rajoitukset sallivat.
Ei kannata. Ei oteta katsojia meidän kotipeliin, koska lohkorajoitus on 50 per lohko ilman erityisjärjestelyjä, ja meillä ei resurssit riitä järkkäreihin, katsomoihin ohjaamiseen, ja lohkoamiseen. Toki, jos joku muu ottaa vastuun järjestelyistä, niin se sopii kyllä meille.

Edit. Luulin meidän kotipeliksi. Kliinin kotipeli, joten en ota kantaa katsojakysymykseen. Se on kotijoukkueen päätettävissä.
« Viimeksi muokattu: 04.11.2020 klo 00:48:26 kirjoittanut Monska »
DieselHirvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #29 : 04.11.2020 klo 19:02:44

Ei kannata. Ei oteta katsojia meidän kotipeliin, koska lohkorajoitus on 50 per lohko ilman erityisjärjestelyjä, ja meillä ei resurssit riitä järkkäreihin, katsomoihin ohjaamiseen, ja lohkoamiseen. Toki, jos joku muu ottaa vastuun järjestelyistä, niin se sopii kyllä meille.

Edit. Luulin meidän kotipeliksi. Kliinin kotipeli, joten en ota kantaa katsojakysymykseen. Se on kotijoukkueen päätettävissä.

Harvemmin, jos koskaan, noita pelejä tulee kukaan katsomaan, toimitsijoiden lisäksi. Älkää tulko tälläkään kertaa, koska rajoitukset. Kohteliaisuuden nimissä yleensä toivottelemme ihmisiä tervetulleiksi paikalle.
Dekkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pitkät, kuumat suihkut


Vastaus #30 : 05.11.2020 klo 15:57:43

Rankkasateet piiskaavat hiljenevää, hämyistä Hämeenkatua. Kaiken allensa peittävä synkkyys tukahduttaa porttikongeista kajastavan valonpilkahduksen. Loputtoman harmauden rikkoo vain maahan tallotut ruskantäyteiset vaahteranlehdet, jotka yrittävät turhaan maatua katukivetykselle. Ilmassa huokuu epätoivo ja pelko huomisesta. Pimeys on saanut otteen ja lopullisesti langettanut kaupungin päälle utuisen harsonsa. Ulospääsyyn on vain yksi ovi, mutta sieltä ei ole enää paluuta. Sen oven avaaminen on vienyt mukanaan lukemattomia hienoja ihmisiä, jotka ovat tarvinneet paikan löytääkseen sisäisen rauhansa. Hetkellinen, oranssi euforia.

Se ovi avautuu taas lauantaina.

Nimittäin Kupittaan palloiluhallin ovet aukeavat lauantaina, kun Paltsarit avaavat kolmannen peräkkäisen kautensa futsalin Kolmosessa. Luit oikein, Kolmosessa! Palloliiton pitkän ajojahdin seurauksena TuPV jo kertaalleen tuomittiin rahvaiden sekaan Neloseen, mutta saunottelut Paltsarien Ruissalon-huvilalla ja ruskean kirjekuoren livauttaminen saivat liiton miehien päät kääntymään. Eli Kolmosen ystävät saavat tulevallakin kaudella nauttia oranssinuttuisten teknistaktisista taidoista, seksikkäistä olemuksista ja urheilullisesta toveruudesta. We’re back, baby.

Paltsarien pre-season on ollut rikkonainen, jopa murheellinen. Viime kauden runkomiehistöstä on kaikonnut huolestuttava määrä pelimiehiä. Merkittävimpinä lähtijöinä mainittakoon viime kauden tehokaksikko, Sami Hakala ja Janne Ijäs, joiden merkityksen näkee jo mennyttä pistepörssiä katsomalla. Isot menetykset on kuitenkin saatu paikattua vähintään yhtä isoilla nimillä, joiden asianmukaiseen esittelyyn tarvittaisiin paikallislehtien urheilutoimittajat, punainen matto ja sokaisevat spottivalot.

*Rumpujen pärinää*

Ensimmäisenä esittelemme uusvanhan pelaajamme, joka palaa joukkueen vahvuuteen muutaman sapattivuoden jälkeen. Ville Kaunonen tunnetaan kuumaverisenä vauhtikoneena, jonka vikkelät kintut aiheuttavat harmeja vastustajille ja terävä kieli taas aiheuttaa harmaita hiuksia tuomareille. Etelä-Amerikan skouttausreissuilta mukaan on tarttunut myös Gabriel Adelqui Gonzalez, joka tunnetaan kotimaassaan miehenä, joka opetti nuorelle Lionel Messille katufutiksen salat. Argovahvistukselta onkin lupa odottaa rytmikkään tangon muovaamia lanneharhautuksia ja katsojia helliviä yksilösuorituksia. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, rinkiin liittyy Santeri Ratia. Santeri-vitun-Ratia. Mies, joka ei esittelyjä kaipaa. Valehtelematta sarjan paras pelaaja.

Paltsarit ovat siis saaneet todellisia vahvistuksia rinkiinsä, mutta kapean rosterin takia lisäpelaajia kaivataan edelleen. Jos siis haluat oman nimesi yllä olevien miesten seuraksi, ota yhteyttä, niin hoidetaan homma maaliin.

Näiden miesten tahdittamana lähdetään lauantaina ottamaan mittaa vanhasta verivihollisesta, FC Gasellesta. Kokkolalaiskolonisaatio on tuonut tänne sivistyksen pariin omien kulttuuristen vivahteidensa, kuten puukkotappeluiden ja helluntaiseurakuntien, lisäksi pohjoisen karujen olosuhteiden koulimaa pallonkäsittelytaitoa, joka on aiempina kausina ollut myrkkyä Paltsareille. Pohojammaan poikia kuitenkin odottaa tällä kertaa sisuuntunut palloveikkolauma, joka ei tule antamaan tuumaakaan ylimääräistä tilaa kentällä. Kesällä vuodatetut hikipisarat kantavat hedelmää heti kauden alkaessa, joten luvassa on juoksuvoimaisempi ja tehokkaampi TuPV kuin koskaan aiemmin.

Eli lauantaina klo 11.30 ja paikkana Kupittaan palloiluhalli. Paltsareita ei valtakunnalliset määräykset tai toimintaohjeet juurikaan liikuta, joten oranssinutut toivottavat tervetulleiksi kaikki kynnelle kykenevät katsojat. Ottelu on Gasellen kotipeli, joten buffetista ei ole tietoa. Tuskin sellaista löytyy.
DieselHirvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #31 : 07.11.2020 klo 01:41:40

FC KLIINI – HOT LIPS 3-4(1-2)

Länsi-Suomen kakkonen täräytettiin käyntiin Kupittaan palloiluhallissa, kun FC Kliini isännöi Hot Lipsiä. Kliini sai jalkeille erittäin iskukykyisen orkesterin. Konna, Sappe, Jasso, Sane, Lusku, Mane, Seve, Wipi, Töpö ja Mó saivat kunnian kantaa vihreävalkoista nuttua. Muksu Mäkitalo ei tällä kertaa mahtunut pelaavaan kokoonpanoon, joten häntä pääsi jututtamaan katsomon lehtereillä. Yleisöä oli muutenkin varmasti Kliinin historian suurilukuisin määrä. Varsin ilahduttavasti kaikki yleisössä huolehtivat, että kahden tapiirin mittaisista turvaväleistä pidettiin kiinni ja kasvomaskeja käytettiin.

Peli starttasi vihreävalkoisilta sangen mallikkaasti, kun ajatellaan, että kyseessä oli joukkueen ensimmäinen tapahtuma tälle kaudelle. Kuparinen rikkoontui ajassa 2:12 kun Töpö Tammenlaakso pamautti Kliinin johtoon Seve Paajasen syötöstä. Kaikki näytti sujuvan pelikirjattomien ohjeiden mukaisesti, Kliinin hallitessa kenttätapahtumia mielin määrin. Lipsit pääsivät kuitenkin yllättämään kelvollisesti tolppien välissä esiintyneen Konna Niemisen kuuden minuutin paikkeilla.  Lipsit pääsivät tekopaikalle toistamiseen ensimmäisellä jaksolla ja peli olikin yllättäen 1-2, kun peli oli edennyt kahdennelletoista minuutille. Portti petti pahemman kerran. Kolmannen kerran Lipsien aikeet teki tyhjäksi Konna MAAGISELLA X-torjunnalla. Torjunta oli niin huikea, että koko joukkue liikuttui silmin nähden. Esteettisesti täydellinen suoritus. Ensimmäinen puolikas ei oikeastaan tarjonnut muuta mainitsemisen arvoista, joten tauolle mentiin Lipsien 1-2 johdossa.

Puoliajalla ei tarvittu juurikaan hengen nostatusta. Yhteistuumin todettiin, että jatkamalla ilman pelikirjaa lopputulos on paras mahdollinen. Jasson autoilusta puutunut ahterikin alkoi vertymään muutamien pilatesliikeiden jälkeen. Kyse saattoi olla myös jostain muusta wellness hömpötyksestä.

Toinen puolikas starttasi myös Kliinin komennossa. Puolikas oli edennyt kuutisen minuuttia, kun Mó Ojalan suurelle siirtosummalle alettiin saada katetta hänen sijoitettuaan pallon varmasti verkkoon Seven mainiosta esityöstä. Ammattimiehen viimeistely ilahdutti myös yleisöä, joka antoi ansaitut aplodit. Paine jatkui Lipsien päädyssä. Seve kruunasi iltansa ajassa 29:19 ohjaamalla kantapäällä Mane Lastulan oivaltavan syötön Lipsen reppuun.  Peli alkoi olemaan kliiniläisten mielissä loppusilausta vaille paketissa. Vastustajan valmentaja käytti aikalisänsä, jonka jälkeen mitään mainittavaa muutosta pelitavassa ei havaittu. Lipsit pääsivät kuitenkin kuin varkain tasoihin, portin pettäessä toistamiseen. Konna otti jossain näillä paikkeilla toisen gamesaverin torjuessaan vastustajan pilkun aivan vasemmasta alakulmasta. Kerrassaan fantastinen suoritus. Kliini koki takaiskun, kun aiemman kortin tuomarin maltillisesta kritisoimisesta saanut Sappe Saarinen sai toisen keltaisen kortin penkiltä hänen antaessa palautetta omalle joukkuepelaajalle. Enteilee hyvää kautta ajatellen, että Sappella on tunnetaso kunnossa. Peli oli sangen sekavaa, kunnes ottelun viimeisellä minuutilla Lipsien kokenut kärki pääsi tuikkaamaan pallon helpohkosti Kliinin verkkoon.
Tilanteessa ei varmaan tarvittu porttia, mutta portin syyksi tämäkin menee. Tästä ei enää noustu, joten kausi aloitettiin tappiolla.

Peli oli kokonaisuudessaan melko hyvätasoinen ollakseen kauden ensimmäinen peli. Kliini matkustaa seuraavaksi Poriin, josta on aina kiva päästä takaisin Turkuun. Vastustaja on täysi mysteeri, mutta varmasti hyvä porukka tulee vastaan. Pörssipäiviä viettivät: Seve 1+2, Töpö 1+0, Mó 1+0, Mane 0+1. Kiitokset niin paikalle vaivautuneille kuin myös mainioille toimitsijoille. Cama ja ann´laulaa.

Edit. Korjattu Mane Lastulalle syöttö
« Viimeksi muokattu: 07.11.2020 klo 10:54:59 kirjoittanut DieselHirvi »
Hiljainen kostaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TuPV, FC Inter, FC Inter M35


Vastaus #32 : 07.11.2020 klo 02:09:43

Ainakaan ra-portti ei pettänyt Ylos, tulokselle :mvnt: :o.

Toki Lipsien kokoonpanosta löytyi aika monta kokenutta futsalkettua. Ihan taustahenkilöistä lähtien.
DieselHirvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #33 : 07.11.2020 klo 02:17:14

Ainakaan ra-portti ei pettänyt Ylos, tulokselle :mvnt: :o.

Toki Lipsien kokoonpanosta löytyi aika monta kokenutta futsalkettua. Ihan taustahenkilöistä lähtien.

Lipsit olivat tosiaan hyvä porukka, höystettynä muutamilla lajilegendoilla. Ansaittu voitto heille kun ei itse realisoitu omia paikkoja ja aika reippaasti tuli tehtyä virheitä, varsinkin puolustuspäässä. Mennään kuitenkin joukkueena eteenpäin.
iSPoL

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 08.11.2020 klo 11:49:51

Nelosen lohko A2:saa LoPS otti kaksi voittoa kahdesta pelistä. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Bosnan kakkosjoukkue numeroin 4-2. Peli oli hyvin hallussa loimaalaisilla, lopussa Bosna pääsi hieman iholle ja tulikin käymään maalin päässä. Toisessa ottelussa kohdattiin F.F.C. Ekalla puolikkaalla LoPS ei meinannut saada peliä käyntiin, maalipaikkoja luotiin mutta sisään ei saatu. Toinen puolikas oli sitten jo mallikasta peliä, peli rauhoittui ja sitä kautta tuli myös tuli tulosta. Loppu lukemat 5-1. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa turneeta Somerolle 22.11.
Hieronymus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki tarkoituksensa ymmärtävät seurat


Vastaus #35 : 08.11.2020 klo 23:01:55

III-Divarin A-lohkossa Ruskon kotikattilassa tasainen vääntö sarjanousijoiden kesken. Kosova 2 oli odotetusti laadukas Futsal joukkue.

Kosova pelasi varmasti taktisempaa hyökkäyspeliä, mutta Rusko pystyi pääosin pitämään välit omassa päässä ja Kosova puolustus aukesi aavistuksen useammin heidän kannaltaan vaarallisesti.

Lyhyellä kentällä Kosovan Pivotin pudotuksiin Kosova pääsi melko harvoin. Tila loppui kesken.

Rusko käänsi 4-7 puoliaika tilanteen lopulta 9-8 kotivoitoksi. Ratkaiseviksi maaleiksi koitui lopulta Kosovan kaksi epäonnista omaa maalia.

Mielenkiintoista nähdä, miten nousijajoukkueet jatkavat tästä eteenpäin.
Glorious

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 10.11.2020 klo 12:28:48

Eilen Kupittaalla

TPS - Bosna/2
3-8

Olipas järkyttävä peli meiltä ja molemmilla joukkueilla meni keskittyminen oheistoimintaan ajoittain enemmän kuin pelaamiseen.

Oli silti kiva päästä pelaamaan, kun koronan takia ensi viikonlopun turnaus siirtyi joulukuulle...
Will7

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 11.11.2020 klo 18:50:44

Moi,

Olen 32 vuotias ranskalainen hyökkääjä. Olen pelannut jalkapalloa koko elämäni
Etsin futsal sekä/tai jalkapallo ryhmä joka harrastaa torstaina Turun tai Paimion aluella. Jos tiedätte joku tiimi voitte lähettää minulle viesti. Olkaa hyvää

Kiitos! :)

William
« Viimeksi muokattu: 11.11.2020 klo 18:54:59 kirjoittanut Will7 »
Dekkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pitkät, kuumat suihkut


Vastaus #38 : 11.11.2020 klo 23:41:37

Moi,

Olen 32 vuotias ranskalainen hyökkääjä. Olen pelannut jalkapalloa koko elämäni
Etsin futsal sekä/tai jalkapallo ryhmä joka harrastaa torstaina Turun tai Paimion aluella. Jos tiedätte joku tiimi voitte lähettää minulle viesti. Olkaa hyvää

Kiitos! :)

William

Moi! Tule Turun Pallo-Veikkoihin.
Dekkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pitkät, kuumat suihkut


Vastaus #39 : 14.11.2020 klo 07:52:35

”Isi, miksi me kannatammekaan Paltsareita?” kuului arka kysymys pienen pojan huoneesta.

”Poikani, kuten elämässä yleisestikin, myös Paltsareilla on ylä- ja alamäkiä. Nyt nousujohteiset kaudet ovat kääntyneet hetkittäiseen suvantovaiheeseen, mutta emme me kannata Pallo-Veikkoja rakkaudesta voittamiseen, vaan rakkaudesta seuraan. Tuota oranssinuttua ovat kantaneet historian saatossa monet urheat miehet yhteiskunnan eri asemista, aina merkkihenkilöistä rikuvirtasiin. Mutta se on se, mikä Paltsareissa ihastuttaakin. Kaikille on tilaa, ja vaikka elämä potkisi joskus päähän, TuPV:ssa on jokaiselle oma suojapaikkansa. Kuten sinä, minä ja äitisi muodostamme yhtenäisen perheen, myös Paltsarit ovat oma rakkaudentäyteinen perheensä”, vastasi isä ääni täynnä hellyyttä ja kaappasi pojan syleilyynsä.

”Olet oikeassa, isi. Haluan mennä lauantaina katsomaan, kun TuPV rökittää ruskolaiset. Minä vihaan Ruskoa, sitä maatalouspitäjää”, hykerteli innostunut poika isänsä puristuksessa.

”Niin vihaan minäkin, ja mehän menemme koko perheen voimin karjumaan äänemme käheiksi ja tsemppaamaan oranssinutut voittoon! Itse asiassa, pyydämme mukaamme koko naapuruston. On aika näyttää maailmalle, mistä paltsariperhe on oikein tehty!” lausui isi, perheen päättävä elin.

Kiitos turkulaiselle faniperheellemme tämän tositarinan jakamisesta jokaviikkoisessa Paltsari-radion kuuntelijaosuudessa ja terveisiä sinne Vasaramäen perukoille! Totisesti nyt lauantaina Paltsarit kohtaavat kotiavauksessaan kaikkien vihaaman Ruskon Pallon, tuon joukkueen, jota oranssinutut refleksinomaisesti pyörittivät aina Nelosessa pelatessaan. Ja koska historia tapaa toistaa itseänsä, ei tässä oikein ole vaihtoehtoja muuhun kuin oranssinuttuisen seksikarusellin murskavoittoon.

Pallo-Veikot saavat jalkeille pienen ja repaleisen kokoonpanon, mutta mitä siitä sitten? Viisi kenttäpelaajaa on ihan ok, kun kyseessä on ilmoittautuneiden tapaiset uroot, jotka ovat siunattu jumalaisella pelikäsityksellä ja yleiskunto on hiottu vuosien aikana timanttiseksi. Nuoren Miiga Juntusen karismalla varustettu siirtomaapäällikkö Tapani Välimäki piiskaa vauhtia orjakaleeriinsa, joten luvassa on show, jota muistellaan vielä pitkään. Lyhyestä virsi kaunis, tervetuloa tsemppaamaan Paltsarit voittoon. Peli alkaa siinä joskus lauantaina aamusesta.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #40 : 15.11.2020 klo 00:56:47


Maalikooste nelosen lohkon B1 pelistä Respect BC - PP-70/2: https://youtu.be/1derofHD2FU

Matsin piippasi muuten Juhana Jyrkiäinen, joka näyttää kuntoutuneen hyvää vauhtia vaikkapa jälkimmäiseen MM-karsintapeliin Serbiaa vastaan... Ylos

SalFut

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 15.11.2020 klo 00:58:24

Maalikooste nelosen lohkon B1 pelistä Respect BC - PP-70/2: https://youtu.be/1derofHD2FU

Matsin piippasi muuten Juhana Jyrkiäinen, joka näyttää kuntoutuneen hyvää vauhtia vaikkapa jälkimmäiseen MM-karsintapeliin Serbiaa vastaan... YlosNämä jatkossa tuonne Futsal Tampere osioon. Mukava että nelosen otteluitakin kuvataan.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #42 : 15.11.2020 klo 11:30:24


Nämä jatkossa tuonne Futsal Tampere osioon. Mukava että nelosen otteluitakin kuvataan.


My bad, en ole näköjään vieläkään sisäistänyt tätä Palloliiton aluejuttua.  Piirit takaisin >:(.

Ei näitä alasarjapelejä Tampereellakaan säännöllisesti videoida.


SalFut

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 15.11.2020 klo 14:18:57

My bad, en ole näköjään vieläkään sisäistänyt tätä Palloliiton aluejuttua.  Piirit takaisin >:(.

Ei näitä alasarjapelejä Tampereellakaan säännöllisesti videoida.
Ei varmasti, mutta mukava nähdä näitäkin.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vain single malt on oikeaa viskiä


Vastaus #44 : 17.11.2020 klo 13:32:04

Lainaus
Hyvät turkulaiset liikunta- ja urheiluseurat!

Kiitos teille erittäin vastuullisesta ja kattavasta toiminnasta koronapandemian hillitsemiseksi. Jotta tilanne pysyisi edelleen hallinnassa, suosittelemme, että myös kouluikäiset lapset käyttäisivät kasvomaskia sisäliikuntatiloissa muun kuin liikuntasuorituksen aikana. Tämä tarkoittaa kaikkia liikuntapaikkojen tiloja: auloja, katsomoita, käytäviä sekä wc- ja pukuhuonetiloja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita esimerkiksi kenttiä tai saleja liikuntasuorituksen aikana. Maskien käyttösuositus alle 15-vuotiaille tulee voimaan välittömästi. Lapsen huoltaja voi tehdä päätöksen käyttääkö lapsi kasvomaskia vai ei. Vanhemman ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi. Kasvomaskin käyttöä ei myöskään edellytetä lapsilta, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää.

Yli 15-vuotiailta edellytämme edelleen kasvomaskin käyttöä sisäliikuntatiloissa muun kuin liikuntasuorituksen aikana.   

Toivomme myös muutosta lasten ottelutapahtumien yleisömäärään. Suosittelemme, että vanhemmat eivät enää osallistuisi katsojina ottelu- ja kilpailutapahtumiin ja seurat voisivat tarjota mahdollisuuden seurata tapahtumia videon välityksellä. Osa seuroista onkin jo toiminut niin ja kokemukset ovat olleet hyviä.

Kiitos yhteistyöstä koronan taltuttamiseksi!

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari

Voisiko olla joku yhteinen linjaus, ettei oteta yleisöä edes aikuisten peleihin alasarjoissa? Mahdollistettaisiin pelien jatkuminen mahdollisimman pitkään. Toki jokainen joukkue päättää itse.
Glorious

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 17.11.2020 klo 13:51:30

Voisiko olla joku yhteinen linjaus, ettei oteta yleisöä edes aikuisten peleihin alasarjoissa? Mahdollistettaisiin pelien jatkuminen mahdollisimman pitkään. Toki jokainen joukkue päättää itse.

Kannatan. Alasarjajoukkueilla on tuskin resursseja järjestää järjestyksenvalvontaa, joka valvoisi maskien käyttöä, turvavälejä jne.
Glorious

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 19.11.2020 klo 12:04:11

18.11 Kupittaan Palloiluhalli

TPS - TPK RM
4-2

Otettiin eilen taas tasainen harkkapeli TPK RM kanssa. Kuulemma oli jätkiltä oikein hyvä peli.

Toivottavasti päästäisiin 12.12 vihdoin aloittamaan kausi. Siirtyi tosiaan ensimmäinen turnaus kuukaudella Covidin takia.
YNWA68

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 22.11.2020 klo 21:53:35

Tänään pelattiin futsalin nelosta Laitilassa FC Bosnan ja FC Komarin merkeissä ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Komarin pelaaja sylkäisi kentälle pelin aikana ilman, että tuomareita edes kiinnosti koko asia. Bosnan pelaajia kiellettiin käyttämästä nuuskaa kentällä ja niitä kerättiin käytettyinä kentän lattialta ja reunalta. Ja mitä tulee Bosna2 pelaajan ja toisen tuomarin tuomarointiin, täysin luokatonta pas...aa.
Pelien lopputuloksiin ei sanottavaa.
WerderBremen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Siniharmaapystyraita


Vastaus #48 : 22.11.2020 klo 22:10:03

Tänään pelattiin futsalin nelosta Laitilassa FC Bosnan ja FC Komarin merkeissä ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Komarin pelaaja sylkäisi kentälle pelin aikana ilman, että tuomareita edes kiinnosti koko asia. Bosnan pelaajia kiellettiin käyttämästä nuuskaa kentällä ja niitä kerättiin käytettyinä kentän lattialta ja reunalta. Ja mitä tulee Bosna2 pelaajan ja toisen tuomarin tuomarointiin, täysin luokatonta pas...aa.
Pelien lopputuloksiin ei sanottavaa.
Räitään lattialle ja heitetään nuuskat perään. Mitä vajaaälyisiä idootteja siellä on ollut peleillä? Räkänokka teinejä vai jotain elämän kalluja?
Hieronymus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki tarkoituksensa ymmärtävät seurat


Vastaus #49 : 23.11.2020 klo 11:43:22

Tänään pelattiin futsalin nelosta Laitilassa FC Bosnan ja FC Komarin merkeissä ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Komarin pelaaja sylkäisi kentälle pelin aikana ilman, että tuomareita edes kiinnosti koko asia. Bosnan pelaajia kiellettiin käyttämästä nuuskaa kentällä ja niitä kerättiin käytettyinä kentän lattialta ja reunalta. Ja mitä tulee Bosna2 pelaajan ja toisen tuomarin tuomarointiin, täysin luokatonta pas...aa.
Pelien lopputuloksiin ei sanottavaa.

Surullista toimintaa. Tuomareiden pitäisi ehdottomasti tehdä näistä raportti ja liiton huolehdittava kunnon sanktioista. Toivottavasti eivät pääse ilman seuraamuksia, sillä osalllistuminen tällaiseen sarjatoimintaan ei liene useimpien joukkueiden mielestä enää mielekästä.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa