FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.04.2021 klo 19:39:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2020/21 - Don't Knock Me Out  (Luettu 24214 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #100 : 15.12.2020 klo 20:20:44

Enpä nyt kovin paljon Lühristä tiedä. Ei ole mitenkään futispiireissä profiloitunut. Mies on 1970-luvulla silloin ultrapunaisen Bremenin yliopiston jos mahdollista vielä punaisemmasta oikeustieteellisestä valmistunut tyyppi, joka kunnon demarina palveli Bremenin osavaltion kassanvartijana (Staatsrat) melkein 20 v ja jäi kesällä eläkkeelle. Kovin tasapainossa ei talous tunnetusti nytkään ole, mutta voi toki kysyä onnistuiko Lühr estämään katastrofin. Viime vuosina tämä leppoisa kokkikirjailija kunnostautui digitaalisen transformaation ajajana ja syytä olikin. Werdaan hänet kytkee 40- vuotisen jäsenyyden lisäksi toiminta Weser Stadion osakeyhtiössä, jossa Werda ja osavaltio jakavat omistuksen. Mies ei kuulu mihinkään oppositiojengiin vaan painottaa laaja-alaisia yhteiskuntasuhteitaan. Ehkäpä suhteet Mäureriin ja vapaaseen hansakaupunkiin yleisemminkin voisivat näin parantua, mutta suurta muutosta nykymenoon mies ei kuitenkaan toisi. Voisi sopia hyvinkin Boden suunnitelmiin.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #101 : 15.12.2020 klo 21:37:25

Ja avari näyttää karmealta eli Gross, Mbom jaOsako kaikki mukana. Ei Veljkoa,  ei Schmidiä eikä edes Bittencourtia.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #102 : 15.12.2020 klo 21:39:26

Tämän illan avaus ennakoi varsinaista maali-iloittelua, kun Osako pääsee avaukseen viimeistelemään fantastisella peliälyllä varustetun keskikentän huipputarjoiluista Ylos
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #103 : 19.12.2020 klo 13:54:46

Tänään taas mennään. Vastassa Mainz ja omasta mielestäni, mikä ei tietenkään mitään paina ;), Kohfeldtin viimeinen mahdollisuus näyttää, onko hänestä mihinkään muuhun kuin yltiöpositiiviseen höpinään. Vastakkain siis Schlacken ohella BuLin kuntopuntarin kaksi heikointa. Fyysisesti vahva ja melko defensiivinen Mainz on ollut viime kausina varsinainen Angstgegner ja pelkäänpä, että eksyksissä ollut Matetakin saa taas jyvänsä kohdalleen. Vaikka Kohfeldtillä ei paljon vaihtoehtoja olekaan, jotain toki olisi tehtävissä peli- ilmeen muuttamiseksi, esim. Grossin korvaaminen Veljkolla/Nikkellä, Osakon korvaaminen Bittencourtilla ja Mbomin korvaaminen Schmidillä. Woltemade, joka käsittämättömästi jatkaa edelleen ilman sopimuksen jatkoa yrittäen kiristää itselleen parempia ehtoja, ei mielestäni kerta kaikkiaan kuuluisi edes nykyiseen kaaderiin saatikka ensimmäisenä vaihdosta kentälle tulevaksi pelaajaksi. Sargentkaan ei ole mitään saanut aikaan, osin epäkiitollisesta tehtävästään johtuen, mutta kyllä hänetkin voisi aika nopeasti vaihtaa penkille, ellei tänäänkään nappaa. Vastaan tulee yksi BuLin heikoimmista puolustuksista, joten kaksi maalia on must. Sen takaamiseksi olisi myös Augustinsonin saatava standardit paremmiksi ja annettava esim. Maxin tai Möhwaldin kokeilla vaihteeksi vapareita ainaisen Bittencourtin/ Augustinssonin sijaan. Kovin paljon uskoa minulla ei tähän joukkueeseen, joka on pikemminkin koko ajan taantunut Kohfeldtin treeneissä, ole, mutta silti tänään vain on pakko voittaa. Kritiikki voimistuu erilaisilla worumeilla ja yleensä niin lojaalissa lehdstössäkin (mm. tänään Wontorra WK:ssa), mutta Bode- Baumann-Kohfeldt tyytyvät vain jo tuhanteen kertaan kuultuihin iskulauseisiin ja säälittävään lepertelyyn. Itse olisin jo neuvottelemassa Breitenreiterin kanssa. Mitään Schwarzeja, Slomkeja tai Baumeja ei Pohjoiseen tarvita. Auf geht‘s Werder Ylos
« Viimeksi muokattu: 19.12.2020 klo 14:45:11 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #104 : 19.12.2020 klo 16:34:38

Joopa joo, suosikkipojat Osako ja Groß edelleen avarissa, Mbom sentään antaa tilaa Schmidille, mikä viittaa hieman hyökkäävämpään suuntaan. Olisin nyt ainakin Bittencourtin ottanut Osakon sijaan, mutta ei sitten. A jaa, nyt on sitten Bittencourtkin loukkaantunut, koska ei edes penkillä, heh-heh.
« Viimeksi muokattu: 19.12.2020 klo 16:37:51 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #105 : 19.12.2020 klo 16:37:25Penkillä: Kapino, Veljkovic, Agu, Moisander, Chong, Mbom, Erras, Woltemade, Dinkci

Eli Mbom vaihtuu Schmidiin, muuten sama avaus kuin tiistaina. Bittencourt ei ollenkaan mukana, vaan uutena miehenä penkin puolella Dinkci. Ilmoitettu nilkkavamma ja on myös sivussa ensi viikon matsista. Tämä tästä vielä puuttuikin, kauden kuudesta maalintekijästä kolme parasta telakan puolella.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #106 : 23.12.2020 klo 21:46:08

Vuoden viimeiseen matsiin seuraavasti:Penkillä: Kapino, Möhwald, Osako, Agu, Toprak, Gruev, Erras, Woltemade, Dinkci

Lauantaihin verrattuna topparit uusiksi, kun Friedl on sivussa. Lisäksi Chong nousee avaukseen Osakon paikalle ja Möhwald vaihtuu Mbomiin.
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kale pormestariksi


Vastaus #107 : 30.12.2020 klo 13:30:24

Mieshän on aikamoinen vekkuli jne:

https://www.kicker.de/planungssicherheit-werder-bremen-verlaengert-mit-baumann-793451/artikel
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #108 : 30.12.2020 klo 16:43:19

Vuoden jatko nyt ei viesti täysin vankkumattomasta luotosta, tiedä sitten kumman osapuolen toiveesta noin lyhyt pahvi allekirjoitettiin.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #109 : 30.12.2020 klo 17:09:11

Kyllähän nykyinen Aufsichtsrat (lue:Bode) ja Baumann olisivat mielellään jatkaneet lämmintä suhdettaan vaikkapa 3 vuotta, mutta onneksi Aufsichtsrat- kriitikot ja iso osa meistä faneista vastusti tätä ajatusta ja siksi tuollainen vuoden nahkapäätös. Perustelu oli se, että Werdan vuosikokous siirrettiin keväälle ja näin tuli muka kiire Baumannin valinnan osalta. Baumannhan on minun ja monen muun mielestä epäinnistunut lähes kaikessa sitten Max Krusen hankinnan. Pahin moka oli Maxin päästäminen Turkkiin sopimuksen jatkamisen sijaan. Kesllä pidetyssä kritiikkipalaverissä todettiin, että operatiivinen johto ei saa mitään annettuna ja syksyllä on "näytön paikka". Näytöt olivat kehnoja, vaikka kahden viimeisen pelin voitto suoritusta hieman Kohfeldtin osalta nostikin. Riemunkiljahduksia ei Baumannin jatko siiis kenessäkään herätä, mutta tallintuoksua se taas vahvistaa. Samalla Kohfeldt saa välillisesti takuun koko kevääksi. Nythän siellä olisi ollut Stöger sopivasti uhkaamassa, jos päätös oli jätetty kevään Vereinsversammlungille. Kovin kovia eivät kyllä hänenkään näyttönsä viime aikoina Mainzissa olleet.

Mukavan leppoisissa tallitunnelmissa siis täällä Weserin rannalla liutaan kohti uutta vuotta 2021. Pientä valonpilkahdusta tuo se, että Lücke Füllkrug on palannut treeneihin ja se, että Osakon lähdöstä Japaniin kovasti huhuillaan. Vahvistuksia ei toki ole tulossa.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #110 : 30.12.2020 klo 17:31:08

Onhan Baumannilla ollut ihan hyviäkin hakuja, kuten Delaney, Augustinsson, Rashica ja Klaassen. Toisaalta taas mukana on näitä ohilaukauksia, kuten Beijmo, Harnik ja nämä sikamaisen kalliit lainat pakotetuilla osto-optioilla (Bittencourt, Toprak ja ensi kesänä Selke), jotka tässä maailman ajassa paukkuivat budjettiin aivan saatanan ikävästi ja pakottivat heikentämään joukkuetta Davyn myynnillä.

Kun joutuu operoimaan kengännauhabudjeteilla, niin osumatarkkuus saisi olla priimaa ja myyntipuolella ei saisi hirveästi tyriä. Tällä hetkellä tuntuu, että varsinkin tuo myyntipuoli on sakannut pahasti, kun ensimmäisen kesän Vestergaard/Ujah-kauppojen lisäksi kaksinumeroinen miljoonasumma on saatu nyhdettyä vain Delaneyn ja Klaassenin myynnistä (ja näistäkin jälkimmäinen lähti ns. tappiolla), hyviä pelaajia on hukattu ilmaiseksi muualle, osa on lähtenyt alihintaan ja nytkin kaaderissa on kaveri, joka olisi ehdottomasti pitänyt myydä kesän aikana ja jonka jälleenmyyntiarvo tippuu joka päivä joko vesijuoksun puolella tai varttimotivaatiolla kentällä neppaillen.

Toki osansa on sillä, ettei valtavasta kasasta arpalippuja ole saatu kehitettyä yhtään mitään (Käuper, Schmidt, Busch, Beijmo, Zetterer, Beste, Jacobsen, Straudi, Goller jne.) mutta tämäkin menee osittain Baumannin piikkiin, kun scouttaus (jonka Burdenski taisi vaihteeksi haukkua pystyyn) kuuluu Baumannin alaisuuteen.

No ei sillä, asiat voisivat olla huonomminkin. Siellä voisi toimistolla pyöriä joku vitun Eichin tai Dutt.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #111 : 30.12.2020 klo 18:35:06

Joo, itsekin pitäisin Baumannin alkukautta  kesästä 2016 kesään 2019 (ennen siis Krusen lähtöä) managerina suht'koht onnistuneena, mutta kesästä 2019 lähtien sitten lähes kaikki on mennyt pieleen ja mies on jättänyt useassa yhteydessä heikon, päättämättömän ja hiirulaismaisen vaikutelman, jota on sitten joutunut kompensoimaan onnettomilla hätäratkaisuilla deadlinen iskiessä päälle. Mikään ei myöskään viittaa siihen, että jotain parempaa olisi tulossa. Epäinnistuneena pidän myös jatkon antamista markkinointipäällikkö Filbrylle, joka ei ole onnistunut herättämään luottamusta sijoittajissa, joihin olisi erityisesti toivottu alueen omia suursijoittajia. Nythän kyse on puhtaasta hengissäpysymistaistelusta ja ainoana lohdutuksena on se, että Werda ei ole näine taloudellisine ongelmineen yksin. Jos pahemmilta avainpelaajien loukkaantumisilta jatkossa vältytään (vaikea uskoa kyllä) ja Lücke sekä Rashicakin palaavat kunnossa ja hyvällä asenteella kentälle, niin eiköhän tuo sarjapaikka saada uusittua.
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #112 : 30.12.2020 klo 22:49:56

Läskin päästäminen on ollut Baumannin karkein virhe, josta kärsitään vieläkin kun ei kukaan pysty kunnolla paikkoja luomaan. Olisi ollut suhteessa kova palkka, mutta eihän tuon tasoisia pelaajia Werder pysty mitenkään hankkimaan näillä muskeleilla. Tiedä sitten missä väleissä kaikki osalliset ovat olleet Kohfeldt mukaan luettuna, mutta tulokset näkyvät suoraan sarjataulokossa.

Samoin Rashica olisi pitänyt pistää lihoiksi jos/kun oletettavasti edes varsin kohtuullisia (10m+) tarjouksia on ollut pöydällä. Tuolla olisi jo hommannut sopuhintaisen korvaajan ja saanut hiukan pelivaraa. Luultavasti tämän seurauksena kuitenkin menetetään vielä joku muu avainpelaaja (koodinimi "Kusti"...). Osakon mahdollinen myynti nyt lähinnä menee juokseviin kuluihin kun tulopuoli sakkaa koronan johdosta.

Näinpä junnuilla on vähän pakko mennä, eikä siinä mitään JOS pelissä on jotain ajatusta. Minä uskon edelleen Kohfeldtiin, ei näillä palikoilla kukaan mitään ihmeitä taikoisi varsinkin kun hyökkääjät ovat jatkuvasti telakalla. Sargent tekee kyllä perkeleesti duunia ja pärjää myös kohtuu hyvin väännöissä, mutta siellä pitäisi olla myös joku laittamassa ne pallot sisään. Lücke tietenkin tässä hommassa auttaisi, mutta eihän tuo loukkaantumisalttius voi kenellekään tulla yllätyksenä. Selkestä nyt ei oikein ota selkoa löytyykö sieltä vielä kunnon pelaajaa vai onko tuolla kuuppa jumissa. Siltä ainakin pelaamistansa katsellessa näyttää.

Parannettavaa tottakai on ja varsinkin variaatioita pelin avaaamiseen olisi pakko löytää kun jatkuva alhaalta hitaasti pallottelemalla eteneminen aiheuttaa lähinnä enemmän vaaratilanteita omaan päähän. Samoin joitain peluutusratkaisuja aina voi ihmetellä, mutta esim. Mbomin peluuttamisen ymmärrän kunhan nyt ei heiteltäisi ympäri kenttää vaan pidetään keskellä, johon kuuluu. On se meno vielä karkeaa ja virheratkaisuja tulee jonkin verran, mutta on tuossa sellaista sopivan rujoa ja ryöhkeää menoa, joka ainakin omaa silmääni miellyttää.

Ehkä tässä sekavassa sepustuksessa vähän pientä toivehenkeä mukana, mutta kuten toveri straiter jo totesi, asiat voisivat olla paljon huonommin.

Siellä voisi toimistolla pyöriä joku vitun Eichin tai Dutt.
« Viimeksi muokattu: 30.12.2020 klo 22:58:37 kirjoittanut Volle Pulle »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #113 : 31.12.2020 klo 16:56:53

Mbomin peluuttamisen ymmärrän kunhan nyt ei heiteltäisi ympäri kenttää vaan pidetään keskellä, johon kuuluu. On se meno vielä karkeaa ja virheratkaisuja tulee jonkin verran, mutta on tuossa sellaista sopivan rujoa ja ryöhkeää menoa, joka ainakin omaa silmääni miellyttää.

Mbom näytti alkukaudesta oikeinkin hyvältä, kun painoi keskikentällä sellaisessa köyhän miehen Bargon hommissa mutta viiden keltaisen ja niistä seuranneen pelikiellon jälkeen pelaaminen on näyttänyt siltä, että joku on vetänyt käsijarrun päälle, kun taklaukset ovat vähentyneet eikä poika tunnu muutenkaan menevän pallolliseen mieheen läheskään niin aggressiivisesti kiinni. Onko tämä pieni varominen tullut sitten omasta aloitteesta vai valmennusjohdon määräyksestä, paha sanoa.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #114 : 01.01.2021 klo 17:41:16

Uutinen
Baumann über das Transferfester:

Das eine oder andere wird in der Bundesliga passieren, aber nicht so viel wie in den letzten Jahren. Ich gehe bei uns von einer ruhigen Transferphase aus.


Ei mitään yllättävää, kevät tulee olemaan taas selviytymistaistelua. Pitää vaan toivoa, ettei peräpäässä kukaan saa ryhtiliikettä aikaan.
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #115 : 01.01.2021 klo 18:56:38

Sehän se on homman nimi. Voin ottaa vetoja siitä, että Mainz ja Bielefeld eivät ole 34. kierroksen jälkeen Werderin edellä, eli suoraan ei tule lähtöä. Samoin JOS nyt ei tule lähtöjä/porukkaa tipu tuville niin suora säilyminen on selvää.
Junnut esiin, kyllä tuosta porukasta tulee paalua, pelimiehiä ja väistämättä myös paskaa.
« Viimeksi muokattu: 01.01.2021 klo 20:26:10 kirjoittanut Volle Pulle »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #116 : 02.01.2021 klo 12:52:04

Aika samaa mieltä Volle Pullen kanssa, tosin hieman pessimistisemmin. Mainzin osalta tilanne näyttää tosiaan kaoottiselta, mutta kyllä tuo Bielefeldt noita pisteitä jonkin verran vielä napsii. Schlacken mahdollinen nousu tai tuho selviää lähiviikkoina eikä Augsburgkaan onneksi juurikaan vakuuta. Oli miten oli, kyllä Werdan on alettava itsekin niitä voittoja repimään ja tänään olisi oiva hetki aloittaa uusi vuosi uudella taisteluotteella.

Vastaan tulee syksyn suurin positiivinen yllättäjä Eisern Union, joka on jatkanut hyviä otteitaan yllättäen myös Jollen ja jopa Krusen loukkaantumisten jälkeen. Friedrichin johdolla on standardia isketty päällä sisään ja juoksuvoimaa on löytynyt tarpeeksi suoraviivaiseen ja fyysiseen kontraamiseen. Ei siis mikään toivevastus hieman heiveröiseksi kostautuneelle Werdalle. Sitä osoittavat veikkaustoimistojen kertoimetkin.

Toisaalta nyt on alla 2 voittoa ja viikon lepo. Miehiä on myös palannut lasaretistä ja siellä ovat enää Rashica ja uutena Woltemade (virustulehdus, ei Covid-19), joka ei ole suuri menetys. Lücken osalta peli voi tulla vielä(kin) liian varhain, toivottavasti pelaisi edes 10-15 minuuttia ja iskisi yhden.

Itse ehkä aloittaisin 3-5-2:lla, missä toppareina Friedl- Toprak- Veljko ja laidoilla Ludde ja Theo sekä kutosena Gross. Näin saataisiin standardimaalit minimoitua (eiköhän yksi kuitenkin uppoa). Keskikenttä jää toki tällöin taas kovin heikoksi eli Meggestein ja Möhwald sekä kärjessä Sargent & Bittencourt. Maalit voivat olla tiukassa tällä taktiikalla, myönnettäköön.

Vaihtoehtona 4-3-3 ehkä jopa klassisena Schaafin Werda- Rautena, jossa Veljko siis pois ja tilalle ylös Sargentin viereen Schmid/Chong (mutta ei Osakoa kympiksi). Jos maaleja ei saada, on uskallettava vaihtaa hyökkäävään asetelmaan ajoissa ja silloin kyseeseen tulee lähinnä Schmidin lisäksi Selke, jolla olisi paljon lupauksia lunastettavanaan ja/tai Lücke, tuo toivon tuoja. Ei tuo kaaderi ihmeitä salli, kun yllä mainittujen lisäksi käytössä ovat oikeastaan vain Mbom, Agu, Nikke ja Dinkci, joista pelillisiä elementtejä toisi vain Nikke, mutta ei hän nyt ehkä ole omiaan tänään odotettavissa olevaan sangen fyysiseen pääpelivoittoiseen vääntöön. Mbom siihen sopisi, mutta sitten hintana olisi Möhwaldin pelin rakentelun puuttuminen. Se on liian iso hinta.

Kovaa vääntöä siis odotettavissa sumuisen viileässä säässä (+4) Weser- stadionilla. Peli ratkennee henkisellä puolella Werdan ollessa ehkä piirun verran taitavampi ja Eisernin taas fyysisempi ja - ikävä sanoa- selvästi tehokkaampi joukkue. Mutta kuten sanottu, jostain niiden vielä puuttuvien 20-25 pisteen metsästyksen on alettava. Miksei siis tänään. Kämpfen und siegen, auf geht's Werder Ylos
« Viimeksi muokattu: 02.01.2021 klo 16:56:01 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #117 : 02.01.2021 klo 16:32:05

Avari näyttää Rautelta, jossa kutosena Gross ja kymppinä (yllätys ;)) Osako. Yllättävästi Möhwald penkillä ja Bittencourt kai sitten keskikentällä vai onko 4-3-3 yhdellä kärjellä. Melko hyökkäävä valinta kyllä.
Ps. Niin ja Lücke on penkillä Ylos
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #118 : 02.01.2021 klo 16:33:54

En minä kyllä Osako-Sargent -kaksikkoa mitenkään hyökkäävänä osaa pitää.

Vähintään yksi menee standardista omiin tuolla alakerralla.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #119 : 02.01.2021 klo 16:36:17

En minä kyllä Osako-Sargent -kaksikkoa mitenkään hyökkäävänä osaa pitää.

Vähintään yksi menee standardista omiin tuolla alakerralla.
No ei faktisesti, mutta teoreettisesti ;). Onko Möhwald loukkaantunut, kun ei edes penkillä?
« Viimeksi muokattu: 02.01.2021 klo 17:02:49 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #120 : 02.01.2021 klo 17:05:07

Ainoa, mitä olen Möhwaldista saanut selville on kryptinen kommentti, että on " väsynyt". Se voi tarkoittaa mitä tahansa Covid-19- epäilystä, valmentajalle avautumiseen tai railakkaaseen uuden vuoden juhlintaan.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #121 : 02.01.2021 klo 17:17:48

No nyt syy selvisi, vatsatauti, ja nyt Agu samasta syystä pois. Toivottavastivei muit tapauksia tule.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #122 : 02.01.2021 klo 19:28:46

Vittu mitä paskaa taas kerran. Ensin topparikaksikko lahjoittaa kaksi maalia omiin (molemmat muuten aloittavat satavarmasti seuraavassa matsissa ilman loukkaantumisia) ja kun pelintekeminen on täyttä ripulia koko pelin, on perinteinen ratkaisu laittaa lisää hyökkääjiä kentälle. Kukahan vittu Kohfeldtin maailmassa näille tekee niitä maalipaikkoja, Christian vitun Groß vai?
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #123 : 02.01.2021 klo 20:45:47

Älä oo noin pahalla päällä vai onko tipaton alulla? Sieltähän tuli Veljcko laittamaan ristipalloa ensimmäiseen ukkoon 82 minuutilla. Olihan siellä laukaus maalia kohti joskus seittemänkympin jälkeen. Ehkä.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #124 : 02.01.2021 klo 20:56:23

Ensinnäkin tipattomat ovat jotain alkoholiongelmaisten juttuja, toisekseen ei noin surkeaa futista voi katsoa selvin päin.

e. kenen saatanan tomppelin ajatus on muuten pelata lyhyillä avauksilla, jos vastustajalla on pari kaveria boksin reunalla valmiina prässäämään?
« Viimeksi muokattu: 02.01.2021 klo 21:04:46 kirjoittanut straiter »

 
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa