FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.03.2021 klo 23:16:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 7 [8] 9
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2020/21 - Don't Knock Me Out  (Luettu 20343 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #175 : 03.02.2021 klo 09:12:07

Eilen ensimmäiset reilu 20 minuuttia ehkä kauden parasta Werdaa. Pallo liikkui nätisti ja nopeasti ja vieraat vaan juoksivat perässä. Olisi ollut kiva nähdä, miten tuo olisi jatkunut, jos Sargent olisi painanut siitä avopaikasta toisen maalin.

Sitten taas perinteinen passivoituminen ja toisella jaksolla Fürthillä oli pari paikkaa hoitaa peli tasoihin mutta Pave ja tuuri pitivät nollan omissa. Lopussa sitten onneksi se vapauttava toinen maali, ettei tarvinnut syödä kynsiä.

Rashica-Schmid-Möhwald laitapakeilla höystettynä toimi kyllä erinomaisesti eilen ja Sargent tekee kyllä kovasti duunia mutta se maalintekijä olisi kiva saada mukaan.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #176 : 07.02.2021 klo 19:43:20

Pokalissa Jahn Regensburg vieraissa vastaan, en valita vaikka Kiel tai Essen olisivat olleet mieluisampia.

Tältä päivältä peruttu Bielefeld-matsi menee luultavasti maaliskuun puolelle.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #177 : 13.02.2021 klo 12:26:41

Tänään taas mennään. Nyt mukavan talvisessa säässä, -4C ja auringonpaistetta. Vastassa Freiburg, jonka kanssa pelit yleensä olleet varsin tasaisia (vieläkin muistoissa hiertää tuo Nissen tasoitus viime sekunnilla). Kohfeldtillä on tällä kertaa harvinainen "Qual der Wahl" eli Errasta (joka ei muutenkaan kaaderiin mahtuisi) lukuunottamatta kaikki terveinä. Silti avari pysynee samana kuin Fürthiä vastaan paitsi että Nikke vaihtuu Friedliin, jonka paluusta Müncheniin 10 Me takaisinostoklausuulilla huhuillaan. Sargent aloittanee jälleen kerran ja pudonnee (syystä) penkille, ellei tänään onnistu paremmin kärjessä. Nyt jo laittaisin kyllä Bittencourtin tilalle. Lücke on kehissä ja saa nähdä kauanko pelaa, 30 min. olisi jo hyvä. Selkekin on penkillä ja käytettävissä. Yksi pelko tässä taas on eli se, että Kohfeldtin suosikki Gross on taas kaaderissa. Toivottavasti ei kuitenkaan kentällä, koska Meggestein, Möhwald ja Schmid -kolmikko on antanut näyttöjä jopa futiksen peluustakin. Kolme pistettä uuden sopimuksen tehneen Streichin jengiä vastaan on haastava tehtävä, mutta kyllä se voitto vaan olisi tänään kaivettava. Uskon optimistisesti 2-1, mikäli ollaan alusta saakka hereillä ja proaktiivisia. Kämpfen und siegen, auf geht's Werder Ylos

Ps. Blöd kertoili, että viime tilikaudelta tappiota tulisi 24.5 Me. Vertailun vuoksi Freiburg ja "die schwarze Null", koska siirtotuloja 24 Me ja Werdalla 0, kun Rashican kauppa tyrittiin. Ei tarvitse olla suuri ennustaja, jos veikkaa, että kesällä lähtee suuri osa "pöytähopeista" eli joukosta Ludde, Pavlenka, Raketti ja Friedl. Pieni toivo on Pokal- menestyksessä, missä finaalipaikka toisi jo yli 10 Me ja voitto jopa Eurooppa- paikan, mikä voisi kyllä olla varsin haastavaa, mutta ah, niin hienoa kuitenkin. Ja kyllä se pytyn nostaminenkin Berliinissä suuresti säväyttäisi (viimeksi 2009) ja tarjoaisi komean päätöksen Nikken Bremen- uralle.
« Viimeksi muokattu: 13.02.2021 klo 13:12:09 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #178 : 13.02.2021 klo 15:32:35

Avari ilman yllätyksiä, Toprak Nikken paikalle, muuten sama kuin Fürthiä vastaan. Nyt taistelua heti ensi sekunnista lähtien Ylos
Volle Pulle

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #179 : 13.02.2021 klo 15:52:27

Lücke ajoissa kentälle jos ei maalinteko muille maistu.
Muuten jopa yllättävän hyvä tilanne loukkaantumisten suhteen, tässä kun on viime vuosina normaalisti ollut aina useampi ukko normiavauksesta telakalla.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #180 : 13.02.2021 klo 18:57:57

Tärkeä piste ja niin, mutta loppupuolen vaihtoja ja taktisia kuvioita en taaskaan ymmärtänyt. Viimeistään Osakon ja Grossin tulo ja Friedlin siirtäminen laitapakiksi tappoi koko pelin eikä lainkaan parantanut puolustustakaan. Mikähän se Lücken tilanne oikein on? Toivottavasti Veljko, Toprak, Friedl ja Selke selviävät kolhuistaan Hoppenheimia vastaan, vaikka ei Nikken pelissä pienten alkuvaikeuksien jälkeen mitään vikaa ollutkaan. Valitettavasti Mainz ja Hoppenheimkin taas saivat pisteen tänään.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #181 : 14.02.2021 klo 12:34:18

Nuo Kohfeldtin kummalliset vaihdot saivat nyt osaselityksen. Lücke oli kuulemma tulossa Bittencourtin kanssa, mutta sitten Ludde sai krampin ja tilalle oli otettava Gross. Voi olla, mutta miksi esim. Osako tuli jo aiemmin kentälle ja osoittautui taas kerran hyödyttömäksi. En edelleenkään ymmärrä kaikkia Kohfeldtin valintoja. Hyvä asia on, että kovin pahoilta loukkaantumisilta kuitenkin ilmeisesti vältyttiin - kuulemma.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #182 : 15.02.2021 klo 17:02:38

Laitetaan nyt tännekin, että Rose siirtyy kesällä Dortmundiin ja Kohfeldtiä huhuillaan yhtenä hänen seuraajakseen Gladiin. Jokin aika sitten olisin tervehtinyt huhua innolla, mutta nyt en ole enää varma, vaikka monet pelaajavalinnat ja vaihdot edelleen ihmetyttävätkin. Kiistatta Kohfeldt on saanut Werdan puolustuksen stabilisoitua, toki hintana on ollut hyökkäyksen totaalinen hyytyminen.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #183 : 21.02.2021 klo 18:01:30

Sivussa oleva Ludde vaihtuu Aguun ja Schmid Bittencourtiin, muuten avaus on sama kuin viime viikonloppuna.
Volle Pulle

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #184 : 21.02.2021 klo 18:26:34

Veljcko ja Friedl siis saatu parsittua pelikuntoon, toivottavasti myös pysyvät kasassa. Josko tänään myös Lückelle minuutit kunhan Sargent on juoksunsa juossut. Leolla paikka näyttää, toivottavasti tarjolla tänään muutakin kuin paskoja vapareita katsomoon. Kyllähän Leo duuniakin tekee ei siinä, mutta jos nyt jotain syntyisi myös ylöspäin.

SAPilta puuttuu läjä ukkoja normiavauksesta ja ainakin potkija oli piirrellyt Grilliä toppariksi, joten kyllähän nyt on hyvä paikka iskeä, vielä kun SAPilla on viikkohöntsä alla.

straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #185 : 21.02.2021 klo 21:38:38

Vittu. Mitä. Paskaa.

Ylöspäin täysin luokaton esitys ja kun samalla topparikaksikko Toprak-Friedl päätti koheltaa oikein huolella, niin tulos on täysin ansaittu. Toki Friedlin puolustukseksi voi sanoa sen, että samalla laidalla vetänyt Agu ei olisi pysäyttänyt edes rollaattorimummoa.

Tämän päivän avauksella ainoa mahdollisuus tehdä maali oli vastahyökkäyksen kautta, koska ilman Luddea ei standardit ole edes etäisesti kelvollisella tasolla mutta Dieterin pojan nippu sai ne alussa rikkomalla pois ja parin takaiskun jälkeen niihin ei enää ollut edes saumaa. Nollille jääminen ei siis lopulta ollut minkäänlainen yllätys. Vielä kun keksisi, miksi Sargent vetää yksinäisenä kärkenä ikuista munaravia avauskausari taskussaan.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #186 : 26.02.2021 klo 15:23:03

Voi tulla tuskallinen ilta. Joukkueen ainoa keskittämistaitoinen eli Ludde potee selkäänsä (tai lonkkaansa) ja Mbomia kaavaillaan avaukseen. (Tappelu ja hulina voisikin olla vaihtoehto, mutta ei meillä siihenkään kyllä valmiuksia Mbomin lisäksi ole). Lücke taitaa sentään aloittaa ja voi tehdä maalinkin, mutta ei se auta, kun omiin mennee enemmän, vaikka uskonkin, että Toprak on jo herännyt horroksestaan ja Friedl ylimielisyydestään, mikä syntyi Buyern-ulosostohuhun myötä. Toivottavasti Schmid avaa Bittencourtin sijasta. Osako nie mehr.

Nyt kyllä tärkeämpää on keskittyä seuraavaan kolmeen peliin, jotka aika lailla ratkaisevat tämän kauden kulun. Tiistain Pokalspiel Regensburgia vastaan on voitettava (ja voitetaankin Ylos ), koska Pokal on nyt SE juttu. Sitten tulevat Kölle ja Bielefeld, molemmat oikeastaan pakko voittaa.

Tällaisena iltapäivänä, kun aurinko paistaa ja ulkona on reilut 10 astetta ja kevät kohisee (ja silmät vuotavat lepän siitepölystä) nousevat kaihoisasti mieleen ne ajat, jolloin aloittelimme ensin himassa kunnon Werder-liedereitä kuunnellen (Das Wunder von der Weser ja straiterin soittoääni), jatkoimme hyvissä ajoin Eisenin ja Klönschnackin kautta samalla kun Osterdeich täyttyi vihreävalkoisista ja punamustista. Eintracht on yksi hienoimmista vierailuporukoista, vaikka jokunen vuosi sitten heidän bussinsa ja miespuoliset käännytettiinkin suoraan takaisin Bankfurtiin ;). Ai, kuinka kaipaankaan näitä aikoja (Tune "An  Tagen wie diesen", Toten Hosen). Helvetin koronavirus ja pirun lockdown.
Kämpfen und siegen. Auf geht's SVW, SVW, SVW. Ylos

Ps. Straiterin kanssa myös yhdessä koimme punamustien invaasion 2016, kun viime kierroksen viime sekunneilla Djilobodji iski 1-0 ohi Luken ja me pojat ryntäsimme kentälle. Pala nurmikkoa edelleen parvekkeellani.
« Viimeksi muokattu: 26.02.2021 klo 15:36:23 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #187 : 26.02.2021 klo 15:39:37

Avauskokoonpano tuli juuri kirjekyyhkyllä:

          Rashica  Sargent


      Mbom                Maxi
                 Groß
Agu Friedl Toprak Veljko Gebre
                 Pave

Eli odotettavissa bussi parkkiin ja kun ensimmäisen kerran soi omissa, onkin taas kerran sormi suussa. Loppuminuuteilla kentälle on vaihdettu Selke, Lücke, Osako ja Bittencourt mutta edelleen ainoa tapa hyökätä on paukuttaa puolesta kentästä kukkupalloja suoraan Hintereggerin päähän eikä tulosta saada aikaan.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #188 : 26.02.2021 klo 15:49:34

Näin voisi dystopiassa olla, mutta onneksi on vuoden 2018 BuLin Toptrainer ohjaimissa, urheilutieteen maisteri ja valmentajakurssinsa priimus ja vuoden tv-esiintyjäksikin valittu, mikä voisi mennä pieleen.  Allez SVW, Forza SVW, Forza SVvvvW, SVW Werder....
« Viimeksi muokattu: 26.02.2021 klo 15:52:00 kirjoittanut Osterdeich »
Volle Pulle

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #189 : 26.02.2021 klo 18:32:29

Hyvä meno jo.
Oma veikkaus avauksesta:
Wiese - Womé, Naldo, Pasanen, Fritz - Baumann, Hunt, Frings, Diego - Rosenberg, Klose.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #190 : 26.02.2021 klo 19:43:52

Yleisön pyynnöstä kuitenkin Ailton kohtaan Klose,
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kale pormestariksi


Vastaus #191 : 26.02.2021 klo 19:52:47

Näillä mennään: Rost - Bratseth - Borowka/Naldo - Bode / Eilts / Votava / Herzog - Micoud - Riedle/ Hobsch


Volle Pulle

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #192 : 26.02.2021 klo 20:01:37

Yleisön pyynnöstä kuitenkin Ailton kohtaan Klose,

Kugelblitz oli tuolloin muilla mailla.
Vieläkin kyrsii tuo muistaakseni kuurosateinen päivä Weserstadionilla 2007, 33. Spieltag, mestaruustaistelu auki. Ja kotona Fränkeiltä pataan.
« Viimeksi muokattu: 26.02.2021 klo 20:04:49 kirjoittanut Volle Pulle »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #193 : 26.02.2021 klo 20:02:02

Näillä mennään: Rost - Bratseth - Borowka/Naldo - Bode / Eilts / Votava / Herzog - Micoud - Riedle

Frings toki kuitenkin
« Viimeksi muokattu: 26.02.2021 klo 20:05:15 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #194 : 26.02.2021 klo 20:07:45

Kugelblitz oli tuolloin muilla mailla.
Vieläkin kyrsii tuo muistaakseni kuurosateinen päivä Weserstadionilla 2007, 33. Spieltag, mestaruustaistelu auki. Ja kotona Fränkeiltä pataan.


Silloin katselin vielä Suomesta käsin, mutta pelit nähtiin kyllä. Enteileekö tämä Forkan aktiivisuus tänään mahdollisesti jopa Werdan heräämistä? Katsotaan mitä Huipputrainer nyt loihtii iloksemme.
Vituttaa kyllä sekin kylmä havainto, että silloin kun Eintracht joutui Relegaatioon ja me pelastuimme multaa käsissämme, niin managereiksi tulivat hiirulainen Baumann ja härski Bobic. Mites menee nyt, kysyn vaan? Kumpi on repinyt yli 100 Me nettoa pelaajakaupoista ja porskutta kuitenkin huipulla, kumpi taas on tienannut alle10 Me ja tekohengittää pohjalla? Jotain menee raskaasti pieleen ja Kohfeldt ei ole pääsyyllinen. Auf geht's Werder Ylos
« Viimeksi muokattu: 26.02.2021 klo 20:22:01 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #195 : 26.02.2021 klo 20:29:59

Näillä mennään: Rost - Bratseth - Borowka/Naldo - Bode / Eilts / Votava / Herzog - Micoud - Riedle/ Hobsch

Otten ja Schaaf avaukseen.

Oma veikkaus meni sen verran ohi, että Möhwald ja Schmid ottavat Großin ja Mbomin paikat.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #196 : 26.02.2021 klo 21:05:20

Eli Lückeä säästetään jostain syystä, yrittävät ehkä vähän pelatakin.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #197 : 27.02.2021 klo 00:10:23

Nyt täyskädellinen punamustis ruusuja, oli 25 minuutin löysäilyn jälkeen kovin esitys aikoihin. Prässi puri niin kuin sen pitää eli ei juosta vaan vieressä,vaan pakotetaan hätäratkaisuihin. Sitten onnistuu jopa Sargentkin vihdoin ja viimein ja Raketti alkaa tulla kuntoon. Toprakkikin  on hereillä ja Eggen syötöt osuvat. On hienoa vaihteeksi olla Werderaner. Tiistaina "wir fahren nach Berlin!"
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Netzer


Vastaus #198 : 27.02.2021 klo 00:13:45

Kyllä tää erikoinen kausi on. Ei mitään logiikkaa näissä otteissa, todella laidasta laitaan. Ensimmäisellä puoliajalla piti lava juoda, ja vasta toisella uskalsin ruveta katsomaan. Sarjapaikkahan tässä tavoite oli ja sen puolesta alkaa kyllä näyttämään ihan jees.

Ana-lyysit voi olla kyllä päin persettä, mutta todella tärkeät pinnat.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #199 : 27.02.2021 klo 00:23:07

Järkyttävä parannus viime viikonloppuun verrattuna. Toki ensimmäinen puoli tuntia oli aivan kauheaa katsottavaa mutta sen jälkeen homma oli varsin hienoa katseltavaa. Rashica pelasi parhaan pelinsä tällä kaudella ja jopa Sargent osui välillä. Erityismaininnan arvoinen esitys myös Gebreltä.

 
Sivuja: 1 ... 7 [8] 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa