FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
12.04.2021 klo 06:49:09 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2020/21 - Don't Knock Me Out  (Luettu 24058 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Netzer


Vastaus #50 : 08.10.2020 klo 12:45:36

Vaikea sanoa, miten omissa kuplissaan elävät futarit ajattelevat, mutta luulisi Rashican olevan kohtuullisen vihainen myös Völlerille, jos siellä on vielä eilen iltapäivällä aloitettu tinkaamiset siirtosummien/lainaehtojen suhteen. Joka tapauksessa tuskin kosovolainen nyt ihan pelleilyksi voi syyskautta pistää, jos kerran sen uuden seuran hankkiminen oli koko kesän ajan niin vaikeaa ja mitkään astonvillat ei kelvanneet.

Kyllähän tämä sekava ikkuna oli, koska moni seura spekuloi milloin milläkin ja sitten tuntuu että kun kovin kaukana ei ole seuraava ikkuna niin odotellaan sinne, josko koronahullutus olisi vähän helpottanut. Nythän ei kyllä siltä näytä.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #51 : 17.10.2020 klo 12:34:11

Tänään sitten Breisgaussa. Freiburgin erityiskapea kenttä on viime vuosina ollut yllättävänkin suosiollinen Werdalle ja muutenkin joukkue on tuntunut sopivan Kohfeldtille (3-3-1). Korona-& maajoukkuetauolta on palattu ilmeisen terveenä ja Kohfeldtillä on käytössään koko nippu, toki Toprak, Möhwald ja "henkisesti siirtofarssista kärsinyt" Rashica vielä toipilaina. Eli avari siis varmaan sama kuin viimeksi paitsi, että täytettävänä on nyt Davyn paikka ja siinä onkin haastetta kerrakseen. Veikkaanpa, että monen (myös minun) kauhuksi Osako sinne taas hiipii kaatuilemaan. Schmid ei kai taaskaan edes kaaderissa (?), Woltemade ei aloitustasoa, Möhwald toipilas ja Gross/Erras liian puolustavia & Chong liian hyökkäävä. Tässä siirtohommien pieleenmeno nyt karmeasti paljastuu.
Tilannehan on sikäli kummallinen, että 6/9 P. ja Pokaalissa jatkoon, näyttää hyvältä, miltä peli taas ei ole näyttänyt kuin 3/8 puoliajalla. Bielefeld- peli romahti jo 35 minuutin pelin jälkeen, kun prässi hyytyi ja polvet alkoivat tutista tätä futisjättiä vastaan. Toinen puoliaika oli kauheinta peliä vuosiin. Paljon on siis parannettavaa ja lähinnä henkisellä puolella. Nyky-Werdasta ei taitofutikseen ole, joten homma nojaa nyt taisteluun ja pallon siirtämiseen nopeasti kärkimiehille (mutta ei hätäpotkuilla). Siinä Osakon pitäisi olla teoriassa hyvä, mutta käytäntö on ollut toista.
Mitenkään mahdoton vastustaja ei avainpelaajiaan menettänyt Freiburg ole, mutta toki joukkueena eri luokkaa kuin Bielefeld. Yritän optimistisesti uskoa, että Kohfeldt olisi saanut jotain järkeä touhuun ja toivon, että Lücke ekalla ja Raketti sitten tokalla puoliajalla hoitavat homman 1-2 tai 2-2. Realistisesti ajatellen ei 3-1 tappiokaan yllätys olisi. Sekavissa tunnelmissa auf geht's Werder.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #52 : 17.10.2020 klo 13:18:16

Päivän uutisissa kerrottiin, että Werda suunnittelee Bargon sainaamista Amoihin. Sinänsä täysin ääliömäinen ratkaisu, kun ykkösjoukkueen kutospaikalla olisi heittämällä tilaa seuralegendalle mutta toisaalta taas tuolla ei ole yli 21-vuotiaita kuin kakkosvahti Springer ja mentoreista on huutava pula.

Tänään kentälle ei ole heittää kuin puujalkoja, koska Delmenhorstin tonttu heittänee avaukseen taas Friedlin ja keskikenttäpelaajien pallollinen taito ja peliäly ei riittäisi edes kotimaisessa Ykkösessä. Oletuksena siis Nisselle kaksi ja isännille vähintään yksi pilkku.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #53 : 17.10.2020 klo 15:35:39

Woltemadehan se sieltä sitten avariin ja Nikke jo totutusti penkillä, Osako ei edes penkillä. Näillä mennän, tulee outo peli ilman keskikenttää, kuten Norja joskus muinoin.
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #54 : 17.10.2020 klo 16:30:32

Friedl on selkeästi kova selänpesijä kun saa jatkuvasti avata, eipä jaksa edes yllättää. Mutta kenen tuossa nyt on tarkoitus peliä avata? Veljcko roiskii ristipalloja ensimmäiseen mieheen? Joku paiskaa vahingossa Kustille laitaan ja sieltä kukkupalloa Lücken päähän?
Mbomia sentään ihan mukava nähdä kentällä, junnussa on potentiaalia jos vielä rutiinia ja opeteltavaa miesten peleistä puuttuu.

Bargolle on aina tilaa ja menisi nytkin Grossin paikalla penkillä jos/kun ei paikat enää täysiä pelejä kestä.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #55 : 21.10.2020 klo 17:27:12

Ludde taas reisivammaisena sivussa ja myös Erras kärsii samasta, Selkellä puolestaan nivusvamma.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #56 : 22.10.2020 klo 13:23:21

Ja nyt on Agulla Covid-19 ja myös kämppäkaveri Chong joutui 14 päivän karanteeniin. Niinpä niin.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #57 : 24.10.2020 klo 17:55:30

Bargon sopimus Amojen kanssa on allekirjoitettu :)
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #58 : 25.10.2020 klo 19:13:15

Hieman on tänään puolustusvoittoinen kokoonpano, kun keskikentältä löytyy Groß, Maxi ja Mbom.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #59 : 25.10.2020 klo 19:51:35

Saa nähdä pelaavatko kolmella vai kahdella topparilla.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #60 : 25.10.2020 klo 22:21:28

Piste kaamealla paskapallolla. Jos tarkoitus on jatkaa noin mielikuvituksettomalla hyökkäyspelillä, niin toivottavasti ei pelata sunnuntaina. Ei tuota voi selvin päin katsoa.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #61 : 25.10.2020 klo 23:22:24

Eikä tuo hyökkäyspeli tästä nyt varmaankaan parane, kun Ludden ja Selken lisäksi nyt loukkaantuivat Lücke ja Osako, kuten muuten viime syksynäkin näihin aikoihin. Edellisellä pohjevamma ( onneksi ei polvi sentään), mikä vienee ainakin muutaman viikon,  ja jälkimmäisellä luultavasti pahempi polvivamma. Möhwaldia ja Toprakia edelleen avariin odotellessa. Alkaa mennä todella hankalaksi, sillä Frankfurt ja varsinkin Kölle ovat joukkueita, joilta voisi pisteitä vielä irrota. Positiivista oli Maxin vahva esitys, ei vain maalin osalta. Myös Nikke rauhoitti hyvin peliä eikä se mennyt täysin roiskimiseksi kuten Bielefeldiä vastaan.
« Viimeksi muokattu: 25.10.2020 klo 23:33:15 kirjoittanut Osterdeich »
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #62 : 26.10.2020 klo 06:11:43

Ludden puuttuminen näkyy varsinkin hyökkäyspelissä, onneksi eilen saatiin toiselta laidalta yksi maaliin johtanut nousu. Toivottavasti ruotsalainen on pian käytettävissä.

Kyllähän tämä pisteputki ennen pitkää katkeaa, mutta nämä otetaan ilolla vastaan tässäkin vaiheessa kautta.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #63 : 26.10.2020 klo 08:49:10

Kyllähän tämä pisteputki ennen pitkää katkeaa, mutta nämä otetaan ilolla vastaan tässäkin vaiheessa kautta.

Se on varmaan ihan totta, mutta Werdan onneksi siellä on ainakin alkukaudesta muutamalla muulla porukalla ollut peli paljon pahemmin sekaisin. Herthalla ja Schalkella on toki materiaalietu puolellaan, mutta sekään ei automaattisesti takaa pelin parantumista, vaikka siellä koutsia vaihdettaisiinkin. Kölnillä ja Mainzilla ei sitten mielestäni ole yhtään sen parempi materiaali kuin Bremenilläkään, ainakaan silloin kun ykköset on kehissä. Lisäksi Arminia ei ole oikein pystynyt pisteiden muodossa hyödyntämään nousubuumia ja Freiburgikin vaikuttaa selkeästi heikentyneen viime kaudesta. Toki vasta viisi kierrosta pelattu, mutta kyllähän Kohfeldtin poppoo on tässä saanut itselleen pelattua hieman rauhaa ja aikaa laittaa peliä parempiin kuosiin. Viidennen kierroksen jälkeen sijoitus kuudentena tai seitsemäntenä on kuitenkin oikein hyvä startti kauteen.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #64 : 26.10.2020 klo 20:10:50

Loukkaantumistiedotkin sitten taas valitettavalla tavalla, Osakolla vain pieni kolhu (mutta ei miehestä juuri apua ole), kun taas Lücken pohjerevähdys pitää miehen poissa usean viikon eli siis kauan.
« Viimeksi muokattu: 26.10.2020 klo 20:14:17 kirjoittanut Osterdeich »
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #65 : 26.10.2020 klo 20:57:13

Lücken poissaolo on paha isku Frankeja ja Kölleä vastaan, noista kuitenkin olisi voitot raavittavissa mutta ilman maalintekijää menee hankalaksi. Toivottavasti nyt kuitenkin Kuplaa vastaan on jo kunnossa.

Selke & Lücke telakalla, Osakolla ei kulje yhtään, Sargent tsemppailee saamatta mitään aikaan, Raketella on toinen jalka ja pää muualla, Woltemade pyörii kuin hirvi jäätiköllä. Chongin ja Leonko ne maalit pitäisi tehdä? Maxi-Egge voi hyvällä munkilla maalin-pari heittää tai Haile nikata kulmasta jos Kusti saadaan parsittua kasaan.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Netzer


Vastaus #66 : 26.10.2020 klo 22:31:26

Se on varmaan ihan totta, mutta Werdan onneksi siellä on ainakin alkukaudesta muutamalla muulla porukalla ollut peli paljon pahemmin sekaisin. Herthalla ja Schalkella on toki materiaalietu puolellaan, mutta sekään ei automaattisesti takaa pelin parantumista, vaikka siellä koutsia vaihdettaisiinkin. Kölnillä ja Mainzilla ei sitten mielestäni ole yhtään sen parempi materiaali kuin Bremenilläkään, ainakaan silloin kun ykköset on kehissä. Lisäksi Arminia ei ole oikein pystynyt pisteiden muodossa hyödyntämään nousubuumia ja Freiburgikin vaikuttaa selkeästi heikentyneen viime kaudesta. Toki vasta viisi kierrosta pelattu, mutta kyllähän Kohfeldtin poppoo on tässä saanut itselleen pelattua hieman rauhaa ja aikaa laittaa peliä parempiin kuosiin. Viidennen kierroksen jälkeen sijoitus kuudentena tai seitsemäntenä on kuitenkin oikein hyvä startti kauteen.

Tavallaan tuon sepustukseksi voi allekirjoittaa, sillä kahdeksan pinnaa viidestä pelistä on paremmin kuin 1 tai 2, mutta köykäistä on. Ehkä siellä jollain tökkii vielä enemmän, mutta erot eivät ole suuria ja otantaa tarvitaan enemmän. Hoppelaa vastaan homma näytti jo kohtuulliselta ajoittain ja pystyin katsomaan koko pelin.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #67 : 31.10.2020 klo 19:56:10

Tänään pystyi katsomaan jo melkein koko pelin (vrt. Merte yllä) Ei tällä joukkueella huippuja tavoitella eikä peliä hallita, mutta tänään palikat jotenkin jo hallinnassa ja vastassa kuitenkin etukäteen kauden kovin vastustaja. "Toprak- Nikke"- pari vaikutti lopussa kovalta ja Sargent kärjessä parempi kuin alempana. Mbomille tuli tänään lipsahdus, mutta noita sattuu ja jopa Rakettikin yritti, edes vähän. Osakaa en vieläkään kentällä juuri nähnyt. Ensi viikon Kölle on sitten pakko voittaa, koska tarvitaan myös kolmen pisteen matseja. Olen positiivisesti yllättynyt ja tottumassa tähän underdog- pelityyliin.
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #68 : 31.10.2020 klo 20:43:36

Myös tekopaikkojen ja haistapaskapaitsioiden perusteella se oli hyvä piste tämäkin. Mbom mokasi helpossa paikassa, harmi juttu mutta ei kaikkia näitä voi millään kitkeä eikä ne tietysti aina johda maaliin. Sargentin itseluottamus selvästi nousussa. Vain 8 päästettyä tähän asti, toki varmimmat turpajuhlat on kaikki vielä edessä.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Netzer


Vastaus #69 : 07.11.2020 klo 17:56:04

Eilinen sai kyllä vakuuttuneeksi siitä, että on siellä huonompiakin joukkueita ainakin tällä hetkellä köysissä kuin Werda. Kreiszeitungia lainatakseni Werda sai maistaa omaa lääkettään. Yksi maali Kölnille Aus dem Nichts ja tasapeli taas trallallaa. Kiva olisi kyllä ollut voittaakin, jos voittaminen unohtuu niin pitkään ei tuolla keikuta. Mutta enemmän on syytä optimismiin ehkä kuitenkin.

straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #70 : 08.11.2020 klo 20:44:36

Pokalissa arpa vei Hanoin vieraaksi, ei mikään paha arpa :)

e. Kohfeldt:

Uutinen
Hannover96 ist ein Top-Team der 2.Liga und sicherlich eine der schwersten Aufgaben, die wir aus der Liga bekommen konnten. Als kleines Nordderby ist auch eine gewisse Brisanz dabei, aber wir freuen drauf uns und nehmen die Favoritenrolle an.


Baumann:

Uutinen
Ein interessantes Spiel, aber auch ein schweres Los gegen einen ambitionierten Zweitligisten. Uns erwartet ein intensives Spiel gegen einen Gegner,  der uns alles abverlangen wird. Wir haben aber den Anspruch in die nächste Runde zu kommen.


Olin väärässä, arpa onkin paha :(
« Viimeksi muokattu: 08.11.2020 klo 22:23:00 kirjoittanut straiter »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #71 : 13.11.2020 klo 13:06:00

Moin, kävin tuossa jalkaleikkauksen muodossa tutustumassa Bremenin sairaalalaitokseen ja ainakin Roland Kliniikan hyväksi havaitsin. Nyt taas himassa. Tänään jälleen klo 14 (Skynews free) harkkahöntsä St.Paulia (3. kerta jo tällä kaudella) vastaan. Kölnin peli oli kyllä "gefühlte Niederlage", siitä olisi pitänyt ehdottomasti 3 p. raapia. Epäilys Kohfeldtia kohtaan sen kun kasvoi, kun avaria ihmetteli. Sairastuvalta kuuluu sen verran, että Ludde tehnee paluun, mutta Selke on epävarma ja Lückestä ei uskalleta sanoa mitään eli pahalta näyttää nyt, kun härkäviikot viikon päästä alkavat.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #72 : 13.11.2020 klo 18:23:18

Luokattoman peliesityksen jälkeen Werda otti turpiin 2-4. Todettakoon, että edellisellä maaottelutauolla sama matsi päättyi 4-1 Werdalla. Bonuksena vielä Toprak käveli 30 minuutin kohdalla vaihtoon takareittään pidellen. Ennakoin karmeaa joulunalusaikaa.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #73 : 21.11.2020 klo 16:37:48

Kohfeldt lähtee näköjään melko yllättäen neljän linjalla hammaslääkäriin. Rakete ja Leo avauksessa on taas hyvä veto, koska vastahyökkäykset ovat tänään niitä harvoja saumoja saada maali aikaan.

Tällä viikolla on yllättäen tallissa oljet hieman pöllynneet, kun Lemke kritisoi Bodea tämän halusta tehdä jatkosopimus Baumannin kanssa ennen vuoden loppua ja alkuvuoteen siirtynyttä Mitgliedversammlungia.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #74 : 21.11.2020 klo 16:47:39

Hieman arveluttaa kyllä tuo Toprakin peluuttaminen tässä 23. peräkkäisessä tappiopelissä alusta alkaen, loukkaantumisvaara on ilmeinen. Mieluummin Nikke. Vaikka en Lemken ihailija 2000-luvun alkuvuosien jälkeen, jolloin hienosti pisti kampoihin Hoenessille,  ole ollutkaan, olen täsmälleen samaa mieltä siitä, että melkoista seurademokratian halveksuntaa tuo Boden ajama Baumannin jatkosopimus on. Tallintuoksu alkaa olla liian sakeaa eikä Baumannin saavutuksia viime vuosina juuri voi kehua. Lemke myös vihjaisi siihen suuntaan, että johtokuntavaaleihin olisi nyt tulossa oikeita vaihtoehtoja. Se olisi kyllä hienoa ja saisi minutkin menemään taas paikalle, kun olisi muitakin kannustimia kuin hyvät frigadellit.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa