FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.04.2021 klo 06:41:42 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 91 [92] 93 ... 101
 
Kirjoittaja Aihe: Teemu Pukki - Norwich City 2020-2021  (Luettu 476328 kertaa)
7 jäsentä ja 9 vierasta katselee tätä aihetta.
Sabah Al Khair

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Allahu Snackbar


Vastaus #2275 : 07.04.2021 klo 21:39:04

Norwichin nousu nyt muuten kutakuinkin 99% varmaa faktaa. Kolmantena olevan Brentfordin ja nelosena majailevan Swansean pitäisi voittaa kaikki jäljellä olevat ottelunsa (ehkä yhtä lukuun ottamatta), kun taas Norwichin tulisi samalla hävitä omansa. Brentford pelannut neljä viimeistä matsia tasan ja Swansea puolestaan hävinnyt kaikki. Eli ensi vuonna Valioliigaa. Toivottavasti Norwich pelaa paremmin kuin edellisvisiitillään. Sikäli ei, niin Temen kannattaa siirtyä isompiin kuvioihin ilmaissiirrolla. Taso kuitenkin on heittämällä tyyliä "Valioliiga".

1 Norwich 40 87
2 Watford 40 79
- - - - - - - - -
3 Brentford 39 70
4 Swansea 39 69
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #2276 : 07.04.2021 klo 21:53:44

Pukki valittiin myös maaliskuun kuukauden pelaajaksi. Nyt vaan kädet ristiin, että selviää kisoihin asti ilman loukkaantumista.

Jokohan tämä pysti voitaisiin nimetä Teemu Pukki trophyksi Tuoppi
rojadirecta

Poissa Poissa


Vastaus #2277 : 07.04.2021 klo 22:00:02

Edellisellä valjuvisiitillä keskikentän keskustan ongelmat kyllä tunnistettiin kun ennen kautta hankittiin Amadou ja kesken kauden Duda ja Rupp. Harmillisesti kaikki nämä hankinnat menivät enemmän tai vähemmän vihkoon.

Kaiken järjen mukaan tuohon nytkin hankitaan vähintään kaksi-kolme uutta pelaaja riippuen Skippin jatkosta.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #2278 : 07.04.2021 klo 22:02:58

Tetteyllä ja Vrancicilla on muuten sopparit katkolla kesällä.
Nice10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I support FF


Vastaus #2279 : 07.04.2021 klo 22:07:31

Hyviä havaintoja. Itse muistelen vaan niitä varjojen mailla pelailtuja matseja, joissa joukkue oli käytännössä väärässä sarjassa eikä se toki yläkerran taitopelaajia usein suosi. Ja ehkä itsekin muotoilin vähän siinä mielessä huonosti, että Buendia ja Pukkihan siis ovat varauksin Cantwellin ohella ainoat varmasti Valioliigatason kenttäpelaajat. Siis juurikin ne pelaajat, joiden ei varsinaisesti pitäisi enää Norwichissa pelata ja joiden avustuksella joukkue voittaa sarjan. Hankintoja jengi tosiaan tarvitsisi ainakin viitisen kappaletta ensisijaisesti laadun ja toissijaisesti leveyden puolesta.
huckerby

Poissa Poissa


Vastaus #2280 : 07.04.2021 klo 22:07:34

Cantwell, Buendia, Hanley... Eipä tähän lisättävää.

Minä luulen, että Pukki lähtee Norwichista vain jos Farke saa kenkää ja tilalle tulee joku Tony Pulis peluuttamaan pitkää palloa ja taistelufutista. Tai ehkä siinä tapauksessa, että kaikki pelimiehet lähtevät muualle ja Championshipissakin alkaa tehdä tiukkaa.
Tässä päästäänkin isompaan kysymysmerkkiin. Farken sopimus päättyy kesällä 2022 ja samaan aikaan päättyy  myös urheilujohtaja Stuart Webberin sopimus.

Webberiä pidetään projektimiehenä, joka tekee duuninsa ja lähtee projektin päätyttyä kohti seuraavaa projektia. Webberin jatkoa pidetään epätodennäköisenä, joskin koronan ja Norwichin johtoportaassa työskentelevän vaimon ansioidta Webberin poistumista ei pidetä täysin varmana.

Webber on merkityksellinen paitsi siksi että osaa ilmeisesti hommansa, myös siksi että Farken ja Webberin välejä pidetään erittäin läheisinä. Käytännössä Farken jatko voi riippua yllättävän paljon Webberin jatkosuunnitelmista.

Jos jengistä lähtee pelaajiston runko ja viisi vuotta seurassa varsin maltillisilla pelimerkeillä vakuuttavaa tulosta tehneet urheilujohtaja ja manageri, voi seuralla olla aika jyrkkä syöksy edessä. Tai jos ei syöksyä, niin ainakin isoja muutoksia, jotka eivät välttämättä pelaa Pukin pussiin.

Toisaalta, jos ensi kausi on Webberille ja Farkelle viimeinen Norwichissa, tarkoittaa se varmaan myös tietynlaista näytön paikkaa ja painetta onnistua kun tähän tämä projekti on tähdännyt. Ehkä ne siksi pitää tiukasti kiinni myös avainpelaajistaan.

Toki Teemukin on ensi kauden jälkeen täyttänyt 32 ja voipi olla ettei enää kuulu valjunoritsin suunnitelmiin muutenkaan. Ainakaan itsestäänselvänä ykköstykkinä.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #2281 : 07.04.2021 klo 22:16:59

32v on italiassa ikä jolloin pelaaja siirtyy junnuista aikuisiin ja Teemu voisi tossa kohtaa käydä jossain Sampdoriassa korkkaamassa sen viimesenkin ison sarjan. Toki Teemu kuuluu niin pitkään Norwichin suunnitelmiin kun tekee 25 maalia kaudessa.
Kohis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suolahden Urho 1908,Suomalaiset pelaajat mailmalla


Vastaus #2282 : 07.04.2021 klo 22:19:47

Tetteyllä ja Vrancicilla on muuten sopparit katkolla kesällä.
Voi olla tiukassa saada jatkoa. Eikös Tetteyllä ole jo 36 mittarissa? Ei jaksa nyt tarkastaa. Kyllähän Pukillekkin pitää jotain apuja tulla maalinteossa,ei riitä että yhden miehen harteille laitetaan kaikki vastuu. Jokuhan täällä huuteli,että pääpelivoimaa boxiin. Tämä olisi hyvä.
Filosofi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Urjalan Palloseura


Vastaus #2283 : 07.04.2021 klo 22:27:40

Hugill on hyvä pelaaja, ja auttaa hyökkäyksen ongelmissa. Dowellilta löytyy kaukolaukausvoimaa myös ja toimii erittäin hyvin tuossa kärjen alla.

Sorensen on todella lupaava pelaaja, juurikin keskikentälle.

Hanley on muuten yksi Norwichin nopeimmista, Placheta ja Kreikkalainen lienevät nopeampia. En ymmärrä mistä myytti hitaudesta tulee. Oli myös yksi Valjun valopilkkuja sysipaskan alun jälkeen.

Huomaa ettei porukka täälläkään oikein seuraa joukkuetta (ymmärrettävää toki, mutta aika vähällä tiedolla porukka mutuilee).
Kohis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suolahden Urho 1908,Suomalaiset pelaajat mailmalla


Vastaus #2284 : 07.04.2021 klo 22:31:46Hanley on muuten yksi Norwichin nopeimmista

Oisko jotain dataa heittää tästä?
Filosofi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Urjalan Palloseura


Vastaus #2285 : 07.04.2021 klo 22:37:43

Oisko jotain dataa heittää tästä?

Ei ny dataa, mutta anekdootteja seuratovereilta.

Muutamakin eri pelaaja sanonut, tällä videolla Aarons (n. 5:30 alkaen):
https://www.youtube.com/watch?v=LYLrOif0dzw&t=424s

Lisäksi Onelin Twitterhaastis joskus 2020, en nyt hätäseen löydä.
Sabah Al Khair

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Allahu Snackbar


Vastaus #2286 : 07.04.2021 klo 22:50:46

Toki Teemukin on ensi kauden jälkeen täyttänyt 32 ja voipi olla ettei enää kuulu valjunoritsin suunnitelmiin muutenkaan. Ainakaan itsestäänselvänä ykköstykkinä.
Teme yleisesti ottaen aikamoinen "latebloomer", eli tuskin vauhti saati tekeminen hirveästi hiipuu vuoden aikana. Valjussa on ollut huomattavasti vanhempaakin hyökkäyspään pelaajaa, joista toiset onnistuneet paremmin kuin toiset. Vardykin nousi "pinnalle" lähempänä kolmeakymppiä ja vielä vetää samalla tasolla 34-vuotiaana. Voi tietenkin olla ettei Pukki ole ykköstykkinä valjuseurassa enää kaudella 22/23, mutta varmasti riittää taso ainakin säännöllisen vaihtopelaajan rooliin. Kysymys onkin sitten, että haluaako Teme kykkiä loppu-uransa pääsääntöisesti penkillä tai sieltä ottelut aloittaen. Sikäli Norwich säilyy, niin Pukki jatkaa Valioliiga-seurassa ykköskärkenä. Saa ottaa talteen.
Nice10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I support FF


Vastaus #2287 : 07.04.2021 klo 22:57:06

Ei pelaajan iällä ole varsinaisesti muuta merkitystä kuin se, että mitä vanhemmaksi pelaaja tulee, niin sitä vähemmän hänestä ollaan kiinnostuneita maksamaan siirtokorvaus ja tekemään ainakaan pitkää rahakasta sopimusta, koska siitä ei pääse eroon samalla tavalla kuin jossain jenkkien suljetuissa ammattilaissarjoissa. Jos pelaajan arvioidaan kykenevän iskemään esimerkiksi 10 maalia Valioliigan tasoisessa sarjassa, niin siellä voi pelata vaikka 50-vuotiaaksi. Sellaisia pelaajia kun on lopulta hyvin hyvin vähän ja mitä pienempi Valioliigaseura, sitä vähemmän tällaisia kavereita on tarjoilla.

Pelipaikan, pelaajatyypin, loukkaantumisodotusten ja muiden trendien mukaan sitten mennään. Tyypillisesti pelaaja X ei saa sopimusta yli kolmekymppisenä ja sinänsä pätevän oloisilla näytöillä siksi, koska Valioliigan huippulabroissa siitä datasta on osattu jo tulkita se lähenevä lehmän häntänä tippuva taso ennen kuin sitä silmällä näkee edes pelaaja itse. Pukillahan voi olla hyvinkin vielä vuosia jäljellä ihan nykyiselläkin tasolla. Vaikka Pukin muu osaaminen vaatii tuon nopeuden ja liikkeen, niin jo pelkästään nykyisellä ottelutahdilla tuon kaiken ylläpito edellyttää sellaisia pohjia, jotka eivät ihan vuodessa tai parissa sula mitenkään. Lisäksi tuollaisia hyökkääjätyyppejä ei kuitenkaan ihan liiaksi maailmassa ole. Aika paljon saa hidastua, etteikö aika hemmetin monella jengillä olisi vaikkapa vaihdosta käyttöä väsyneitä linjoja vastaan.
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #2288 : 07.04.2021 klo 22:58:30

Ei ny dataa, mutta anekdootteja seuratovereilta.

Muutamakin eri pelaaja sanonut, tällä videolla Aarons (n. 5:30 alkaen):
https://www.youtube.com/watch?v=LYLrOif0dzw&t=424s

Lisäksi Onelin Twitterhaastis joskus 2020, en nyt hätäseen löydä.

Tuosta. :D Eiköhän Hanley ole jatkossakin avauksen mies, vaikka kohelsi paikoitellen valjukaudella.

Ei nyt ollut mikään kova testi, mutta vasta 18-vuotias Omobamidele pelasi mielestäni myös erinomaisen matsin eilen.
koera

Paikalla Paikalla


Vastaus #2289 : 08.04.2021 klo 02:58:56

Hanley on muuten yksi Norwichin nopeimmista,

Kyse ei ole mistään Hanleyn myyttisestä hitaudesta, vaan siitä että valjuhyökkääjät (kuten totesin) on aivan posketon sakki. Traoré esimerkiksi olisi pystynyt tekemään uran kv-huipputason pikajuoksijana. Sama vika näytti vaivavaan ennen edellistä valjuvisiittiä, eli käsitys valjun ja pimpin eroista oli huomattavan hataralla pohjalla, ja ennustukset menivät aivan päin honkia.

Ihan kontekstin vuoksi: Farken kanssa suuressa kuvassa samankaltaisella peliajatuksella operoivan Kloppon Liverpoolin pelitavasta lähti ilmat pihalle kun kaksi nopeinta topparia joutui saikulle. Jos ja kun tarkoitus on pelata rohkeaa pallonhallintapeliä, niin siihen vaaditaan aivan timanttista ja nopeaa puolustusta. Hanley menee tuossa kuviossa kolmostopparina, tai ihan ylikylän miehen vierellä juuri ja juuri mitat täyttävänä avauksen pelaajana.

Tietysti vähän köykäisemmälläkin puolustuspään pelaajistolla voidaan pysyä sarjassa, mutta silloin pitää lähteä parkkeeraamaan bussia melkein jokaiseen otteluun. Farke on pelitapaidealisti ja jalkapalloromantikko, eli linjaa ei lähdetä muuttamaan. Tästä johtuen vahvistusten tarve on jokaiselle futista ymmärtävälle täysin ilmeistä.
Dante Varjo

Poissa Poissa


Vastaus #2290 : 08.04.2021 klo 03:13:15

Toki Teemukin on ensi kauden jälkeen täyttänyt 32 ja voipi olla ettei enää kuulu valjunoritsin suunnitelmiin muutenkaan. Ainakaan itsestäänselvänä ykköstykkinä.

Odotus varmaan kuitenkin se, että joukkueen säilyessä Teemu on joutunut tekemään hyvän määrän maaleja. Aika hurja veto olisi hyvin menneen kauden jälkeen alkaa kaveria pudottamaan suunnitelmista.

The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #2291 : 08.04.2021 klo 06:48:29

Odotus varmaan kuitenkin se, että joukkueen säilyessä Teemu on joutunut tekemään hyvän määrän maaleja. Aika hurja veto olisi hyvin menneen kauden jälkeen alkaa kaveria pudottamaan suunnitelmista.

- Niin no, sopimus päättyy silloin, ja Teemu on varmasti vielä ihan rahalla kysyttyä kamaa jossain nousua tavoittelevassa isossa Championship-seurassa, koska on nousuntekijänä jo kahdesti näyttönsä antanut. Voi olla, ettei Norwich lähde enää kilpahuutoon. Ellei ole taas pudonnut itsekin.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #2292 : 08.04.2021 klo 07:41:24

Mulle tulee myöskin yks suomalainen toppari mieleen, jota pidettiin yleisesti suht hitaana, mutta joka ei oikeasti ollut hidas. Tuolla hitaudella ei välttämättä viitata siihen kuinka nopeasti pelaaja juoksee 30 metriä, vaan esim siihen kuinka nopeasti pelaaja nousee maasta ylös, kääntyy 180 astetta ja juoksee 10 metriä. Hanley saattaa olla seuran nopeimpia tai jopa nopein tuossa suorassa 30m juoksussa, mutta jälkimmäisessä ei ole tän hetken optimivauksen top-5:ssä (eikä välttämättä edes top-10:ssä). Tai ei ainakaan näytä siltä, mutta voihan se olla että tossa on jotain "afrikatekuilmiötä".
Gabriel Batistuta

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mikel Artetan Tykkimiehet.


Vastaus #2293 : 08.04.2021 klo 07:47:14

Ne pelit jotka Hanleyltä Valioliigassa näin olivat aivan järkyttävää tekemistä ja vaikutti todella hitaalta sekä pökkelöltä. Noiden näyttöjen perusteella maksimissaan League 2 tason janari ja ei pitäisi olla mitään asiaa Valioliigajoukkueen avaukseen.
Filosofi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Urjalan Palloseura


Vastaus #2294 : 08.04.2021 klo 08:06:30

Ne pelit jotka Hanleyltä Valioliigassa näin olivat aivan järkyttävää tekemistä ja vaikutti todella hitaalta sekä pökkelöltä. Noiden näyttöjen perusteella maksimissaan League 2 tason janari ja ei pitäisi olla mitään asiaa Valioliigajoukkueen avaukseen.

Eli et nähnyt montaa matsia.


Hanley oli yksi ainoita valopilkkuja, ja on tälläkin kaudella seuran parhaimistoa. En sinuna tekisi kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä Norwichin mahdollisesta valjussa pärjäämisestä, sinä kun et selvästikään ole perillä heistä.

Hippo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen maajoukkueet - FC Ilves - Tampere


Vastaus #2295 : 08.04.2021 klo 10:13:59

Niin kuin joku taisi jo mainita, niin nyt iso ero edelliseen valioliigakäyntiin on se, että nyt joukkueessa on paljon enemmän tietoa siitä, mikä pitää olla tekemisen taso pysyäkseen sarjassa. Se ei ole enää puhetta pukukopissa ja treeneissä vaan konkreettisesti tiedetään minkälaista tason nostoa tarvitaan pelaajilta ja valmentajilta. Se on oikeasti paljon ja nyt saattaa käydä niin, että sieltä ei tiputakkaan suoraan alas.
Toivottavasti.
Tunturi

Poissa Poissa


Vastaus #2296 : 08.04.2021 klo 10:55:54

Hanley parantaa jatkuvasti ja etenkin hyökkäyspään kontribuutiot ovat olleet yksi osa Norwichin menestystä. Forkan nojatuoliasiantuntijat tiedä mistään mitään.

Itse olen joskus miettinyt, johtuuko Hanleyn huono foorumimaine samoista syistä kuin Albin Granlundin. Molemmat ovat kireän oloisia pelaajia: pallollisesti kankeita, hitaan oloisia, eivät todellakaan mitään elegantteja puolustajia, jotka aina sijoittuvat oikein eivätkä joudu tekemään paljoa puolustustekoja, vaan aina pakotettuna viime hetken blokkeihin. Varsinainen suoritustaso on molemmilla kuitenkin usein aika hyvä, ja valmentajilta löytyy luottoa.

Mielleyhtymä voi toki johtua siitäkin, että kummallakin on miehekkäät jättiotsat.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #2297 : 08.04.2021 klo 10:57:17

Tässä päästäänkin isompaan kysymysmerkkiin. Farken sopimus päättyy kesällä 2022 ja samaan aikaan päättyy  myös urheilujohtaja Stuart Webberin sopimus.

Norwichin joukkue joka tapauksessa tulee hajoamaan riippumatta sarjatasosta, koska Buendiaa ja Aaronsia ei ainakaan saada pidettyä. Cantwell voi myös tehdä läpimurron, jolloin post-Brexitin lädilisää maksetaan surutta. Noilla rahoilla Norwich pystyy toki päivittämään joukkuetta, mutta Brexit-todellisuudessa on hankalampaa hankkia uusien Buendian ja Pukin kaltaisia pelaajia. Tässä tilanteessa ei välttämättä Webber ja Farke jaksa tai halua rakentaa uutta joukkuetta.

Korona tuli siinä huonoon saumaan, että edellinen nousu tuli liian aikaisin suhteessa taloudellisiin muskeleihin, joiden piti olla näillä main ookoo, mutta ilmeisesti velanmaksu on edennyt hitaammin ja näin ei välttämättä ole panostuksiin rahaa. Ellei sitten tavallaan käytetä just Buendian ja Aaronsin siirtokorvauksia ennakkoon.

Lainaus
Toki Teemukin on ensi kauden jälkeen täyttänyt 32 ja voipi olla ettei enää kuulu valjunoritsin suunnitelmiin muutenkaan. Ainakaan itsestäänselvänä ykköstykkinä.

Kaiken järjen mukaan Pukki tarvitsee varamiehen tai kilpailijan tuolloin, mutta sellainen järjestyy tietysti myös lainan kautta.
Joka tapauksessa jos Norwich haluaa vakiinnuttaa paikkansa Valioliigassa, niin ensisijaiset hankinnat on tehtävä muille pelipaikoille.
Metsän poika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, TPV


Vastaus #2298 : 08.04.2021 klo 11:17:51


Korona tuli siinä huonoon saumaan, että edellinen nousu tuli liian aikaisin suhteessa taloudellisiin muskeleihin, joiden piti olla näillä main ookoo, mutta ilmeisesti velanmaksu on edennyt hitaammin ja näin ei välttämättä ole panostuksiin rahaa. Ellei sitten tavallaan käytetä just Buendian ja Aaronsin siirtokorvauksia ennakkoon.
Korona kuitenkin suht tasapuolisesti vaikuttaa seurojen talouteen. Se edellinen nousu ja laskuvarjorahat varmaan nimenomaan pelasti Norwichin - ilman sitä lipputulojen poisjääminen olisi voinut olla taloudellinen katastrofi.
 Se puoli koronassa on, että pelaajamarkkinoilla muutkin seurat rahattomia. Eli hyviä pelaajia voi pienemmälläkin budjetilla saada.
 Brexitin vuoksi Aaronsista ja Cantwellista voi saada yllätyävän hyvät korvaukset saarilla. Eli ennemmin lihoiksi kuin Buendia? Toki sitten joutuu taas brittiä hommaamaan tilalle, jolloin laatu oletettavasti laskee.
 Veikkaan kuitenkin, että ensi kaudeksi ketään hyvää ei myydä, muutamia pelaajia puolustussuuntaan hankitaan ja Valioliigassa säilytään.
qCc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suami


Vastaus #2299 : 08.04.2021 klo 11:25:25

Ne pelit jotka Hanleyltä Valioliigassa näin olivat aivan järkyttävää tekemistä ja vaikutti todella hitaalta sekä pökkelöltä. Noiden näyttöjen perusteella maksimissaan League 2 tason janari ja ei pitäisi olla mitään asiaa Valioliigajoukkueen avaukseen.

Jalkapalloilussa on sellainen jännä ilmiö, että jalkapalloilijoiden kyvyt saattavat kehittyä, jos aika kulkee. Silloin voi tapahtua asioita, joissa se sama jalkapalloilija on parempi jalkapalloilussa kahden vuoden jälkeen.

Hanley on ulkonäöstään huolimatta nuori jannu.

Toinen epäsuosittu palloilija, Todd Cantwell on myös kehittynyt huimasti jalkapalloilussa.

 
Sivuja: 1 ... 91 [92] 93 ... 101
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa