FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.03.2021 klo 23:27:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 2020/21  (Luettu 26175 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #100 : 22.02.2021 klo 19:44:48

Samaa mieltä. Huhuissa on ollut myös jokin tuplaviritelmä sekä Kehlin että Mislintatin kanssa, mutta eiköhän tuo päättyisi kukkotappeluun ensimmäisen puolen vuoden aikana, kuten näissä machopiireissä on yleensä tapana.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #101 : 28.02.2021 klo 10:44:44

Ihan kelpo esityksellä lopulta otettiin pisteet Bielefeld ottelusta - ja toki syytä olikin. Ekalla puoliskolla oli vielä tiukkaa, mutta paikkoja saatiin luotua kuitenkin sen verran, että saman tahdin jatkuessa toisella olisi varsin väistämätöntä että lopulta osuisi. Ja niin siinä sitten kävikin. Noh, kyllä paikoista pitäisi silti sisään pistää, useimmiten ei ole varaa tuhlailla. Varsinkin kun tilanne toisen puoliskon alussa olisi voinut olla varsin erilainen, jos Bielefeld ei olisi sössinyt omia paikkojaan.

Nyt kuitenkin toinen puolikas aloitettiin nollista, eikä odotettua onnistumista tarvinnut kelta-mustien kauaa odottaa. Dahoudilla on nyt itseluottamus kohdallaan ja onnistumiset näyttävät tukevan sitä entisestään. Hieno homma! Rankkaritilanteessa olisi tilanne tosiaan hieman jäänyt harmittamaan, jos pilkku olisi epäonnistunut - mutta tällä kertaa vetäjäksi arvottu Sancho hoiti kyllä pallon maaliin tyylillä ja varmuudella. Jännä nähdä saako Sancho vastedes vastuun kaikista, vai onko Håland vuorossa seuraavaksi (Reus ei taida enää päästä noihin kisoihin mukaan..). Veikkaisin että Sancho vetelee nyt toistaiseksi.

Kolmas maali oli taas upea vastahyökkäys, jossa keskialueen riistoa (taisi olla Håland) seurasi Sanchon nopea kuljetus ja oikea-aikainen syöttö Hålandille. Norski olisi tuosta todennäköisesti itsekin maalin tehnyt, mutta tällä kertaa tarjosi epäitsekkäästi pallon Reinierille, joka hallitusti viimeistelikin hänelle tarjotusta maalipaikasta!

Yksilöistä jo mainittujen lisäksi voisin mainita Moreyn kehitysaskelista. Vaikka vieläkin on ratkaisuissa parantamisen varaa, ja lopullinen potentiaali on vielä hieman epäselvä, on kasvanut peliaika selvästi nostanut itseluottamusta. Yhä enemmän alkaa häneltä tulla laadukkaita ja luovia, peliä edistäviä ratkaisuja hyökkäysalueella ja yhteispeli muun joukkueen kanssa on kehittynyt mukavasti. Hyvä juttu, sillä nyt Meunierilta vaaditaan kyllä selkeää tason nostoa, jotta peliaika kääntyisi uudelleen hänen edukseen. Veikkaan että näin ei tule käymään.

Nyt onkin sitten edessä kolme kovaa matsia, todella korkeilla panoksilla. Toivottavasti tulos ei ole yhtä umpisurkea kuin kuukausi sitten, kun vastaan tuli kovempitasoisia vastuksia. Lähtökohta voisi nyt toki ehkä olla surkeampikin. Mönchengladbach ei ole Dortmund voiton jälkeen kovin kummoista peliä esittänyt ja Sevillakaan ei osoittautunut aivan yhtä kovaksi kuin heidän forminsa La Ligassa olisi antanut odottaa. Takkiin noissa molemmissa saattaa silti aivan hyvin tulla, ja Bayern nyt on aina Bayern. Kolme voittoa olisi huikea suoritus, kolme tappiota taas aika masentava tulos. Molemmat ovat mahdollisia, mutta eivät kovin todennäköisiä. Voitto Bayernistä olisi varmasti makoisin, vaikka Cup-matseissa panokset ovatkin tavallaan yksittäisinä otteluina korkeammat.

Melkoinen pelko takamuksesta joka tapauksessa lähdetään tuleviin haasteisiin. Kauhukuvissani näen kuinka tiistaina Mönchengladbach vie voiton rankuilla äärimmäisen raskaan 120min pelin jälkeen. Lauantaina Bayern jyrää väsyneen ja valmiiksi alistuneen BVB isoin luvuin ja seuraavana tiistaina Sevilla tulee vieraaksi sellaisella asenteella että parin tappion masentama BVB ei kykene mitenkään vastaamaan haasteeseen. Toivotaan kovasti että jollakin ihmeellä tämä skenaario ei lopulta toteudu. Pakko olisi onnistua jos jotain tästä kaudesta vielä halutaan saada, joten paineet eivät juuri korkeammat voisi olla.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #102 : 28.02.2021 klo 22:10:27

Kehlistä tulee siis Zorcin seuraaja ensi kauden jälkeen, vaikka sopimusta ei olekaan vielä allekirjoitettu. Näin uutisoivat kaikki neljä lehteä, jotka Dortmundin asioista tietävät/joille asioita vuodetaan.
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #103 : 01.03.2021 klo 10:14:20

Toivottavasti Mislintat on ilmoittanut kieltäytymisestään. Muussa tapauksessa päätöstä on vaikea ymmärtää. Kehl on hieno mies, mutta täysin kokematon manageroinnissa. Ei näin tärkeään pestiin voi ottaa ketään harjoittelemaan. Ei auta kuin uskoa ihmeeseen ja ex-kapteeni osoittautuu taitavaksi.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #104 : 01.03.2021 klo 10:59:29

Meillä Bremenissä on esimerkki kokemattomasta ex- kapteenista managerina eikä se ole kovin rohkaiseva.
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #105 : 01.03.2021 klo 11:20:07

Toisaalta Dortmundin edellinen kokematon ex-kapteeni managerina -yhtälö toimi aivan ok :) Eli tilanne ei ole täysin toivoton.

Nähtävästi nyt olisi kuitenkin ollut tarjolla jo aiemmin kovia näyttöjä osoittanut Mislintat, joten mielestäni Kehlin valinta on hölmö riski.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #106 : 03.03.2021 klo 09:54:03

Ruhr Nachrichten väläytteli edelleen mahdollisuutta, että Zorcin tehtäviä jaettaisiin ja Mislintatin paluu olisi edelleen mahdollinen. Vaikea näin ulkoapäin arvioida Kehlin valintaa ja kompetenssia, itseäni lähinnä häiritsee miehen ulosanti viime vuosien haastatteluissa, joka on ollut yhtä mitäänsanomatonta kuin Lahmilla.

Sport Bild on uusimmassa versiossaan arvioinut/arponut Haalandin ulosostopykälän olevan arvoltaan noin €100M vanhan €75M sijaan.
Blackened

Poissa Poissa


Vastaus #107 : 03.03.2021 klo 11:50:22

Dortmund on Haalandia ja Sanchoa lukuunottamatta melko surkea. Konkarit Reus ja Hummels ovat molemmat jotenkin hengettömiä nykyään.
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #108 : 06.03.2021 klo 16:54:49

Illalla vuorossa vuotuinen hammaslääkärissä käynti ilman puudutusta. Lisäksi Sancho, Guerreiro, Akanji ja Reyna puuttuvat, joten lienee syytä varautua erityisen tuskaisaan visiittiin. Tosin odotukset eivät olisi korkealla ilman poissaolojakaan. Kloppin lähdön jälkeen Arroganz-areenalla on saatu nauttia 1-5, 1-4, 0-6, 0-5 ja 0-4 lukemista maalieron ollessa synkeä 2-24. Viimeisin Kloppia edeltävä valmentaja, joka kykeni hakemaan voiton alppien katveesta, oli muuan Ottmar Hitzfeld vuonna 1991.

Edellisen perusteella olisi suuri houkutus kierrättää ja säästää voimia tuleviin koitoksiin. Toisaalta Buyern on ollut tänä vuonna harvinaisen haavoittuva. Tämä kylläkin johtunee pääasiassa peliruuhkasta ja kierrätyksestä. Uskallan laittaa pääni pantiksi, että tänään punaiset tulevat taas sata lasissa erityisen motivoituneina eikä choupo-motingeja nähdä avauksessa. Parempi kaivaa vaseliinit esille.

 
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa