FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.04.2021 klo 04:57:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 21
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester City 2020/21  (Luettu 79516 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Balazs Dzsudzsak

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Official FF2 Marbula One Fantasy Champion (2020)


Vastaus #25 : 26.09.2020 klo 23:50:35

Ruben Dias kyyneleet silmissä 2-0 -kotivoiton jälkeen ja fanit kiittelevät somessa. Dias teki kaiken lisäksi vielä ottelussa voittomaalin Benficalle.

Kyllä tässä nyt lopulta taitaa se uusi toppari olla. Otamendi lähtee mitä ilmeisemmin toiseen suuntaan, kuinkahan sitten otetaan Portugalissa vastaan nämä Porto <-> Benfica -pelaajat.
« Viimeksi muokattu: 26.09.2020 klo 23:54:18 kirjoittanut Balazs Dzsudzsak »
KDB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 93:20


Vastaus #26 : 27.09.2020 klo 09:11:41

Ja kaikista ollaan maksamassa sellainen 60 megaa.

Siis tuo on selvästi se summa minkä City on valmis maksamaan näin koronakesänä, mutta niin Napoli kuin Sevilla ovat vaatineet selvästi enemmän (~75m), joten City on Maguire-keissistä oppineena siirtynyt eteenpäin. Lisäksi vaakalaudassa painaa Otamendi, joka ei kelvannut Sevillalle tai Napolille. Nyt here we go:ssa mainitut summat (€55m Diasista ja €15m Otamendista) pysyy erinomaisesti seuran asettamissa raameissa, ja saattaa jopa tarkoittaa sitä että lisähankinnat ovat vielä mahdollisia.

KK olisi toki valmiimpi pelaaja, mutta ei tuon ikäiset kaverit mitään varmoja kortteja ole uudessa liigassa.

Dias on itselle hieman kysymysmerkki, mutta menee enemmän samaan muottiin KK:n kanssa kuin Kounde. Vähän on traumat Portugalin liigasta hankituista toppareista, mutta toivottavasti sieltä tulee enemmän ederson kuin mangala. :)

Hyvä, että tuo hankinta saadaan vihdoin maaliin.
« Viimeksi muokattu: 27.09.2020 klo 09:23:23 kirjoittanut KDB »
Epäkomea Palloilija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luotettavat lähteet ja raportit


Vastaus #27 : 27.09.2020 klo 09:37:08

Olisikohan kenties niin että suunnitelmana on että Åååkke pelaa vasemmalla laitapakkina ja Mendy jää sinne penkin syövereihin? Sitten tuo kai on ihan hyvä, olettaen että tämä portugalilainen pärjää edes vähän alusta. Mielestäni Ake näytti hurjalla pelin otannalla pitkästä aikaa sellaiselta topparilta kenen kanssa ei pidä välttämättä olla pelko perseessä ihan jatkuvasti.
KDB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 93:20


Vastaus #28 : 27.09.2020 klo 09:50:13

Itse ainakin näen Aken pelaajana joka voi stuntata hyvällä menestyksellä niin vasempana topparina kuin laitapakkina. Ymmärtääkseni Pep kuitenkin totesi ettei näe Akea sinällään laidalla, joten stunttailuksi tuo taitaa jäädä ilman loukkaantumisia. Hollannin majussahan Ake pelasi viime peleissä juurikin laitapakkina.

Walker-Dias-Laporte-Ake linjalla ei ehkä olisi niin kova kiire alaspäin mihin ollaan viime kaudella totuttu. :) Tosin Laporte on mielestäni hieman hitaampi mitä oli ennen loukkaantumistaan.
Epäkomea Palloilija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luotettavat lähteet ja raportit


Vastaus #29 : 27.09.2020 klo 09:59:13

Jos noin niin on kyllä vaikea ymmärtää miksi Ake edes tuli Cityyn. No kilpailu on aina kiva juttu mutta kai sen tiedossa nyt täytyi olla että sinne haetaan Koulibalya tai muuta sellaista ja käsittääkseni Chelseastahan lähti juuri sen peliajan perässä muualle, tietenkin ymmärrän että niitä pelejä kyllä tulee kaikille mutta ei välttämättä niin paljoa kuin tuo haluaisi.

No toivotaan ja toivotaan.
KDB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 93:20


Vastaus #30 : 27.09.2020 klo 11:08:11

Tuskinpa Akella on epäselvyyttä roolinsa suhteen. Kuitenkin vastuuta tulee varmasti enemmän kuin Chelseassa, jossa Conte ei vaikuttanut hirveästi välittävän pelaajasta.

Tänään Ake löytyy varmaankin avauksesta, kun Laporte ei ole ymmärtääkseni vielä pelikunnossa.
« Viimeksi muokattu: 27.09.2020 klo 11:11:10 kirjoittanut KDB »
ekam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #31 : 27.09.2020 klo 11:55:30

Kuitenkin Bournemouthissa josta mies siirtyi hän oli avauksen vakiopelaaja ja luottotoppari. En tiedä miten Chelsea tähän liittyy kun ei ole siellä oikein ikinä saanut edes kunnon mahdollisuutta.

Toki jo alunperin ihmettelin miksi City hänet osti, kun ei ole millään tapaa eteenpäin menoa nykyisiin toppareihin.

t0nninseteli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MCFC


Vastaus #32 : 27.09.2020 klo 20:11:03

Hirveältä näyttää. Se aikaisemman matsin plussa jonka annoin Akelle, lähti kyllä tässä matsissa pois todella vilkkaasti. Miehen liike näytti siltä kuin olisi tervassa juossut.
Balazs Dzsudzsak

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Official FF2 Marbula One Fantasy Champion (2020)


Vastaus #33 : 27.09.2020 klo 20:21:20

No oli siellä sentään tänään joku kohdepelaaja kaikkiin (paskoihin) keskityksiin Ylos

Järkyttävää paskaa ja erityisesti kaikki annetut rankkarit aivan käsittämättömän hölmöjä rikkeitä.

Vieläkö ehtii Dias kääntyä lentokentällä ympäri?
KDB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 93:20


Vastaus #34 : 27.09.2020 klo 20:23:37

Väsyneitä jalkoja ja väsyneitä ratkaisuja. Toivottavasti Dias sopeutuu nopeasti, ja sairastuvalta saataisiin pian vahvistuksia.
Epäkomea Palloilija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luotettavat lähteet ja raportit


Vastaus #35 : 27.09.2020 klo 20:35:03

Väsyneitä jalkoja ja väsyneitä ratkaisuja. Toivottavasti Dias sopeutuu nopeasti, ja sairastuvalta saataisiin pian vahvistuksia.

En nyt ihan tuotakaan osta. Väsyneiltä jaloilta näytti kyllä mutta peli oli 70minuuttia niin sekaisin etten itse osta tuota pelkkää loukkaantumisten taakse menemistä. Mikä oudointa, jopa se hyökkääminen näytti paskalta, sinänsä hyviä keskityksiäkin tuli muutama mutta ainoa vika niissä oli että boksissa ei ollut sinipaitoja sen keskittäjän lisäksi :D. No ehkä seuraavassa matsissa menee hiukan paremmin.
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, CAS


Vastaus #36 : 28.09.2020 klo 16:51:13

Kyllä mielestäni kauttaaltaan tilanteenvaihdot hyökkäyksestä puolustukseen oli kuraa verrattuna Wolves-peliin. City näytti haavoittuvaisemmalta.

Ruben Dias siis tulee. Paljon rahaa lyötiin tiskiin Portugalin liigan pelaajasta. Edersonia lukuunottamatta floppeja Cityn Portugalista hankkimat pelaajat. Melkein samalla hinnalla olisi saatu Koulibaly (vaikka vanhempi onkin). No, ei auta kuin luottaa scoutteihin. Kapteeni kuitenkin Benficassa nuorella iällä, joten ilmeisesti johtajaominaisuuksia löytyy. Ei tainnut hirveästi ehtiä pelaamaan Edersonin kanssa?

Omat näköhavaintoni miehestä jäävät toki muutamiin Portugalin peleihin. Liian pieni otanta, että voisi mitään järisyttävää mielipidettä sanoa muuta kuin, että toivottavasti on hyvin scoutattu.
KDB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 93:20


Vastaus #37 : 28.09.2020 klo 20:12:55

En nyt ihan tuotakaan osta. Väsyneiltä jaloilta näytti kyllä mutta peli oli 70minuuttia niin sekaisin etten itse osta tuota pelkkää loukkaantumisten taakse menemistä.

En siis tietenkään tarkoittanut että loukkaantumiset oli syy esitykselle, vaan että jatkossa luonnollisesti auttaa jos saadaan koko rosteri käyttöön. Eiliseen esitykseen vaikutti nähdäkseni enemmän pre-seasonin puute, kun jalat ei riitä toteuttamaan pelitapaa 90 minuutin ajan. Wolvesia vastaan jaksettiin 45min, eilen 25min. Pelikunnon kasvaessa pelin tasokin nousee. Se sitten selviää myöhemmin mikä on se tämän kauden maksimitaso.

Sama ongelma on Unitedilla ja Wolvesilla, joiden treenikausi jäi myös hyvin vajaavaiseksi.

Ruben Dias siis tulee. Paljon rahaa lyötiin tiskiin Portugalin liigan pelaajasta. Edersonia lukuunottamatta floppeja Cityn Portugalista hankkimat pelaajat. Melkein samalla hinnalla olisi saatu Koulibaly (vaikka vanhempi onkin).

Tosin siinä missä KK:sta olisi maksettu sellainen +€75m, Dias maksoi alustavasti sen €68m JA Benfica osti erillisellä diilillä Otamendin €15m:lla, jolloin City saa tästä kaupasta pienen plussamerkin kirjanpitoon. Lisäksi KK olisi tullut vuositasolla kalliimmaksi kirjanpidossa, jos oletetaan Diasin onnistuvan ja pysyvän seurassa sen 7-10 vuotta. Ja tuohon City luonnollisesti luottaa.

Eilisessä esityksessä näkyi toki se väsymys ja kunnon puute, mutta nosti pitkälti samoja kysymyksiä mitä viime kaudella nousi:

Rodri - Rodri on erinomainen pelaaja, mutta spanskin vahvuudet ovat hyvin erilaisia kuin Fernandinhon. Siinä missä parin vuoden takainen Ferna oli joka puolella kenttää sammuttamassa tulipaloja, Rodri loistaa kun muut hoitaa likaisen prässityön ja hän pääsee itse katkomaan ennakoimalla vastustajan liikkeet. Viimeisen vuoden aikana kuitenkin Cityn prässin intensiteetti on laskenut syystä tai toisesta, ja Rodri joutuu liian usein juoksukilpailuun missä mies ei luonnollisesti pärjää. Prässi kuntoon ylempänä, niin Rodri loistaa alempana.

Kontrolli - Guardiolan pelitapaan on aina kuulunut pallovarmat, kontrolloivat pelaajat. David Silva oli mestari tässä, ja nyt miehen lähdettyä Cityllä ei ole vastaavaa pelaajaa. Gundogan on lähimpänä, mutta tunnetusti ylempänä pelatessaan saksalainen on liian tehoton, peli hidastuu ja kenttätasapaino kärsii. KdB ja Foden ovat erinomaisia pelaajia, mutta varsinainen pelin kontrollointi ei kuulu heidän vahvuuksiin. Ei ainakaan samalla tavalla kuin Silvan.
Tästä syystä Gundo löytyy liian usein avauksesta Rodrin vierestä, jolloin pienoisesta lisäkontrollista maksetaan kovaa hintaa hitauden muodossa.

Mielenkiintoista seurata saako Guardiola ongelmakohdat kuriin. Muutama hankinta tuo varmasti tiettyä kaivattua tuoreutta joukkueeseen, mutta riittääkö se? Saattaa hyvin olla että ei, jolloin Guardiolan sykli on vain tullut tiensä päähän Cityssä.

E. Ainiin, Otamendille Ylos iso osa yhtä kaikkien aikojen parasta Valioliiga-joukkuetta.
« Viimeksi muokattu: 28.09.2020 klo 20:25:16 kirjoittanut KDB »
RicoSuave

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 28.09.2020 klo 21:12:39

Väsyneitä jalkoja ja väsyneitä ratkaisuja. Toivottavasti Dias sopeutuu nopeasti, ja sairastuvalta saataisiin pian vahvistuksia.

Bernardo palannut treeneihin. Ylos
Epäkomea Palloilija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luotettavat lähteet ja raportit


Vastaus #39 : 30.09.2020 klo 22:53:28

Mulle tulee tästä Steffenistä luotettavammat fiilikset kuin Edersonista. Voidaan mun puolesta myydä Ederson ja vaihtaa ykkösveskaria.
Balazs Dzsudzsak

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Official FF2 Marbula One Fantasy Champion (2020)


Vastaus #40 : 01.10.2020 klo 01:49:48

Mulle tulee tästä Steffenistä luotettavammat fiilikset kuin Edersonista. Voidaan mun puolesta myydä Ederson ja vaihtaa ykkösveskaria.

Ei ole Steffen joutunut vielä todelliseen testiin, mutta ehdottomasti positiivisen vaikutuksen on jenkkiveskari antanut. Mielestäni selkeää EOM:ää Bravoon verrattuna.

Pärinacupin peli oli leppoisa läpsyttely, positiivisina asioina Palmerin debyytti, Bernardon paluu kentille sekä Torresin avausmaali ja muitakin väläyksiä nuorukaisen taidoista.

Dias pelaa numerolla 3. Kuuden vuoden sopparille Ylos
« Viimeksi muokattu: 01.10.2020 klo 01:53:04 kirjoittanut Balazs Dzsudzsak »
Balazs Dzsudzsak

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Official FF2 Marbula One Fantasy Champion (2020)


Vastaus #41 : 01.10.2020 klo 22:44:12

Ukrainan reissua ei valitettavasti tule tällä kertaa, vaan sieniliigan lohkovaiheessa vastaan tulevat Porto, Olympiakos sekä Marseille. Kirjekuorien vaihtamisen voisi jättää myöhempään vaiheseen, nyt taas läpsytellään "helppo" lohkovaihe pois alta ja sitten ollaan pudotuspelivaiheessa paskat housussa, kun vastaan tulee ennakkosuosikkeja.

Karabiini-cupissa seuraavaksi vastassa Arsenal.
« Viimeksi muokattu: 02.10.2020 klo 00:27:01 kirjoittanut Balazs Dzsudzsak »
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, CAS


Vastaus #42 : 02.10.2020 klo 09:43:29

Mulle tulee tästä Steffenistä luotettavammat fiilikset kuin Edersonista. Voidaan mun puolesta myydä Ederson ja vaihtaa ykkösveskaria.
Ehkä omaan makuun aika impulsiivisesti tehty analyysi tuo :D Mutta olen kyllä sitä mieltä, että Edersonin pitäisi kopata niitä palloja paremmalla prosentilla, mitä viimeisen reilun vuoden aikana ollaan nähty.
Dickov

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MCFC


Vastaus #43 : 03.10.2020 klo 18:31:08

Dias hype :o
Balazs Dzsudzsak

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Official FF2 Marbula One Fantasy Champion (2020)


Vastaus #44 : 03.10.2020 klo 19:05:33

Dias hype :o

Kyllähän tämä pientä kiimaa herättää. Leeds on myös varsin sopiva vastustaja debyyttiin, sillä he eivät varmasti laita bussia parkkiin, vaan pelaavat Liverpool-ottelun tapaan varsin pirteästi myös hyökkäyssuuntaan.
t0nninseteli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MCFC


Vastaus #45 : 03.10.2020 klo 20:37:22

Mendyn romahtanut taso se jaksaa kyllä hämmästyttää pelistä toiseen
Balazs Dzsudzsak

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Official FF2 Marbula One Fantasy Champion (2020)


Vastaus #46 : 03.10.2020 klo 21:20:56

Pelintekijöitä, syöttelijöitä ja riplailijoita on jonoksi asti, mutta maalintekijöitä ei ole. Nekin vähäiset ovat saikulla.
t0nninseteli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MCFC


Vastaus #47 : 03.10.2020 klo 21:23:23

Joo Delappia vaan rohkeasti avariin ja Sterling laidalle tai penkinlaidalle.
Dickov

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MCFC


Vastaus #48 : 03.10.2020 klo 21:24:45

Pelintekijöitä, syöttelijöitä ja riplailijoita on jonoksi asti, mutta maalintekijöitä ei ole.
Erittäin hyvin tiivistetty.
Epäkomea Palloilija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luotettavat lähteet ja raportit


Vastaus #49 : 03.10.2020 klo 21:34:04

Pelintekijöitä, syöttelijöitä ja riplailijoita on jonoksi asti, mutta maalintekijöitä ei ole. Nekin vähäiset ovat saikulla.

Ja tuo ei tänään eikä viime pelissä vaikuttanut kyllä sitten lainkaan joukkueelta. Eiköhän tässä voi pian katseet suunnata sinne seuraavaan kauteen, seuraavalla kierroksella taitaa tulla turparalli Arsenalia vastaan kun Pepin opetuslapsi kyykyttää.

Laukaukset kohti maalia 2. puoliajalla hienot nolla kappaletta. Eipä jää jossiteltavaa miksei maaleja nähty.

Tässä jotenkin kutkuttavasti odottaa sen pelin paranevan kun tulee niitä palasia sinne mutta tämä menee kyllä vaan huonompaan suuntaan. Leedsillä oli sen verran hyvät tontit että paremmat miehet ja numerot olisivat olleet karut.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 21
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa