FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.01.2021 klo 01:22:43 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Kirjoittaja Aihe: Everton 2020/21: Carlo Fantastico  (Luettu 21658 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #50 : 15.10.2020 klo 09:29:23

Maju-tauko alkaa olla ohi ja on aika laskea kaatuneet. Näyttää hivenen huolestuttavalta, sillä Digne otettiin eilen Ranskan pelissä vaihtoon polvivamman takia. Ei näyttänyt välttämättä kovin pahalta, mutta mistä näitä tietää kun polvi on kyseessä. CA pitänee tänään derbyä edeltävän lehdistötilaisuutensa, jossa kuullaan varmasti lisää. Kukahan siellä sitten olisi sellainen vara-vaspa, jonka voisi heittää kentälle Salahia vastaan? Onko Nkounkou vai esimerkiksi Delph?

Myös Mina oli levännyt Kolumbian jälkimmäisen pelin "varotoimenpiteenä".
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #51 : 16.10.2020 klo 16:02:47

Ancelotti sanoi kaikkien maajoukkuepeleistä palanneiden olevan mukana joukkueessa huomenna Ylos Etelä-Amerikasta palanneiden vireystasoa vielä vähän tarkkaillaan, mutta uskoi kaiken olevan hyvin. Digne siis tosiaan selvisi vain "mustelmilla" polvikolauksestaan.

Mahdollisesti parhaalla mahdollisella kokoonpanolla derbyyn. Lähtökohdat ainakin paremmat kuin vuosiin. Saapa nähdä riitääkö 10 vuoteen ensimmäiseen voittoon? Kolme 0-0 peliä putkeen pelattu Goodisonilla.
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #52 : 17.10.2020 klo 09:48:35

Everton that. Noin. Hoidin alta pois.

Tänään on päivä. Kunpa yleisö vaan saisi olla Old Ladyllä.
Spike

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barca, Real, Inter, Milan, Liverpool, ManU


Vastaus #53 : 17.10.2020 klo 15:47:04

Etelä-Amerikasta palanneilla taisi jalka hieman painaa. Minalta muutama purku/avaus oli aika luokaton, ja Richarlisoninkin punainen näytti siltä, ettei ajatus ollut enää mukana. Onneksi ei käynyt pahemmin.

Keneltäkään ei häikäisevää peliä nähty, mutta muutama nappisuoritus riitti tasuriin. Päämaaleja on tullut tällä kaudella paljon. Pickfordilta epävarmaa suorittamista - taas - mutta vastapainoksi yksi game saver -torjunta.
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #54 : 17.10.2020 klo 15:58:23

Tuurilla tasuri sarjakärjelle Ylos Heikoin matsi Evertonilta tällä kaudella ja mielestäni Liverpool oli 80% pelistä parempi ja olisi ansainnut täydet pinnat. Väsynyttä tuntui olevan sinisten maajoukkuemiesten pelit, mutta olihan siellä muutama vastapuolellakin.

Richarlisonin kerran kaudessa pelikielto tuli sitten tähän väliin eikä nyt tuurin avustuksella maksanut pistettä. Nyt 3 ottelua kaiketi sivussa?

Keskikentältä ei tänään löytynyt riittäviä jalkoja vastustajaa vastaan. Gomes heikoin, Allan ylipelasi useamman tilanteen.

Godfrey mielestäni onnistui laitapakkina ihan hyvin ja voisi antaa kapteenin toipua rauhassa seuraavat viikot. Keane oli myös mielestäni taas ihan hyvä. Pickford teloi vastustajan ja otti muutaman hyvän kopin. Eipä tuohon voi kuitenkaan luottaa. DCL jatkaa "godmodea". Hieno pusku jälleen. James antoi muutaman makean pallon vasemmalle.

Nyt alkaa reilun parin kuukauden putki, jolloin joukkue pelaa vain viikonloppuisin. Eurooppaa kiertävät joukkueet pelaavat myös viikolla. Tämä olisi hyvä saada jotenkin hyväksi käytettyä. Sarjakärjessä 5 kierroksen jälkeen! Kuka olisi uskonut?
 
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #55 : 17.10.2020 klo 17:12:17

Merimiesnaurua kolmannella. Yyy-kaa-koo...

Oli hieno derby! Ja kerrankin näin päin parranpärinät.

Vastus oli kovin mitä eteen voi heittää. Toe to toe. Paitsi että heillä on sapluunansa ja Sininen tulee sieltä ja täältä. DCL otti sen Ysin itselleen viimeistään nyt. Siinä oli kyynel täällä silmäkulmassa kun nylon naukaisi. Dissasin kun juoksenteli kanaviin, ei ollut sen homma. Tämä on. Tarjoilu pelaa.

Riku otti punaisen, ei hyvä. Mutta ihan oikeaan paikkaan otti.

Se oli hyvä piste Punaiselle. Muut keskittyvät heidän pysäyttämiseen ja "We shall fight on the beaches. And in the air."

9+

edit: Kyllähän se yliajan hyväksymätön meni liian helposti mutta normaali syntipukki otti tänään pari semmoista millä Pepe Reina aikanaan piti naapuria pystyssä.
« Viimeksi muokattu: 17.10.2020 klo 17:17:51 kirjoittanut Bwana »
Toffeemies27

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 17.10.2020 klo 20:35:50

Onhan se kiistatta hyvän joukkueen merkki että vaikka otteet välillä ailahtelevat ja Pickfordille on mennyt helppoja niin 5 ottelun jälkeen 13 pistettä on kerrassaan erinomainen suoritus. Ei kai tähän kukaan uskonut? Pickfordilta tänään kyllä muutama erinomainen torjunta.

Richarlisonin punainen oli tänään hölmö. Mahtaako turhautua kun itselle ei maaleja tule, tänäänkin tolppaa lähemmäs ei päässyt. Vieressä sitten DCL vetää ihan hurjassa vireessä.

Carlo oli ottelun jälkeen todennut Kennyn ilmeisesti olevan ensi pelissä So’tonia vastaan pelikunnossa. Takareisivamma Colemanilla mutta toivotaan ettei pahempaa. Godfrey suoriutui tänään ihan hyvin vieraalla pelipaikalla joten tässäkin on vaihtoehto.
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #57 : 23.10.2020 klo 09:33:14

Sunnuntain Southampton peliin lähdetään hieman vajaalla miehistöllä. Richarlison pelikiellossa, Coleman takareiden vuoksi mahdollisesti majutaukoon asti ja lisäksi James sai puujalan Liverpool pelin alussa Van Dijkilta. Näköjään kykeni lämpimänä pelaaman sen pelin, mutta nyt vaivannut sen verran ettei ole kyennyt harjoittelemaan. Carlo sanoi miehen olevan sivussa "hyvin todennäköisesti" eli ehkä paluu tapahtuu sitten Newcastlea vastaan.

Isoja menetyksiä ja nyt nähdään kuinka muu rosteri vastaa huutoon. Colemanin paikannee Godfrey, joka onnistui ihan hyvin derbyssä tullessaan sisään. Myös Kenny on lähellä pelikuntoa ja pieni mahdollisuus luonnollisena oikeana pakkina kentälle. Richarlisonin ja Jamesin paikalle on useampia mahdollisuuksia. Iwobi on paikannut usein kesken pelin ja tullee avaukseen. Toinen paikka on Bernardin ja Gordonin välinen. Itse toivoisin Gordonia, joka on enemmän Richarlisonin tapainen pelaaja. Bernard ehkä sitten vaihdosta. Lisäksi Gomesin voisi pistää heikon pelin jälkeen penkille ja Sigurdsson tilalle kokeilemaan avauksesta.

Varmasti Soton on noilla vaihdoillakin voitettavissa, mutta vaikeampaa kuitenkin.

E. Äskeisessä pressissä sanoi Jamesin treenanneen osittain joukkueen mukana tänään eikä sulkenut täysin mahdollisuutta pelaamisesta sunnuntaina Ylos
« Viimeksi muokattu: 23.10.2020 klo 14:45:46 kirjoittanut Häbödiskäbödis »
Spike

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barca, Real, Inter, Milan, Liverpool, ManU


Vastaus #58 : 23.10.2020 klo 17:44:58

Jamesin puujalka on varmasti tosiasia, mutta luulen että Ancelotti on hieman paisutellut vaivaa, jotta saisi huomion pois Pickfordista, joka on ollut keskellä jättimäistä paskamyrkyä. Luulen, että mies on kunnossa sunnuntaina. Toivottavasti Pickford on saanut itsensä kasattua henkisesti.
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #59 : 24.10.2020 klo 09:48:41

Lakkia päästä veljet. Virgilin kuolemasta tulee piakkoin tasan viikko.

Eiku ttu, täähän "omien" koppi. Siinä tapauksessa: On muuten ollut lystikästä luettavaa tämän viikon. "Miksi sanoit että Hames loukkaantui VVD:n myöhästyneestä taklauksesta? Koitat kalastella pinnoja?"

"No koska se loukkaantui VVD:n myöhästyneestä taklauksesta." Carlo fantastico. Melko satavarma olen että Rodriguez on huomenna avauksessa. Ancelotti on ennenkin päässyt naapurinsa ihon alle...

Soton ei ole heleppo vieraissa. Jo alun alkaen itse odottanut kovaa keskikentän vääntöä ja muuta kalinaa. Poissaoloja on rosterissa mutta Doucourte ja Allan lienevät mukana. Niiltä tonteilta Saintsin kaato alkaa, jos alkaa. Linjaa en pelkää niinkään paljoa, keskusta on ihan mallillaan, samoin vasen. Oikeallekin löytyy tarvittaessa stunttaaja, se nähtiin jo.
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #60 : 25.10.2020 klo 18:05:29

Ja niinhän siinä kävi että siinä keskikentällä sitä tilaa oli Southamptonilla oleskella. Nähtiin myös että puolustuksen oikealle laidalle ei stunttaaja ollutkaan... Gylfiltä yksi hieno kuti rimaan ja muuten sitten hoh hoijaa. Hienosti hoiteli S'tonin toisessa puskutontinkin. Tosin siellä takana oli kaksi raitapaitaa täysin keskenään eli missäs oli myös Digne? Fransmanni meni ja kruunasi puhteensa sitten punikillakin joka nyt kyllä oli höpöhöpö-tason vihellys. Tilanteessa ensimmäisestä rikkeestään olisi kelun ansainnut mutta että suora kolmen pelin arvoinen röda ja ei edes videoilla käyty? No, muuttunee hovissa. Nkounkouta ensi matsiin vaan kentälle.

Ylivoimaisesti paskimman esityksen veti kyllä sitten, valovuoden erolla muihin alisuorittajiin, Iwobi. Kasa höyryävää. Jatkuvasti väärää ratkaisua kaksi sekuntia myöhässä. Kakkosena parsekin verran muista erottuen touhuili Godfrey. Hänelle voidaan vähän suoda anteeksi koska väärällä paikallahan siellä mentiin.

Aivan höpö höpö suoritus Siniseltä, joskin kyllähän S'ton oli Evertonin scoutannut hyvin eli voittajasta ei tänään jäänyt epäselvyyttä vaikka Hamekselle olisi voinut pilkun antaakin. Rodriguez vaikutti vähän kyllä loukkaantuneelta.

Toivotaan sarjakärjelle seuraavaan matsiin taas enemmän järkeä suoritukseen.
« Viimeksi muokattu: 25.10.2020 klo 18:23:30 kirjoittanut Bwana »
Spike

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barca, Real, Inter, Milan, Liverpool, ManU


Vastaus #61 : 25.10.2020 klo 18:33:23

Mikäköhän se perimmäinen syy näin huonoon esitykseen on. Southamptonin korkea prässi oli Evertonille myrkkyä alusta asti. Tämmöistä se tietysti aina välillä on. Juuri ennen sitä Dignen punaista peli alkoi - kiitos vaihtojen - kulkemaan. Iwobi kannattaa tästä eteenpäin jättää vaihtomieheksi, haastamaan väsyneitä puolustajia viimeisen vartin ajaksi.

Itse asiassa koko vasen laita oli tänään harvinaisen huono. Ringin kapeus saattaa koitua kohtaloksi tällä kaudella, ei siellä tarvita kuin pari loukkaantumisa ja peli on sekaisin. James tosiaan tuntui säästelevän itseään / ontuvan matsin lopulla, ehkä siellä on jotain vaivaa. Eipä hänkään saanut tänään kuin muutaman kerran pallon jalkaansa.
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #62 : 27.10.2020 klo 19:02:49

Dignen panna putosi yhteen matsiin. Hyväksytään nyt vaikka vertailukohtana ollut Son-Gomez kääntyi aikanaan kokonaan. Eri kausi, eri kujeet/linjat.
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #63 : 27.10.2020 klo 19:08:41

Mikäköhän se perimmäinen syy näin huonoon esitykseen on. Southamptonin korkea prässi oli Evertonille myrkkyä alusta asti. Tämmöistä se tietysti aina välillä on. Juuri ennen sitä Dignen punaista peli alkoi - kiitos vaihtojen - kulkemaan. Iwobi kannattaa tästä eteenpäin jättää vaihtomieheksi, haastamaan väsyneitä puolustajia viimeisen vartin ajaksi.

Itse asiassa koko vasen laita oli tänään harvinaisen huono. Ringin kapeus saattaa koitua kohtaloksi tällä kaudella, ei siellä tarvita kuin pari loukkaantumisa ja peli on sekaisin. James tosiaan tuntui säästelevän itseään / ontuvan matsin lopulla, ehkä siellä on jotain vaivaa. Eipä hänkään saanut tänään kuin muutaman kerran pallon jalkaansa.


Kaikki lähti oikeastaan siitä että oikealta ei ollut Godfreyn myötä juuri palloa boksiin tulossa ja Hames ei kauheasti siellä tukenut. Näin ollen yksi pääaseista oli heti puolitehoinen sillä Dignen keskitykset oli helpompi tuplata pois/DCL napata pihteihin/Eihän se Iwobin raukkaparka osannut kertaakaan laittaa palloa ajoissa overlappiin Dignelle. Iwobille "Kellopeliappelsiini"-tyyliin loopilla videoita Pienaar-Baines yhdistelmistä niin kauan että oppii...
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #64 : 01.11.2020 klo 20:31:30

No näiden kahden ottelun jälkeen on ainakin selvää, että useamman avainpelaajan poissaoloihin ei tällä joukkueella ole varaa. Laitapakeille ei ole kunnon tuuraajia ja keskikentällä ollaan kusessa jos ollaan Sigurdssonin ja Gomesin "sähäkkyyden" varassa. Richarlison on vielä Manua vastaan sivussa, joten eipä siitäkään pelistä uskalla paljoa odottaa pinnojen suhteen. Toivottavasti brassia edes vituttaa se täysin idioottimainen derbyssä hankittu punainen.

Iwobilta vaihteeksi vähän parempi "supersub" esitys oikealla laidalla ja sai sentään rakennettua pari maalipaikkaa DCL:lle, joten tällä kertaa sisupuukko hänelle. Näyttäisi kykenevän ihan kelvollisiin 25 minuutin esityksiin vaihdosta tullessaan, joten ehkä hän on ihan oikeassa roolissa tällä hetkellä.

Tosun palasi kokoonpanoon ja myös Gbamin on CA:n mukaan pelikunnossa seuraavan maju-tauon jälkeen, joten ainakin tässä pitäisi olla pitkästä aikaa koko kokoonpano Carlolla käytettävissä.
Sharp

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 03.11.2020 klo 14:19:36

Itse antaisin sisupuukon tällä kertaa Gylfille, joka edes näennäisesti näytti siltä, että ei halua hävitä.

Sen sijaan Gomes alkaa olla nähty. Jälleen tosi heikko esitys. Ok, viime kaudella paha loukki, mutta eihän noin huonosti voi viikosta toiseen pelata. Ja totuuden nimissä ne esitykset viime kaudella ennen loukkaantumistaan eivät olleet juurikaan parempia. Esim. Aston Villa vieraspelissä yksi huonoimmista, mitä olen ikinä nähnyt. Ja olen jokusen nähnyt. Fanien keskuudessa taitaa vielä ratsastaa sillä yhdellä hyvällä Anfieldin "Pickford -derbyllä", mutta siitä alkaa olla jo aikaa. Jos vaikka Davis pelaisi yhtä huonosti, saisi paljon enemmän paskaa niskaan.

Toivottavasti Gomes parantaa, mutta avauskokoonpanossa hänen paikka ei pitäisi tällä hetkellä olla.
Somehörhö

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Toffees, Adama Traoren reidet


Vastaus #66 : 09.11.2020 klo 14:13:59

Lauantaina puuhasteltiin taas melkoisesti darraista Manua vastaan ja samat ongelmat kentällä toistuivat kuin aikaisemmissakin matseissa. Ei olisi tauko tässä kohtaa parempaan paikkaan voinut tulla ja Carlolla on nyt pari viikkoa aikaa laittaa rivit taas järjestykseen.

Suurin ongelma tällä hetkellä on selkeästi tuo keskikentän ja puolustuksen välinen organisointi. Evertonin keskikenttä on niin helvetin hidas, että sieltä ei keretä ajoissa auttamaan epävarmaa puolustusta. Lauantaina kokeiltiin Gomesin tilalla Sigurdssonia, mutta tulos oli aivan sama. Kummankaan paikka ei pitäisi tällä hetkellä olla avauskokoonpanossa. Olihan se toki Carlolta melkoinen älynväläys heittää esim. jääkylmä Holgate toppariksi tämmöistä vastustajaa vastaan ja tulos on nähtävissä Manun ekoissa maaleissa. Muista jampoista etenkin James on selkeästi puolikuntoinen ja hänellekin tauko tekee nyt hyvää ja pääsee latailemaan akkuja.

Tauon jälkeen vastassa Fulham ja Richarlison palaa kokoonpanoon. Odotettavissa on jonkin verran parannusta. Fulhamin lisäksi kohdataan seuraavissa peleissä Leeds ja Burnley. Näistä kolmesta pelistä olisi pakko ottaa 9 pojoa, että saataisiin homma takaisin raiteilleen. En toki pidätä hengitystä, koska kyseessä on kuitenkin Everton.
Somehörhö

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Toffees, Adama Traoren reidet


Vastaus #67 : 26.11.2020 klo 19:25:57

Niinhän siinä sitten kävi, että Evertonmainen tuuri jatkuu ja Lucas Digne viettää ainakin seuraavat pari kuukautta vesijumpassa. Joukkueen tärkein pelaaja Richarlisonin ja Hamesin jälkeen, joten erittäin pahaan paikkaan tuli tämä takaisku. Nyt olisi sitten mahdollisen korvaajan, eli tässä tapauksessa Niels Nkounkoun otettava vähän roolia - tosin taannoisen Newcastle puuhastelun jälkeen odotukset tuon osalta eivät kovin korkealla ole. Se hyvä puoli toki, että siirtoikkunaan enää vähän yli kuukausi, josta voi sitten korvaajaa etsiä jos/kun homma ei lähde kulkemaan.

Niin ja onhan siellä toki toisen puolen laitapakki kapteeni Colemankin edelleen sivussa. Jotain tälläista 3-5-2 variaatiota voisi lähiviikkoina ehkä kokeilla:

               Richarlison    DCL
                     James
               Allan      Doucoure
 Nkounkou                           Holgate
               Mina Keane Godfrey
                     Pickford
Somehörhö

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Toffees, Adama Traoren reidet


Vastaus #68 : 28.11.2020 klo 21:44:50

On tämä lammaslauma vaan yksi naurunaihe vuodesta ja kaudesta toiseen. Ihan sama vaikka olisi Pep managerina niin menestystä on turha odottaa. Olipahan Italian nerolta melkoinen veto lähteä tällaista vastustajaa vastaan kolmella topparilla liikenteeseen. Nkounkou ilmeisesti nyt sitten viltissä sen yhden huonon pelin (Newcastle) jälkeen kun ei edes penkille mahtunut. Muista pelaajista Allan ja Hames ovat osoittautumassa alkuhuuman jälkeen ihan samanlaiseksi hitaiksi palkkasoturiksi kuin Sigurdsson. DCL:n maaleilla voidaan tuurilla pisteitä naarata, mutta joka pelissä soi vähintään kerran omissa mikä on ainainen fakta.

Joulukuussa tulossa pelit mm. Chelseaa, Lestöä ja Cityä vastaan. Kuinka monta pistettä noista esim on odotettavissa? Niinpä. Putoamistaistelu here we come again.
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #69 : 28.11.2020 klo 22:47:42

Joo-o. Sininen meni ja hävisi 800 metrin juoksukilpailun pallon kanssa.

Carlo oli pakotettu taas kolmen alakertaan koska joo. Olisihan sinne Nkounkouta ja Kennyä voinut pistää mutta kummatkaan eivät varsinaisesti ole säihkyneet vastuuta saatuaan, sen pari kertaa. Ymmärrän.

Yleensä asioista ei tule mitään jos pelaajat joutuvat pelaamaan vierailla pelipaikoilla. Niin nytkin.

Positiivisia: Pickford. En pistä maaliakaan hänen piikkiinsä, sivuverkko naukaisi ja kuti tuli "peittämään" tulleen Godfreyn puikoista läpi. Lähtihän se vähän kauempaa toki. Davieskaan ei pahemmin töhöillyt ja teki sitä mihin ihan hyvin pystyy.

Noin muuten: Kyllä mä taas kirosin itseäni 'bout 35 vuoden takaa. Onhan tämä nyt yksi perkeleen kivireki seurattavaksi.
Spike

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barca, Real, Inter, Milan, Liverpool, ManU


Vastaus #70 : 28.11.2020 klo 23:06:45

Mun mielestäni taas Allan oli Evertonin paras ja James hyvänä kakkosena. Hieman oli epäonnea matkassa mm. hylättyjen maalien suhteen, mutta viimeistely oli se mikä olisi pitänyt olla parempaa. DCL:lää ei viitsi moittia, mutta Richarlisonin olisi pitänyt pystyä tekemään ainakin yksi tänään. Kyllä niitä paikkoja oli aika hyvin, kun ottaa huomioon pelin luonteen.
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #71 : 13.12.2020 klo 10:13:40

Pienen korpivaelluksen jälkeen ihan mukiinmenevä esitys varamiehiseltä Toffeelta. Ihan selvinpäin katselin matsia ja silti täytyy kehua Iwobin sekä Gylfin suoritusta, Iwobin muutamaa keskitystä lukuunottamatta.

Kentän kunkku oli Keane. Varsinaisia epäonnistujia ei ryhmästä löytynytkään, Riku nyt tietty vähän tuhnuili taas ja Pickford pääsi Pickfordeiluistaan parilla tolpan kolinalla (ensimmäinen niistä oli kyllä torjunta, jälkimmäinen typerä väärään suuntaan loikkelehtiminen vaparissa) ja maalin katolle pudonneella tsipillä.

Godfrey ja Holgate pelasivat laitapakkeja, eikä sekään ihan tuiksi mennyt. Allanilta hienoa tappelua keskikentällä, tuli vähän eräs Gennaro Ivan ajoittain mieleen. Lappuhan sieltä toki tuli ja näinpä herra taitaakin olla seuraavasta sivussa? Korteista voisi sen verran kitistä että kyllähän vierailijalta esim. Reese-Jameksen oli pitänyt olla, Evertonille vallinneen linjan mukaan, siinä 70 minuutin kohdalla pesulla. No, nämä ovat näitä.

Kaiken kaikkiaan siinä oli taas vähän sitä vanhan liiton Evertonia. Ei tarvitse tällä kertaa Moyesin pyöriä haudassaan... Pallonhallinta oli vierailla mutta ei sieltä juuri mitään noiden yllä mainittujen lisäksi tullut. 33 keskitystä, jokainen Minan tai Keanen päähän.

Tasainen matsi. Carlo vs Lampard = Rahnasto vs Turhapuro. Ihan välttämättä ei tarvitsisi kuitenkaan nyt valittua lähestymistapaa jatkossa valita. Vaikka voitto tulikin.
« Viimeksi muokattu: 13.12.2020 klo 12:06:52 kirjoittanut Bwana »
Somehörhö

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Toffees, Adama Traoren reidet


Vastaus #72 : 13.12.2020 klo 10:43:25

Sehän oli ihan yllättävän positiivinen esitys eilen ja nollapeli siihen päälle (huh huh). Vissiin pitäisi joka peli pelata Ch€lskiä vastaan kun saadaan kaivettua aina niitä vastaan joku hirveä tsemppimoodi päälle (kuten vuosi sitten). Gylfiltä varmaan paras peli Evertonin paidassa ja siihen päälle vielä viileä rankkarin upotus Mustan Kepan töhöillessä DCL nurin rankkarialueella.

Jännä nähdä nyt lähteekö Carlo ensi peleihin muuttamaan formaatiota kun Hames ja Coleman ovat palaamassa vemppaosastolta. Gylfiä ja Hamesia en haluaisi nähdä samaan aikaan kentällä kun ei ole vissiin koskaan toiminut tuo kombinaatio. Coleman luultavasti palaa oikeaksi pakiksi ja Holgate ottanee Minan paikan topparina viimeistään ensi lauantaina Arsea vastaan. Kierrätystä on anyway luvassa tässä joulunajan otteluruuhkassa.

Tämän päivän jälkeen 7 pts kärkeen oletuksella että Puppelit ja Spurs hoitavat omat pelinsä. Ei niin huono tilanne sittenkään vaikka viime ajat ovatkin olleet tuloksellisesti ja pelillisesti melko synkkiä. Eteenpäin ja keskiviikkona Kettujen vieraaksi.
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #73 : 13.12.2020 klo 19:06:26

Chelsea on ollut Goodisonilla sopiva vastus. 8 edellistä peliä on 6-1-1 Evertonille. Eilen hieno puolustustaistelu. Loukkaantumiset minimoineet kyllä pallollista peliä. Nyt onneksi useampia otteluita vahvoja vastustajia vastaan ja varmaan samalla 4 topparin linjalla tullaan pelaamaan muutama ottelu. Coleman lienee pian palaamassa, joten saa nähdä tippuuko sitten kuka toppareista penkille.

Ei heikkoa lenkkiä eilen paitsi ehkä Richarlison. Kiukuttelu Sigurdssonin kanssa perutun pilkun antamisesta näyttää, että mies on aika tuskastunut oman pelinsä tehottomuudesta. Muuten tuo puolustaa  ja tekee työtä entiseen malliin. Pickfordilta pari hetkeä taas joista olisi jokin voinut kostautua, mutta yleisesti hieman parantanut viime peleissä.

Leicesteriä vastaan altavastaajana puolustamaan ja samalla tsempillä voi piste tahi kolmekin lähteä mukaan.
Somehörhö

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Toffees, Adama Traoren reidet


Vastaus #74 : 15.12.2020 klo 21:14:03

Hames ja Coleman ovat huomenna vielä sivussa Leicesterin vierailulta, eli avauskokoonpano säilynee muuttumattomana. Carletton mukaan Coleman todennäköisesti mukana Arsea vastaan lauantaina, mutta Hamesin paluuta saatetaan joutua odottamaan jopa tapanin kierrokselle asti. Sairaslistalla edelleen myös mysteerimies Gbamin, jonka paluuta tässä on jo jokunen viikko venailtu, mutta ylemmätkään professorit eivät tunnu tietävän tuleeko tuosta enää jalkapalloilijaa Evertonille.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines