FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.10.2020 klo 09:20:53 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3]
 
Kirjoittaja Aihe: Everton 2020/21: Carlo Fantastico  (Luettu 11303 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #50 : 15.10.2020 klo 09:29:23

Maju-tauko alkaa olla ohi ja on aika laskea kaatuneet. Näyttää hivenen huolestuttavalta, sillä Digne otettiin eilen Ranskan pelissä vaihtoon polvivamman takia. Ei näyttänyt välttämättä kovin pahalta, mutta mistä näitä tietää kun polvi on kyseessä. CA pitänee tänään derbyä edeltävän lehdistötilaisuutensa, jossa kuullaan varmasti lisää. Kukahan siellä sitten olisi sellainen vara-vaspa, jonka voisi heittää kentälle Salahia vastaan? Onko Nkounkou vai esimerkiksi Delph?

Myös Mina oli levännyt Kolumbian jälkimmäisen pelin "varotoimenpiteenä".
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #51 : 16.10.2020 klo 16:02:47

Ancelotti sanoi kaikkien maajoukkuepeleistä palanneiden olevan mukana joukkueessa huomenna Ylos Etelä-Amerikasta palanneiden vireystasoa vielä vähän tarkkaillaan, mutta uskoi kaiken olevan hyvin. Digne siis tosiaan selvisi vain "mustelmilla" polvikolauksestaan.

Mahdollisesti parhaalla mahdollisella kokoonpanolla derbyyn. Lähtökohdat ainakin paremmat kuin vuosiin. Saapa nähdä riitääkö 10 vuoteen ensimmäiseen voittoon? Kolme 0-0 peliä putkeen pelattu Goodisonilla.
Bwana

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #52 : 17.10.2020 klo 09:48:35

Everton that. Noin. Hoidin alta pois.

Tänään on päivä. Kunpa yleisö vaan saisi olla Old Ladyllä.
Spike

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barca, Real, Inter, Milan, Liverpool, ManU


Vastaus #53 : 17.10.2020 klo 15:47:04

Etelä-Amerikasta palanneilla taisi jalka hieman painaa. Minalta muutama purku/avaus oli aika luokaton, ja Richarlisoninkin punainen näytti siltä, ettei ajatus ollut enää mukana. Onneksi ei käynyt pahemmin.

Keneltäkään ei häikäisevää peliä nähty, mutta muutama nappisuoritus riitti tasuriin. Päämaaleja on tullut tällä kaudella paljon. Pickfordilta epävarmaa suorittamista - taas - mutta vastapainoksi yksi game saver -torjunta.
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #54 : 17.10.2020 klo 15:58:23

Tuurilla tasuri sarjakärjelle Ylos Heikoin matsi Evertonilta tällä kaudella ja mielestäni Liverpool oli 80% pelistä parempi ja olisi ansainnut täydet pinnat. Väsynyttä tuntui olevan sinisten maajoukkuemiesten pelit, mutta olihan siellä muutama vastapuolellakin.

Richarlisonin kerran kaudessa pelikielto tuli sitten tähän väliin eikä nyt tuurin avustuksella maksanut pistettä. Nyt 3 ottelua kaiketi sivussa?

Keskikentältä ei tänään löytynyt riittäviä jalkoja vastustajaa vastaan. Gomes heikoin, Allan ylipelasi useamman tilanteen.

Godfrey mielestäni onnistui laitapakkina ihan hyvin ja voisi antaa kapteenin toipua rauhassa seuraavat viikot. Keane oli myös mielestäni taas ihan hyvä. Pickford teloi vastustajan ja otti muutaman hyvän kopin. Eipä tuohon voi kuitenkaan luottaa. DCL jatkaa "godmodea". Hieno pusku jälleen. James antoi muutaman makean pallon vasemmalle.

Nyt alkaa reilun parin kuukauden putki, jolloin joukkue pelaa vain viikonloppuisin. Eurooppaa kiertävät joukkueet pelaavat myös viikolla. Tämä olisi hyvä saada jotenkin hyväksi käytettyä. Sarjakärjessä 5 kierroksen jälkeen! Kuka olisi uskonut?
 
Bwana

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #55 : 17.10.2020 klo 17:12:17

Merimiesnaurua kolmannella. Yyy-kaa-koo...

Oli hieno derby! Ja kerrankin näin päin parranpärinät.

Vastus oli kovin mitä eteen voi heittää. Toe to toe. Paitsi että heillä on sapluunansa ja Sininen tulee sieltä ja täältä. DCL otti sen Ysin itselleen viimeistään nyt. Siinä oli kyynel täällä silmäkulmassa kun nylon naukaisi. Dissasin kun juoksenteli kanaviin, ei ollut sen homma. Tämä on. Tarjoilu pelaa.

Riku otti punaisen, ei hyvä. Mutta ihan oikeaan paikkaan otti.

Se oli hyvä piste Punaiselle. Muut keskittyvät heidän pysäyttämiseen ja "We shall fight on the beaches. And in the air."

9+

edit: Kyllähän se yliajan hyväksymätön meni liian helposti mutta normaali syntipukki otti tänään pari semmoista millä Pepe Reina aikanaan piti naapuria pystyssä.
« Viimeksi muokattu: 17.10.2020 klo 17:17:51 kirjoittanut Bwana »
Toffeemies27

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 17.10.2020 klo 20:35:50

Onhan se kiistatta hyvän joukkueen merkki että vaikka otteet välillä ailahtelevat ja Pickfordille on mennyt helppoja niin 5 ottelun jälkeen 13 pistettä on kerrassaan erinomainen suoritus. Ei kai tähän kukaan uskonut? Pickfordilta tänään kyllä muutama erinomainen torjunta.

Richarlisonin punainen oli tänään hölmö. Mahtaako turhautua kun itselle ei maaleja tule, tänäänkin tolppaa lähemmäs ei päässyt. Vieressä sitten DCL vetää ihan hurjassa vireessä.

Carlo oli ottelun jälkeen todennut Kennyn ilmeisesti olevan ensi pelissä So’tonia vastaan pelikunnossa. Takareisivamma Colemanilla mutta toivotaan ettei pahempaa. Godfrey suoriutui tänään ihan hyvin vieraalla pelipaikalla joten tässäkin on vaihtoehto.
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #57 : 23.10.2020 klo 09:33:14

Sunnuntain Southampton peliin lähdetään hieman vajaalla miehistöllä. Richarlison pelikiellossa, Coleman takareiden vuoksi mahdollisesti majutaukoon asti ja lisäksi James sai puujalan Liverpool pelin alussa Van Dijkilta. Näköjään kykeni lämpimänä pelaaman sen pelin, mutta nyt vaivannut sen verran ettei ole kyennyt harjoittelemaan. Carlo sanoi miehen olevan sivussa "hyvin todennäköisesti" eli ehkä paluu tapahtuu sitten Newcastlea vastaan.

Isoja menetyksiä ja nyt nähdään kuinka muu rosteri vastaa huutoon. Colemanin paikannee Godfrey, joka onnistui ihan hyvin derbyssä tullessaan sisään. Myös Kenny on lähellä pelikuntoa ja pieni mahdollisuus luonnollisena oikeana pakkina kentälle. Richarlisonin ja Jamesin paikalle on useampia mahdollisuuksia. Iwobi on paikannut usein kesken pelin ja tullee avaukseen. Toinen paikka on Bernardin ja Gordonin välinen. Itse toivoisin Gordonia, joka on enemmän Richarlisonin tapainen pelaaja. Bernard ehkä sitten vaihdosta. Lisäksi Gomesin voisi pistää heikon pelin jälkeen penkille ja Sigurdsson tilalle kokeilemaan avauksesta.

Varmasti Soton on noilla vaihdoillakin voitettavissa, mutta vaikeampaa kuitenkin.

E. Äskeisessä pressissä sanoi Jamesin treenanneen osittain joukkueen mukana tänään eikä sulkenut täysin mahdollisuutta pelaamisesta sunnuntaina Ylos
« Viimeksi muokattu: 23.10.2020 klo 14:45:46 kirjoittanut Häbödiskäbödis »
Spike

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barca, Real, Inter, Milan, Liverpool, ManU


Vastaus #58 : 23.10.2020 klo 17:44:58

Jamesin puujalka on varmasti tosiasia, mutta luulen että Ancelotti on hieman paisutellut vaivaa, jotta saisi huomion pois Pickfordista, joka on ollut keskellä jättimäistä paskamyrkyä. Luulen, että mies on kunnossa sunnuntaina. Toivottavasti Pickford on saanut itsensä kasattua henkisesti.
Bwana

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #59 : 24.10.2020 klo 09:48:41

Lakkia päästä veljet. Virgilin kuolemasta tulee piakkoin tasan viikko.

Eiku ttu, täähän "omien" koppi. Siinä tapauksessa: On muuten ollut lystikästä luettavaa tämän viikon. "Miksi sanoit että Hames loukkaantui VVD:n myöhästyneestä taklauksesta? Koitat kalastella pinnoja?"

"No koska se loukkaantui VVD:n myöhästyneestä taklauksesta." Carlo fantastico. Melko satavarma olen että Rodriguez on huomenna avauksessa. Ancelotti on ennenkin päässyt naapurinsa ihon alle...

Soton ei ole heleppo vieraissa. Jo alun alkaen itse odottanut kovaa keskikentän vääntöä ja muuta kalinaa. Poissaoloja on rosterissa mutta Doucourte ja Allan lienevät mukana. Niiltä tonteilta Saintsin kaato alkaa, jos alkaa. Linjaa en pelkää niinkään paljoa, keskusta on ihan mallillaan, samoin vasen. Oikeallekin löytyy tarvittaessa stunttaaja, se nähtiin jo.
Bwana

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #60 : 25.10.2020 klo 18:05:29

Ja niinhän siinä kävi että siinä keskikentällä sitä tilaa oli Southamptonilla oleskella. Nähtiin myös että puolustuksen oikealle laidalle ei stunttaaja ollutkaan... Gylfiltä yksi hieno kuti rimaan ja muuten sitten hoh hoijaa. Hienosti hoiteli S'tonin toisessa puskutontinkin. Tosin siellä takana oli kaksi raitapaitaa täysin keskenään eli missäs oli myös Digne? Fransmanni meni ja kruunasi puhteensa sitten punikillakin joka nyt kyllä oli höpöhöpö-tason vihellys. Tilanteessa ensimmäisestä rikkeestään olisi kelun ansainnut mutta että suora kolmen pelin arvoinen röda ja ei edes videoilla käyty? No, muuttunee hovissa. Nkounkouta ensi matsiin vaan kentälle.

Ylivoimaisesti paskimman esityksen veti kyllä sitten, valovuoden erolla muihin alisuorittajiin, Iwobi. Kasa höyryävää. Jatkuvasti väärää ratkaisua kaksi sekuntia myöhässä. Kakkosena parsekin verran muista erottuen touhuili Godfrey. Hänelle voidaan vähän suoda anteeksi koska väärällä paikallahan siellä mentiin.

Aivan höpö höpö suoritus Siniseltä, joskin kyllähän S'ton oli Evertonin scoutannut hyvin eli voittajasta ei tänään jäänyt epäselvyyttä vaikka Hamekselle olisi voinut pilkun antaakin. Rodriguez vaikutti vähän kyllä loukkaantuneelta.

Toivotaan sarjakärjelle seuraavaan matsiin taas enemmän järkeä suoritukseen.
« Viimeksi muokattu: 25.10.2020 klo 18:23:30 kirjoittanut Bwana »
Spike

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barca, Real, Inter, Milan, Liverpool, ManU


Vastaus #61 : 25.10.2020 klo 18:33:23

Mikäköhän se perimmäinen syy näin huonoon esitykseen on. Southamptonin korkea prässi oli Evertonille myrkkyä alusta asti. Tämmöistä se tietysti aina välillä on. Juuri ennen sitä Dignen punaista peli alkoi - kiitos vaihtojen - kulkemaan. Iwobi kannattaa tästä eteenpäin jättää vaihtomieheksi, haastamaan väsyneitä puolustajia viimeisen vartin ajaksi.

Itse asiassa koko vasen laita oli tänään harvinaisen huono. Ringin kapeus saattaa koitua kohtaloksi tällä kaudella, ei siellä tarvita kuin pari loukkaantumisa ja peli on sekaisin. James tosiaan tuntui säästelevän itseään / ontuvan matsin lopulla, ehkä siellä on jotain vaivaa. Eipä hänkään saanut tänään kuin muutaman kerran pallon jalkaansa.
Bwana

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #62 : 27.10.2020 klo 19:02:49

Dignen panna putosi yhteen matsiin. Hyväksytään nyt vaikka vertailukohtana ollut Son-Gomez kääntyi aikanaan kokonaan. Eri kausi, eri kujeet/linjat.
Bwana

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #63 : 27.10.2020 klo 19:08:41

Mikäköhän se perimmäinen syy näin huonoon esitykseen on. Southamptonin korkea prässi oli Evertonille myrkkyä alusta asti. Tämmöistä se tietysti aina välillä on. Juuri ennen sitä Dignen punaista peli alkoi - kiitos vaihtojen - kulkemaan. Iwobi kannattaa tästä eteenpäin jättää vaihtomieheksi, haastamaan väsyneitä puolustajia viimeisen vartin ajaksi.

Itse asiassa koko vasen laita oli tänään harvinaisen huono. Ringin kapeus saattaa koitua kohtaloksi tällä kaudella, ei siellä tarvita kuin pari loukkaantumisa ja peli on sekaisin. James tosiaan tuntui säästelevän itseään / ontuvan matsin lopulla, ehkä siellä on jotain vaivaa. Eipä hänkään saanut tänään kuin muutaman kerran pallon jalkaansa.


Kaikki lähti oikeastaan siitä että oikealta ei ollut Godfreyn myötä juuri palloa boksiin tulossa ja Hames ei kauheasti siellä tukenut. Näin ollen yksi pääaseista oli heti puolitehoinen sillä Dignen keskitykset oli helpompi tuplata pois/DCL napata pihteihin/Eihän se Iwobin raukkaparka osannut kertaakaan laittaa palloa ajoissa overlappiin Dignelle. Iwobille "Kellopeliappelsiini"-tyyliin loopilla videoita Pienaar-Baines yhdistelmistä niin kauan että oppii...

 
Sivuja: 1 2 [3]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines