FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
14.04.2021 klo 22:38:48 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 6
 
Kirjoittaja Aihe: 3ª Giornata  (Luettu 10346 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sardinho17

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #25 : 04.10.2020 klo 03:19:15

Eihän siinä muuta kuin Napolin koronaan sairastuneet pelaajat askiin ja juvelta jää muutamat seuraavat kierrokset välistä. juve on aina ollut mauttomuuden huippu ja jatkaa sitä samaa linjaa tulevaisuudessa. Tuokkoset vaan tömähtelee kurikassa lattialle

Elmas ja Zielinski voi jäädä karanteeniin niin kuin pitääkin. Sitten alkaakin kahden viikon majutauko millon voi sairastaa, jos huono tuuri käy ja tulee useampia tartuntoja. Pelasihan Milanikin oman ottelun, vaikka Zlatanilla oli todettu korona. Siitä olen samaa mieltä, että Juve on mauttomuuden huippu. Pitäisi antaa kyllä välillä muidenkin voittaa.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #26 : 04.10.2020 klo 03:31:12

Sehän vaan sataa muun sarjan laariin, että Pirjo ei saa vielä potkija Juven peräsimestä kärsittyään murskatappion Napolille.

Ajankohdashta huolimatta viesti on kirjoitettu selvinpäin ja täysissä sielun sekä ruumiin voimissa. Läpällä vaan ajashtin.
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ♥


Vastaus #27 : 04.10.2020 klo 04:53:45

Juventus ilmoittaa

Uutinen

Juventus domani in campo alle 20:45

Juventus Football Club comunica che la Prima Squadra scenderà in campo per la gara Juventus – Napoli domani alle 20.45, come previsto dal calendario della Lega di Serie A.


Tyylikästä. :D

Eli Juventus ilmoittaa laittavansa pelaajat kentälle huomenna klo 20.45 kuten Serie A -kalenterissa sanotaan.

.. tyylitöntä noudattaa vallitsevia sääntöjä ? Interistien moraali on tunnetusti häilyvä, juhlivathan he mestaruuksiakin tullessaan sarjassa vasta kolmanneksi, mutta tuo näkemys kyllä yllätti, sillä yleensähän suomalainen vartoo vaikka punaisissa valoissa, vaikka kadulla kulki viimeksi viisi minuuttia sitten kuset koivilla kohti kotia kontannut nimim. punta.

Jos Lega Serie A:n mukaan Torinossa pelataan, Juventus astelee kentälle. Jos Napolia ei kentällä nähdä, selvittäköön asian urheilutuomioistuimessa Lega Serie A:n edustajien kanssa."Per la Lega si gioca"

Eihän siinä muuta kuin Napolin koronaan sairastuneet pelaajat askiin ja juvelta jää muutamat seuraavat kierrokset välistä. juve on aina ollut mauttomuuden huippu ja jatkaa sitä samaa linjaa tulevaisuudessa. Tuokkoset vaan tömähtelee kurikassa lattialle

.. tuosta tosin saattaisi Italiassa tulla nykypykälillä pahimmillaan tuomio tapon yrityksestä. Eikö muuten jo loukkaantumisten toivomisesta pitäisi tulla foorumilla automaattisesti bannit ?
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Meidän Glen


Vastaus #28 : 04.10.2020 klo 07:11:24

iivu, iivu, iivu jos ihan tarkasti luet niin missään en toivonut kenellekään loukkaantumista tai tartuntaa, mainitsin vain hyvin todennäköisen tapahtumaketjun, mikä olisi seurausta, jos tuo peli pelataan.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2020 klo 09:33:48 kirjoittanut Lihaani »
pelotudo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pazza Inter


Vastaus #29 : 04.10.2020 klo 07:35:05

Iivu kyllä spinnaa vaikka holokaustin kivaksi kesäleiriksi jos Juve on järjestämässä.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2020 klo 07:48:45 kirjoittanut pelotudo »
Kurkkusalaatti

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 04.10.2020 klo 08:17:25

Iivu kyllä spinnaa vaikka holokaustin kivaksi kesäleiriksi jos Juve on järjestämässä.
:D

Mielestäni Milan/Zlatan case on järkevä toimintatapa. Koko sirkusta ei tarvitse pysäyttää 1-2 tartuntaan. Jos vankilapaidat menevät kentälle keskenään spedeilemään, niin se on heidän asiansa. Pointti heillä kuitenkin tässä on.
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Meidän Glen


Vastaus #31 : 04.10.2020 klo 08:24:04

Eikös Napoli ole asetettu jonkinlaiseen matkustuskieltoon? Eli ei se pelkästä halusta liene kysymys?
Kurkkusalaatti

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 04.10.2020 klo 08:36:22

Eikös Napoli ole asetettu jonkinlaiseen matkustuskieltoon? Eli ei se pelkästä halusta liene kysymys?
Ilmeisesti näin. Jos eri paikallisviranomaiset saavat sooloilla omilla linjoillaan, niin aika sekava tilanne vielä edessä.
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ♥


Vastaus #33 : 04.10.2020 klo 08:54:51

Eikös Napoli ole asetettu jonkinlaiseen matkustuskieltoon? Eli ei se pelkästä halusta liene kysymys?

.. tässähän eri instituutiot nyt taistelevat, myös ylpeydestään, eli sooloileva maakunnallinen elin ja kansallisen tason jalkapalloliiga; vallitsevia säädöksiä säntillisesti noudattavaa Juventusta tästä on millään tavoin turha syyllistää. Nythän on kyse ennakkotapauksena jo siitä, voidaanko koko sarjaa ylipäätään enää jatkaa.

Italialaisinta mitä tiedän tässä polemiikissa on toki se, että kiivasta keskustelua vastuun kartoittamisesta käydään yhä ottelupäivän aamuna ja kumpikaan joukkue ei vielä tiedä pelataanko tänään illalla.Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Meidän Glen


Vastaus #34 : 04.10.2020 klo 09:02:44

Oma veikkaus casen päättymiseen on se, että Napoli matkustaa Torinoon ja sen jälkeen löytyykin "yhteisymmärrys" pelin siirtämisestä eikä ottelun pelaaminen olekaan enää niin kiinnostava ajatus.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #35 : 04.10.2020 klo 09:47:31

Whataboutismin mestari taas saapui paikalle puhumaan Interistä.

Noh, tuohon aikaan kun postasin Juventuksen ilmoituksen, tilanne oli vielä se, että terveysviranomaiset kielsivät Napolia matkustamasta. Viimeisin tieto on nyt, että tällaista kieltoa ei ole, vaan Napoli ei vaan matkustanut, jostain syystä. Kai se syykin jossain on kerrottu, mutta ei nyt tullut vastaan.
divin codino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fidanzata d'Italia


Vastaus #36 : 04.10.2020 klo 10:09:35

Heräsin aamuun, enkä pettynyt.

Onhan tässä vielä tunteja vaikka kuinka.
Nome Cognome

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Make Firenze Great Again


Vastaus #37 : 04.10.2020 klo 10:12:31

Lega Serie A:n hallitus vasta toissapäivänä (2.10.) päivitti tätä kautta koskevat koronatartuntoja käsittelevät säännöt. Tässä tärkeimmät kohdat:

Lainaus
1. qualora uno o più calciatori dello stesso Club risultassero positivi al virus SARSCoV-2 la gara - fermo quanto previsto ai punti 4 e 5 - sarà disputata. secondo il calendario di ciascuna competizione purché il Club in questione abbia almeno tredici calciatori disponibili (di cui almeno un portiere), e alla condizione che i suddetti calciatori siano, in ogni caso, risultati negativi ai test che precedono la gara in questione in ossequio al Protocollo della Federazione Italiana Giuoco

2. il numero di tredici calciatori disponibili (di cui almeno un portiere), di cui al punto 1 che precede, sarà computato tenendo in considerazione tutti i calciatori tesserati per il Club in questione ai quali sia stato assegnato il numero di maglia:

3. qualora il Club non sia in grado di schierare una squadra con il suddetto numero minimo di calciatori (pari a tredici, di cui almeno un portiere), quest'ultima - fatto salvo quanto previsto nei punti 4 e 5 - subirà la sanzione della perdita della gara con il punteggio di 0-3, senza che possa, però, applicarsi l'ulteriore penalizzazione di un punto in classifica nell'ipotesi in cui tale impossibilità dovesse manifestarsi più volte nel corso della medesima stagione sportiva;

Eli lyhyesti, lähtökohtaisesti joukkueen on pelattava ottelunsa koronatartunnoista huolimatta, kunhan sillä on käytössään vähintään 13 tervettä sarjaan rekisteröityä pelaajaa joista vähintään yhden on oltava maalivahti. Jos pelaajia ei ole tarpeeksi, joukkue tuomitaan häviämään ottelunsa lukemin 0-3.

Kilpailusäännöt ovat siis selvät: joko Napoli pelaa tänään tai Juventus korjaa 3-0-luovutusvoiton. Tässä nyt vain Lega maalasi itsensä nurkkaan housut kintuissa, kun jätti huomioimatta mahdolliset viranomaisten määräämät matkustuskiellot.

Lainaus
Il comunicato della Asl Napoli 2 Nord

In merito alla vicenda della mancata partenza della squadra del Napoli a seguito della comunicazione della positività ai tamponi per i calciatori Zielinski ed Elmas, l'Asl Napoli 2 Nord - territorialmente competente per la residenza dei due atleti - comunica che sono state applicate le norme nazionali e regionali in merito alla gestione della pandemia. Sono state effettuate le indagini epidemiologiche, sono stati disposti i tamponi a familiari e contatti stretti, è stata comunicata la delega al Medico sociale del Calcio Napoli per la gestione dei casi sospetti tesserati Napoli S.S.C. L'ASL Napoli 2 Nord - come da procedura - ha poi comunicato alle altre Aziende Sanitarie, competenti per residenza, i nominativi dei contatti stretti dei calciatori positivi, al fine di mettere in atto la procedura di tracciamento e contenimento del contagio.


Italialaisinta mitä tiedän tässä polemiikissa on toki se, että kiivasta keskustelua vastuun kartoittamisesta käydään yhä ottelupäivän aamuna ja kumpikaan joukkue ei vielä tiedä pelataanko tänään illalla.

Amen, ja lisäisin tähän vielä sen verran, että syyllinen epätietoisuuteen on taas kerran sarjan järjestäjä, eivät seurat.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #38 : 04.10.2020 klo 11:53:30

Joo ilmeisesti ei siis ole sinänsä kielletty matkustamista, mutta pelaajia on määrätty eristäytymään.

Onhan tämä nyt joka tapauksessa ihan farssi jos COVID:n takia tulee jotain 3-0 tuloksia. Siis mitä vitun järkeä tuolla Legan säännöllä nyt sitten on? Genoa-Torino siirrettiin (postpone), koska liian monella Genoan pelaajalla oli tartunta. Mutta nyt sitten matseja ei siirretäkään vaan joko pelataan tai tuomitaan toiselle 3-0? Mihin mahdollisuus ottelun siirtämisestä jäi? Sarjastahan tulee ihan pannukakku jos siellä on jotain 3-0 tuloksia COVID-sääntöjen myötä.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #39 : 04.10.2020 klo 13:13:02

Itse ainakin odotan De Laurentiisin joukkueelta dramaattista viime hetken saapumista pelaamaan ottelu ja huikeaa uhriutumista tuloksesta riippumatta. Myös takinkääntö terveys ensin -leiriin aiemmasta koronaa vähättelevästä suhtautumisesta jotenkin sopisi Napolin vekkulin omistajan tyyliin.

E. Virallinen lykkäyspyyntö tosin ilmeisesti juuri esitetty.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2020 klo 13:17:28 kirjoittanut Musta-valkoautisti »
Nasde

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 04.10.2020 klo 13:24:13

Ihmeellistä, että Salernitana sai lähteä pelaamaan vieraspeliään eilen maakunnan ulkopuolelle. Samat säännöt jne.
Jema Pelle

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #41 : 04.10.2020 klo 14:11:45

Atalanta taas vauhdissa, puhelin piippaa koko ajan :D

Taas, 4-1.
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, CAS


Vastaus #42 : 04.10.2020 klo 14:18:36

Siellä on Atalantalla tosiaan taas just another day at the office niinsanotusti :D
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR, kulmapotkut hyvästä paikasta + FantaSiat


Vastaus #43 : 04.10.2020 klo 14:44:17

Siellä on Atalantalla tosiaan taas just another day at the office niinsanotusti :D
Onko Atalanta tämän planeetan varmin valinta viihdekäyttäjille?
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, CAS


Vastaus #44 : 04.10.2020 klo 15:11:40

Onko Atalanta tämän planeetan varmin valinta viihdekäyttäjille?

Kyllä on. Kuinka usein tää joukkue edes pelaa pelejä, joissa tulee yhteensä alle kolme maalia? Ja silloinkin on yleensä paikkoja tuhlailtu.
leeremick26

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tanner Mayes, Riley Star


Vastaus #45 : 04.10.2020 klo 15:13:20

Onko Atalanta tämän planeetan varmin valinta viihdekäyttäjille?


Bodo-Glimt taitaa vetää vielä paremmaksi maalimäärien suhteen.
Melieber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, AS Roma, Ajax


Vastaus #46 : 04.10.2020 klo 15:57:25

Bodo-Glimt taitaa vetää vielä paremmaksi maalimäärien suhteen.

BG ollut kyllä ns. käytössä. :D Jottei menisi ihan offtopiciksi niin kysytään ihan ok aasinsillalla, että milloin tämä Hauge tekee debyytin Milanissa? Onko tänään jo mukana?

Nyt lähtee myös aika kova matsi käyntiin, eli mukava sunnuntai tulossa kenties. Tuoppi
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #47 : 04.10.2020 klo 16:25:09

Hauge on kokoonpanossa joo, tiedä vaikka avaisikin, kun on kuitenkin ei-loukkaantuneena, 90 minuutin kunnossa ja ei-Castillejo. Mutta debyyttiä penkiltä pidän kyllä aika todennäköisenä tälle päivälle.

Handanovicilla on kyllä komea lippis, ei ilmeisesti ilman sitä lippistä näyttänyt vielä tarpeeksi ikälopulta tuohon Interin jengiin.
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR, kulmapotkut hyvästä paikasta + FantaSiat


Vastaus #48 : 04.10.2020 klo 16:30:37

Lazzarin nopeudelle Ylos
CadornaFC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kurjenmutkan Solmupolvet


Vastaus #49 : 04.10.2020 klo 16:36:13

Hauge on kokoonpanossa joo, tiedä vaikka avaisikin, kun on kuitenkin ei-loukkaantuneena, 90 minuutin kunnossa ja ei-Castillejo. Mutta debyyttiä penkiltä pidän kyllä aika todennäköisenä tälle päivälle.

Handanovicilla on kyllä komea lippis, ei ilmeisesti ilman sitä lippistä näyttänyt vielä tarpeeksi ikälopulta tuohon Interin jengiin.
eiköhän Hauge nähdä tänään,veikkaan kanssa että penkiltä.Vastuskin on ns. täydellinen
Diaz toivottavasti avaa

Atalanta nykässy 13 kaappia 3 otteluun.tylsä serie a jne.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2020 klo 16:46:51 kirjoittanut CadornaFC »

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa