FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.03.2021 klo 04:57:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: Hamburger SV 2020/21 - Und täglich grüßt das Murmeltier  (Luettu 6899 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


: 23.10.2020 klo 14:54:13Koronakausi

Uuden alun uuden alun uuden alun uuden alun uusi alku on taas mukavasti pyörähtänyt käyntiin. Upeat neljä voittoa neljästä ottelusta ja kärkipaikka heti alkuun on kyllä hunajaa tällä kertaa suurimmilta osin etänä seuraaville Punahousujen faneille.
Iänikuinen putoamiskamppailu on nyt jo parin kauden ajan ollut nousukamppailua - ainoa pysyvä asia seurassa on ollut jatkuvat epäonnistumiset ja muutokset johtoportaassa. Aina yhtä yrmeän ja jo-naamasta-näkee-että-tyyppi-on-luonteeltaan-kusipää Dieter Heckingin aika seurassa ei vähemmän yllättäen ollut yhtä kautta pidempi... vai pitäisikö sanoa että viihtyi yllättävänkin pitkään?

Viime kausi alkoi samaan tapaan kuin kuluvakin - viidestä ensimmäisestä pelistä tasuri ja sitten neljä voittoa. Hyvä putki katkesi harmilliseen derby-tappioon St.Paulia vastaan kuudennella kierroksella. Joukkue kuitenkin kokosi pakan, ja nousukandidaateistakin väännettiin komeat voitot: 3:0 Hannoverista, 6:2 Stuttgartista. "Pohjoisen" kohtaamiset koituivat kuitenkin kohtaloksi: Kieliltä saaliina vain kaksi tasuria, Osnabrückiltä vain piste, toisesta Hannover-kohtaamisesta vain piste, ja homman kruunasi vielä toinen 2:0 tappio Reeperbahnin vihervasureille. Viimeksi mainittu pudottu Punahousut kolmannelle sijalle ensimmäisen kerran sitten avauskierroksen.
Derbytappion jälkeen lopputulema oli samanlainen myös Auessa. Korona valtasi maailmaa, ja Regensburg sentään kaatui vielä 2:1 viimeisessä ottelussa ennen pidempää taukoa.

Homma jatkui tyhjille katsomoille yli kahden kuukauden tauon jälkeen vasta lähes toukokuun puolessa välissä. Pitkä tauko ja sitä edeltänyt toinen tyrmäys Ruskeapaidoilta syöksi HSV:n tällä kaudella suohon josta ei nousua enää ollut. Koronatauon jälkeisista yhdeksästä pelistä voittoja onnistuttiin hankkimaan vain kaksi - maalin voitot Wiesbadenista ja Dynamosta. Kolmesta viimeisestä ottelusta hankittu yksi ainoa piste pudotti lopulta Hampurin ensimmäistä kertaa kaudella ulos karsijan paikaltakin. Pahimmassa mahdollisessa paikassa. Seuraava iso pettymys seuran historiankirjoihin saatiin valmiiksi viimeistä pistettä myöten.

Uusi kausi ei helpolta näytä sekään. Tappiollisia kausia toisensa perään, velkaa ns. ihan helvetisti, ja korona pakottaa edelleen pelaamaan vajaille katsomoille, jos kohta niillekään. Kühne taisi vetäytyä ainakin Volksparkstadionin nimen takaa sponssaamasta, vai mikä tilanne nyt onkaan? Eihän tuossa kissa ja hiiri -leikissä meinaa perässä kestää. Samoin vuodesta 2006 ruutupaidan rinnassa komeillut Emirates lopetti viimein yhteistyön, ja tilalle tuli Fortuna Düsseldorfin paidasta tuttu luontaistuote/pillerifirma Orthomol.JOEL POHJANPALO

Menneen kauden joukkueesta on hankala kaivaa kovin valtavasti isoja onnistujia. Laitapakki Tim Leibold 16 maalin alustuksellaan oli ehkä kokonaisuudessaan tasaisin ja kovin suorittaja. Maalikuninkuuden voittanut Sonny Kittel on samoin nostettava esille - surkea kauden loppu ja lähes 15 ottelua maaleitta himmentää tosin tätä sädekehää. Lukas Hinterseerkin väsäsi 9 maalia, mutta Sonny Kittelin tavoin jäi viimeisessä 13 ottelussa vaille merkintöjä. Ainakin näin suomalaisittain kaudesta jää silti kokonaisuudessa mieleen yksi ainoa nimi: Joel Pohjanpalo. Juhani Peltosen lähes 55 vuotta tyhjänä olleet saappaat saatiin viimein täytettyä ja Leverkusenista tammikuun lopussa saapunut Huuhkajakärki nosti välittömästi seuran suomalaiselle mediataivaalle. Eikä turhaan. Maalinteko alkoi heti toisessa ottelussa Bochmia vastaan, ja huipentui touko-kesäkuun taitteen neljän ottelun viiden maalin sarjaan. Saldoksi jäi lopulta 9 maalia 14 ottelussa. Jos yhden ainoan pelaajan olisi saanut alkaneenkin kauden joukkueeseen niin kyllähän se sympaattinen suomalaiskärki olisi ollut. Seuralta ei vaan löytynyt riittävästi likviditeettiä Dangerin lunastamiseen, ja nyt koko Suomen huomiossa saa paistatella Eisern Union.

Kader 2020/21Tor

26 Sven Ulreich
Guerreron aikanaan kulmalipulle lanaama Ulreich on ehtinyt nähdä ja kokea yhtä sun toista. Nyt 32-vuotiaana UCL-voittajana, viisinkertaisena mestarina ja kolminkertaisena Pokalin voittajana Hampurin maalille. Ainakin alku on vaikuttanut hyvältä.

1 Daniel Heuer Fernandez
Pollersbeckin lähdettyä Ranskaan saksanportugalilaisesta oli jo kehkeentymässä ykkösvahti. Ulreich tuli kuitenkin kirittämään epätasaista Heueria.

12 Tom Mickel
Derbysieger, luukkuvahti.

Abwehr

2 Jan Gyamerah
Viime kaudeksi Bochumista Hampuriin. Ensimmäinen vuosi meni loukkaantumisen takia lähinnä ohi, nyt alkukaudesta vahvaa suorittamista.

3 Moritz Heyer
Osnabrückistä saapunut toppari on ainakin alkuun vaikuttanut aika liikkuvalta ja hyvältä puolustuksen all-arounderilta.

4 Rick van Drongelen
Ajoittain hyvä, liian usein hermoherkkä virhealtis kiukuttelija. Alku lupaili parempaa.

21 Tim Leibold
Viime kaudeksi Douglas Santosia Nürnbergistä korvaamaan saapunut aivan timanttinen laitapakki. Nyky-HSV:n tärkein pelaaja.

27 Josha Vagnoman
Iso ja nopea laitapakki. Huhuttiin jo lähteväksi, mutta jäi onneksi vielä Hampuriin. Ainakin ite pidän nousevana kykynä.

28 Gideon Jung
Samoin epätasainen suorittaja, noussut kuitenkin Thiounen aikana taas avausmieheksi.

34 Jonas David
Jämäminuutteja silloin tällöin, täytemies.

35 Stephan Ambrosius
Omista junnuista ylös kolunnut 21-vuotias toppari vaikuttaa tällä kaudella viimein nousevan avaustason mieheksi. Alku on vaikuttanut erinomaiselta.

37 Toni Leistner
Kupareista saapunut dresdeniläinen on jo ehtinyt kunnostautumaan niin punaisella kortilla kuin katsojan kanssa myllyttämällä. Aikamoinen kysymysmerkki vielä.

39 Bryan Hein
19-vuotias kysymysmerkki. Ollut jo mukana kokoonpanossa kuitenkin.

Mittelfeld

6 David Kinsombi
Ajoittain erinomainen, sitten taas penkillä.

7 Khaled Narey
Vaikutti toissa kaudella Fürthistä saavuttuaan alkuun erittäin vahvalta, mutta vaipui viime kaudella täysin paitsioon. Thioune nosti taas oikealle laidalle avaukseen, ja vaikuttanut erittäin pirteältä kauden neljässä ensimmäisessä pelissä. Uusi kevät alkamassa?

8 Jeremy Dudziak
Viime kauden vahvimpia nimiä keskikentän pohjalla tai tarvittaessa laitapakkina. Tekninen, loukkaantumiset vaivaavat. Voisi hyvin pelata ylempänäkin?

10 Sonny Kittel
Edelleen se hyökkäysosaston kokonaisuudessa vaarallisin kaveri. Ainakin ite odotan hyvää kautta Kitteliltä taas.

14 Aaron Hunt
Vanha jaksaa. Ja hyvin jaksaakin. Rauhoittava pallonhallitsija ja lyhyiden syöttöjen jakelija keskikentällä. Joku vapari viime kaudella suoraan sisäänkin, mutta silti useasti tullut huudettua erikoistilanteisiin varmempaa tekijää. Viimeistä kautta varmaan viedään.

17 Xavier Amaechi
Arsenalista saapunut laituri on toistaiseksi jäänyt jämäminuuteille. Aika kysymysmerkki vielä itelle.

18 Bakery Jatta
"Vitun" se jaksaa koohottaa laidalla. Ihan sama kummalla puolella, mutta aina löytyy paikka. Täytyy olla todella kova löylymies ja valmentajien selänpesijä. Pitkät jalat ja kova poika juoksemaan, mutta ihmeen pitkään pelkästään niillä on tuolla tasolla pärjännyt. Voi kun viimein todistaisi allekirjoittaneen olevan totaalisesti väärässä.

20 Klaus Gjasula
Se kypäräpää.

24 Amadou Onana
Hoffenheimista saapunut nuori ja iso (195cm) belgian senegalilainen. Ihan vahvaa esittämistä keskikentän pohjalla heti alusta.

Angriff

9 Simon Terodde
Herra ja hidalgo. Ei kai Zweitessa paljon kovempaa nimeä voi kärkeen saada. Kolme ekaa peliä vaikutti jo todella hyvältä - aina siellä missä maalipaikkoja on. Nyt Auea vastaan jäi ensimmäistä kertaa vaille maaleja ja kunnon paikkojakin. Varmasti silti vahvistus 32-vuotiaanakin.

16 Lukas Hinterseer
Kuten sanottua niin itävaltalaisen viime kauden loppu meni penkin alle. Tämän kauden alkukaan ei ole lupaillut vielä paljon parempaa Terodden ja Wintzheimerin täyttäessa suvereenisti hyökkäyksen paikat.

11 Bobby Wood
Ei tästä mitään tule.

19 Manuel Wintzheimer
Viime kausi meni lainalla, nyt takaisin Hampuriin - ja aloittanut todella vahvasti. Veikkailin jo viime kaudella kovimpiin nousijoihin, mutta taisi vuodella mennä veikkaus pieleen.


Joko? Joko? Joko?
Nyt ei puhuta perinteisestä kotimaisesta jokojoko-pallosta, vaan siitä joko Osnabrückista saapunut nuoremman kaartin Daniel Thioune olisi se seuran uuteen kukoistukseen, tai edes takaisin Ersteen nostava tekijä? Isoja vahvistuksia ei odotetusti tullut, mutta joko nyt se nousupaikan vaatima tasaisuus olisi löytynyt? Joko tällä kaudella ne Jattan piilevät pallolliset kyvyt näkyisi tänne kaukaiseen Suomeenkin saakka? Joko Terodde tällä kaudella ohittaa Dieter Schatzschneiderin kaikkien aikojen Zweite-kanuunana? ;)

Joko uusi koitto häämöttää taivaanrannassa, vai toistuuko eilisen tapahtumat jo ties kuinka monetta kertaa?
« Viimeksi muokattu: 24.10.2020 klo 11:39:05 kirjoittanut Anzander »

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saksa. HSV, Arsenal, Porto, Juventus, Real Madrid.


Vastaus #1 : 23.10.2020 klo 18:12:03

Ylos Kiitokset taas! Komea alkukuva!

Kausi on lähtenyt mukavasti käyntiin, pahus kun keskiviikon matsi unohtui multa kokonaan. Huomenna taas mennään ja viikon päästä on sitten vaihteeksi pitkästä aikaa pakko piestä paikallisvastustaja.
MamboBob

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 23.10.2020 klo 20:06:55

Kiitos avauksesta!

Itselle HSV suosikkijengi Saksasta ja pari vuotta sitten kävin Volksparkilla katsomassa ottelun Kölniä vastaan. Peli oli sinänsä aika nihkeä kahden putoamiskurimukseen joutuneen jengin kamppailu virheiden minimoimisesta, mutta stadionin tunnelma perisaksalaiseen tapaan erinomainen ja paikallisten kanssa jäätiin olutteltoille pitkäksi ajaksi pelin jälkeen.

Seuraaminen on kuitenkin ollut useamman vuoden melko epäaktiivista ja pelejä tulee katsottua ainoastaan muutama kaudessa. Livescoren ja tämän langan viestit kuitenkin aina luen - kiitos kaikille kirjoittajille! Ylos
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #3 : 23.10.2020 klo 21:00:50

Hieno avaus. Hienoa, kun joku vielä jaksaa näitäkin kirjoittaa ja Hunt (ist cunt ;)) hänkin sitten kai jaksaa, eipä silti hyvä pelaaja. Toivottavasti ei kaksisuuntaista hissiä, vaan ensi kaudella (milloin ikinä alkaakin) taas Nordderbyjä ja kunnon yleisöjä.
« Viimeksi muokattu: 23.10.2020 klo 21:41:06 kirjoittanut Osterdeich »
Bo-Göran

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Itävaltalaiset ja lauttasaarelaiset perinneseurat


Vastaus #4 : 24.10.2020 klo 09:47:23

Edellisiä kompaten, kiitos hyvästä avauksesta Lappeenrantaan. En voi sanoa yllättyneeni.

Kausi on alkanut taas lupaavasti, mutta niinhän alkoi nämä pari edellistäkin. Aiempiin kausiin on mahtunut epätasaisia otteita ja muutamia käsittämättömiä kotitappioita ym. Kevät on myös ollut vaikeaa aikaa. Terodden ja Kittelin johtamaan hyökkäykseen en usko nousuprojekti Teil III:n kaatuvan, mutta keskuspulustus ei kyllä vieläkään herätä luottamusta, jos vastustaja pääsee nopeisiin hyökkäyksiin / suunnanmuutoksiin. Niin ja toivottavasti Thioune ymmärtää jossain vaiheessa, ettei forumsuosikki Jattan paikka ole vakioavauksessa. Ei tässä muutakaan voi.

Nykyään kun en enää hirveästi jaksa TV:stä katsella futista, tulee seuraaminen jäämään varmaan lähinnä tämän ketjun ja saksalaismedian varaan. Viikon päästä onkin jo luvassa paikalliskamppailu ruskeita naapureita vastaan kansanpuistossa eli sen voisi toki yrittää väijyä. Katsomoon en usko pääsyä olevan vielä pitkään aikaan; ainakaan ilman kausaria. 
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #5 : 24.10.2020 klo 18:34:42

Kiitosta myös täältä Anzanderille kovasta avauksesta!

Tämä alkukauden kova virehän alkaa muodostua lähes rapujuhlien ja kännisten fuksien kaltaiseksi varmaksi syksyn merkiksi.

Ehkä keväällä vahva suorittaminen jatkuisi kerrankin?
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kale pormestariksi


Vastaus #6 : 24.10.2020 klo 20:35:13

Teroddelta saatte ne nousuun riittävät maalit kyllä, ellei miehen itseuottamusta kolhita, kuten Köllessä tehtiin hommaamalla Modeste takaisin kesken kauden.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #7 : 31.10.2020 klo 08:17:54

Teroddelta saatte ne nousuun riittävät maalit kylläOn se vaan ihan vitun kova. Kuuteen peliin kahdeksan maalia koostuen neljästä Doppelpackista. Tuoppi

Kyllä tuon 2:2 tuloksen kanssa voi elää - kuudes peli jo ilman tappiota, mutta silti jäi vähän kaivelemaan ettei ensimmäisen puolikkaan hyvällä vireellä saatu tapettua peliä. Ruskeapaidoilla sitä vastoin ei tainnut noiden osumien lisäksi paljon kunnon tontteja olla (tai meni ohi tai ei jääneet mieleen). Noh, tulosurheiluahan tämä on. Ja viime kaudella tästäkin olisi kyllä tappio jäänyt käteen.

Avausryhmä pelasi erinomaisesti, huomioiden etenkin keskikentän Huntin ja ihan loistavasti pelanneen nuoren Onanan.
Esitys meni vaihtojen jälkeen vain huonompaan suuntaan, etenkin Wood ja Gjasula joutaisivat jäädä jatkossa mieluummin penkille. Kypäräpään lähes takaiskuun johtanut pallonmenetys hyökkäysryhmittymän alimpana miehenä kesken painostuksen haki kyllä vertaistaan.

Kokonaisuudessaan ilme vaikuttaa kyllä hyvältä. Maaleja soisi kyllä pikku hiljaa muillekin kuin Teroddelle, jonka loukkaantuminen nyt olisi kyllä fataali joukkueen pelille.
Jospa tuolla viikon päästä lohkeaisi jopa ensimmäinen kolmonen Kieliltä yli kahteen vuoteen?

« Viimeksi muokattu: 07.12.2020 klo 10:56:29 kirjoittanut Anzander »
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #8 : 03.11.2020 klo 13:36:19

Romaankiin huhuttu urheilujohtaja Jonas Boldt (38) näkyy saaneen 2023 asti ulottuvan kahden vuoden jatkosopimuksen. Hyviä merkkejä jatkuvuudesta. Ylos
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #9 : 09.11.2020 klo 12:54:36

Illalla sitten vielä 21:30 unihiekkaisilla silmillä vielä kierroksen kruunaava Kiel-HSV. Voitto pohjoisen pikku-derbystä vankistaisi kärkipaikan jo seitsemän pisteen erolla karsijan paikalla olevaan Fürthiin.
Kokoonpano oletettavasti hyvin tuttu:

Ulreich – Vagnoman, Gyamerah, Ambrosius, Heyer, Leibold – Onana – Hunt, Dudziak – Wintzheimer, Terodde.

Harvinaisen hiljaista ja seesteistä on noin hampurilaisittain. Muuta kummempaa mainittavaa ei taida olla, kuin että uusi kolmospaita illalla ensimmäistä kertaa käytössä.


« Viimeksi muokattu: 07.12.2020 klo 10:56:40 kirjoittanut Anzander »
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #10 : 11.11.2020 klo 12:06:26

Kyllä vaan osasi vituttaa mehevästi tuo Kiel ottelu. Vielä vähän näin parin päivän jälkeenkin, vaikka ennen kauden alkua tuo viisi voittoa ja kaksi tasuria seitsemästä avauspelistä olisi kuulostanut aika satumaisen hyvältä suoritukselta.
Homma erinomaisesti hanskassa 90 minuuttia - sitten lopussa ne perinteiset pari helppoa paikkaa tappaa peli - vaan ei. Molemmat ylivoimahyökkäykset hutiloitiin löysästi ohi, ja sitten jälkimmäisestä välittömästi se vastahyökkäys ja tasoitus. Eikä kaukana ollut Kielin voittokaan heti seuraavasta tilanteesta. Vain Man of the Match Ulreich pelasti täpärästi todellisen mahalaskun.
Eipä vielä joku vuosi sitten osannut arvata minkälainen painajaisvastustaja pohjoisen pikkuseurasta muotoutuu.
Jo toista ottelua perätysten homma tuntui hyytyvän vaihtoihin. Kieliä vastaan todellinen epäonnistuja oli Josha Vagnoman, joka vaihdosta saavuttuaan ensin menetti tuon em. maalipaikan viivyttelyllään, ja sitten välittömästi hävisi omassa päässä maaliin johtaneen kaksinkamppailun.
Bobby Wood eritoten kannattaisi todella jättää penkille: St. Paulia vastaan takaiskumaali tuli neljä minuuttia vaihdosta, ja nyt Kieliä vastaan ei enää mennyt kuin pari minuuttia. Kauas on menty siitä kun jokerihyökkääjät vielä oli pohjanpaloja.
Jos jotain positiivista nostaisi esille, niin eritoten nuori Ambrosius pelaa kyllä puolustuksessa elämänsä kautta. Samoin topparikaveri Toni Leistner vaikutti taas kentälle päästyään todella karskilta katkojalta.

Pelit jatkuvat vasta 22.11. Bochumia vastaan Volksparkilla.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #11 : 22.11.2020 klo 21:24:37


Bobby Wood eritoten kannattaisi todella jättää penkille: St. Paulia vastaan takaiskumaali tuli neljä minuuttia vaihdosta, ja nyt Kieliä vastaan ei enää mennyt kuin pari minuuttia.

Ei miulla paljon muuta.

St.Pauli sysäsi näköjään tänäkin vuonna Punahousut kunnon alamäkeen. Nyt jo kolmas ottelu ilman voittoa ja samalla kauden ensimmäinen tappiokin.
Todella olematonta, hidasta ja ajatuksetonta hyökkäyspeliä tänään. Kittelillä ja Nareylla olisi varmasti ollut enemmin annettavaa kuin Wintzheimerilla ja eritoten Jattalla, ja vastaavasti Ambrosiuksen poissaolo näkyi kyllä puolustuksessa.
Tasoihin sentään peli toisella puolikkaalla, mutta Woodin ja Gjasulan vaihto yhtä aikaa kentälle sinetöi romahduksen tässäkin pelissä. Vittu mitä niin tuttua paskaa taas kerran.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #12 : 29.11.2020 klo 18:26:17PS. Ja Ulreich voipi haistaa vitut.

Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #13 : 30.11.2020 klo 09:44:28

VMP.

Ulreich on yllättävän nopeasti oppinut hampurilaiset tavat viime minuuteilla pisteiden sössimisessä.

Siitä sitä voi ihastella.
https://www.youtube.com/watch?v=UIZigL8x49Q

...unohtamatta sitä, että ei Hampurilla kyllä Heidenheim-tasoituksen jälkeenkään toisella puoliajalla paljon annettavaa ottelun voittamiseksi ollut.
Päinvastoin tappio olisi voinut olla paljon rumempikin. Ei ehkä tyyliltään mutta lukemilta.

Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #14 : 06.12.2020 klo 22:22:59Suvereeni kärkipaikka ja orastava toiveikkuus vaihtui sitten hetkessä jälleen kriisiksi. Viides peräkkäinen kyykkäys nyt pohjoisen pikku-derbyssä ei tainnut Kurikan ulkopuolella yllättää enää ketään.
Alle vartissa ensimmäinen omiin, ja alle puolen tunnin punainen kortti. Taattua HSV:tä.
Tai noh, toisella puolikkaalla sentään jopa alivoimalla tuli muutama miljoonan D-markan maalipaikka, mutta odotetusti vedot suoraan Hannover-vahdin syliin tai ohi.

Viikonlopun kierros pudotti sitten Punahousut ansaitusti jo nousukarsijan paikaltakin pois.
Vaan löytyy sieltä sentään yksi iso onnistuminen: Bobby Wood nimittäin pelasi Hannoveria vastaan yli viisi minuuttia ilman takaiskumaalia. Ylos
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #15 : 07.12.2020 klo 18:12:44

On tämä yhtä paskaa. Tekisi mieli laittaa Viaplay luiskaan ja HSV-aiheiset artefaktit pihalle tynnyriin palamaan.

Jos on löysä, niin on löysä.

Rive HSV:n valmentajaksi!
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #16 : 13.12.2020 klo 09:08:05

Äärimmäisen tärkeä 2:1 voitto Darmstadtista. Kärki ei päässyt karkaamaan vaan on kaikki neljä pysyvät kahden pisteen sisällä.
Paljon riemuitsemaan ei vaan pääse. Peli oli taas lähinnä sen näköistä kuin kaksi joukkuetta olisi vääntänyt siitä kumpi pystyy välttymään voittamasta. Ensimmäinen osuma rankkarista - ja sekin vasta jälkitilanteesta - ja melkein heti vastustajalle tasoitus miehen alivoimasta huolimatta.
Ratkaisumaali muutama minuutti ennen loppua ei sekään ollut osoitus hyökkäyspelin hyvyydestä, vaan sekoitus tuuria ja Terodden vainua.

Kaksi pistettä kärkeen eroa on kyllä tällä hetkellä suorastaan mairitteleva sijoitus. Joka osa-alue kaipaisi petraamista. Ulreich maalilla ei ole enää alkukauden kaltainen itse varmuus, omat harvakseltaan tulevat osumat ja johtoasemat tuntuvat lamaannuttavan puolustuksen (Ambrosius tosin valopilkku), keskikenttä kaipaisi pelintekijää, ja viimeistely on tätä nykyä yksin Terodden harteilla.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #17 : 16.12.2020 klo 10:23:25

Huh! Neljä vitun nolla kivikovaa perinneseura Sandhausenia vastaan, ja maaleja viimein muillekin kuin Simo-Terolle. Ylos
Hyökkääminen ja pelinrakentelu ei eilenkään ollut helppoa, vaan lähinnä hyvät yksilösuoritukset ratkaisivat voiton Punahousuille. Juuri moitittu Ulreich pelasi kyllä timanttisen pelin: monta hyvää pelastusta ja toisella puolikkaalla torjui pahan näköisesti naamallakin noin seitsemästä metristä tulleen tykityksen. Teroddelle pitkästä aikaa taas Doppelpack, Onanalta toisella puolikkaalla upea murtautuminen läpi ja ensimmäinen liigamaali kunnon tsipillä, ja kruunuksi vielä maali laidalla pelanneelle Vagnomanillekin Bobby Woodin ovelasta nostosta.

Varmasti henkisesti vapauttava voitto, mutta edellisen viestin epäkohdat ovat kyllä edelleen ilmassa.
Fürthin ja Bochumin sopivasti hävitessä ainakin hetkeksi taas kärkipaikka haltuun. Vielä Karlsruhesta vierasvoitto ensi maanantaina niin voi aika hyvillä mielin lähteä joulun viettoon.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #18 : 21.12.2020 klo 10:37:52

Tänään vielä 21:30 tulitikut luomien väliin ja vuoden viimeinen taisto Karlsruhea vastaan.
Rivistä poissa Aaron Hunt sekä valitettavasti Stephan Ambrosius.

Arvioitu avari: Ulreich – Vagnoman, Leistner, Heyer, Leibold – Onana, Gjasula – Narey, Dudziak, Wintzheimer – Terodde

Kyllä vaan voitto tuosta enemmän tai vähemmän Punahousujen suosikkivastustajasta maistuisi tälläkin kertaa - kolmosella taas Kielin kantaan suoran nousijan paikalle. Ylos
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #19 : 22.12.2020 klo 10:27:48Kyllä vaan voitto tuosta enemmän tai vähemmän Punahousujen suosikkivastustajasta maistuisi tälläkin kertaa - kolmosella taas Kielin kantaan suoran nousijan paikalle. YlosOn se vitun kova! 14. maali 13 otteluun, ja laskeskelin juuri että käytännössä 22/26 pistettä on tullut suoraan Terodden maaleilla ja yhdellä alustuksella. Pelottavan paljon yhden miehen harteilla on nousuhaaveet tätä nykyä.

Vaikka MÖ toista mieltä olikin kierrostopingissa olikin, niin omaan silmään eilinen oli vähään aikaan aktiivisinta hyökkäyspeliä. Eräänlainen voiton takuumies - tai ehkä ennemminkin pelin taivas ja helvetti oili Bakery Jatta. Hiukan paremmalla osumatarkkuudella peli olisi voinut olla kymmenen minuutin pelin jälkeen 0:2 tai 0:3, mutta se olisi jo ollut liikaa. Nopean avausmaalin jälkeiset tilanteet sitten tuttuun tapaan lähinnä taivaan tuuliin ja liian moni orastava hyvä tilanne kaatui loputtomaan hautomiseen. Raivokas juokseminen teki silti kovasti hallaa Karlsruhen pelille.

Puolustustaminen oli eilen suhteellisen solidia, ja keskikentällä niin Dudziak kuin vaihdosta tullut Onana ovat tällä hetkellä selkeitä vahvistuksia.

Vastustajan riveistä poimittakoon maalin tehnyt ja lopussa melkein pelin tasottanut Philipp Hofmann. Vahvan ja suoraviivaisen oloinen kolossi - jota huhuiltiin jo männä viikolla vahvistamaan talvitauolla Hampuria. Nähtäväksi jää.

Hetken jo katastrofaaliselta näyttänyt syyskausi päättyi lopulta kolmeen voittoon. Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saksa. HSV, Arsenal, Porto, Juventus, Real Madrid.


Vastaus #20 : 22.12.2020 klo 14:18:51

Joo, hyökkäys oli ihan mallikasta sinänsä eli peli ei ollut tunkkaista, mutta siinä mielessä nihkeää että mitään yhteen päätyyn pelaamista ei nähty vaan vastustaja oli pelissä ihan yhtä lailla mukana eikä ylivoimakaan peliä oleellisesti muuttanut. Kannattajanäkökulmasta voittomaalia sai turhan pitkään odottaa, mutta tuli se nyt kuitenkin, mikä toki tärkeintä.

Hetken jo katastrofaaliselta näyttänyt syyskausi päättyi lopulta kolmeen voittoon. Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.
Tässäpä se oleellinen. Ihan hyvillä mielin voi lähteä kevätkauteen.
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #21 : 03.01.2021 klo 16:48:35

Ja uusi vuosi käyntiin voitolla - neljännellä peräkkäisellä!

Ehdin ekan puoliajan katsomaan. Eihän se mitään dominointia vieläkään ollut, mutta vain maalit ratkaisevat. Hyökkäyspuolikkaalla peli tuntuu kulkevan paremmin, mutta puolustaminen ja pelinrakentelu alakerrassa nostaa sykkeitä turhan tehokkaasti. Leibold, Terodde, Kittel omaan silmään onnistujia. Ambrosius epävarma.

Tästä suurin toivein mutta pelko perseessä alkaneeseen vuoteen!
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #22 : 03.01.2021 klo 17:00:37

... myös ”Vitun” pelasi tänään aika vahvan pelin.

Kuten kierrostopingissa sanottiinkin, neljä VARia tänään Hampurin eduksi, mutta ei kai noista sinänsä mitään jossiteltavaa jäänyt edes ruskeiden tai vihreiden lasien läpi tarkasteltuna?
Nuo Regensburgin kaksi melkein-maalia viiden minuutin sisään saivat silti Punahousujen puolustuksen/Ulreichin taas näyttämään aika pelottavan epävarmalta.

Samaan aikaan Kielille tosiaan tärkeä tappio ja Punahousut ainakin hetkeksi sarjakärkeen. Paljon tuuletella ei vaan voi - vain kolme pistettä ulos nousija-paikoilta, eikä peli edelleenkään ole mitään suvereenin sarjakärjen peliä.
« Viimeksi muokattu: 03.01.2021 klo 17:03:04 kirjoittanut Anzander »
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #23 : 09.01.2021 klo 18:21:17

Oli vaan nihkeä piste der Clubia vastaan, mutta piti sentään kärkipaikan Paulin pitäessä Kielin aisoissa.
Teroddelle taas osuma ”aus nichts” -noita kyllä tarvitaan.
Jatta ja Leibold olivat tänäänkin ne pelin moottorit. Kitteliltä kyllä odottelisi enemmänkin.

PS. Melkeinpä pistettäkin parempi uutinen tältä viikolta oli Ambrosiuksen jatkosoppari.
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #24 : 18.01.2021 klo 22:30:58

Hinterseer lähdössä Etelä-Korean liigaan. Ensimmäinen syksy Hansakaupungissa oli hyvä, mutta siihen se sitten jäi.

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa