FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.03.2021 klo 23:10:44 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: Hamburger SV 2020/21 - Und täglich grüßt das Murmeltier  (Luettu 7092 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Bo-Göran

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Itävaltalaiset ja lauttasaarelaiset perinneseurat


Vastaus #25 : 19.01.2021 klo 13:23:58

Vakuuttava voitto eilen päävalmentaja Thiounen entisestä seurasta Osnabrückista ja missään vaiheessa ei ollut erityistä hätää. Maaleja tuli monipuolisesti kaukovedoista, erikoistilanteista ja vastahyökkäyksistä. Kyseessä oli muuten myös HSV:n suurin voitto 2. Bulissa; parit 4-0:t ja 6-2 löytyi ennestään.

Silti, aikaisempien keväiden muistot ei hälvene näin helposti ja sarjakärki on tälläkin kaudella tasainen. Maaliskuun alussa tulossa kolmen matsin putki (St. Pauli, Kiel, Bochum), josta pitäisi saada mielellään vähintään 7p, jotta näyttäisi hyvältä. Loppukausi onkin sitten "helppoja" vastuksia kun neljässä viimeisessä pelissä vastaan asettuu vain häntäpään joukkueita. Henkinen kantti ratkaisee ja pakko uskoa, että Thioune on tämän ylläpitämisessä parempi kuin edeltäjänsä. 

Viime kaudella kovasti kritiikkiä (aiheesta) saanut Jatta on muuten parantanut peliä eikä viime aikoina ole enää mennyt laput silmillä. Terodde jäi eilen maaleitta, mutta on silti yksi tärkeimmistä pelaajista, jos se suora nousu nyt halutaan ottaa. Itse luotan myös pulustukseen nyt aiempaa enemmän ja Ulreich viimeisenä lukkona ei aiheuta pelonsekaisia tunteita. 
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #26 : 19.01.2021 klo 21:51:18

Voi kyllä yhtyä edelliseen. Kyllä vaan on harvinaista herkkua katsoa Punahousujen peliä yhtä huolettomasti yli toista tuntia!
Hyvä että onnistumisia tuli nyt muillekin, etenkin Jattalta ja Kitteliltä varmasti putosivat aikamoiset gorillat harteilta. Mukavasti maalierokin saatiin nyt hivenen Bochumia paremmaksi - edes kahden voiton kaulaa kun ei näytä oikein kukaan pystyvän hankkimaan.
Simo-Terohan otettiin jo tunnin kohdalla turvaan loukkaantumisilta ottelun enemmän tai vähemmän ratkettua. Kai sieltä nyt pari häkkiä olisi vielä nähty jos miehen loppuun asti annettu painaa. ;)

PS. Xavier Amaechi vähemmän yllättäen loppukauden lainalle, osoitteena Karlsruhe.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #27 : 22.01.2021 klo 15:50:13

Ihan vakuuttavan hyökkääjän uransa Hampurissa tappanut Lukas Hinterseer lähti sitten Koreaan Ulsan Hyundaihin. HSV kuittaa ilmeisesti noin 300 000€ siirtokorvausta.

Punahousujen pelit jatkuu sitten huomenna Braunschweigia vastaan vieraissa. Viaplaylta näyttää tulevan tuokin. Iso peukku tämän kauden näkyvyydelle Ylos
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #28 : 25.01.2021 klo 09:37:29Aijai, kahteen edelliseen peliin 6 pistettä ja 9 tehtyä maalia. Tuoppi Viime aikoina kaivattuja onnistumisia on nyt tullut laajalla rintamalla: edellisen pelin Jattan jälkeen nyt Kinsombi kahdella osumalla sekä Huntkin ratkaisijoina.
Ensimmäinen puolikas etenkin Leistnerin mokaaman 2:0 osuman jälkeen näytti kyllä kehnolta, mutta yllättäen rauhoittavien Huntin ja Onanan saapuminen kentälle hyökkäävämpien Jattan ja Vagnomanin tilalle käänsi pelin Hampurille. Vielä neljää tehtyä maalia tärkeämpänäkin pidän kerrankin parin maalin tappiolta voittoon nousua - erittäin harvinaista herkkua Punahousuilta.

Homma jatkuu erittäin mielenkiintoisena, kun heti huomisiltana kun matka jatkuu viisi pistettä takana neljännellä sijalla kärkkyvän Fortunan vieraaksi. Ei varmaan tälläkään kertaa voi liikaa korostaa kolmen pisteen tärkeyttä?


Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Saksa. HSV, Arsenal, Porto, Juventus, Real Madrid.


Vastaus #29 : 25.01.2021 klo 17:37:29

Zweite tarkalleen puolivälissä ja siis 3 pisteen etumatka HSV:llä. Tosipelit tosin alkaa vasta huhti-toukokuussa, kuten hyvin on muistissa.

Kuten Anzanderkin sanoin, oli mukava nähdä että kahden maalin tappioasemastakin noustiin selvään voittoon. Vaikka vastustaja nyt oli mitä oli, niin ikäänkuin luotto omaan peliin olisi olemassa.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #30 : 01.02.2021 klo 12:58:42

Voittohan sieltä napsahti viikonloppuna Paderborniltakin! Sonny Kittelille nyt kaksi osumaa, joten männä kauden maalitykki on herännyt yhdennellätoista hetkellä. Takapakkia tuli Toni Leistnerin loukkaantumisen verran, ilmeisesti mitään kovin pitkää taukoa ei kuitenkaan ole luvassa, ehkä seuraava peli.
Kun Bochumkin kyykkäsi Karlsruhea vastaan on eroa nousupaikkojen ulkopuolelle nyt viisi pistettä. Kyllähän tuossa nyt melkein jonkun tasurin tai tappion kärsii ottaa, mutta suureen riemuun ei edelleenkään ole aihetta - toissa kaudella samat pisteet 19. kierroksen jälkeen ja lopulta neljäs sija. Seuraavaksi Aue ja Würzburg kotona, Fürth vieraissa - ja sitten Reeperbahnille heti maaliskuun alkuun.


Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #31 : 06.02.2021 klo 08:29:59

Ei jumalauta olisi uskonut ensimmäisen puolen tunnin ilotulituksen ja 0:2 osuman jälkeen että pisteeseen on Punahousujen tyytyminen. Vielä Simo-Teron 1:3:kin vaikutti niin vapauttavalta, mutta niin vain sieltä se perinteinen tuhnuilu taas hiipi esille.
Oliko muuten forkan suosikki Jatta aika merkittävässä roolissa ainakin kahdessa takaiskumaalissa? Näin olin katsovinaan. Ja kolmaskin lähellä jätettyä pallon siihen kolmeen metriin vastustajan ulottuville, mutta Heyer(?) pääsi onneksi purkamaan pallon ns. hevonvittuun.
Aue kuitenkin tasoihin, ja Hampurin pelihalut loppuivat siihen.

Toivotaan ettei tämä nyt ollut NIITÄ pelejä mitä toukokuussa pitää taas jossitella.

Bo-Göran

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Itävaltalaiset ja lauttasaarelaiset perinneseurat


Vastaus #32 : 06.02.2021 klo 09:00:25


Oliko muuten forkan suosikki Jatta aika merkittävässä roolissa ainakin kahdessa takaiskumaalissa? Näin olin katsovinaan. Ja kolmaskin lähellä jätettyä pallon siihen kolmeen metriin vastustajan ulottuville, mutta Heyer(?) pääsi onneksi purkamaan pallon ns. hevonvittuun.


Näin vain pienen pätkän pelistä muiden menojen takia, mutta Jattan highlightsit osuivat sopivasti siihen. Olihan se arvattavissa, ettei hyvä(hkö) alkukausi loputtomiin voi jatkua. Muutenkaan sinä aikana kun seurasin matsia ei voi sanoa, että olisin ollut vakuuttunut joukkueen hyökkäyspelistä. Aika mielikuvituksetonta kaikilta.

Kuten jo kirjoittelin vähän aikaa sitten, maaliskuun matsit näyttävät aika pitkälle kauden suunnan, kun siinä tulee peräkkäin vastaan Kiel sekä Bochum ja niitä ennen aina paha paikallispeli St. Paulia vastaan. Ensi viikolla Fürth kotona voi olla myös vaikea, jos peli ei tästä parane taas. Ehkä siellä voisi miettiä penkittää paria paljon peliaikaa saanutta ihan jo levonkin kannalta.


HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kale pormestariksi


Vastaus #33 : 06.02.2021 klo 09:02:29

Kyllä Terodde teidät pääsarjaan hoitaa. T. fanipoika.

Sitäpaitsi muilla porukoilla räveltäminen on ollut vähintään samaa tasoa ja eroa kuitenkin jo on. Vaikea edelleen siis nähdä, että karsijanpaikkaa alemmaksi HSV vajoaisi. Karsinta olisi sitten  tosin ihan oma juttunsa jotakin puolustustaisteluun erikoistunutta Arminiaa vastaan.
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kale pormestariksi


Vastaus #34 : 14.02.2021 klo 11:53:54

Tämä Hampurissakin vaikuttanut lädi tänään 70 vuotta:

Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #35 : 15.02.2021 klo 10:48:25

Tämä Hampurissakin vaikuttanut lädi tänään 70 vuotta:

Siinäpä ne tärkeimmät.
Fürthiä vastaan reilu puoli tuntia ylivoimallakaan ei riittänyt paitsiomaalia lähemmäksi voittoa.
Nyt toinen tasuri ja putkeen, edes Terolle ei osumaa, ja sinnehän se 4-5 pinnan etumatka taas hupeni.
Ja Ambrosiuksen korttitili täyteen, mikä saattanee tarkoittaa van Drongelenia kiukuttelemaan miehityksen pohjalle. Huoh.
Bo-Göran

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Itävaltalaiset ja lauttasaarelaiset perinneseurat


Vastaus #36 : 15.02.2021 klo 12:13:27

Tässä Kickerin sivuilta vähän muistelua Keeganista punahousujen riveissä. Siirron merkitystä on verrattu siihen, jos nykypäivänä Messi tai Crisu Ronaldo saapuisi Saksaan pelailemaan ja vielä johonkin muuhun seuraan kuin FC Baijeriin. Alkuperäinen suunnitelma oli ollut hankkia QPR:n Stan Bowles ja Keeganin tasoisen pelaajan hankintaa pidettiin mahdottomana, mutta tämän ilmoittaessa etsivänsä uusia haasteita otti HSV:n värikäs GM Peter Krohn yhteyttä ja loppu onkin historiaa.
https://www.kicker.de/als-kaeme-messi-in-die-bundesliga-wie-keegan-nicht-nur-den-hsv-aufmischte-797196/artikel

Lainaus
Das Gute für Netzer und Hamburg war: Den Normalfall gab es bei Keegan grundsätzlich nicht. Seine Wegbegleiter in Deutschland erzählen von vielen Außergewöhnlichkeiten. In allen Belangen. Der Engländer spielte außergewöhnlich gut, trainierte außergewöhnlich hart, war außergewöhnlich unterhaltsam. Und angesichts seiner Beliebtheitswerte außergewöhnlich bodenständig. "Keiner", sagt Horst Hrubesch heute, "war wie Kevin. Er war ein Original. Würde es ihn nicht geben, müsste man ihn erfinden."

Mutta palataan nykypäivään. Nyt siis taas kolme kärkijoukkuetta samoissa pisteissä ja Fürth sekä Karlsruhekin vielä iskuetäisyyden päässä.

Seuraavalla kierroksella pitäisi kyllä ottaa täydet pisteet sarjajumbo Würzburgin vieraana vähän vajaavaisella esitykselläkin, mutta sitten tulee loppukauden suunnan ratkaiseva vaihe kun vastaan astettuvat peräkkäin nousuvireessä oleva paikallisvastus Reeperbahnin luota sekä kärkijoukkueet Kiel ja Bochum. Näistä pitäisi saada vähintään 6 pistettä, jottei suora nousu vaikeutuisi liikaa. Ambrosius onneksi kärsii pelikieltonsa Würzburgia vastaan ja pitäisi siten olla mukana taas näissä peleissä. Ymmärtääkseni Van Drongelenkaan ei ole vielä pelikunnossa ja Leistner on myös vielä viikkoja sivussa. Vagnomanin ja Dudziakin paluu sen sijaan on mahdollista jo nyt tai sitten viimeistään seuraaviin peleihin. Sen osalta näyttää siis hyvältä.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #37 : 16.02.2021 klo 22:08:23

Uutinen
Der monatelange Machtkampf gipfelte am Dienstagabend in einem Paukenschlag. Das komplette Präsidium des HSV e.V. ist mit sofortiger  Wirkung zurückgetreten.


https://www.kicker.de/797562/artikel/jansen-ist-kein-hsv-praesident-mehr
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #38 : 21.02.2021 klo 16:42:25

Kivikovaa Würzburgia vastaan pataan 3:2. Näinköhän tämä perinteinen kevään sulaminen taas käynnistyy.

Viaplay ei jostain syystä näyttänyt matsia, onkohan pysyvämpikin linja Kakkosbulin osalta? Erilaista käsipalloa yms sekundaa näytti kyllä tulevan.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ryan Henk Donk


Vastaus #39 : 22.02.2021 klo 09:47:13

Kivikovaa Würzburgia vastaan pataan 3:2. Näinköhän tämä perinteinen kevään sulaminen taas käynnistyy.

Viaplay ei jostain syystä näyttänyt matsia, onkohan pysyvämpikin linja Kakkosbulin osalta? Erilaista käsipalloa yms sekundaa näytti kyllä tulevan.

On se saatana taas kerran kun näistä Aueista ja Würzburgeista jää ne pisteet tulematta juuri ennen aivan painajaismaiselta ennakkoon vaikuttavaa Pauli-Kiel-Bochum -turneeta. Ei tarvi tänä keväänäkään yllättyä.
Bo-Göran

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Itävaltalaiset ja lauttasaarelaiset perinneseurat


Vastaus #40 : 01.03.2021 klo 23:36:18

Olihan taas. Kuten tuolla kierrosketjussakin joku mainitsi, kuudesta Kakkosliigan derbysta on tullut vain yksi voitto (1-2-3 maalit 6-7). Tiukkojahan nämä on olleet pääsääntöisesti, mutta ei kun ei.

Tänään mitä pidemmälle peli eteni, sitä enemmän Rothosenin peli hajosi. Jungin "pilkkutilanteesta" vielä selvittiin, mutta sitten lopulta ihan lopussa Pauli iski ja koristeena kakun päälle Leiboldin turha punainen.

Seuraavana sitten sarjan kärkikaksikko peräkkäisinä viikkoina ja näillä otteilla ei niistäkään paljoa ole luvassa. Murmelin kirous ja nelossija taas kohtalona?

https://www.youtube.com/watch?v=8WRlxnojjOQ
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kale pormestariksi


Vastaus #41 : 02.03.2021 klo 10:22:55

Tertun maalikoneen hyytyminen ei lupaa hyvää, eikö saa paikkoja (paskat pelikaverit) vai onko itsetunto taas kolahtanut (joku muu kärki saanut sekunnin peliaikaa)?

Joka tapauksessa tappiot kahdesta seuraavasta ja kunnon paniikille alkaa olla taas aineksia.

 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa