FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.11.2020 klo 16:00:54 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Itäisen alueen Kolmonen AC 2021  (Luettu 4073 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
haikaran uhri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: pakkomieli


: 02.11.2020 klo 09:41:10

Itäisen alueen Kolmonen AC 2021

Joukkueet
FC Blackbird Jyväskylä (M)
Pallo-Kerho 37 Iisalmi (2.)
Kings SC Kuopio (3.)
Jyväskylän Komeetat (4.)
SC Riverball Joensuu (5.)
Warkaus JK (6.)
AC Barca Riistavesi (7.)
Lehmon Pallo -77 (8.)
PAVE Iisalmi (9.)
Jyväskylän seudun Palloseura* (10.) *sarjapaikkatarjonta täydennysmenettelyn kautta
Savon Pallo Pieksämäki (N)
JJK Jyväskylä /2 (N)


Farmisopimukset
N.N.

Vanhat topikit tästä sarjasta:
Itäisen alueen Kolmonen AC 2020
Itä- ja Keski-Suomen Kolmonen 2019
Itä- ja Keski-Suomen Kolmonen 2018
Itä- ja Keski-Suomen Kolmonen 2017
Itä- ja Keski-Suomen Kolmonen 2016
Itä- ja Keski-Suomen Kolmonen 2015
« Viimeksi muokattu: 24.11.2020 klo 15:27:33 kirjoittanut haikaran uhri »
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 05.11.2020 klo 16:23:25

Palloliiton Itäisen alueen kilpailupäällikkö Veijo Vainikka kertoo, että Kolmosen täydennyspäätöksiä ei vielä ole tehty. Sarjapaikkojen vahvistaminen tapahtuu 30.11. mennessä. Vainikan mukaan näyttää vähän siltä, että putoajan paikalla kauden päätteeksi ollut JPS nousee takaisin täydennysmenettelyn kautta. Itä- ja Keski-Suomen yhteistä Kolmosta on pelattu vuodesta 2009. Vain kerran, kaudella 2010, sarja on pelattu täydellä 12 joukkueella. Päättynyt kausi pelattiin vain 10 joukkueella. Joukkuemäärä ja koronatilanne aiheuttivat vaikeuksia hyvän otteluohjelman laatimiseen.

Itäisen alueen A-lohkon voittaja Savon Pallo lähtee pelaamaan Kolmosta. Edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Pekka Kosunen kertoo, että päätöstä piti kuitenkin miettiä. Ratkaisevaa oli, että pelaajat halusivat lähteä pelaamaan Kolmosta. Savon Pallo pelasi viimeksi Kolmosessa 2018. Nelosessa joukkue menestyi paikallisella ja melko nuorella joukkueella. Viime kausina SaPalla on ollut vaikeuksia löytää vakituinen maalivahti. Kosusen mukaan tilanne näyttää nyt paremmalle. Treeneissä on ollut vajaat kaksikymmentä pelaajaa. Kosusen mukaan budjetti tulee nousemaan jonkun verran. Budjetti on joka tapauksessa hyvin maltillinen. Tibor Gruborovics jatkaa joukkueen päävalmentajana. Savon Pallon kotipelit vetivät Nelosessakin komeita yleisömääriä. Parhaissa peleissä yleisömäärä yli 300 katsojan. Kosunen uskoo ja toivoo, että yleisömäärät vain paranevat sarjatasoa ylempänä.

Uutis-Jousen mukaan Itäisen alueen Nelosen A-lohkon kakkoseksi jäänyt ToU olisi halukas nousemaan, jos joukkueelle tarjotaan sarjapaikkaa täydennysmenettelyn kautta. Nyt Kolmosen lohkon joukkuemäärä näyttää hyvälle, kun Nelosen joukkueillakin riitti hyvin nousuhaluja. Koronatilanteen vaikutukset voivat kuitenkin muuttaa vielä tilannetta. Niiden vaikutuksia on tässä vaiheessa mahdotonta ennustaa.
D mies

Paikalla Paikalla


Vastaus #2 : 06.11.2020 klo 10:58:09

JJK/2 on ilmeisesti sitten jatkossa JJK:n ja FCV:n yhteisjoukkue, joka kulkee nimellä JJK U21. https://www.jjk.fi/uutiset/jjk-u21-joukkueen-avoimet-harjoitukset-alkavat-ensi-viikolla/
Jussi M Kukkonen

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 07.11.2020 klo 14:09:58

Etsitään treenipelivastustajia.
PAVElla on Iisalmen hallissa hyvä pelivuoro lauantaisin klo 15.
Tällä hetkellä pelimahdollisuus 9.1, 16.1, 30.1 ja 20.2, 27.2
Halli on pieni, mutta täysillä miehistöillä siellä on väännetty. Erinomainen vaihtelu keskitalven harjoitteluun. PAVE hoitaa tuomarit ja hallikulut.

Lisäksi PAVE etsii rinkiinsä uusia pelaajia. Jos et asu Iisalmessa niin ei haittaa. Meiltä jo nyt kulkee esim. Kuopiosta PAVEn tapahtumissa porukkaa. Mahdolliset kulut korvataan.

Ota yhteyttä niin peli- kuin pelaamisasiassa.

Päävalmentaja Jussi Kukkonen, p. 040 086 5125, jussi.kukkonen( ät )paveiisalmi.net
Joukkueenjohtaja Tommi Röntynen, p. 044 081 7825, tommi.rontynen( ät )paveiisalmi.net
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 09.11.2020 klo 20:44:33

Jouni Lehtimäki on tulevalla kaudella LehPan edustusjoukkueen päävalmentaja. Lehtimäki jatkaa myös seuran valmennuspäällikkönä. Joukkueen päävalmentajana aiemmin toiminut Johannes Mononen totesi, että aika ei riitä edustusjoukkueen valmentamiseen. Nyt on hänen osaltaan ainakin välivuoden aika.
– Joukkueen rakennus on jo hyvällä mallilla. Kartoituksen perusteella lähes kaikki viime kauden pelaajat tulevat jatkamaan. Lisäksi muutamia uusia pelaajia on tulossa mukaan, Lehtimäki kertoo.
LehPan lähtökohtaisena tavoitteena on parantaa viime kaudesta. Realismia ovat keskikastia ylemmät sijoitukset. Lehtimäki arvioi, että tuleva joukkue on nuori ja taitava.
LehPa on tunnettu hyvästä yhteistyöstä JIPPO:n kanssa.
– On vielä auki, millaista yhteistyö JIPPO:n kanssa tulee olemaan tulevalla kaudella. JIPPO ei ole tehnyt vielä päätöksiä farmisopimuksista. Yhteistyötä tulee olemaan varmasti.
LehPan treenit alkavat joulukuun alusta. Sopimusuutisia voi odottaa lähiaikoina.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 11.11.2020 klo 10:42:41

PK-37:n kauden yhteenvetoa ja katsausta myös tulevaan hyvin onnistuneiden pelaajien näkökulmasta:

PK-37:n maalivahtitilanne oli päättyneellä kaudella paras vuosiin. Ville Kosonen sai vahvan haastajan, kun Matias Rissanen ylsi uransa parhaalle tasolle.
– Olen myös omasta mielestä kokonaisvaltaisesti urani parhaalla tasolla. Olen kehittynyt pelin ohjaamisessa ja jalalla pelaamisessa. Olen saanut myös tasaisuutta otteisiin, Rissanen kommentoi.
Rissanen myöntää, että oli raskasta istua pitkään vain penkillä, kun Kosonen oli selkeä ykkösmaalivahti. Rissanen lausui julkisesti jo parisen kautta sitten, että hänen pitää ehkä jo lähteä hakemaan peliaikaa muualta. Ennen päättynyttä kauttakin hän harkitsi pelaamista opiskelukaupunkinsa, Jyväskylän, seuroissa. Rissanen valitsi kuitenkin PK:n, kun tarjolla oli normaalia enemmän peliaikaa. Peliaika meni melkein tasan.
– Päättynyt kausi antoi intoa uralle. Vain pelaaminen kehittää, eivät pelkät treenit. Tällä hetkellä näyttää, että jatkan uraani. Pelaan joko Iisalmessa tai Jyväskylässä. Kesätyöpaikan saaminenhan sitä paljon määrittää. Jyväskylässä on opintoja jäljellä noin 2,5 vuotta ainakin. En tiedä, minne asetun sen jälkeen.
23-vuotias Rissanen tiedostaa, että hänen parhaat pelivuodet ovat vielä edessä. Maalivahdit pystyvät tekemään pidemmän uran kuin kenttäpelaajat. Fysiikka on erityisesti Rissasen kehityskohde. Siinä hän ei ole lähelläkään maksimiaan. Erityisesti jalkoihin pitäisi saada lisää voimaa. Joni Norring arvioi, että Rissaselle pitää ampua alanurkkiin. Rissanen nimeää alanurkkien vedot heikkoudekseen juuri fyysisten ominaisuuksien vuoksi. Kehitettävää on myös erityisesti yläkropan liikkuvuudessa. 
Rissanen sanoo, että Tuomas Halonen on joukkueen paras viimeistelijä. Hänen vetonsa ei ole joukkueen kovin, mutta se on tarkka. Rissanen mukaan Rikhard Lappalaisella on jo kovin veto.
PK:lla oli vaikeuksia löytää sopiva rangaistuspotkujen vetäjä kauden viimeisessä pelissä.
– Laittaisin Ville Kososen vetämään. Hän laittaa pallon sisään voimalla. Se on nähty kerran Kakkosessakin, Rissanen nimeää pienen pohdinnan jälkeen.
PK:lla on harvinainen maalivahtikaksikko, kun molemmat ovat tehneet maalin sarjapeleissä. Kosonen teki maalin rangaistuspotkusta Kakkosessa kaudella 2014. Rissanen onnistui tekemään maalin unelmapuskulla kulmapotkusta PAVE:n riveissä Nelosessa. Rissanen harmittelee, että päättyneellä kaudella ei tullut tilannetta, jossa hän olisi voinut nousta tekemään maalia.
Rissanen pitää PK:n kautta hyvin onnistuneena, kun peli ja pelaajat kehittyivät paljon kauden alusta.
– Toivon, että PK:ssa saadaan pidettyä paremmin pelaajia. Totta kai parhaat juniorit lähtevät KuPSiin, joka on oikein. Uusia pelaajia houkutellakseen seuran pitää auttaa työpaikan saamisessa. PK tekee kaupungin koko huomioiden hyvää juniorityötä.
Rissanen on tyytyväinen hyvin organisoituun valmennukseen. Valmennus teki ihan fiksuja taktisia ratkaisuja.
– Olisi hienoa, jos seurassa olisi yhteinen pelitapa junioreista edustusjoukkueeseen.

18-vuotias Mikki Huttunen oli nuorista pelaajista suurimpia onnistujia. Topparina pelannut Huttunen on erityisen tyytyväinen oman sijoittumiseen. Hänet tunnetaan myös rauhallisuudestaan. Huttunen pelasi kaudella 1260 minuuttia eikä saanut yhtään varoitusta. Yhteensä Huttunen on pelannut edustuksessa noin 2400 minuuttia ja varoituksia on vain yksi. Ylipäänsä hän rikkoo hyvin vähän. Korttitahdissa on iso ero aiempiin johtaviin toppareihin, joiden nimiä ei tarvitse erikseen mainita.
– Ennen kautta oli tarkoituksena, että otan ison pallollisen roolin topparina. En ole pallolliseen peliini tyytyväinen. Haluan kehittyä pallovarmuudessa ja tasaisuudessa. Tällä kaudella rutiinini oli parempi kuin Kakkosen kaudella.
Huttunen aloittaa tammikuussa armeijan käymisen. Armeijavuodet ovat näillä sarjatasoilla yleensä pelaajille vaikeita. Tulevaisuudessa opiskelut Jyväskylässä ovat etusijalla, mutta elämään mahtuu myös jalkapallo. Huttunen kokee, että hän pystyy pelaamaan korkeammallakin sarjatasolla.
Joukkueen tasolla kehitettävää riittää puolustuspelissä ja tasaisuudessa. Myös yhteispeliä voi vielä parantaa. Huttunen on tosi tyytyväinen valmennuksen tasoon. Valmennuksesta ei ole negatiivista sanottavaa.
– PK:lla on hyvät mahdollisuudet yltää vähintään samaan, jos suunnilleen sama runko saadaan pysymään kasassa. Omana tavoitteena oli päästä karsimaan noususta, joten tulos ei ollut minulle yllätys. Totta kai oli pieniä kysymysmerkkejä, kun oli niin paljon uusia nuoria pelaajia ja valmennukselle eka kausi. Alkukaudesta oli vielä huolestuttavia merkkejä, mutta pelimme kehittyi paljon.
Huttunen arvioi, että alemman keskikentän keskustan pelipaikka olisi hänelle ehkä paras. Hän ei ole toppariksi kovin raamikas ja fyysisesti vahva. Huttunen on monikäyttöinen pelaaja, kun hän on pelannut myös laitapuolustajana. Huttunen sanoo, että Juuso Heinonen, Samu Vidgren ja Halonen ovat hänelle tärkeitä johtohahmoja, joiden toimintaa hän seuraa tarkkaan.

17-vuotias Visa Kettunen oli kauden kovimpia läpimurtopelaajia. Hän oli tyytyväinen, että oma pallollinen peli kehittyi paljonkin kauden aikana. Kettunen oli käytännössä aina avauksessa, kun hän oli käytettävissä.
– Voin olla ensimmäiseen miesten kauteeni tyytyväinen. Totta kai kehitettävää on vielä fyysisyydessä, kun olen vielä nuori pelaaja. Odotan kehitystä myös pelirohkeudessa. Haluan ottaa ensi kaudella isompaa roolia.
Kettunen arvioi, että keskikentän keskusta on hänelle paras pelipaikka. Sillä pelipaikalla hän on pelannut pääasiassa junnuvuodetkin.
– Pääsen pelipaikalla käyttämään vahvuuksiani. Norring ja Jesse Åhman ovat todella kovia pelaajia, joiden vierellä oli hieno pelata. Opin heiltä paljon. Kosonen ja Halonen ovat myös tärkeitä pelaajia, joilta voi oppia paljon.
Kettunen jatkaa PK:ssa tulevallakin kaudella.
– Koen, että Kolmonenkin on hyvä paikka kehittyä. KuPSin junioreihin en ole tällä hetkellä menossa. Tavoitteena on totta kai edetä uralla Kolmosta korkeammalle. Treenaan suhteellisen paljon omalla ajalla niin salilla kuin pallon kanssa.
Kettunen pelasi viime kaudella KuPSin riveissä B-junioreiden SM-karsintoja.
– Se oli hyvä kokemus ja pääsin pelaamaan oman ikäluokan parhaita vastaan. On hyvä, että PK:n ja KuPSin yhteistyö toimii. Minulla oli PK:n kanssa sopimus, joten päätin pelata kauden Iisalmessa.
– PK on tosi hyvä seura. Ei ole valittamista. Seurassa saa paljon peliaikaa, joka on nuorelle pelaajalle tärkeää.
Kettusen arvion mukaan taitotaso on B-junioreiden SM-sarjassa jopa parempi kuin Kolmosessa. Miesten peleissä on kovempi fyysisyys. Pelien tasossa ei ole hirveää eroa.
Kettunen sai kaudella kyseenalaisen kunnian, kun hän voitti PK:n varoitustilaston. Hän sai kaudella kaksi punaista korttia (kahdella keltaisella). Varoitustilaston voitto oli monelle iso yllätys.
– Se oli yllätys myös minulle. Olin niissä tilanteissa myöhässä ja huolimaton. Eivät ne mitään törkeyksiä olleet. Sain hyvää oppia. Jatkossa pitää olla tarkempi, Kettunen kommentoi.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 18.11.2020 klo 13:05:23

Jani Vidgren jatkaa PK-37:n päävalmentajana. Vidgrenin jatkosopimus oli odotettu ja looginen. Vidgren osoitti ensimmäisellä päävalmentajakaudellaan, että hän on hyvin kehityskelpoinen valmentaja. Kauden tulos oli lopulta aika mainio. Kovin moni ei kauden alussa isojen muutosten jälkeen uskonut, että PK-37 pääsisi pelaamaan sarjanoususta. Isommassa kuvassa olennaisinta oli, että PK teki kasvojen pesun edellisen kauden flopin jälkeen yhtenäisyyden näkökulmastakin ja omat nuoret pelaajat kehittyivät hyvin kauden aikana. Sille pohjalle on hyvä rakentaa. Peli kehittyi kauden aikana hyvin, vaikka ehjä huippusuoritus jäi näkemättä. Pelillisesti jäi toki paljon parannettavaa, erityisesti vieraspelien otteissa. Vieraspelien saldo oli yksinkertaisesti surkea. Nousukarsintapeleissä suurin ero tuli molempien boksien pelaamisessa niin puolustamisessa kuin viimeistelyssä.

PK-37 ei ole tiedottanut vielä muuta valmennustiimiä. Olisi jatkuvuuden ja osaamisenkin kannalta hyvä, että Juho Ruotsalainen jatkaisi fysiikkavalmennuksesta vastaavana ja Ville Kosonen maalivahtivalmentajana. Lisäksi Tuomas Halonen on osallistunut hyökkäyspelaamisen kehittämiseen. PK-37 ei ole julkaissut vielä pelaajasopimuksia. Nyt julkistettiin myös, että Marko Remes on seuran uusi juniorivalmennuspäällikkö. Hänen tulevan roolin isoimpana tehtävänä on ohjata ja tukea juniorijoukkueiden valmentajia valmennustyössään ja antaa omia näkemyksiään ja vinkkejä valmentajille. Edustusjoukkuettakin useamman kauden valmentanut Lasse Vornanen on B-juniorijoukkueen päävalmentaja.

Vidgrenin jatkosopimuksen myötä varmistui, että kaikki viime kauden kärkijengit jatkavat samassa valmennuksessa. Nyt odotellaan pelaajasopimuksien julkistamisia, että voidaan hahmotella paremmin ennakkoasetelmia.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 20.11.2020 klo 09:08:05

PK-37 aloittaa treenaamisen ensi viikolla. Joukkueella on kyseisellä viikolla avoimia treenejä, joissa voi käydä näyttämässä osaamistaan: https://bit.ly/2UIVBEp

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines