FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2021 klo 20:14:52 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org


Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 6
 
Kirjoittaja Aihe: Itäisen alueen Kolmonen AC 2021  (Luettu 32615 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 19.01.2021 klo 21:08:53

Olvi ja Ponsse ovat jääkiekon sponsoreita. Isot rahat menee sinne, johtuen yritysten johdosta. IPK hommaa sitten pelaajia ympäri Suomea kun omia junnuja ei vain ole. Olvi tulee Mestistä ja tosiaan lähes kaikki seuroja siellä. Näkyvyys on aika minimaalinen satsattuihin euroihin nähden. Toki jalkapalloa ja muutakin paikallista urheilua tuetaan, mutta summat ovat todella pieniä.

P.S. PK-37 julkaisi juuri, että kokenut Juuso ”Hemi” Heinonen jatkaa pelaamista Ylos
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #51 : 19.01.2021 klo 22:30:11

Juuso Heinonen oli tärkeä kiinnitys. Heinonen tuo joukkueeseen tärkeää kokemuksen rutiinia ja johtajuuttakin. Pystyy pelaamaan Kolmosessa hyvällä tasolla niin topparina kuin laitapakkina. Varmaan tämän hetken tilanteella pelaisi enemmän topparina. Kukaan PK:n pelaajista ei pelannut viime kaudella nappikautta. Ei edes parhaana palkittu Tuomas Halonen. Heinonenkin pystyy parantamaan paljon. Ikää on kuitenkin vasta 29, joten kovemmin kalastamaan ehtii myöhemminkin. Vielä on hyviä pelivuosia jäljellä, jos puolustaja pysyy vain terveenä. Heinosen alkukausi 2020 välivuoden jälkeen oli vaikea. Heinonen myönsi itse, että piti mennä ainakin kuvainnollisesti peilin eteen ja pohtia omia otteita. Osoittaa hyvin, että Kolmosessakin vaaditaan ihan kelpo urheilullisuutta. Ei ole helppoa tehdä comeback. Tästä lohkosta puuttui viime kaudella todella kova joukkue, mutta toisaalta ei ollut todella heikkoa heittopussia. Niitäkin on lohkon historiassa nähty.
ks palloilija

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 20.01.2021 klo 22:24:25

Komeetat näemmä alkaa huomenna pudotella sopimuksia.
el mono

Paikalla Paikalla


Vastaus #53 : 21.01.2021 klo 09:08:05

Warkaudessa ilmeisesti sähköt edelleen poikki?
Dede

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 21.01.2021 klo 17:07:58

Warkaudessa ilmeisesti sähköt edelleen poikki?
Saamieni tietojen mukaan Liikuntatalon juoksusuoralla sähköt ovat ainakin hetkellisesti palautuneet ja treenit ovat pyörineet jo toista viikkoa! Se keitä treeneissä on käynyt ja kuka treenejä on vetänyt on vielä pimennossa. Eiköhän juoksusuoralta kuitenkin katkea kohta sähköt uudelleen Pohjois-Savon siirryttyä jälleen kiihtymisvaiheeseen.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #55 : 21.01.2021 klo 23:37:47

Saamieni tietojen mukaan Liikuntatalon juoksusuoralla sähköt ovat ainakin hetkellisesti palautuneet ja treenit ovat pyörineet jo toista viikkoa! Se keitä treeneissä on käynyt ja kuka treenejä on vetänyt on vielä pimennossa. Eiköhän juoksusuoralta kuitenkin katkea kohta sähköt uudelleen Pohjois-Savon siirryttyä jälleen kiihtymisvaiheeseen.
Ei kait kiihtymisvaiheessa ole kuin Kuopio? ??? Ja miten lie Siilinjärvi? Muualla kai on aika hiljaista. Ainakin vielä. Parempi tilanne täällä on kuin monessa muussa paikassa. Treenit pyörii täyttä häkää. Ilmeisesti pelejä ei hirveästi pelailla kuin korkeintaan oman paikkakunnan sisällä jos sielläkään.
Tarton yön Esko

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 22.01.2021 klo 23:29:55

Joensuussa pallotreenit pyörineet viimeksi marraskuussa ja tänään tuli ilmoitus että koronatauko jatkuu vielä toistaiseksi treenien osalta. Tynkä tulee tästäkin kauteen valmistautumisesta Joensuussa.
« Viimeksi muokattu: 22.01.2021 klo 23:42:16 kirjoittanut Tarton yön Esko »
huiqu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jippo, Huuhkajat


Vastaus #57 : 23.01.2021 klo 10:28:16

Joensuussa pallotreenit pyörineet viimeksi marraskuussa ja tänään tuli ilmoitus että koronatauko jatkuu vielä toistaiseksi treenien osalta. Tynkä tulee tästäkin kauteen valmistautumisesta Joensuussa.

Joensuun ylpeyden, eli Jipon treenit pyörivät normaalisti. Ei liiton sarjojen joukkueet toki asia erikseen. Toivottavasti muutkin joukkueet pääsevät pian potkimaan palloa! Tuoppi
« Viimeksi muokattu: 23.01.2021 klo 10:31:26 kirjoittanut huiqu »
Infamy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KJK, KuPS, Huuhkajat


Vastaus #58 : 24.01.2021 klo 20:31:41

Kings saanut ilmeisesti naarattua äärimmäisen kovan vahvistuksen, kun Petteri Rönkkö oli tänään alistanut Eloa kendotehoilla.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #59 : 27.01.2021 klo 06:40:53

PAVE Iisalmi julkaisi sopimukset Simo Härkösen, Jakkrit Tai Ngernin, Eetu Marinin ja Miro Luoman kanssa. Kaikki pelasivat viime kaudellakin joukkueessa. Julkaistuja sopimuksia on nyt yli kymmenen. Pöytälaatikossa on sopimuksia odottamassa enemmän.
– Simo Härkönen on nopea ja oikea-aikainen puolustaja. Härkönen on hyvä molempiin suuntiin, päävalmentaja Jussi Kukkonen kommentoi.
– Jakkrit Tai Ngern sai vasta Suomen kansalaisuuden. Hän on katsomaton kortti. Jakkrit on yllättävän nopea ja taitava. Rooli vielä treenataan.
Kukkosen mukaan 17-vuotias Eetu Marin on nuori ja kehittyvä kaveri. Hän on molempijalkainen pelaaja.
– Marin tulee ensi kesänä lyömään itsensä läpi. Marin on lähtökohtaisesti laitapelaaja.
Miro Luomalta odotettiin isompaa roolia jo viime kaudella. Kaudesta tuli erittäin rikkonainen loukkaantumisen ja armeijan vuoksi.
– Luoma on vahva kaksinkamppailuissa. Uskon, että hän on yksi joukkueen kantavista voimista. Luoma pelaa keskikentällä tai puolustuksessa.
Aktiivimalli

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 28.01.2021 klo 11:24:39

Myös Komeetat on alkanut julkaisemaan erissä 2021 sopimuspelaajiaan. Koska muistakin joukkueista käydään pelaajistoa lävitse tällä foorumilla, päivitän myös Komeettojen tilannetta heidän julkaisuistaan.

Kaudelle 2021 nimensä sopimukseen ovat raapustaneet Olli Sormunen, Jaakko Ruuska, Anton Lönnqvist, Joni Kuusela ja Leif Ludwig. 📝

Olli kuuluu joukkueen kokeneimpiin pelaajiin nuoresta iästään huolimatta ja on pelannut isossa roolissa sekä oikean että vasemman puolustajan roolissa Kolmosessa.

Jaakko ja Anton kuuluvat Komeettojen Äänekoskella futisoppeihinsa saaneisiin pelaajiin. Jaakko selätti viime talvena leikkaushoitoa vaatineen loukkaantumisen ja pelasi A-junioreiden Ykkösessä elämänsä tehokkaimman kauden. Antonin kausi sujui pääosin armeijassa, mutta nyt mies on jälleen siviilissä ja valmiina ensi kauteen.

Joni Kuusela on Komeettojen oman junnumyllyn läpikäynyt pelaaja, joka pelasi edustuksessa viime kaudella ensimmäistä kesäänsä. Joni kuuluikin A-junioreiden vakiokalustoon Ykkösessä.

Uransa Komeetoissa aloittanut Leif Ludwig siirtyi JJK:sta takaisin Komeettoihin viime kaudeksi, mutta armeija verotti tämän järkälemäisen hyökkääjän osallistumista viime kauden peleihin. Nyt nälkää on kuitenkin ensi kautta varten senkin edestä.

Siinä ensimmäiset 5 sopimuspelaajaa kaudelle 2021.
Aktiivimalli

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 28.01.2021 klo 11:28:02

Seuraavat Komeettasopimukset kaudella 2021:

Sampo Soininen, Matias Niemelä, Janne Korolainen, Noel Virta ja Joona Karjalainen  ovat solmineet 2021 kauden kattavan sopimuksen kaudelle.📝

Sampo Soininen pelasi viime kaudella pääsääntöisesti isoja minuutteja A-Junioreiden ykköstä, mutta sai kauden viimeisessä pelissä Riverballia vastaan debyytin myös Kolmosessa. Tämä terrierimäinen hyökkääjä kuuluu Komeettojen 2002 ikäluokkaan, joka oli itseasiassa Babatunde Wusun ensimmäinen valmennettava joukkue!

Matias Niemelä on 2002 syntynyt hyökkäyspään juonikas taituri, joka ansaitsi hyvillä otteilla avauksen paikan Kolmosessa viime kauden edetessä. Pallo löysi yhteensä neljä kertaa rimojen väliin kaikissa kilpailullisissa peleissä, tulevalla kaudella on lupa odottaa enemmän!

Janne Korolainen on rauhallinen ja monipuolinen pelaaja, joka oli mukana edustuksessa jo kaudella 2019 mukana nostamassa joukkuetta Kolmoseen. Jannen CV:stä löytyy meriittejä myös ulkomailta, sillä talvet Iso-Britanniassa viettänyt Janne on edustanut Brooke Housea.

Noel Virta on 2002 syntynyt vasenjalkainen puolustuspään pelaaja, joka kärsi viime kaudella paljon loukkaantumisista. Toivottavasti loukkaantumiset ovat nyt ohi ja Noel pääsee vääntämään ehjän kauden.

Joona Karjalainen on seuran omia kasvatteja, joka teki viime kaudelle paluun Komeettoihin JJK:ssa vietettyjen vuosien jälkeen. Puolustuslinjassa pelaavasta Joonasta päävalmentaja Wusun kommentti oli selkeä: mies ei häviä kaksinkamppailuja.

Siinä seuraavat Komeettasopparit kaudelle 2021. Yhteensä 10 sopimusta julkaistuna.
Aktiivimalli

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 29.01.2021 klo 17:58:15

Ja Jyväskylän Komeetat jatkaa sopimusuutisia:

Lasse Laakso on komeettalaisuuden ilmentymä ja toiminut  Komeettojen edustusjoukkueen kapteenina koko joukkueen olemassaolon ajan. Viime kaudella vaivannut nilkka on saatu kuntoon ja tällä kaudella Lasse tulee johtamaan suurella Komeetat sydämellä peliä keskikentän keskellä.

Perttu Huntus on joukkueen tärkeimpiä kulmakiviä. Topparin paikalla viihtyvä 25 vuotta täyttävä joukkueen ikänestori rytmittää peliä kantavalla äänellä ja Veikkausliiga tason oikealla jalallaan. Perttu siirtyi Komeettoihin kaudeksi 2019 ja hänellä on "nuorehkosta" iästään huolimatta kuitenkin jo tuhti kasa pelejä Kolmosessa vuodesta 2014 lähtien.

Juuso Sarkkinen on kovaotteinen vasen puolustaja, joka ei kaksinkamppailuja kaihda. Urheilullisuuden ja taidon lisäksi Juuso omistaa yhden sarjan kovimmista laukauksista.

Akseli Aarnu on myös vasenjalkainen vasen puolustaja joten voitaneen väittää, että Komeetoilla on tälle pelipaikalle Kolmosen kovin tarjonta. Akseli selätti pitkän loukkaantumisen viime kesäksi ja iski hyvien nousujen päätteeksi pari kauden maali- ehdokasta.

Sampo Mehtokin on ollut edustusjoukkueen pelaaja koko joukkueen olemassaolon ajan. Tämä laitapelaaja on uskomattoman sähäkkä ja  ihastuttaakin Comets' Parkin yleisöä vauhdikkailla haastoillaan.

Siinä 5 sopimusta lisää, 15 julkistettu nyt kaikkineen. Kuulema vielä yli puolet julkistamatta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #63 : 30.01.2021 klo 15:26:00

Ja PK-37 julkaisi Samu Vidgrenin jatkosopimuksen. Ylos Toivottavasti pysyy kunnossa, niin saattaa tulla aika hyvät maalisaldot tulevallakin kaudella. Viime kaudella loukkaantui heti alkukaudesta, joten kausi oli sitten käytännössä siinä.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #64 : 01.02.2021 klo 11:19:24

Samu Vidgren pystyy tuomaan keskushyökkääjänä peliin hyvin target-ominaisuuksia. Vidgrenillä luonnistuu hyvin pelata selkä maaliin päin. Vidgrenille ei ole tyypillistä tehdä maaleja, jotka olisivat maagisia ja nättejä. Vidgrenin metsästysmaa on boksin sisällä, josta hän tekee tahtomaalejakin. Uskon, että Vidgren on ihan kelpo viimeistelijä, kun tarjoilu hänelle on vain kunnossa. Esimerkiksi Tuomas Halosen kanssa löytyy hyvä yhteys. Halonen on puolestaan pelaaja, joka pystyy luomaan itselleen maalipaikan puijaamalla vastustajia. Vidgren aloitti viime kauden lupaavasti ja hyvällä maalitahdilla. Okei, pari maaleista tuli rangaistuspotkuista. Rangaistuspotkujen ampuminenkin on tärkeä ammattitaito. Joukkue luottaa, että Samu laittaa ne sisään. Vidgren näytti paremmalle pelaajalle kuin PAVE-vuosina, mutta loukkaantumisten takia kaudesta meni liian iso osa sairastuvalla. Kokonaisarvosanaa on siksi haastava antaa.

Vidgren on voittanut Itä- ja Keski-Suomen Kolmosen maalikuninkuuden kaudella 2015. Tämä tuli monelle aika puskista, kun Vidgren oli pitkään vain rotaatiohyökkääjä, ja sarjassa pelasi tuolloin kovia maalintekijöitä. Silloin maalikuninkuus irtosi aika alhaisella lukemalla. Joku voisi puhua rapakaudesta. Eipä se Vidgrenin saavutuksen arvoa himmennä. Maalikuninkuus on aina maalikuninkuus. Seuraavalla kaudella Teemu Leskinen teki vastaavan tempun ja kovemmalla maalimäärällä. Leskinen olisi voinut hyvin rikkoa 20 maalin rajapyykin paremmalla viimeistelyllä. Vidgren on hyvä hyökkääjä Kolmoseen, jos vain pysyy terveenä. Eiköhän siellä laiteta hyökkääjä vielä kovempaan fyysiseen kuntoonkin ja opastetaan lihashuoltoa ja niin edelleen. Kyllä Vidgren voi olla vielä kovemmassa tikissä. Keskushyökkääjän tontille pitäisi olla nyt kovempi kilpailu.
Aktiivimalli

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 02.02.2021 klo 19:33:45

Komeetoilta lisää sopimusuutisia:

Rasmus Häkkinen ja Petteri Niskanen ovat Laukaan lahja Komeetoille. Rasmus on ovela hyökkääjä, jonka kanssa puolustajat saavat jatkuvasti olla varuillaan. Taidoistaan huolimatta, Rasmukselle on ominaista puttailla palloja verkkoon vain takatolpalta.

Petteri puolestaan viihtyy keskikentällä ja onkin kovan työmoraalin ja peliälyn omaava pelaaja. Petteri kuului viime kesän A-junioreiden kapteenistoon, mutta suurin osa kesästä vierähti armeijan vihreissä.

Jesse Rautiainen on ollut osa edustusjoukkuetta koko sen olemassa olon ajan. Keskikentän pohjalla peliä pyörittävä taitoniekka myös riistää ja taistelee palloja kovalla prosentilla omalle joukkueelle.

Arseni "Arsi" Ivlev on kärsinyt viime vuosien ajan loukkaantumisista, mutta on nyt painanut kovan määrän töitä kentän ulkopuolella ja on jälleen valmis iskemään palloja reppuun. Arsi omaakin erittäin kovan laukauksen 🚀

Muutama pelaaja, joita Yhdysvaltain pääsarja @mls seuraa Instagramissa: Zlatan Ibrahimovic, Andrea Pirlo, Antti Seppälä. Kyllä, luit oikein. Tämän Komeettojen pelaajan rauhallinen olemus pallon kanssa on noteerattu myös rapakon takana ja jälleen ensi kesänä "Andyn" tekemistä voi seurata Comets'Parkilla.

Siinä 5 sopimusta lisää, nyt on kasassa 20 julkaistua.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #66 : 03.02.2021 klo 15:39:52

Petteri Rönkkö kertoo, että hän pelaa todennäköisesti tulevan kauden Kings SC:n riveissä. Viime kauden hän pelasi Kultsu FC:n joukkueessa Kakkosessa. Rönkkö teki paluumuuton Kuopioon 2019.
– Lappeenrannan seudullakin minä olen viimeiset kuusi vuotta viettänyt Kakkosta pelaten (Kultsu FC 2015 ja 2020) ja (PEPO Lappeenranta 2016-2019), Rönkkö kertoo.
– Omalla kohdallakin kunto tuntuu hyvälle sekä pelihaluja ja intoa riittää, joten ei valittamista. Mukavaa on ollut taas pelata jalkapalloa.
Kings SC:n joukkuetreenit ovat tauolla koronan takia ainakin 12.2. asti. Joukkueet odottavat uusia uutisia rajoituksista.
– Olen kyllä tykännyt joukkueesta. Treeneissä on ollut oikein hyvä tekemisen meininki. Tämä tarkoittaa niin asennetta kuin taktiikkaa.
Rönkkö on ollut Kings SC:n treeneissä tammikuusta alkaen.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 03.02.2021 klo 22:00:23

Warkauden Lehti kertoo, että Jari Nieminen jatkaa Warkaus JK:n päävalmentajana. Joukkueen talvivahvuudessa on ollut 16-18 pelaajaa. Juttu, joka on tilaajille: https://bit.ly/3czJpA9
Ricardo Leite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ylimieliset


Vastaus #68 : 03.02.2021 klo 23:19:28

Warkauden Lehti kertoo, että Jari Nieminen jatkaa Warkaus JK:n päävalmentajana. Joukkueen talvivahvuudessa on ollut 16-18 pelaajaa. Juttu, joka on tilaajille: https://bit.ly/3czJpA9

Tämä kiinnostaisi, mutta yhden jutun takia en tilaa. Referaattia?
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #69 : 04.02.2021 klo 07:14:44

Tämä kiinnostaisi, mutta yhden jutun takia en tilaa. Referaattia?

Voihan tuon jutun lukaista myös näköislehdestä, kun se on ilmainen uutisten viikon kunniaksi. Siinä voi tutustua muihinkin uutisiin.
el mono

Paikalla Paikalla


Vastaus #70 : 04.02.2021 klo 08:01:28

Voihan tuon jutun lukaista myös näköislehdestä, kun se on ilmainen uutisten viikon kunniaksi. Siinä voi tutustua muihinkin uutisiin.

Itse asiassa linkkaamassasi jutussa on pari kappaletta, mitkä puuttuvat näköislehden uutisesta. Vertti Torvinen loukkaantui kakkoslajissaan jääpallossa niin pahasti, että tuleva futiskausi saattaa jäädä kokonaan väliin ja Max Köllner on muuttanut Vantaalle, eikä täten pelaa ensi kaudella Klubissa. Tämänhetkisen sopimustilanteen olisi toki voinut lisätä jutun loppuun.

Rickylle keskaria ja Mölyn sanoin kolme lampaanpersettä. Onneksi on vielä meitä jalomielisiä, jotka tukevat kuolevien syrjäseutujen paikallislehtiä.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 04.02.2021 klo 08:25:13

Itse asiassa linkkaamassasi jutussa on pari kappaletta, mitkä puuttuvat näköislehden uutisesta. Vertti Torvinen loukkaantui kakkoslajissaan jääpallossa niin pahasti, että tuleva futiskausi saattaa jäädä kokonaan väliin ja Max Köllner on muuttanut Vantaalle, eikä täten pelaa ensi kaudella Klubissa. Tämänhetkisen sopimustilanteen olisi toki voinut lisätä jutun loppuun.

Rickylle keskaria ja Mölyn sanoin kolme lampaanpersettä. Onneksi on vielä meitä jalomielisiä, jotka tukevat kuolevien syrjäseutujen paikallislehtiä.

Olet oikeassa. Paikallislehtiä ja lehtiä ylipäänsä kannattaa tukea. Nyt tämän viikon ajan kaikilla on hyvä mahdollisuus käydä kattomassa niiden tarjontaa ja tehdä sitten tilauksia, jos laatu miellyttää. Esimerkiksi Iisalmen Sanomissa, Pieksämäen Lehdessä ja Warkauden Lehdessä uutisoidaan aika hyvin paikallisesta jalkapallosta, juuri näistä Kolmosen peleistä ja myös junioreiden otteista. Näillä paikkakunnilla Kolmosen joukkueet ovat ykkösjoukkueita edustustasolla.
Ricardo Leite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ylimieliset


Vastaus #72 : 04.02.2021 klo 14:36:14

No tämähän tästä vielä puuttui, että lauma Mikki Hiiriä alkaa opettaa FutisForumilla miten tulee elää ja mitä tulee ostaa. Olen elänyt ilman Warkauden Lehteä jo kymmenen vuotta, eikä minulla ole edes kuolemanpelkoa.

ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #73 : 04.02.2021 klo 18:59:51

No ei tuossa Iisalmen Sanomissa juurikaan jalkapallosta enää kirjoitella vaan jääkiekkoa taitaa olla kesät talvet. Lätkäjuttuja riittää aina kolmosdivaristakin...
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #74 : 05.02.2021 klo 07:19:38

No ei tuossa Iisalmen Sanomissa juurikaan jalkapallosta enää kirjoitella vaan jääkiekkoa taitaa olla kesät talvet. Lätkäjuttuja riittää aina kolmosdivaristakin...

Vastaan, kun on sen verran väärä heitto. On tämä sitten tosissaan tai kärjistetysti heitetty. Voisin väittää, että Iisalmen Sanomien sivuja on tullut ahkerasti luettua. Aika hyvin ja perustellusti on ollut juttuja edustusjoukkueista, juniorijoukkueista ja Ylä-Savon kasvattamista pelaajista Veikkausliigassa ja ulkomailla. Lähiaikoina lukijat saavat lukea muun muassa Saku Savolaisen tuoreet kuulumiset ennen Suomen cupin pelejä. Viime kesänä Iisalmen Sanomat tarjosi lukijoilleen livelähetyksiä PK-37:n kotipeleistä. Loppukaudella tilaajat saivat katsoa myös muutaman vieraspelin Tämä on mielestäni hieno palvelu myös iisalmelaisen jalkapallon etäkannattajille. Yleisesti kommentoituna Ylä-Savon lajikattaus on aika monipuolinen, kun löytyy niin monta eri lajia. Kritiikkiä saa ja pitää esittää, mutta on hyvä, että se perustuisi faktoihin ja esittäisi samalla vielä kehitysehdotuksia toiminnan parantamiseen.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa