FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.04.2021 klo 05:01:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 22 [23]
 
Kirjoittaja Aihe: Valkeakosken Haka 2021 - Temen johdolla yläloppusarjaan?  (Luettu 141689 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
yyber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Periaatteen Jatkuvuus


Vastaus #550 : 04.04.2021 klo 09:44:44

Itselle riittää se että paperilla on tehty hyviä hankintoja ja voidaan sanoa että eteenpäin on menty. Treenipelit on treenipelejä ja muodostan mielipiteeni kolmen kierroksen jälkeen kun peli-ilme on nähty.
raxdsc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wolves, George Elokobi


Vastaus #551 : 07.04.2021 klo 00:58:40

En halua analysoida peliä, mutta jos valmentajat ja seuran toimijat olis yhtä lyhytjännitteisiä kuin aika monet kirjoittajat täällä, niin eihän touhusta tulisi mitään. Aika samanlaista hakemista kaikilla joukkueilla on tässä vaiheessa kautta ja myös kauden siirto aiheuttaa muutoksia treenaamiseen, jolloin ei olla vielä teräviä normikalenterin mukaan.


Tartun näin hieman jälkikäteen tähän.

Haka on pelannut vuoden 2020 alusta Tehtiksellä 13 kilpailullista ottelua, joista se on voittanut yhden. (voittoprosentti noin 7,7)

Kotipelit ovat olleet karmeata paskaa jo pitkään ja minkäänlaista ylpeyttä Tehtiksellä pelaamisessa ei tunnu olevan. Tällä foorumilla ja Hakan someissa ylipäätään ollaan oltu hyvin armollisia siihen nähden, että pelaamisessa ei ollut mitään järkeä pitkään aikaan. 

Kriittisyydestäni huolimatta toivon hyvinkin paljon Hakan menestystä ja hyviä esityksiä. Peli on vaan niin huonosti organisoitua, että hyviin esityksiin on mahdotonta uskoa. KTP:n ja Oulun kanssa ollaan samassa veneessä.
LFC1996

Poissa Poissa


Vastaus #552 : 08.04.2021 klo 15:44:44

Hei,
Haastattelen podcastissani huomenna perjantaina kapteeni fc haka Jacob Bushue'ta.
Mikäli haluat kysyä häneltä jotain pistä minulle viestiä Instagram/Twitter.

Instagram: Mikeandnomikeshow
Twitter: Mikeandnomikeshow


Julkaisen linkin jaksoon myöhemmin
« Viimeksi muokattu: 08.04.2021 klo 17:10:59 kirjoittanut LFC1996 »
hyppypolvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tp-49


Vastaus #553 : 08.04.2021 klo 15:52:13

Seurana on varmasti menty eteenpäin mutta olisi myös kiva jos nettisivut olisi ajantasalla.

Otteluohjelman voisi päivittää.
luiyikynä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #554 : 09.04.2021 klo 00:02:36

Kausi lähestyy ja on aika ennakoida ja luoda odotuksia pelaajakohtaisesti. Kirjoittelin korona-ajan kulukseni intuitioni mukaan mitä kausi 2021 tuo tullessaan. Mukava palata sitten kauden jälkeen ajassa taaksepäin ja lukea, kuinka vihkoon spekulointi on mennyt. Tavoite oli ehtiä ennen Urheilulehteä, jotta pääsee vertaamaan mitä toimittaja-asiantuntijat ovat mieltä. Jaoin joukkueen karkeasti neljään ryhmään.


Pitää näyttää tasonsa

#32 Mika Hilander,  maalivahti
Tulevan kauden menestyksen tukipilareita. Alkava kausi näyttää, onko Hila edelleen erinomainen Veikkausliigamaalivahti ja tekikö Haka todellisen kaappauksen.

#5 Luiyi de Lucas, toppari
Saapui viime kauden loppupuoliskolla ja osoitti olevansa liigatason toppari. Oliko kyseessä suonenveto muuten hatarassa alakerrassa vai onko miehestä tähtipelaajaksi?

#2 Jami Kyöstilä, wing-back
Viime kauden harvoja valopilkkuja, joka valloitti mustavalkoiset sydämet pyyteettömällä työnteolla. Tällä kaudella pelkkä asenne ja työmäärä eivät riitä, vaan nyt mitataan onko Jamista oikeaksi Veikkausliigapelaajaksi. Talvikausi ollut vaikea.

#11 Youri Loen, keskikenttä
Hollantilaiseen kohdistuu valtavat odotukset. Onko Kreikan kakkostasolta tullut kultajalka keskiakselin päällikkö vai jääkö jopa Popon saappaat täyttämättä? Olkoonkin rooli erilainen.

#77 Ishmael Yartey, laituri
Maailmaa nähnyt ghanalainen näyttää kuinka suoraviivaiset hyökkäykset päätetään maaliin. Tai sitten Tehtiksellä kaikuu Temen suusta: ”Ish!”, kun mies joutuu tyytymään pelaamaan ilman palloa ja lampsii kaukana kollektiivisesta prässistä.

#? Aleksandar Vucenovic, hyökkääjä
Itävaltalainen häikäisee kannattajat nopeudellaan ja atleettisuudellaan tehden yli 10 maalia. Lähtee Ojalan kanssa samalta viivalta kauteen, mutta pelitapaan paremmin soveltuvien ominaisuuksien ansiosta ottaa ykköshyökkääjän paikan. Alle 10 maalia riittää onnistumiseen, jos kirittää Ojalan viime kauden lopulla nähtyyn lentoon.


Pitää nostaa tasoaan ja nostaakin

#3 Niklas Friberg, toppari
Viime kausi oli tosi vaikea, joskin nousujohteinen. Loppukaudesta näytti jo ajoittain liigatason topparilta, jolla potentiaalia kehittyä vielä löytyy. Osoittaa olevansa vähintään keskikastin joukkueen tasoinen toppari.

#4 Eero-Matti Auvinen, toppari
Pari liigakautta jo takana, mutta ei vielä läpimurtoa. Saa lisää älykkyyttä pelinavaamiseensa ja kehittyy kaksinkamppailuissa voittavaksi pelaajaksi. Matkalla luottopelaajaksi, mutta kuinka pitkälle pääsee?

#8 Hussein Mohamed, wing-back
Steppi Ykkösestä Veikkausliigaan ei ole saumaton, mutta entinen AC Kajaanin pelaaja on vakuuttanut taidoillaan. Yksi talvikauden selkeistä onnistujista, joka vie Mamban paikan ihanneavarissa. Tullee olemaan yksi koko liigan läpimurtopelaajista.

#19 Maximus Tainio, keskikenttä
Hakan keskikentän keskustan top-3 ellei top-2 -pelaaja. Saa paljon vastuuta ja ottaa askeleen/askeleita lähemmäs Veikkausliigastatuksen pelaajaa. Dynaamisuutta riittää jo, jonka päälle kehittyy vielä älykkyyttä.

#17 Janne-Pekka Laine, keskikenttä
Taitava keskikentän nuori pelaaja, jonka kokonaisvaltainen peli kehittyy harppauksin, kun saa vihdoin tarpeeksi peliaikaa. Kärsii hieman liiallisesta puolustuskuormasta.

#10 Samuel Chidi, laituri
Nigerialainen, jolle sopeutuminen Veikkausliigaan näytti oireettomalta, oireilikin erinomaisen alkukauden jälkeen epätasaisuutena. Jos miehestä ei ole enää yli 30-vuotiaana tähtipelaajaksi, on yksi askel kuitenkin vielä otettavissa. Saavuttaa tasaisuuden ja pitää flow-tilansa.

#23 Salomo Ojala, hyökkääjä
Tämän pitäisi olla Kuningas Salomon läpimurtokausi, mutta kuinka paljon toinen peräkkäinen rikkonainen talvikausi jättää jälkiä? Ykköshyökkääjän tontti on otettavissa, mutta nykykunnosta ja soveltuvuudesta uuteen pelitapaan on vaikea sanoa mitään. Liigapelaajaksi on vielä matkaa ja se vaatii lähes lineaarista kehitystä viime kauden lopusta.


Tasonnostoa odotellessa, voi olla tiukassa

#22 Ndukaku Alison, toppari
RoPSista Kajaaniin - kuusi vuotta sitten. Mitä miehelle on tapahtunut sen jälkeen? Jos bangladeshissa viime vuodet pelannut nigerialainen murtautuu vakioavaajaksi, on allekirjoittanut ainakin yllättynyt. Rikkonainen talvikausi.

#18 Seth Saarinen, toppari/wing-back
Stunttaa topparina ja wing-backina kunniallisesti. Laitapakin ominaisuudet menevät hieman hukkaan ja sinällään potentiaalinen pelaajanalku ei tee läpimurtoa ainakaan vielä.

#20 Henri Malundama, wing-back
Viime kauden heikohkot otteet, armeija kuluvana talvikautena ja Mohamedin hyvät otteet sysäävät TKT-kasvatin penkille. Pelaamattomuus syö itseluottamusta. Ei taida yksinkertaisesti riittää putoamistaistoa vehreämmille kentille.

#6 (C) Jacob Bushue, keskikenttä
Kapteeni. Siinä kaikki. Yksi alkavan kauden ihmeistä, jos amerikkalainen osoittaa olevansa hyvä liigapelaaja. Tai edes tyydyttävä.

#15 Tino Purme, keskikenttä
23-vuotias ”nuori”, joka viime kaudella oli tekemässä läpimurtoa. Voinee sanoa, että Hakan nykyformaatti tukee vielä Saarista vähemmän kymppipaikan Purmetta. Keskikentän keskustassa on liikaa kilpailua, eikä Teme luota HJK-kasvattiin Lainetta enempää. Joutuu rotaatiossa paikkaamaan laiturina, wing-backina ja hyökkääjänä, jolloin astuu joukkueen edun nimissä oman pelaajakehityksensä varpaille.

#7 Antto Hilska, laituri
Saavuttanut piikkinsä, joka on häilyvästi liigatasolla. Tekee töitä, liikkuu ja pelaa aina oikealla asenteella, mikä ei kuitenkaan näy teksti-tv:ssä asti. Hyvä rotaatiopelaaja.

#9 Jesse Huhtala, hyökkääjä
Talvikausi vääristää roolia, koska Ojala ja Vucenovic ovat olleet sivussa. Kolmantena hyökkääjänä saa vain satunnaisia kymmenminuuttisia, ellei em. kaksikko loukkaannu. Varmasti odottaa vesi kielellä, milloin pääsee irti. Muutamaa loppuhetken maalia voisi pitää erinomaisena suorituksena.


Ei odotuksia, kaikki liigakokemukset ovat plussaa

#30 Aatu Hakala, maalivahti
Tekee liigadebyytin ja pelaa yhteensä kaksi tai kolme peliä. Alkavan kauden jälkeen alkaa vasta tosissaan haastamaan Hilanderia.

#? Kalle Kohonen, maalivahti
Täyttää juomapullot.

#21 Topias Listo, wing-back
Kerää tötsät.

#24 Leevi Antinaho, laituri
Huolehtii liivit. Voi päästä pelaamaan 1-3 pelissä jämäminuutteja.

#16 Oiva Laaksonen, laituri
Pelaa omista kasvateista eniten. Esiintyy useammassa pelissä tuoden tuoreita jalkoja laidalle. Ensimmäinen liigamaali ruokkisi unelmaa jalkapalloammattilaisuudesta.
kuuhasen lalli

Poissa Poissa


Vastaus #555 : 09.04.2021 klo 14:44:19

Hyvää pohdintaa ja suurimmasta osasta samaa mieltä. Siitä kuitenkin täysin eri mieltä, että Ojala ottaisi paikan ennen Huhtalaa.

Oli Huhtalalla kokemusta tai ei, mutta Ojala ei sovi alkuunkaan Hakan talvikaudella pelaamaan pelitapaan, jossa se puolustaa aggressiivisesti ylhäältä. Ojalan työmoraali on nähty jo aiemmilla kausilla. Vaihtomiehen rooliin sopii jotenkin, jos ollaan takaa-ajo tilanteessa.

Ja tämän päälle vielä tuo loukkaantumishistoria, eli en usko kuin satunnaisiin minuutteihin kaudella.
luiyikynä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #556 : 09.04.2021 klo 15:27:12

Mielenkiintoinen näkemys, jonka olen valmis ostamaan pienellä alennuksella. Ojalalle kirjoitettiin kuitenkin kahden vuoden pahvi, vaikka varmasti jo viime kauden aikana tiedettiin, mihin suuntaan tänä vuonna halutaan mennä pelillisesti.

Jätän optimistisen mahdollisuuden Salomon onnistumiselle, enkä toisaalta pahastu, jos Huhtala raivaa itsensä Kakkosesta säännöllisesti liigaa pelaavaksi pelaajaksi. Olisihan se huikea tarina!
kuuhasen lalli

Poissa Poissa


Vastaus #557 : 09.04.2021 klo 17:03:23

Mielenkiintoinen näkemys, jonka olen valmis ostamaan pienellä alennuksella. Ojalalle kirjoitettiin kuitenkin kahden vuoden pahvi, vaikka varmasti jo viime kauden aikana tiedettiin, mihin suuntaan tänä vuonna halutaan mennä pelillisesti.

Jätän optimistisen mahdollisuuden Salomon onnistumiselle, enkä toisaalta pahastu, jos Huhtala raivaa itsensä Kakkosesta säännöllisesti liigaa pelaavaksi pelaajaksi. Olisihan se huikea tarina!

Itse näkisin sen niin, että Haka oli aika epävarma siirtomarkkinoilla ja teki sen takia sopimuksen. Nyt kun uusi ykköshyökkääjä (parempi versio Ojalasta toivottavasti) saatiin, en näe Salomolle käyttöä ellei loukkaantumisia tule (pl. jämä minuutit)

Huhtala ja Ojala kuitenkin aivan erilaisia hyökkääjätyyppejä. Näen Huhtalan sopivan itävaltalaisen kanssa samaan aikaan kentälle (jos haka pelaa kahden hyökkääjän taktiikalla), mutta en itävaltalaista ja Ojalaa samaan aikaan. Toisaalta taas Ojala ja Huhtala -kaksikko kaksistaan on liian kevyttä ja kokematonta Veikkausliigaan.
Viinikanstam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka, As Roma,


Vastaus #558 : 11.04.2021 klo 21:58:42

Miten tuntuu, että Hakalla on pelaajia jotka ei sovi formaattiin. Purme ja Slomo ainakin. Purme pystyy pelaamaan monella eri paikalla eli sillälailla arvokas pelaaja. Tarvittaessa jopa laitapakin hommat onnistuu. Seth Saarisesta tullaan kuulemaan vielä. Neljän linjassa ehkä omimmillaan. Jos Yartey nostaa tasoaan, niin mitä tehdään Chidillä. Vaikuttaa siltä, että rotaatiota pukkaa.

luiyikynä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #559 : 11.04.2021 klo 23:17:34

Miten tuntuu, että Hakalla on pelaajia jotka ei sovi formaattiin. Purme ja Slomo ainakin. Purme pystyy pelaamaan monella eri paikalla eli sillälailla arvokas pelaaja. Tarvittaessa jopa laitapakin hommat onnistuu. Seth Saarisesta tullaan kuulemaan vielä. Neljän linjassa ehkä omimmillaan. Jos Yartey nostaa tasoaan, niin mitä tehdään Chidillä. Vaikuttaa siltä, että rotaatiota pukkaa.

Uskoisin, että rahalliset realiteetit määrittävät paljon. Muistaakseni Purme ja Saarinen kiinnitettiin jatkosopimuksin jo hyvissä ajoin viime kauden aikana. Molemmat kuitenkin varmasti suht halpoja, jossain määrin harvoja kehityskelpoisia nuoria tai ”nuoria” ja kuten todettua, pystyvät pienessä rosterissa paikkaamaan usealla pelipaikalla.

Ojalan kohdalla taas varmaan tiedettiin, että halutaan pitää eri tyyppisiä hyökkääjiä kilpailemassa peliajasta tarjoten vaihtoehtoja lähtökohdilta erilaisiin peleihin. Tuskin ajateltiinkaan selväksi ykköshyökkääjäksi, mutta kahden edelliskauden näytöt hyökkääjänä puolsivat jatkoa. Ehkä valmennus näkee Ojalassa olevan vielä aihioita hioa peliään dynaamisemmaksi vaikkei suoraan sanottuna olisikaan nykyisen pelitavan näköinen hyökkääjä.

Yartey & Chidi-duosta taas vaikea sanoa juuta tai jaata. Pystyykö Yartey pelaamaan yhtä hyvin vasemmalla kuin oikealla? Miehet ovat kuitenkin Hakan parhaat laiturit, joten heitä varmasti ainakin kokeillaan samaan aikaan kentällä. Olen nähnyt Yarteyn pelaavan vain oikealla, sekä KPV:ssa että Hakassa, mutta transfermarkt-sivusto sinnikkäästi istuttaa miestä vasemmalle. Yarteyn ominaisuudet vaikuttavat sopivan paremmin oikealle, koska tykkää itse ajaa laita- tai välikaistalta sisään ja yrittää viimeisteilyä vasemmalla jalalla.

Huomisen pelin muuten selostaa Mikko Aaltonen. Lisätään vielä, että Ojala on mukana, joten todennäköisesti nähdään vihdoin sitten Inter-pelin kuinka mies sopii nykyiseen pelitapaan. Ehkä Kuningas Salomo on löytänyt uuden vaihteen vajaassa parissa kuukaudessa.
BiriBiri

Poissa Poissa


Vastaus #560 : eilen kello 12:01:50

Uskoisin, että rahalliset realiteetit määrittävät paljon. Muistaakseni Purme ja Saarinen kiinnitettiin jatkosopimuksin jo hyvissä ajoin viime kauden aikana. Molemmat kuitenkin varmasti suht halpoja, jossain määrin harvoja kehityskelpoisia nuoria tai ”nuoria” ja kuten todettua, pystyvät pienessä rosterissa paikkaamaan usealla pelipaikalla.

Ojalan kohdalla taas varmaan tiedettiin, että halutaan pitää eri tyyppisiä hyökkääjiä kilpailemassa peliajasta tarjoten vaihtoehtoja lähtökohdilta erilaisiin peleihin. Tuskin ajateltiinkaan selväksi ykköshyökkääjäksi, mutta kahden edelliskauden näytöt hyökkääjänä puolsivat jatkoa. Ehkä valmennus näkee Ojalassa olevan vielä aihioita hioa peliään dynaamisemmaksi vaikkei suoraan sanottuna olisikaan nykyisen pelitavan näköinen hyökkääjä.

Yartey & Chidi-duosta taas vaikea sanoa juuta tai jaata. Pystyykö Yartey pelaamaan yhtä hyvin vasemmalla kuin oikealla? Miehet ovat kuitenkin Hakan parhaat laiturit, joten heitä varmasti ainakin kokeillaan samaan aikaan kentällä. Olen nähnyt Yarteyn pelaavan vain oikealla, sekä KPV:ssa että Hakassa, mutta transfermarkt-sivusto sinnikkäästi istuttaa miestä vasemmalle. Yarteyn ominaisuudet vaikuttavat sopivan paremmin oikealle, koska tykkää itse ajaa laita- tai välikaistalta sisään ja yrittää viimeisteilyä vasemmalla jalalla.

Huomisen pelin muuten selostaa Mikko Aaltonen. Lisätään vielä, että Ojala on mukana, joten todennäköisesti nähdään vihdoin sitten Inter-pelin kuinka mies sopii nykyiseen pelitapaan. Ehkä Kuningas Salomo on löytänyt uuden vaihteen vajaassa parissa kuukaudessa.
Chidi pystyy pelaamaan myös hyökkääjänä, kunhan pallo pidetään lähtökohtaisesti maassa. Tuskin Tainio kuitenkaan tätä hakee. Tiettyjä yhteneväisyyksiä kyllä löytyy pelipaikan lisäksi profiilissa...
« Viimeksi muokattu: eilen kello 15:14:13 kirjoittanut BiriBiri »
luiyikynä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #561 : eilen kello 13:35:40

Chidi pystyy pelaamaan myös hyökkääjänä, kunhan pallo pidetään lähtökohtaisesti maassa. Tuskin Tainio kuitenkaan tätä hakee. Tiettyjä yhteneväisyyksiä kyllä löytyy pelipaikan lisäksi kunnassa...

Kerrotko lisää? Itselleni ei ainakaan auennut mitä tällä tarkoitit.
BiriBiri

Poissa Poissa


Vastaus #562 : eilen kello 15:15:29

Kerrotko lisää? Itselleni ei ainakaan auennut mitä tällä tarkoitit.
Sori, jäi tsekkaamatta automaattinen tekstinsyöttö... korjattu.
hyppypolvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tp-49


Vastaus #563 : eilen kello 16:52:14

Mitähän tosta nyt sanois. Ainakin voitais ottaa oppia vastustajan erikoistilanteista. Niitä oli selvästi harjoiteltu. Haka varmaan tehnyt samaa vain paperilla. Bushuella ei mitään käyttöä tälläkään kaudella.
Ripa Vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka


Vastaus #564 : eilen kello 18:08:17

Hienosti toimi taas Salomon ja Antton kombo. Ainoa valopilkku tän päivän ottelussa. Harjoitusottelu joo, mutta sitä se oli SJK:llekin ja ne oli kyllä paljon valmiimpia tulevaan kauden avaukseen. Kulmat SJK:lle 10-2, siitä jo pystyy päättelemään kummassa päädyssä peliä pelattiin. Huh, kyllä Hakalla vielä tekemistä riittää.
Ensio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, St Pauli, A.Bilbao


Vastaus #565 : eilen kello 19:08:19

Seuraavaksi Kotka. Se pitää voittaa. Muuten loppuu usko..
LFC1996

Poissa Poissa


Vastaus #566 : eilen kello 19:12:25

Hei
Oli haastattelu Jacob Bushuen kanssa tässä jakson linkki!
https://open.spotify.com/episode/1sMJtcOWabRfJaSs6iU72U?si=kuWfE_HYTiGBPIe4C0hMwg
luiyikynä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #567 : eilen kello 20:00:01

Huolestuttavaa kuinka vähään Temen oli tänään tyytyväinen. Ymmärtäisin tyytyväisyyden, jos tappioon päättynyt ottelu olisi tarjonnut seuraavaa:
1) Haka olisi puolustanut niin hyvin, että SJK:n vaaralliset maalipaikat olisi jääneet erikoistilanteisiin.
2) Haka olisi luonut tukun hyviä maalipaikkoja, joista ei vaan saatu sisään.
3) Pelissä olisi ollut joku sellainen selkeä elementti, jonka perusteella karavaanimme olisi hyvässä vauhdissa menossa haluttuun suuntaan.

Vaikkei SJK tehnytkään pelitilannemaaleja (saivartelua, mutta maalit nähneet tietävät mistä puhutaan), loi se hyviä maalintekopaikkoja useampia. Erityistä huolta minussa herätti se, kuinka helposti ja useasti vierailijat pääsivät välikaistoilta päätyrajan tuntumasta antamaan syöttöjä takaviistoon. Eikä siinä boksipuolustamisessa nyt(kään) paljoa kehuttavaa ollut.

Hyökkäyspelistä taas ei jaksaisi oikeastaan edes puhua. Miten maaleja voisi odottaa syntyvän, kun maalipaikkoja, varsinkin hyviä, on niin vähän.

Todella toivon, että seuraavat kaksi peliä vedetään ykköskorin ukoilla. Haluan nähdä kuinka Ojala, Chidi, Yartey, Vucenovic ja Loen lyövät sellaiset hyökkäyspään näytöt pöytään, että allekirjoittanutkin hiljenee. Nyt kaivattaisiin ehjiä esityksiä ja onnistumisia avainpelaajille.
Vornander

Poissa Poissa


Vastaus #568 : eilen kello 20:50:39

No ehkä Teme oli lähinnä virkansa puolesta tyytyväinen. Vaikea nähdä kovinkaan paljon voitettavaa jos käy kritisoimaan pelaajia julkisesti.

Eihän tää pre-season juurikaan kiimaa aiheuta mut olihan se Temen eka pre-season ykkösessä pari vuotta sitten tosi heikko sekin. 
luiyikynä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #569 : eilen kello 21:15:10

No ehkä Teme oli lähinnä virkansa puolesta tyytyväinen. Vaikea nähdä kovinkaan paljon voitettavaa jos käy kritisoimaan pelaajia julkisesti.

Eihän tää pre-season juurikaan kiimaa aiheuta mut olihan se Temen eka pre-season ykkösessä pari vuotta sitten tosi heikko sekin. 

Noh, ehkä niinkin. Kuti jäänyt vaan piippuun niin monta kertaa tänä talvikautena, että välillä uskoa koetellaan.

Viime vuonna taas talvikausi oli hyvä ja kausi heikko, joten voiko tästä laskea nopean ynnälaskun?

 
Sivuja: 1 ... 22 [23]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa