FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.03.2021 klo 00:16:17 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org


Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Kirjoittaja Aihe: MyPa 2021 - Sopivalla tasolla  (Luettu 63199 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
BorisC

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


: 11.11.2020 klo 01:25:05

Täällä muistetaan tehtaan piippujen kylmeneminen.

Meillä muistetaan hyvin konkurssi.

Se jätti yksin.

Mutta tultiin takaisin. Olemme olemassa.

Kausi 2020:

MyPa lähti kauteen 2020 myrskyisän talvikauden saattelemana. Suuria virheitä tehtiin oikeastaan millä tahansa mahdollisella osa-alueella, joskin talouspuoli on siinä määrin kunnossa, ettei aikaisempia konkurssiin johtaneita virheitä tehty. Noin muuten, oli maailmanlaajuisen pandemian runtelema kausi mollivoittoista taaperrusta nöyryytyksestä toiseen.

Mikä sitten meni pieleen? Farssin piirteet alkoivat jo muodostua, kun menestysvalmentaja Jukka Karjalainen sai lähteä ja tilalle tuli niinikään menestysvalmentaja, tosin 15 vuoden takaa, Ilkka Mäkelä. Mäkelästä tiedettiin ajan Mikkelissä olleen myrskyisää, pelaajien kyllästyneen miehen olemattomaan ihmisjohtajuuteen sekä niihin, noh 15 vuotta vanhoihin, metodeihin. Ili lähti ajamaan kiveenhakattua alhaalla makaavaa pelitapaansa mikä ei MyPan vahvuuksia tukenut pätkääkään. Putoamisen ollessa jo hyvin pitkälti saletissa kaivettiin esiin sopparissa ollut optio, millä oli mahdollisuus potkia päävalmentaja pihalle ja nostaa kakkoskoutsi ykköseksi. Henkilökohtaisesti haluan tässä yhteydessä korostaa, että mestarivuoden osalta Ilkka ansaitsee ikuisen kunnioituksen ja siitä olen kiitollinen, mutta kuluneena vuotena nähtyä toimintaa ei tule millään tavalla ikävä.  

Pieleen mentiin myös hankintapuolella. Kulmakarvat nousivat monella kun “Ili” keksi try outista poimia matkaan Stephen Obengin ja Nathael Ishiin. Ishiin potentiaali taitavana ja sähäkkänä laitapelaajana ei kauden aikana realisoitunut ja Obeng taas oli jopa vielä huonompi kuin odottaa osasi. Alakertaan tuli myös Ahmed Said Ahmed, joka oli kyllä kolmesta topparihankinnasta toiseksi paras, mutta lopulta hasardialtis tikittävä aikapommi, jonka virheet maksoivat monta maalia. Ainoa onnistunut hankinta olikin lopulta Juuso Laitinen, jota ei kyllä kateeksi käy. Taisteleva kotkalainen teki minkä pystyi, mutta oli niin yksin. Lainapelaajista HIFKistä tullut korealainen Lim näytti siltä, ettei ole koskaan isolla kentällä pelannutkaan ja Lassi Forssin stintti jäi valitettavan lyhyeksi, sillä lahtelainen oli kyllä merkittävä vahvistus.

Keskikentällä luotettiin pitkään jämäkkään kahden pelaajan keskustaan, mikä ei sitten lopulta toiminut edes vähää alusta. Jari Hasselin taistelu oli harvoja valopilkkuja, Samuel Lindeman ehjänä ollessaan piti tasonsa ja Joakim Lindberg tuli vahvasti sisään päästyään Mäkelän järjettömästä koirankopituksesta. Myös Ismael Mekhalfa oli ihan kohtalainen hankinta, joskin rikkihän sekin pitkän pätkän oli. Keskikenttä näytti siltä osa-alueelta, millä taso riitti, mutta sitä ei rosterin ehjänä ollessa hyödynnetty.

Hyökkäyksessä Edmundo Robinsonin piti olla Jussi-Pekka Rämälle sopiva nopea kärkipari, mutta koronan myötä mies lähti pois ennen kauden alkua. Jupe vietti kautensa noin neljäsosakuntoisena, eikä pelitapa miehelle istunut lainkaan. Isoa ruutua tarjottiin myös Anttoni Huttuselle ja parhaansahan nuorukainen yrittikin, mutta kokonaisuudessaan Jupen juoksuttaminen rikkinäisenä juoksupalloihin ja Huttusen istuttaminen puhtaaksi kärkipariksi oli älyvapaa ratkaisu, joka ei yllätys sinänsä aiheuttanut oikeastaan minkäänlaista päänvaivaa kellekään. HIFK:n lainamiehistä Vitinholla taso riitti liiankin hyvin, vaikka kaikesta näkyikin pelaaminen lähinnä itselleen. Kevin Larsson toi laidalta tehoja, Nikolas Saira oli pettymys. Vitinho kaapattiin HIFK:n matkaan Thodesenin potkujen jälkeen ja MyPan hyökkäys jäi ohueksi. Arjan Goljahanpoor oli myös rikki pitkin kautta.

Ne loukkaantumiset. Paitsi, että MyPan pelaajisto oli hyvin runneltu, hajosivat myös yhteistyöseuran miehet, joten vajaalla mentiin. Kakkosvalmentajan tontilta vastuuseen noussut Marko “Mano” Honkanen totesikin jo talviharjoittelun menneen pieleen ja sen myös huomasi. Alkukauden rosterilla vielä joissain peleissä pystyttiin roikkumaan mukana, mutta lopulta jätkiä ei yksinkertaisesti ollut. MyPa yritti pelata aktiivisemmin mikä mahdollisesti ykköskokoonpanolla olisikin voinut tuloksia tuoda, mutta lopulta tasoero kasvoi liian suureksi. Jäätiin viimeiseksi ja täysin ansaitusti.


Lohduton, mutta sitäkin tutumpi näky vuonna 2020.

Kausi 2021:

Skele, pj. Heikki Pulkkinen ja päävalmentaja Marko "Mano" Honkanen.

Tulevalla kaudella MyPa asettuu takaisin Kakkoseen. Joukkue tulee rakentumaan voimakkaasti Kouvolan seudun pelimiehistä ja jossain pyöriteltiin, että 16 pelaajaa olisi jatkamassa. Alueellisesti haastavaa on myös se, että PeKa nousi Kotkasta Kakkoseen, mikä saattaa hörpätä MyPan kapteeniston Juuso Laitisen ja Tomas Turusen muodossa.

Valmennuskaksikko omaa vahvan MyPa-taustan. Mano Honkanen ja ex-kapteeni Tuomas Aho on ollut monelle mieluinen kaksikko, eikä miehiltä ainakaan paloa seuraa kohtaan puutu. Miesten valmentajina katsomattomia kortteja, mutta ennemmin näin, kun jo toistuvasti huonoksi katsottu pokerikäsi.

Eniten runtelua tulee kokemaan alakerta. Tomas Turunen on laarihuhujen mukaan palailemassa Karhulaan, mikä toivottavasti ei pitäisi paikkaansa, sillä kotkalainen on Ykkösessä ollut kiistaton ykkösvahti ja ansaitusti. Puolustuksesta voitaneen unohtaa Juuso Laitinen, Ahmed Said Ahmed ja (onneksi) Stephen Obeng. Toistaiseksi alakerran sopimuksista on voimassa Olli Kähkönen, joka näytti ottaneen oikeita kehitysaskelia kuluvalla kaudella, kunhan vain pelasi omalla paikallaan eikä esimerkiksi laitalinkkinä. Toki myös junioripelaaja Veeti Karppanen on tehnyt sopimuksen ja on kuulemma toppari.

Keskikenttä on lähtökohtaisesti vahva, tosin riippuen jatkajista. Joakim Lindberg, Samuel Lindeman ja Jari Hassel muodostavat Kakkoseen kovan trion jatkaessaan. Myös Mekhalfa kelpaisi kyllä, mutta saapa nähdä. Sasu Hernesniemi ja Arttu Jormakka on jo kiinnitetty ja pojat pääsivätkin Ykköstä kokeilemaan, mutta edellämainittujen miesten haastaminen vaatii suuria kehitysaskelia.

Hyökkäyksessä Kakkosen maalikuninkuudenkin voittanut Jussi-Pekka Rämä jatkaa, mikä sopimuksena kelvannee kaikille. Kaverikseen Jupe saa Purhan seuralegenda Tomi Räikkösen, joka tuo kaivattua työmoraalia ja asennetta. Junioripuolelta Väinö Hietala oli selkeästi eniten valmis ottamaan vastuuta ja osuikin jo EIFin verkkoon pelattuaan muutenkin hyvin. Hietalan nimi on muuten niitä, jotka kannattaa painaa mieleen. Anttoni Huttusen sopimus jatkuu, mutta on herättänyt kiinnostusta jo ylempääkin. Tämänhetkisillä sopimuksilla hyökkäyspää on materiaaliltaan Kakkosen kärkipäätä, joskin ohut kuin mikä.

Noin yleisesti tärkein asia lienee se, että Myllykoskella pelataan. Sarjataso ei itseäni edes niin kiinnosta, vaan peleissä tullaan olemaan joka tapauksessa. Muistetaan ne hetket, kun ei MyPan edustusjoukkuetta edes ollut ja saavutaan katsomaan meidän ainutlaatuista seuraa. Mylsällä on hyvä olla.


Tulevalla kaudella on lupa odottaa myös iloisempia ilmeitä niin kentällä kuin katsomossakin. Nähdään Saviniemessä!
« Viimeksi muokattu: 11.11.2020 klo 12:00:52 kirjoittanut BorisC »
BorisC

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #1 : 11.11.2020 klo 01:26:33

Pelaajat ja siirrot:

Maalivahdit:

Joel Peltola
Ollut aiemminkin sopimuspelaaja, kentällä en ole tainnut nähdä kertaakaan, mutta periaatteesta pidän huonompana Peltolana. Manon mukaan kehityskohteet jalalla pelaamisessa. Maalivahtiosastolla Riikonen Mäntynen saa kyllä tehdä ihmeitä, sillä kahden veskarin sopimuksen perusteella Turusta ei ilmeisesti valitettavasti enää MyPan paidassa nähdä. Ikää 20 vuotta.

Aku Lindström
Oli KJP:stä lainalla Korian Ponnessa Nelosessa edellisen kauden ja sille sarjatasolle ihan hyvä torjuja, eli siis tekemistä riittää paljon. Inkeroisten Purha latoi 9 osumaa selän taakse, Kajaani pisti Ykkösen debyytissä yhden osuman verran paremmaksi. Syntynyt 02, eli parhaat päivät edessäpäin. Riikos-Jussi Mäntynen hoitaa homman.

Antti Kaikkonen
Muutama vuosi sitten ollut Susien maalilla parissa pelissä, sitten ei mitään tietoa. Kai se on pari palloa torjunutkin, mutta itselleni täysi arpa. Viikset sen verran komeat, että pakko peukuttaa sopimuksen puolesta.

Puolustajat:

Olli Kähkönen #13
10.07.1997
- "Opa" otti kehitysaskeleita, vaikka kausi valitettavan rikkonainen olikin jälleen kerran. Nopeat jalat merkittävimpänä vahvuutena, kamppailee myös hyvällä asenteella. Laitalinkkinä oli heikko, minkä nyt kaikki Iliä lukuunottamatta jo tiesivätkin. Kakkonen oletettavasti varsin sopiva taso.

Veeti Karppanen
-03 syntynyt toppari. KJP:ssä rullannut menemään aiemmin, nyt isojen poikien hiekkalaatikolle kehittymään.

Kasperi Kinnunen #5
Toppari/laitapakki, Football Managerissa ihan kelpo pelimieheksi kehittyy mutta muuten ei minkäänlaista käsitystä. Esiintyi ihan kohtalaisesti EIF-ottelussa. Laskuvarjojääkärin larppaaminen kesken, eli kotiutuu juhannukseksi ja on täten vasta silloin täydessä reenivahvuudessa.

Khalid Kaddouri
02 syntynyt peluri, joka pelasi edellisellä kaudella KJP/Sudet -viritelmässä sekä Korian Ponnessa laitalinkkinä, mutta Mano mainitsi haastavan laitapuolustajan paikasta. Nelosessa hyvä joskaan ei dominoiva, Kolmosessa näytti aivan liian hennolta. Jalat käyvät kyllä hyvää tahtia ja varmasti hyvinkin kehityskelpoinen talentti.

Leevi Perkiö
Vuoden poikapelaajaksikin MyPassa valittu Perkiö palasi Susista. Kolmosessa vahva kausi ja oletusarvoisesti tuo laatua puolustukseen. Talven parhaita hankintoja. Miinuksena sotaleikkien jatkuminen juhannuksen tienoille.

Joona Martikainen
Niinikään Susihukkasista kupattu peluri, tosin tason riittävyys mysteeri ja ei nyt mikään riemunkiljahduksia herättävä rekry. Toivotaan, että ottaa isoja askelia.

Keskikenttä:
Sasu Hernesniemi
- 2003 syntynyt tämäkin mies, MyPa-legenda Mika Hernesniemen poika. Ihan kivan ennakkoluulottomasti ja rohkeasti Ykkösessä tullut sisään, mutta eihän se nyt riittänyt vielä alkuunkaan. Kehitysaskelia odotettavissa ja toki Kakkosessa aikaa hieman enemmän on, joten mielenkiinnolla seurataan tämänkin junnarin esiintuloa.

Arttu Jormakka
Nuori 2003 syntynyt poika pääsi loppukaudesta avaukseenkin ykkösmiesten ollessa telakalla. Ehkä junioreista selkeiten liian isoon harppaukseen joutunut, selkeästi vielä arka kaksinkamppailuissa. Ikää nyt ei paljoa tosiaan ole ja parempaa odotettavissa tulevaisuudessa.

Valtteri Kangasniemi #24
05.03.2001
Loppukaudesta isoilla minuuteilla ja ihan miehekkäin ottein. Tekeminen loukkaantumisten jälkeen näytti siltä, että voi olla Kakkosessa hyvinkin käyttökelpoinen pelaaja. Mainittava myös miten nuorimies kiteytti EIF-pelissä kauden toteamalla takaiskumaalin jälkeen hyvin katsomoon kuuluvan "Steffe mitä vittua sä teet?" -lauseen.

Niklas Rautomäki #15
20.08.2001
Noh, ei tämä nyt varsinaisesti ollut Vapahtajan kausi. Piikissä peluuttaminen oli Ililtä sen luokan vitsi, että tekisi mieli epäillä seuraa valmennettavan kännissä, mutta ei se nyt valitettavasti oikein laidallakaan lähtenyt. Isoja asioita saa tapahtua, että olisi vahvistus Kakkosessakaan. Hyvä potkutekniikka ja toki ikää sen verran vähän, että jo talven aikana voi tapahtua paljon hyvää.

Joakim Lindberg #31
Ilin koirankopista päästyään joukkueen harvoja valopilkkuja. Rikkoo, repii ja raastaa, taso tuntui riittävän omaan rooliinsa Ykkösessä heittämällä, eli iso jatkosopimus. Ylöspäin anti hyvin olematonta, alaspäin sarjan parhaimmistoa.

Rico Ryöpäs #7
Kotiutui lopulta parhaiten laitalinkin rooliin puolustajan sijasta. Katastrofaalisessa loppukaudessa Ykkösessä positiivinen ilmestys ja Kakkoseen hyvä vahvistus. Työteliäs.

Ville Majander
Ei vakuuttanut lainkaan Kolmosessa, joten askel Kakkoseen on suuri. Siirtynyt siis Susista. Molempijalkainen, hyvä potkutekniikka ja hyvällä tatsilla varustettu peluri, pelikäsitys ei vahvuus. Velipoika Simoon nähden hyvin erityyppinen pelaaja. Toki Susista pois siirtyminen on aina suuri ja positiivinen askel ihmiselle jo ihan elämänlaadunkin kannalta, joten toivotaan Manon ja Skelen saavan paljon irti.

Jari Hassel #17
Vahva ja työteliäs, taso riitti Ykkösessä ja tulee riittämään myös Kakkosessa. Ilmeisesti sopivaa pakettia ei ylempää löytynyt, joten jatkoa MyPassa kelpaa paremmin kuin hyvin. Sarjan eliittiä.

Joakim Joutjärvi
Syntynyt herran vuonna 04, eli tulevaisuuden talentteja. Kajossa pelaili Nelosta edellisellä kaudella, mistä pois pääsy on aina plussaa, toki myös KJP:n junnuissa pallotteli. Tekninen pelimies, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Hyökkäys:
Jussi-Pekka Rämä #16
15.02.1996
Ykköshyökkääjä. Viimeisin kausi tuotti vain kaksi osumaa, loukkaantumiset ja vahvuuksia ei lainkaan tukenut pelitapa söivät itseluottamuksen. Entinen Kakkosen maalikuningas. Härkämäisen vahva, prässää hyvin ja pystyy pitämään palloa ylhäällä. 2020 joutui yrittämään yksin jäädessään juoksulla ohi vastustajista, mikä nyt ei oikein miehelle sovi. Kuntoutuessaan odotettavissa motivoitunut ja vaarallinen hyökkääjä.

Tomi Räikkönen
"Tomppa" antoi perheelleen aikaa ja Ykkösen kauden jälkeen siirtyi Inkeroisten Purhaan. Maaleja tuli alasarjoissa ennenkin kunnostautuneelle työteliäälle hyökkääjälle tuttuun tapaan ja nyt tarttui mahdollisuuteen edustaa MyPaa, kun pelimatkat Kakkosessa lyhyempiä. Nopea, vahva ja korkea työmoraali, täydentää Jupea hyvin.

Väinö Hietala
-Nimi mieleen. Niinikään syntynyt 2003 ja antoi hyviä näyttöjä jo Ykkösessä avaten mm. maalitilinsä. Nopea ja röyhkeä laitapelaaja, joka vielä pari vuotta sitten pelasi pari peliä Inkeroisten Purhan kakkosjoukkueessa Kutosessa. Hyviä harppauksia eteenpäin, niiden jatkuessa potentiaalia olla isossa roolissa.

Tommi Roponen #27
24.06.2001
Kaksi kautta nyt telakalla. 190 sentin pituus nyt oletettavasti mahdollistaisi lisäulottuvuuden hyökkäämiseen, mutta olennaisinta olisi pysyä ehjänä. Loppukaudesta istui penkillä, mutta pelikunto ilmeisesti siinä hetkessä vielä kaukana.

Jussi Lanu
Alasarjoja Purhassa, Susissa, Peltirummussa ja KJP:ssä kolunnut nopeajalkainen, monipuolinen ja sähäkkä etenijä. Odottelin Lanun siirtoa jo ensimmäisellä Kakkosen stintillä, mutta nyt mies saatiin takaisin kasvattiseuraan. Räikkösen kanssa vaarallinen tutkapari niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Siirrot:

Sisään:
Tomi Räikkönen, Inkeroisten Purha
Leevi Perkiö, Sudet
Joona Martikainen, Sudet
Joel Peltola, Sudet
Ville Majander, Sudet
Khalid Kaddouri, Sudet
Antti Kaikkonen, ei seuraa
Jussi Lanu, Sudet

Ulos:
Anttoni Huttunen, KTP
Tomas Turunen, PeKa
Juuso Laitinen, PeKa
Nuutti Laaksonen, MP
Samuel Lindman, VPS
« Viimeksi muokattu: 07.02.2021 klo 03:08:02 kirjoittanut BorisC »
BorisC

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #2 : 11.11.2020 klo 01:36:40

Edellinen topic meni armottomaksi paskakaivoksi, mikä lienee hyväksyttävää jo kammottavan kaudenkin perusteella. Nyt tulevalle kaudelle olisikin toiveena, ettei joka ikisessä orastavassa keskusteluissa tartuttaisi sivuhuomioihin tai peräti yksittäisiin sanoihin, sillä varmaan aika monen mielestä on pirun raskasta luettavaa.

Pelaajistoa tulen päivittämään kun sopimuksiakin tippuu. Nuoria kavereita varmaan rekrytään, joten ilolla vastaanotan junnareista arvioita, kun kovin vieraita pelureita omassa satoja miesten otteluita vyölle kerryttävässä maailmankuvassa rupeavat olemaan.

Avataan keskustelu uudessa topicissa puhtaalta pöydältä, valmentajaväännöt ym. voivat allekirjoittaneen puolesta jäädä mainiosti edellisen kauden syövereihin.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #3 : 11.11.2020 klo 09:00:32

Asiallinen avaus.
Optimistikaan ei päässyt pettymään.
Kaikesta pitäisi kaikkien pystyä keskustelemaan rauhallisesti.
_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #4 : 11.11.2020 klo 11:40:59

Avaukselle peukut ja tuopit.
*** Hassel ja Ryöpäs nähty R-kioskilla (vai ST1:llä piti nähdä että saa julkaista huhun)
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #5 : 11.11.2020 klo 11:42:57

Hassel ja Ryöpäs, ehdottomasti jatkoon molemmat. Kakkosessa ihan kovat ja tuo suorastaan kokemusta tuohon juniorinippuun.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 11.11.2020 klo 11:54:29

Hyvä avaus, iso tooppi avaajalle!

Ei voi mennä pieleen, jos jo avauksessa mainitaan Aho, Lindberg, Huttunen ja Hernesniemi.
Nordle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #7 : 11.11.2020 klo 12:40:43

Taattua BorisC laatua avaus.
Ai että ensi kauttahan oottaa jo suhteellisen toiveikkaana kun tiedossa ei luultavasti ole selviytymistaisto ja muutenkin alustavat merkit vaikuttaisivat hyviltä kohti ensi kautta mentäessä. Toki tässä o pitkä talvi vielä välissä.
Lampinen2

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 11.11.2020 klo 13:40:23

Erinomainen otsikko. Optimistisesti oman kylän pojilla hissijoukkueeksi ykkösen ja kakkosen välille.
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkoposkihanhet & merimetsot


Vastaus #9 : 11.11.2020 klo 14:13:02

Hyvä avaus. Millons lohkojako tehdään?
Clint Itäpuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokke ja suurseurat


Vastaus #10 : 11.11.2020 klo 14:51:09

Hieno avaus ja innolla odotellaan jo uusia sopimusuutisia! Pulustus menee ilmeisesti uusiksi joten siinä tulee varmaankin isoimmat haasteet saada uusien heppujen yhteispeli kuosiin, Turusen jatko olisi äärimmäisen tärkeää...
Samaa mieltä aloituksen kanssa että Väinön nimi mieleen, sen vähän mitä viime kaudella näin niin otteet oli kyllä noin nuorelle pojalle oikein lupaavat ja Kakkonen varmasti hyvä taso kehittyä kun aikaa ja tilaa on enemmän kuin Ykkösessä.
Näin pk-seudulla asuvana etäkannattajana positiivisena puolena pitää ottaa se, että "kotimatseja" on paljon enemmän kuin Ykkösessä.
Kausi käyntiin!
munnikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: voittajat


Vastaus #11 : 11.11.2020 klo 16:31:55

Avaus täynnä laatua!
Kentän avaukseen joululahjatoiveissa Turunen, Lindberg, Lindeman, Hassel ja Ryöpäs. Noista jo 3/5 olis kovapaketti!
Tarmelo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPaFani91 & Nakster


Vastaus #12 : 12.11.2020 klo 14:32:24

Kinnunen, Kangasniemi, Roponen ja Vapahtaja jatkavat

Neljä sopimusta siis lisää. Ei avainpelaajia, mutta ihan hyvä näin. Roposelle toivotaan joulupukilta tervettä kautta. Vapahtajakin saa vielä mahdollisuuden, jos se Kakkosessa seisoisi.

E:

Anttonin sopimus purettu. Onnea tulevaan!
« Viimeksi muokattu: 12.11.2020 klo 14:34:54 kirjoittanut Tarmelo »
Arph

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Leeds, Rangers FC


Vastaus #13 : 12.11.2020 klo 15:55:29

Juuso Laitinen hakee uutta seuraa pelaajapörssissä
https://jpy.fi/fi/pelaajaporssi/juusolaitinen
Näätäkeisari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #14 : 12.11.2020 klo 17:56:35

Huttunen yhden kauden ajan oikeasti joukkueen ykkösnimenä aikuisten tasolla olisi kiinnostanut, mutta ehkä jossain toisessa seurassa pääsee kehittymään enemmän.

Joukkue tuntuu koostuvan paikallisista nuorista joiden kyvyistä Kakkosen tasolla ei ole mitään takeita. Haiskahtaa 2018:lta.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #15 : 12.11.2020 klo 20:42:46

Päivän Keskilaaksosta:
Uutinen
MYPAssa on kaavailtu saatavaksi tämän vuoden aikana kokoon joukkue, jossa on 18 kouvolalaistaustaista kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia.
Ensi maaliskuussa katsotaan tilannetta uudestaan ja täydennetään ryhmää harjoitusottelun kokemusten perusteella.
Kun kausi alkaa on joukkueen vahvuuden tarkoitus olla 22-23 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia


e. netissä lisää:
https://www.keskilaakso.fi/2020/11/14/mypan-toimintaan-on-hyva-saada-pitkajanteisyytta-lahivuosiksi-ensi-kauden-joukkuetta-kakkoseen-kootaan-kouvolalaistaustaisista-pelaajista/
« Viimeksi muokattu: 15.11.2020 klo 08:13:24 kirjoittanut Szachnitowski »
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #16 : 16.11.2020 klo 08:12:57MyPan puheenjohtajan Heikki Pulkkisen mukaan seuraa ei enää olisi ilman huomattavan suurta yksityishenkilön kaudella 2019 tekemää lahjoitusta.
Lisää menneistä ja tulevista maksumuurin takaa:

Uutinen
– Pelaajista ei oikeastaan kukaan onnistunut. Sama koskee valmennusta ja koko seuraa. MyPasta ei viime kaudella onnistunut kukaan, Pulkkinen ruoskii.

– Ensi kauden (2021) budjettia alettiin suunnitella heinäkuun alussa ja Mäkelä oli siinä mukana toiminnanjohtajan ominaisuudessa. Ensimmäisen budjettiluonnoksen jälkeen "Ili" soitti ja kysyi suoraan, että kannattaisiko hänen katsella jo jotain muuta työpaikkaa.

– Jo alustava budjetti kertoo, ettei MyPa lähde heti tavoittelemaan nousua takaisin Ykköseen. Muutama vuosi mentiin kilpailullinen puoli edellä ja se näkyi taloudessa. Nyt pannaan ensin talous kuntoon ja hankitaan hallinnon puolelle laatua. Sen jälkeen mietitään vasta kilpailullista menestystä.

Pulkkinen uskoo MyPan olevan ensi kaudella Kakkosen lohkossa ainakin tukevasti keskikastissa.
https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/3d56c4c0-ea24-4dac-a7d2-275d8911e439
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 16.11.2020 klo 13:20:57

Kerro nyt suoraan Szachnitowski paljonko lahjoitit, että voidaan kiittää suoraan eikä tartte koko ajan kärttää.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #18 : 16.11.2020 klo 15:50:07

Kerro nyt suoraan Szachnitowski paljonko lahjoitit, että voidaan kiittää suoraan eikä tartte koko ajan kärttää.
Se oli yksityishenkilön testamenttilahjoitus, kuusinumeroinen ja alkoi ykkösellä.
« Viimeksi muokattu: 16.11.2020 klo 15:52:27 kirjoittanut Szachnitowski »
L Messi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, Purha, Albiceleste


Vastaus #19 : 16.11.2020 klo 17:23:50

Se oli yksityishenkilön testamenttilahjoitus, kuusinumeroinen ja alkoi ykkösellä.


Nyt kaikki laskemaan yhteen 1 + 1 eli kuka kuollut ja testamentannut ?
Saviniemi

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 16.11.2020 klo 18:24:27

Huhujen mukaan KJP:n uusi puheenjohtaja Silen aikoo panostaa rahallisesti heidän edariin ja käy neuvotteluja Mypan pelaajien kanssa
palkkioista. Meillä ei ole rahaa maksaa pelaajille, heillä kuulemma on ja tavoitteena nousta ensi kaudella Kakkoseen ja Kouvolan ykkösseuraksi.
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #21 : 16.11.2020 klo 18:38:51

Eli vastakkainasettelu alkoi heti ja poliitikko iski potkupallohaaskalle. Tullessaan tuonnehan jutteli kauniita siitä kuinka alueen juniorien hyväksi tehtävä työ on hänelle tärkeää ja menestys tulee sitten aikanaan sitä kautta.
Lampinen2

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 17.11.2020 klo 10:58:36

Älkää nyt taas alkako lyömään draamaa pelkän kusilaarihuhun perusteella. Se nyt tästä vielä puuttuu. Parhaat Kouvolan pelaajat pelaa Mypassa ensi kaudella.
Tarmelo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPaFani91 & Nakster


Vastaus #23 : 17.11.2020 klo 12:44:32

Älkää nyt taas alkako lyömään draamaa pelkän kusilaarihuhun perusteella. Se nyt tästä vielä puuttuu. Parhaat Kouvolan pelaajat pelaa Mypassa ensi kaudella.

Tämä. Kuka MyPan viime kauden pelaaja sinne edes menisi? Ilman sopimusta viime kauden pelaajista ovat Hassel, Lindeman, Laaksonen, Niveri, Lindberg, Ryöpäs, Mekhalfa, Turunen, Laitinen, Ahmed, Obeng, Ishii ja Goljahanpoor. Muualta tulleista ei varmasti kukaan lähde pelaamaan Kolmosta, kun Kakkosta on tarjolla MyPan lisäksi myös pk-seudulla. Enkä jaksa uskoa paikallisistakaan, vaikka onhan Susissa tainnut olla tapana, että juniorit maksavat kokeneiden pelaajien pelaamisesta. Kouvolan muoviseuran pelit ei luultavasti kiinnosta edelleenkään ketään.
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkoposkihanhet & merimetsot


Vastaus #24 : 17.11.2020 klo 13:38:38

Kilpailu tekee hyvää. Ei Kotkakaan olisi noussut ilman MyPan tarjoamaa äärimmäisen kovaa kirittämistä.

 
Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa