FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.11.2020 klo 15:26:17 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Kemi City FC 2021 - Kolmas kausi  (Luettu 635 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kaski

Poissa Poissa


: 15.11.2020 klo 16:15:22

KEMI CITY FC


Kotisivut: www.kemicityfc.org
Facebook: www.facebook.com/kemicityfc
Twitter: www.twitter.com/kemicityfc
Instagram: www.instagram.com/kemicityfc
-----------------
Kemi City FC 2020 topic


Kausi 2020

Kemi City FC lähti kohti tulevaa kautta kohtuullisin odotuksin, olihan päävalmentajan pestiin loppu vuodesta 2019 tehnyt paluun itse Jari Åhman, ja valmennus tiimissä jatkoi Mikko Vilmunen. Linkki uutiseen

Mutta vaikea kausihan siitä sarjanousija Kemi City FC:lle lopulta tuli. Edellytyksiä oli olemassa hiukan parempaankin, mutta talviharjoittelu olosuhteet (Junkohalli alhaalla) eivät mahdollistaneet parasta valmistautumista. KCFC sosiaalinen media kertoi myös että joukkueen rakentaminen rysähti osittain karille korona kevään myötä, ensimmäisessä viruksen takia perutussa harjoituspelissä oli määrä testata useampaa potentiaalista vahvistusta, joista lopulta kesän ikkunassa saatiin yksi tuotua sisään.

Tästä kaikesta huolimatta omalta kohdalta odotukset olivat hiukan korkeammalla, kuin se että "viimeiselle" kierrokselle pelataan sarjapaikasta. Toisaalta, lopullinen sijoitus sarjan kahdeksantena oli kauden alla asetettujen tavoitteiden mukainen ja varsin kelvollinen loppusijoitus.

Kaiken edellisen huomioiden pelillisesti homma toimi varsinkin kotona monesti oikein mallikkaasti. Pallo liikkui, pallonhallinta oli usein miten hyvää ja vaaraa saatiin luotua hyökkäys kolmannekselle. Joukkueesta löytyi fyysisyyttä ja erikoistilanteet olivat myös vahvuus.

Saukin taika oli vahva ja kotisaldo kahdeksan peliä ja kuusi voittoa oli erittäin hyvä. Tämän lisäksi, erittäin tiukkoja olivat myös molemmat koti tappio pelit. OLS oli niukasti parempi 0-1 ja RFA 2-3. RFA peliä KCFC johti vielä tunnin kohdalla 2-0, pitäen mielestäni peliä näpeissä. Mutta niin vain onnistui RFA tai osittain jopa tuomari ratkaisuillaan, kääntämään pelin kulun. RFA pelissä jaettiin yhteensä peräti neljä punaista, osittain ehkä aiheettomastikin.

Kotipeleihin peilaten vieraspelit olivatkin yllättävän kovaa tervan juontia ja tappio seurasi toistaan. Monessa vieras pelissä ei oikeasti ollut juurikaan mahdollisuuksia. Syitä tähän voi veikkailla moniakin, olisiko ainakin rosterin kapeus tullut vieraspeleissä karummin esiin. Ja muutamassa vieraspelissä kokoonpano menikin valitettavasti lähes huumorin puolelle. Niin tai näin, saldo yhdeksän peliä ja vain yksi voitto sarjajumbo Kiistoa vastaan on surkea vierasrekordi.

Maalit 2020

Ebuka Samson  10
Sasa Jovovic       9
Kaapo Lepojärvi  2
Nico Mäki             2
Chinonso Edeh    2
Aleksi Räihä         1
Jerome Ogbuefi  1
Eero Oikarinen     1

Alkukauden onnistuja oli selkeästi Ebuka. Kauden vanhetessa myös Sasa alkoi lämpenemään ja oli selkeästi yksi lopumman kauden onnistujista. Paikalliset nuoret sekä Räihä onnistuivat kokonaisuudessa varsinkin kotipeleissä oikein mallikkaasti, tosin todellisia läpimurtoja ei mielestäni nähty.


Kausi 2021

Pohjoinen lohko on todennäköisesti muodostumassa kovemmaksi kuin menneellä kaudella, joten kilpailukykyinen joukkue olisi hyvä saada kasaan.

KCFC tuleva kausi on varmasti paljon riippuvainen kuinka yhteistyökuviot jatkuvat ja kehittyvät. Toimistolla sekä myynti puolella riittää perinteisesti tekemistä ja haasteita.

Toivon mukaan paikallista rinkiä saadaan laajasti jatkamaan, monia aihioita siellä edelleen löytyy ja eteenpäin on menty, yksilöinä sekä joukkueena. Toki se seuraava kehitysporras pitäisi saada otettua ylöspäin, niin se loisi paremmat mahdollisuudet taistella joukkueena hyvästä sarja sijoituksesta. Itse uskon tähän.

Todellinen työmaa tulevaisuuden suhteen on myös harjoittelu olosuhteiden saaminen paremmiksi. Junkohalli edelleen alhaalla ja tieinfra jyräämässä Karihaaran tekonurmen. Jos mietitään tulevaisuutta pidemmälle harjoittelu olosuhteiden osalta, juniori tasolta edustukseen, niin jotain parannusta olosuhteisiin olisi välttämättä saatava aikaiseksi.

Joka tapauksessa tuleva kolmas kausi näyttää todennäköisesti selkeämmin mihin suuntaan KCFC laiva seilaa. Yleisöä oli tällä kaudella peleissä jo hyvin, mutta onko ensi kaudella vielä enemmän? Mielenkiinnolla jäädään myös odottelemaan minkälaisin tavoittein seura kaudelle 2021 lähtee. Pohdintaa ja keskustelua varmasti riittää, avoimena on vielä monia asioita. Tulevan sesongin valmennus, rosteri ja mitä tapahtuu olosuhteille jne.

Uskotaan seuraorganisaation osalta noususuhdanteeseen ja siihen että tuleva kausi on parempi vuosi Ylos

                             -ei oo muutako-


Kaski

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 15.11.2020 klo 16:16:56

Sopimustilanne

MAALIVAHDIT:


PUOLUSTUS:
/ Marshall Willock (2021) Linkki


KESKIKENTTÄ:


HYÖKKÄYS:
Sasa Jovovic (2021) Linkki

VALMENNUS:
« Viimeksi muokattu: 15.11.2020 klo 18:15:12 kirjoittanut Kaski »
Kaski

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 15.11.2020 klo 16:18:31

Lähdetään nyt jo kohti seuraavaa kautta ja laitetaan topikki 2021 auki. Toivon mukaan sieltä marraskuun aikana ensimmäisiä uutisiakin tulisi ulos.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines