FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.03.2021 klo 07:26:57 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org


Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: Kemi City FC 2021 - Kolmas kausi  (Luettu 19143 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kaski

Poissa Poissa


: 15.11.2020 klo 16:15:22

KEMI CITY FC


Kotisivut: www.kcfc.fi
Facebook: www.facebook.com/kemicityfc
Twitter: www.twitter.com/kemicityfc
Instagram: www.instagram.com/kemicityfc
-----------------
Kemi City FC 2020 topic


Kausi 2020

Kemi City FC lähti kohti tulevaa kautta kohtuullisin odotuksin, olihan päävalmentajan pestiin loppu vuodesta 2019 tehnyt paluun itse Jari Åhman, ja valmennus tiimissä jatkoi Mikko Vilmunen. Linkki uutiseen

Mutta vaikea kausihan siitä sarjanousija Kemi City FC:lle lopulta tuli. Edellytyksiä oli olemassa hiukan parempaankin, mutta talviharjoittelu olosuhteet (Junkohalli alhaalla) eivät mahdollistaneet parasta valmistautumista. KCFC sosiaalinen media kertoi myös että joukkueen rakentaminen rysähti osittain karille korona kevään myötä, ensimmäisessä viruksen takia perutussa harjoituspelissä oli määrä testata useampaa potentiaalista vahvistusta, joista lopulta kesän ikkunassa saatiin yksi tuotua sisään.

Tästä kaikesta huolimatta omalta kohdalta odotukset olivat hiukan korkeammalla, kuin se että "viimeiselle" kierrokselle pelataan sarjapaikasta. Toisaalta, lopullinen sijoitus sarjan kahdeksantena oli kauden alla asetettujen tavoitteiden mukainen ja varsin kelvollinen loppusijoitus.

Kaiken edellisen huomioiden pelillisesti homma toimi varsinkin kotona monesti oikein mallikkaasti. Pallo liikkui, pallonhallinta oli usein miten hyvää ja vaaraa saatiin luotua hyökkäys kolmannekselle. Joukkueesta löytyi fyysisyyttä ja erikoistilanteet olivat myös vahvuus.

Saukin taika oli vahva ja kotisaldo kahdeksan peliä ja kuusi voittoa oli erittäin hyvä. Tämän lisäksi, erittäin tiukkoja olivat myös molemmat koti tappio pelit. OLS oli niukasti parempi 0-1 ja RFA 2-3. RFA peliä KCFC johti vielä tunnin kohdalla 2-0, pitäen mielestäni peliä näpeissä. Mutta niin vain onnistui RFA tai osittain jopa tuomari ratkaisuillaan, kääntämään pelin kulun. RFA pelissä jaettiin yhteensä peräti neljä punaista, osittain ehkä aiheettomastikin.

Kotipeleihin peilaten vieraspelit olivatkin yllättävän kovaa tervan juontia ja tappio seurasi toistaan. Monessa vieras pelissä ei oikeasti ollut juurikaan mahdollisuuksia. Syitä tähän voi veikkailla moniakin, olisiko ainakin rosterin kapeus tullut vieraspeleissä karummin esiin. Ja muutamassa vieraspelissä kokoonpano menikin valitettavasti lähes huumorin puolelle. Niin tai näin, saldo yhdeksän peliä ja vain yksi voitto sarjajumbo Kiistoa vastaan on surkea vierasrekordi.

Maalit 2020

Ebuka Samson  10
Sasa Jovovic       9
Kaapo Lepojärvi  2
Nico Mäki             2
Chinonso Edeh    2
Aleksi Räihä         1
Jerome Ogbuefi  1
Eero Oikarinen     1

Alkukauden onnistuja oli selkeästi Ebuka. Kauden vanhetessa myös Sasa alkoi lämpenemään ja oli selkeästi yksi lopumman kauden onnistujista. Paikalliset nuoret sekä Räihä onnistuivat kokonaisuudessa varsinkin kotipeleissä oikein mallikkaasti, tosin todellisia läpimurtoja ei mielestäni nähty.


Kausi 2021

Pohjoinen lohko on todennäköisesti muodostumassa kovemmaksi kuin menneellä kaudella, joten kilpailukykyinen joukkue olisi hyvä saada kasaan.

KCFC tuleva kausi on varmasti paljon riippuvainen kuinka yhteistyökuviot jatkuvat ja kehittyvät. Toimistolla sekä myynti puolella riittää perinteisesti tekemistä ja haasteita.

Toivon mukaan paikallista rinkiä saadaan laajasti jatkamaan, monia aihioita siellä edelleen löytyy ja eteenpäin on menty, yksilöinä sekä joukkueena. Toki se seuraava kehitysporras pitäisi saada otettua ylöspäin, niin se loisi paremmat mahdollisuudet taistella joukkueena hyvästä sarja sijoituksesta. Itse uskon tähän.

Todellinen työmaa tulevaisuuden suhteen on myös harjoittelu olosuhteiden saaminen paremmiksi. Junkohalli edelleen alhaalla ja tieinfra jyräämässä Karihaaran tekonurmen. Jos mietitään tulevaisuutta pidemmälle harjoittelu olosuhteiden osalta, juniori tasolta edustukseen, niin jotain parannusta olosuhteisiin olisi välttämättä saatava aikaiseksi.

Joka tapauksessa tuleva kolmas kausi näyttää todennäköisesti selkeämmin mihin suuntaan KCFC laiva seilaa. Yleisöä oli tällä kaudella peleissä jo hyvin, mutta onko ensi kaudella vielä enemmän? Mielenkiinnolla jäädään myös odottelemaan minkälaisin tavoittein seura kaudelle 2021 lähtee. Pohdintaa ja keskustelua varmasti riittää, avoimena on vielä monia asioita. Tulevan sesongin valmennus, rosteri ja mitä tapahtuu olosuhteille jne.

Uskotaan seuraorganisaation osalta noususuhdanteeseen ja siihen että tuleva kausi on parempi vuosi Ylos

                             -ei oo muutako-


« Viimeksi muokattu: 29.01.2021 klo 14:28:00 kirjoittanut Kaski »
Kaski

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 15.11.2020 klo 16:16:56

Sopimustilanne 27.2.2021

MAALIVAHDIT:
Vilho Tuokkola Linkki

PUOLUSTUS:
/ Marshall Willock (2021) Linkki
Topi Nisula Linkki
Henri Korkeamäki Linkki
Topias Kaniin Linkki
Aleksi Räihä Linkki


KESKIKENTTÄ:
Joel Alatalo Linkki
Nico Mäki Linkki
Jani Alaperä Linkki

HYÖKKÄYS:


VALMENNUS:

Päävalmentaja: Mikko Vilmunen Linkki
« Viimeksi muokattu: 27.02.2021 klo 15:24:46 kirjoittanut Kaski »
Kaski

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 15.11.2020 klo 16:18:31

Lähdetään nyt jo kohti seuraavaa kautta ja laitetaan topikki 2021 auki. Toivon mukaan sieltä marraskuun aikana ensimmäisiä uutisiakin tulisi ulos.
Fred The Red

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: eioomuutakopeeäskemi - eiku KCFC!


Vastaus #3 : 11.12.2020 klo 16:23:53

No news is good news, vaimitensemeni?! 8) - jatketaan talviunia...zzzzz
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 11.12.2020 klo 17:16:41

No news is good news, vaimitensemeni?! 8) - jatketaan talviunia...zzzzz
Rahat loppu?

Peruste - sopimuspelaajaksi ylempänä kerrottu Sasa Jovovic etsii uutta seuraa https://jpy.fi/fi/pelaajaporssi
Kaski

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 11.12.2020 klo 17:29:31

Rahat loppu?

Peruste - sopimuspelaajaksi ylempänä kerrottu Sasa Jovovic etsii uutta seuraahttps://jpy.fi/fi/pelaajaporssi
??? Olen kyllä jo hiukan ihmetellyt hiljaisuutta.
Transfermarkt myös tietää että Sasan soppari olisi 2021 loppuun. Nyt jotain sieltä tuutista ulos.
Kaski

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 13.12.2020 klo 16:17:17

Jatkaa Sasa sitten Kemissä tai jossain muualla, ja oli syyt sitten taloudellisia tai muita niin hattua päästä Sasalle. Varmasti yksi pidetyimpiä pelaajia Kemissä. Sasa maalannut kemiläisessä paidassa tämän kauden jälkeen 52 maalia, tämän kauden koti JBK pelissä meni maaginen 50 rikki. Kunnioitettava suoritus. Tuoppi Viime sekä tällä kaudella erittäin tärkeä pelaaja Kemille.

Historian havinoista voisi nostaa kauden - 15, ja Ykkösen mestaruuden. Silloin timanttisen kova hyökkäys trio oli Sasa, Billy Ions ja Christian Eissele. Tuolloin Sasa viimeisteli itse yhdeksän maalia ja taisi vielä järjestellä useamman Ionsille ja Eisselelle.

Yksi asia mikä aina mietityttänyt, on Sasan kansalaisuudet. Kaikissa sopimus esittelyissä kirjoitettu aina serbialaisesta pelaajasta jne ja Sasalla itselläkin näyttäisi ainakin twitterin puolella lukevan Serbian football player. Syntynyt Serbian puolella. Nyt pelaaja pörssissä merkattu kansalaisuudeksi Montenegro ja Transfermarktissa mielestäni aina ollut Montenegro. Montenegro itsenäistynyt näköjään 2006, Serbian-Montenegrosta. Oma historiansa ja mutkansa ollut tietysti tuolla entisen Jugoslavian alueella. Pelivuosia Sasalla ollut paljon myös Montenegrossa, ehkä sieltä juontaa tämä kansalaisuus?
Niin tai näin, lisäsin Montenegron lipun Sasan kohdalle, ehkä joku tietäväisempi voi vielä kommentoida niin muokataan taas.

Lähitulevaisuus varmasti kertoo missä Sasa jatkaa, pelaajana tai valmentajana. Ajat ovat varmasti vaikeat. Vielä Sasalle Ylos
Kaski

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 17.12.2020 klo 21:18:51

Sasa  poistunut joukkueesta

Instassa kiittelee ja hyvästelee
Mitään tietoa tai veikkailuja minne Sasan tie vie?
Outlanteri

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 17.12.2020 klo 22:17:21

Mitään tietoa tai veikkailuja minne Sasan tie vie?

Ei Instagramin perusteella mitään hajuu
Outlanteri

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 23.12.2020 klo 17:14:48

FC Kemi ei ole mukana Kakkosen Cupissa
MaximTsigalko

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 27.12.2020 klo 14:08:15

Mikä on tilanne joukkueessa sopimusten suhteen? Harjoittemaan eivät ole varmaan vielä päässeet rajoituksista johtuen.
Druidid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sjk


Vastaus #11 : 08.01.2021 klo 16:21:10

Ihan mielenkiinnosta tulin kyselemään, että mitä Kemissä tapahtuu. Vieläkö tulee joukkue ensi kaudelle vai mikä siellä on tilanne?

Muutenkin voisiko joku hieman valaista ulkopuoliselle, että mikä on tämä kansainvälisyysjuttu seurassa? Nettisivuilla paljon englanniksi yms. Onko siinä jokin tarkoitusperä vai onko se vain cooleuden takia?
MaximTsigalko

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 08.01.2021 klo 17:36:22

Britit iskivät silmänsä kemiläiseen jalkapalloon ja sen kautta Lapin matkailuun – kaupunginjohtaja: ”He näkivät mahdollisuuden ja tarttuivat siihen” https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006031562.html

Tuommoista siinä on taustalla (uutinen 11.3 2019) . En tiedä mikä on tilanne kuvioiden suhteen nyt.
Nigel Kugelschfeir

Paikalla Paikalla


Vastaus #13 : 08.01.2021 klo 17:43:11

Ulkkareiden puheet uppoaa kuin kuuma veitsi voihin kuntapäättäjiin. Onko mikään noista luvatuista jutuista toteutunut? Eurokentille ei ainakaan ole asiaa vielä pariin vuoteen.
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #14 : 08.01.2021 klo 19:20:58

Ulkkareiden puheet uppoaa kuin kuuma veitsi voihin kuntapäättäjiin. Onko mikään noista luvatuista jutuista toteutunut? Eurokentille ei ainakaan ole asiaa vielä pariin vuoteen.
Minusta jo lähes hupaisaa kun puhutaan tästä redstrike farssista. Olihan ne puheet silloin alussa aika hurjia...siitä tilanteesta on menty kokoajan vain alaspäin. Eniten itseä huolettaa tällä hetkellä kuinka käy Kepsille ja sen toiminnalle. Vaikka olenkin Torniolainen, niin toivon että juniori toiminta jatkuu. Kemi City fclle on ihan sama.
Druidid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sjk


Vastaus #15 : 09.01.2021 klo 16:04:06

No kyllähän tämä toki vähän selvensi asiaa. Muistelinkin, että jotain kohuilua tässä oli.

Toivottavasti toiminta jatkuu jollain tavalla. Välttämättä ei olisi kauhea menetys, vaikka toiminta jatkuisi ihan Kepsinä. Onhan tämä aikamoinen hirvitys.
durban

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 09.01.2021 klo 17:42:15

No kyllähän tämä toki vähän selvensi asiaa. Muistelinkin, että jotain kohuilua tässä oli.

Toivottavasti toiminta jatkuu jollain tavalla. Välttämättä ei olisi kauhea menetys, vaikka toiminta jatkuisi ihan Kepsinä. Onhan tämä aikamoinen hirvitys.

Valmennuspuolella ainakin muutoksia; Vilmunen vaihtanut seuraa, onko Åman edelleen mukana?
Kaski

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 10.01.2021 klo 11:23:58

Ihan mielenkiinnosta tulin kyselemään, että mitä Kemissä tapahtuu. Vieläkö tulee joukkue ensi kaudelle vai mikä siellä on tilanne?

On tässä varmasti moni jo odotellut jotain uutista  ulos. Toki covid ollut päällä kohta vuoden, Suomen arvostetuimpaan ei osallistuta koska olosuhteet, niin järjellä ajatellen mitäpä tässä. Kulut vedetty minimiin. Tietysti tässä sivussa tämä tiedotus vetänyt pienen sukelluksen sitten viime kauden. Alas

Nyt kun pari "isoa" nimeä on lähtö puolella ja seura hiljaa, niin ajatuksiahan tuo voi herättää. Jos nyt oikeasti kävisi niin että hanskat lyötäisiin tiskiin parin kauden jälkeen, niin silloin oikeudellisesti voitaisiin puhua farssista. Nämä huutelut Tornion suunnalta ei yllätä yhtään. Siellä taidettu unohtaa että ensimmäinen kausi meni nousuineen ihan ok. Viime kausi ei varmasti ollut missään päin Suomea helppo. Toki voi varmaan sanoa että kemiläinen junnu puoli aallon pohjalla edelleen, tämä erittäin valitettavaa. Tähän varmasti paikallisesti monia muita syitä kuin KCFC olemassaolo.

Vilmun tie vei siis Keminmaan Palloon tässä vaiheessa mokke valmentajaksi. Onnea sinne. Tosin kuka sen tiettää estääkö tämä olemasta mukana KCFC toiminnassa.

edit. se piti vielä sanoa, että jotain elon merkkejä siellä toimistolla on ollut kun nettisivuja ainakin tilastojen osalta päivitelty joulukuussa.
https://www.kemicityfc.org/a/seura-58730.html?page=2
« Viimeksi muokattu: 10.01.2021 klo 11:45:23 kirjoittanut Kaski »
Kaski

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 20.01.2021 klo 16:04:11

Kemi City FC aloittanut treenit maanantaina. Ja valmennusvastuu Mikko Vilmusella, tietää Lapin Kansa. tilaajille juttua siellä.
Outlanteri

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 24.01.2021 klo 12:42:46

Samson Ebuka MPn testissä
Kaski

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 29.01.2021 klo 13:22:05

Se alkaa vähitellen tapahtuu. Ylos
Ensimmäisiä pelaaja julkistuksia on lupailtu loppuviikolle. Nyt jo yleisessä tiedossa että Sasa ei jatka, ja taitaa olla suuri kysymysmerkki myös Marshall Willock, että jatkaako Kemissä? Käsityksen mukaan olisi ollut sopimus tulevasta kaudesta, mutta katsellaan. Jätetään kaveri toistaiseksi aloituksen pelaaja listaukseen.

Valkuksi saatiin Vilmunen, joka ei välttämättä yhtään huono valinta. Mielenkiintoista nähdä minkälaista pelillistä sapluunaa Vilmu nyt sitten suosii.

Uudet, suomenkieliset nettisivut avattu myös. www.kcfc.fi. Äkkikokeman jälkeen oikein toimivat ja jotenkin "kevyemmät" sivut kuin edelliset.
vitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Töpselit


Vastaus #21 : 30.01.2021 klo 13:14:30

Samson Ebuka MPn testissä

Sinne myös meni.

https://mikkelinpalloilijat.fi/edustus-samson-ebuka-ja-mp-sopimukseen/
Fred The Red

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: eioomuutakopeeäskemi - eiku KCFC!


Vastaus #22 : 01.02.2021 klo 17:21:05

Ekat sopimukset sorvattu :

Uutinen
Kaski

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 01.02.2021 klo 18:02:01

Itse oikeastaan yllätyin että Alatalo olikin vasta 18 ja Nisula 19. Sieltä voi isojakin harppauksia tulla. Mäki sitten jo kokeneempaa kaartia vaikka vielä nuori, hyvä kausi alla ja kuka tietää mihin Mäki tulevalla kaudella voisi yltää.
MaximTsigalko

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 01.02.2021 klo 23:47:57

Ebuka ja varsinkin Jovovic kyllä aika paha korvata. Tuleekohan sitten ulkomailta heidän korvaajat. Onko tietoa viimekauden pelaajista, että onko muita siirtymässä/siirtynyt muualle?

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa