FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2021 klo 23:39:19 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kankkunen...
...onnistuu estämään putoamisen - 4 (5.2%)
...on hyvä valinta, vaikka pudottaisiin, mikäli jatkaa Ykkösessä - 58 (75.3%)
...huono valinta joka tapauksessa. Toivottavasti ei jatka Ykkösessä - 15 (19.5%)
Äänestäjiä yhteensä: 77

Sivuja: [1] 2 ... 99
 
Kirjoittaja Aihe: KTP 2021 - Hei hei, Veikkausliiga!  (Luettu 422829 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


: 18.11.2020 klo 14:41:55

Kausi 2020:
Kun Argo Arbeiter palkattiin kaudeksi 2019, niin hän ilmoitti selkeäksi tavoitteekseen nostaa KTP Veikkausliigaan. Kauden alku oli vaikea ja vaativan pelitavan oppiminen vei aikaa, mutta loppukautta kohden joukkue paransi peliään, ja oli lopulta sarjan neljäs. Suurin osa runkopelaajista päätti jatkaa Kotkassa, ja kun vuotanutta puolustusta paikattiin Valtteri Vesiahon, Ruxin ja Hindrek Ojamaan kaltaisilla nimimiehillä, niin aihetta orastavaan intoon oli havaittavissa. Tai eihän Ruxia kukaan tuntenut, mutta luottamus syntyi nopeasti, kun katalaani otti paikkansa puolustuslinjasta. Nopeasti arvonsa osoitti myös maalivahti Anton Lepola, joka tuli karmean Tepsin penkillä ja katsomossa vietetyn kauden jälkeen Kotkaan ja näytti heti olevansa huippuvahti Ykkösessä. Suomen Cupin pelit menivät siis hyvin ja joukkue puolusti äärimmäisen hyvin. Pelinrakentelu oli kuitenkin vielä kankeaa kun David Ramadingaye ja Zakaria Beglarishvili vasta tutustuivat muuhun joukkueeseen. Siitä huolimatta maaleja syntyi ja lohkovoitto tuli melko vaivattomasti.

Sitten tuli Korona. KTP ei jäänyt lepäämään laakereilleen, vaan oli ensimmäisiä joukkueita Suomessa, jotka lomauttivat pelaajansa ja valmentajansa, koska työnteko ei onnistunut. Nopea toiminta oli seuran elinvoimaisuuden kannalta tärkeää, mutta seuran päätös pudottaa pelaajat nopeasti tyhjän päälle aiheutti paljon pahaa verta joukkueessa. Pelaajien joukkopakokaan ei ollut kaukana, mutta lopulta joukkueesta löytyi halua sopeutua jo entuudestaan alhaisen palkkatason leikkaamiseen, ja täydelliseltä katastrofilta vältyttiin. Korona-aikana joukkueen rakentaminen jäi kuitenkin kesken, eikä hyökkäyspäähän saatu hankittua korvaajia Aleksi Pahkasalolle ja Kalle Multaselle. Joukkueen hyökkäys oli jäämässä kokonaan Tuukka Kurjen varaan.

Lopulta koronarajoituksia alettiin purkamaan kesäkuussa, ja Juhannuksen jälkeen KTP palasi kilpailullisiin otteluihin vain yhden harjoitusottelun jälkeen. Seurauksena oli täydellinen selkäsauna Cupissa Ilvestä vastaan, eikä joukkueen tasosta pystynyt sanomaan juuri mitään. Kärkipelaaja Tuukka Kurki oli huonossa fyysisessä kunnossa, eikä häntä häntä voinut peluuttaa sarja-avauksessa ylivoimaista nousijasuosikkia KPV:tä vastaan Kokkolassa. Kärkeen piti lopulta nostaa nuori Anton Eerola, joka oli vasta toipumassa pelikuntoon pahasta ylikunnosta. KTP onnistui kuitenkin pitämään Kokkolan hyökkäykset kurissa ja Eerola viimeisteli tasoituksen, jolla avauspiste lähti Kotkaan. Esitykset jatkuivat ailahtelevina. Usein hyökkäys teki tehoja, mutta vaikeitakin pelejä osui kohdalle. AC Oulu yllätti kaikki, ja näytti menevän menojaan, mutta KTP pysyi silti hyvin kärjen mukana.

Elokuussa joukkueessa tapahtui muutoksia. Nopeat koronatoimet olivat jättäneet budjettiin pelivaraa, ja koska sarjatilanne vaikutti hyvältä, päätettiin joukkueen vahvistamiseen satsata. Hyvän kauden pelannut Vesi-aho lähti Espanjaan, mutta menetys ei lopulta kirpaissut lainkaan, sillä korvaajaksi hankittu nigerialainen Michael Ogungbaro onnistui erinomaisesti. Joukkueeseen hankittiin viimein myös pelikykyinen hyökkääjä, kun espanjalainen Mika korvasi Tuukka Kurjen, jonka sopimus purettiin. Toinen hyökkääjähankinta David Onyeanula jäi Mikan varjoon, mutta onnistui kuitenkin tekemään vähillä minuuteilla yhden tärkeän maalin. Viimeisenä hankinta seuraan tuli espanlainen Asier Arranz korvaamaan pahoin loukkaantunutta Matias Lindforsia.

Muutokset joukkueessa saivat KTP:n huikeaan lentoon. Tappiotonta elokuuta seurasi viiden voiton syyskuu, ja moni varmasti alkoi uskoa KTP:n voittavan Ykkösen. AC Oulu oli kuitenkin päättänyt toisin, ja haki lokakuun alussa tärkeän vierasvoiton Kotkasta. Tuon pelin jälkeen AC Oulu voitti kaikki kauden loput pelinsä, ja pakotti KTP:n jatkamaan huippusuorituksia, jotta sarjan johtopaikka olisi pysynyt Kotkassa. KTP ei kuitenkaan pystynyt vastaamaan huutoon, vaan hienoista vierasvoitoista huolimatta kotitasapeli KPV:tä ja murskatappio AC Kajaania vastaan viimeisessä kotiottelussa käänsivät Ykkösen voiton AC Oululle.

KTP eteni liigakarsintaan, jossa vastaan asettui hyvään vireeseen äitynyt TPS. Ennakkokaavailuissa TPS nostettiin suosikiksi, mutta ensimmäisessä ottelussa Kotkassa TPS pelasi äärimmäisen epävarmasti ja huolimattomasti, ja jäi siksi lähes tyystin ilman vaarallisia maalipaikkoja. Päävalmentaja Argo Arbeiterin minimitavoite oli pitää TPS ilman vierasmaalia onnistui, ja toiseen osaan lähdettiin ympäripyöreästä 0-0 tilanteesta. Toisessa osassa Turussa KTP sai jo ensimmäisellä puoliajalla kaksi upeaa maalipaikkaa, mutta ylärimaa lähemmäs maalia ei päästy. Kun et itse tee, niin jossain vaiheessa vastustaja tekee. Klassikkosanonta piti jälleen paikkansa, kun TPS:n Albion Muzaci iski näyttävän volley-maalin 58. minuutin kohdalla. Usko vieraskatsomossa alkoi hiipua, mutta kentällä pelaajat eivät luovuttaneet, vaan päättivät tehdä vielä yhden maalin. 83. minuutilla David Ramadingaye vapautti Matias Paavolan nousuun vasemmalta laidalta. Paavolan täydellinen keskitys löysi pilkun kohdalle hiipineen Antti Mäkijärven, jonka pusku jätti TPS-maalivahti Jere Koposen vaille mahdollisuuksia. Lisämaaleja ei enää nähty, joten KTP nousi niukimmalla mahdollisella tavalla takaisin Veikkausliigaan.

Palaajat kaudella 2020:
Maalivahdit:

Anton Lepola: 24v, 23 peliä, 11 nollapeliä, 2070 minuuttia.
Otti haltuun maalivahdin tontin oltuaan viimeiset 3 kautta kakkosvahdin roolissa. Hyvä puolustus teki Lepolalle kauden hetkittäin helpoksi, mutta ratkaisevilla hetkillä nollasi vastustajan. Hyvä jalalla mikä on ollut elinehto KTP:n pelinrakentamisessa.

Pyry Piirainen 20v, 1 peli, 1 nollapeli, 90 minuuttia.
Kolmas kausi kun nuori Kotkalaisvahti oli kakkosvahti. kehitys alkukevään Suomen cupin ja alkusyksyllä pelatun SJK-pelin välissä oli huima, mutta mahdollisuuksia ohittaa Lepolaa ei ollut. Ulottuva kaveri pituutensa puolesta mutta petrattavaa jalan kanssa löytyy.

Puolustus:

Roger "Ruxi" Bonet 25v, 22 peliä, 2 maalia, 1965 minuuttia.
Todellinen loistohankinta. Monien kulmakarvat kohosivat, kun kaverin kerrottiin tulevan Islannin divarista, mutta osoitti nopeasti miksi valmennus halusi vasenjalkaisen topparin keskustaan ja miksi juuri Ruxin. Loistava joukkuepelaaja joka ei ollut puolustuslinjan pisin mies (180cm), mutta oli kevään ja kesän ajan aina ensimmäinen pääpalloissa niin puolustuksessa ja hyökkäyksessäkin. Tärkeimpiä palasia joukkueessa.

Paavo Voutilainen 21v, 23 peliä, 1 maali, 2070 minuuttia.
Keskustan järkkymätön torni. Ei ehkä nopein puolustaja joukkueessa, mutta kovjaa puutteensa hyvällä sijoittumisella sekä järjettömällä uhrautumisella pallon eteen. Antaa joka pelissä kaikkensa ja sehän on KTP:n kannattajien mieleen. Nuoresta iästään huolimatta pelaa kuin veteraani.

Valtteri Vesiaho 21v, 11 peliä, 907 minuuttia.
Jälleen yksi nuoresta iästään huolimatta miehen otteilla pelannut toppari. Hankittiin pyörittämään pallollista pelaamista puolustukseen, eikä pettänyt. Pelasi esimerkillisesti ja ohjasi peliä loistavasti. Korona piti mieheen Kotkassa pitempään kuin odotettiin, mutta siirto Espanjaan syyskuussa sai viimein sinetin. Esimerkkitapaus ammattimaisesta asenteesta.

Michael Ogungbaro 24v, 14 peliä, 2 maalia, 1184 minuuttia.
Vesiahon tilalle hankittu pelaaja, eikä hänkään pettänyt odotuksia. Tuntui olevan joka paikassa oikealla hetkellä päänsä ja jalkansa kanssa. Jäi kaudesta monen mieleen kahdesta syystä: Jäätävä pommi MP:n verkkoon sekä karsintapelien ylivoimainen dominointi. Ainut tahra kaudesta varmasti punainen kortti virhearvioinnista EIF-pelissä, mutta korvasi sen tason nostolla.

Juuso Anttila 18v, 3 peliä, 33 minuuttia.
Nuori Kotkalaiskasvatti joka ei vielä ollut valmis isoihin peleihin. Pelasi enemmän PeKa:ssa Kolmosta ja peliaika siellä varmasti jatkuu Kakkosessa ensi kaudella. Pyöri Erkka V. Lehtolan U18-maajoukkue ringissä joten potentiaalia on.

Tuomas Ollila 20v, 12 peliä, 2 maalia, 932 minuuttia.
Isoimpia yllättäjiä. Viime kaudella tullut nuori pelaaja, jonka kehitys räjähdysmäistä. Tuntui parantavan otteitaan joka pelissä . WingBack-roolissa ei aina vahvin puolustamisessa, mutta pienestä koostaan huolimatta jättimäinen pelote vasemmalla laidalla kun pääsi juoksupalloon. Kausi valitettavasti päättyi Syyskuussa olkapäävammaan.

Hindrek Ojamaa 25v, 22 peliä, 1 maali, 1419 minuuttia.
Enemmän tai vähemmän pettymys. 3 vuoden liigakokemuksella odotettiin enemmän oikealta Wingbackiltä. Ollilan loukkaannuttua otti enemmän hyökkäävän roolin. Pelasi monesti täydet minuutit mutta ei lopettanut pelaamista. Kauden edetessä alkoivat keskitykset ja juoksut onnistumaan, mutta kommunikaatio-ongelmia oli edelleen. Rooli nousussa oli kaikesta huolimatta tärkeä, ja ansaitsee kiitoksen kaudesta.

Matias Paavola 20v, 17 peliä, 1 maali, 1120 minuuttia.
Todellinen musta hevonen. Alkukauden istui penkillä peliajan ollessa kortilla, mutta tilaisuuden tullen otti paikkansa avauksesta eikä luovuttanut sitä. Todellinen stunt-mies kyeten pelaamaan kaikkia  puolustuksen pelipaikkoja. Nousi varmasti yhdeksi kotkalaisten ikuisista sankareista lähettämällä loistavan keskityksen TPS-pelin tasoitusmaaliin.

Miika Kolsi, 20v, 2 peliä, 23 minuuttia.
Pelasi suuremman osan kaudesta PeKassa, jossa varmasti jatkaa yhden sarjatason korkeammalla. Optio ensi kaudesta.

Keskikenttä:

David Ramadingaye 31v, 18 peliä, 7 maalia, 1258 minuuttia.
Kapteeni, johtaja, esimerkki. Niillä sanoilla voi "Davea" kuvailla Kotkassa. Alusta asti ollut tulenkantaja eikä hetkeksikään luovuttanut paikkaansa. Pallokontrollissa Dave on joukkueensa parhainta imien vastustajan pelaajia itseensä, ja tehden tilaa hyökkäykseen. Virheetön pilkulta sillä yli 10 vuotta kestänyt onnistumisputki jatkui ja toivon mukaan kestää kauan. Kärsi kauden loppupuolella loukkaantumista juuri kun tärkeimmät pelit suorasta noususta pelattiin, mutta vielä karsinnan toisessa osaottelussa tuli kentälle, ja käynnisti hyökkäyksen, josta puhutaan vielä pitkään...

Matias Lindfors 23v, 17 peliä, 1183 minuuttia.
Jo Kotkalaistunut keskikentän stuntmies pelasi tutulla tavallaan: Kovaa, loppuun asti ja ketään kumartelematta. Pääpelaaminen ajoittain jopa heikkoa, mutta tuotti laidallaan vastustajien puolustukselle murhetta tarkoilla keskityksillään ja oikea-aikaisilla syötöillään.

Asier Arranz, 33v, 13 peliä, 1 maali, 1030 minuuttia.
Tuli paikkaamaan Lindforsin loukkaantumista, ja teki sen varsin kelvollisesti. Puolittainen kausi Kotkassa näkyi. Ei aina ollut mukana kun piti vastahyökätä syvältä omalta puolelta, mutta paikkasi sitä nopalla lyhytsyöttöpelillä ja kierrätyksellä. Erikoistilanteet olivat huikeita.

Zakaria Beglarishvili, 30v, 20 peliä, 5 maalia, 1648 minuuttia.
Odotuksiin nähden pettymys. Muutamia yksittäisiä pilkahduksia taidosta ja osaamisesta, mutta tarvittavat tehot oikeilla hetkillä jäivät usein puuttumaan. Puolustuspeliin Zakalla ei ollut juuri mitään annettavaa, joten maaleja ja syöttöjä olisi pitänyt tulla paljon nähtyä enemmän. Oli kaikesta tästä huolimatta runkopelaaja, ja ansaitsee siitä kiitoksen.

Thomas Agyiri 26v, 20 peliä, 2 maalia, 1696 minuuttia.
Yksi keskikentän työjyristä. Riisti, raastoi ja tappeli joka pallosta, mihin pääsi eikä antanut periksi. Pelasi ajoittain myös vasemmalla Wingbackina, eikä sielläkään ollut huonoin vaihtoehto. Aloitti syyskuussa eurogoal-perinteen, joka jatkui kauden loppuun asti.

Niklas Leinonen 17v, 14 peliä, 380 minuuttia.
Nuorimies jolla monen mielestä potentaalia päästä vielä pitkälle. Pelasi myös PeKa:ssa, missä pelit jatkunevat ensi kaudellakin. Jakoi palloa hyvin, ja kehitystä edelliskauteen oli havaittavissa, mutta aika-ajoin viellä isommat ja vahvemmat vastustajat siirsivät nuorukaisen syrjään. Pyöri Maajoukkueen U17-ringissä tämän kauden ajan ja sai hyvin minuuttejakin. Nykyistä sopimusta viellä pari vuotta jäljellä joten aikaa on kehittyä.

Kimi Kolsi 18v, 16 peliä, 258 minuuttia.
Toinen kausi Arbeiterin hoivissa ja peliaika lisääntyi viime kaudesta. Antoi ison myrskyvaroituksen karsintapelin ensimmäisessä osassa ollessaan yllättävästi avauksessa. Vaikka pallo kuumotteli jaloissa aika-ajoin, korvasi Kolsi sen todella kovalla työllä ja väännöllä selvästi kokeneempia pelaajia vastaan.

Anton Eerola 20v, 23 peliä, 6 maalia, 1107 minuuttia.
Kauden läpilyönti-tittelin voittaja. Kärsi pahoin kun peluutettiin kärkenä alkukauden ja oli ajoittain hukassa. Kun hyökkääjä saatiin hankittua, tippui Eerola penkille mutta ei luovuttanut, vaan haki paikkansa kärjen takana. Varsinkin loppukausi kertoo paljon: 7 viimeisen pelinsä aikana 4 maalia. Oppi kauden mittaan hyödyntämään kroppaansa oikein ja ei antanut palloa pois helposti.

Antti Mäkijärvi 26v, 22 peliä, 10 maalia, 1665 minuuttia.
Mitä sanoa? Kauden aikana ehkä eniten juossut pelaaja. Rakensi paljon tilanteita hyökkäykseen  ja oli yksi nopeimmista pelaajista. Maalintekijä ja ratkaisija  jonka kauden kruunasi puskumaali suoraan oppikirjasta.

Hyökkäys:

David Onyeanula 20v, 7 peliä, 1 maali, 112 minuuttia.
Nuori mies tuli Maltan pääsarjasta pitkälle testijaksolle, mikä kulmoinoitui sitten kahden vuoden sopimuksella. Ei päässyt oikein näyttämään todellista osaamistaan Mikan varjossa.

Mika 27v, 18 peliä, 11 maalia, 1455 minuuttia.
Kesän siirtoikkunan aikana KTP on ollut viime vuosina surullisen kuuluisa surkeista hankinnoista. Tällä kertaa osuttiin kultasuoneen, kun Espanjasta saatiin Mika. Vaikka maalihanat aukesivat hitaasti, osoitti Mika todella nopeasti olevansa tekijämies Ykkösessä. Maaleja tuli mukavasti, ja Mikan liikkuminen hyökkäyksessä oli jatkuva pelote vastustajan puolustukselle.


Sopimustilanne:
1. Anton Lepola (2022) Linkki
25. Pyry Piirainen (2021)Linkki

26. Matias Paavola (2021+1) Linkki
44. Juuso Anttila (2021) Linkki
5. Michael Ogungbaro (2021) Linkki
4. Paavo Voutilainen (2021+1) Linkki
11. Fran Alvarez (2021) Linkki
/ 2. Pierre-Daniel Nguinda (2021?) Linkki
88. Mohamadou Sissoko (2021?) Linkki
3. Ingo van Weert (2021) Linkki


24. Niklas Leinonen (2022) Linkki
32. David Ramadingaye (2021) Linkki
18. Thomas Agyiri (2021) Linkki
10. Antti Mäkijärvi (2021) Linkki
6. Johannes Laaksonen (2022)Linkki
23. Matias Lindfors (2022) Linkki
8. Asier Arranz (2021) Linkki
28. Kimi Kolsi (2021) Linkki
16. Anttoni Huttunen (2022) Linkki
19. Anton Eerola (2021+1) Linkki
xx. Alain Richard Ebwelle (2021) Linkki

7. Aleksi Tarvonen (2021) Linkki
21. Matias Tamminen (2021) Linkki


Päävalmentaja:
Argo Arbeiter (2021) Linkki

Valmentaja:
Gabriel Garcia Xatart (2021) Linkki

Suomen Cup 2021:
KTP - HIFK 0-1
FC Lahti - KTP 3-0   
HJK - KTP 6-1

Veikkausliiga:
1.   Ma 3.5.2021   SJK - KTP   
2.   Pe 7.5.2021   KTP - FC Honka   
3.   Pe 14.5.2021   FC Haka - KTP   
4.   La 22.5.2021   FC Inter - KTP   
5.   Pe 28.5.2021   Ilves - KTP   
6.   To 10.6.2021   KTP - HIFK   
7.   Ti 15.6.2021   KTP - AC Oulu   
8.   To 24.6.2021   HJK - KTP   
9.   Ke 30.6.2021   KTP - Ilves   
10.   Ma 5.7.2021   AC Oulu - KTP   
11.   Ma 12.7.2021   KTP - IFK Mariehamn   
12.   Ma 19.7.2021   KTP - FC Haka   
13.   Pe 23.7.2021   HIFK - KTP   
14.   Pe 30.7.2021   FC Lahti - KTP   
15.   La 7.8.2021   KTP - HJK   
16.   Su 15.8.2021   KuPS - KTP   
17.   La 21.8.2021   KTP - SJK   
18.   La 28.8.2021   KTP - FC Inter   
19.   La 11.9.2021   FC Honka - KTP   
20.   La 18.9.2021   KTP - KuPS   
21.   Ke 22.9.2021   KTP - FC Lahti   
22.   Su 26.9.2021   IFK Mariehamn - KTPTekijät: Ia ja Kotkanpoika90

« Viimeksi muokattu: 22.09.2021 klo 21:08:51 kirjoittanut Ia »
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 18.11.2020 klo 14:45:09

siirretään tänne tuolta vanhasta kun liittyy enempi ensi kauteen

Eli Ruxin, Ollilan, Ojamaan, Zakan ja ilmeisesti Mikan paikoille etsitään ainakin pelaajia Argon mukaan... Aika pahasti on porukka hajoamassa näiden puheiden mukaan.
Neemu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #2 : 18.11.2020 klo 14:48:37

Seurantaan. Liigakiima on kova Ylos
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 18.11.2020 klo 14:51:04

Eli Ruxin, Ollilan, Ojamaan, Zakan ja ilmeisesti Mikan paikoille etsitään ainakin pelaajia Argon mukaan... Aika pahasti on porukka hajoamassa näiden puheiden mukaan.
Toisaalta Argo mainitsi että vain kolme lähtijää on varma?
#44

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #4 : 18.11.2020 klo 14:54:05

Kiima on valtaisa. Jopa at areenan ikuisuusprojekti puukatsomo ottaa nykäystä eteenpäin!

Vamos KTP 2021!
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 18.11.2020 klo 14:54:16

Toisaalta Argo mainitsi että kolme lähtijää on varma?
Nimeltä mainitsi vain Zakan ja sen lisäksi molemmat wingbackit, vasenjalkaisen topprin ja hyökkäyspelaajia, ehkä kaksi. Nimet otettu noilla pelipaikoilla pelanneista eli perustuu täysin arvaukseen. Ollila tainnut ilmoittaa jo lähtönsä
Seitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #6 : 18.11.2020 klo 15:02:10

Ai ai milloin on viimeksi ollut yhtä herkulliset talvikauden spekulaatiot edessä. *hieroo käsiä yhteen*

Ruxin ja Mikan lähtö kyllä kirpaisisi. Ollilan tyyliset wingbackit laidoille kyllä kelpaisi.
Toivottavasti Laaksosta, Tarvosta ja Tammista kysellään, mikäli vapaana ovat.
Kausarimyyntiä odotellessa.
Tri Pe

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 18.11.2020 klo 15:03:58

Vähän huolestuttavalta näyttää pelaajien joukkopako vaikka nousu tuli. Täytyy muistaa että jos ulkomaanarpoja aletaan raaputtaa niin jokaista Mikaa kohtaan tulee useampi moka...
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 18.11.2020 klo 15:14:22

Vähän huolestuttavalta näyttää pelaajien joukkopako vaikka nousu tuli. Täytyy muistaa että jos ulkomaanarpoja aletaan raaputtaa niin jokaista Mikaa kohtaan tulee useampi moka...
Tälläkin kaudella noin puolet onnistui ja puolet ei. Toisaalta epäonnistuneista pari olisi pitänyt tuntea suht hyvin Suomen ja Viron sarjoista, eli "arvat" osuivat tällä kertaa aika hyvin...
Ruxi +
Ojamaa -
Mika +
Zaka -
Ogungbaro +
Onyeanula -
Asier +
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #9 : 18.11.2020 klo 15:17:39

Toisaalta vaikka Ojamaa ja Zaka alittivat odotukset, niin silti nämä kaverit pelasivat isot minuutit ja KTP nousi. Todella onnistunut joukkuepeli siis antoi anteeksi paljon yksilöiden heikkouksia. Joukkue oli siis parempi kuin osiensa summa.
JoenDoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Honka


Vastaus #10 : 18.11.2020 klo 15:20:50

Rauno Sappinen, Flora --> KTP (*)
mustajoki

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Lahti/KTP


Vastaus #11 : 18.11.2020 klo 16:23:43

Viime vuodet on näyttänyt että Ykkösestä noussut joukkue tarvitsee vahvistuksia säilyäkseen Veikkausliigassa. Ykkösen jengi on kuitenkin aina ykkösen jengi. Spekuloiduista lähtijöistä Zaka ja Ojamaa ovat jo pelanneet Veikkausliigassa eivätkä ole osoittautuneet varsinaisiksi sateentekijöiksi.
Toivottavasti saadaan kasaan sellainen rosteri, että putoamisesta ei ole pelkoa.
Umtiti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCB


Vastaus #12 : 18.11.2020 klo 16:35:43

Viime vuodet on näyttänyt että Ykkösestä noussut joukkue tarvitsee vahvistuksia säilyäkseen Veikkausliigassa. Ykkösen jengi on kuitenkin aina ykkösen jengi.
Jep, Eipä tossa KTP:n kokoonpanossa montaa ole ketkä olisivat veikkiksen tasoa, jokunen. Mika jos jää niin näyttöpaikkoja toki, mutta ei lähtökohtaisesti ykköskärki.
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 18.11.2020 klo 16:38:13

Viime vuodet on näyttänyt että Ykkösestä noussut joukkue tarvitsee vahvistuksia säilyäkseen Veikkausliigassa. Ykkösen jengi on kuitenkin aina ykkösen jengi. Spekuloiduista lähtijöistä Zaka ja Ojamaa ovat jo pelanneet Veikkausliigassa eivätkä ole osoittautuneet varsinaisiksi sateentekijöiksi.
Toivottavasti saadaan kasaan sellainen rosteri, että putoamisesta ei ole pelkoa.
Näin on. Ja toivottovasti KTP ei lähde tuolle virolaisten pelaajien tielle. Liian monta esimerkkiä tason riittämättömyydestä liigassa.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #14 : 18.11.2020 klo 17:08:24

https://open.spotify.com/show/1Q5LPUqQAFvlNNm5LL7iHN?nd=1

Tuolla on tosiaan paljon asiaa.
reverend

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, Rakuunat


Vastaus #15 : 18.11.2020 klo 17:26:57

Huonolta kuulostaa, jos tosiaan Ruxi on lähdössä. Vasenjalkaisesta topparistahan Argo puhui Kotcastissa.
musta surma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, Blaugrana


Vastaus #16 : 18.11.2020 klo 17:55:34

Niin, Ruxilla kuitenkin olisi mielestäni kyllä riittänyt Liigaan
Paviaani

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 18.11.2020 klo 18:00:00

Avausviestissä taitaa Lepolan ottelumäärä olla väärin, ei täsmää peliminuuttien kanssa.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #18 : 18.11.2020 klo 18:18:20

Avausviestissä taitaa Lepolan ottelumäärä olla väärin, ei täsmää peliminuuttien kanssa.

Korjaillaan. Joiltain pelaajilta puuttuu peleistä liigakarsinnat.
Karponvahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 13, KarPo, PeKa, Naiset, SW6 ja 14.3.1978-2.3.2012


Vastaus #19 : 18.11.2020 klo 18:40:49

Onko ensikauden kausareiden hinnoista ollut mitään huhua?
Kamreeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #20 : 18.11.2020 klo 23:49:52

Huhu oli kortista 99 € ja omalla paikalla 119 € pääkatsomoon. Toivottavasti nuo on ennakkoon, sillä aika maltilliset hinnat, mutta kyllähän etukäteisostajia on hyvä vähän palkita ;)

Moni ostaisi kausarin varmasti hiukan kalliimmallakin. Ja puhumattakaan jos saataisiin se puukatsomo korvattua kunnon katsomolla, niin sinnekin voisi joku kantisläpyskät ostaa...

Muutaman vuoden tullut omistettua tämmöinen edukkaampi, ennakkoon hankittu kausari. Kyllähän sitä tulee ottelutapahtumassa enempi tuhlattua kahviin, makkaraan, kaljaan ja fanikamaan kun muuten ei rahaa mene.
« Viimeksi muokattu: 18.11.2020 klo 23:55:27 kirjoittanut Kamreeri »
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #21 : 19.11.2020 klo 00:12:50

Lauantaina on tulossa tapahtuma jossa julkaistaan kausikorttiin liittyvää tietoa ja vähän jotain muutakin kiinnostavaa...
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 19.11.2020 klo 09:46:03

Huhu oli kortista 99 € ja omalla paikalla 119 € pääkatsomoon. Toivottavasti nuo on ennakkoon, sillä aika maltilliset hinnat, mutta kyllähän etukäteisostajia on hyvä vähän palkita ;)

Moni ostaisi kausarin varmasti hiukan kalliimmallakin. Ja puhumattakaan jos saataisiin se puukatsomo korvattua kunnon katsomolla, niin sinnekin voisi joku kantisläpyskät ostaa...

Muutaman vuoden tullut omistettua tämmöinen edukkaampi, ennakkoon hankittu kausari. Kyllähän sitä tulee ottelutapahtumassa enempi tuhlattua kahviin, makkaraan, kaljaan ja fanikamaan kun muuten ei rahaa mene.
Kausarin hinta kyllä hyvässä linjassa edellisten kausien korttien hintaa ja myös monen muun seuran kortteihin. Hinnan tuplaaminen tämän kauden kortista olisi liian suuri harppaus ja silloin korttia ei myytäisi volyymituotteena kuten on tehty nyt muutama vuosi.

Ja mitä uuteen katsomoon tulee niin ensi kauden kausariin tai otteluiden katsomiseen se ei ainakaan vaikuta mitenkään. Mikäli remontti joskus alkaa, tapahtuu se aikaisintaan ensi kauden päättymisen jälkeen
Seitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #23 : 19.11.2020 klo 10:52:11

Uusittuihin katsomoihin en kyllä usko, ennen kuin itse siellä seison/istun. Niin monta kertaa on ollut jo tulossa ja aina se on se eka asia mistä säästetään, kun kaupungin rahanjakoa mietitään.
KTP voisi tietysti edesauttaa katsomohanketta pysymällä liigassa. :) Muovimattokin on liipasimella, mutta ilmeisesti sieltä erikoislupa ainakin ensi kaudeksi irtoaa. Etenkin jos sitä nyt kolme seuraa käyttää, niin kulumaa tulee.
Sponsorikuvioita myös mielenkiintoista odotella. Etenkin tämä lista kaipaa lisäystä paikallisesta kolmesta kirjaimesta.
"Kotkamills has previously signed sporting world-related collaboration agreements emphasising social responsibility with the Norwich City FC and HJK football clubs and with the KooKoo ice hockey club."
Kamreeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #24 : 19.11.2020 klo 11:09:32

Kausarin hinta kyllä hyvässä linjassa edellisten kausien korttien hintaa ja myös monen muun seuran kortteihin. Hinnan tuplaaminen tämän kauden kortista olisi liian suuri harppaus ja silloin korttia ei myytäisi volyymituotteena kuten on tehty nyt muutama vuosi.

Ja mitä uuteen katsomoon tulee niin ensi kauden kausariin tai otteluiden katsomiseen se ei ainakaan vaikuta mitenkään. Mikäli remontti joskus alkaa, tapahtuu se aikaisintaan ensi kauden päättymisen jälkeen

Ei kai sitä tuplata kannatakkaan, tai riippuu mihin vertaa. 2x59 = 118 € ei kyllä ole aikuiselta työssäkäyvältä hinta eikä mikään koko Veikkausliigakaudesta pääkatsomoon. Varsinkaan jos sitä pääsee maksamaan jollain Smartumeilla tai muilla tyky-kupongeilla.

Lähinnä kävi mielessä että 99 € on varmaan hyvä hinta esim. kannattaja-/puu-/päätykatsomokausarille, mutta pääkatsomosta (etenkin keskiblokeista) voisi pyytää jokusen kympin enemmän.

Opiskelijat, kakarat, työttömät, avaruusmiehet ja käppänät sitten halvemmalla tietty.

 
Sivuja: [1] 2 ... 99
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa