FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.09.2021 klo 20:13:25 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kankkunen...
...onnistuu estämään putoamisen - 4 (6.5%)
...on hyvä valinta, vaikka pudottaisiin, mikäli jatkaa Ykkösessä - 47 (75.8%)
...huono valinta joka tapauksessa. Toivottavasti ei jatka Ykkösessä - 11 (17.7%)
Äänestäjiä yhteensä: 62

Sivuja: 1 ... 95 [96] 97 98
 
Kirjoittaja Aihe: KTP 2021 - Kankkusen kautta selville vesille?  (Luettu 417230 kertaa)
3 jäsentä ja 8 vierasta katselee tätä aihetta.
Umtiti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCB


Vastaus #2375 : 14.09.2021 klo 10:27:55

Toivottavasti tästäkin otettiin oppia, ei ole helppo homma nousta takaisin taas. Nykyisellä rungolla ja jopa joukkueella luultavasti ykkönen olisi helposti voitettavissa, mutta ero veikkausliigaan on iso, kuten nyt huomaa.

Olisihan se hienoa löytää jostain kunnon valmentaja pitkäksi aikaa. Täysi mahdottomuus?

Kotkaan on aiemminkin tullut kovaa CV:tä mm. Englannista, ei olla tartuttu. Viimeksi löytyi Argo näiden edestä.

Olisiko nyt aika koittaa jotain muuta kuin tuttuja ja puolituttuja? Tuskin Kotkaan rantautuu Wissin tai muiden kotimaisten huippujen papereita..
Kamreeri

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #2376 : 14.09.2021 klo 20:34:40

Joo. Eipä tässä muuta kuin lähes kaikki ulkkarit vittuun kun kausi on ohi. Tarkoittaen myös valmennusta. Joukkuehenki näyttää olevan tosi paska ja yritys miinuksilla. Palkkasotureista tarjoaisin jatkoa Agyirille ja Sissokolle jos suostuisivat pelaamaan Ykköstä sitä vastaavalla korvauksella.

Edit. Ja siis joukkueen kyntämistä ei pidä laittaa yksistään ulkkarien piikkiin, vaan asiaa pitää miettiä kaikkien pelaajien osalta. Kapteenistokaan ei ole suorittanut odotetulla tasolla.

Ulkkarit vaan muodostaa kuluista melko ison osan ja kun ensi vuonna ollaan divarissa niin rahaa ei taida taaskaan olla.
« Viimeksi muokattu: 14.09.2021 klo 20:37:59 kirjoittanut Kamreeri »
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #2377 : 14.09.2021 klo 21:05:50

Ogungbaron ottaisin myös Ykköseen. Mutta tärkeintä olisi saada uusi päävalmentaja.
meisseli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kotkan jalkapallo


Vastaus #2378 : 14.09.2021 klo 21:29:25

Sen mitä olen nähnyt ja läheltäkin kuullut, ei Kotkalaista jalkapallojohtamista ihan kauheasti kerää mairittelevia kommentteja kotimaisten nimien keskuudessa, joten koutseja, kuten pelaajiakin on pakko hakea sieltä missä seuran toimintatapoja ei tunneta.

Tästähän olisi taas aika pyöräyttää uusi strategia, "omilla pelaajilla takaisin liigaan". Vastaavia strategioita on nähty tässä vuosien 2015-2021 aikana muutamakin ja nythän siellä tehty junnutyö kantaa joukkuetta....

Ehdotan Nittiä päävalmentaja- koordinaattori- toimari- huoltaja- mediavastavaksi ja skouttaukset käyntiin myamarista ja tadzikistanista ja koordinaattori hoitaa täydennykset Virolahden Sammosta ja Luumäen pojista..


Ogungbaron ottaisin myös Ykköseen. Mutta tärkeintä olisi saada uusi päävalmentaja.
Kyntäjä

Poissa Poissa


Vastaus #2379 : 14.09.2021 klo 21:33:23

Terve vaan kaikille! Olen nyt muutaman vuoden lurkkinut täällä taustalla lukemassa juttuja ja ehdottomasti KTP:n kausiketjuja ja vihdoin sain aikaiseksi tehtyä nikin.

Ensi kaudeksi haluaisin kyllä nähdä myös Ebwelleä kentällä. Vaikka en oikeasti ymmärrä jalkapallosta, niin uskoisin, että jos koko joukkue pystyy pelaamaan vähän hyökkäys-orientoituneemmin, niin kyseisen kaverin vahvuudet saattaisivat päästä esiin. Ja uskon, että ykkösessä kaverin nopeus voisi olla oikeasti aika kova "ase".

Siihen en osaa sanoa, että, mikä on valmennuksen asema. Eihän tämä nyt vakuuta millään mittarilla, mutta en kyllä jaksa uskoa siihenkään, että vika olisi aina välttämättä penkin päässä. KTP:ssä on kuitenkin ollut aika tuulista tuossa valmentajan paikalla. Eikä aina voi olla "huono" valmentaja, tai jos näin on, niin sit pitää kyllä kääntää katseet sinne, joka valmentajat palkkaa.
Pitkässä juoksussa uskon sen tekevän joukkueelle aika paljon hallaa, että valmentajat vaihtuvat niin usein.

Minulla ei ole kunnollista käsitystä tästä kuuluisasta "toimiston"-porukasta, mutta varmasti tälläkin saralla olisi varaa kehittyä. Mutta ei sinnekkään taida olla oikeasti jonoksi asti väkeä auttamaan, saatika, että ne jonottavat olisi vielä "päteviä" henkilöitä.

Lukujakaan en tiedä, mutta sen sanon, että minulle on ainakin tärkeää, että seura pysyy pystyssä ja taloutta hoidetaan kurinalaisesti. Ja siinä on taidettu jollain tapaa onnistuakin. Vaikka se sitten tapahtuisi urheilullisen-tason kustannuksella.

Ja hei, onhan se kiva katsella liigajoukkueita, mutta mieluummin mä käyn katsomassa ykkösessä tai vaikka kakkosessa matseja, jos vähän pärjätäänkin. KTP ei tainnut olla valmis liigaan (tälläkään kertaa), mutta kyllä sekin aika koittaa vielä.

Sitä olen kyllä auttamatta alkanut miettimään, että olisikohan viime kaudella ollut jopa jotain hyötyä KTP:lle koronasta, liittyen nousukamppailuun. Olisiko pärjätty niin hyvin, normaaleissa olosuhteissa, ken tietää.

Paljon tekstiä, vähän asiaa ja katsetta kohti seuraavaa haastetta! KTP!

Taipperineula

Poissa Poissa


Vastaus #2380 : 14.09.2021 klo 23:53:40

Ulkkarit vaan muodostaa kuluista melko ison osan ja kun ensi vuonna ollaan divarissa niin rahaa ei taida taaskaan olla.

Kumpi on aman pelaajabudjetin näkökulmasta kannattavampaa, sukeltaa Veikkausliigassa vai hallita Ykköstä. Varsinkaan kun korona on enää paha muisto vain.

supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #2381 : 15.09.2021 klo 00:11:19

Nitti on kiinnitettävä myös koutsiksi, synergiaetuja. Pornon punainen liisari alle ja vihko kebab-seteleitä. Espanja olikin ilmeisesti yliarvostettua ahtaustoiminnoissa, mutta olihan siitäkin hyvä ottaa muutaman viikon pikakurssi.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2021 klo 00:13:49 kirjoittanut supstanssi »
Kamreeri

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #2382 : 15.09.2021 klo 06:05:01

Kumpi on aman pelaajabudjetin näkökulmasta kannattavampaa, sukeltaa Veikkausliigassa vai hallita Ykköstä. Varsinkaan kun korona on enää paha muisto vain.Eiköhän tässä käy vaan niin että kun putoaminen tulee niin kokonaisbudjettia joudutaan leikkaamaan ja se koskee myös pelaajabudjettia vaikka tavoiteltaisiinkin Ykkösen kärkipäätä. Ei tule sponsseilta fyrkkaa samallalailla kun pelataan sarjatasoa alempana.
Liukuvamyyrä

Poissa Poissa


Vastaus #2383 : 15.09.2021 klo 09:21:12

Kyllähän tämän kauden täytyy myös olla taloudellisesti pettymys. Ei Tolsalla ole ollut kunnolla yleisöä yhdessäkään pelissä ja minkäänlaista buumia ei saatu luotua liiganousun kautta. Ensimmäisessä kotipelissä kuulutettiin 2500 ja tuokin oli minusta yläkanttiin. Liigan televisiosopimus on huomattava osa budjetista. Mikä mahdollisti organisaation laajentamisen. Tuolla varmaan ensi kaudella mennään aika vähällä. Eiköhän Nitti tuolla ole jollain pienellä korvauksella mukana. Tuskin rinnastettavissa kokoaikaiseen työntekijään.

Kyllähän tuossa on monta tekijää. Jos seurajohdon tapa hoitaa asioita on hankaloittanut pelaajarekryä, niin kyllä myös todella iso tekijä on Hongan ja HIFK:n pelaaminen liigassa. Toimivat paljon luontaisempana vaihtoehtona Klubijämille ja monenkaan tie ei vie Kotkaan. Toisin kuin vielä 2000-luvun alkupuolella.
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #2384 : 15.09.2021 klo 10:04:52

niin kyllä myös todella iso tekijä on Hongan ja HIFK:n pelaaminen liigassa. Toimivat paljon luontaisempana vaihtoehtona Klubijämille ja monenkaan tie ei vie Kotkaan. Toisin kuin vielä 2000-luvun alkupuolella.
ja kyllähän klubijämille tuntuu löytyvän paikkoja muualtakin Suomesta kuten ollaan nähty. KTP ravintoketjussa luultavasti vain hitusen pääkaupunkiseudun ja sen lähialueiden Ykkösen seurojen yläpuolella. KTP taitaa olla houkutteleva lähinnä pelaajille jotka vielä unelmoivat liigapelaajan statuksesta eikä pelaamisen ohelle ole löytynyt vielä päivätyötä. Tällaisesta pelaajasta elävä esimerkki Rico Finnäs
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #2385 : 15.09.2021 klo 10:08:31

^ Tuukka Kurki ja Tuomas Ollila myös viime vuosilta. Ollila vakiinnutti nousijajoukkueesta ainoana paikan Veikkausliigasta, koska pääsi toiseen jengiin. Kurki oli joukkueen paras pelaaja, mutta pää ei vaan kestänyt jalkapalloa.
Pausa

Poissa Poissa


Vastaus #2386 : 15.09.2021 klo 10:45:27

Tuon ymmärtää että loppukaudesta ei yleisöä ollut suorituksista johtuen, mutta kevään ja alkukesän huonohkot yleisömäärät, koronakin huomioiden, oli pettymys.
Kunnon pöhinää ei ollut ja tunnelma vain kalpea aavistus siitä, mitä se on joskus ollut. Ei ollut pelätystä kotiluolasta tietoakaan.
Onko ikinä enää paluuta "vanhaan"?
Tietysti menestyminenhän tuohon paras lääke olisi.
Kamreeri

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #2387 : 15.09.2021 klo 11:22:19

En tiedä Klubijämistä mutta onhan viime vuosina joukkueeseen saatu mm. sellaisia pelaajia kuin Sebastian Dolivo, Matias Lindfors, Paavo Voutilainen ja Anton Lepola, joten jonkunlaista imua on.

Nyt spanskit saaneet potkut ja puikoissa aloittaa ex-HIFK Kankkunen.

http://www.fcktp.fi/vaikeasta-tilanteestaan-huolimatta-ktp-ei-luovuta-haluamme-kaantaa-kaikki-kivet-sailymisen-puolesta/
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #2388 : 15.09.2021 klo 11:32:31

Xatart...
...saa pelin rullaamaan, ja KTP säilyy ilman karsintoja   - 17 (14%)

...voittaa liigakarsinnan   - 34 (28.1%)

...häviää liigakarsinnan   - 16 (13.2%)

...on paha huti, ja KTP putoaa suoraan   - 54 (44.6%)

Avaa äänestys
Muokkaa äänestystä
Äänestäjiä yhteensä: 121

Enpä ajatellut, että potkut tulisi vielä tämän kauden aikana. Nyt yritetään viimeistä temppua vaiko kenties valmistaudutaan jo tulevaan?
Kamreeri

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #2389 : 15.09.2021 klo 12:01:10

Kuopiolaisilla jo jännäkakkelit lahkeessa kun Savolaisten Amerikassa odottaa lauantaina iso Kankkunen?
Riukulehto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taisteleva-Rohkea-Ylpeä


Vastaus #2390 : 15.09.2021 klo 12:14:09

Kotkan oma poika Juha Vainio oli kaukaa viisaas tehden aikoinaan kappaleen kauheasta kankkusesta.
Vkurki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ktp


Vastaus #2391 : 15.09.2021 klo 12:27:20


No niin, valmennus lähti… seuraavaksi toimiston tuuletus? (Ketkä teki nämä kauden huippuvalinnat ja päätökset..)

Xatart...
...saa pelin rullaamaan, ja KTP säilyy ilman karsintoja   - 17 (14%)

...voittaa liigakarsinnan   - 34 (28.1%)

...häviää liigakarsinnan   - 16 (13.2%)

...on paha huti, ja KTP putoaa suoraan   - 54 (44.6%)

Avaa äänestys
Muokkaa äänestystä
Äänestäjiä yhteensä: 121

Enpä ajatellut, että potkut tulisi vielä tämän kauden aikana. Nyt yritetään viimeistä temppua vaiko kenties valmistaudutaan jo tulevaan?
Nortamaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #2392 : 15.09.2021 klo 12:36:56

Näin jälkikäteen voi todeta, että edellisestä päävalmentajan vaihdosta tullut pieni buusti loppui HIFK:n viime sekunnin tasoitukseen (Xatartin neljäs peli). Nyt buusti on varmasti suurempi mutta kestääkö niinkään kauan. Ainakaan eka peli ei voisi olla paljon pahempi. On se sentään kotona, mutta jos KTP:llä oli eilen reilun 10 prosentin todennäköisyys voittoon, niin ei se kuopiolaisia vastaan ainakaan suurempi ole.
OGS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MUFC, kotkalainen jalkapallo


Vastaus #2393 : 15.09.2021 klo 12:37:01

Kankkunen vaikuttaa äkkiseltään haulta, jolle olisi pitänyt antaa ohjat ennen näitä espanjalaisia tettiläisiä. Syitä voi tietysti olla moniakin miksei aiemmin ole saatu/tullut.
Pausa

Poissa Poissa


Vastaus #2394 : 15.09.2021 klo 12:53:48

Xatart...
...saa pelin rullaamaan, ja KTP säilyy ilman karsintoja   - 17 (14%)

...voittaa liigakarsinnan   - 34 (28.1%)

...häviää liigakarsinnan   - 16 (13.2%)

...on paha huti, ja KTP putoaa suoraan   - 54 (44.6%)

Avaa äänestys
Muokkaa äänestystä
Äänestäjiä yhteensä: 121

Enpä ajatellut, että potkut tulisi vielä tämän kauden aikana. Nyt yritetään viimeistä temppua vaiko kenties valmistaudutaan jo tulevaan?
Luulisi olevan optio (seuran puolelta) myös jatkosta. Olikohan Nikon ensimmäinen työnäyte?
Seitan

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #2395 : 15.09.2021 klo 12:54:21

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. kjeh kjeh. Oikea ratkaisu. Harmi että virhe ehdittiin jo tehdä. Seuranjohdon pahin virhe oli Xatartin jättäminen seuraan. Millä kielellä Xatart edes peliä ohjasi. Englanti ei haastattelussa tuntunut luonnistuvan, toisteli pepen sanoja takaisin pepelle vastaukseksi. Epäselvä sössöttäjä ja selvästi paska valmentaja.

Onnea Kankkuselle.
Kamreeri

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #2396 : 15.09.2021 klo 13:01:27

Oli kyllä nihkeää seurattavaa Xatartin sekä peluuttaminen että haastattelut. Siitä pilipalienglannista ottanut juurikaan tolkkua sen enempää kuin siitäkään että miten oli tarkoitus pelata.
mustajoki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti/KTP


Vastaus #2397 : 15.09.2021 klo 13:03:30

Se vähän mitä KTP:en pelejä on tällä kaudella tullut nähtyä, niin yhteinen asia on ollut hyökkäyspelin köyhyys. Ei ole ollut mitään selkeä ideaa että miten hyökätään. Välillä pimputellaan ja seuraavalla kerralla vedetään pitkää ylös, vaikka siellä on ylsi oma 5 vastustajaa vastaan.
Edes joku järki olisi mukava nähdä loppukauden peleissä.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #2398 : 15.09.2021 klo 13:14:12

Toivottavasti Kankkuselle on suunniteltu työt myös ensi kaudelle. Sitten tämä voi olla hyvä uusi alku. Ossin kun saisi vielä houkuteltua takaisin, niin paketti olisi täydellinen.
Pausa

Poissa Poissa


Vastaus #2399 : 15.09.2021 klo 13:17:28

Se vähän mitä KTP:en pelejä on tällä kaudella tullut nähtyä, niin yhteinen asia on ollut hyökkäyspelin köyhyys. Ei ole ollut mitään selkeä ideaa että miten hyökätään. Välillä pimputellaan ja seuraavalla kerralla vedetään pitkää ylös, vaikka siellä on ylsi oma 5 vastustajaa vastaan.
Edes joku järki olisi mukava nähdä loppukauden peleissä.
Täsmälleen näin. Veit sanat suustani. Moni sanonut pelin kehittyneen, pelaajat varsinkin olleet sitä mieltä.
Varsin vähän sitä kehitystä itse havainnut. Se voi tietysti kertoa enemmän itsestäni.

 
Sivuja: 1 ... 95 [96] 97 98
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa