FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.09.2021 klo 11:14:34 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 12 [13] 14
 
Kirjoittaja Aihe: Kolmonen - Etelä 2021  (Luettu 133834 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Reservin jääkäri

Poissa Poissa


Vastaus #300 : 27.08.2021 klo 23:05:15

HPS - MPS/Atletico Malmi 2-0 (1-0)

1-0 Jaakko Eskola 34'
2-0 Juho Hirvonen rp. 90+3'

Näin tänään Paloheinässä. Ja totisesti olipa hieno esitys Vihreiltä jääkäreiltä! Paketti oli kasassa koko pelin ja vastustaja nollattiin melko täydellisesti. Kiva juttu Viikkarit pelin jälkeen, että tänään molemmat joukkueet halusivat pelata jalkapalloa. Yllättävän paljon pitkää palloa joutui Atletico heittämään ja ne oli erittäin hyvän pelin pelanneen Hopsi puolustuksen helppo hoitaa. Pärinää ekalla jaksolla aiheutti Tico kapteenin napit edellä sukitus HPS-puolustajan nilkoille, jonka seurauksena 1. vaihtokin piti tehdä aikaisessa vaiheessa. Komea maali, jossa keskityksestä takatolpalle hiipinyt HPS-pelaaja viimeisteli varmasti, palautti taas fokuksen kotijoukkueen peliin. Toisella jaksolla sama tahti jatkui, tosin suu alkoi käydä puoleen jos toiseenkin, ja nappisten kolina kuului katsomoon asti. Jostain syystä sekä kortit että mustelmat tulivat vihreille, ja tämähän taas kuumensi grilliä. Atleticon nostaessa riskitasoa pääsivät vaihdosta kirmanneet HPS-junnut juoksemaan väsyneitä pakkeja vastaan ja tämä sitten lopulta palkittiin pilkulla, josta loppulukemat 2-0.

Hyvältä näyttää Hopsin kannalta - rästipeli KoiPS vastaan jäljellä ja se voittamalla ollaan hyvissä lähtöasemissa jatkosarjaan, josta näyttää tämän lohkon osalta tulevan todellinen jännitysnäytelmä. Hieno syksy tulossa!
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #301 : 27.08.2021 klo 23:56:35

HPS - MPS/Atletico Malmi 2-0 (1-0)

1-0 Jaakko Eskola 34'
2-0 Juho Hirvonen rp. 90+3'

Melko tasaväkinen ja intensiivinen kamppailu, jossa kotijokkue oli tilastojen valossakin askeleen edellä. Kotitaika siis säilyi ja ottelu osoitti hyvin, miksi HPS on vahva juuri kotikentällään.

Tico aloitti vahvasti eikä avausmaali ollut kaukana, kun Kevin Nurmi painoi 15 sekunnin kohdalla palloa boksista kohti taka-alakulmaa. HPS-veskari kuitenkin torjui ja esti malmilaisten salama-alun. Toki myös Elmer Laaksosella oli oma paikkansa paria minuuttia myöhemmin toisessa päässä, mutta väkevästä noususta huolimatta vain sivuverkko heilui. Ticolla oli vielä pari muutakin loistotonttia iskeä avausosuma, mutta kun ei maistunut, niin vastustaja iski. Laaksoselta erinomainen keskitys takatolpalle, josta Eskolalta vielä tätäkin hienompi tykitys yläriman kautta sisään. Hopsi sai maalin jälkeen hyvän paineen päälle ja oli lähellä toistakin osumaa, mutta Tico kesti onneksi tauolle.

Toisella jaksolla vihreäpaitojen vyörytys jatkui ja sarjatasoon nähden poikkeuksellisen kovalta pelimieheltä vaikuttava Laaksonen oli erityisen haastava pideltävä malmilaispuolustukselle. Kotijoukkue pääsi myös pariin otteeseen laukomaan boksin rajoilta, mutta tolppaa lähemmäksi HPS ei kuitenkaan päässyt. Tunnin kohdalla nähtiin ehkä ottelun henkinen käännekohta. Atletico loi avausmaaliin johtaneen paikan kanssa liki identtisen tilanteen, vieläpä samassa päässä kenttää. Kevin Nurmen keskitys oli jälleen luokkaa erinomainen, mutta valitettavasti Alexander Lindströmin viimeistely ei Eskolan tasolle yltänyt. Pallo sivuverkkoon ja päätä rintaan, sillä tasoitus oli niin kovin lähellä.

Loppuun Atletico sai vielä pienen myllytyksen aikaiseksi, mutta todelliset maalipaikat jäivät harmittavan vähiin. Nostettu riskitaso avasi myös Hopsille satunnaisia vastahyökkäysmahdollisuuksia, josta viimeisin johti lopulta puolittaiseen läpiajoon ja ehkä hiukan kevyestä rikkeestä tuomittuun rangaistuspotkuun. Hirvosen viimeistely oli myös mallia varma, joten näin lukemiksi kirjailtiin 2-0.

Tappio oli toki malmilaisittain harmillinen, mutta myös pelitapahtumiin nähden ansaittu. Vaikka yhä melko vajaamiehisellä kokoonpanolla operoineella Ticollakin oli paikkansa ja tasuri olisi varmaan ollut paremmalla tuurilla haettavissa, oli HPS kuitenkin napsun verran paremmalla jalalla liikenteessä. Onneksi revanssiin taitaa siunaantua saumat jo aika piakkoin. B-lohkon jatkosarjasta näyttäisi kehkeytyvän tosiaan hyvinkin jännittävä, sillä vaikka TiPS tänään PuiUlle hävisikin, saattaa lähtöasetelmat olla hyvinkin sellaiset, että kärkinelikko painelee pisteen sisällä toisistaan ja lohkon viides ja kuudeskin vain neljän pisteen päässä kärjestä.
DirtyGeezer

Poissa Poissa


Vastaus #302 : 28.08.2021 klo 09:25:52

PuiU - TiPS 3-2

Kaikki kunnia PuiUlle joka vei ja TiPS vikisi.

Heti alusta lähtien oli selvää kumpi voittoa enemmän halusi. Puipa vei jokaisen kaksinkamppailun ja oli oikeastaan kaikessa edellä.
PuiU johtoon TiPS veskarin tiputettua helpohko ripari josta tehtävänä vain naulata tyhjiin. TiPS tasoitti pelin pilkulta, mutta kylmä kuitti nähtiin salamana. Puistolassa ehdittiin jo 2-1 tilanteessa säikähtää, sillä punainen kortti ja edessä noin tunti vajaamiehisenä pelaamista. Mutta mitä vielä. Puipa painaa vajaalla ensimmäisen hyökkäyksen byyriin ja peli 3-1. Näissä lukemissa myös tauolle.

Toinen 45 minuuttinen tarjosi selkeät sävelet: PuiU taisteli ja TiPS hakkasi päätä tiiviiseen ja kollektiivisesti pelanneeseen Puistolan puolustukseen. Vastahyökkäyksistä PuiUlle toisen puoliskon parhaat paikat tolppien kolistessa kahdesti.
TiPS 3-2 kavennus oli vain kosmetiikkaa ja oikeastaan ainoa maalintekotilanne minkä Tikkurilalaiset saivat aikaan.

Voittajasta ei siis tänään epäselvyyttä.
TiPS katseet suuntaavat nyt Regions Cupin puolelle jossa vastaan asettuu TamU.
FC KurPa

Poissa Poissa


Vastaus #303 : 28.08.2021 klo 13:44:52

C-lohkon sarjakärki FC Futura oli juuri niin vahva kuin ennalta saattoi odottaakkin vieraillessaan perjantai-iltana sarjakolmosen Kontun kotiluolassa Kontulassa.

Kotijoukkue yritti parhaan kykynsä mukaan heitellä kapulaita sarjajohtajan rattaisiin ja onnistuenkin siinä varsinkin avausjakson osalta ihan kelvollisesti. Kontu piipahti matsissa johdossakin, mutta sitä iloa ei kauan kestänyt kun Futura oli taas jo isäntien rinnalla.
Toisella puoliajalla Futura oli sitten vaan yksinkertaisesti joukkueista se parempi/vahvempi ja jakson ensimmäisellä kympillä syntyneet kaksi vierasosumaa riittivätkin lopulta takaamaan porvoolaisryhmälle selkeästi hyvältä maistuneen 3-2-vierasvoiton kotiin viemisiksi.

Perjantain pelin alkuhetkillä nähtiin ikävä loukkaantuminen, kun Futuran Oliver Henrichson löi päänsä törmäyksessä Kontu-pelurin kanssa palloa tavoitellessaan. Hetkeksi tajuntansa törmäyksessä menettänyttä Henrichsonia hoivailtiin kentän pinnassa parhaan kyvyn mukaan, mutta paikalle hälytettyä ambulanssia odoteltiinkin sitten jo suhteellisen kauan.
Tässä yhteydessä Henrichsonille tsempit ja nopean toipumisen toivottelut!

Vajaan puolen tunnin katkon jälkeen peliä päästiin jatkamaan Kontulan tekonurmen heikohkossa valaistuksessa.
Maalipaikoilla ei kumpikaan joukkue avausjaksolla juurikaan juhlinut, mutta pari osumaa avausnelivitonen siltikin tarjosi.
Ottelun maalihanat avasi kotijoukkueen Kiffen-laina Valtteri Lohi erinomaisen komealla laukauksella, kuudentoista kulmilta lähtenyt puolvolley painui vastustamattomasti takanurkkaan ja lukemat siis 1-0.
Viisi minuuttia myöhemmin Futuran ehdottomaan parhainmistoon kuulunut Nico Eerola tuo vierasjengin tasoihin. Eerola saa nopean kääntymisen seurauksena jalan vapaaksi boksissa ja kova, matala laukaus kymmenestä metristä painuu etunurkasta sisään ohi torjuntaa yrittäneen Christos Zavrosin, 1-1.

Toisen jakson alkuhetkillä Futuran kulmapotkun jälkimähinöissä kotijoukkueen pelaaja "syyllistyy" epäonnekkaan näköisessä tilanteessa maalin sivustalla käsivirheeseen ja suorassa näköyhteydessä tilanteeseen ollut 1.avustava Timo Kettunen liputtaa virheen merkiksi.
Päätuomari Mikko Lipsanen käy vielä varmistamassa Kettuselta tilanteen kulun ja pallo pilkulle.
Futura-kippari Anton Britschgi latoo yksitoistametrisen varmasti verkon perukoille ja näin vierasjoukkueelle lentävä lähtö toiseen puoliaikaan maalin muodossa, 48.min ja 1-2.
Kotijoukkueen vaihtopenkiltä pilkkutuomioon päätynyt tilanne nähtiin ilmeisesti hieman eri silmin, sillä sen "kipakkaa palautetta" sieltä taisi vielä pilkun jälkeenkin tulla erotuomariston ratkaisuun. Tai no, näin olin ainakin kuulevinani..

56.minuuttia taulussa, kun Nico Eerola tuplaa illan maalisaldonsa.
Futuran nopea sekä jämäkkä syöttökombinaatio avaa paikan Eerolalle, joka tinttaa avausjakson malliin pelivälineen kovalla ja matalalla laukauksella etunurkasta sisään, 56.min ja 1-3.
Snadi erikoisuus muuten tähän maalin ja varsinkin sen syntyaikaan oli se, että Eerola teki matsissa ikään kuin kaksi maalia (1-1 ja 1-3) samalla minuutilla ja vieläpä eri puoliajoilla ( 45+11.min ja 56.min ).

Vierasjoukkueen pari maalia ekaan kymppiin vetivät ainakin kentän laitamilla ottelua tihrunneen kotiyleisön suupielet vahvasti alaspäin ja usko kotijoukkueen mahdollisuuksiin olikin kovalla koetuksella.
Joni Häppölän loukkaantumisen myötä avausjaksolla kentälle vaihdettu Behar Zymberi valoi kuitenkin uutta uskoa tähän apatiaan vain minuutti Futuran 1-3-osumasta.
Zymberi ujutti nimittäin "hallitut länget" Futura-pakilta kuudentoista kantturoilla ja pisteeksi iin päälle ampui pelivälineen tarkasti takanurkkaan ohi Futura-vahti Walter Vikströmin, 57.min ja 2-3.

Pienen hetken jo kuopattuna ollut kotijengi tuli osuman myötä takaisin peliin.
Nopea kavennusosuma ei kuitenkaan liekittänyt Kontua riittävästi. Futura piti matsin kontrollin vahvasti näpeissään ja pelitapahtumat pyörivätkin vahvasti kotijoukkueen kenttäpäädyssä.
Täytyy tunnustaa että Muppet-osaston aitiopaikoilta ei omilla puusilmillä nähnyt ihan kaikkea mitä toisessa päässä kenttää tapahtui ja vieruskavereiden silminnäkijälausunnotkin olivat vähintään kyseenalaisia..

Mutta vähiten epäluotettavan todistajan kertoman mukaan siellä pari kolme ihan hyvääkin maalipaikkaa Futura sai aikaiseksi lähinnä Anton Britschgin ja Nico Eerolan toimesta, mutta vapauttavaa neljättä osumaa ei vieraat "hyvistä yrityksistään" huolimatta saaneet tehtyä.

Kontu sitkutteli siis matsissa numeraalisesti vielä mukana viimeiselle vartille lähdettäessä.
Kotijoukkueen hyökkäyspeli oli toisella jaksolla enemmänkin piipahduksen oloista, eli harvaluontoisia käyntejä Futuran päädyssä ilman isompaa maalintekouhkaa.
Ottelun loppuhetkillä Kontu kaivoi vaihtopenkin syövereistä kärkeen pääpelivoimaa tuomaan Jere Palomäen, tämä temppu toimikin osittain, pariin boksi-keskitykseen Palomäki pääsikin ensimmäisenä, mutta ihan ei ollut "suuntimet kohdallaan" Kontu-topparilla näissä tilanteissa.

Mikko Lipsasen päätösvihellysten soidessa "kuvitteellisella tulostaululla" siis lukemat Kontu 2- Futura 3.
Vierasjoukkueen villeistä voitontansseista päätellen voitto todellakin maistui ja mikä siinä, mukaavaahan se vaan on kun on kivaa.

Samaan aikaan Lahdessa Kuusysi kaatoi sarjakakkosen Valtin ja näin C-lohkon yläloppusarjaan lähdetäänkin Futuran kannalta katsottuna loistavissa asetelmissa.
Seitsemän pisteen hajurako Valttiin ja pinna vielä enemmän Atlantiksen akateemikoihin ja Kontuun tulee riittämään ainakin vuorenvarmaan Kakkosen karsintapaikkaa ja miksei suoraan nousuunkin jos yläloppusarja sujuu vaan porvoolaisryhmältä ilman turhia pistemenetyksiä.
Viime kaudellahan Futura jäi viimeisessä matsissa yhtä tehtyä maalia vailla Kakkosen paikasta. Saas nähdä kuinka käy tänä vuonna?
« Viimeksi muokattu: 29.08.2021 klo 15:49:57 kirjoittanut FC KurPa »
Kakko S. Nikki

Poissa Poissa


Vastaus #304 : 31.08.2021 klo 07:18:21

CLE/Inter - SexyPöxyt 2-3 (1-1)

Pirkkolan illassa nähtiin vauhdikas ja hyvin tapahtumarikas ottelu. Peräti neljä rankkaria, molemmille kortit filmaamisesta ja kirsikkana upea muurin kiertävä vapaapotku, joka jäi myös voittomaaliksi. Tuomarille erityismaininta, että piti homman hyvin hallussa alusta loppuun.

Kotijoukkueella oli lopussa mahdollisuus tulla rankkarilla tasoihin ja saivatkin pallon maaliin, mutta ilmeisesti omat pelaajat juoksivat alueelle liian aikaisin ja tämä ottelun neljäs rankkari uusittiin. Uusi yritys kilpistyi maalivahtiin ja tolppaan, joten Pöxyt nousivat tasapisteisiin A-lohkoa johtavan Teräksen kanssa.
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin Asiantuntijakatsomo, Las Vegas Raiders


Vastaus #305 : 31.08.2021 klo 22:13:16

Viikingit näyttäisi olevan uusi Atlantis kokoonpanon perusteella. Näköjään Levan Lomidze jaksaa vielä painaa.

Tänään tyylipuhdas 6-0 tappio Finnkurdille.
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #306 : 01.09.2021 klo 09:41:21

Viikingit näyttäisi olevan uusi Atlantis kokoonpanon perusteella. Näköjään Levan Lomidze jaksaa vielä painaa.

Tänään tyylipuhdas 6-0 tappio Finnkurdille.
Vai Finnkurdit?

Ottelussa pelasi yhteensä 13 Atlantista edustanutta pelaajaa ja lisäksi pari mukana treenaillutta. 10 pelasi Finnkurdeissa ja 3 Viikingeissä.

Mutta eipä taideta ensi kaudella enää tätä Viikinkien edustuksen alla olevaa joukkuetta virallisissa sarjoissa nähdä.
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin Asiantuntijakatsomo, Las Vegas Raiders


Vastaus #307 : 01.09.2021 klo 11:25:45

Vai Finnkurdit?

Ottelussa pelasi yhteensä 13 Atlantista edustanutta pelaajaa ja lisäksi pari mukana treenaillutta. 10 pelasi Finnkurdeissa ja 3 Viikingeissä.

Mutta eipä taideta ensi kaudella enää tätä Viikinkien edustuksen alla olevaa joukkuetta virallisissa sarjoissa nähdä.

Tarkoitin sitä että Viikinkien kokoonpanossa näyttäisi viilettävän nykyään näitä maahanmuuttajataustaisia pelaajia Mähösten, Virtasten ja Roposten sijaan. Ei niinkään että olisivat pelanneet joskus Atlantiksessa.
« Viimeksi muokattu: 01.09.2021 klo 11:41:47 kirjoittanut Trabantin vääntynyt mäntä »
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #308 : 01.09.2021 klo 12:33:23

Tarkoitin sitä että Viikinkien kokoonpanossa näyttäisi viilettävän nykyään näitä maahanmuuttajataustaisia pelaajia Mähösten, Virtasten ja Roposten sijaan. Ei niinkään että olisivat pelanneet joskus Atlantiksessa.
OK :-)

Viisi viime kaudella Viikinkejä edustanutta pelaajaahan siirtyi HIFK/2 - mutta hekään ei kuulu em. Roponen ja kumppanit kategoriaan. Seuran tulevaisuus varmaan rakentuu tulevaisuudessa näiden herrojen harteille. Olettaen että he Idän Punaisissa jatkavat.

Kartanon hallihanke taitaa olla kuopattu?
Takapihan tähti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kahden jalan pulkkataklaus


Vastaus #309 : 01.09.2021 klo 14:03:21

Mielenkiintoisia joukkueita A ja B lohkojen kärjessä. Kuinkakohan monella noista on halua tai kykyä nousta? ToTe tai Finnkurd olisi hauska nähdä sarjaporrasta ylempänä, mutta ottavatkohan edes paikkaa vastaan, vaikka mahdollisuus tulisi. EBK, HPS ja TiPS varmaan ainakin havittelevat nousua tosissaan. 
Morratti

Poissa Poissa


Vastaus #310 : 01.09.2021 klo 22:53:31

OK :-)

Viisi viime kaudella Viikinkejä edustanutta pelaajaahan siirtyi HIFK/2 - mutta hekään ei kuulu em. Roponen ja kumppanit kategoriaan. Seuran tulevaisuus varmaan rakentuu tulevaisuudessa näiden herrojen harteille. Olettaen että he Idän Punaisissa jatkavat.

Kartanon hallihanke taitaa olla kuopattu?

Vai olisiko Viikingit/SCP kolmoseen noustessa ottamassa ns ”edustuksen” tittelin haltuunsa. Siellähän suurinosa on näitä edustuksen riveissä pelanneita kavereita. Se on sitten eri asia jaksaako kyseiset kundit panostaa sen verta, että pitäisi treenatakkin pari kertaa viikossa puhumattakaan siitä mitkä välit emoseuraan ovat.
Reservin jääkäri

Poissa Poissa


Vastaus #311 : 01.09.2021 klo 23:00:36

KoiPS 1 - 2 HPS (1-1)

Havukosken pimeässä illassa ottelusta tuli juuri niin vaikea kuin pelättiin. Hopsin 4. peli 12 päivään meni käsikirjoituksen mukaan, HPS:llä pallonhallinta ja KoiPSilla pitkää ja nopeaa vastaiskua. Kun jääkärit ei maalinteossa onnistunut niin parin epäonnistuneen purun jälkeen flipperipallosta kotijoukkue johtoon. HPS kuitenkin ansaitusti tasoihin juuri ennen taukoa. Toisella sama jatkui, mutta ailahteleva tuomarilinja alkoi vaikuttaa pelin kulkuun ja sen ansiosta myös pelkästä "mitä ...tua" huudosta toinen keltainen ja hopsi vajaalle. Tämä suoraviivaisti peliä ja niin vain nopeasta vastaiskusta mies läpi, maalivahdista ohi ja vihreät johtoon. Loppu sitten puolustettiin eikä vastustaja päässyt maaliviivaa lähemmäksi. Harmilliset kortit ja lisäksi muutama loukkaantumisen pakottava vaihto vihreille, mutta tälläista se välillä on Vantaalla.

Joka tapauksessa hieno runkosarja Vihreillä jääkäreillä ja palkintona sarjan 2. sija ja kolme kotiottelua. Loppusarjaan lähdetään kutkuttavista asetelmista kun neljän kärki on pisteen sisällä. Ja jos oikein ymmärsin niin heti kärkeen on luvassa "toiveuusinta" Atletico Malmia vastaan. Pimenevät syysillat saivat uutta valoa.
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #312 : 01.09.2021 klo 23:35:03

Loppusarjaan lähdetään kutkuttavista asetelmista kun neljän kärki on pisteen sisällä. Ja jos oikein ymmärsin niin heti kärkeen on luvassa "toiveuusinta" Atletico Malmia vastaan. Pimenevät syysillat saivat uutta valoa.

Neljän kärki tosiaan pisteen sisällä ja PPJ:n perässä tuleva kolmikko tasapisteissä vieläpä niin, että HPS:n maaliero on +13, Finnkurdin +12 ja Atleticon +11. Siihen päälle vielä TiPS ja LPS vain kolme pistettä perässä, joten on kyllä äärimmäisen kutkuttavat asetelmat lohkovoittoa ja nousukarsintaa ajatellen B-lohkossa.

Ja toiveuusintaa on tosiaan luvassa heti ensi viikolla.
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #313 : 02.09.2021 klo 15:05:49


Kartanon hallihanke taitaa olla kuopattu?
Mistäs tämmöinen tieto?
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #314 : 02.09.2021 klo 19:02:08

Mistäs tämmöinen tieto?
Eikös sitä pitänyt alkaa rakentamaan jo viime vuoden keväällä? Viikinkien Facessa ei tämän vuoden puolella ole mitään mainintaa projektin etenemisestä.

Uusin uutinen on puolentoista vuoden takaa: https://vuosaarilehti.fi/2020/02/24/vuosaaren-jalkapallohalli-hankkeelle-uefan-tukea/
Horelli

Poissa Poissa


Vastaus #315 : 03.09.2021 klo 12:25:22

FC Espoo ja EsPa jatkavat sitten alemmassa loppusarjassa. Varsinkin FC Espoon kohdalla tämä on kyllä valtava pettymys.
citykarhu

Poissa Poissa


Vastaus #316 : 04.09.2021 klo 16:54:43

Pallo-Pojat on tulleet aika vahvalla preesensillä nyt sekä aikuisiin että ylimpiin A- ja B-junnuihin. Nousu kakkoseen tulisi kuitenkin todennäköisesti nyt liian aikaisin, kun ex-veikkausliigajyrät sinne tuskin lähtisi pelaamaan.
Erikeeper20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi + Akatemia


Vastaus #317 : 06.09.2021 klo 23:29:35

MPS/Atletico Malmi @ HPS
ti 07.09. @ HofS Areena (Pakilantie 86, 00670 Helsinki), KICK-OFF klo 20:30

Etelän loppusarjojen ensimmäinen ottelu on ohjelmassa tiistaina, kun viimeksi niinkin kauan sitten kuin alkulohko B:n päätöskierroksella vajaat kaksi viikkoa takaperin kohdanneet Tico ja HPS ottavat uudestaan mittaa toisistaan.

B-lohkon yläloppusarjahan on kauttaaltaan täyttä timanttia lähtötilanteensa puolesta, kuten edelläkin oli jo mainittu:

Neljän kärki tosiaan pisteen sisällä ja PPJ:n perässä tuleva kolmikko tasapisteissä vieläpä niin, että HPS:n maaliero on +13, Finnkurdin +12 ja Atleticon +11. Siihen päälle vielä TiPS ja LPS vain kolme pistettä perässä, joten on kyllä äärimmäisen kutkuttavat asetelmat lohkovoittoa ja nousukarsintaa ajatellen B-lohkossa.

Atleetit edellisessä keskinäisessä lopulta 2-0 kellistänyt HPS pelasi kotonaan tappiotta läpi alkusarjan, joten vihreä päänahka Pakilantieltä on jatkossa yhä vain halutumpaa kamaa - eikä vähiten Malmilla ;)

Ottelun live-tilanneseuranta Atleticon Twitterissä.
Erikeeper20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi + Akatemia


Vastaus #318 : 07.09.2021 klo 22:40:19

HPS - MPS/Atletico Malmi 1-1 (0-0)

0-1 Kevin Nurmi 69'
1-1 Jomi Papunen 88'
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #319 : 07.09.2021 klo 23:36:51

HPS - MPS/Atletico Malmi 1-1 (0-0)

0-1 Kevin Nurmi 69'
1-1 Jomi Papunen 88'

Paloheinässä nähtiin melkoinen trilleri! Atletico oli täysin erilaisella peli-ilmeellä liikkeellä kuin puolisentoista viikkoa sitten ja ilman ehdotonta ykköspelaajaansa, Elmer Laaksosta pelannut HPS taas vaikutti paikoin yllättävänkin vaisulta. Ticolla loi parhaat paikkansa avaus-30-minuuttisen aikana, mutta verkko ei heilunut. HPS:lla taas oli pari kohtuullista tonttia sen jälkeen ja joukkue näytti jo pääsevän vähän peliin mukaan, kunnes aivan jakson viimeminuutit mentiin taas Ticon tahdissa.

Toisella jaksolla malmilaishallinta jatkui ja joukkue iski avausmaalin n. 25 metristä tulleesta vapaapotkusta. Tilannetta edelsi malmilaisten mainio vastahyökkäys ja vastaan tulleen HPS-veskari, Daniel Ivanovin melko törkeä sukitus alimpana miehenä. Hyvin läpi illan vetänyt päädumari palkitsi tästä miehen ansaitulla ulosajolla ja kylmin käsin maalin astellut Saku Uuskoski sai siis poimia ensitöikseen pallon maalista.

Tico pelasi maalin jälkeen fiksusti, kierrätti palloa kiireettä ja oli pariin otteeseen lähellä jo ratkaista ottelun, mutta HPS kesti ja sai neloisvaihdolla tuotua uutta energiaa peliin ottelun 78. minuutilla. Suoraviivaistettu pelityyli toi myös palkinnon vain paria minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä, kun laidasta annettu keskitys puskettiin lähietäisyydeltä hienosti sisään. Ticon läpi ottelun mainiosti pelannut pakka hajosi noin 80. minuutilla, mutta viimeistään tähän osumaan ja miehen alivoimalla vetänyt HPS sai vielä lisäajalla luotua pienimuotoista myllytystä sekä kolme kohti maalia suuntautunutta laukausta, joista ainakin kaksi olisi voinut vaikka upotakin sisään. Tuloksesta ja lopun tilanteista johtuen kentältä poistui varmaan lopulta kaksi aika pahasti omaan suoritukseensa pettynyttä joukkuetta.

Loppuun vielä häränkullinkokoinen keskari HPS:n suuntaan. Kaikenlaisia mindgameja olen kuullut alasarjoissakin käytävän, mutta tänään nähtiin ainakin oman futisseurantahistoriani pohjat. Hienon kopin kentänlaidalle rakentanut ja puolisentoista viikkoa sitten avannut HPS päätti sijoittaa vierasjoukkueen paskaiseen ja miesjoukkueelle aivan liian pieneen työmaaparakkiin, jossa vessa oli juuri sopivasti epäkunnossa eikä avaimiakaan löytynyt joukkueelle lainattavaksi, jotta ovea olisi saanut avattua ja lukittua silloin, kun itselle hyvältä tuntui. Suihkua oli pelin jälkeen aivan turha odottaa, koska myös se oli parakissa epäkunnossa ja täynnä ylimääräistä roinaa kulmalipuista ja pahvilaatikoista alkaen. Ja kas kummaa, myös ulkona olevan vesipisteen avain oli juuri sopivasti hukkunut pelin alla, joten myös juomapullojen täyttäminen oli kuulemma oma operaationsa. Vaikka omissa Vitosen peleissä olen saanut nähdä jos jonkinlaista koppia ja ratkaisua (myös malmilaisten käyttämässä Mosassa), kuulosti tämä kyllä jo absurdilta, varsinkin kun se päärakennuksen vieraskoppi oli matsin ajan aivan tyhjillään. Olen aiemmin pitänyt HPS:ää sympaattisena lähiöseurana, mutta jos tämä on se toiminnan ja vastustajan kunnioittamisen taso, niin en kyllä pakilalaisseuran kioskiin kanna enää kolikkoakaan. Onneksi Ticoa tämä ei näyttänyt lopulta hetkauttavan ja veikkaanpa, että pieni ärsytys toi juuri sopivan aggression siihen pelin alkuun.
Reservin jääkäri

Poissa Poissa


Vastaus #320 : 08.09.2021 klo 00:25:48

Olipa tosiaan viihdyttävä ja tapahtumarikas ottelu Paloheinän yössä. Koppidraamasta en tiedä, mutta epäilen ettei tässä nyt mistään salaliitosta ole kysy vaan ehkä rakennustyöt viimeistelyä vailla ja virallinen hyväksyntä vielä uupuu? Oli miten oli, niin Atletico oli ainakin nukkunut kunnon päikkärit ja kumonnut litran kahvia sen verran raivokkaasti malmilaiset tulivat peliin. Toki Hopsin avaus oli nuorentunut urakalla useamman normiavauksen pelaajan poissaollessa ja taktiikka sen myötä erilainen kuin aiemmassa ottelussa. Ensimmäinen jakso olikin tarkkaa puolustamista eikä alun painostuksen jälkeen maali kovin lähellä ollut kummassakaan päädyssä. Toisella jaksolla vihreä pääsi paremmin peliin mukaan, kunnes pallonmenetyksen jälkeen Atleticon nopea vastaisku päättyi hopsiveskarin myöhästyneeseen purkuun alueen ulkopuolella ja hyökkääjän kaatuessa seuraksena ulosajo ja seuranneesta vaparista Atletico johtoon. Varmaan sitten aiheellinen punainen, mutta muuten tuomarilinja oli varsin salliva. Kotiyleisön mielestä kaksi rankkariakin jäi viheltämättä - tarpeetonta kertoa kummalle. Vajaalle jäänyt kotijoukkue oli hetken hukassa ja keltainen pyrki jäädyttämään pelin, mutta niin vaan hopsin neljän pelaajan kertavaihto käänsi pelin kulun. Tuoreet jalat ja malmilaisten väsy johti lopulta kavennusmaaliin. Hieno keskitys ja kai ensimmäistä peliään miesten edustuksessa pelannut junnu puski upean maalin. Tsempin päälle saanut kotijoukkue oli lopussa vielä useamman kerran lähellä voittomaalia, mutta lopulta runsaan lisäajan jälkeen tasuri maistui kaiken tapahtuneen jälkeen.
MasaPekkaPätkäNiemi

Paikalla Paikalla


Vastaus #321 : 08.09.2021 klo 06:09:37

FC Espoo ja EsPa jatkavat sitten alemmassa loppusarjassa. Varsinkin FC Espoon kohdalla tämä on kyllä valtava pettymys.
Kummankaan joukkueen pelaajamateriaali ei ole kummoinen, joten eipä tullut yllätyksenä
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #322 : 08.09.2021 klo 07:35:12

Koppidraamasta en tiedä, mutta epäilen ettei tässä nyt mistään salaliitosta ole kysy vaan ehkä rakennustyöt viimeistelyä vailla ja virallinen hyväksyntä vielä uupuu?

Hyväksynnistä en tietenkään tiedä, mutta näkyi se olevan riittävän valmis jo puolisentoista viikkoa sitten mm. naisten liigaottelussa HJK:n käytettäväksi ja viime viikonloppuna Ilveksellä. Ja on se "vierasjoukkue"-plagaatilla käytössä ollut koppi ollut kuitenkin omien junioreiden aktiivisessa käytössä jo jonkin aikaa - mm. eilen ottelun alla.

Mutta jokainen toimii tietty valitsemallaan tavalla ja HPS:n tapa on näemmä tämä.
Zewe25

Poissa Poissa


Vastaus #323 : 08.09.2021 klo 19:46:51

Perjantaina jännittävä Itä-Helsingin derby kun Puodinkylän Valtti kohtaa yläsarjan ensimmäisessä pelissä Konnun! Viimeksi oli todella hyvä tunnelma ja tiukka peli!
Sisäinen oppositio

Poissa Poissa


Vastaus #324 : 09.09.2021 klo 11:21:40

Mites toi kolmosesta putoaminen? Alasarjan kaksi vikaa putoaa suoraan, mutta entä kolmanneksi viimeisen kohtalo?

 
Sivuja: 1 ... 12 [13] 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa