FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.04.2021 klo 20:07:38 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Tämän topikin avausviesti?
Herneet kriitikoiden nenästä! - 4 (16.7%)
Vaihtelu. Hyvä, että edes joku avaa. - 6 (25%)
Kuka lukee avausviestiä? - 2 (8.3%)
Turha pilkkailu! - 10 (41.7%)
Avaajalle bänniä! - 2 (8.3%)
Äänestäjiä yhteensä: 24

Sivuja: 1 [2] 3 ... 11
 
Kirjoittaja Aihe: JyPK 2021  (Luettu 41896 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
season

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 01.01.2021 klo 22:01:39

Eikös tyypillinen suhde ole sellainen jossa myyntimiehellä on firma joka myy provikkasopimuksella palvelua seuralle.  Ei työsopimus. Tehdään myyntipalvelua seuralle korvausta vastaan
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 01.01.2021 klo 22:41:49

Aika semantiikkaa pohtia, että tekeekö Vesalainen töitä JyPKille firmansa kautta vai työsopimuksella.

Töitä kuitenkin JyPKille tekee kuten JJK:llekin.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #27 : 02.01.2021 klo 10:22:33

Vuosi vaihtuu, valitus ei.

Mutta onhan kausarit ja kannatustuotteet jo ostettu? Vähintään muki, vaikka onkin vähän pieni minun kahvimukikseni.

https://fanshop.mondoworkwear.com/
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 02.01.2021 klo 13:53:14

Aikamoinen ero tuossa on esim. kustannuksilla seuralle. Yleensä ainakin omalla alalla verottaja vaatii vähintään kolmea toimeksiantajaa toiminimen kautta töitä tekevää, joten kukahan se Jonin kolmas on. Ai niin, ne loma-asunnot.
Minä kommentoinkin alkuperäistä viestiäsi, että onko Vesalainen tullut JyPKiin ja onko hän nyt Jypkiläinen. Kyllä on. Sopimuksen sisällöstä ja kustannuksista me kumpikaan ei tiedetä yhtään mitään muuta kuin JyPkin tiedote, jossa todetaan Vesalaisen tekevan hommia JyPKille puolipäiväisesti.
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 08.01.2021 klo 19:24:52

Vesa Stenroos:

https://www.jypkliiga.fi/post/uutiset-vesa-stenroos-palaa-p%C3%A4%C3%A4valmentajaksi
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #30 : 08.01.2021 klo 19:59:57

Tuttu kaveri :) Tervetuloa takaisin!

Josko kohta alettaisiin kuulemaan pelaajasopimuksistakin.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #31 : 08.01.2021 klo 21:53:02

Vesan paluu ei ehkä mikään jättiyllätys. Hyvä tyyppi ja toivon kaikkea hyvää haasteelliseen urakkaan...
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 09.01.2021 klo 11:07:54

Tässä kohta tuttu, turvallinen ja osaava paluumuuttaja maistuu kyllä hyvälle. Tervetuloa Vesa! Ylos
season

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 09.01.2021 klo 11:24:57

Tärkeä nimitys koko seuran kannalta.
Helmeri

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 09.01.2021 klo 12:20:45

Uutta valmentajaa en tunne enmpää kuin entisiäkään. Keskisuomalaisen haastattelussa syksyllä 2015 vaikutti kovin innottomalta ja väsyneeltä. Toivottavasti tämän jälkeen tapahtunut JyPK:in hyvä nuorisovalmennus on saanut liekin roihuun. Naisten joukkue tarvitsisi pysyvää osaamista, eikä joka vuotista kierrätystä. Onko osaaminen hukassa? Vesalainen luvannut toki vasemmalla kädellä auttaa, mutta taitaa hänkin olla vain välikäsi. Joka tapauksessa kaikkea hyvää sitä ansaitseville.
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 09.01.2021 klo 12:35:42

Paikka on erittäin keskeinen koko seudun naisjalkapallon kannalta. Minulla ei ole mitään hajua, millaisia muut hakijat olivat, mutta Stenroosista ainakin tiedetään, mitä saadaan. Ei huono, kuten muuan entinen balettitanssija sanoisi. Mielenkiintoista nähdä, onko Vesan pelikirja päivittynyt aiemmista vuosista ja onko polte valmentamiseen kohdillaan. Oletan, että pelaajat ottavat valmentajan vastaan enemmän hyvillä mielin kuin pettyneinä.

Aika tiukka paikka Vesalla on. Minusta vuoden tärkein juttu Ykkösjoukkueen pelien lisäksi on kakkosjoukkueen profiilin nostaminen. B-junnut toimivat hyvin ja hyvässä valmennuksessa, joten melkein parempi on jos ei kovin säädä. C-junioreissa on enemmän tekemistä, mutta siihenkään ei minusta Vesan tontilta kannata mennä kovin innokkaasti härkkimään.

Kakkosjoukkueen harjoitusmääriä ja merkitystä sen sijaan olisi tärkeä saada nostettua. Taas tulee yksi B-junnuista poistuva ikäluokka, josta muutama menee naisten edustukseen. Muiden jalkapalloilu on lähinnä puolivaloilla toimivan kakkosjoukkueen ja Palokan Riennon naisten joukkueen varassa. Kakkonen tarvitsee seuralta enemmän panostusta, jotta pelaajien kehitys ei tyssää.

JyPK:n isompien ikäluokkien valmennuslinjauksesta minulla ei ole hajua, mutta sitä en lähtisi tällä hetkellä kovin innokkaasti vääntelemään, oli se mikä tahansa. Kausi on yllättävän lähellä ja kovin isot korjausliikkeet isoihin linjoihin vain saisivat pakan sekaisin.

Kolmas tärkeä asia seuralle olisi oman fysiikkavalmentajan/ fyssarin hommaaminen, mutta se taitaa olla enemmän toiminnanjohtajan hommia. Työn kuva olisi fyysisen valmennuksen linjaaminen pienistä isoihin, fyysinen valmennus naisissa, C- ja B-ikäluokissa sekä fysioterapeutin hommat. JyPK:n fyysinen valmennus ei ole ostopalveluna mitenkään kamalan huonolla tolalla verrattuna moneen muuhun seuraan, mutta kun fyysinen valmennus yleisesti on suomalaisessa jalkapallossa heikohkoissa kantimissa, voisi JyPK näyttää esimerkkiä ja ottaa homman tosissaan.
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 14.01.2021 klo 22:52:16

Tulee vaikea vuosi monestakin eri syystä.
season

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 14.01.2021 klo 23:00:14

Olis voinut olla niin, että kun valkku nimetään, laatikossa odottaneet pelaajasopimukset julkaistaan. Noin viikko vasta mennyt. Vuoden tiedotusteko palkinto ei tule Jyväskylään
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 15.01.2021 klo 01:12:18

Olis voinut olla niin, että kun valkku nimetään, laatikossa odottaneet pelaajasopimukset julkaistaan. Noin viikko vasta mennyt. Vuoden tiedotusteko palkinto ei tule Jyväskylään

Oletuksena että jotkut pelaajat olisi tehnyt sopimuksen ilman tietoa uudesta valmentajasta ja niitä olisi jo valmiina? JyPK on varsin aktiivinen uutistensa kanssa ja varmasti sopimuksista tietoa tulee, kun on jotain tiedotettavaa. Ehkä ei kaikkia paljasteta kerralla, mutta pari pelaajaa päivässä.
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 15.01.2021 klo 10:04:19

..laatikossa odottaneet pelaajasopimukset julkaistaan.

Pelaajat eivät suostuneet laatikkoon ennen valmentajan julkaisua. Nyt, kun on julkaistu, sopimuksia neuvotellaan. Vesalla on osan pelaajien kanssa historiaa. Tällä on varmasti vaikutusta sopimusten syntyyn tai syntymättömyyteen. Kuukausi tästä hetkestä eteenpäin tiedetään jo aika hyvin, miltä pelaajisto näyttää. Ennen valmentajan julkistusta oli huhuja erityisesti kokeneemman kaartin lopettamisista tai lähtemisistä. Viime kausi oli raskas, uutta valmentajaa ei kuulunut, jne. Tiainen, Miettinen, Tähtinen, Torpo, Ritvanen, (Seppälä, Rein)...ja laitetaan kaupan päälle vielä Mankki ja Voutilainen, vaikka ovatkin syntyneet 2000...noiden pelaajien sopimustilanne helmikuussa kertoo aika paljon siitä, millaisia ajatuksia valmentajavalinnasta pelaajilla on. Esimerkkiä voi sitten seurata osa tätäkäin nuoremmista.

Viime kaudella ei ollut kakkosvalmentajaa, mahdollisesti ei tule tänäkään vuonna, mikä tekee Vesan roolista vielä keskeisemmän ja muutenkin ylisuuresta työn kuvasta entistä haastavamman.

Maalaamatta sen enempää piruja seinille tuleva kuukauden jakso määrittää tahdit koko ensi kaudelle.

Heikosta sarjamenestyksestä huolimatta pidin viime kauden joukkueesta, jonka pelaamisessa oli sisua ja sielukkuutta, vaikka taktisesti oltiinkin iso osa kaudesta enemmän tai vähemmän sekaisin. En haluaisi nähdä, että lähes koko runko vaihtuu, jolloin ollaan yhä enemmän sekaisin eikä sen sielunkaan löytymisestä ole isoja takeita

Jotakuinkin nyt olisi kiva saada hyviä uutisia.

« Viimeksi muokattu: 15.01.2021 klo 10:12:36 kirjoittanut Nuorenanätti »
Helmeri

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 15.01.2021 klo 12:49:59

Ei tainnut juuri tulla hakemuksia valmentajaksi, kun Kouvolan seuran sivuilla luki, että Stenroosia pyydettiin JyPK:n valkuksi.  Olisi tuon pyynnön voinut tehdä aikaisemminkin kuin tammikuussa. Ei näy naisille edes varattu harjoitusvuoroja. On siinä hyvä aloittaa treenaaminen lenkittämällä ja kotijumpilla. Niin Mannisen kuin Jaakolankin harjoituksia seuranneena, ei ole herkkua yksin heilua kentällä yli kahtakymmentä naista ohjaamassa. Apuvalmentajat ovat välttämättömiä. Nyt uudelle päävalkulle on osoitettu vielä vaikka mitä muita sidosryhmätehtäviä, mikä osoittaa, ettei seuran organisaatio ole ajantasalla tai tiedä, mikä on urheiluseurassa tärkeintä. Se on jokainen yksittäinen hyvin hoidettu valmennustapahtuma. Vain niiden säännöllinen päivittäinen toisto takaa tuloksen - kaikki muut askareet ovat tukitoimintoja, jotka toki luovat edellytykset valmennukselle. Tukitoimet eivät saa  olla  organisaation itsensä rahoittamista varten. Joskus olen sellaistakin nähnyt.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #41 : 16.01.2021 klo 13:20:15

Uutinen
JYPK Liiga
 · 43 min  ·
📝 Sopimusuutisia
Lauantai on mahtavaa aloittaa sopimusuutisella.

𝗥𝗶𝗶𝗸𝗸𝗮 𝗟𝗶𝗹𝗷𝗮 jatkaa JyPK:ssa tulevalla kaudella. Kaudella 2019 liigassa debytoineelle seuran omalle kasvatille kausi on toinen kokonainen Kansallisessa Liigassa. Viime kauden vuoden tulokkaaksi ehdolla ollut U19 maajoukkuelaituri keräsi 18 ottelussa 6 syöttöä ja 3 maalia.
Sopimusuutisia on luvassa vielä lisää tänään, joten pysykää kuulolla.

Ylos
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 16.01.2021 klo 14:41:10

Hyvä uutinen, positiivinen uutinen. Yksi omista viime kauden lemppareista. Nyt tarvitaan enää kymmenen Riikkaa lisää niin ollaan kisassa mukana.
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 17.01.2021 klo 15:33:24

Alkaahan näitä Riikkoja tipahdella: Saarenpää, Taavitsainen, Torpo, Meronen.

Meronen minulle uusi tuttavuus, muuten hyvinkin tuttuja viime kaudelta.
« Viimeksi muokattu: 17.01.2021 klo 15:42:49 kirjoittanut Nuorenanätti »
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 18.01.2021 klo 10:43:12

Henni Rinkinen, Joensuun helmi, toista kautta JyPK:n edustuksessa.
Emmi Lahtela, nousee B-junioreista Kansallisen joukkueeseen.

Futisforumilla on selvästi tapana heittää vanhoja muistoja pelaajista ja antaa sillä itsetään kuva, että on pitkäaikainen ja pätevä naisten jalkapallon asiantuntija ja jotenkin sisäpiirissä. Pistän parastani.

Emmi pelasi vuonna 2012 Jämsänkosken Ilveksen 2002-syntyneiden poikajoukkueessa JJK:n 02-poikia vastaan. Paikka oli Jämsänkosken kauniin stadionin nurmi. Aurinko paistoi, viereisen järven vesi kimmelsi, oli lämmin ja kentän reunalla oli vesiämpäreitä viilennykseksi. Kentälle muodostui hyvä taistelupari, jossa vastakkain olivat Emmi ja nykyään Ilveksen edustuksen topparina luutiva Juho Pietola. Juho oli silloin jo hyvä, vaikka isänsä sanoi dieseliksi. Emmi oli parempi. Sanoin tämän silloin Emmille ja kerroin, että hän on yksi seudun parhaista ikäisistään tyttöpelaajista. Emmi pelasi silloin myös koripalloa, mutta näyttää, että jalkapallo vei mukanaan.

Hah, noilla puheilla olen jo melkeinpä tärkein valmentaja Emmin uralla.

Ei kaukana ole sama titteli Rinkisenkään kohdalla. Olen nähnyt monesti telkkarista ja pari kertaa livenä.

Kaikki tiedot sopimuksista siis JyPK:n faceböökistä.
« Viimeksi muokattu: 18.01.2021 klo 11:25:02 kirjoittanut Nuorenanätti »
Helmeri

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 18.01.2021 klo 12:59:24

Nuorenanätin muistelu herätti omat muisteluni ja huomioni. Eivät ne jalkapallon osalta ole pitkäaikaisia. Ensimmäinen on, kun seurasin JJK:n ottelua ja lehdessä oli ollut eräästä pelaajasta juttu, jossa kertoi tähtäävänsä ulkomaille. Peliä seurattuani totesin, että vaihtopenkki olisi hänelle oikea paikka. Siirtyi JJK:n pudottua muualle liigaan hajavaihtoja pelaamaan. Ensin pitää olla dominoiva pelaaja kotimaassa, ennen kuin alkaa haaveilla ulkomaan kentistä. Tämä  tulisi kaikkien haaveilijoiden muistaa. Aluksi riittää, että on omalla pelipaikallaan sarjan paras/parhaita.

Emmi Lahtelasta tulee naisten sarjan luottopakki, kova luuta tosiaan. En kirjoita tähän mille tasolle yltää, mutta asenne on oikea ja se ratkaisee. Ei kaikista Suomen tyttöjen maajoukkueleirityksissä olleista tule Emmin tasoista pelaajaa liigaan. Rinkisen Henni samoin kuin Voutilaisen Kia tarvitsevat hieman lisää tekniikkaharjoitusta vastustajan haastamiseen 1 v 1 tilanteissa. Linjan Riikka voinee opettaa. Muuten Hennillä kuin Kiallakin on potentiaalia. Riippuu valmennuksesta, kuinka niitä osataan käyttää. Apuvalmenjaista vielä vähäsen. Viitaniemessä viime syksynä ihailin, kun B-tyttöjen harjoituksia oli vetämässä peräti viisi henkilöä ja katsomossakin oli vielä eräitä. Hienoa. Olisi hyvä, jos into jatkuisi myös naisten puolella vaikka tötsiä siirtelemässä. No siinähän se Suomen urheilun pullonkaula on, kuinka kauan isät ja äidit jaksavat. Onhan myös muutakin elämää, vaikka aina ei niin ihanaa. Ja kun on aika muistella, urheilun parissa vietetyt vuodet nousevat niissä helminä esiin. Helmerikin tietää.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #46 : 18.01.2021 klo 13:40:44


Ensin pitää olla dominoiva pelaaja kotimaassa, ennen kuin alkaa haaveilla ulkomaan kentistä.


Pojilla nämä dominoinnit.  Tytöissähän riittää, että pelaaja ilmoittaa haluavansa ulkomaille, niin maajoukkuevalmennus aloittaa massiivisen hehkutuskampanjan, jolla ovet ulkomaille aukeavat. Tätä sitten hämmästellään ja ihmetellään keskustelupalstoilla, kun juuri kukaan muu ei näe ainutlaatuisia pelikäsitys- tai pelaajaominaisuuksia.
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 18.01.2021 klo 19:07:49

Tiina Tiainen, joukkueen henki, lihas ja äly. Jos yksi pelaaja olisi pitänyt valita, jolle ehdottomasti täytyy saada jatkopahvi, se olisi ollut Tiainen. Kiitos tästä sekä JyPK että Tiina.
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 18.01.2021 klo 19:27:59

Voutilainenkin jatkaa. Hyvään tahtiin nyt julkaistu jatkosoppareita Ylos
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #49 : 20.01.2021 klo 13:40:17

Kiitos taas, herra positiivisuus.

--

Hiljalleen se joukkue sieltä rakentuu, tilanne taitaa tällä hetkellä olla suunnilleen tälläinen:

-----------Voutilainen----Meronen--------
Rinkinen-----Forstén----Tiainen-----Lilja
Lahtela--Torpo-Taavitsainen--Saarenpää
----------------------x---------------------

Valmentaja: Stenroos
Markkinointi: Vesalainen
« Viimeksi muokattu: 20.01.2021 klo 13:43:45 kirjoittanut Elmo »

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 11
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa