FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2021 klo 04:05:06 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 98
 
Kirjoittaja Aihe: KPV 2021 - Säilyykö sarjapaikka?  (Luettu 450337 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
HassuHanska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV


: 23.11.2020 klo 16:36:28KPV - Kokkolan Palloveikot 2021

Kokkolan Pallo-Veikot
Perustettu: 1930
Kotistadion: Kokkolan keskuskenttä (Yleisöennätys 5806)
Kotisivut: www.kpv.fi
KPV Store: http://www.kpvstore.fi/
Facebook: www.facebook.com/KokkolanPalloveikot
Twitter: www.twitter.com/kpv1930
Instagram: www.instagram.com/kpv1930
Kappale: Palloveikkohumppa

Saavutukset

Suomen mestari vuonna 1969.
Hopeaa 1973.
Pronssia vuosina 1971 ja 1975.
Suomen Cupissa kaksi hopeaa (1982 ja 2006).
Europelejä KPV pelasi 70-luvun huippuvuosina Celticiä ja Kölniä vastaan.

Seurajohto

Rahoittaja ja manageri: Matti Laitinen
Päävalmentaja: Niko Kalliokoski
Valmentaja: Niklas Vidjeskog
Taustahenkilöt: Henri Myntti, Tuomas Moilanen
Maalivahtivalmentaja: Heikki Kossi
Fysiikkavalmentaja: Rasmus Broberg
Huoltaja: Keijo Hautamäki

Sopimustilanne kaudelle 2021

(24 voimassa olevaa sopimusta 20.4.2021)

Maalivahdit
Sergey Lazarev (2021)
Miika Töyräs (2021)
Hemmo Riihimäki (laina)
Antti Vironen (2021+1)

Puolustajat
Noa Lehtonen (2021)
Haris Chantzopoulos (2021)
Stanley Amuzie (2021)
Jusa Ihalainen (2021)
Kyle Curinga (2021)
Aku Ahokangas (2021+2)

Keskikenttä

Sebastian Mannström (2021)
Tommi Saarinen (2021)
Santeri Mäkinen (2021)
Pietro Kytölaakso (2021)
Adam Vidjeskog (2021)
Harri Heiermann (2021)
Karolis Chvedukas (2021)
Jan Heinonen (laina)

Hyökkäys
Joonas Paananen (2021)
Wegye Wegye (2021)
Dominique Malonga (2021)
Takanori Yokochia (2021)
Justus Lehto (2021)
Eetu Rissanen (laina)

Pelaajasopimustilanne päivittyy

Kaudesta 2020:

Kausi 2020 jää KPV:n seurahistoriassa mieleen ristiriitaisena ja varsin erikoisena kautena. Kauden 2019 ranskalainen visiitti Veikkausliigassa 30 vuoden tauon jälkeen oli raskas prosessi käsiteltäväksi, eikä seuran rahoittaja ja manageri Matti Laitinen säästellyt tavoitteitaan nostaa KPV välittömästi takaisin maan korkeimmalle sarjatasolle. Rahaa hän käytti pelaajamarkkinoilla ahkerasti ja Kokkolaan saapui nimekkäitä pelimiehiä antamaan katetta tavoitteille. KPV aloitti talvikauden Jani Uotisen ja Niko Kalliokosken valmennuksessa ja hallikauden alkaessa Kokkolassa oli melko positiivinen ja odottava ilmapiiri Suomen Cupin alla. Ennakkoarvioissa KPV ennustettiin olevan Ykkösessä selvä sarjan voittaja, lähinnä kilpailua käytiin toisesta sijasta ja mahdollisista karsintapeleistä Veikkausliigan 2. viimeistä joukketta vastaan. Myös Suomen Cupissa odotukset oli päästä pitkälle.

Harjoittelu talvikaudella vaikutti olevan laadukasta ja Suomen Cupin hallihöntsään lähdettiin keskivertotuloksilla voittamalla viidestä pelistä kaksi, pelaten kaksi tasapeliä ja häviten kerran. Suomen Cupin alussa pientä huolta antoivat kuitenkin tasapeli AC Oulua vastaan ja 1-2 tappio VPS:lle. Jaron ja SJK Akatemian Pallo-Veikot hoiti tyylillä, mutta sen jälkeen tasapelitulos AC Kajaania vastaan ei ollut sitä mitä odotettiin. Tulokset ja peliesitykset olivat tilastojen valossa kohtalaisia, mutta jotain pelistä näytti kuitenkin puuttuvan kun näitä suhteuttaa kovaan pelaajamateriaaliin ja odotuksiin tulevasta kaudesta. Tässä vaiheessa Korona puuttui jo peliin ja Suomen Cupin pudotuspelivaiheessa kesäkuussa tuli 0-2 tappio HJK:lle, jonka jälkeen aloitettiin keskittyminen Ykkösen avauspeliin. Kokkolalaisille ja varsinkin ykspihlajalaisille ottelu KPV-HJK Ykspihlajan Wembleyllä oli ikimuistoinen. Vastaavantasoista ottelua kyseisellä kentällä saanee odottaa pitkään.

Ykkösen sarjakausi alkoi KPV:llä heikosti, vain 1 voitto ensimmäisestä viidestä pelistä ja 5 pistettä hankittuna kun otettavissa oli 15. Myös peli oli surkean näköistä. Jarmo Korhosen potkujen jälkeen palkattu Jani Uotinen ei saanut joukkuetta kaudella 2020 pelaamaan odotusten arvoisesti. Joukkueen henkinen kantti oli heikko eikä se pystynyt toteuttamaan Uotisen idealistista pelinrakentelufutista, jossa palloa kierrätettiin luvattoman paljon alakerrassa ilman kunnollisia murtautumisyrityksiä. Laadukkaita maalipaikkoja luotiin liian vähän ja turhautuminen alkoi näkyä katsomossa. Manageri Laitinen ei näitä tuloksia ja peliesityksiä kauaa sivusta seurannut. Hänellä olikin tarjota tilalle varsin irvokas ratkaisu.

Jani Uotisen valmentajasopimus purettiin 1.8.2020. Jälkikäteen kävi ilmi, että kyseisen viikon / viikonlopun aikana Oulun seudun puuhamies Miika Juntunen oli soittanut myyntipuhelun manageri Laitiselle ja kaupannut itseään KPV:n seuraavaksi päävalmentajaksi. Asiasanat "Poikien pääkoppa kuntoon", "Syvältä montusta pitää nostaa", "Mulla on iso lapio, sillä kaivetaan", "Rekkakuormallinen itseluottamusta", "Me ei pelata Barcelonaa, me pelataan Liverpoolia" ja "Ätäk tö bool" saivat manageri Laitisen vakuuttuneeksi, ja tästä seurasi suomalaisen jalkapalloilun lähivuosien kenties irvokkain seurajohtajan päätös ja toimenpide kun 2h puhelun jälkeen Laitinen tarjosi Juntuselle päävalmentajasopimusta. Loppu on historiaa. Kunniakkaat kymmenen päivää (3.8.2020 - 13.8.2020) Juntunen hämmensi soppaa Pallo-Veikkojen perinteikkäässä seurassa ennen kuin sopimus purettiin yhteisymmärryksessä. Virallisesti seura uutisoi "seuran ulkopuolelta kohdistuva paine, joka ei ole mahdollistanut valmennukselle, eikä pelaajille työrauhaa". Kyseinen tapa uutisoida Juntusen potkut oli rimanalitus. Taustoista sen verran, että kaksi pelaajasopimusta päättyi (Abdi, Kinnunen) ja lisää oli tulossa ellei Juntunen lähde.

Niko Kalliokoski otti vetovastuun joukkueesta Juntusen lähdön jälkeen. Tärkeintä tässä vaiheessa oli rauhoittaa tilanne ja antaa joukkueelle aikaa toipua hullunmyllystä, johon joukkue joutui noin kahden viikon aikana. Pelkästään futisforumilla viestejä KPV-topiciin tuli noin 70 sivua Juntusen valmentajapestin aikana. Jälkipyykkiä pestiin eri tahoilla potkujen jälkeen, kummallisimpia tilaisuuksia omaan silmääni oli Aleksi Valavuoren podcast, johon hän kutsui Juntusen kahdesti vieraaksi.

Loppukausi ei isompia muutoksia KPV:lle tuonut. Laitinen palkkasi Aki Sipilän Kalliokosken aisapariksi. Silppuri toi varmasti oman mausteensa henkisesti väsyneeseen joukkueeseen ja lisää käsiä valmennukseen, mutta kovin paljon kurssi ei tästä enää muuttunut. Positiivista oli omien junioreiden saama peliaika ja varsinkin Santeri Mäkisen hyvät otteet keskikentällä ja hyökkäyksessä. Lisäksi Kalliokosken pelimuodostelman muuttaminen todellista materiaalia vastaavaksi toi pientä toivonkipinää, mutta tulokset eivät juuri mairitelleet joukkuetta. Joukkueen lopullinen sija oli kahdeksas miesten Ykkösessä vuonna 2020 ja se kertoi realistisen tason joukkueesta.


Lähtökohdat kauteen 2021:

Mikäli Matti Laitinen jatkaa tulevat vuodet vielä KPV:n peräsimessä, kausi 2021 olisi tärkeää olla rauhallisen rakentamisen ja jatkuvuuden aikaa. Meillä on takana useampi vuosi, jolloin joukkueessa on ollut suuri vaihtuvuus ja pelaajia ostettu runsaasti ulkopuolelta nopea menestys tavoitteena. Niko Kalliokoski on hyvä valinta päävalmentajaksi rakentaa ja rauhoittaa arkinen työ, joka tuo toivottavasti pitkällä aikavälillä tuloksia. Ostojoukkueiden aika on nyt hetkeksi takana päin. Mikäli on mahdollista, erillisen urheilutoimenjohtajan palkkaaminen on myös perusteltua. Tällä hetkellä Myntin ja Moilasen roolit eivät ole ihan selviä, mutta he toivottavasti pystyvät rauhoittamaan omalta osaltaan impulsiivisia ratkaisuja ja kykenevät takamaan jatkuvuuden joukkueessa ja pelaajavalinnoissa. Korona vaikuttaa pelaajamarkkinoihin ja alkavaan kauteen suuresti. On todennäköistä, että tarjolla on myös Veikkausliigatasoisia pelimiehiä poikkeuksellisen paljon, koska moni seura kamppailee taloudellisten resurssiensa kanssa Korona-vuoden jälkeen. Runsaan tarjonnan ja rauhallisen rakentamisen välinen ristiriita voi mahdollistaa jälleen isoja pelaajainvestointeja, mutta toivottavasti tulevissa ratkaisuissa on pitkäjänteisyys huomioitu.


Pelaaja-arviot kaudelta 2020:

#1 Miika Töyräs, 8/10
Nuori lupaus siirtyi KUPS:sta Kokkolaan, noin puolivälissä kautta ykkösmaalivahdiksi, kehittyy.

#33 Sergei Lazarev, 6/10
Alkukaudella hyviä reaktiotorjuntoja, mutta korkeat pallot olivat haastavia. Virheherkkä, yksittäiset virheet maksaneet valitettavasti suoraan pisteitä. Putosi kakkosmaalivahdiksi.

Teppo Marttinen, lainalla
Siirtyi lainasopimuksella Seinäjoelle.

#12 Kyle Curinga, 9/10
Vahva tasainen kausi, suoritustaso hyvän ja huonon päivän välillä todella lähellä toisiaan. Ehdottomia onnistujia joukkueessa.

#3 Samu Laitinen, 7/10
Perus suorittamista oikealla laidalla. Jaksaa juosta molempiin suuntiin. Jonkin verran puutteita peruspelaamisessa.

#21 Haris Chantzopoulos, 7/10
Ok pelimies ykköseen. Paransi kauden loppua kohden. Välillä tunteet liian kuumina ja peruspeli unohtuu.

#4 Ulrich Meleke, 8/10
Erittäin vahva fysiikka ja kohtalaisen tekninen pelaaja, mutta pelinavaus paikoitellen haastavaa. Osaa kyllä hakea rohkeampiakin syöttöjä, mutta välillä tuntuma, että roiskii enemmänkin kuin harkittu avaaminen.

#26 Jarkko Hurme, 8½/10
Pysyi ehjänä vaikeasta taustasta huolimatta, kova pelimies edelleen ykköseen. Vahvaa perussuorittamista, johtamiskykyinen.

#14 Noa Lehtonen, 7/10
Nuori ja kehittyy, käynyt jo ulkomailla näytillä ja nuorten maajoukkueen mukana. Muutama peli edustusjoukkueessa, tulevaisuuden runkopelaajia.

#20 Harri Heiermann, 5/10
Oikeastaan koko kausi on ketuttanut seurata miehen otteita, ja aina vaan löysi itsensä avauksesta. Palloveikkojen mies ja paikallinen pelaaja, silti vaikea sulattaa. Heikosti kehittynyt viimeisen 2-3 vuoden aikana.

#28 Tommi Saarinen, 8/10
Vahvaa ja laadukasta perussuorittamista. Yllätti loppukaudesta keskikentän pohjalla positiivisesti.

#8 Sebastian Mannström, 8/10
Valitettava loukkaantuminen kesken kauden. Edelleen kelpo pelimies ykköseen omalla pelipaikallaan.

#16 Adam Vidjeskog, 8/10
Kehittynyt kauden aikana. Potki alkukaudesta edelleen liikaa sukille ja heikohko pallollisena, mutta paikkasi muita hyvin pelipaikallaan.

#9 Simo Roiha, 6/10
Kauden kovimpia alisuorittajia. Veikkausliigastatus taustalla. Pelaaminen vaikean näköistä, heikko pallokosketus ja tekniikka. Yritteliäs on ja sympaattinen kaveri, mutta ei valitettavasti vain riitä.

#15 Santeri Mäkinen, 9/10
Seuran yksi tulevaisuuden runkopelaajista mikäli vain pysyy Kokkolassa. Tekninen, juoksuvoimainen, hyvä pelisilmä, yritteliäs.  

#6 Abu Sanunu, 7½/10
Tekninen ja hyvä pelinavaaja. Työlupa-asiat saisi seuraa hoitaa paremmin jatkossa.

#11 Akseli Ollila, 7/10
Olkapäävamma, ison osan kaudesta sivussa. Ei päässyt vauhtiin vielä. Ehkä ensi kaudella.

#14 Aleksi Tarvonen, 8½/10
Pysyi ehjänä ja viimeisteli 10 maalia. Sai sopimuksen KTP:hen Veikkausliigaan. Oiva kausi Kokkolassa

#10 Aleksi Pahkasalo, 6/10
Alisuoritti kauden. Heikentää valitettavasti kentällä ollessaan joukkueen peliä. Vahvuutena vain hyvä potkutekniikka, mutta se ei valitettavasti riitä. Siirtyi VPS:ään, ja tekee todennäköisesti väh. 3 maalia Kokkolan verkkoon ensi kaudella.

#30 Pietro Kytölaakso, 7/10
Nuori, kehittyy, tulevaisuuden runkopelaajia mikäli pysyy Kokkolassa.

#27 Aboubacar Jr Doumbia, 8/10
Taitava laituri, jolla haasteita joukkuepelin ja puolustamisen kanssa. Hyviä vahvuuksia ja muutama komea maali.

#23 Elias Ahde, 6½/10
Alisuoritti kauden. Juoksuvoimainen, mutta haasteita juoksujen ajoituksen, tekniikan ja pääpallojen kanssa.  

mode-edit: logo
« Viimeksi muokattu: 28.07.2021 klo 09:28:08 kirjoittanut HassuHanska »
HassuHanska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV


Vastaus #1 : 23.11.2020 klo 16:38:56

Varaus tarvittaessa
« Viimeksi muokattu: 23.11.2020 klo 18:03:01 kirjoittanut HassuHanska »
JoenDoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Honka


Vastaus #2 : 23.11.2020 klo 17:07:12

Siis Kalliokoski valmentaa ensi kaudella? Jos näin, niin voitte unohtaa nousuhaaveet.
Filmatisoija

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 23.11.2020 klo 17:35:00

Siis Kalliokoski valmentaa ensi kaudella? Jos näin, niin voitte unohtaa nousuhaaveet.

Äläpä nyt, annetaan Nikon kokeilla ja vaihdetaan sitten tarpeen vaatiessa esim. ensi elokuussa, kun kausi on jo menetetty. Koska aina tulee uusia kausia ja meillä on aikaa odottaa.
ropoq

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 23.11.2020 klo 18:48:25

Kiitos hyvästä aloituksesta, annetaan nyt Nikolle ja muille mahdollisuus.
Chino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat & KPV


Vastaus #5 : 23.11.2020 klo 20:01:47

Hyvä avaus Ylos Hieman liian korkeita arvosanoja omaan makuun kylläkin (varsinkin Ahde), tuon perusteella joukkueen keskiarvoksi tulee melkein 7,5.
ropoq

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 23.11.2020 klo 22:42:37

Hyvä avaus Ylos Hieman liian korkeita arvosanoja omaan makuun kylläkin (varsinkin Ahde), tuon perusteella joukkueen keskiarvoksi tulee melkein 7,5.
eikös se ole aika lähellä sarjataukon sijoitustakin?
yugular

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 23.11.2020 klo 22:58:14

eikös se ole aika lähellä sarjataukon sijoitustakin?

Ei. Arvosanojahan voi antaa miten tahansa, mutta itse olisin ne suhteuttanut nousutavoitteeseen. 7,5 ka tarkoittaisi varmaan että oltiin lähellä nousua, mutta ei ihan riittänyt. Näillä tuloksilla ka voisi olla siellä 5-6 välillä. Yhtään ysiä en joukkueesta keksinyt ja kasitkin aika vähissä. Pahkis, Laitinen, Lazarev ym kaikki nelosen miehiä.
Hiekasta noussut

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 23.11.2020 klo 23:48:32

Hyvä avaus!  En tosin antaisi Jarkko Hurmeelle yhtä suuria pojoja kuin Aleksi Tarvoselle, enkä toisaalta lyttäisi Harri Heiermannia yksinään kasan pohjalle. Pisteskaalasta kokonaisuutena voi tosiaan olla mielipiteitä, mutta yugularin tavoin en lähtisi suhteuttamaan niitä nousutavoitteeseen. Tavoite oli toki oikea, mutta alun alkaenkin epärealistinen. Vuoden 2019 joukkue oli paljon parempi ja kaiholla tulee joskus katsottuakin Youtubesta maalikoosteita liigakauden muutamista voitetuista peleistä. Pallovarmuudessa KPV mielestäni kuitenkin kehittyi kaudella 2020 varsinkin Kalliokosken aikana.

lem

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 24.11.2020 klo 11:03:49

Avaukselle Ylos
Arvosanoihin ei mitään kantaan, koska parempi olla koko viime kautta miettimättä.

Tasan viikon päästä kääntyy kalenteri joulukuulle, joten eiköhän sieltä KPV:n joulukalenterista puske sopimuksia jokunen tänne pohdiskeltavaksi.
Kenraali Custer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV & KPS


Vastaus #10 : 24.11.2020 klo 12:58:39

Voikko vaihtaa topicin otsikon nimen, ei me millään Kalun johdolla mihinkään nousta. Semmonen otsikko joka kuvastaa KPV:tä kokonaisuudessa (vihreää "perhettä") , pelaajia, valmentajia, faneja kaikkien noiden pitää olla 100% mukana tai nousut saa unohtaa.

Vielä ei ole kyseinen ihminen semmosia näyttöjä antanut että ansaitsisi yksinoikeudella KPV:tä edustaa
HassuHanska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV


Vastaus #11 : 24.11.2020 klo 13:09:40

Hyvä avaus!  En tosin antaisi Jarkko Hurmeelle yhtä suuria pojoja kuin Aleksi Tarvoselle, enkä toisaalta lyttäisi Harri Heiermannia yksinään kasan pohjalle. Pisteskaalasta kokonaisuutena voi tosiaan olla mielipiteitä, mutta yugularin tavoin en lähtisi suhteuttamaan niitä nousutavoitteeseen. Tavoite oli toki oikea, mutta alun alkaenkin epärealistinen. Vuoden 2019 joukkue oli paljon parempi ja kaiholla tulee joskus katsottuakin Youtubesta maalikoosteita liigakauden muutamista voitetuista peleistä. Pallovarmuudessa KPV mielestäni kuitenkin kehittyi kaudella 2020 varsinkin Kalliokosken aikana.

Molemmilta oleelliset näkökulmat pisteytykseen. Skaalauksessa ajatuksena oli, että 'ei lyödä enää lyötyä', varmasti pelaajatkin tietävät, että kausi oli surkea. Moni joutuu taistella mahdollisten tulevien pelaajasopimustensa kanssa ja sitä kautta myös taloudellisesta toimeentulosta. Viime kauden näyttöjen perusteella ottajia ei jonoksi asti ole.

Voikko vaihtaa topicin otsikon nimen, ei me millään Kalun johdolla mihinkään nousta. Semmonen otsikko joka kuvastaa KPV:tä kokonaisuudessa (vihreää "perhettä") , pelaajia, valmentajia, faneja kaikkien noiden pitää olla 100% mukana tai nousut saa unohtaa.

Vielä ei ole kyseinen ihminen semmosia näyttöjä antanut että ansaitsisi yksinoikeudella KPV:tä edustaa

Itse kyllä antaisin Kalulle mahdollisuuden, kun 6 vuoden jälkeen ensimmäistä kertaa kauden alusta päävalmentaja. Vastuu on iso, mutta myös valtaa ja taloudellisia resursseja käytettävissä.
Karl Immet

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 24.11.2020 klo 20:23:25

Aika hyvät arviot moni pelaaja sai viime kaudesta vaikka joukkue oli lähellä tippumista.
ropoq

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 24.11.2020 klo 22:14:33

Aika hyvät arviot moni pelaaja sai viime kaudesta vaikka joukkue oli lähellä tippumista.
eikös jokainen voi antaa sellaisen numeron kuin haluaa?
HassuHanska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV


Vastaus #14 : 25.11.2020 klo 10:52:47

Marttinen myös JPY:n pelaajapörssin listoilla.
ikivihree

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kpv, Yksipihlajan reima


Vastaus #15 : 29.11.2020 klo 08:07:52

Itse ajattelin että olisi tähän mennessä julkaistu joku sopimus, on sitten jatko/ option käyttö tai uusi! Toki onhan meillä muutama joiden sopimus jatkuu sopimuksen toisella vuodella, mut...
yugular

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 29.11.2020 klo 17:55:29

Itse ajattelin että olisi tähän mennessä julkaistu joku sopimus, on sitten jatko/ option käyttö tai uusi! Toki onhan meillä muutama joiden sopimus jatkuu sopimuksen toisella vuodella, mut...

Hiljaa hyvä tulee. Eikös viime vuonnakin aika iso osa sopimuksista julkaistu joulukuussa? Todennäköisesti moni seura kasaa koronan takia joukkueen aiempia vuosia myöhemmin?
yugular

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 01.12.2020 klo 16:40:56

Kun sopimusuutisia viimein alkaa jossain vaiheessa tippua niin mielenkiintoisinta on seurata seuran linjaa. Halutaanko omille pelaajille antaa mahdollisuus tällä kaudella vai ei? Eli hankitaanko Noan, Santerin ja Pietron "edelle" pelaajia vai luotetaanko kolmikkoon? Harrin tilanne tietysti myös mielenkiintoinen.
Chino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat & KPV


Vastaus #18 : 01.12.2020 klo 17:41:43

Kun sopimusuutisia viimein alkaa jossain vaiheessa tippua niin mielenkiintoisinta on seurata seuran linjaa. Halutaanko omille pelaajille antaa mahdollisuus tällä kaudella vai ei? Eli hankitaanko Noan, Santerin ja Pietron "edelle" pelaajia vai luotetaanko kolmikkoon? Harrin tilanne tietysti myös mielenkiintoinen.
Aika heikoilla mennään jos nämä kolme on avauksessa kun kausi alkaa. Kunhan kauden mittaan junnut saa kumminkin tilaisuuksia näyttää osaamistaan ja kirittää samalla avauksen pelaajia. Leveyttä rosteriin ainakin tarvitaan.
Nosides

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 01.12.2020 klo 18:22:14

Jaa.. olikin kirjoitus hävinnyt täältä mystisesti. Hyvä topiikin avaus oli. Roiha ja Ahde eivät kylläkään mielestäni missään nimessä onnistuneet kuluneella kaudella Harria paremmin, joskaan ei Harrin kaudessa paljoa hyvää ollutkaan. Kertoo vaan näiden kahden suorittamisesta. Ollila ei istunut mitenkään mihinkään eikä esittänyt yhtään mitään silloin kun pelasi.
Rikkihappo

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 01.12.2020 klo 18:31:17

Jaa.. olikin kirjoitus hävinnyt täältä mystisesti. Hyvä topiikin avaus oli. Roiha ja Ahde eivät kylläkään mielestäni missään nimessä onnistuneet kuluneella kaudella Harria paremmin, joskaan ei Harrin kaudessa paljoa hyvää ollutkaan. Kertoo vaan näiden kahden suorittamisesta. Ollila ei istunut mitenkään mihinkään eikä esittänyt yhtään mitään silloin kun pelasi.
Älä käytä emojeita niin ei häviä kirjoitukset.
silmä64

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 01.12.2020 klo 23:00:39

Eipä hätäillä noiden sopimusten osalta kyllä niitä tulee ja vielä useita ja ajankohta lähenee koko ajan .
Nosides

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 02.12.2020 klo 02:05:39

Älä käytä emojeita niin ei häviä kirjoitukset.

Hmm.. niin aloitus sai peukun. Siitä syystä katoaa teksti?
lem

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 02.12.2020 klo 10:30:27

Hmm.. niin aloitus sai peukun. Siitä syystä katoaa teksti?
Emojit on kiellettyjä ja viestit poistuu kun ne huomataan. Hymiöt sallittuja 8) Tuoppi Ylos
Nosides

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 02.12.2020 klo 14:52:27

Emojit on kiellettyjä ja viestit poistuu kun ne huomataan. Hymiöt sallittuja 8) Tuoppi Ylos

Niin, siis ainoastaan peukku oli viestissä, kuten tässä vastauksessasikin. Mutta eipä tuolla nyt pätkänkään väliä ole haha.. Ilman sitäkin ehkä pärjää jotenkuten.

 
Sivuja: [1] 2 ... 98
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa